|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
biedroneczek, a co tam? Chorujesz?
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł, witam się poniedziałkowo
Wczoraj na wieczór kręciłam hh 30min, dzisiaj też mam zamiar i już zero żarcia na dzisiaj :P i mam mocne postanowienie pilnowania posiłków, tylko najpierw muszę się wybrać na zakupy bo dość monotonnie w naszej lodówce. I: ok.10:00 kanapka z chleba graham+ser+szynka II: ok.14:00 j/w, jabłko III: ok.16:00 wieśniak z dżemem IV: ok.18:00 pieczone ziemniaki z koperkiem+szklanka mleka Super nie jest, ale dopiero w pracy mnie natchnęło na zmiany przede wszystkim zero słodyczy i chrupek, co najwyżej 1x w tygodniu |
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj brzydko jadłam
W sensie dużo kalorii (gdzieś ze 2000, dobrze, że zapotrzebowanie dzienne mam większe ![]() Jutro mój tata ma imieniny, muszę jakoś logicznie opracować menu na jutro Myślę, że tak:Śniadanie: jajecznica z dwóch jaj, kromka razowca z masłem i pomidorem II śniadanie: nie wiem może kanapka z białym serem i kiełkami rzodkiewkiObiad: pierś kurczaka, ziemniaki, surówka A potem: kawałek ciasta (oby ), pewnie będzie jakiś alkohol i owoce, ale będę jeść mało, I promiseJa tak lubię ćwiczyć, ale mam problem z układaniem dobrych jadłospisów, za bardzo kocham jeść |
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4145 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję! A ja trzymam kciuki za Twój wielki plan, mało nie padłam z wrażenia!!!! To jest boskie u Ciebie, że nie zatrzymujesz się na "chciaaaałabym..." ale właśnie osiągasz te swoje cele i spełniasz marzenia!! Mega motywator.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hejterzy są wszędzie, niestety. Może ta osoba akurat mówi prawdę, może tak było, a może tak to po prostu odebrała... Tego się niestety nie dowiemy. Najgorsze jest to, że człowiek nie jest w stanie odróżnić hejterów od ludzi którzy faktycznie się zawiedli (a tych pewnie też jest trochę..) Mnie zmotywowała na maxa i to jest dla mnie najważniejsze ![]() Cytat:
Nic konkretnego się nie działo... praca-dom-uczelnia, cieszymy się naszym wyremontowanym mieszkankiem Nawet nie miałąm nic ciekawego do napisania, więc trochę się usunęłam. Ale bez Was się nie da na dłuższą metę ![]() Cytat:
to tooooooooooooo? Matko, włączyłam ją, wróciłam na wizaż i leciało chwile w tle. I się zastanawiam co mnie tak wkur*ia. A to ten lachon piszczący... może spróbuję, ale bez głosu DD Tak samo na mnie działa Mel B.... jak płachta na byka po prostu, coś strasznego
|
|
|
#4146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja dziś miałam z tżem fajne popołudnie cały dzień myślałam o <sex> i jak wracał z pracy czekałam na niego w sypialni, ze świeczkami fajną bielizną szpilkami i w ogóle. On wchodzi do domu i potem do sypialni... z różą dla mnie![]() ![]() dziś nie mamy żadnej okazji, ot taki sobie przypadkowy dzień, a tak fajnie udalo się zgrać
|
|
|
#4147 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
hej ho
nie ma to jak dawka piletesu po śniadaniu czuję dziś moc!! Cytat:
wczoraj robiłam pośladki..no myślałam,że się popłacze pod koniec z bólu tylko zastanawiam się jak to robić? tak jak mam chęć? czy jest jakiś plan na to? Agniesik mów co wiesz Cytat:
![]() Cytat:
chyba czasem mam to samo :P Cytat:
idealnie żeby poćwiczyć siłowo a wiesz,ze ja tez myslałam o TF nie mogę dotrwać do końca :P dziękuje przyda mi się trzymanie kciuków ja mam tak jeśli chodzi o MEL B... no nie cierpię jej! a Cassey jakoś dziwnie mi się spodobała, choć nie ukrywam,że za pierwszym razem jak włączyłam, to śmiać mi się chciało z jej pisków Cytat:
|
|
#4148 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja powiem szczerze, że w tym roku zainwestowałam w odzież zimową, i jakoś mi ta pora roku nie przeszkadza, powiem wiecej, jak pomyślę, że wkrótce przyjdzie wiosna i będę musiała ściągnąć długie spodnie i wyeksponować nogi, to już wolę śnieżyce i -20 na termometrze 2. hmmmmmmm o tym nie pomyślałam, kurcze, ja chyba sama atakuje ludzi w ten sposob ![]() Cytat:
hahah TZ leniuch xD noo, ciekawe kto by z tym psem wychodzil :P ja jeszcze nie do końca wstalam, a muszę, wczoraj usłyszałam kilka przykrych tekstów od TZa, ale ma rację, przestałam o siebie dbać i to widać ![]() ![]()
|
|
#4149 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spoko, od czegoś trzeba zaczac ja jestem uzalezniona od chrupek, do tego ostatnio rowniez od czipsow ;/ lubie twistosy, cheetos, monster munch, maczugi Cytat:
Cytat:
) , drobne, ktore wylecialy z portfela, zgubiona rękawiczka, para rękawczek, i inne smieci ;Dco do Ewy to sie zgadzam, wazne, ze ruszyla babeczki :P Cytat:
Cytat:
i tak wlasnie mysle, ze to dorosle pod wzgledem literackim pokolenie harrego pottera robi wielkie wooooooow, najpierw poczytali o przygodach malego czarodzieja, podniecajac sie przed wydaniem kolejnej nowej czesci; pozniej swoje literackie rzadze mogli zaspokoic saga zmierzchu, aaaa jak juz mieli chote poczytac o czyms bardziej ostrym, z pomoca przyszedl im grey i jego trylogia spoko, cos musi napedzac rynek wydawniczy , a pozniej i swiatowa kinematografie. ciekawe kto w tym zagra, juz widze piorniki, dlugopisy, opakowania na wibratory z wizerunkiem glownych bohaterow ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- to troche tak jak z Ewa, nieważne, ze cwiczenia wykonuje zle technicznie, a wazne, ze zmotywowala ludzi do tego, aby sie ruszac. niewazne, ze autorka greya napisala cos calkkiem przecietnego, wazne, ze zmotywowala ludzi, aby otworzyli ksiazki i przypomnieli sobie alfabet :P
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk, na stronie blogilates.com są do pobrania plany ćwiczeń na każdy miesiąc, tylko że z tego co wiem, to trzeba się zapisać do newslettera i wtedy na maila dostaje się jakieś hasła, które pozwalają pobrać te plany z jej stronki. Trochę za dużo kombinowania, ale cóż
Ona niby poleca ćwiczyć ten POP Pilates godzinę dziennie, chyba 6x w tygodniu Bania, o nie, co Ci TŻ powiedział?
|
|
|
|
#4151 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z TŻ było megaśnie nie było łatwo momentami, nie mam pojęcia czemu, i nie wiem w jaki sposób w końcu totalnie "zaskoczyło" między nami w łóżku ![]() ![]() ale fakt, że jak zaczynaliśmy być razem byliśmy młodzi, i byliśmy dla siebie pierwszymi partnerami, więc nauka trochę czasu zajęła ![]() Cytat:
2. No na prawie środowisko jest w ogóle bardzo antyklerykalne i bywa agresywne pod tym względem Twój tż nieładnie że do Ciebie mówi przykre teksty! A sam jak wygląda ? Słuchaj, a Ty nie jesteś szczupła i nie potrzebujesz tylko sportu żeby świetnie wyglądać? Może zostaw menu mniej więcej takie jakie jest, tylko ogranicz chipsy i na noc jedz twaróg z warzywami, i zacznij chodzić na siłownię, basen/ćwiczyć z dvd? Wiosna mnie motywuje do odchudzania, ale chudnę w zastraszającym tempie 1 kg/miesiąc, mimo że trzymam dietę masakra jakaś, ale mówię sobie, że lepsze to niż nic, i że jak przestanę to na pewno nie będzie lepiej. Mogę Wam trochę pomóc w jadłospisach, bo od 4 tygodni tresują mnie dziewczyny z wątku "razem schudniemy 20 kg" (dosłownie tresują ), myślę, że już więcej wiem ![]() jadłospis (wczoraj i dziś) I. 2x kromka chleba razowego, z pastą twarogową, bryndzą i dżemem niskosłodzonym, do tego gałązka brokuła, rzodkiewka i maaaaaasa sałaty. no i kawa, jakżeby inaczej ![]() II. maliny, pół banana, garść rodzynek, 4 łyżki jogurtu naturalnego III.cukinie faszerowane IV. 2x kostka gorzkiej czekolady, espresso V. 100 g twarogu, trochę avocado, rzodkiewki, brokuły/ wczoraj kawałek dietetycznego sernika na zimno własnej roboty (danio+żelatyna+brzoskwin ie z puszki+galaretka, ok. 150 kcal)
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
SłodkoOstra, malutko pełnowartościowego białka (tylko w obiedzie), ale za dużo nabiału
I dlaczego tak tniesz węglowodany? Tzn. wiem, że się szybko chudnie, jak się utnie węgle, przerabiałam to. Ale ciężko je potem z powrotem, niestety. II i IV 'posiłek' są w zasadzie bezwartościowe. No i nie ma w ogóle zdrowych tłuszczy. Jeśli patrzeć pod kątem dobrej redukcji to taki średni jest ten jadłospis.Dobra, nie chcę, żeby wyszło na to, że się wymądrzam Ale naprawdę warto poczytać o komponowaniu redukcji, my się tu zawsze łapałyśmy półśrodków tak naprawdę. Na wizażu mało jest wątków, w których dziewczyny jedzą, jak trzeba, co innego na sfd, tam jest dział Ladies i można znaleźć wzorowe jadła Powiem tylko, że od kiedy ćwiczę siłowo, zdarza mi się jeść na kolację np. kurczaka i kaszę, ale tylko wtedy, kiedy jest to mój posiłek potreningowy. I kręci się, spadki są więc niekoniecznie białkowa kolacja jest musem no ale każdy robi tak, jak mu pasuje, ja tylko dzielę się swoimi doświadczeniami
|
|
#4153 | |||
|
Zakorzenienie
|
heh
![]() Znowu zlapal mnie za te buły co są przy udach, niby śmiejąc się, no ale widzi je zmieniłam bluzkę, a on pyta, czemu zmieniłas bluzkę? no to ja mowie, ze w tamtej widzac mi brzuch a on - noooo to trzeba zaczac cos robic, a nie zmieniac bluzki! i tu niby tez sie smial ale mi i tak zrobilo sie przykro :Pno ale jak juz pokazal mi rozstepy i zapytal skad je mam, to sie pobeczalam :P bylo zcalowywanie lez z twarzy i oczu i mini tlumaczenie sie, ale on naprawde ma racje :P ciagle narzekam, a malo z tym robie, probuje mnie zmotywowac w rozny sposob, niestety ten wczorajszy nie zadzialal :P rozmowa skonczyla sie tak, ze powiedzial -kochanie, albo sie ma wymowki, albo wyniki. dla mnie wygladasz swietnie, ale jesli chcesz wygladac lepiej we wlasnych oczach, to musisz zaczac sie ruszac, bo samym gadaniem, narzekaniem i marudzeniem tego nie zmienisz. no i jak ja mam mu nie przyznac racji i sie gniewac? zla moge byc tylko sama na siebie :P Cytat:
ja od tza ucze sie do dzisiaj, nie wiem skad ma doswiadczenie, chyba nauczylam sie o tym nie myslec i skupic na wdziecznosci :P Cytat:
u mnie tak jest ze sportem podobnie. jak juz sie do czegos przekonam, to cos staje mi na przeszkodzie,zeby sie wkrecic. cwicze od czasu do czasudlatego znowu stwierdze, ze on ma racje i chyba to jest w tym najbardziej przykre:PCytat:
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, Bania, no fakt, faceci są akurat w takich kwestiach mocno bezpośredni. Są wyrozumiali do czasu, ale też nie lubią jak marudzimy
Jakąś taką skórę ma, że strasznie mu się robią od ćwiczeń, jazdy na nartach rozstępy. Ja za to mam na cyckach tylko, bo mi szybko urosły, ale dopiero sama je niedawno zauważyłam, więc chyba aż tak źle nie jest. Za to mam tłuszcz na brzuchu Muszę się go pozbyć do lata. Wezmę nóż i se wytnę.W ogóle zazdroszczę takim ludziom jak Twój TŻ, którzy cały rok trzymają formę. Mnie to się zimą żreć chce Chociaż czytałam w super fachowym czasopiśmie "Skarb" z Rossmanna Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-02-26 o 14:27 |
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4156 |
|
Rozeznanie
|
Sunday Rose: Dziękuję za rady
Zjem jutro na śniadanie omlet z dwóch jaj na łyżeczce oliwy z oliwek. A dziś do kolacji dodam łososia z puszki. Węglowodanów mało u mnie tylko te dwa ostatnie dni, po cukinia jest na tyle sycąca że nic już nie potrzeba. Najczęściej jednak na obiad mam rosół z kurczakiem + makaron razowy/kromka chleba razowego/kluski z mąki razowej, lub pieczona pierś lub rybka z jakąś kaszą. czekoladę muszę codziennie, hamuje mój apetyt na słodkie. To nie posiłek, tylko raczej deser. A z sernikiem na zimno faktycznie nie powinnam sobie pozwalać jedno mnie zastanawia tylko co napisałaś - że za dużo nabiału. To szkodzi diecie? Bo ja na śniadanie najczęściej chleb+twaróg, II śniadanie jogurt naturalny+owoce, obiad bez nabiału ale kolacja twaróg, a do tego piję 300ml mleka 1,5% w kawie. To za dużo? [QUOTE=aniabaniaa;39465875] Ania: no widzisz, więc chodzi o Ciebie, nie o niego. Tzn on uważa że wyglądasz fajnie, ale pewnie ma dość Twojego marudzenia o wyglądzie. A z nim na siłownię nie chcesz pochodzić? A w ogóle to super mieć tż dbającego o formę. Bo inaczej potem dochodzi do takich patologii jak małżeństwo gdzie każdy waży 100 kg ![]() Poza tym najważniejsze są ćwiczenia w Twoim wypadku, nie dieta. A ile ważysz i masz wzrostu btw? W kwestiach łóżkowych - to ja jestem bardziej otwarta, tzn jeśli chodzi o gadanie ciężko mi było przez to,, że on mnie jakoś nie zachęcał do tego mówienia, co mnie też wkurzało, bo ja chciałam mówić. Chyba się wychowałam na Cosmopolitan, które wpajało mi (nie wiem czy to dobrze czy źle) że o wszystkim trzeba mówić otwarcie. haha, chciałabym się uczyć od TŻa, ale jednak było odwrotnie szczęściaro ![]() Psyhe: hahaha w ogóle te foty wszystkie z bułką paryską są mega, widziałyście całą serię?
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Aniia, biedaczku
Przecież wszyscy wiedzą, że jesteś szczuplaczkiem! A te rozstępy to sam znalazł, czy mu jęczałaś, że masz? Bo jeśli sam znalazł, to jest miszcz! Faceci nie wiedzą, co to rozstępy ![]() SłodkoOstra, nie no, jasne, czasem się zdarzają takie dni, w których jadłospis jest daleko od ideału, fajnie, że w ogóle dbasz o jedzenie i ruszasz się Z tego co widzę nie ćwiczysz siłowo, więc nie musisz się super przykładać do posiłków okołotreningowych, to nie będę Ci tym mieszać No właśnie co do tego nabiału, to mam dokument w wordzie, w którym zbierałam 'złote myśli' z forum sfd i mam zapisane, że na redukcji nabiał do 150 gram dziennie. Zakładam, że to dlatego, że nabiał jest mocno przetworzony i lepszym źródłem białka jest mięso/ryby/jajka. No i to, że nabiał powoduje gromadzenie się wody podskórnej. Z tego co piszesz, to sporo tego nabiału u Ciebie, ale obserwuj Psyhe ja też mam ostatnio ochotę na wszystko, czego nie powinnam jeść
|
|
#4158 |
|
Zadomowienie
|
czy mi się wydaje, czy my naprawdę zaczynamy się tu odchudzać?
![]() SłodkoOstra zainspirowałaś mnie tą cukinią, właśnie sobie zrobiłam, pyyycha! wrzuciłam obiecaną recenzję 50 twarzy Greya ![]() poodpisywałabym Wam ale mam lenia ![]() idę o 20 na rozmowę o pracę, nie powiem gdzie żeby nie zapeszyć
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się od jutra za siebie wezmę, dobra?
|
|
#4160 |
|
Rozeznanie
|
Jak by Ci to powiedzieć....NIE
jak już to OD DZIŚ!! Nie jedz dziś słodyczy i przekąsek, jedz na kolację twaróg z warzywami i już będziesz pół dnia do przodu!!
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiosna idzie, widać to po naszym wątku
![]() Noo bo jak mam w głowie, że wieczorem wstawię Wam menu to wstyd mnie zżera i chyba bardziej się staram,żeby wioski nie było ![]() Cytat:
Psyche, Ty mi nawet bagietki na oczy nie pokazuj ciepłej, chrupiącej, z masłem ... ![]() Co o tym sądzicie? http://littlebrainchild.blogspot.com...z-zielona.html nadaje się na przegryzkę? dzisiaj kupiłam w biedrze, dobre w smaku Dzisiaj pochłonęłam: I: ok.7:00 - musli z mlekiem 1.5% II: ok.13:00 - kanapka z chleba graham z szynką i serem III: ok.15:00 - 2 jabłka, kawa IV: ok.18:30 - pół torebki brązowego ryżu, świeża surówka, kotlet mielony pieczony w piekarniku. Miałam wcisnąć więcej warzyw, a nie wyszło :P Zrobiłam zakupy, kupiłam twarożki, owoce, skomponowałam musli, czuję w sobie siłę i moc |
|
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Za późno zżarłam mielonego zapeiczonego z serem
![]() Ale byłam w sklepie i zrobiłam zakupy dietetyczne na jutro Wiecie, że już prawie marzec?! W kwietniu często się już łazi bez kurtki
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4164 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo, trzeba wreszcie! ![]() Cytat:
![]() Noo, Erasmus jest super pod tym względem I nie chodzi o to, że nie są przystojni czy coś, po prostu widac dużą różnicę w podejściu do dbania o własny wygląd ![]() Cytat:
Chyba raczej jest ogólny hejt osób które lubią nawijać na te tematy i krytykować innych, albo po prostu ja mam normalnych znajomych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pewne gdyby myslał, że całkowicie się załamiesz to by czegoś takiego nie powiedział.. ![]() A w ogóle to zaliczyłam dzisiaj pierwszą zumbę, nie mam sił na nic, nawet na konstruktywne odpowiedzi, ale było super Jak tak wrzucacie jadłospisy to hm... dowartościujcie się czytając mój ![]() śniadanie: jajecznica z 3 jaj, bułka pełnoziarnista z masłem II śniadanie: panini z jasnego chleba z rukolą, suszonymi pomidorami i seremobiad: lasagne z pomidorami i szpinakiem, masa surówek podwieczorek: 2 piwa z sokiem imbirowym ![]() kolacja: sałatka z sałaty, ogórka i pomidora,plus kromka ciemnego chleba z jakimś serkiem i szynką. I jestem wykończona, a przede mną dzisiaj jeszcze rozpakowywanie się i angielski można kawę o tej porze?
|
|||||
|
|
|
#4165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja właśnie wypiłam kawę. Nigdy nie jest za późno na kawę ![]() jak chcecie przyjechać do Bielska to też zapraszam pracy nie mogę znaleźć, tż cały dzień w pracy a mieszkanie mam w samym centrum
|
|
|
#4166 |
|
Zadomowienie
|
nie takie złe te Wasze jadła :P
u mnie dziś aż trzy posiłki ![]() I - płatki owsiane + garść nesquicków z mlekiem 2% II - zapiekana cukinia z papryką, serem, cebulą, pomidorem, jajkiem III - 100g twarogu z dżemem nawet mi nie mówcie, że beznadziejnie, bo o tym wiem aaa i wypiłam kieliszek szampana z mother.kurcze, spać idę za 2-3 godz, mogę jeszcze coś zjeść?
|
#4167 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a rozstępów mu nie pokazywałam, kieeedyś mu powiedziałam, że mam je odkąd schudłam (tak faktycznie jest:P) no i długo nie było tematu, ale wczoraj jakoś tak niefortunnie usiadłam no i niechcąsy je wyeksponowałam ![]() na cyckach też mam :P ale to dlatego, że najpierw szybko mi urosły,a później szybko schudłam :P TZ ma na plecach i ramionach, zrobiły mu się po treningach na siłowni, ale on uzywał mnóstwa kremów na rozstępy :P (na którymś z portali dla pakerow są elaboraty na ten temat, to wlasnie moj tz prowadzil badania i dzielil sie wrazeniami :P) Cytat:
hmmm ja nie wiem, moze i cos w tym jest pewnie zalezy ile kto spedza czasu na powietrzu...? ja zima jem wiecej z nudow, albo raczej z tego wzgledu, ze spedzam wiecej czasu w domu, nie dlatego, ze czuje sie bardziej glodna. Cytat:
![]() Cytat:
![]() nieeee u nas raczej nie ma mowy o tego typu patologii, zbyt wielką uwagę zwracamy na wygląd. wzrostu mam 176, a ważę 60 kg i źle mi z tym, przytyłam i lepiej czuję się ważąc te 3/4 kg mniej :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzymamy kciuki, nawet jesli to kosmetyki z morza martwego! Cytat:
przeraza mnie to :P
|
|
#4168 |
|
Zadomowienie
|
boszzze, bania, ja mam 160cm i ważę niemal 60kg xD
a łosoś z puszki najlepszy firmy lewiatan mój TZ tez wie co to rozstępy ![]() "kochaaanie, mam cellulit.... kochaaaanie, mam rozstępy, zobacz, o tu" "nie masz, cicho siedź"
|
#4169 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no co Ty? ja myslalam jak bodajze Sandej, ze zumba spoko, ale nie jako trening, nie mialam pojecia, ze te zajecia daja taki wycisk Cytat:
Śmietana, świetne połączenie ;D zumba, piwo i przeprowadzka, do tego nauka, czaaad piwo z sokiem imbirowym a pijasz może gingersa? czy standardowe piwo z takim sokiem jest moze lepsze w gingersie jest cos co mnie wkurza :PCytat:
Cytat:
to nie pokazuj mu, bo ktorego razu on Ci je pokaze :P
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
Moj chlop wie od dawna co to rozstepy i cellulit, bo go uswiadamiala siostra, nie wiem po co. Poza tym grubi faceci tez maja cellulit, wiec niech sie tak nie podniecaja, ze to tylko nas dotyczy :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

przede wszystkim zero słodyczy i chrupek, co najwyżej 1x w tygodniu
W sensie dużo kalorii (gdzieś ze 2000, dobrze, że zapotrzebowanie dzienne mam większe
), pewnie będzie jakiś alkohol i owoce, ale będę jeść mało, I promise

Mega motywator.
, nie wiem dlaczego kojarzyła mi się ze średniowieczem
), szybko się przyzwyczaiłam i później już nie czytałam ich nawet dokładnie, zeby przyśpieszyć akcje

Ona niby poleca ćwiczyć ten POP Pilates godzinę dziennie, chyba 6x w tygodniu

W kwietniu często się już łazi bez kurtki