O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r. - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-26, 21:35   #4231
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.

Cytat:
Napisane przez czarownica_21 Pokaż wiadomość
Malgos ja miałam zacząć w tym miesiącu staranka ale z przyczyn zdrowotnych musimy to przelożyć No i podobnie jak ty chyba wstrzymam się do kwietnia, żeby dzidzia byla z początku roku a nie z końca
tak sobie myślę, że po prostu nie będziemy się zabezpieczać i w ogóle ale tak na luzie, bez patrzenia na śluz itd, a w kolejnym znów bardziej przypilnować - choć wtedy los może spłatać figla i mogę urodzić przed terminem czyli na samym końcu grudnia hahah

Cytat:
Napisane przez ewann84 Pokaż wiadomość
moja siostra dla starszego dzieciaczka tylko pampersy kupowala, na inne mial uczulenia czy cs tam, mlodsza corka mogla miec kazde nawet te z biedronki i nic jej nie bylo tak wiec to tez sprawa indywidualna ;p
tak jak tampony i podpaski hehehe
ja właśnie ostatnio przerzuciłam się na tampony i wkładki z aldiego są super i jak normalnie za OB płaciłam (za 6 szt) prawie 4 euro, to za te za 16 sztuk płacę 0.79 centów więc różnica jest a w użytkowaniu żadna Ja np Tampax-ów nie cierpię.
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 21:42   #4232
ewann84
Rozeznanie

hmmm
ja takich nie widzialam

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
tak sobie myślę, że po prostu nie będziemy się zabezpieczać i w ogóle ale tak na luzie, bez patrzenia na śluz itd, a w kolejnym znów bardziej przypilnować - choć wtedy los może spłatać figla i mogę urodzić przed terminem czyli na samym końcu grudnia hahah

ja właśnie ostatnio przerzuciłam się na tampony i wkładki z aldiego są super i jak normalnie za OB płaciłam (za 6 szt) prawie 4 euro, to za te za 16 sztuk płacę 0.79 centów więc różnica jest a w użytkowaniu żadna Ja np Tampax-ów nie cierpię.

uwazam ze koniec grudnia to bardzo dobry termin ;ppp

4 eura za 6 szt - masakra
u nas za 9zl kupisz 16szt ob
ja uzywam ob tylko - innych nie moge;/ odrazu mnie wszystko piecze swedzi i boli
a podpasek z naturelli

w tym miesiacu jednak zaoszczedzilam haha:P tak mi poskapila @
ewann84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 21:51   #4233
czarownica_21
Raczkowanie

ja sobie nie wyobrazam, żeby spedzić święta bądź nowy rok na porodówce
czarownica_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 21:53   #4234
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
a jak dla mnie bez różnicymogę i całe święta spędzic w szpitalu, aby tylko z Dzidziusiem

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 21:58   #4235
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm
ja takich nie widzialam

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

uwazam ze koniec grudnia to bardzo dobry termin ;ppp

4 eura za 6 szt - masakra
u nas za 9zl kupisz 16szt ob
ja uzywam ob tylko - innych nie moge;/ odrazu mnie wszystko piecze swedzi i boli
a podpasek z naturelli

w tym miesiacu jednak zaoszczedzilam haha:P tak mi poskapila @
wiesz tak tego nie możesz przeliczać, bo bardziej miarodajne jest jakbym ci powiedziała, że zapłaciłam 4zł - choć OB są drogie bo dostępne jedynie w polskim sklepie... inne 16 sztuk kosztują około 2-3 euro- zależy jakie... no właśnie a ja nie mam problemów, więc używam z Aldiego, a podpasek wcale ... normalnie nie potrafię, zaraz źle bym się czuła

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

My w sumie nowego roku i tak nie obchodzimy za bardzo, więc mi by tam nie zależało, a jakby trzeba było w święta to i wtedy bym pojechała
Moja kuzynka chciała urodzić (w sumie lata temu) dziecko przed świętami wielkanocnymi, żeby na święta być już w domu. W każdym bądź razie skurcze jakieś miała, siedziała w szpitalu, ale potem przeszło i miała tam spędzić święta. Bardzo tego nie chciała i jakoś przekabacili lekarza żeby wywołał poród, w końcu dziecko się urodziło, ale miało coś z płucami i musiała zostać w szpitalu jeszcze przez dobry miesiąc.
Stary 2013-02-26, 22:02   #4236
Izetka_
Zadomowienie

i to jest doskonały przykład, ze nie ma co igrac z życiem....wszystko ma iśc swoim tokiem...a nie chcę rodzic bo święta....ale każdy ma inne priorytety...

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-02-26, 22:10   #4237
ewann84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
a jak dla mnie bez różnicymogę i całe święta spędzic w szpitalu, aby tylko z Dzidziusiem
ja rowniez sama urodzilam sie tuz przed swietami wiec juz jedne tam spedzilam:p

co do ovu zastanawiam sie dlaczego jednym wychodzi przerywana kreska innym ciemna mimo ze temperatura mierzona dobrze i skok jest

Ide spac :0 dobranoc wam

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Edytowane przez ewann84
Czas edycji: 2013-02-26 o 22:24
ewann84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 22:24   #4238
Izetka_
Zadomowienie

aaaaaaaaaaa dziewczyny na ovufriend niektóre ze starających się przytula się dwadzieścia pare razy w miesiącu....o maaammmmaaaammmmiiiiiiaaa a mają zdrowie

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-02-26, 22:52   #4239
Malgos_12
Zakorzenienie

nam w ostatnim cyklu zdarzyło się kilkanaście razy hahhaa tż-cik był baaaaardzo zadowolony ale więcej już chyba bym nie dała rady
Stary 2013-02-26, 23:06   #4240
justiii87
Zakorzenienie

Już wiem gdzie się wszystkie podziewają na ovu sprawdzają wykresy

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
wiesz tak tego nie możesz przeliczać, bo bardziej miarodajne jest jakbym ci powiedziała, że zapłaciłam 4zł - choć OB są drogie bo dostępne jedynie w polskim sklepie... inne 16 sztuk kosztują około 2-3 euro- zależy jakie... no właśnie a ja nie mam problemów, więc używam z Aldiego, a podpasek wcale ... normalnie nie potrafię, zaraz źle bym się czuła

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

My w sumie nowego roku i tak nie obchodzimy za bardzo, więc mi by tam nie zależało, a jakby trzeba było w święta to i wtedy bym pojechała
Moja kuzynka chciała urodzić (w sumie lata temu) dziecko przed świętami wielkanocnymi, żeby na święta być już w domu. W każdym bądź razie skurcze jakieś miała, siedziała w szpitalu, ale potem przeszło i miała tam spędzić święta. Bardzo tego nie chciała i jakoś przekabacili lekarza żeby wywołał poród, w końcu dziecko się urodziło, ale miało coś z płucami i musiała zostać w szpitalu jeszcze przez dobry miesiąc.
Ja podpasek używam tylko na noc, a w dzień tylko tampony, w podpaskach czuje się jak bym w pampersie chodziła i mam wrażenie, że wszystko widać.

Dziewczynki mam do was prośbę Jak byście w zabawny sposób opisały najmocniejszy wiosenny trend w modzie. Chodzi mi o te różne wzory na spodniach. Mi się one kojarzą z hipisami, albo Abbą, ale nie wiem jak to w fajny sposób ująć :/ może macie jakieś pomysły?

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Dla mnie to obojętnie kiedy, albo dziecko było zdrowie.

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
aaaaaaaaaaa dziewczyny na ovufriend niektóre ze starających się przytula się dwadzieścia pare razy w miesiącu....o maaammmmaaaammmmiiiiiiaaa a mają zdrowie
Dla mnie takie przytulanki to nie przyjemność, a desperacja, ale to moje zdanie Uważam, że do wszystkiego trzeba podchodzić z rozumem

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2013-02-26 o 23:03
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 23:22   #4241
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
a ja jak już kiedys pisałam chciałabym urodzic w grudniu ale tak na początku żeby na święta już miec dzidziusia w domu- ot taki prezent od mikołaja

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
ja rowniez sama urodzilam sie tuz przed swietami wiec juz jedne tam spedzilam:p

co do ovu zastanawiam sie dlaczego jednym wychodzi przerywana kreska innym ciemna mimo ze temperatura mierzona dobrze i skok jest

ide spac :0 dobranoc wam

---------- dopisano o 22:10 ---------- poprzedni post napisano o 22:10 ----------

a nie jest tak jeżeli mierzysz o różnych godzinach albo zbyt późnych godzinach, przerywane kreski to chyba domniemana owulacja,że np skok był ale śluzu nieodnotowano, za mało czynników które by potwierdziły owulacje, tak mi się wydaje.

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
ŁO MATKO!!!

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 23:27   #4242
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Ja też zawsze sobie obiecywałam że dzieci będę planowała tak żeby były z pierwszej połowy roku, ale teraz już tego się nie trzymam. Nie chciałam czekać kilku miesięcy po to żeby potem się okazało że i tak muszę się kilka miesięcy starać i tak koniec końcem wypadnie na końcówkę roku.
Ja w poprzednim cyklu też przesadzałam. Wydawało mi się że jak będziemy się częściej kochać łatwiej bedzie zajść w ciąże, my kobiety nie mamy lekko
MaamaaZuzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 06:43   #4243
didi610
Raczkowanie

Hey!

Ewann chyba tak, ja mam już 28 skończone a Ty?

Izetka, te poronienia to chyba ciąże biochemiczne, albo po prostu poronienia....tak się zdarza...
Izetka a Ty mierzysz temp? czy tylko tak sobie studiujesz wykresy?

wiecie co te przytulanki 20 razy to na serio lekka przesada, nie chcę wyjść na oziębłą babę ale 10 razy z rzędu co dwa dni to zaczyna być po prostu nudne i mechaniczne.....poza tym podejrzewam że materiału genetycznego u faceta po 10 razach jest tyle co kot napłakał :P
ja w tym cyklu, za radą mego gina, oszczędzam żołnierzyków i nie zaczynam przedwcześnie

a powiedzcie mi bo pewnie czytałyście ile plemniczki mogą max przeżyć w pochwie? coś koło 5 dni chyba.....czy się mylę?

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
didi610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 06:55   #4244
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Didi też mi się kojarzy że nawet do 5 dni olemniczki sobie mogą żyć u nas

Dzień dobry
Ale miałam rano stresa, Zuzka do mnie przydreptała rano więc poszłam z nią się na łóżko położyć i poprzytulać a tu Zuzka mówi że chomik ma klatkę otwartą patrze a tam go nie ma M jak dawał jeść chomikowi nie zamknął klatki ale oczywiscie się nie chciał przyznać :P
Już obmyślałam paln poszukiwania zwierzaka a ten skubaniec przeszedł mi koło nogi a ja biedna się tak przestraszyłam że mało co go nie nadepłam.
Całe szczęście sam wyszedł a nie się gdzieś zaklinował

A ja zaraz się ogarnę i na zakupy pójdę.
Pracy jest mało i nie chce mi się tam chodzić wyjątkowo bardzo robimy śmieciowe rzeczy np zawijamy ręcznie
MaamaaZuzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 07:10   #4245
didi610
Raczkowanie

MamaZuzi tak rzadko zaglądasz, że zapomniałam że robisz w krówkach
mi kiedyś chomik spierdzielił i musiałam z ojcem pół pokoju przekopać :P

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Meduzka jak możesz to zmień mi na 3 cykl starań i chyba Ewann brakuje na pierwszej stronie

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
Stary 2013-02-27, 07:56   #4246
paulinka009
Zadomowienie

Mnie też nei ma na pierwsze stronie, ale mało piszę wiec moze tak powinno zostać

Milego dnia!

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 08:05   #4247
Aldrin
Zakorzenienie

Witam a ja chciałam się tylko przywitać i życzyć miłego dnia.
Mam małe problemy w pracy i mogę mniej się pojawiać
Stary 2013-02-27, 09:57   #4248
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cześc dziewczynki, właśnie wietrzę sypialnie i czuję wiosnę!!!

do mnie od rana zawitały bóle @ czyli pewnie dziś ciocia zawita
ale minimalnie tempka mi skoczyła dziś....

Miłego dnia

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-27, 10:10   #4249
Izetka_
Zadomowienie

hej hej
Madziusia u nas też słoneczko świeci od samego rana...wiosna idzie wielkimi krokami No właśnie zbliża się termin niechcianej@ mi się poprzestawiało wzięło i tyle...

Didi-nie nadaje się do mierzenia...leniem jestem ale fajnie się czyta i patrzy co to się tam dzieje na tych wykresach

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-02-27, 10:14   #4250
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

hej dziewuszki . Wczoraj byłam po wyniki TSH i powiem Wam że dobrze że je zrobiłam bo niestety wynik ponad starą normę , a do nowej to mu tyle brakuje że ohoho . Lekko się podłamałam. Bo przecież problemy z tarczycą oznaczają problemy z zajściem w ciążę i później z ciążą. Zadzwoniłam do mojego gina z NFZ i kazał mi przyjść jutro do niego (akurat przed pracą skoczę), ale wpierw usłyszałam ciszę w słuchawce jak mu podałam wynik . A potem na początku marca skoczę do tej gin prywatnie (co już się wcześniej zapisałam) i ozbaczymy co ona powie. Pewnie bez dodatkowych badań się nie obejdzie. Pewnie będę musiała dorobić sobie jeszcze badanie ft3 i ft4. Głównym objawem jest tycie (a ja w ciągle ważę tyle samo, waga tylko lekko się waha między zimą a latem)

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39464057]Dziewczyny, a wiecie może jak to jest z ciążą na stażu? Do kiedy płacą do końca ciąży czy stażu?[/QUOTE]
raczej do końca stażu

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tylko patrzec jak będzie kolejna część naszego wątku... a może złożymy go na POCZEKALNI ? Co Wy na to
wydaje mi się że możemy nowy wątek założyć już tam

Cytat:
ehhh ja miałam zacząć staranka w tym miesiącu ale jak na zamówienie przyszło przeziębienie ehhh... Dziewczyny moglybyście mnie oświecić w jednej sprawie bo jeśli o to chodzi to jestem ciemna jak spód patelni Jeśli sluz przypomina kurze bialko to znaczy że juz jest owulacja? Dzięki za odpowiedź POZDRAWIAM
I 3mam kciuki za owocne staranka
z tego co się orientuje to dni płodne

Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr
Czas edycji: 2013-02-27 o 10:15
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 10:26   #4251
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
hej hej
Madziusia u nas też słoneczko świeci od samego rana...wiosna idzie wielkimi krokami No właśnie zbliża się termin niechcianej@ mi się poprzestawiało wzięło i tyle...

Didi-nie nadaje się do mierzenia...leniem jestem ale fajnie się czyta i patrzy co to się tam dzieje na tych wykresach

izetka jest plus tego że Ci się poprzestawiało, wcześniej zaczniecie starania!

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
hej dziewuszki . Wczoraj byłam po wyniki TSH i powiem Wam że dobrze że je zrobiłam bo niestety wynik ponad starą normę , a do nowej to mu tyle brakuje że ohoho . Lekko się podłamałam. Bo przecież problemy z tarczycą oznaczają problemy z zajściem w ciążę i później z ciążą. Zadzwoniłam do mojego gina z NFZ i kazał mi przyjść jutro do niego (akurat przed pracą skoczę), ale wpierw usłyszałam ciszę w słuchawce jak mu podałam wynik . A potem na początku marca skoczę do tej gin prywatnie (co już się wcześniej zapisałam) i ozbaczymy co ona powie. Pewnie bez dodatkowych badań się nie obejdzie. Pewnie będę musiała dorobić sobie jeszcze badanie ft3 i ft4. Głównym objawem jest tycie (a ja w ciągle ważę tyle samo, waga tylko lekko się waha między zimą a latem)

raczej do końca stażu

wydaje mi się że możemy nowy wątek założyć już tam

z tego co się orientuje to dni płodne
oj szkoda ale dobrze że zrobiłaś te badania, napewno będziesz musiała zrobic te dodatkowe żeby dokładnie wiedziec na cyzm stoisz. podleczysz to i wtedy się uda, trzymam kciuki,

ja też dzis do gina

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-27, 10:28   #4252
kasiunka8998
Raczkowanie

wiecznie_pod_wiatr a Ty podejrzewałaś u siebie problem z tarczycą? kurcze, niejedna dziewczyna z tarczycą zaszła w ciąże, posłuchaj co powie lekarz i bądz dobrej myśli

u Was słoneczko a u nas szaro i ponuro. Bleeeeeeee
wogole dziś jakiś masakryczny dzień mam, nic mi się nie chce.
kasiunka8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 10:31   #4253
didi610
Raczkowanie

Kasia założyłaś te konto na ovufriend?

Wiecznie pod wiatr moja kumpela miała okropne problemy z tarczycą, też nie tyła, brała leki jakiś czas a teraz jest pod koniec 6 m-ca ciąży

Madzia a skąd wiesz, że to @.....brzuch też czasami boli w ciąży

25.08.2012r.

Stary 2013-02-27, 10:35   #4254
Izetka_
Zadomowienie

Madziusia-masz rację nie ma tego złego co by....

Kasia- ja miałam wczoraj taki dzień...tylko wsadzic głowę pod koc i nie wychodzic....dzień masakra, ale dzisiaj już jest lepiej to słoneczko mnie poradowało trochę

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-02-27, 10:42   #4255
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiunka8998 Pokaż wiadomość
wiecznie_pod_wiatr a Ty podejrzewałaś u siebie problem z tarczycą? kurcze, niejedna dziewczyna z tarczycą zaszła w ciąże, posłuchaj co powie lekarz i bądz dobrej myśli

u Was słoneczko a u nas szaro i ponuro. Bleeeeeeee
wogole dziś jakiś masakryczny dzień mam, nic mi się nie chce.
cóś Ty, nic nie podejrzewałam. Przejrzałam na necie objawy. Jedyne jakie mam (ale to od maleńkości, więc uznawałam to za moją normę ) to że zmarźlakiem jestem (niezależnie od pory roku mam zimne stopy i ręce). Ostatnio tez jestem senna i zmęczona (ale zwalałam wine na tą okropną zimę). Nieregularne i długie cykle (od zawsze). Żadnych "brydnych kolan", niskiego ciśnienia (zawsze w normie, żadko odbiega od normy a jak już to lekko podwyższone), zwolnienia bicia serca (zawsze mam wysoki puls). Żadnych zaparć. Żadnych bólów stawów. Waga normalna (zimą nieco większa, latem mniejsza). Przy wzroście 164 ważę ok 52-53 kg, więc sylwetka normalna, wg niektórych szczupła . Włosy mi nadmiernie nie wypadają, nie łąmią się. Głos mi się też nie zmienił.
Stary 2013-02-27, 10:44   #4256
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Kasiu i co pracujesz dłużej tak jak mówiłaś?

u mnie nie ma słońca ale jest tak ciepło , czuję wiosną w powietrzu

didi chyba ciąża urojona

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-27, 10:45   #4257
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

co do wiosny, to w wczoraj w tv mówili że ma przyjśc 5-6 marca , czyli już niedługo
Stary 2013-02-27, 10:45   #4258
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

a kto tam teraz następny w NIEOCZEKIWANIU na @ ??

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-27, 10:48   #4259
papryczka160
Wtajemniczenie

Witam z rana z gorącym kakałkiem ;-)
Przełożyłam na dziś wizytę, ale kurcze nie było już miejsc na USG mam nadzieję, że lekarz i tak mi je zrobi, ostatnio kazał mi się zapisać, a ja zapomniałam oj będzie opierdziel ;-( , tak bardzo chce usłyszeć serduszko .
Kurczę muszę zmienić pracę ehhhh nie wiecie czy badania lekarskie ( lekarz medycyny pracy ), że nadaję się na to stanowisko mogę już zrobić po podpisaniu umowy ?

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 10:49   #4260
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Witam z rana z gorącym kakałkiem ;-)
Przełożyłam na dziś wizytę, ale kurcze nie było już miejsc na USG mam nadzieję, że lekarz i tak mi je zrobi, ostatnio kazał mi się zapisać, a ja zapomniałam oj będzie opierdziel ;-( , tak bardzo chce usłyszeć serduszko .
Kurczę muszę zmienić pracę ehhhh nie wiecie czy badania lekarskie ( lekarz medycyny pracy ), że nadaję się na to stanowisko mogę już zrobić po podpisaniu umowy ?
możesz , bo ja tak robiłam . Ale nie wiem czy jest to zgodne z prawem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości