Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-27, 08:35   #2341
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby

Isia!!! nie rob mi tego!!! JA CHCEE METKE LOSOSIOWA!!!

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 08:37   #2342
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
.......
To ja wizytę mam w środę za tydzień i też się martwię, czy na pewno wszystko ok... Czuję się jakbym w ogóle w ciąży nie była i przez to czasem się schizuję ... Dziewczyny piszą o mdłościach itp. Mnie nawet przestał brzuszek boleć. Tylko czasem humorki mam takie zmienne i piersi bolą ale już nie tak bardzo jak na początku...
nie martw sie pszczoua
Mi moje objawy tez powoli odchodza. Minela sennosc,,, piersi mniej bola... fakt, ze rowniez mysle czy aby wszystko dobrze...no ale co? MUSI byc DOBRZE

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Mamusie Laseczki
Kochane, nie nadrabiam i tylko na chwilę wpałam...
Byłam dzis na 17stą na ktg, leżałam z godzinę... potem mnie wzięła na przepływy i stwierdziła, że są znowu slabe...Powiedziała, że być może takie są akurat w momencie badania i za 2-3 godz się poprawią... Ale tak czy inaczej, ta sytuacja kwalifikuje sie do ciągłej obserwacji... Więc co? Skierowanie do szpitala! Ja w ogóle na to nie byłam przygotowana... nawet zaraz po wizycie miałam sie spotkać z koleżankami... I jeszcze co gorsza - dziś mamy jechać... a ja w ogóle nie spakowana... ciuszki nie poprasowane... masakra po prostu W każdym razie teraz skonczyłam pakowac co trzeba, poza tym poszykowałam wszystko Tżtowi w razie czego... Coś zaraz zjemy i jedziemy Ogólnie rzecz biorąc jestem załamana i nie wiem co myśleć... mam taką cicha nadzieję, że może mnie jednak nie zostawią... albo ewentualnie puszczą po dniu czy dwóch... Moge nawet 5 razy dziennie na ktg chodzić... byleby być w domu Ginka powiedziała, że mam dojrzałe lozysko i może przez to przepływy słabe...i może w szpitalu stwierdzą, że małemu lepiej już poza brzucham (nawet jeśli będzie musiał być chwilę w inkubatorze), niż gdyby mial być słabo dokarmiony w brzuchu... No nic... Dam Wam znac z tel. co i jak...
Buziaki i trzymajcie kciuki
Mokka, chyba dobrze, że zostawili Cie kochana w szpitalu. Bedziesz pod ciagla opieka, beda Cie dogladac, badac i sama przez to bedziesz mniej sie martwic, zoobaczysz. A Skarbek na pwno przyjdzie na swiat w odpowiednim momencie caly i zdrowy.

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Zamówiłam w południe kieckę do ślubu i buty
no to za kiecke
bajka - slodziak z Twojej corci musi to pieknie wygladac jak mowi do brzuszka
kocurku- nalesniory chodza juz za mna od kilku dni a teraz to juz w ogole:P Dzis chyba nie dam rady ale jutro zrobie Z serkiem bialym podsmazone na maselku

w ogole to czy ja sie przywitalam? dzien dobry
co do maszyn,,,to ja sie nie wypowiem bo chyba mnie ku temu nie ciagnie i chyba sie nie znam
Wczoraj bylismy na filmie LOT dosc fajny a Denzel W. przystojniacha
No i wczoraj kolezanka stwierdzila ze mi zaczyna byc widac brzuszek Hm...tylko ja sie zastanawiam czy to aby nie ciaza spozywcza sie poki co objawia :P Ale kto wie
Zycze Wam dziewczynki milego dzionka
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 08:41   #2343
nuna2
Zakorzenienie

Witam. U mnie dziś na obiad bigos, ale mam w zamrażalce kilka pierogów z truskawkami, to moze jednak to zjem.
Stary 2013-02-27, 08:44   #2344
magbes
Zadomowienie

dobrze, ze nie lubie metki :P bo by mnie meczylo a w pracy ciezko by mi bylo ja dostac ale pomyslalo mi sie o swiezutkiej buleczce z pasztetem i mi sie jej chce
jam mam dzis na obiad chyba to co wczoraj bo mi zostalo... kotlety z piersi kurzej z ziemniaczkami i mizeria... albo dzis zrobie z ryzem i jakims sosem... zobacze
Stary 2013-02-27, 08:45   #2345
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Witam. U mnie dziś na obiad bigos, ale mam w zamrażalce kilka pierogów z truskawkami, to moze jednak to zjem.
Ze co prosze :O :O :O :O !!
i one nie sa jeszcse u mnie... aaaaa
Stary 2013-02-27, 08:46   #2346
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki zostawili mnie na obserwacji. Niby wstepnie na tydzien a potem sie zobaczy... jesli przeplywy w pepowinie beda ok i maly bedzie w miare przybieral, to moze po tygodniu na pare dni mnie puszcza... o ile zdaza, bo szyjka jest lekko skrocona. No nic... zobaczymy jak te przeplywy wypadna w kolejnych dniach...
Buziaki
kochana trzymam kciuki zeby przeplywy sie poprawily, no ale jak sie szyjka skraca to moze moze, chociaz wiadomo czasem mozna dlugo z tym chodzic nie mniej jednak trzymam kciuki bys wrocila do domku

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
witam się z herbatką
@ się zbliża, już szyjka rozpaćkana, cyc boli, podbrzusze boli.. eh życie.
mam nadzieję, że wstrzyma się do piątku po południu... żebym przeżyła chociaż w jednej szkole.

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość

fajnie TZ przyjezdza też potrzebuje konkretnej motywacji żeby się czasem ruszyć
a co do mamy to słodkie jest to że tak przeżywa ciążę
a co było z tą pierwszą reakcją na pierwszą ciążę?
no ja niestety tez zawsze potrzebuje motywacji, najwieksza z mozliwych jest przyjazd mojej matki pedantki, wtedy przez dwa dni sprzatam, a tz sie smieje ze czesciej tesciowa powinna przyjezdzac

a co d reakcji, to jak powiedzielismy to nie skakala z radosci mimo iz od kilku dni widziala ze cos sie swieci, nawet pytala czy w ciazy jestem, a nie wiedziala ze sie staramy. a radosci nie bylo bo sie martwila czy damy rade finansowo to po pierwsze, a po drugie czy dam sobie rade sama z dwojka dzieci. no ale teraz sie przekonala ze wszystko jest ok wiec zaczela sie cieszyc pelna geba

a ty kochana na spokojnie z tym stresem lepiej sie wyleczyc niz przechodzic infekcje, naprawde

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Co macie na obiad?
przez kooocura fasolka po bretonsku

Witam sie
zla jestem bo mnie sprzataczka z lozka zerwala o 9 :/ ale z jednej strony dobrze, bo moze zaraz sie wezme za sprzatanie chociaz nie ma pewnosci czy tz dzis wroci ale jutro czasu nie bedzie bo na ta krzywa cukrowa musze jechac
no i od chyba przedwczoraj boli mnie w dole brzucha tak jak bym miala zakwasy :/ chyba przez to ze mloda z kanapy przenosze do sypialni jak spi :/
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 08:57   #2347
santom
Zakorzenienie

ja sie zaraz biore za sos musztardowy, bo chodzi za mna. mialam go robic wczoraj, ale ze zaliczylam odlyw, a potem mnie Tz pogonil na zakupy z nim, to po powrocie sily moje juz byly wyczerpane na amen, wiec obiad odlozylam na dzis \

metki nie mam ale mam PASZTET!!! dzieki magbes( )

ja z maszyna mialam epizod w wakacje: moje tesciowa ma maszyne, wiec sobie pozyczylam i mowie, ze sprobuje taaa, jasne;D cierpliwosci mi braklo nitka sie drze, placze, sciegu nie potrafie ustawic, wiec pizlam ja w kat i dobrze, ze juz ja zabrali, bo mialaby przechlapane ze mna;D

NA ZAWSZE W SERCU...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 09:02   #2348
kooocur
Zakorzenienie

Heejjjoooo

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość

Aaaa ja lubie metke ale z cebulka..ale w ciąży nie mozna

Ja tez mam fasolke juz 3 dzien..a jutro klopsy w sosie pomidorowym...

Wiecie co, dziwny jest mój organizm. Ja nigdy nie pije mleka. Jem mase nabiału ale mleka nie pije. Od 3 dni mam taki ciag na mleko, że już nawet kropelki nie mam w domu

Chyba Marcello ma taka ochote bo Mu kostki wapnieja

Co do Pieska. On na początku każdej ciązy kładł mi łepek na brzuchu i tak spał godiznami. Teraz śpi w nogach

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 09:09   #2349
magbes
Zadomowienie

Cytat:

metki nie mam ale mam PASZTET!!! dzieki magbes( )
polecam sie na przyszlosc...
musztarda to sie ostatnimi czasy zajadam wrecz. tak mi sie jej chce ze ho ho
Stary 2013-02-27, 09:12   #2350
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Ze co prosze :O :O :O :O !!
i one nie sa jeszcse u mnie... aaaaa
mogę się podzielić

dziewczyny co to jest ta METKA??
Stary 2013-02-27, 09:13   #2351
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Heejjjoooo

Aaaa ja lubie metke ale z cebulka..ale w ciąży nie mozna

Ja tez mam fasolke juz 3 dzien..a jutro klopsy w sosie pomidorowym...

Wiecie co, dziwny jest mój organizm. Ja nigdy nie pije mleka. Jem mase nabiału ale mleka nie pije. Od 3 dni mam taki ciag na mleko, że już nawet kropelki nie mam w domu

Chyba Marcello ma taka ochote bo Mu kostki wapnieja

Co do Pieska. On na początku każdej ciązy kładł mi łepek na brzuchu i tak spał godiznami. Teraz śpi w nogach
a to chyba sie widac sprawdza ze nabial na chlopca moja matka w ciazy z moim bratem jadla na potege zolty ser, pila mleko litrami plus inny nabial. moj brat pozniej przez cale zycie mogl sie zywic tylko serem zoltym i mlekiem
Mel B 14/14 ✓

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 09:20   #2352
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
a to chyba sie widac sprawdza ze nabial na chlopca moja matka w ciazy z moim bratem jadla na potege zolty ser, pila mleko litrami plus inny nabial. moj brat pozniej przez cale zycie mogl sie zywic tylko serem zoltym i mlekiem

Ja na poczatku jadłam kwaśne. Kiwi, cytryne, wszystko co kwasiorem dawało nawet ocet balsamiczny

Wedlin może w domu nie być, ale twaróg i zółty ser-MUSI!

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
mogę się podzielić

http://wedlinydomowe.pl/kielbasy/trw...etka-lososiowa

Synuś
Stary 2013-02-27, 09:21   #2353
magbes
Zadomowienie

Cytat:
mogę się podzielić

Metkakiełbasa z drobno mielonego mięsa z przyprawami, wytwarzana z surowej wieprzowiny lub wołowiny.
Stary 2013-02-27, 09:27   #2354
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na poczatku jadłam kwaśne. Kiwi, cytryne, wszystko co kwasiorem dawało nawet ocet balsamiczny

hehe, powiem szczerze ze ja nie potrafie sprecyzowac swoich zachciewajek. tzn jak widze slodycze to nakupuje bo mam taka ochote, a jak przychodzi co do czego to lezy to to i nawet nie patrze w tamtym kierunku. to samo tyczy sie owocow, kupie i pozniej lezy. w sumie to ja w ogole nie mam apetytu wczoraj te nalesniki jadlam 1,5 h bo nie moglam ich zmeczyc heh. ale jak bym miala tak podsumowac, to nie mam chcicy na konkretne smaki.
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-02-27, 09:33   #2355
misia332
Zakorzenienie

Ja też mam faze na kwasne, i w sumie na nic więcej, i na moje ulubione połączenie, serek biały z dżemem truskawkowym.

Ja dzisiaj na obiad pomidorowka z makaronem i naleśniki.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 09:34   #2356
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, powiem szczerze ze ja nie potrafie sprecyzowac swoich zachciewajek. tzn jak widze slodycze to nakupuje bo mam taka ochote, a jak przychodzi co do czego to lezy to to i nawet nie patrze w tamtym kierunku. to samo tyczy sie owocow, kupie i pozniej lezy. w sumie to ja w ogole nie mam apetytu wczoraj te nalesniki jadlam 1,5 h bo nie moglam ich zmeczyc heh. ale jak bym miala tak podsumowac, to nie mam chcicy na konkretne smaki.

To chyba normalne. Ja takie pierwsze zachciewajki mam dopiero teraz.

Tak to jem normalnie. No pozniej ok 15-16 tugodnia to kwasnie a teraz wydaje mi sie, ze organizm sam podpowiada co jest potrzebne.

Ja mam odwapnione kosci wied to, też może byc przyczyna zwiekszonego zapotrzebowania na nabiał.

Synuś
Stary 2013-02-27, 09:36   #2357
bajka1807
Zakorzenienie

wiecie co, zwierzeta faktycznie cos musza wyczuwac, bo moja kotka, jak nigdy jak tylko ma okazje to przy mnie siedzi a najchetniej to by mi lezala na brzuchu i to tak ze czesto nie chce sie ode mnie odczepic, bo jest taka nachalna
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-02-27, 10:02   #2358
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:

To jest nas już dwie.

Cytat:
Bigos.. mniammm uwielbiam.

Cytat:
wiecie co, zwierzeta faktycznie cos musza wyczuwac, bo moja kotka, jak nigdy jak tylko ma okazje to przy mnie siedzi a najchetniej to by mi lezala na brzuchu i to tak ze czesto nie chce sie ode mnie odczepic, bo jest taka nachalna

Czują, czują. Moje kotki też na początku ciągle na brzuch mi się kładły a one nie z tych co to się kładą. Także jak nie jedna mój brzuch okupowała to druga. Teraz już nie, nie wygodnie im, ale nawet jak miałam taki już większy to się jeszcze pokładały.

Wiem, że nie powinnam jeść metki ale co zrobić jak ona krzyczy do mnie z lodówki - ZJEDZ MNIE!!! A ja mam taką ochotę. Od sierpnia się nią zajadam i jest ok. Zresztą tłumaczę sobie, że to produkt spożywczy, dopuszczony do sprzedaży i mięso musi być przebadane pod kątem zakażeń zanim je dopuszczono do produkcji, więc ryzyko jest, ale minimalne.

NUNA - teraz bigos łazi za mną!

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 10:05   #2359
Sophia_1
Zadomowienie

Cytat:
moje dziecko mnie rozczula
gadala mi przed chwila ze mam pelny brzuszek pyta czy mam w srodku dzidzie. mowie ze tak, a ona : ale jej nie widze. to mowie ze jeszcze za malutka zeby ja zobaczyc, to zaczela gladzic mnie po brzuchu i przystawiac ucho wolalajac dzidzia! na koniec twierdzac ze dzidzia jej nie slyszy
oooooooooo.... słodziak

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
SOPHIA na pewno wszystko jest dobrze

Cytat:
Ała....

Juz mnie moj palec boli... ja wstajac z krzesla polamalam w malutkim palcu najmiejsza koste w 5 miejscach... nie pytajcie jest to naprawde mozliwe i potrfaie to tylko ja

Moja koleżanka wstawała kiedyś z fotela i połamała nogę....

Cytat:
Sophia jestem w 24tc. Dziś pokazywałam bratowej jak mi brzuch twardnieje, to mówiła, że masakra... że ona dopiero na samiuśkim końcu tak miała.... Była ze swoim 2 miesiecznym synkiem<3 Ani go nie moglam ponosić, bo dźwigać mi lekarz zakazał... I troche przykro... dopiero położyła mi go na kolanach pupka a głókę podtrzymywałam ręką to na chwilke... jaki on jest cudny...
Brakiem objawów się nie martw i nie wywołuj wymiotów z lasu
Jesteś dzielna i na pewno wszystko będzie ok. I jeszcze trochę i będziesz mogła nosić i tulić wszystkie dzieci świata, a głównie swoją Julcię. Także główka do góry, bardzo dobrze Wam idzie

Cytat:
Dziewczynki zostawili mnie na obserwacji. Niby wstepnie na tydzien a potem sie zobaczy... jesli przeplywy w pepowinie beda ok i maly bedzie w miare przybieral, to moze po tygodniu na pare dni mnie puszcza... o ile zdaza, bo szyjka jest lekko skrocona. No nic... zobaczymy jak te przeplywy wypadna w kolejnych dniach...
Buziaki
I dobrze. Będą Was mieli na oku. Trzymaj się

Cytat:
Co macie na obiad?
Dzisiaj rosołek.

Cytat:
Ciekawe czy można teraz takie gazetki kupić z wykrojami?
Chyba można. Moja kierowniczka przyniosła kiedyś do biura taką gazetkę, którą kupiła dla ciotki, bo ona zajmuje się takimi rzeczami. Ale nazwy nie pamiętam

Cytat:
To witaj w klubie. Ja też mam mały apetyt, babki w szpitalu pytały na czym ja ciągnę, bo bardzo mało jem.... Ale to ponoć częste w ciąży...
Dziś kanapkę na śniadanie jadłam godzinę, jakby mi każdy kęs w buzi rósł.

Witam się i ja

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 10:05   #2360
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam mieć dziewczynkę i wcinam tyle nabiału, że masakra
Cytat:

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

http://wedlinydomowe.pl/kielbasy/trw...etka-lososiowa
mam to samo
Stary 2013-02-27, 10:07   #2361
misia332
Zakorzenienie

Isia z tą metką masz tak samo, jak ja z sushi, mam mega ochotę, a TŻ mi mówi, że nie pojedziemy, bo surowych ryb nie można.

Zjadłam właśnie obiad, wiem, że wcześnie, ale ja mam taki rytm dnia :

7: kawa z mlekiem, kromka razowca

11: obiad dzisiaj dwa naleśniki i trochę zupy.

16: pod: jakiś owoc

19; kolacja: kubek mleka i jakiś jogurt

Stary 2013-02-27, 10:14   #2362
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
nawet nie mowie tego glosno, bo juz w poprzednim cyklu mialam wszystkie objawy;D wole sie nastawiac na nie... jakby co to z Linka bede opijac sukces albo porazke, bo jednego dnia chyba mialysmy owu
Ja tez już miałam wszystkie objawy ... od piekących sutków po piekące policzki, zachwiania równowagi itd W tym miesiącu nie ma nic. Dosłownie nic. Już sobie zaplanowałam nawet sex na kolejną owulację nie chce mi sie testować..ale musze bo zanim sie odstawi duphaston trza na odwal się testa machnąc. Doskonale wiem ze nic z tego nie wyszło. I troszke nawet wkurza mnie gadanie dziewczyn i nakrecanie mnie ja z góry swoje wiem a na marginesie kiedy miałaś owu ?16go lutego ???

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość

LINKA, a test kupilas jakby @ jednak nie przyszla? I z tego co pamietam ja tez mialam sucho, a dopiero potem (juz po tescie) zrobilo sie mokro i tak jest do dzis.

.
Mam testy w domu bo kiedyś jak owulacyjne kupowałam to było 5 gratos ciązowych. Nie mam ochoty robić testu. Miałam dwa dni suchy i teraz znowu jest mokro , ale robi się jak płodny czyli @ idzie

Cytat:

Linka i santom czyżby fasolencje się szykowały?? Pozyczcie psa kocurka
mi sie nic nie szykuje to dziewczyny jakies tu spekulacje uprawiają

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
witam się z herbatką
@ się zbliża, już szyjka rozpaćkana, cyc boli, podbrzusze boli.. eh życie.
mam nadzieję, że wstrzyma się do piątku po południu... żebym przeżyła chociaż w jednej szkole.
a kiedy szyjka sie otwiera przed @??

Cytat:
moj kot dobe przed moja jelitówką spał pierwszy raz w zyciu na brzuszki wiedział ze coś sie swięci..ja głupia myślałam ze mały farfocel a to tylko jelitówka

Czeeeeść lasencje
Ale mi robicie smaka , tak czytam czytam i chce naleśnika!!!!!
Wczoraj odwiedziła mnie ta moja fryzjerka i zrobiła mi lekkie dyskretne Ombre Całkiem fajne otworzylam prawdziwe wino , nie takie z biedronki co piłam za dychacza ale takie prawdziwe , porządne ,drogie bo dostalam od kursatna w prezencie i wylałam całe :P ohyda ! najpierw dodałam słodzika ale potem stwierdzilam ze nadaje sie moze na wystawny obiad ..ale nie dla mnie i winko poszło pluuum do odry
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 10:24   #2363
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Co macie na obiad?
U mnie dzis gołąbki
Cytat:
cos szybkiego bo dzisiaj mam pierwszy dzien w nowej pracy
No i bede miala teraz mniej czasu dla was dziewuszki
Daj znać jak po 1 dniuI jaka to praca?
Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
No i wczoraj kolezanka stwierdzila ze mi zaczyna byc widac brzuszek Hm...tylko ja sie zastanawiam czy to aby nie ciaza spozywcza sie poki co objawia :P Ale kto wie
Jesteś szczupła wiec to na pewno nie ciąża spożywcza
Cytat:

a co d reakcji, to jak powiedzielismy to nie skakala z radosci mimo iz od kilku dni widziala ze cos sie swieci, nawet pytala czy w ciazy jestem,
Mieszkacie z mamą?
Cytat:
Isia z tą metką masz tak samo, jak ja z sushi, mam mega ochotę, a TŻ mi mówi, że nie pojedziemy, bo surowych ryb nie można.

Malutko jesz...
Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość

Czeeeeść lasencje
Ale mi robicie smaka , tak czytam czytam i chce naleśnika!!!!!
Wczoraj odwiedziła mnie ta moja fryzjerka i zrobiła mi lekkie dyskretne Ombre Całkiem fajne otworzylam prawdziwe wino , nie takie z biedronki co piłam za dychacza ale takie prawdziwe , porządne ,drogie bo dostalam od kursatna w prezencie i wylałam całe :P ohyda ! najpierw dodałam słodzika ale potem stwierdzilam ze nadaje sie moze na wystawny obiad ..ale nie dla mnie i winko poszło pluuum do odry
Pokaż fotke
Co do wina to ja właśnie uwielbiam wytrawne,takie super gorzkieSłodkiego nie przełkne.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 10:26   #2364
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:

Pokaż fotke
Co do wina to ja właśnie uwielbiam wytrawne,takie super gorzkieSłodkiego nie przełkne.
wrzuce na klub
Stary 2013-02-27, 10:26   #2365
misia332
Zakorzenienie

Izunia tylko ja od zawsze tak jem, a chuderlakiem nie jestem. Tak prawdę mówiąc to ja nie mam za bardzo apetytu też. Ide zaraz na spacer.

Stary 2013-02-27, 10:26   #2366
santom
Zakorzenienie

linka 16 albo 17. bardziej 17, bo wtedy mialam troche krwi w sluzie. 2 dni wtedy bolal mnie brzuch.

w tym miesiacu moje "objawy" rownie dobrze mozna przypisac przeziebieniu i oslabieniu, wiec przypisuje je wlasnie temu caly czas smarkam, mam kaszel to i reszta do tego pasuje.
nie nastawim sie w ogole, bo znow bede zawiedziona na amen. chociaz i tak juz sie dzis zdarzylam zdolowac, bo kolejni znajomi(2) obwiescilo swe radosne wiesci;/

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2013-02-27, 10:32   #2367
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszkacie z mamą?
o nie bron boze moi rodzice mieszkaja w kołobrzegu, a my w szczecinie ja sie dowiedzialam o ciazy 27 grudnia, a na swieta bylismy u nich. nigdy w zyciu mieszkania z rodzicami czy tesciami. mi wystarczy ze cala ciaze mieszkalam z tesciami. never ever! to byl najgorszy czas w moim zyciu

Linka, ja tez plodny mialam, a w ciazy bylam tzn byl przezroczysty i rozciagliwy tzn nadal jest, tylko teraz jest bialawy, ale tyle tego cholerstwa ze ciagle mam zmylki, bo mam wrazenie ze albo sie posikalam albo plamie

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

heeeej a mnie byscie do klubu przyjely ?
Mel B 14/14 ✓

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 10:34   #2368
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

To chyba ciut malutko...a gdzie mieso?? Kobito...jestes w ciąży musisz zmienic nawyki

Rano mam andzieje dorzucasz jakies warzywa?? Pomidorki, papryka, rucolla??

Obiadek ok, ale mięso musi być. Plus oczywiscie do drugiego jakies warzywa.

Podwieczorek sam owoc to malutko. Najlepiej abys robła sobie jakieś sensowniejsze dania. np. kawałek ryby z piekarnik plys brokuł.

Kolacja nzowu owoce lub warzywa. Np. dip jogutrowy i warzywa maczane marchewka, ogórek....

Synuś
Stary 2013-02-27, 10:35   #2369
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
linka 16 albo 17. bardziej 17, bo wtedy mialam troche krwi w sluzie. 2 dni wtedy bolal mnie brzuch.

w tym miesiacu moje "objawy" rownie dobrze mozna przypisac przeziebieniu i oslabieniu, wiec przypisuje je wlasnie temu caly czas smarkam, mam kaszel to i reszta do tego pasuje.
nie nastawim sie w ogole, bo znow bede zawiedziona na amen. chociaz i tak juz sie dzis zdarzylam zdolowac, bo kolejni znajomi(2) obwiescilo swe radosne wiesci;/
ja według testów , usg i samoobserwacji miałam owu 16go w sobotę - ba powiem nawet ze na pewno o 12 godzinie wtedy zabolało mocniej i od razu przeszło wszystko - czyli napierało napierało i pękło , poczułam ulgę

Cytat:

Linka, ja tez plodny mialam, a w ciazy bylam tzn byl przezroczysty i rozciagliwy tzn nadal jest, tylko teraz jest bialawy, ale tyle tego cholerstwa ze ciagle mam zmylki, bo mam wrazenie ze albo sie posikalam albo plamie
kurcze ze ja nigdy az tak bardzo nie przyglądałam się śluzowi przed @. Wiem ze robił sie jakiś taki zółtawy i szła @ , ostatnie 2 lata to plamię przed @ wiec nie wiem jaki jest śluz bo po kilka dni mam brzudzenia.plamienia i nagle mocny ból i @. W zeszłym miesiącu bralam cyklodynon i zioła piłam i dostałam plamienia i za kilka godzin @ wiec można powiedziec ze było prawie dobrze , tj prawidłowo ale nie mam pojęcie jak to powinno być
Stary 2013-02-27, 10:39   #2370
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
ja według testów , usg i samoobserwacji miałam owu 16go w sobotę - ba powiem nawet ze na pewno o 12 godzinie wtedy zabolało mocniej i od razu przeszło wszystko - czyli napierało napierało i pękło , poczułam ulgę

Zazdroszcze że tak wyczuwasz ten moment.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości