Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-26, 20:31   #4021
karoolecka
Zadomowienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Dziewczyny, z tego co pamiętam to któraś z Was ćwiczy z Ewką, ale zabijcie mnie, nie wiem która Która z 3 płyt Ewy jest najlepsza ? skalpel, killer czy turbo ?
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 20:32   #4022
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
idę leżeć w gardle drapie tż już dawno chrapie
nie czujesz jak rymujesz

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 20:32   #4023
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
idę leżeć w gardle drapie tż już dawno chrapie
hahah ale rymujesz
Stary 2013-02-26, 20:32   #4024
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Pasuje trochę zwolnić bo tym tempie to w przyszłym roku nowe wątku będą codziennie powstawać
Przepraszam
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 20:32   #4025
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Spróbuję się ograniczyć!
Kochana ale ja nie mówię o Tobie tylko ogólnie o nas wszystkich

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 20:35   #4026
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
nie czujesz jak rymujesz
Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
hahah ale rymujesz
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 20:37   #4027
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, z tego co pamiętam to któraś z Was ćwiczy z Ewką, ale zabijcie mnie, nie wiem która Która z 3 płyt Ewy jest najlepsza ? skalpel, killer czy turbo ?
Ja ćwiczę SKALPEL i SKALPEL II, ale która jest najlepsza to Ci nie doradzę Bo włąśnie niektóre osoby preferują szybsze tempo/ćwiczenia, bo np. przy skalperze się nudzą.. mi natomiast skallpel odpowiada w 100% ze względu na serducho turbo i kiler jakbym ćwiczyła to bym serducho sobie wykończyła (sama sobie wydałam taką opinie, po reakcji organizmu, bez konsultacji z moim kardiologiem)

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Kochana ale ja nie mówię o Tobie tylko ogólnie o nas wszystkich
uff, myślałam, że o mnie ale i tak muszę się ograniczyć, bo zamiast pisać pracę mgr siedzę na wizażu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 20:37   #4028
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Padam na pyszczek, wstałam dzisiaj o 4. Kładę się. Dobrej nocki

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 20:37   #4029
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Pamiętam też jak pm zleciła nam ( mi i świadkowi ) przypinać te kotyliony gościom tak przed podaniem obiadu, no i w czasie obiadu żeby gości zastać na miejscach przy stołach. On zobaczył że obiad dają rzucił wszystko i poszedł jeść a ja zostałam sama ze wszystkim. Zobaczyła to Pm i zapytała czemu sama to robię a nie ze świadkiem , a ja mówię że poleciał jeść... no i była bardzo niezadowolona... Poza tym razem byśmy obskoczyli ludzi szybko...eh.. brak słów...

Obiad obsługa mi za chwilę podała gorący zresztą , więc nie było sensu uciekać tak jak świadek jakby obiadu nie jadł rok czasu.

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.

Edytowane przez kulbensikowa
Czas edycji: 2013-02-26 o 20:41
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 20:38   #4030
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Ja ćwiczę SKALPEL i SKALPEL II, ale która jest najlepsza to Ci nie doradzę Bo włąśnie niektóre osoby preferują szybsze tempo/ćwiczenia, bo np. przy skalperze się nudzą.. mi natomiast skallpel odpowiada w 100% ze względu na serducho turbo i kiler jakbym ćwiczyła to bym serducho sobie wykończyła (sama sobie wydałam taką opinie, po reakcji organizmu, bez konsultacji z moim kardiologiem)
oo a to jest jakiś skalpel II ? No właśnie mnie troszkę skalpel przynudza, ale w porównaniu do killera. Z drugiej strony ta satysfakcja z ukończenia całego treningu (skalpel) jest świetna, niestety przy killerze nie dawałam rady i ziałam jak dzik
Stary 2013-02-26, 20:40   #4031
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Najpierw planowałam ładnie ozdobiony koszyczek, ale TŻ zobaczył te pudła i oczy mu się świecą na ich widok A koszyk jak mówi i tak będzie bo do czegoś wina zbierać trzeba (przyszły małżonek wina chce zamiast kwiatów).

Już na ostatnim ślubie na którym byłam widziałam to pudło. Ale głupia byłam tak zdenerwowana, że zamiast wrzucić w dziurkę dałam kopertę świadkowi, który trzymał pudło, sam wrzucił a ja pomyślałam "no ładnie, sama oglądałam takie pudla, wiem do czego służą, a tu nie zajarzyłam" i podjęłam decyzję, że pudła nie będzie, ale TŻtowi tak zależy...

Mówicie o tych pudełka, aż tak ładnie to wygląda? lepiej wrzucić kopertę do pudełka czy dac Panu Młodemu? nie wiem ja jeszcze nigdy takich pudełek nie widziałam na weselach ;p
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 20:40   #4032
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
No wlasnie, dawaj

Kurcze dziewczyny zastanawiam sie czy wszystko ze mna ok Wy juz tyle rzeczy macie, sukienki, buty, juz robicie pudla na koperty, a ja co? dalej twierdze, ze jeszcze przeciez tyyyyle czasu mamy.. a potem pewnie sie obudze i bede zapieprzac jak dziki bak.... zazdroszcze Wam tego zaparcia do robienia slubnych rzeczy
Jak najbardziej z Tobą ok
To wszystko wychodzi jakoś tak naturalnie, sama zobaczysz

Ja buty kupiłam na licytacji, zobaczyłam, spodobały mi się, w dodatku dobra cena to co miałam nie brać jak bedą niewygodne (tfu tfu!) to będą na inną okazję.
A wieszaki-jak kupiliśmy to już nie mogłam się oprzeć i ich nie podpisać :P Co następne w kolejce? nie wiem

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

mieszkam z siostrą w pokoju a do niej przyszła koleżanka

ja tez tak twierdze
dziewczyny mnie wyciągają na mierzenie kiecek ale jakoś mam opory
pierdółek nie chce mi się robić bo za wcześnie
jedynie co chcę odhaczyć to poradnię tak gdzieś za miesiąc i tyle
Uuu to lipa, chociaż z siostrą to może nie tak źle
My też chcemy odhaczyć jak najszybciej poradnię i nauki, na pewno w tej połowie roku chcę mieć to z głowy.

Dziewczyny, jak to jest z bukietem PM i butonierką? Bo tak rozmyślałam, że ... tż będzie jechał od siebie (ok.50km) i musi tam już mieć butonierkę i mój bukiet. Nikt nie będzie w dniu ślubu jeździł w tą i z powrotem specjalnie mu zawieźć. A chyba lipa, żeby przyjechał bez bukietu i butonierki? Czyli wychodzi na to, że muszę poszukać dobrej kwiaciarni u niego w mieście. Ale z drugiej strony ciekawość mnie zeżre czy mi z jakimiś badylami nie przyjedzie, wolałabym wcześniej widzieć
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 20:43   #4033
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Pamiętam też jak pm zleciła nam ( mi i świadkowi ) przypinać te kotyliony gościom tak przed podaniem obiadu, no i w czasie obiadu żeby gości zastać na miejscach przy stołach. On zobaczył że obiad dają rzucił wszystko i poszedł jeść a ja zostałam sama ze wszystkim. Zobaczyła to Pm i zapytała czemu sama to robię a nie ze świadkiem , a ja mówię że poleciał jeść... no i była bardzo niezadowolona... Poza tym razem byśmy obskoczyli ludzi szybko...eh.. brak słów...
Ja byłam na weselu gdzie świadek się opił tak, że nawet gdyby chciał pomóc to nie był wstanie albo jeszcze jedna sytuacja też ze świadkiem, gdzie świadka dziewczyna była zazdrosna i robiła ciągle mu na weselu awantury przez co nie było świadka przez pół wesela, bo musiała wysłuchiwać laski pretensje o nic, ominęły go wszytskie przyśpiewki, zabawy...itp. A Młodzi myślałam, że go udzuszą...

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
oo a to jest jakiś skalpel II ? No właśnie mnie troszkę skalpel przynudza, ale w porównaniu do killera. Z drugiej strony ta satysfakcja z ukończenia całego treningu (skalpel) jest świetna, niestety przy killerze nie dawałam rady i ziałam jak dzik
tak, tak jest skalpel 2 ostatnia płyta Ewki, ćwiczenia z użyciem krzesła ale jak Cię nudzi skalpel to skalpel 2 tez będzie nudzić może połącz ćwiczenia z jednej i drugiej płyty, różne kombinacje? Ja tak czasami robię Chociaż muszę się przyznać, że moja systematyczność ostatnimi czasy nawala......

Stary 2013-02-26, 20:46   #4034
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
No wlasnie, dawaj

Kurcze dziewczyny zastanawiam sie czy wszystko ze mna ok Wy juz tyle rzeczy macie, sukienki, buty, juz robicie pudla na koperty, a ja co? dalej twierdze, ze jeszcze przeciez tyyyyle czasu mamy.. a potem pewnie sie obudze i bede zapieprzac jak dziki bak.... zazdroszcze Wam tego zaparcia do robienia slubnych rzeczy

Nie jestes sama ja na razie o sukni pomyśle pod koniec tego roku jak będą przeceny, buty pewnie w przyszłym roku chyba ze ładne znajdę teraz a tak to na razie skupiam się na zbieraniu pieniążków )
Stary 2013-02-26, 20:46   #4035
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Ja bym wolała iść do pracy - po pierwsze czymś się zajmiesz i czas szybciej zleci.
Trzymam kciuki by było ok!!!

Pysia1987 dlatego powinno się zamieszkać ze sobą przed ślubem.
I szczerze to nie męcz się dziewczyno! I nie myśl, że nikt lepszy nie czeka na Ciebie. Bo czeka!
I po pierwsze nie oszukuj się, że będzie lepiej. Tak jasne, może być, ale znów potem będzie to samo...

Gratuluję wszystkim dziewczynom wybranych dat, wybranych sukienek i pędzących przygotowań
Co u Ciebie?? jak się czujesz?

Cytat:
Widzę, że rozmawiacie o tych pudełkach na koperty i powiedzcie mi, czy osobie która trzyma to pudełko (świadkowej albo świadkowi) jest tak wygodnie z nim stać i go trzymać w rękach? Bo jeśli goście mają ze sobą też inne prezenty, to jak wtedy pogodzić trzymanie w jednej ręce prezentu a w drugiej tego pudełka?
u nas koperty daje się po oczepinach, wówczas takie pudełko stoi sobie na stoliku przed Parą Młodą

Cytat:

Obiad obsługa mi za chwilę podała gorący zresztą , więc nie było sensu uciekać tak jak świadek jakby obiadu nie jadł rok czasu.
kto mi wytłumaczy o co chodzi z tymi kotylionami?

Cytat:
Kurde!!! to jest to co w sercu siedzi i czego szukałam!!!
zakochałam sie.....
śliczna

wróciłam z fitnessu 45 minut temu i jak padłam na łóżko tak nie mam siły iść kolacji zrobić

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 20:46   #4036
kulbensikowa
Wtajemniczenie

spadam oglądać mecz Barcy, bo coś źle się dzieje... żeluś karnego strzelił

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 20:48   #4037
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
O figury dbamy, na wykłady latamy, ale o ślubach wciąż gadamy!

Nie ma czasu na lenistwo, nasze śluby są już blisko!

eee. nie przejmuj się tez nie mam nic
zapisałam te tytuły
Stary 2013-02-26, 20:48   #4038
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
tak, tak jest skalpel 2 ostatnia płyta Ewki, ćwiczenia z użyciem krzesła ale jak Cię nudzi skalpel to skalpel 2 tez będzie nudzić może połącz ćwiczenia z jednej i drugiej płyty, różne kombinacje? Ja tak czasami robię Chociaż muszę się przyznać, że moja systematyczność ostatnimi czasy nawala......
haha nic mi nie mów, moja też dziś się wyspałam i leżałam na łóżku cała w okruszkach po chipsach tak na siebie popatrzyłam i zrobiło mi się siebie żal postanowiłam, że tak nie może być, wyciągnęłam płyty ewki i będę ćwiczyć póki co chyba pozostanę przy skalpelu, a jak już konkretnie mi się znudzi to wezmę się za killera
a jak u Ciebie z efektami ? ja bym chciała się pozbyć moich boczków, bo już ich nie lubię
i nie wiem jakim cudem przegapiłam ostatnią płytę

Edytowane przez karoolecka
Czas edycji: 2013-02-26 o 20:49
Stary 2013-02-26, 20:53   #4039
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
spadam oglądać mecz Barcy, bo coś źle się dzieje... żeluś karnego strzelił
no źle się dzieje, TŻ tylko mi się wkurza, więc niech lepiej zaczną grać

17.02 16.09
[*][*][*]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 20:58   #4040
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
haha nic mi nie mów, moja też dziś się wyspałam i leżałam na łóżku cała w okruszkach po chipsach tak na siebie popatrzyłam i zrobiło mi się siebie żal postanowiłam, że tak nie może być, wyciągnęłam płyty ewki i będę ćwiczyć póki co chyba pozostanę przy skalpelu, a jak już konkretnie mi się znudzi to wezmę się za killera
a jak u Ciebie z efektami ? ja bym chciała się pozbyć moich boczków, bo już ich nie lubię
i nie wiem jakim cudem przegapiłam ostatnią płytę
Ostatnia płyta nie była z Shape'a, tylko tak po prostu Ewka wydała to może dlatego. Ćwiczę już długo, ale systematycznie od stycznia i właściwie wcześniej nie widziałam niczego bo ćwiczyłam kiedy mi się zachciało, a nie np. 6 dni w tygodniu, w styczniu wzięłam się ostro (choć od dwóch dni już nie ćwiczę, kompletnie straciłam zapał) to widać po nogach szczególnie, że się zrobiły trochę umięśnione i na brzuchu nie widać jakiś spektakularnych efektów, ale coś tam zaczyna mi się tworzyć ręce mam też umięśnione trochę, ale to od noszenia tacy ja jestem szczupła i drobna, więc nie chcę schudnąć, tylko nabrać masy mięśniowej ale ostatnio nic mi się nie chce..............

Stary 2013-02-26, 21:09   #4041
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Ostatnia płyta nie była z Shape'a, tylko tak po prostu Ewka wydała to może dlatego. Ćwiczę już długo, ale systematycznie od stycznia i właściwie wcześniej nie widziałam niczego bo ćwiczyłam kiedy mi się zachciało, a nie np. 6 dni w tygodniu, w styczniu wzięłam się ostro (choć od dwóch dni już nie ćwiczę, kompletnie straciłam zapał) to widać po nogach szczególnie, że się zrobiły trochę umięśnione i na brzuchu nie widać jakiś spektakularnych efektów, ale coś tam zaczyna mi się tworzyć ręce mam też umięśnione trochę, ale to od noszenia tacy ja jestem szczupła i drobna, więc nie chcę schudnąć, tylko nabrać masy mięśniowej ale ostatnio nic mi się nie chce..............
aa to o tej płycie słyszałam, tylko nie wiedziałam, że się tak nazywa
ja bym chciała ćwiczyć choć te 3 razy w tyg. zobaczymy czy mi się uda jeszcze bardziej się cieszę, ze widać na nogach bo to też mój jeden, a właściwie dwa wielkie kompleksy bardzo jestem ciekawa rezultatów
w ogóle to wielki szacun, bo ja się zbieram do ćwiczenia od 4 miesięcy i przez ten czas ćwiczyłam tylko raz
Stary 2013-02-26, 21:16   #4042
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Wiecie może jak to jest z płatnym drugim kierunkiem studiów? Załóżmy, że chciałabym zapisać się na studia w obecnym zimowym naborze i teraz nie wiem, czy drugi kierunek już teraz będzie płatny czy też dopiero od października. Wie ktoś coś na ten temat?

edit: znalazłam jeszcze coś takiego i chyba wychodzi na to, że nie będzie płatny... chyba
Teraz jest rok akademicki 2012/2013 przecież, dlatego myślę, że drugi kierunek będzie płatny. Chyba, że załapiesz się w 10% najlepszych studentów, czego Ci serdecznie życzę

Piankka życzę Ci, żebyście sobie wszystko z TŻ ułożyli

Kroooliczek lepiej isć do pracy, to czas szybciej zleci. Trzymaj się

Kasiulenkowo świetne tytuły powymyślałaś Zapisz je sobie i pod koniec wątku wrzuć, jak temat będzie na czasie bardziej

Kulbensikowa bardzo ładną sukienkę wrzuciłaś

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 21:16   #4043
docik10
Zakorzenienie

Słyszałam, że te ćwiczenia są bardzo dobre mam zamiar się do tego w końcu zabrać ale czekam na słoneczko za oknem to i chęci przyjdą Szóstka Weidera

http://www.youtube.com/watch?v=nRjEKVKACWM

a tu ile razy mamy powtórzyć danym dniu

http://demotywatory.pl/4050404?fb_ac...46965925417366
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 21:18   #4044
Loczek_brown
Zakorzenienie

no to jest 2:0 .....

17.02 16.09
[*][*][*]
Stary 2013-02-26, 21:20   #4045
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Słyszałam, że te ćwiczenia są bardzo dobre mam zamiar się do tego w końcu zabrać ale czekam na słoneczko za oknem to i chęci przyjdą Szóstka Weidera

ja się 6 weidera katować nie będę... przeraża mnie to ale faktycznie są skuteczne

Uciekam, dobrej nocy !!

Stary 2013-02-26, 21:23   #4046
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Pewnie, że tak!

jakieś 60 zł (wszystkie materiały łącznie z kosztami przesyłki, bo na all. kupowałam. Mieszkam w małej miejscowości i tu nie ma sklepów, gdzie bym mogła wszystko kupić.
No to nie ma tak źle Ja wstążki mam, potrzebuję tylko okrągłe pudełko i te kamyczki A możesz mi na PW napisać od kogo je kupowałaś?

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość

Weider jest dobry na wyrobienie mięśni, ale tłuszczyku przy nim nie zrzucimy

Real, Real, Real!!!

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 21:34   #4047
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Mam rok i 2 m-ce do ślubu!

Cytat:
O figury dbamy, na wykłady latamy, ale o ślubach wciąż gadamy!

Nie ma czasu na lenistwo, nasze śluby są już blisko!

eee. nie przejmuj się tez nie mam nic
drugi fajny
Cytat:
Pasuje trochę zwolnić bo tym tempie to w przyszłym roku nowe wątku będą codziennie powstawać

Cytat:
współczuje jego partnerce!!!!!!!!!!!

U nas koperty dawane są po oczepinach.. a po Kościele tylko prezenty typu kwiatty, wino, album..
tak?? ale dziwnie u normalnie pod kościołem, a na oczepinach jest taka zabawa, płatny taniec z parą młodą, świadkowie zbierają kase do kosztyka/ welonu a każdy kto chce zatańczyć z młodą parą to wrzuca tam kase

uczyłam sie dzis hulać na hula hop
ciezko, ale 15 sekund umiem juz krecic:d
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 21:59   #4048
misiadelko
BAN stały

Cytat:

U nas nie ma na szczęście kotylionów, jeden wydatek z bani

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Mówicie o tych pudełka, aż tak ładnie to wygląda? lepiej wrzucić kopertę do pudełka czy dac Panu Młodemu? nie wiem ja jeszcze nigdy takich pudełek nie widziałam na weselach ;p
Do pudełka Tzn. u nas się nigdy nie daje PM tylko zawsze świadkom
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jak najbardziej z Tobą ok
To wszystko wychodzi jakoś tak naturalnie, sama zobaczysz

Ja buty kupiłam na licytacji, zobaczyłam, spodobały mi się, w dodatku dobra cena to co miałam nie brać jak bedą niewygodne (tfu tfu!) to będą na inną okazję.
A wieszaki-jak kupiliśmy to już nie mogłam się oprzeć i ich nie podpisać :P Co następne w kolejce? nie wiem

Uuu to lipa, chociaż z siostrą to może nie tak źle
My też chcemy odhaczyć jak najszybciej poradnię i nauki, na pewno w tej połowie roku chcę mieć to z głowy.

Dziewczyny, jak to jest z bukietem PM i butonierką? Bo tak rozmyślałam, że ... tż będzie jechał od siebie (ok.50km) i musi tam już mieć butonierkę i mój bukiet. Nikt nie będzie w dniu ślubu jeździł w tą i z powrotem specjalnie mu zawieźć. A chyba lipa, żeby przyjechał bez bukietu i butonierki? Czyli wychodzi na to, że muszę poszukać dobrej kwiaciarni u niego w mieście. Ale z drugiej strony ciekawość mnie zeżre czy mi z jakimiś badylami nie przyjedzie, wolałabym wcześniej widzieć
Nie wiem, moja dekoratorka w ogóle jest z innej części trójmiasta, stroić salę jedzie jeszcze gdzieś indziej i nie wiem jak z bukietem będzie... niech TŻ się marwi

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość

drugi fajny

tak?? ale dziwnie u normalnie pod kościołem, a na oczepinach jest taka zabawa, płatny taniec z parą młodą, świadkowie zbierają kase do kosztyka/ welonu a każdy kto chce zatańczyć z młodą parą to wrzuca tam kase

uczyłam sie dzis hulać na hula hop
ciezko, ale 15 sekund umiem juz krecic:d
U nas też tak jest, to jest ekstra, każdy chce wygrać flaszkę i tańczyć jako ostatni
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 22:07   #4049
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
U nas nie ma na szczęście kotylionów, jeden wydatek z bani

Do pudełka Tzn. u nas się nigdy nie daje PM tylko zawsze świadkom
Nie wiem, moja dekoratorka w ogóle jest z innej części trójmiasta, stroić salę jedzie jeszcze gdzieś indziej i nie wiem jak z bukietem będzie... niech TŻ się marwi

U nas też tak jest, to jest ekstra, każdy chce wygrać flaszkę i tańczyć jako ostatni

U nas ta zabawa nazywa się "zbieramy na wózek ")
Stary 2013-02-26, 22:08   #4050
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

czy moze mi ktos powiedziec co sie z Tasiulkiem stalo ze jej bana dali?
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości