Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 8 14,04%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 14 24,56%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI 1 1,75%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 8 14,04%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 12 21,05%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-26, 11:45   #2431
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość

ale jak to?
Czekam na wiadomość od Niego co mi odpisze.
TŻ o mało z wrażenia z krzesełka nie spadł jak zobaczył.
Fakt nie sprzedawała tego firma, a prywatna osoba, ale bez przesady
Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Napisz do sprzedawcy i poczekaj na reakcję. Zawsze można założyć "spór" na allegro. Przeczytaj jeszcze raz aukcję, może gdzieś coś sprytnie ukryto?
Jak coś to pozostaje negatyw, chyba nic więcej nie zrobisz.
Dobrze ją określiłaś, durna
Czytalismy wczoraj 5 razy
Czekam na jego odzew.
Kupuję na allegro jakieś 8 lat i pierwszy taki numer.

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Melduję, że od czwartku w Tesco jest

proszek Lovela 3,6kg za 19,99zł
i
płyn do płukania Lovela 2l za 19,99zł.
Nie zapomnieć!!!!
Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
no w sumie racja

tyle na ile liczyłaś ?

śliczne butki
najeczki cool nawet dla dziewczynki
Dokładnie tyle na ile liczyłam

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
To się cieszę

Powodzenia

To może na dniach się dogadacie

Załóż spór albo zwróć.

Powodzenia
Tak jak pisałam, czekam co on na to napisze
Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość

To będziesz reklamowała? Gadała z kolesiem z allegro?
W ogóle napisałam mu, że prima aprilis jest 1 kwietnia i się trochę pospieszył

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
c
Motylku, w tresci aukcji musi byc zaznaczone czy buty sa nowe czy uzywane...rob wojne! kurcze, mnie sie nic takiego nigdy nie trafilo
ps. tez juz chce wyplate bo wyprawka szpitalna i inne rzeczy czekaja.
nike podobaja mi sie bardziej kozaki wydaja sie truuudne do zalozenia (pomimo zameczka). ale moze jakos tak wcisniesz mala stopke ogolnie te kozaki to taki "amiszowy" styl. w kanadzie brat jezdzi na farme mennonitow po mleko, jajka, drob, warzywa i u tego gospodarza biegaja same takie fajne male dzieciaki chlopcy w kapeluszach, spodniach na szelkach, w takich wysokich, ciezkich butach. dziewczynki w sukienkach, czepkach. maluchy na boso. zachwycili mnie!
http://www.soulspace.us/wp-content/u...mish-Boys1.jpg
http://politicallyill1.com/wp-conten...9/01/amish.jpg

Serenia - dziekujemy!

Marcheweczka - dla Wojtusia

Jesos ale się uśmiałam
Amisze
Fakt do założenia to może być katastrofa, nawet moja mama życzyła mi powodzenia.
Ale one tak mi się podobały, że niech tam stoją sobie a ja będę cieszyć wzrok

Jeśli któraś zdecydowana jest na kosmetyki z Nivei to w kauflandzie jest promocja na nie.
Ogólnie dziś w ross było dużo cen na do widzenia

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 11:46   #2432
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
fajne te z haczykiem, słodkie kolorki nie wiem czy te kozaczki będą wygodne, nie wyglądają na skórzane?

współczuję moja siostra jest bardziej delikatna i pyta tylko czy za tydzień rodzę

a ten filcyk jakiej masz grubości?

mi to zalatuję zazdrością. siostrzana zazdrość, blleee

a gdzie Ty się podziewałaś? acha, polowałaś na promocje!

diabli, dziewczyno, będzie dobrze, zaklinam lekarza, wyniki i wszystko!

omg

o, to miałaś nieciekawą noc. ja zasnęłam (na filmie notabene) ok 21, co rzadko mi się zdarza, wstałam o 5, o ósmej postanowiłam dospać i wstałam o 11:30...

sama będziesz szyła czy mama? strach się bać tych arcydzieł ale fajnie, że nawet niezdolne łapki (czyt. mnie) ciągnie do robienia czegoś dla dzieci, ciekawe co z tego wyjdzie. ja narazie czekam na wypłatę i zamawiam materiały.

za zakupy
ja będę robić,mam radochę jak dziecko

grubość 1mm
sprzedawca noemi_noir kolory ma cudne,wzięłam 7różnych i już wiem,że zamowię każdego po jednym na zapas.. warto
tylko sa cięte z rolki bo nie są idealnie proste, tzn "najmniejszy " jaki dostałam jest 20,5x30 tak jak w opisie a reszta jeszcze ciutke wieksza

Cytat:
no to dajesz

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 11:46   #2433
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry! obudzil mnie telefon z poradni endokrynologicznej. wyniki sa, zapisuje Pania na wizyte do pani doktor na 7:30.

i teraz mam zagadke, czy wyniki sa takie zle, ze juz umieram i mnie sami tak ekspresowo wzywaja, czy moze tam maja taki zwyczaj? albo recepcjonistka juz sobie gdzies zaznaczyla, ze dzwonilam 2 razy i potrzebuje wyniki "na juz". troche mi dala do myslenia, no ale co ma byc to bedzie. pytalam czy moglaby zerknac jak to wyglada, ale stwierdzila, ze ma to w 2 pokoju i ze lekarz jutro wszystko powie...
będziemy trzymać kciuki. mam nadzieję, że to wszystko tylko ze względu na ciążę - mnie wczoraj też bez kolejki od razu do lekarza dali, a ja tylko przeziębiona... wiesz, może jest proste rozwiązanie, jakieś hormony byś musiała brać czy coś, i dobrze z tym zacząć jak najszybciej?
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość

Wczoraj byliśmy w H&M i kupiliśmy super body dla Młodego, sweterek i szaliczek (taki maciupeńki)
Od wczoraj sikam znowu co chwilę- w późniejszym etapie ciąży to przechodzi, prawda?
Wczoraj wypiłam kawę w stosunku 3/4mleka, 1/4 kawy- strasznie niedobrze mi po niej było
I zgłębiłam się w temat śpiworków dla dzieci- jednak plusy przewyższają minusy

Przepraszam- nie mogłam się powstrzymać

Idę Was przelecieć
pięknie przełożyłaś tematy na kolorki! grrr, jak romantycznie...
Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
ale jak ktoś mówi "chciałbym mieć takie problemy jak ty"
no zabić mogę...
tak, szczególnie że te osobniki tak świetnie są doinformowane o wszystkich naszych problemach ale też te osobniki musza mieć luzik, skoro ich zmartwieniem jest szukanie lepszego i dogodniejszego "pakietu zmartwień" u innych ludzi
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
mnie najbardziej to sikanie wkurza jak muszę gdzieś pójść, załatwię się przed samiutkim wyjściem, trochę pochodzę i już mi się chce jak się zrobi ciepło to chcę wychodzić na spacerki dłuższe, to co, będę pod drzewem sikać
eee... a ja po porannym siusiu, powiedzmy o 7mej, to o 10tej u lekarza jakieś marne kropelki tylko jestem w stanie z siebie wycisnąć
Cytat:
Dobra z Ciebie żona Mój dostaje z łokcia jak zaczyna chrapać
mój też
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 11:47   #2434
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
wyliczyłąm pita,gdzieś sie je błam i wyszło:
"kwota do zwrotu: 122 584,00zł"

byłoby idealnie.. hehe
no ale już poprawiłam i nie jest tak kolorowo
szkoda, ze to pomylka, bo jak wychodza Ci takie kwoty to podeslalabym tez swoje pity
wczoraj przechodzilam kolo budki z totolotka, kumulacja 3mln i myslalam, czy wystarczyloby mi...

Justi - ja forum wylaczylam o 24, ale spac nie moglam. zaliczylam wanne, znow wlaczylam kompa i posiedzialam do 3 wariactwo!

Cytat:
a co do sikania - nasila się tylko
u mnie tez, w nocy 4-5 razy. a tak w ciagu dnia to czasem i co 15 min biegne na maly szybki sik
najgorsze jest to, ze ide siku, ubieram buty, chustke, plaszcz, czapke - juz mam wychodzic i co? znow mi sie chce. no to sciagam plaszcz i biegne, a tam 3 kropelki
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 11:50   #2435
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
oj ja też uwielbiam te zdjęcia w gumowcach kupiłam sobie takie w kwiatki jak po dachu między belkami biegałam, takie słońce było, bawarsko-błękitne niebo... achhhhh... tam jest tak pięknie latem! już się nie mogę doczekać, aż z małym będę sobie na tarasie siedzieć... a jak będzie za gorąco, to za ulicą jest od razu piękny las, przyjemny cień...

miesiąc to prawie 5 tygodni no i owszem, po 4 tyg niektórzy już lecą z podłogami. ale nam i tak dłużej już zeszło ze szpachlowaniem, szykowaniem łazienek... teraz powoli sufity będą robione, potem farba i dopiero podłogi - a cały domek sobie w międzyczasie dobrze może przeschnąć. nie zaszkodzi mu tu w niemczech dużo ludzi buduje na wariata - w 4-5 miesięcy wszystko na gotowo a potem jak coś jest nie tak, gdzieś się grzyb zacznie robić czy coś, to nie wiadomo, na kogo zwalić
ja chyba po tej budowie zostanę ekspertem budowlanym
ja jedne gumaczki to mam w lamparci wzorek w dodatku na takim lekkim podniesieniu, pełna klasa też już nie mogę doczekać się wysiadywania na tarasie
pół roku to stanowczo za krótko na budowę my już budujemy prawie 2 lata, i dom dwa razy "zimował" więc wietrzy się, schnie, że heeeeeeej
Stary 2013-02-26, 11:51   #2436
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
my odliczyliśmy neta i dojazdy do pracy - oboje mamy po ok, 30 km w jedną stronę.
jak pracowałam trochę na umowę-zlecenie też miałam więcej - raz ponad tysiaka
ja nie odliczałam nic, nawet biletów miesięcznych bo nie wiem czy w razie wu mam je gdzieś jeszcze

Cytat:

tak, szczególnie że te osobniki tak świetnie są doinformowane o wszystkich naszych problemach ale też te osobniki musza mieć luzik, skoro ich zmartwieniem jest szukanie lepszego i dogodniejszego "pakietu zmartwień" u innych ludzi
zabić za to mogę
taka licytacja "kto ma gorzej"

Cytat:
szkoda, ze to pomylka, bo jak wychodza Ci takie kwoty to podeslalabym tez swoje pity
wczoraj przechodzilam kolo budki z totolotka, kumulacja 3mln i myslalam, czy wystarczyloby mi...

Justi - ja forum wylaczylam o 24, ale spac nie moglam. zaliczylam wanne, znow wlaczylam kompa i posiedzialam do 3 wariactwo!

u mnie tez, w nocy 4-5 razy. a tak w ciagu dnia to czasem i co 15 min biegne na maly szybki sik
najgorsze jest to, ze ide siku, ubieram buty, chustke, plaszcz, czapke - juz mam wychodzic i co? znow mi sie chce. no to sciagam plaszcz i biegne, a tam 3 kropelki
3mln ?
chętnie bym przygarnęła

o taaak-najgorszy jest sik-widmo

Muszę zrobić sobie jakiś spooory kalendarz miesięczny na lodówkę, by zapisywać WSZYSTKIE wazne daty i je widziec non stop,bo kalendarza-ksiazki z torebki ostatnio nie wyciagam a mój móżdżek nie pracuje jak powinien i potrzebuję wspomagania

huehueue

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-26, 11:52   #2437
vil84
Wtajemniczenie

z tym sikaniem w ciąży to ja też jakaś inna jestem ... przed ciążą zdarzało mi się co godzina latać, a teraz prawie nie muszę ... czasem jak już wstaje np. po herbatę to idę od razu siku żeby potem nie wstawać tylko po to
w nocy idę raz tylko ... jak się budzę koło 4.30 jak mężowi budzik dzwoni ... ale i tak nie śpię po nocach
dziś mąż przed wyjściem się pytał czy nie mogłam spać bo coś bolało czy się denerwowałam tym śladem na papierze, i że biedna się nie wyspałam ... a ja oczka jak spodeczki i że przecież zawsze chodzę spać koło 1 - dopiero chyba dotarło do niego

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 11:54   #2438
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
zawsze mnie zastanawia skąd się bierze ta kwota do zwrotu
i jakoś mi wychodzi,że na umowie-zleceniu dostaję więcej niż niektórzy z umową o pracę. skąd oni to mają, te kwoty
bierze się tez stąd, że jeśli małzenstwo rozlicza sie wspólnie, jedna osoba zarabia więcej - wejdzie w próg podatkowy 32% a druga tego progu nie przekroczy to później dzieli sie dochód na dwa i oddają ten nadpłacony podatekmy takim sposobem mamy co roku bonusowe parę tysiaków zwrotu

Cytat:

grubość 1mm
sprzedawca noemi_noir kolory ma cudne,wzięłam 7różnych i już wiem,że zamowię każdego po jednym na zapas.. warto
tylko sa cięte z rolki bo nie są idealnie proste, tzn "najmniejszy " jaki dostałam jest 20,5x30 tak jak w opisie a reszta jeszcze ciutke wieksza
polecałam już tego sprzedawcęi jeszcze drugiego z innym, sztywnym i niesnującym się rodzajem filcu
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 12:01   #2439
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
ja się najpierw rozpędzam-turlam na boki..potem wstaję
buehehehe! ja tez! najpierw kolyska i musze rozbujac sie zeby podniesc cielsko z lozka. a jeszcze zeby sie wygrzebac spod koldry, wyplatac z rogala...i pozniej czlapie jak kaczka. a jak wroce to sapie jak lokomotywa, tetno wali. ulozenie sie w dobrej pozycji, rogal, koldra... strasznie to meczace!
kozaczki cudne, ale niestety rodzimy w lecie w moim lumpku bylo duuuzo takich pieknych futrzakow i emu, malenkich. siostra mnie sprowadzila na ziemie, bo chcialam je wszystkie :P

Cytat:
coś w tym jest
spadam do kuchni robić obiad - dziś pudliszkowa mimo, że nie czwartek i upiec babkę - jakoś mnie naszło dziś po przebudzeniu muszę wykorzystać nową, silikonową formę

a kolorek gdzie? u mnie dzisiaj rybka!

Cynamonek - uroczy komplet sweterek&szalik!

Jenny, mnie zdziwilo to, ze ich promocja to tylko 5zl rabatu, przy takim duzym proszku? on chyba nigdy nie kosztuje 25zl...
www. superkoszyk . pl/product-pol-8393-LOVELA-Hipoalergiczny-Proszek-do-Prania-3-6-kg-Regular-Lovella.html
gazetke mam w domu i faktycznie 3,6kg. oby to nie blad w druku.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Ciekawi mnie tylko czy ktoś się nie walnął w druku, bo ostatnio jak byłam w tesco to po 24,99 był ale proszek 1,8 kg
na ceneo tez najtanszy 50zl...w tej gazetce w sumie nie napisali, ze ten konkretny proszek jest za 20zl, tylko "srodki do prania i plukania Lovela", a fotke pewnie dali pierwsza z brzegu oby nie, bo potrzebuje proszek!
Stary 2013-02-26, 12:02   #2440
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
ja jedne gumaczki to mam w lamparci wzorek w dodatku na takim lekkim podniesieniu, pełna klasa też już nie mogę doczekać się wysiadywania na tarasie
pół roku to stanowczo za krótko na budowę my już budujemy prawie 2 lata, i dom dwa razy "zimował" więc wietrzy się, schnie, że heeeeeeej
no ja sobie chyba jakieś dodatkowe wzorki kupię, tak mi się te moje kwiatkowe spodobały z obcasikiem też by mogły być
oooj tak, przynajmniej jedną zimę domciu musi postać będzie super!
Cytat:
o taaak-najgorszy jest sik-widmo

Cytat:
z tym sikaniem w ciąży to ja też jakaś inna jestem ... przed ciążą zdarzało mi się co godzina latać, a teraz prawie nie muszę ... czasem jak już wstaje np. po herbatę to idę od razu siku żeby potem nie wstawać tylko po to
w nocy idę raz tylko ... jak się budzę koło 4.30 jak mężowi budzik dzwoni ... ale i tak nie śpię po nocach
dziś mąż przed wyjściem się pytał czy nie mogłam spać bo coś bolało czy się denerwowałam tym śladem na papierze, i że biedna się nie wyspałam ... a ja oczka jak spodeczki i że przecież zawsze chodzę spać koło 1 - dopiero chyba dotarło do niego
o właśnie, tak to u mnie wygląda z tym sikaniem! tylko że zdarzają mi się nawet noce bez sikania - np. teraz nie mogłam długo zasnąć tak na dobre z powodu kaszlu, więc jeszcze po północy poszłam, i przespałam do 8mej czy to oznacza, że moje dziecko będzie grzeczne i będzie przesypiać nocki, skoro mnie nie trenuje?
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 12:02   #2441
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
chociaz cieplo mi sie zrobilo jak uslyszalam, ze tak ekspresowo i jeszcze na 7:30 wizyta (lekarka przyjmuje codziennie od 15! ). od razu gdzies w glowie sa mysli, ze moze to jednak cos powaznego, rakowego itd. brrrr.
Będzie dobrze- musi być

Cytat:
eee... a ja po porannym siusiu, powiedzmy o 7mej, to o 10tej u lekarza jakieś marne kropelki tylko jestem w stanie z siebie wycisnąć
Ja wiem, że jak się ubiorę, założę kurtkę i zacznę otwierać drzwi to znowu mi się zachce do wc Mimo, że 3 min wcześniej byłam w łazience

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 12:03   #2442
axella
Zakorzenienie

GG do axella

spadam szyć filcki..

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-26, 12:03   #2443
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zgrzeszyłam raz, jeden jedyny kawą i już wiem, że pić jej w ciąży nie będę

Nasze zakupy z H&M. Tadam!
to ja planuję rozpocząć grzeszenie
i za zakupy

Cytat:
dla faceta to w ogóle śliczności są tyyle miałam pomysłów co do męskich ciuszków a tu za sukienuchy trzeba się brać
to ja miałam mnóstow pomysłów na sukieneczki dla dziewczynki, a Ignaśka w nie nie ubiorę
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 12:04   #2444
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle to jak długo zamierzacie prać w tych dziecięcych proszkach/płynach itd. ??
nasze tez pewnie beda w tym proszku prala zeby sobie nie komplikowac zycia :P a jak dlugo? hmm zobaczymy. ceny w sumie porownywalne do persila, ariela...moze pol roku, moze rok? a moze mi sie znudzi po 3 miesiacach i pierwszym opakowaniu hehe.
Stary 2013-02-26, 12:06   #2445
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
to ja planuję rozpocząć grzeszenie
i za zakupy
Masz moje błogosławieństwo
Ja co najwyżej inką mogę poświntuszyć

Stary 2013-02-26, 12:08   #2446
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Za lekko go lejesz A próbowałaś patent z poduszką? Nie, nie to, że podduszasz czy coś... tylko wyciągasz mu poduszkę spod głowy, on się delikatnie przebudza, nie wie co się dzieje i ustawia się w pozycji nie-chrapiącej później Spróbuj
Jak go łokciem walnę to on się układa w innej pozycji i nie chrapie... minutę

Cytat:
my wczoraj z mężem rozliczaliśmy pita, wspólnie mamy zwrotu 120 zł ... no nic, na pampersy pójdzie
lepsze to niż nic

Cytat:
Czy jak zaczyzna mnie delikatnie swędzieć brzuch (tak od czasu do czasu) to mam powoli zaczynać się bać?
To znak, że musisz smarować, smarować, smarować!!!
Cytat:
FILCOWE OGŁOSZENIE!!!!
jak któraś zainteresowana to moge polecić mega sprzedawcę,dostałam filcki z ktorych jestem mega zadowolona, ma BOSKIE kolory i wysłał wczoraj a dziś mam paczkę i złotówa za arkusz
dajesz

Cytat:
o, to miałaś nieciekawą noc. ja zasnęłam (na filmie notabene) ok 21, co rzadko mi się zdarza, wstałam o 5, o ósmej postanowiłam dospać i wstałam o 11:30...
ja bym dzisiaj musiała tak wcześnie zasnąć
Cytat:

grubość 1mm

Cytat:
ja też często marne kropelki ale ciśnie jakbym nie sikała 3 dni, a jeszcze jak Bart walnie w pęcherz to umieram

Cytat:

Wiesz, że też chciałam kopma włączyć, ale stwierdziłam, że olewam

Ja w nocy nie wstaję za często, zazwyczaj 1-2 razy. No i przed spaniem raz(chyba, że się guzdram w łazience to nawet i dwa razy ) no i zanim zasnę znów muszę iść.

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 12:08   #2447
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
3mln ?
chętnie bym przygarnęła
a kto ma na zbyciu, bo też chętnie przygarnę
Stary 2013-02-26, 12:10   #2448
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
wow 31 a ja to sobie myślę, że przecież jakby coś to zawsze chustę można uciąćtez mamy na SR nauke wiązania
Jak się wkręcisz w chustowiązanie to uwierz mi, że będziesz kombinować zamiankę chusty dłuższej na krótszą i inną Moja kumpela cały czas się wymienia z laskami z chustoforum, teraz to ma chyba tych chust ze 3

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
ja też jeszcze nie dostałam pit11, kurczaki aż dziwne, jutro muszę napisać do kadrowej, chyba się na mnie wkurzyli bo ostatnio pisałam do niej kiedy dostanę wyrównanie na wrzesień zeszłego roku - wiszą mi prawie 900 zł i od tego czasu mój e-mail milczy
Pracodawca ma chyba czas do końca lutego żeby dostarczyć pit11, ja też jeszcze nie dostałam

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Kurde nie ma to jak śniadanko
Może przez te wymioty schudnę , bo moja durna siostra stwierdziła, że gruba jestem

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Melduję, że od czwartku w Tesco jest

proszek Lovela 3,6kg za 19,99zł
i
płyn do płukania Lovela 2l za 19,99zł.
Fajna cena, szkoda, że mam już 5 kg tego proszku

Cytat:

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość

za 31 tc

Zaraz przejrzę to forum

Cytat:
z tą stroną o chustach już Cię Diabli uprzedziła
za skończone 30 tc
Łoj nie mam czasu żeby czytać wszystkie posty, a nie było mnie tutaj od piątku. Kumpela cały czas siedzi na tym forum i strasznie zachwala

Aaś super, że z dziewczynkami wszystko ok

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 12:12   #2449
MoTyleKsw
Zakorzenienie

A co do ulotek, to zawsze na końcu jest napisane, że mogą wystąpić błędy w druku i sklep nie ponosi odpowiedzialności...
Wrzuci ktoś w pdf tą gazetkę, bo na stronie też nie znalazłam

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 12:13   #2450
cynamon_owa
Zadomowienie

Ja uciekam- miłego popołudnia

Stary 2013-02-26, 12:19   #2451
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Masz moje błogosławieństwo
Ja co najwyżej inką mogę poświntuszyć
dzięki niech ci to świntuszenie na zdrowie wyjdzie

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Pracodawca ma chyba czas do końca lutego żeby dostarczyć pit11, ja też jeszcze nie dostałam
ja też jeszcze nie dostałam. a księgowa się rozchorowała, więc nie wiem czy do końca lutego dostanę

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
ja też jeszcze nie dostałam. a księgowa się rozchorowała, więc nie wiem czy do końca lutego dostanę
Stary 2013-02-26, 12:23   #2452
diabli
Zakorzenienie

Idę na spacer.pewnie krótki, bo pogoda odstrasza, ale trzeba się dotlenic
Stary 2013-02-26, 12:25   #2453
szczesliwa25
Rozeznanie

Widzę, że wszystkie pochłonięte pitami

wyrwałam się z pracy, już drugi dzień ledwo chodzę - taka jakaś śpiąca i byle jaka jestem

jestem nieco zmartwiona, od początku ciąży celowo jeżdżę do upatrzonej kliniki, zostawiam kupę pieniędzy bo i rodzić chcę u nich, a tu mi mówią, że przez ograniczoną liczbę sal zdarza się, że w chwili gdy ty zaczynasz rodzić i nie ma miejsca wysyłają cię do publicznego szpitala. cesarki są uprzywilejowane bo umawiana na konkretny termin i wiadomo, że miejsce będzie

idę coś zjem i wracam nadrabiać.

ah, dogadałam się z kalimati, uszyje mi końcem marca pościel
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 12:26   #2454
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
lonely- nie podoba mi się ten opis turlania w późniejszych etapach ciąży Ja chcę żeby mój brzuch został taki jaki jest teraz- o!
chcieć to Ty możesz
ja tż chciałam, teraz chcę żeby chociaż po porodzie był taki jak wcześniej
ale wiesz co.. taka piłeczka wizualnie jest śliczna (mi się moja podoba) tylko żyć z nią ciężej

Axella- owocnego filcowania, pochwal się efektami

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 12:27   #2455
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Idę na spacer.pewnie krótki, bo pogoda odstrasza, ale trzeba się dotlenic
też planuję
Cytat:
chcieć to Ty możesz
ja tż chciałam, teraz chcę żeby chociaż po porodzie był taki jak wcześniej
ale wiesz co.. taka piłeczka wizualnie jest śliczna (mi się moja podoba) tylko żyć z nią ciężej
ja mojego brzucha przed ciążą nie lubiłam ale teraz też bym chciała aby po był chociaż taki spoooko, popracuje się nad figurą

Stary 2013-02-26, 12:28   #2456
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Widzę, że wszystkie pochłonięte pitami

wyrwałam się z pracy, już drugi dzień ledwo chodzę - taka jakaś śpiąca i byle jaka jestem

jestem nieco zmartwiona, od początku ciąży celowo jeżdżę do upatrzonej kliniki, zostawiam kupę pieniędzy bo i rodzić chcę u nich, a tu mi mówią, że przez ograniczoną liczbę sal zdarza się, że w chwili gdy ty zaczynasz rodzić i nie ma miejsca wysyłają cię do publicznego szpitala. cesarki są uprzywilejowane bo umawiana na konkretny termin i wiadomo, że miejsce będzie

idę coś zjem i wracam nadrabiać.

Babki w SR dały przepis co zrobić żeby Cię nie odesłali Jak masz rozwarcie na 4 palce to Cię nie mogą odesłać

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 12:31   #2457
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
a za ile uszyje jeśli można wiedzieć?

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
A co do ulotek, to zawsze na końcu jest napisane, że mogą wystąpić błędy w druku i sklep nie ponosi odpowiedzialności...
Wrzuci ktoś w pdf tą gazetkę, bo na stronie też nie znalazłam
anoxe wrzuciła zdjęcie i link parę stron temu
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 12:33   #2458
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:

super tylko pościel ? czy jakiś becik, kocyk ?
ile za to chce?

Cytat:
też planuję

ja mojego brzucha przed ciążą nie lubiłam ale teraz też bym chciała aby po był chociaż taki spoooko, popracuje się nad figurą
coś czuję, że jak weźmiemy się za siebie to po porodzie będziemy wyglądały lepiej niż przed
a wracając jeszcze do tej mai hyży, to ona teraz (po porodzie) wygląda lepiej niż przed ciążą

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 12:34   #2459
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Babki w SR dały przepis co zrobić żeby Cię nie odesłali Jak masz rozwarcie na 4 palce to Cię nie mogą odesłać
No tak, proste i logiczne. Skąd tylko wziąć pewność, że się takie rozwarcie ma

Stary 2013-02-26, 12:36   #2460
szczesliwa25
Rozeznanie

Na razie jesteśmy na etapie ustalania wzoru, wybiorę wzór, będzie wycena

Kocyk już u niej zamówiłam, znalazłam na fb - szary z turkusowymi czaszkami, bardzo mi się spodobał powinien być w przyszłym tygodniu, pokażę
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości