|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
dziewczyny wiem że was już zawalam tymi fotami ale dodałam album ze zdjęciami zębów a dokładniej przed i po prostowaniu,polecam zajrzeć każdej która chciałaby ale sie wacha nad aparatem orto !
|
|
#2822 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Amorcio
scheherezade, piekny uśmiech ja w młodości nosiłam aparat zakładany na noc i też miałam ładny uśmiech, niestety teraz mi się ciut już zęby pokrzywiły ..... zastanawiałam się właśnie nad aparatem ale takim zakładanym na noc, nie na stałe. W necie czytałam że dorosłym takich nie zakładają, a ostatnio koleżanka mi mówiła że ona ma taki na noc więc myślę bardziej o takiej opcji, wiadomo to też było by tańsze
|
#2823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mialas tylko aparat czy cos jeszcze robilas i jak dlugo nosilas
|
|
#2824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepiekne masz zeby zazdroszcze pieknego usmiechu od kiedy pamietam to bylo moim najwiekszym marzeniem( potem cycuszki oczywiscie ) No i wkoncy kilka lat temu zalozylam staly aparat, jezdzialam do Polski co 2 miesiace na konsultacje, po 2 latach sciagnelam bylo ok ale ja mam bardzo waska szczeke dlatego efekt byl tylko "ok". dostalam reteinery na noc, nosilam codziennie ale lewa strona mi sie niestety psuje znowu i musze jechac po nowy aparat!! szkoda gadac ile nerwow mnie to wszystko kosztuje,oczywiscie jest lepiej niz przed .Wydalam bardzo duzo kasy, tak sie czasami zastanawiam czy nie lepiej by bylo sobie wstawic korony na zeby!!! |
|
|
|
|
#2825 |
|
Raczkowanie
|
ja też nosiłam aparat na zemby ale na noc miałammasakryczne zemby tata jeździł ze mną 5 lat warto było
mam jeszcze 1 troche krzywego ale nie dało się go naprostować jak trzeba bo wtedy tylko były te na noc
|
#2826 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry laski
Z tża okiem jest dobrze ![]() Normalnie na nie patrzy, nie ma już tego odłamka, wyszło wszystko, tylko oczko troszkę czerwone jeszcze![]() Uff odetchnęłam z ulgą![]() Scheherezade wow, piękny masz uśmiech i śliczne białe ząbki Kurcze ja przed ciążą też miałam zdrowe i znacznie bielsze niż teraz. Po ciąży jeden za drugim się psują i do tego prawie pomarańczowe![]() Nic się nie da z tym zrobić niestety![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
|
|
#2827 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczęta
![]() Cytat:
jeszcze jest ponoć wolny ![]() scheherezade piękny masz uśmiech ja sama nosiłam aparat ponad 2,5 roku, włącznie z pękaniem kości podniebienia i innymi cudami i wiem, że warto. Całe leczenie było bolesne i kosztowne, ale za to teraz uśmiecham się bez skrępowania ![]() Wiecie? Ja to jakoś bólu po operacji się nie boję. Mój mąż na pewno zawiezie mnie do kliniki i może popołudniu odwiedzi, jak tylko będzie miał z kim dzieci zostawić. A na następny dzień mnie odbierze. Będzie miał wolne czw., pt., żeby mi pomagać, a później to już muszę sama zająć się sobą
|
|
#2828 |
|
Raczkowanie
|
scheherezade piękny masz uśmiech
ja sama nosiłam aparat ponad 2,5 roku, włącznie z pękaniem kości podniebienia i innymi cudami i wiem, że warto. Całe leczenie było bolesne i kosztowne, ale za to teraz uśmiecham się bez skrępowania ![]() Kochana mozesz cos wiecej napisac z tym pekaniec kosci podniebienia? mialas waskie podniebienie? nie wiedzialam ze cos takiego sie robi! |
|
|
|
#2829 |
|
Raczkowanie
|
ktopozna,
niestety jeszcze mi na to finanse nie pozwalają ..... też u tego samego dr. planuję, więc jestem bardzo ciekawa Twoich wrażeń po do kwietnia szybko zleci, już praktycznie marzec mamy
|
#2830 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() majeczka1224 tak, miałam za wąskie podniebienie w stosunku do dolnej szczęki. Zęby nachodziły mi na siebie, szczególnie siekacze i uszkadzały szkliwo. Na początku nosiłam aparat hass, który miałam zacementowany na górnej szczęce, i rozkręcałam go codziennie. Moja orto nawet nie spodziewała się, że podniebienie mi pęknie, bo u dorosłych osób to bardzo rzadko występuje, ale to tylko ułatwiło leczenie. Później miałam założony bi-helix i stałe aparaty na górną i dolną szczękę.
|
|
#2831 | |
|
Raczkowanie
|
Też nosiłam aparat na zęby stały , choć wolałam taki na noc ale moj ortodonta , uznał ze taki nic mi nie pomoże wiec sie zdecydowałam
Nie powiem , bo się meczyłam z nim . Sciagłam go dopiero po upływie ponad roku i to uprosiłam ortodonte ((teraz troszku załuje , że tak prosiłam bo mogłabym jeszcze ładniejsze zabki mieć gdybym kilka miesiecy wytrzymała,ale i tak bardzo jestem zadowolona z efektu końcowego )Cytat:
przede mną jest jeszcze chiquitkaaa, więc zda nam relacje po Jest nas coraz wiecej z Krakowa na forum
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dopiero jak opowiadałam mężowi jak to wygląda, to zaczęliśmy się zastanawiać
|
|
#2833 |
|
Raczkowanie
|
Ktopozna. Ciesze sie ze jestes zadowolona z efektu
rowniez nosilam hass, ale nic mi moja ortodontka nie mowila o Twojej metodzie a jestem pewna ze efekt bylby o wiele lepszy. a szkoda. chyba nie trafilam do dobrej klinikiDziewczyny a wybielalyscie kiedys zeby? ja robilam to tylko lampa (beyond) ale efekt nie byl szokujacy!! zastanawiam sie czy metoda nakladkowa bylaby lepsza? |
|
|
|
#2834 |
|
Raczkowanie
|
Dla ładnego usmiechu warto wiele poświęcić i dla biustu, i dla gładkiej skóry, i dla zgrabnych nóg, i dla lśniacych gęstych włosów, i dla płaskiego brzucha i dla...
i tak pędzimy z prądem by być piękną, zadbaną i pewną siebie, narażając się często na ból, koszty, rezygnując z własnej przyjemności... ale satysfakcja, gdy uda nam się osiagnąć zamierzone cele, jest wspaniała. To z jednej strony nas napędza i mobilizuje, z drugiej czasem wykańcza.. bo przecież zawsze jest coś co mogłoby wyglądac lepiej Ale może bez tego byłoby zwyczajnie nudno i brakowałoby marzeń do spełnienia. Ot taka egzystencjalna refleksja |
|
|
|
#2835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciągle coś, ciągle coś ![]() Ja właśnie wczoraj mówię, że kolejne to zrobię uszy, bo mam odstające, na co on prawie się zadławił herbatą dobrze, że od uszu nie zaczęłam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2836 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE =Ja właśnie wczoraj mówię, że kolejne to zrobię uszy, bo mam odstające, na co on prawie się zadławił herbatą
dobrze, że od uszu nie zaczęłam
|
#2837 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak nawiąże do tych "Rozmów w Toku" - jak dla mnie to robi się taki Jerry Springer Show - odpowiedzi i zachowania zaproszonych gości wyreżyserowane do granic możliwości - chodzi mi o te tematy polegające na konfrontacji par, nie wierzę, żeby ktoś sam z siebie takie bzdury opowiadał Cytat:
Cytat:
![]() Co do nocy to się zgadzam - rano wykonuje milion akrobacji żeby wstać z łóżka, jak się przez noc te mięśnie zastoją to jest masakra Cytat:
Nie ma reguły - dla niektórych najgorsze 3 dni, dla innych 3 tygodnie. Przypomina mi się jak urodził nam się syn to wszyscy mówili "najgorszy pierwszy tydzień". Tydzień minął i gadka zmieniła się na "najgorszy pierwszy miesiąc", a po miesiącu było "najgorsze te pierwsze 3 miesiące" Jutro w końcu zdjęcie szwów, może dr da popatrzeć chociaż na cycuchy bez opatrunków na brodawkach, bo zasłaniają mi cały widok
|
|
|
#2838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm.... powiem Ci ,że nigdy się nad tym nei zastanawiałam Ale jak bede na konsultacji 5 marca to sie zapytam jak z tym jest ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- [QUOTE=Dziewczyny a wybielalyscie kiedys zeby? ja robilam to tylko lampa (beyond) ale efekt nie byl szokujacy!! zastanawiam sie czy metoda nakladkowa bylaby lepsza?[/QUOTE] Majeczka ja własnie zastanawiałam się ostatnio nad wybielaniem ta lampą beyond, ale uznałam ze to już po operacji zrobie . Ja dotychczas wybielałam domowymi i aptecznymi sposobami , wypróbowałam : białą perłe, paski wybielajace z bleda-med i white stripsy (ale nie pamietam nazwy wiem , ze ze stanów były sprowadzane) Ja nie widze jakis spektakularnych efektów , ale czesto moi znajomi mi mówia ze mam białe zęby . Zresztą wczoraj jak byłam u dentysty to też się pytał czy to moja naturalna biel czy wybielałam , wiec moze moje domowe sposoby dały efekty
Edytowane przez buziol04 Czas edycji: 2013-02-27 o 12:41 |
|
|
|
|
#2839 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kulkaaga, Ty miałaś wyciagane brodawki? Płaciłaś za to ekstra? Pytam, bo ja też mam wklęsłe, ale lekarz stwierdził, że bardzo możliwe, że mi wyskoczą, jak wypełnimy pierś. Bardzo masz je poharatane?
|
|
#2840 |
|
Raczkowanie
|
To jest moja pierwsza konsultacja i odrazu brałam termin . Bo bałam się , że jak pojde na konsultacje to juz ten termin bedzie zajety
|
|
#2841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy bardzo poharatane to nie wiem bo mi mignęły tylko przy zmianie opatrunku przez dra, jutro je zobaczę przy zdjęciu szwów
|
|
|
#2842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2843 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Jestem już w domku i jakoś daję radę...Najgorzej to jest z kładzeniem się i wstawaniem z łóżka to jest masakra.Powiedzcie jakie brałyście leki przeciwólowe?Mi dr dał tylko pyralginę albo imbuprom ale mam wrażenie,że słabo to na mnie działa.A jak długo u Was utrzymywał się ból?We wtorek mam juz sciąganie szwów mam nadzieję,że do tego czasu już będzie ok?Teraz to dopiero tak naprawdę wiem co przeżywały dziewczyny z forum po opreacji bo jak to się mówi puki nie doświadczysz na własnej skórze......Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia
|
#2844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2845 |
|
Raczkowanie
|
balbinka, fajnie, że już w domku jesteś
z dnia na dzień na pewno będzie lepiej. Pyralgina dość mocna jest, ja liczę na to, że mi pomoże. Ja mam jeszcze z przeciwbólowych gdzieś Aulin i Ketonal Forte, ale to na receptę. Choć Aulin jest dość mocny, na mnie średnio działa niestety
|
#2846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z Ketonalem ostroznie bo szkodzi bardzo na żołądek Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-27 o 14:12 |
|
|
|
|
#2849 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio kiedyś brałam solpadeine na zęba i za słaby lek dla mnie.Narazie wziełam ketonal,pyralginę mam w pogotowiu i myślę,że będzie dobrze
|
#2850 |
|
Raczkowanie
|
o jejkuś to aż tak boli?? haha nie poddaje się i dalej sobie wmawiam że będzie luzik i trochę nie komfortowo będe się czuła...
![]()
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

ja w młodości nosiłam aparat zakładany na noc i też miałam ładny uśmiech, niestety teraz mi się ciut już zęby pokrzywiły ..... zastanawiałam się właśnie nad aparatem ale takim zakładanym na noc, nie na stałe. W necie czytałam że dorosłym takich nie zakładają, a ostatnio koleżanka mi mówiła że ona ma taki na noc więc myślę bardziej o takiej opcji, wiadomo to też było by tańsze 
od kiedy pamietam to bylo moim najwiekszym marzeniem( potem cycuszki oczywiscie
ale nie chcę całe życie być niezadowolona i nie czuć się w pełni kobieca. W lustrze to najchętniej bym ich nie oglądała bo zawsze ten widok mnie dołuje 
jeszcze jest ponoć wolny 

ciągle coś, ciągle coś