|
|
#2371 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Doceniam ten komplement
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Floooooooo poproszę to http://bingospa.eu/Mocny-peeling-blo...-BingoSpa.html http://bingospa.eu/pl/p/MAKSYMALNIE-...a-BingoSpa/201 http://bingospa.eu/pl/p/Kuracja-do-w...w-BingoSpa/285 http://bingospa.eu/pl/p/Szampon-z-bo...ym-BingoSpa/97 i starczy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2372 | ||||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.ja w ogóle odbieram filmy zbyt realistycznie , może z wyjątkiem zwykłego mordobicia ze znanymi bochaterami kina akcji typu Czak Norris itp , nawet męczenie postaci całkowicie fikcyjnych jest dla mnie zbyt drastyczne ![]() 3. ![]() 4.molestowanie ! i to miałaby być kara![]() 5.bardzo dobrze , ale po co te obyczajowe , zaciemnio rozwuj akcji ![]() 6.mam samą trawę cytrynową , może można ją sobie zaparzyć ot tak bez dodatku YM ![]() Cytat:
2.a jak długo bierzesz żelazo jednym cięgiem przy stwierdzonym niedoborze ? 3. no i fogle przeczytałam bidna ryba u mnie Cytat:
![]() Cytat:
ja się tylko zastanawiam , skąd na planie filmowym wzięła się prawdziwa broń (w obu przypadkach) ![]() Cytat:
2. ![]() Cytat:
![]() a to zależy co kwaśnego wciągasz , jak kokę kolę to i ofszę no to możesz miec jak najbardziej niedobór witamin , weź se kup jakieś i bierz Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#2373 |
|
Konto usunięte
|
Mózg mam jakby mi przez maszynkie przekręcili
|
|
|
|
#2374 |
|
Nindżopesz
|
Ta, mnie też to zastanawia.
|
|
|
|
#2375 |
|
Konto usunięte
|
Emm... wezwanie na komisje wojskowo dostałem czy jak to tam się zwie
|
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby było ok z ręką Przeleciałam Was i ideu odpoczywać bo to był mega męczący dzień
|
|
|
|
|
#2377 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Dam znać o wymiarach po bańce, pamiętam 3. No taki najbardziej na zmarchy u mnie to dodawanie do wszelakich mazideł/kremów czy co tam do paszczy, zelu z kwasem hialuronowym. Dziala. Zmarszczek jak nie było tak nie ma. Tylko że to już kilka lat regularnie wcieram ![]() Jak mi sie coś fajne wpadnie do łba, to Cię pukne ![]() Cytat:
4. Wcale nie jest ulepiasty ![]() Delikatny, karmelowo bergamotkowy, podoba mi się Ale na mnie nawet Alien jest milutki i subtelny ![]() Da sie zrobić ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2378 |
|
Mother of Cats
|
Baru drogi, dlaczego do kupy nędzy "cherbata"?
|
|
|
|
#2380 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja piszę grzecznie herbata, może dlatego, że rzadko jakąkolwiek piję
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2382 | ||
|
Zakorzenienie
|
na pewno tak
![]() w tym momencie akurat czerwona... według domowników śmierdzi morskim dnem, glonem czy czymś tam ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- ta jest ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- a tak serio to z tego samego powodu co tfaruk, amsakreska, dopoczynek [/B]etc.... ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- ps. nie lubie Chrome
|
|
#2383 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a zomp boli i boli...a jutro maialam niem zaklaany moj nofy porcelanowy zomp....a tak to upa
|
|
#2384 |
|
Piers do przodu
|
Polly
|
#2386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja śmierdzi niesprzątaną oborą ![]() ad. PS uuu a ja myslałam ze to moj komp chodzi ujowo a pewnie to chrome forum sie wiesza i slimaczy i fogle wizaz zdycha.---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
|
|
#2387 | |
|
Mother of Cats
|
Z takim uzasadnieniem trudno polemizować - zwłaszcza że ja z frakcji kawowej
Staram się omijać wzrokiem tego typu zapisy, bo potem automatycznie zaczynam sadzić byki w tekstach, które poprawiam - więc "cherbata" jest niebezpieczna, ekhem, na niwie zawodowej Cytat:
![]() A tak na serio: oby przeszło jak najszybciej
|
|
|
|
|
#2388 |
|
grozi wypollizowaniem
|
taaaa w sumie za 2 tys , nie wiem czy jest sie z czego cieszyc....mialam miec 2, ale ze koszt leczenia zębów od pazdziernika zaczał przekraczac granice miedzy kilka a nascie to zrezygnowałam na razie ![]() dzieki wszystkim za zyczenia i kciuki
|
|
#2389 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre gipsy robio teraz, rispect - ja mój rozwaliłam laaaata temu swietlne w kilka minut Cytat:
żre pietruche, orzechi i mięso itd może dlatemu wciąż mam akcje ba, na pewno 2. ano nieurodzaj rybny mieszkam rzut mokrym beretem od ryneczku i stawów hodowlanych to zawsze jakoś mam wybór, ale pogorszyło sie nawet dorsze malutkie Cytat:
![]() Cytat:
yyyy mi od razu powiedzieli kiedy mam się stawić na taką wizytę, za ile tyg i odczekałam swoje 6 godzin w kilkakrotnie zakręcającej kolejce do lekarzy no to chyba brak witamin oczywisty heloooł Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]() nie no faktoza, genetycznie można być obdarzonym i obciążonym - nie ma bata ona z frakcji gałązkowatych zapewne |
||||||
|
|
|
#2390 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dla tych co nie mają FB- czyż ta minka nie jest urocza?
|
|
|
#2391 | |
|
To ja :)
|
A jeszcze nie wiem, co piłam, zapytam znajomych
![]() Cytat:
![]() Zdjęcie gipsu, to zdjęcie gipsu, ale skierowanie na rehabilitację nadgarstka po takim czasie, to ważna rzecz... Miałam resekcję kości grochowatej i fastrygę na torebce stawowej, bo mi się rozciągnęła za mocno, to po zdjęciu ortezy (6 tyg.) ręką ruszałam tylko na 2 cm w jedną i w drugą stronę... Cherbata jest z cukrem. Albo z patykamy. Bez wtrętów to zwykła herbata jest.
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2393 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2394 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koci rozbójnik Jesssu, powinnam iść na odwyk zakupowy .Już wrzuciłam wszystko do koszyczka w sklepie Bingowym, już dodałam kodzik, już mialam klikać zamówienie..ale w ostatniej chwili oprzytomniałam. Jestem z siebie dumna tak jakby
|
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
moja starym workiem po kartoflach ![]() Cytat:
|
|
#2397 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A ja tej mojej dobrej koleżance od wrotek i Turcji doradzam w doborze butów na wiosnę- znalazłam 10 typów, 6 dla niej i 4 dla mnie
|
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2399 |
|
|
Noassso, nie??
|
#2400 |
|
Wtajemniczenie
|
Leoś
A Did jakie ma rzęsy dłuuugieeee Pachnącego wieczorku wszystkim ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Polly ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Będzie lepiej :kicuki: za zomp, stary i nowy (prawie że powiedziałam w realu amsakreska, zatrzymałam się w ostatniej chwili dosłownie :biggreen:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

! i to miałaby być kara
przy jedzeniu wiślanej ryby no i złowić ostatniego roku coś to cud był. sklep rybny w mieście zaopatruje się w innym mieście w markecie bida rybna u mnie. biedronka to już nie wspomnę bo sie skusiłam tylko na rekina wczorajszego, tak też nie kupuję 

Koniecznie daj znać jak zmiana obwodów ud po bańce a może masz coś niezawodnego na rozjaśnienie paszczy, na pozbycie się zmarch raz a dobrze (ta, jasne), no i w ogóle COŚ o czym bym sama nie pomyślała? Pomijając kolorówkę, paznokcie i powiększanie biustu bo mię nie kręcą te tematy.
Odstawiam dziada.

dobre gipsy robio teraz, rispect - ja mój rozwaliłam laaaata temu swietlne w kilka minut
mieszkam rzut mokrym beretem od ryneczku i stawów hodowlanych to zawsze jakoś mam wybór, ale pogorszyło sie nawet dorsze malutkie
a ona jest chuda ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)