Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 197 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-17, 20:57   #5881
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
dzwonilam a wogole do d... chce zeby przyjechal i che pojsc spac
Jukolku idz spokojnie spac, a znim porozmawiasz sobie jutro
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 21:10   #5882
martka83
Zadomowienie

Jukolek widzę że jeszcze jesteś
Nie martw się, napewno jutro sobie wszystko wyjaśnicie i będzie ok

Pierwszy raz jestem na tym wątku więc chciałam się przywitać
martka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 21:18   #5883
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

martka83 witamy
tz nie odbiera tel jutro to bedzie rozmowa

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 21:56   #5884
celka2000
Zakorzenienie

oj Jukolku - moj TZ tez dzis poszedl z kumplami na "piwko". W wlasciwie wieczor kawalerski. Ide spac zeby sie nie stresowac. Trzymaj sie
Adatko - i jak z Twoja @? Jest w koncu normalna? Bardzo Cie meczy?

Wiecie co naszlo mnie od wczoraj na jakies robienie dziwnych rzeczy. Wyczytalam wczoraj na wizazu o masy solnej i zrobilam jakies dziwne stworki. Potem dzis o robieniu wlasnorecznych mydelek. No i ... oczywiscie kupialm mydla, foremki. rozpuscilam mydlo i zabralam sie do roboty, Zrobilam rybki. Chyba zapomnialam w miedzyczasie o swoim stanie, ale zapach mydla szybko mi przypomnial (skonczylo sie w toalecie ofkors). Ale mydelka wyszly i sie susza Jeszcze poczytalam watek o robieniu swieczek...ach....Na razie sie nie zabieram
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 22:06   #5885
adatka
Zakorzenienie

celciu wlasnie moja @ nie jest normalna bo juz dzis praktycznie nie mam co sie mialo wylac od wczoraj to sie wylalo i echo a brzuch nadal boli tylko leciutko -dlatego nie odmawialam wizyty u ginki bo nie wiem co sie dzieje - mam nadzieje ze to nie znowu zadne torbiele czy coś
Stary 2007-03-17, 22:10   #5886
celka2000
Zakorzenienie

Adatko - a jaestes pewna ze to jednak nie ciaza? W koncy ten Twoj test jakis taki niepewny byl....
Stary 2007-03-17, 22:15   #5887
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
Adatko - a jaestes pewna ze to jednak nie ciaza? W koncy ten Twoj test jakis taki niepewny byl....
nie mam zielonego pojecia
niby krewka była i minimalnie jest ale to nie jest moj naturalny okres - zazwyczaj trwał tydzien równiutki.
nie wiem co myslec testy nie wychodzą, tamten jedynie co taki jakis dziwny -do tej pory go mam i ta kreseczka nie znikła i ryczec mi sie chce ze @ przyszla bo myslałam ze za pare dni ta kreseczka bedzie ciemniejsza

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-17, 22:36   #5888
celka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
nie mam zielonego pojecia
niby krewka była i minimalnie jest ale to nie jest moj naturalny okres - zazwyczaj trwał tydzien równiutki.
nie wiem co myslec testy nie wychodzą, tamten jedynie co taki jakis dziwny -do tej pory go mam i ta kreseczka nie znikła i ryczec mi sie chce ze @ przyszla bo myslałam ze za pare dni ta kreseczka bedzie ciemniejsza
Stary 2007-03-17, 22:42   #5889
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
smutne ale prawdziwe

z tego wszystkiego dzis nawed nie zmierzyłam tempki... a i dobrze chyba zrezygnuje z tego całkiem .

a teraz uciekam spać bo juz mi sie oczka kleją - i łożeczko puste sama spie bo TZ w pracy na noc no i dłużej bede sobie musiala zagrzewac a i coś gardło mnie zaczyna boleć ...

DOBRANOC wszystkim
Stary 2007-03-18, 07:24   #5890
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
celciu wlasnie moja @ nie jest normalna bo juz dzis praktycznie nie mam co sie mialo wylac od wczoraj to sie wylalo i echo a brzuch nadal boli tylko leciutko -dlatego nie odmawialam wizyty u ginki bo nie wiem co sie dzieje - mam nadzieje ze to nie znowu zadne torbiele czy coś
Adatko wiesz ja też @ miałam teraz dziwna zawsze miałam do 3 dni i rozciągało sie do 5 dnia ale takie malutkie plamki na cały dzien. A teraz pierwszy dzien zawsze zalewał a tu nic nadzwyczajnego drugiego dnia juz okresu prawie nie było, wiesz może po tej Luteinie nam tak ten okres sie po p....... lepiej idz Agatko do lekarza

Cytat:
Napisane przez martka83 Pokaż wiadomość
Jukolek widzę że jeszcze jesteś
Nie martw się, napewno jutro sobie wszystko wyjaśnicie i będzie ok

Pierwszy raz jestem na tym wątku więc chciałam się przywitać
Witam cie nowa kolerzanko

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-03-18 o 10:16 Powód: post pod postem
Stary 2007-03-18, 09:05   #5891
adatka
Zakorzenienie

czesc kobitki

Jukolku skarbie co tam u ciebie ???

ja @ juz nie mam mniejsza z tym jest tylko lekko brozowawy śluz ale malutko, tempka 37.0 test negatywny. (tyle ze znowu cos tam widac ale juz nie zwracam na to uwagi )
zgłupiałam niby licze ze piatek to był pierwszy dzien cyklu bo od piątego mam zacząć brac CLO i teraz nie wiem - brzuch boli tak jak przed okresem mnie bolał tzn . tak jakos inaczej... mam nadzieje ze mi sie tam nic nie porobiło

martka wiatam serdecznie
Stary 2007-03-18, 09:10   #5892
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
czesc kobitki

Jukolku skarbie co tam u ciebie ???

ja @ juz nie mam mniejsza z tym jest tylko lekko brozowawy śluz ale malutko, tempka 37.0 test negatywny. (tyle ze znowu cos tam widac ale juz nie zwracam na to uwagi )
zgłupiałam niby licze ze piatek to był pierwszy dzien cyklu bo od piątego mam zacząć brac CLO i teraz nie wiem - brzuch boli tak jak przed okresem mnie bolał tzn . tak jakos inaczej... mam nadzieje ze mi sie tam nic nie porobiło

martka wiatam serdecznie
Adatko idz do lekarza w poniedziałek powiedz ze musisz z lekarzem cos skonsultowac czy masz Clo brac czy nie ze nie jestes pewna co sie z toba dzieje i musisz z lekarzem porozmawiac
Stary 2007-03-18, 09:13   #5893
adatka
Zakorzenienie

Jestem na jutro zapisana wiec pojade chociaz po to zeby sie poradzic wtedy najwyzej skasuje mi tylko 50zł. ale to nic - co tam , bo przez telefon to ja nie umiem z nia rozmawiac tak to zawsze spojrzy w karte i wszystko wie a przez telefon to bezsensu sie dogadac i wogole.
Stary 2007-03-18, 09:19   #5894
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem na jutro zapisana wiec pojade chociaz po to zeby sie poradzic wtedy najwyzej skasuje mi tylko 50zł. ale to nic - co tam , bo przez telefon to ja nie umiem z nia rozmawiac tak to zawsze spojrzy w karte i wszystko wie a przez telefon to bezsensu sie dogadac i wogole.
No i dobrze Agaciu idz do lekarza bedziesz wiedziała co i jak i bedziesz spokojniejsza a 50zł to nie tak duzo
Stary 2007-03-18, 09:22   #5895
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
No i dobrze Agaciu idz do lekarza bedziesz wiedziała co i jak i bedziesz spokojniejsza a 50zł to nie tak duzo
tez tak mysle

podczytuje listopadowki i sie martwie o platynowa -biedulka --tyle stresów na raz jak nie to to co inne -oby było dobrze.
Stary 2007-03-18, 09:36   #5896
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
tez tak mysle

podczytuje listopadowki i sie martwie o platynowa -biedulka --tyle stresów na raz jak nie to to co inne -oby było dobrze.
ja tez czytałam listopadówki niom platynowa powinna isc szybko do lekarza. Moja siostra cioteczna poroniła bo nie poszła do lekarza jak miała małe krwawienia a w szpitalu powiedzieli ze gdyby wczesniej sie pokazła to dało by rade uratowac dzidziusia.
Stary 2007-03-18, 10:12   #5897
adatka
Zakorzenienie

pośmiejcie sie troche ja juz wymiekam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=177550

Stary 2007-03-18, 10:21   #5898
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

jukolu, co tam u ciebie? o której TŻ wrócił do domku?, mam nadzieje że samopoczucie dzisiaj lepsze niz wczoraj

adatko, dobrze że idziesz jutro do ginki, przynajmniej bedziesz wioedziała co i jak.

Witamy nową staraczkę

Cytat:
pośmiejcie sie troche ja juz wymiekam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=177550

hihihihhi dobre
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 11:09   #5899
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Adatko dobre M też sie smiał zwłaszcza z tej poza macicznej. Jejku czy ta młodziez na prawde jest taka czy tylko sie wygłupiaja i takie rzeczy pisza?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-18, 11:13   #5900
jukol
Zakorzenienie

tz wrocil po 11 nawalony rzecz jasna.I strasznie sie do mnie kleil dzis rano jest ok ale wieczrem zapowiedzialam powazna rozmowe ... nie popuszcze mu takiego zachowania ostatni raz puscilam go na takie cos

Olinek

Paulinka
Stary 2007-03-18, 13:01   #5901
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
tz wrocil po 11 nawalony rzecz jasna.I strasznie sie do mnie kleil dzis rano jest ok ale wieczrem zapowiedzialam powazna rozmowe ... nie popuszcze mu takiego zachowania ostatni raz puscilam go na takie cos
Jukolku nie popuszczaj bo faceci to mysla ze nic sie nie stało a przeciez się stało bo Ty płakałaś czekałas itp.

A mnie dzis wzieło na sprzątanie, wczoraj M miał to zrobic jak ja w Kato byłam ale zmęczył sie robieniem zakupów beze mnie i juz nie dał rady
Stary 2007-03-18, 13:09   #5902
*misia*
Zakorzenienie

Adatko dobrze że idziesz do lekarza przynajmniej będziesz wiedziec dokładnie co i jak sie dzieje z Twoim organizmem, bo troszkę ta Twoja @ taka dziwna
Jukolku tak trzymaj, nie można wszystkiego tolerować nawet gdyby się bardzo chciało na niektóre rzeczy przymknąć oko to inne sa takie, że nie dadzą nam za nic spokoju. On pewnie będzie uważał, że nic się nie stało, ale stało się bo Ty przez niego się denerwowałaś i płakałaś.
Przyznam Wam sie szczerze, że ostatnio mniej pisałam, i zastanawiałam się kiedy i czy w ogóle wejdę. U mnie tak jakby nic sie nie dzieje, bo do wtorku nadal biorę luteinę, czuję się nawet ok, tylko zastanawiam sie nam wszystkim, nad moim pobytem tutaj. Chyba nie będę tu zaglądać aż do rozwiązania mojej sytuacji, mam drugi dzień straszne bóle brzucha po lewej stronie, nie wiem czemu. Na szczęście staram się jakoś planować nam czas, a zwłaszcza sobie, ale we wszystko angażuję męża, więc nam Staram sie nie myśleć lada moment będę mogła się zająć planowaniem remontu bo jak wszystko dobrze pójdzie to za miesiąc może miesiąc i troszkę mieszkanie będzie nasze i będzie nas czekał remont. Nareszcie ciasny ale własny kąt. Życzę Wam wszystkim powodzenia i trzymajcie się kochane

Edytowane przez *misia*
Czas edycji: 2007-03-18 o 14:16 Powód: dopisek
*misia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 16:54   #5903
martka83
Zadomowienie

Dziewczyny musicie mnie poratować
Dzisiaj miała przyjść @, ale na razie cicho sza.....
Więc robiłam test bobo, co prawda nie rano tylko przed chwilką.
I jest taka bledziutka kreseczka, i ja nie wiem co mam myśleć

Pomóżcie
martka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 17:04   #5904
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martka83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny musicie mnie poratować
Dzisiaj miała przyjść @, ale na razie cicho sza.....
Więc robiłam test bobo, co prawda nie rano tylko przed chwilką.
I jest taka bledziutka kreseczka, i ja nie wiem co mam myśleć

Pomóżcie
Mozesz wkleic fotke tego testu? A i jeszcze jedno jesli dzis miałas dostac @ to test powinien byc zrobiony z porannego moczu jelsi było by kilka dni po terminie @ to wtedy mozesz zrobic test w moczu w ciągu dnia, wiec nie stresuj sie @ moze sie spoźniac do 7 dni i to jest normalne. Zreszta jeśli masz regularne cykle to dzis dzien sie nie skonczył wiec @ moze jeszcze przyjsc nie stresuj sie na zapas i nie nakrecaj bo możesz potem za bardzo przezywac i szkoda ciebie, zobaczysz wszystko bedzie dobrze.
Stary 2007-03-18, 17:18   #5905
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Mozesz wkleic fotke tego testu? A i jeszcze jedno jesli dzis miałas dostac @ to test powinien byc zrobiony z porannego moczu jelsi było by kilka dni po terminie @ to wtedy mozesz zrobic test w moczu w ciągu dnia, wiec nie stresuj sie @ moze sie spoźniac do 7 dni i to jest normalne. Zreszta jeśli masz regularne cykle to dzis dzien sie nie skonczył wiec @ moze jeszcze przyjsc nie stresuj sie na zapas i nie nakrecaj bo możesz potem za bardzo przezywac i szkoda ciebie, zobaczysz wszystko bedzie dobrze.
nie prawda
W moim tescie, ktory rrobilam pare dni temu jest napisane:
"Test wykonany przed terminem spodziewanej miesiaczki nalezy wykonac z wykorzystaniem porannego moczu, w ktorym stezenie hCG jest najwieksze. Poczawszy od pierwszego dnia spodziewanej miesiaczki, probka moczu moze byc zebrana o kazdej porze."

martka83, moze kup jeszcze jeden test, ale tym razem innej firmy i zrob go ponownie Wtedy bedziesz miala wieksza pewnosc :ehem

Adtko, moze ten "dzwny" okres to tak na prawde plamienie implantacyjne? Nie myslalas o tym?

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 18:16   #5906
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Witam

ja dzis powinnam dostać @, zrobiłam test popołudniu i pokazała sie wyrazna kreska
W instrukcji obsługi testu napisane jest: "jesli w okienku kontrolnym oraz w okienku testowym pojawiły sie linie (nawet jesli ktoras z linii jest mniej wyrazna) oznacza to że jestes w ciąży"
Moja kreseczka jest jasniejsza ale bardzo wyrazna

Dodam, że od kilku dni mam bóle podbrzusza, jajników, nie cały czas tylko tak od czasu do czasu i powiekszyły mi sie piersi

Za tydzien mam wizyte u mojego gina, mam nadzieje ze to potwierdzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_4640.JPG (9,0 KB, 50 załadowań)
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 18:36   #5907
"Magdalena"
Rozeznanie

GG do "Magdalena"

Witam Was wszystkie!!!
Niewiem czy mnie jeszcze pamietacie? bo dawno mnie niebylo, a to wszystko przez przeprowadzke.
Widze tu sporo zmian az sie wystraszylam ze to nie te forum hihi. Przepraszam was ale zaleglosci nie nadrobie, zreszta chyba nie bylabym w stanie z calego miesiaca. musialabym prawie 90 stron przeczytac
To byl ciezki miesiac, jestem wykonczona a i tak jeszcze nie wszystko gotowe. Jak tylko 16 lutego klucze dostalismy to zaczelismy remont codziennie rano o 7 pobudka i do pracy rodacy! wracalismy poznym wieczorem i prosto do lozka. no i tak 1,5 tygodnia potem przeprowadzka i jeden wilki haos w mieszkaniu. Nic niemoznabylo znalezc wszystko brudne... do tego przez cale 3 tygodnie bylismy bez kuchni bo czekalismy na nowa, zadnego konkretnego jedzenia... na szczescie juz prawie po wszystkim mieszkanie PRAWIE gotowe kuchnia stoi, mam nadzieje ze do konca tego tygodnia sie z tym uporam i ze niebedzie szlo poznac ze dopiero po przeprowadzce jestesmy.
Wreszcie mamy internet a i z nim tez niebylo latwo bo mial byc juz wczesniej no ale coz... Ten miesiac naszych staran jest zmarnowany bo bylismy tak wykonczeni ze nawet sil na przytulanko nie mielismy i bylo rzadko zasypialismy jak dzieci w ciagu chwili no wiec moje nowe dane @13.03, po 13.04, Niemcy mam nadzieje ze przygarniecie mnie znowu jak nowa staraczke
"Magdalena" jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-18, 18:48   #5908
jukol
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
Witam

ja dzis powinnam dostać @, zrobiłam test popołudniu i pokazała sie wyrazna kreska
W instrukcji obsługi testu napisane jest: "jesli w okienku kontrolnym oraz w okienku testowym pojawiły sie linie (nawet jesli ktoras z linii jest mniej wyrazna) oznacza to że jestes w ciąży"

Dodam, że od kilku dni mam bóle podbrzusza, jajników, nie cały czas tylko tak od czasu do czasu i powiekszyły mi sie piersi

az mi sie cieplo zrobio i ciarki mnie przeszly

Olinek

Paulinka
Stary 2007-03-18, 18:49   #5909
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

Yoolia jak ja sie ciesze dwie piekne krechy za pare dni beda tłuste Gratuluje

Cytat:
Napisane przez "Magdalena" Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie!!!
Niewiem czy mnie jeszcze pamietacie? bo dawno mnie niebylo, a to wszystko przez przeprowadzke.
Widze tu sporo zmian az sie wystraszylam ze to nie te forum hihi. Przepraszam was ale zaleglosci nie nadrobie, zreszta chyba nie bylabym w stanie z calego miesiaca. musialabym prawie 90 stron przeczytac
To byl ciezki miesiac, jestem wykonczona a i tak jeszcze nie wszystko gotowe. Jak tylko 16 lutego klucze dostalismy to zaczelismy remont codziennie rano o 7 pobudka i do pracy rodacy! wracalismy poznym wieczorem i prosto do lozka. no i tak 1,5 tygodnia potem przeprowadzka i jeden wilki haos w mieszkaniu. Nic niemoznabylo znalezc wszystko brudne... do tego przez cale 3 tygodnie bylismy bez kuchni bo czekalismy na nowa, zadnego konkretnego jedzenia... na szczescie juz prawie po wszystkim mieszkanie PRAWIE gotowe kuchnia stoi, mam nadzieje ze do konca tego tygodnia sie z tym uporam i ze niebedzie szlo poznac ze dopiero po przeprowadzce jestesmy.
Wreszcie mamy internet a i z nim tez niebylo latwo bo mial byc juz wczesniej no ale coz... Ten miesiac naszych staran jest zmarnowany bo bylismy tak wykonczeni ze nawet sil na przytulanko nie mielismy i bylo rzadko zasypialismy jak dzieci w ciagu chwili no wiec moje nowe dane @13.03, po 13.04, Niemcy mam nadzieje ze przygarniecie mnie znowu jak nowa staraczke

Pewnie ze pamietamy cie i witamy spowrotem

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-03-18 o 18:56 Powód: post pod postem
Stary 2007-03-18, 19:02   #5910
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Witam

Yoolia , nawet nie wiesz jak się cieszę , nareszcie udało się następnej kochanej weterance, "kapusciane pole" zaczeło działać , Yoolia dbaj o siebie i nie zapominaj do nas zagladać
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości