|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
jusia tez z dziadkami jest super <3 uwielbiam jak starsi ludzie czują klimat, a nie siedzą w przychodniach
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Na tym polega starość. Moja odpowiedź na to pytanie brzmi: ale o co chodzi
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
ale mnie dziś starsza Pani w tramwaju zdenerwowała....wymaga kultury,a sama ehhh Carmi Gratulację dla Męża ![]() Justyś gratuluję znalezienia nabywcy maszyny
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do fryzurki to nie wiem jeszcze co wybiore. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- W jaki sposób pokazała swoją klase?
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnulka po prostu wracałam z kuzynem z pracy. I gadaliśmy i nie zauważyliśmy dwóch starszych pań. I jedna po chwili powiedziała do mnie,że bym ustąpiła tej drugiej miejsce. I tak zrobiłam i zaraz było,że mój brat powinien sam na to wpaść i,że taka ta dzisiejsza młodzież jest. Ale nie zwróciliśmy uwagi. Bratw wysiadł, a ja stanęłam przy wyjściu. Przystanek przed mną wysiadały. Odsunęłam się na bok bo inna osoba chciała wyjść,a ta mi do ucha "No jeszcze na środku trzeba było stanąć" więc już mi nerwy pościły i jej powiedziałam,że wystarczyło przeprosić....
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przyszedł mi narożnik. Zaj☠☠☠isty jest tylko strasznie wielki
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2888 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny po kilku dniach :3 (jest do nadrabiania czytania, oj jest)
TŻ wczoraj rozpoczal temat zareczyn, zaciekawiona ciagnelam go za jezyk. Najpierw mowil o 'stabilizacji' jako warunku do tego kroku, wyciagnelam ze chodzi o mieszkanie. Dodal ze nie potrafi sobie oswiadczania wyobrazic bez naszego wspolnego mieszkanka (chocby to mial byc karton pod najblizszym mostem )Zgadnijcie wiec, kto podwoil czy nawet potroil zapaly w szukaniu pracy
|
|
|
|
#2889 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziecinne to.... ![]() jak to Gwizdak ujęła.... zgadzam się w zupełności Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() trzymały mnie emocje ![]() Cytat:
![]() ![]() ale super ![]() ![]() byle tylko miał urlop jak przyjedziemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() i gratuluję awansu![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- myślicie, że to zły pomysł iść z opryszczką na basen? od dawna planowałam i nie wiem czy dobrze zrobię idąc....
|
||||||||
|
|
|
#2890 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dobry!
![]() Padam na twarz wstałam przed 6 co dla mnie jest wielkim osiągnięciem i cały dzień w biegu, byłam w pracy, trochę za kółkiem...Oddali mi tableta z reklamacji, znowu pewnie nic nie zrobili i znowu będę musiała się z nim bujać do 5 reklamacji eh B był dzisiaj pierwszy dzień w pracy, miał mieć do końca tygodnia szkolenie , jednak dziś już musiał sam pracować, rzucili go na głęboką wodę, mówi, że zadowolony... B powiedział dzisiaj, że w tym roku weźmiemy ślub Byłam dzisiaj u głównego naszego klienta i szefowa do mnie "G kiedy ślub" ja WOW skąd ona wie, widziała nas podobno wyglądamy na bardzo zakochanych ![]() ![]() ![]() Cytat:
lub stroić się po pracy, bo w pracy pewnie nie wygodnie byłoby...Cytat:
U mnie zawsze tak samo jest ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Ja poproszę o 9:30 - 9:40 Gratulację dla tż Szczęście tym naszym B dopisuje,bo mój dzisiaj zaczął nową pracę ![]() Cytat:
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki za potrzebujące
![]() dla mnie ten harlem shake to żenada. natrafiłam na 2 filmiki gdzie jakieś nastolatki ruszaly się jakby kopulowały z krzesłem do tego ta muzyka.... głowa mnie od niej boligangnam style to przy tym poezja śpiewana |
|
|
|
#2892 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A już wiecie kiedy przyjeżdżacie? Bo nie mogę się doczekać Zamykam lapka i idę na to spotkanie Women in Banking and Finance. Na szczęście jest na Canary Wharf w fajnym miejcu No i mają dobre wino ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Pkaże tylko nie mogę znaleźć puszka a na telefon już za ciemno taka fot wyszła
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
u nas była trochę podobna historia - jak byłam mała, to moja mama się zatruła czadem. Miałam tak z 10 lat pewnie. Straciła przytomność po wyjściu z łazienki i mój tata ją uratował. Od tamtej pory tez się zawsze musieliżmy kąpać przy uchylonych drzwiach.
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
kawa, faktycznie wielki
super, dużo osób się pomieści
|
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
kawa booooski
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa ona jest w sam raz!
![]() Carmi gratulacje dla męża
|
|
|
|
#2900 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widziałam tego.... Cytat:
nie wiemy jeszcze Skarbie... tak naprawdę musimy coś po prostu razem ustalić Cytat:
piękny!!! i duży ![]() zazdrośnice.... jest już akcja Therm Line ![]() https://wizaz.pl/akcje/therm-line/od...ecenzentki.php |
|||
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapisałam się już ![]() tutaj macie jeszcze jakiś klub recenzentki https://wizaz.pl/akcje/playboy/klub-...loszeniowa.php |
|
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna, mi się bardzo podobają mocne makijaże ślubne
![]() Carmi, gratuluję mężowi! Co to za praca?![]() Czarna 2 i przedostatnia ![]() Frezi, kupiłam Galę i jestem zawiedziona że takie malutkie te zdjęcia ale i tak czad! ![]() Obkupiłam się ale zrobiłam dobre deale czarna elegancka marynarkę C&A 119 zł -> 69 ![]() spodnie bordowe w kant, przed kostkę Cameieu 109 zł -> 30 ![]() spodnie beżowe w drobną krateczkę z paskiem C&A 89 zł -> 27,90 ![]() koszula biała w czarne wzorki z falbanką Top Secret 69 zł -> 29 ![]() Poza tym byłam u lekarza, jestem zdrowa, mogę pracować ![]() i padam na ryj....
|
#2903 |
|
MBZ♥
|
hej
![]() Piczko zgadzam się z Tobą w calej rozciągłości jeśli chodzi o szejki czy inne gangnamy ![]() Med brawo za wyprowadzkę Frezyjko jesteś niesamowicie fotogeniczna Kawka świetny narożnik i oczywiście moje kciuki masz![]() Carmi powodzenia w spotkaniu ![]() i brawo dla Męża Arra szkoda, że O. się wyprowadza Zukenku nie wiem czy bym rezygnowała z pracy z umową żeby wyjechać do F. na sezonówkę-raczej nie. Mój Tato ma tam firmę, łatwo teraz nie jest, sam znając angielski i niemiecki musiał uczyć się francuskiego bo Francuzi uznają tylko swój język:/trzymam kciuki za decyzję ![]() Tysia ja się martwię o Ciebie, o to, że będziesz jeździć to potrafię sobie wyobrazić strach Twoich Bliskich ![]() zachowania tego dzieciaka nawet szkoda komentować ![]() Caprioszku mocno kciukam za postanowienie ![]() mój B. pali niestety:/ ale na balkonie na szczęście, po pracy w zasadzie zdaża Mu się wypalić 2-3 papierosy więc w zasadzie mógłby rzucić całkiem![]() za to ja nigdy nie paliłam ![]() Grape ale dam radę![]() Gocia Wy to macie z tym współlokatorem ![]() Najeczko fajną masz pracę przynajmniej wczoraj czy dziś bo nie pamiętam kiedy pisałaś o Ewie![]() Karo jak tam Podopieczny? ![]() Jovi mi w ciąży lekarz pozwolił tylko apap w razie przeziębienia ![]() Aleks łączę się w bólu istnienia w porze zimowej ![]() Magda, Łamaczko Serc tak to bywa, że "koledzy" wyczuwają potencjalną konkurencję i wtedy wyłaniają się z każdego kąta![]() Gwizdak zdrówka dla Ciebie i Córci ![]() jaką broszkę? Mieliśmy małą awarię neta:/ Musze jutro pojechać na badania i oprócz standardu na wizytę powtórzyć tsh bo spadłam z wagi znów i endo chce to sprawdzić czy aby dawka nie szkodzi:/ a i spakowałam torbę do szpitala ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Capri znalazłam te odżywki do włosów: http://www.naturnika.pl/pl/c/Wlosy/2...f_producer_4/1 zwłaszcza miód i hibiskus ![]() bardziej na początek opłaca się zamówić próbki i sprawdzić jak reagują włosy
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
capri, genialny szoping!
By, będzie dobrze |
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Byou, oby wszystko było OK
Wow, jak już torbę spakowałaś, to poród wydaje się być bardziej realny i namacalny Carmi, to wreszcie B. będzie pracował w normalnych godzinach Kawa, faktycznie spory narożnik. Ale fajny, tyle miejsca do rozkładania się Capri, to mega udane zakupy Magisterka leży. Pakowanie i sprzątanie leży. Jestem leń. I tyle
|
|
#2906 | ||
|
Zakorzenienie
|
no to skoro tak mówisz, to nawet nie będę szukać
![]() trzymam kciuki ![]() Cytat:
nie chciałabym być na całej stronie w gazecie ![]() super zakupy i dobrze żeś zdrowa HEJ! ![]() Cytat:
dziękuję ![]() wow.... to już niedługo |
||
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
capri, nooo ładnie zapolowałaś
ale że wyprzedaże się tak długo ciągną w tym roku to jestem w szokubyou jak torba gotowa to znaczy, że to juuuuuż prawie ![]() co z netem nie tak? mi ostatnio się net zacinał i wytargowałam zniżkę -10 zł. do następnego rachunku ![]() ostatnio jeszcze zaczęłam zrzędzić sprzedawcy na allegro, że długo czekam na przesylkę, to mi dolożyli zakolanowki
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2013-02-26 o 19:04 |
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wyprzedaże się już kończą, ja już czekam na przeceny wiosenne w kwietniu ![]() czarna świetny narożnik A gdzie Wy to dziewczyny, czarna i gocia planujecie ten meeting, w Rzeszowie? Bo nie mam do Rzeszowa daleko bardzo
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie, Czarna, zapomniałam Ci odpisać. Nie wiem co z tym spotkaniem, bo na razie w Krakowie będę, przynajmniej przez 2 kolejne tygodnie a nawet do świąt...
Peach, jak to zrobiłaś? Też chcę zniżkę Dużo zniżek ![]() Podkablowałyśmy na współlokatorkę do właścicielki. Mam nadzieję, że przestanie odstawiać przedszkole.
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa też taką chcę kanapę
![]() Med chyba przeoczyłam,a co robi? ![]() muszę kupić sobie jakieś sukienki
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

zatrzymałam się pod drodze na BP po hot doga. Stoję na parkingu, szukałam chyba dokumentów albo czegoś po samochodzie. Patrzę, a tu w półce na drzwiach od strony pasażera leży jakaś zżółknięta koperta. Trochę się zdziwiłam, sięgam po nią, a tam... moje zdjęcie i krótki liścik z wyznaniem, który mu zostawiłam ponad rok temu na moto jak byliśmy na torze. I taki fejspalm, bo jak nie chciał tego, to mógł wyrzucić, spalić, cokolwiek. Ale musiał mi wrzucić do samochodu, żebym znalazła, bo to takie wbicie szpili
dziecinne to.... 

klask i:
do tego ta muzyka.... głowa mnie od niej boli
Bo nie mogę się doczekać 

ale zrobiłam dobre deale
więc w zasadzie mógłby rzucić całkiem
Też chcę zniżkę