|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
odczytam was później musze sie zająć Majeczką bo siedzi w łóżeczku i rozbiera sie i ubiera hehe
![]()
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co szukania partnera pod względem kasy, to wiadomo, że skąpca bym nie chciała, ale z drugiej strony nie będzie tak, że ja będę siedzieć w domu, a partner zarabiał, bo ja nigdy na to nie pozwolę. Choćbym miała gówna psie zbierać na ulicy, ale pracować będę. Moja mama zajmuje się domem, teraz jak w domu jestem to pomagam - wiadomo. Ojciec nie miał i nigdy mieć wdzięczności nie będzie za wyprane gatki, za zrobiony obiad. Wciąż coś mu nie pasuje. No można mieć tego dość i myślę, że moja mama wytrzymuje to tylko dlatego, że ma to wszystko w dupie. I tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-11
|
Podziwiam przedmówczynie! Wysoko postawiona poprzeczka i już widać bardzo dobre efekty!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Raczkowanie
|
Hej!
Zapracowana jestem, więc wpadlam na chwilkę, poczytałam co u Was i zmykam. Nie ważę sie i nie mierzę, na @ czekam. Muszę doliczyć 15 km do licznika- wczoraj sie wymęczyłam ćwiczeniami i rowerkiem. Trzymajcie sie ciepło ![]() ![]()
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dziś pół kg więcej, nie wiem dlaczego ![]() Wczoraj na kolację może za dużo zjadłam, bo byłam głodna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
Na jakiej by diecie człowiek nie był, to jak znów zacznie jeść ciasteczka/fast foody itd to kg wrócą. Z tym, że są "diety" zdrowe i niezdrowe. Dla mnie dukan jest mega niezdrowy, ze względu na nerki, brak warzyw, owoców...
No i na dukanie nie mozna dużo ćwiczyć. Więc nie osiągnie się fajnego, lekko umięśnionego, jędrnego ciałka |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zadomowienie
|
Hej lachony
![]() Melduję powrót "normalnej" wagi przedokresowej, dziś 76,3 i nie sądzę, by był to efekt kefirków bo... no właśnie - nie widzę jakichś spektakularnych efektów póki co. Bulgotało mi wczoraj w żołądku i reszcie rurek, ale nic specjalnego to za sobą nie pociągnęło - wczoraj jedna wizyta w wc, dziś z rana druga - czyli klasyka. Zobaczymy, czy coś się wydarzy dzisiaj, po wypiciu 2l soku - który nota bene jest pyyyyyszniusi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Ogolnie! Ty weź się opanuj, bo ojca wykończysz! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- A tak na marginesie to ja też nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, żeby facet mnie utrzymywał. Skończyłam prosić o kasę mieszkając jeszcze ze starszymi (dorabiałam na swoje potrzeby) i teraz bez własnych pieniędzy czułabym się jak bez ręki, albo i obu... Nie umiem prosić o kasę, źle mi się to kojarzy - ale to moje osobiste skrzywienie, powiązane z sytuacją z moim ojcem, alimentami itd.. Tak więc byłoby mi źle, ale też mam trochę inne spojrzenie, bo od kilku lat jestem jedynym żywicielem mojej małej, dwuosobowej rodziny ![]() ![]() ![]()
#4299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama od lat mi powtarzała i będzie powtarzać, że nie mam nigdy liczyć na faceta w kwestii finansowej ![]() Może ja bym też sobie dorabiała, gdybym mieszkała w dużym mieście, a u mnie w mieście to nawet dziwki nie mają polotu ![]() ![]() ![]() Najbardziej mi mamy szkoda, bo ja sobie jakoś tam w tym głupim łbie poukładam, ale mama Bogu ducha winna i musi wysłuchiwać pier.dolenia ojca. I jeszcze z nim dzielić kołdrę ![]() Powiem Wam, że z ojcem na starość robi się coraz gorzej i ja sobie nie wyobrażam z nim mieszkać. Nie to, że jestem wyrodna córka i chcę się wynieść, widząc jak rodzice się starzeją...Mama jest w porządku, chociaż czasem też mnie wkurza, ale z nią się dogadam super. Ojca starzenie objawia się przeklinaniem na wszystkich, wieeelką miłością do Boga (swoją drogą na kościół to ojciec pieniądze ma, żeby dać tym pier.dolonym klechom; sorry za takie słowa, mnie klecha nie obchodzi, jeśli mam w cokolwiek wierzyć to w Boga, a nie w kult sutanny) i chorobliwym gromadzeniem kasy. Ja dziękuję za takie rewelacje. Od dłuższego czasu powtarzam, że chciałabym się wyprowadzić. Ale nie wiem czy będę miała na tyle odwagi, żeby mamę samą zostawić w tym syfie. Ot co. Dobra, koniec tematu ![]() II śniadanko zjadłam wlaśnie, pół jogurtu naturalnego z otrębami, bo mi się korek w jelitach zrobił ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Asia, nie tak nie od razu o ślubie
![]() ![]() ![]() A mi siedzienie na garnuszku u męża nie przeszkadza. On zarabia ja zarządzam. Czego chacieć więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
A u nas było różnie. Był czas, że ja zarabiałam więcej, że zarabiałam tyle samo. Teraz nie pracuje, siedzę z dzieckiem, nie narzekam, nie czuję się jak niewolnica itd. Mam ochotę wrócić do pracy i to wielką. Tylko ze w moim zawodzie kokosów się nie zarabia, więc jak mam 3/4 pensji oddać opiekunce to dziękuje bardzo.
Młoda śpi idę coś zjeść i spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4303 |
Zadomowienie
|
a ja tam tak jak ogólnie pisze tez wole pracować choć nie powiem jak siedziałam w domu to źle nie było ale każde zakupy musiałam konsultować z mężem , zawsze i tak kupowałam to co chciałam ale mimo wszytko musiałam mu o wszystkim mówić co o tym sadzi itd/....
teraz tez pracuje fakt ze zarabiam polowe tego co on ale jak mam ochotę wyskoczyć z Wiktoria na zakupy po jakieś ciuszki itp to już nie mowie tylko jadę ![]() Mamy wspólne konto ale teraz zarabiamy oboje a nie tylko mój mąż ![]() Tak jak twój tata zachowuje się mój teść, jego jest wszytko, on zawsze ma racje, i to facet ma rządzić w domu buehehe ![]() Jestem z siebie dumna zrobiłam 20 min orbitreku plus rozgrzewkę, trening nóg, pośladków, brzucha i ćwiczenia rozluźniające z Mel B ... Przyznam ze bardziej mi się podoba ona niż Chodakowska ... i wole ćwiczyć z nią ![]() A odnośnie sexu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4305 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak juz pisalam wrocilam z zakupow biore sie za obiados i za sprzatanios ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Raczkowanie
|
Zazdroszczę Wam dziewczyny, że macie takie szczęśliwe związki
![]() ![]() A co do seksu to ostatnio byłam z facetem, który sam chciał poczekać ![]() ![]() ogolnie mowisz, że nie chcesz samej mamy zostawiać, ale z drugiej strony Ty masz swoje życie, przecież do końca życia nie będziesz siedziała z rodzicami, żeby ich uszczęśliwiać. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam kontekst, bo nie znam całej historii. A tak z ciekawości ile masz lat? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wychodzę przed szereg, bo na wyprowadzkę w najbliższych dwóch latach pewnie i tak się nie zanosi ![]() Nie chodzi o rodziców, tylko mamę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już miałam swojego jedynego który po 5. latach mnie zostawił (btw spędziłam przy nim swoje najszczęśliwsze nastoletnie lata na darmo ![]() A teraz ... sama już nie wiem jak to określić. Cytat:
Nie mów że się nie zanosi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj nie, ja ślubu nie chcę w żadnym wypadku. Przez najbliższe 5 lat nie chcę ![]() Niunia Patrzę na tabelkę naszą i mamy prawie takie same uda ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-02-26 o 12:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, a ja nadal nie wiem co zrobić lubemu na obiad.
![]() nadalka oo, no proszę ![]() ![]() Ps. znalazłam przepis na "dietetyczne" tiramisu Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-02-26 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a poza tym mam pewną dewizę życiową a mianowicie " nie oczekuj zbyt wiele a unikniesz rozczarowania" i powiem wam że takie podejście nie jeden raz mi pomoglo. nie jestem pesymistką ale nastawienie na "gorsze" pozwoliło mi się cieszyć z tego "lepszegio" a i w razie porażki nie byłam rozczarowana. kminicie o czym mówię ![]()
![]() |
#4315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- no no no, lepiej żeby efekt był stały ![]() kwiatuszek Tak w ogóle mam do Ciebie postulat ![]() Sto lat temu wysłałam Ci zaproszenie do grona znajomych oraz prośbę o zaprzyjaźnienie. Mówiłaś, że nic nie masz, więc ponowiłam wysłanie zaproszenia ale wyskoczył mi komunikat, że już do Ciebie wysłałam zaproszenie, więc NA PEWNO musisz gdzieś je mieć ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-02-26 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ze mną nikt nie chce się przyjaźnić ![]()
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 |
Raczkowanie
|
He he, no doooobra
![]()
#4319 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze nic się przed Tobą nie ukryje
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Jak to nie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Ja tylko na moment bo ziemniaki się gotują ![]() Iza, Asia Możemy od poniedziałku chyba że inny dzień proponujecie. Czyli pierwszy dzień kefiry a drugi cały na soku ![]() ![]() Asiu Też ten filmik A6W wczoraj znalazłam ![]() ![]() Ola, Marta jak tam oczyszczanie? Nie piszecie za dużo... Jest tak lekko czy aż tak ciężko ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.