|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7771 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
- Wśród ludzi jest się także samotnym... - gdy problemów przybywa, samotność to udręka... ;( - NiktNieZapytałCoJejJest,C zemuBłądziGdzieś,NaKogoDz isiajCzekaTak,Komu.. - Sama ze sobą...ze swoimi problemami i własną osobą... - nawet skarpetki mam nie do pary - cuttin off the phone... leave me the fuck alone... - Najczęściej spotykamy się z serdeczną obojętnością... - przyjaciół poznaje się w samotności -Jestem jak klawisz Escape - samotna wśród tłumu
![]() ![]() |
![]() |
#7772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kradne... Ale żeby nie było, że tylko zabieram daje coś od siebie: Mała smutna królewna, której rozbawić nigdy nie mógł nikt Witamy w błękitnej pustce... Nie ma chwały bez cierpienia w tym królestwie potępienia
![]() |
#7773 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#7775 |
Rozeznanie
|
to znów ten dzień kiedy chcesz odwrócić się...zrzuć z siebie ten sen
...nie cieszy nic...nawet sny są z lodu dziś... do woskowych słów,które topi czas nie pasujesz ty...nie pasuję ja "Ty dajesz mi skrzydła i pozwalasz latać."
#7776 |
Zakorzenienie
|
natchnieniem dziś stary przeboj rybińskiego..
cały utwór chyba się nadaje.... ![]() Wschodami gwiazd i zachodami, Odmierzam czas liści kolorami Odmierzam czas nie używając dat Czekaniem na niespodziewane, Straconych szans rozpamiętywaniem Odmierzam czas, nie używając dat REF. Nie liczę godzin i lat, to życie mija nie ja Bliżej gwiazd, bliżej dna jestem wciąż taki sam Wciąż ten sam Nie liczę godzin i lat, to życie mija nie ja Z kilku dni w morzu dat własny swój znaczę ślad Własny ślad Zużytych słów przesypywaniem, Gubieniem dróg i odnajdywaniem Odmierzam czas, nie używając dat Bez godzin i bez kalendarzy, Długością dni i zmiennością zdarzeń Odmierzam czas, nie używając dat
#7777 |
Rozeznanie
|
anczysko1, m_a_g_d_a, LoLcIa123 cieszę się, że się Wam podobają
![]()
![]() |
#7778 |
Rozeznanie
|
_ spię i śnie aby chociaż w snach być bliżej Ciebie =*
_ jeśli czlowiek pragnie radości nie może się gniewać .. _ im bliżej matury tym bardziej uczyć mi się nie chce .. ![]() _ .. oddaję Ci wolnosc nie wiem co bedzie _ jakby jutra miało nie być _ jedynie marzenia pozwalaja mi oddychac
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#7779 |
Wtajemniczenie
|
Nie mów nic ! Czas na miłość.
A smak jego skóry dziś zniewala mnie... Na mym lustrze zostawiłeś odbicie swej miłości... You were my Sun, You were my Earth... Byłeś moim Słońcem, byłeś moją Ziemią... Now, there's just no chance for You and me...there'll never be... Teraz juz nie ma szansy dla nas...nigdy nie będzie... Your bridges were burned, and now it's your turn to cry, cry me a river... Spaliłeś za sobą mosty i teraz to ty będziesz płakać, wypłaczesz mi rzekę łez... You should've picked honesty... Trzeba było postawić na szczerość/ Powinieneś postawić na szczerość...
#7780 |
Zadomowienie
|
Skąd ja to znam
![]() ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#7781 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7782 |
Rozeznanie
|
~~Już dawno jestem przy tobie choć nawet jeszcze nie znamy się...
![]() ~~Wyruszę na koniec świata jeśli tam znajdę cię... ~~Bo ja jestem jeszcze takim małym dzieckiem... ~~..Miłość była tak piękna w oczach Twych.. ~~Nie odpuszczaj, nie rezygnuj nie porzucaj rzeczy, w które wierzysz… ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7783 |
Przyczajenie
|
![]()
Kobieta to nie dotrzymana obietnica.
KObieta-istota,ktora uskrzydla nas do wielkich rzeczy i przeszkadza w ich dokonywaniu. Kobiet-wszystkie meskie holdy zawarly sie w to slowo. ![]()
#7784 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7785 |
Rozeznanie
|
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#7786 |
Rozeznanie
|
bOskie!!! kradnę ! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7787 |
Zakorzenienie
|
Brakuje zrozumienia, bez sensu jest czekanie
Wszystkie dni tyle chwil zawsze ty a teraz... Od dnia narodzin śpieszę się na swój pogrzeb Nie bójcie się o śmierć bo tylko ja pewna dzis mamy Dusza zgasnie jak płomień wiatr rozwieje cialo w pyl
#7788 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ratujcie! Potrzebne mi opisy na chłopaka który okropnie, bardzo, strasznie mnie zranił i ropzczarował. Coś w formie zemsty. Macie coś takiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7789 |
Zakorzenienie
|
100 g selera to tylko 48 kalorii
![]()
![]() |
#7790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7791 |
Zakorzenienie
|
"If You Sexy And You Know It - CLAP YOUR HANDS"
kto mi to przetłumaczy????????? prosze |
![]() ![]() |
![]() |
#7792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś tak ![]() ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7794 |
Zadomowienie
|
Kobiety, a macie coś, że wreszcie życie nabiera sensu ?
Że zaczyna się coś dziać, a nie tylko monotonne życie ? Że znalazło się pasję i skończylo z odwiecznym harmonogramem dom->szkoła->dom->sen->szkoła->dom ... ![]() ![]() * Moje serce to dynamit, wystarczy jedna iskra ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7795 |
Raczkowanie
|
*Zobaczyć Raz Stronę Światła Jasną, Cień Jest Tylko Światła Ciemnego Odmianą
*wolne skojarzenia to nieskrępowana wędrówka myśli bez autocenzury *Tylko biedronka nie ma ogonka ![]()
#7796 |
Zakorzenienie
|
Eh, ja odwrotnie chcialabym byc przed
![]() Opisy: Najgłębiej patrzą te oczy, które najwięcej płakały... "Dziękuję, pójdę inną drogą" "Kochac kogoś a potem starcić, to jak kupić szczescie i łzami zapłacić" ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocham ten opis!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7798 |
Zadomowienie
|
zanim powiesz jej.. ze to był ostatni raz
rozkołysz rozkolysz rozkoszyl .. jeszcze raz zanim ukradniesz jej.. ostatni kolor ze snu zanim zrozumiesz jak bardzo kochales ja.. ona zapomni świat twych rak chyba zawsze juz.. bedziemy tak pogmatwani zaczaruj moje serce.. zostaw mnie bez tchu raz jeszcze zrob to przeciez wiesz.. to nie boli mnie ![]() ![]() widzialam ja.. w twoich ramionach tak słodko wtulona gdy pale twe fotografie.. i chcialam bez słowa.. Cie znow pocalowac a jednak wciaż wierze.. co raz więcej osób patrzy na ręce w tej grupie wykluczam zdrade ! .. potknełam sie i walki zaniechalam.. odchodzisz juz 30 raz..
#7799 |
Zakorzenienie
|
Pożyczam
![]() Wklejam kilka moich: do końca życia zapamiętam jedno -przestał go kopać kiedy pękło trzecie żebro płakałem, kiedy pisał swoją krwią na podłodze, w drodze, myślałem tylko o tym żeby zasnąć miasto, nocne życie, mocne przeżycie na własność Chciałabym by to wszystko było snem
#7800 |
Zakorzenienie
|
teraz mam:
...jeszcze będzie przepięknie...jeszcze będzie normalnie...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.