Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-27, 09:31   #2821
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

dziewczyny wiem że was już zawalam tymi fotami ale dodałam album ze zdjęciami zębów a dokładniej przed i po prostowaniu,polecam zajrzeć każdej która chciałaby ale sie wacha nad aparatem orto !

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 09:39   #2822
LittleButterfly
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Amorcio

scheherezade, piekny uśmiech ja w młodości nosiłam aparat zakładany na noc i też miałam ładny uśmiech, niestety teraz mi się ciut już zęby pokrzywiły ..... zastanawiałam się właśnie nad aparatem ale takim zakładanym na noc, nie na stałe. W necie czytałam że dorosłym takich nie zakładają, a ostatnio koleżanka mi mówiła że ona ma taki na noc więc myślę bardziej o takiej opcji, wiadomo to też było by tańsze
Stary 2013-02-27, 09:43   #2823
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
dziewczyny wiem że was już zawalam tymi fotami ale dodałam album ze zdjęciami zębów a dokładniej przed i po prostowaniu,polecam zajrzeć każdej która chciałaby ale sie wacha nad aparatem orto !
Piekny usmuech mialas tylko aparat czy cos jeszcze robilas i jak dlugo nosilas
Stary 2013-02-27, 09:57   #2824
majeczka1224
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość

Przepiekne masz zeby zazdroszcze pieknego usmiechu od kiedy pamietam to bylo moim najwiekszym marzeniem( potem cycuszki oczywiscie) No i wkoncy kilka lat temu zalozylam staly aparat, jezdzialam do Polski co 2 miesiace na konsultacje, po 2 latach sciagnelam bylo ok ale ja mam bardzo waska szczeke dlatego efekt byl tylko "ok". dostalam reteinery na noc, nosilam codziennie ale lewa strona mi sie niestety psuje znowu i musze jechac po nowy aparat!! szkoda gadac ile nerwow mnie to wszystko kosztuje,oczywiscie jest lepiej niz przed .Wydalam bardzo duzo kasy, tak sie czasami zastanawiam czy nie lepiej by bylo sobie wstawic korony na zeby!!!
majeczka1224 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 10:06   #2825
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

ja też nosiłam aparat na zemby ale na noc miałammasakryczne zemby tata jeździł ze mną 5 lat warto było mam jeszcze 1 troche krzywego ale nie dało się go naprostować jak trzeba bo wtedy tylko były te na noc
Stary 2013-02-27, 10:19   #2826
kicia_nh
Zadomowienie

Dzień dobry laski
Z tża okiem jest dobrze Normalnie na nie patrzy, nie ma już tego odłamka, wyszło wszystko, tylko oczko troszkę czerwone jeszcze Uff odetchnęłam z ulgą

Scheherezade wow, piękny masz uśmiech i śliczne białe ząbki Kurcze ja przed ciążą też miałam zdrowe i znacznie bielsze niż teraz. Po ciąży jeden za drugim się psują i do tego prawie pomarańczowe Nic się nie da z tym zrobić niestety

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Nadrabiam zaległości z wczoraj i już wpadam na temat, który od lat mnie bulwersuje.... wymagania polskich panów.. z wielkimi brzuchami, kondycją słonia, bez pomysłu na swoją garderobę czy fryzurę, zwyczajami nieokrzesanych pigmejów i higieną godną pożałowania... ale ona? Ona jak ma większą pupę to znaczy, że z tyłu nosi "trzydrzwiowią szafę", ma mały biust "jest płaska jak deska", nie ma czasu na fryzjera, kosmetyczkę bo obsługuje w domu pana i dzieci to "jest zaniedbana"... bo przeciez powinna być idealna... tylko taka zasługuje na pana.. co często nawet skarpetek nie zmienia i myć się zapomina.. PORAŻKA

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Jusi trzymam kciuki!! Jesteś dzielną Kobietą więc świetnie sobie poradzisz i wrócisz tu z pięknym biustem! trzymaj się!
dobrze prawisz kobito a ja prawie padłam jak to przeczytałam

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 10:27   #2827
ktopozna
Raczkowanie

Cześć Dziewczęta

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
jak pamiętacie moja op się odwlekła i nie mam na razie terminu, i faktycznie odkąd na spokojnie się mogę nad tym wszystkim zastanowić i przemyśleć to teraz już strasznie się boję op i całego dochodzenia do siebie ale nie chcę całe życie być niezadowolona i nie czuć się w pełni kobieca. W lustrze to najchętniej bym ich nie oglądała bo zawsze ten widok mnie dołuje ale myślę sobie że przyjdzie na mnie odpowiedni czas
To może wskoczysz na 11 kwietnia? jeszcze jest ponoć wolny

scheherezade piękny masz uśmiech ja sama nosiłam aparat ponad 2,5 roku, włącznie z pękaniem kości podniebienia i innymi cudami i wiem, że warto. Całe leczenie było bolesne i kosztowne, ale za to teraz uśmiecham się bez skrępowania

Wiecie? Ja to jakoś bólu po operacji się nie boję. Mój mąż na pewno zawiezie mnie do kliniki i może popołudniu odwiedzi, jak tylko będzie miał z kim dzieci zostawić. A na następny dzień mnie odbierze. Będzie miał wolne czw., pt., żeby mi pomagać, a później to już muszę sama zająć się sobą

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 10:34   #2828
majeczka1224
Raczkowanie

scheherezade piękny masz uśmiech ja sama nosiłam aparat ponad 2,5 roku, włącznie z pękaniem kości podniebienia i innymi cudami i wiem, że warto. Całe leczenie było bolesne i kosztowne, ale za to teraz uśmiecham się bez skrępowania

Kochana mozesz cos wiecej napisac z tym pekaniec kosci podniebienia? mialas waskie podniebienie? nie wiedzialam ze cos takiego sie robi!
Stary 2013-02-27, 10:34   #2829
LittleButterfly
Raczkowanie

ktopozna,
niestety jeszcze mi na to finanse nie pozwalają ..... też u tego samego dr. planuję, więc jestem bardzo ciekawa Twoich wrażeń po do kwietnia szybko zleci, już praktycznie marzec mamy
Stary 2013-02-27, 10:46   #2830
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
ktopozna,
niestety jeszcze mi na to finanse nie pozwalają ..... też u tego samego dr. planuję, więc jestem bardzo ciekawa Twoich wrażeń po do kwietnia szybko zleci, już praktycznie marzec mamy
Buziolo jest jeszcze wcześniej, właśnie 20 marca. Razem miałyśmy być, ale mój mąż wyjeżdża na cały tydzień i nijak nie pasował ten termin

majeczka1224 tak, miałam za wąskie podniebienie w stosunku do dolnej szczęki. Zęby nachodziły mi na siebie, szczególnie siekacze i uszkadzały szkliwo. Na początku nosiłam aparat hass, który miałam zacementowany na górnej szczęce, i rozkręcałam go codziennie. Moja orto nawet nie spodziewała się, że podniebienie mi pęknie, bo u dorosłych osób to bardzo rzadko występuje, ale to tylko ułatwiło leczenie. Później miałam założony bi-helix i stałe aparaty na górną i dolną szczękę.
Stary 2013-02-27, 11:02   #2831
buziol04
Raczkowanie

Też nosiłam aparat na zęby stały , choć wolałam taki na noc ale moj ortodonta , uznał ze taki nic mi nie pomoże wiec sie zdecydowałam Nie powiem , bo się meczyłam z nim . Sciagłam go dopiero po upływie ponad roku i to uprosiłam ortodonte ((teraz troszku załuje , że tak prosiłam bo mogłabym jeszcze ładniejsze zabki mieć gdybym kilka miesiecy wytrzymała,ale i tak bardzo jestem zadowolona z efektu końcowego )

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
Buziolo jest jeszcze wcześniej, właśnie 20 marca. Razem miałyśmy być, ale mój mąż wyjeżdża na cały tydzień i nijak nie pasował ten termin
Szkoda ,że nie jestesmy razem przede mną jest jeszcze chiquitkaaa, więc zda nam relacje po Jest nas coraz wiecej z Krakowa na forum
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 11:19   #2832
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
Szkoda ,że nie jestesmy razem przede mną jest jeszcze chiquitkaaa, więc zda nam relacje po Jest nas coraz wiecej z Krakowa na forum
No szkoda, szkoda... a nie wiesz jak to jest z wchodzeniem po schodach po operacji? Transportują Cię jakoś na górę, czy leży się na dole?
Dopiero jak opowiadałam mężowi jak to wygląda, to zaczęliśmy się zastanawiać
Stary 2013-02-27, 11:20   #2833
majeczka1224
Raczkowanie

Ktopozna. Ciesze sie ze jestes zadowolona z efektu rowniez nosilam hass, ale nic mi moja ortodontka nie mowila o Twojej metodzie a jestem pewna ze efekt bylby o wiele lepszy. a szkoda. chyba nie trafilam do dobrej kliniki

Dziewczyny a wybielalyscie kiedys zeby? ja robilam to tylko lampa (beyond) ale efekt nie byl szokujacy!! zastanawiam sie czy metoda nakladkowa bylaby lepsza?
Stary 2013-02-27, 11:20   #2834
gawisz
Raczkowanie

Dla ładnego usmiechu warto wiele poświęcić i dla biustu, i dla gładkiej skóry, i dla zgrabnych nóg, i dla lśniacych gęstych włosów, i dla płaskiego brzucha i dla... i tak pędzimy z prądem by być piękną, zadbaną i pewną siebie, narażając się często na ból, koszty, rezygnując z własnej przyjemności... ale satysfakcja, gdy uda nam się osiagnąć zamierzone cele, jest wspaniała. To z jednej strony nas napędza i mobilizuje, z drugiej czasem wykańcza.. bo przecież zawsze jest coś co mogłoby wyglądac lepiej Ale może bez tego byłoby zwyczajnie nudno i brakowałoby marzeń do spełnienia. Ot taka egzystencjalna refleksja
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 11:26   #2835
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Dla ładnego usmiechu warto wiele poświęcić i dla biustu, i dla gładkiej skóry, i dla zgrabnych nóg, i dla lśniacych gęstych włosów, i dla płaskiego brzucha i dla... i tak pędzimy z prądem by być piękną, zadbaną i pewną siebie, narażając się często na ból, koszty, rezygnując z własnej przyjemności... ale satysfakcja, gdy uda nam się osiagnąć zamierzone cele, jest wspaniała. To z jednej strony nas napędza i mobilizuje, z drugiej czasem wykańcza.. bo przecież zawsze jest coś co mogłoby wyglądac lepiej Ale może bez tego byłoby zwyczajnie nudno i brakowałoby marzeń do spełnienia. Ot taka egzystencjalna refleksja
Gawisz, ale to takie fajne ciągle coś, ciągle coś

Ja właśnie wczoraj mówię, że kolejne to zrobię uszy, bo mam odstające, na co on prawie się zadławił herbatą ale jakoś przełknął i powiedział, że tą zachciankę już muszę sama sfinansować dobrze, że od uszu nie zaczęłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 11:30   #2836
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

[QUOTE =Ja właśnie wczoraj mówię, że kolejne to zrobię uszy, bo mam odstające, na co on prawie się zadławił herbatą ale jakoś przełknął i powiedział, że tą zachciankę już muszę sama sfinansować dobrze, że od uszu nie zaczęłam [/QUOTE]
dobre
Stary 2013-02-27, 11:34   #2837
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
jusi84 28.02 -już jutroooo
chiquitkaaa 06.03- 5
maluch311 - 11.03 - 11
margo50100 14.03 - 14
gawisz 19.03 - 19
buziol04 - 20.03 - 20
ktopozna 10.04 - 41
martika25300 07.05 - 68
kolorowa 10.05 - 70
No proszę jusi - już jutro

Cytat:
Napisane przez malina986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja już po . Tragedii wielkiej nie ma najgorsze co było to nudności po narkozie. Przed chwilą zrobiłam wieczorna toaletę i w zasadzie powinnam iść spać ale mi się nie chce .Cycolinki duze są trochę opuchniete pewnie jeszcze ale są i to najważniejsze. Wrzucam do galeri zaraz coś

Cytat:
aha dreamer ma móij nr tel więc jak tylko bedę w stanie napisze jej jak się czuję to wam przekarze
Będziemy czekały na wiadomość zatem

Tak nawiąże do tych "Rozmów w Toku" - jak dla mnie to robi się taki Jerry Springer Show - odpowiedzi i zachowania zaproszonych gości wyreżyserowane do granic możliwości - chodzi mi o te tematy polegające na konfrontacji par, nie wierzę, żeby ktoś sam z siebie takie bzdury opowiadał

Cytat:
dziewcayny a wasi mężwie czy osoby bliskie czekały w trakcie op w klinice aż was zoperują wybudzą?? po wybudzeniu mogli was odwiedzić??
U mnie op była o 16 i małż już tego dnia mnie nie widział - po op zostałam przewieziona na salę pooperacyjną, pod monitory i tam nie miał wstępu - dowiadywać się mógł telefonicznie. Na zwykłą salę przewieźli mnie już po godz 20 a że odwiedziny były tylko do godz 20 to zobaczyliśmy się następnego dnia. Zresztą ja i tak spałam cały ten czas

Cytat:
Napisane przez niezapominajka1987 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki. Ja bardzo powoli wracam do świata żywych. Boli przeraźliwie, jakbym wiedziała, że aż tak to chyba bym się nie zdecydowała. Noce są najgorsze, a poranne wstanie z łóżka graniczy z cudem. Rano cycki po prostu mi eksplodują. Kiedy ten ból minie? Bo jest naprawdę straszny. Zazdroszczę dziewczynom, które przeszły to dobrze.
Do dziewczyn z małym rozmiarem, czy wasze nowe piersi też tak giną w tym staniku? Moje są mega małe, sterczą na boki, a pośrodku autostrada... Czy to się kiedyś zmieni? Bo moja wyjściówka tak właśnie "patrzyła" na boki.
Jusi trzymaj się jutro!
Niezapominajko - jesteś dopiero co po, daj tym cycuchom umiejscowić się porządnie
Co do nocy to się zgadzam - rano wykonuje milion akrobacji żeby wstać z łóżka, jak się przez noc te mięśnie zastoją to jest masakra

Cytat:
kochana wytrzymaj jeszcze trochę z tego co dziewczyny mówiły, że z dnia na dzień jest coraz lepiej ponoć pierwsze 3 dni są najgorsze potem już z górki
Eeee tam gadanie Nie ma reguły - dla niektórych najgorsze 3 dni, dla innych 3 tygodnie.
Przypomina mi się jak urodził nam się syn to wszyscy mówili "najgorszy pierwszy tydzień". Tydzień minął i gadka zmieniła się na "najgorszy pierwszy miesiąc", a po miesiącu było "najgorsze te pierwsze 3 miesiące"

Jutro w końcu zdjęcie szwów, może dr da popatrzeć chociaż na cycuchy bez opatrunków na brodawkach, bo zasłaniają mi cały widok
Stary 2013-02-27, 11:39   #2838
buziol04
Raczkowanie

Cytat:
No szkoda, szkoda... a nie wiesz jak to jest z wchodzeniem po schodach po operacji? Transportują Cię jakoś na górę, czy leży się na dole?
Dopiero jak opowiadałam mężowi jak to wygląda, to zaczęliśmy się zastanawiać

Hmmm.... powiem Ci ,że nigdy się nad tym nei zastanawiałam Ale jak bede na konsultacji 5 marca to sie zapytam jak z tym jest

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

[QUOTE=Dziewczyny a wybielalyscie kiedys zeby? ja robilam to tylko lampa (beyond) ale efekt nie byl szokujacy!! zastanawiam sie czy metoda nakladkowa bylaby lepsza?[/QUOTE]

Majeczka ja własnie zastanawiałam się ostatnio nad wybielaniem ta lampą beyond, ale uznałam ze to już po operacji zrobie . Ja dotychczas wybielałam domowymi i aptecznymi sposobami , wypróbowałam : białą perłe, paski wybielajace z bleda-med i white stripsy (ale nie pamietam nazwy wiem , ze ze stanów były sprowadzane) Ja nie widze jakis spektakularnych efektów , ale czesto moi znajomi mi mówia ze mam białe zęby . Zresztą wczoraj jak byłam u dentysty to też się pytał czy to moja naturalna biel czy wybielałam , wiec moze moje domowe sposoby dały efekty

Edytowane przez buziol04
Czas edycji: 2013-02-27 o 11:41
Stary 2013-02-27, 11:40   #2839
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
Hmmm.... powiem Ci ,że nigdy się nad tym nei zastanawiałam Ale jak bede na konsultacji 5 marca to sie zapytam jak z tym jest
A masz jeszcze jedną konsultację? Czy to pierwsza i termin od razu brałaś?

Kulkaaga, Ty miałaś wyciagane brodawki? Płaciłaś za to ekstra?
Pytam, bo ja też mam wklęsłe, ale lekarz stwierdził, że bardzo możliwe, że mi wyskoczą, jak wypełnimy pierś. Bardzo masz je poharatane?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 11:48   #2840
buziol04
Raczkowanie

Cytat:
To jest moja pierwsza konsultacja i odrazu brałam termin . Bo bałam się , że jak pojde na konsultacje to juz ten termin bedzie zajety
Stary 2013-02-27, 11:57   #2841
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Kulkaaga, Ty miałaś wyciagane brodawki? Płaciłaś za to ekstra?
Pytam, bo ja też mam wklęsłe, ale lekarz stwierdził, że bardzo możliwe, że mi wyskoczą, jak wypełnimy pierś. Bardzo masz je poharatane?
Miałam wyciągane gratis Czy bardzo poharatane to nie wiem bo mi mignęły tylko przy zmianie opatrunku przez dra, jutro je zobaczę przy zdjęciu szwów
Stary 2013-02-27, 12:15   #2842
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majeczka1224 Pokaż wiadomość
Ktopozna. Ciesze sie ze jestes zadowolona z efektu rowniez nosilam hass, ale nic mi moja ortodontka nie mowila o Twojej metodzie a jestem pewna ze efekt bylby o wiele lepszy. a szkoda. chyba nie trafilam do dobrej kliniki

Dziewczyny a wybielalyscie kiedys zeby? ja robilam to tylko lampa (beyond) ale efekt nie byl szokujacy!! zastanawiam sie czy metoda nakladkowa bylaby lepsza?
Wybielałam metodą nakładkową ale nie powiem ci jak ma się to do lampy. Ja mogłam tylko nakładkami bo proces wybielania trwa dłużej przez co mniej niszczy szkliwo. Ja mam bardzo słabe zęby więc moja dr. Pozwala mi tylko ta metoda. A i aparat stały właśnie noszę zostało mi jeszcze półtora roku a efekty już widzę. Warto !!!!
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 12:36   #2843
balbinka 020
Raczkowanie

Hej Dziewczyny Jestem już w domku i jakoś daję radę...Najgorzej to jest z kładzeniem się i wstawaniem z łóżka to jest masakra.Powiedzcie jakie brałyście leki przeciwólowe?Mi dr dał tylko pyralginę albo imbuprom ale mam wrażenie,że słabo to na mnie działa.A jak długo u Was utrzymywał się ból?We wtorek mam juz sciąganie szwów mam nadzieję,że do tego czasu już będzie ok?Teraz to dopiero tak naprawdę wiem co przeżywały dziewczyny z forum po opreacji bo jak to się mówi puki nie doświadczysz na własnej skórze......Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia
Stary 2013-02-27, 12:41   #2844
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez balbinka 020 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny Jestem już w domku i jakoś daję radę...Najgorzej to jest z kładzeniem się i wstawaniem z łóżka to jest masakra.Powiedzcie jakie brałyście leki przeciwólowe?Mi dr dał tylko pyralginę albo imbuprom ale mam wrażenie,że słabo to na mnie działa.A jak długo u Was utrzymywał się ból?We wtorek mam juz sciąganie szwów mam nadzieję,że do tego czasu już będzie ok?Teraz to dopiero tak naprawdę wiem co przeżywały dziewczyny z forum po opreacji bo jak to się mówi puki nie doświadczysz na własnej skórze......Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia
Hej fajnie że jesteś już w domu. Ja po cesarkach dostawałam ketonal te bez recepty też dla mnie były za słabe.
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 12:55   #2845
ktopozna
Raczkowanie

balbinka, fajnie, że już w domku jesteś z dnia na dzień na pewno będzie lepiej. Pyralgina dość mocna jest, ja liczę na to, że mi pomoże. Ja mam jeszcze z przeciwbólowych gdzieś Aulin i Ketonal Forte, ale to na receptę. Choć Aulin jest dość mocny, na mnie średnio działa niestety
Stary 2013-02-27, 13:02   #2846
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
W poprzedniej czesci dziewczyny polecaly Solpadeine
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 13:06   #2847
balbinka 020
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Hej fajnie że jesteś już w domu. Ja po cesarkach dostawałam ketonal te bez recepty też dla mnie były za słabe.
Dzwoniłam właśnie do dr i kazał mi wziąśc ketonal i w razie potrzeby co 4 godziny pyralginę po jednej tabletce także myślę,że troszkę mi ulży

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 13:09   #2848
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzwoniłam właśnie do dr i kazał mi wziąśc ketonal i w razie potrzeby co 4 godziny pyralginę po jednej tabletce także myślę,że troszkę mi ulży
Balbinko rozmawialam wlasnie z Krokusikiem i ona potwierdzila, ze Solpadeine pomaga lepiej niz ibuprom czy paracetamol. A na bolace plecy masci przeciwbolowe do smarowania
Z Ketonalem ostroznie bo szkodzi bardzo na żołądek

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-27 o 13:12
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 13:14   #2849
balbinka 020
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
W poprzedniej czesci dziewczyny polecaly Solpadeine
Amorcio kiedyś brałam solpadeine na zęba i za słaby lek dla mnie.Narazie wziełam ketonal,pyralginę mam w pogotowiu i myślę,że będzie dobrze
Stary 2013-02-27, 13:21   #2850
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

o jejkuś to aż tak boli?? haha nie poddaje się i dalej sobie wmawiam że będzie luzik i trochę nie komfortowo będe się czuła... ja między bólami podczas porodu przespałam więc po op nie będa mogli mnie dobudzić haha

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości