|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
Cytat:
![]() Ja też mam zakwasy, a na zakwasy najlepiej rozruszać mięśnie, czyli poćwiczyć. ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39492289] Kochane patrzcie jakie cudeńko dzisiaj dorwałam [/QUOTE]Bardzo ładna.
|
|
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#3183 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39491925]Dziękuję dziewczynki za troskę, jesteście kochane
Sikorka Tajlandii zazdroszczę, mam nadzieję że się pochwalisz później wszystkim ze szczegółami Laski siedzę i przemyślam tylko, ale muszę wziąć się w garść bo co by się nie stało trzeba żyć dalej. Pokręciłam na rowerku 60min (30km), poprawiło mi to humor ![]() Przyszedł sąsiad, który wrócił z zagranicy (tam gdzie mój Tż jest) no i dostałam parę groszy i zegarek od Tż-a [/QUOTE]fajny prezent z zagranicy ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39492289]O masz Ci los ![]() Kochane patrzcie jakie cudeńko dzisiaj dorwałam [/QUOTE]śliczna Cytat:
|
|
|
|
|
#3184 |
|
Rozeznanie
|
Sikorka - ale zazdroszczę
![]() traxx - kochana nie ma co się załamywać, odrobinę pozytywnego myślenia może faktycznie potrzebujesz odpoczynku, dzień, dwa nie zaszkodziheroine86 - ćwiczyć a nie wieczorem czekam jak zwykle na relacje (bo my z tych nocnych marków )oligirl21 -witaj katiennn - czyli jutro nic nie umknie ![]() Jazdy mi się skróciły bo jechałam sama, pogadałam z instruktorem i trochę odstresowałam się przed egzaminem. Jutro tylko plac no i zobaczymy
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie z ćwiczeń:
Wczoraj: 1000 podskoków 10 minut dywanowców (jestę lenię nie chciało mi się zapisywać co z resztą i tak nie potrafiłabym niektórych ćwiczeń nazwać ;p) Dziś: 500 podskoków 30 minut hh 10 minut dywanowców Dietkowo okey
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-02-27 o 19:04 |
|
|
|
#3186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wróciłam z uczelni. Dziś nie miałam rozpisanego jadłospisu, bo mam jutro przeprowadzkę do nowego mieszkania i po prostu nie mam nawet jak zrobić sobie jedzenia. Zbliża się @, więc w jadłospisach głównie potrawy na słodko Obiad dziś niezdrowy, ale miałam do wyboru na uczelni jakieś karkówki, zrazy, więc wybrałam racuchy drożdżowe... Sporo węgli, ale myślę że takie odstępstwo nie zawaliło mi jakoś dnia.![]() I serek wiejski z truskawkami (przed siłownią) II bułka wieloziarnista z miodem III racuchy z jakimś sosem waniliowym (uczelnia) IV serek wiejski V makrela z warzywami traxx pokaż zegarek ![]() katienka znów nic ambitnego ![]() Witam nową koleżankę
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj tylko 28 dzień shreda, 100 skakanek i jedną 6- minutówke Ewy Chodakowskiej bo przy ostatnim ćwiczeniu coś mnie złapała jakaś straszna kolka czy nie wiem co to było i jeszcze trochę boli
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
dużo twarzy do usuwania
ale może pokaże jak wrócę z fitnessu
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie już dzisiaj 1 godz. zumby
potem jeszcze Shred i zadanko na dzisiaj |
|
|
|
#3190 |
|
Raczkowanie
|
Jedzenie:
07:10 – dwa jajka na boczku z pomidorem 10:35 – orzeszki ziemne 12:30 – kanapka z serem żółtym, pomidorem i sałatą 15:45 – zupa węgierska i odrobina sałatki (papryki, kukurydza, kapusta biała, trochę makaronu) 18:00 – jogurt naturalny i marchewka 19:00 – kiełbaski z keczupem 4 szklanki wody 1 szklanka herbaty 0,5l wody z cytryn ą + guma do żucia, orbit miętowa. Jak to jest z gumami? Można żuć czy nie można? ![]() Ćwiczenia: 200 skoków na skakance 50 przysiadów |
|
|
|
#3191 | ||
|
Zakorzenienie
|
brawa Laseczki za ćwiczeniaJa dziś tylko bieganie i pakowanie. Miałam jutro odpuścić, ale powinnam się wyrobić w czasie, więc rano najprawdopodobniej też pobiegam .A w ogóle dziś siedzę na wykładzie, spojrzałam się w dół na mój brzuch a tam.. nie ma brzucha . Haha, a wcześniej sweterek był przyległy ![]() zeppelinova ja tam sobie czasem żuję nie popadajmy w skrajności. nie zaszkodzi!
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Rozeznanie
|
mindless - haha ja tak samo, zaraz mam żołądek pusty
![]() blaszok - no to poszalałaś masz jakiś fajny filmik do zumby? tak dla początkującej ![]() tulipan1994 - za ćwiczeniaanns_ - racuchy, z jabłkami Elsay - no i ładnie
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3195 | |||||
|
Zaszynszylowana
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39490281]Byłam znowu na zakupach w sh Dzisiaj kupiłam dwa sweterki, jeansy i taką tuniczkę koronkową![]() Robię przerwę bo już nie daję rady, mam niskie ciśnienie, słaby puls, chciałam pojeździć na rowerze i omal z niego nie spadłam ![]() Do poniedziałku mam nadzieję, ze się zregeneruję i mam nadzieję, że jeszcze tutaj wrócę [/QUOTE]Zrób przerwę. Ty i tak bardzo dużo ćwiczysz a organizm musi mieć odpoczynek na regenerację. ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3197 |
|
Zaszynszylowana
|
A co do poprawki dzisiejszej to poszło
Zrobiłam wszytskie zadania i teorie wiec nie moge tego nie zdać. jem wieśniaka i biore się za zadania na jutrzejsza poprawkę
|
#3198 |
|
Raczkowanie
|
Chudziny nie ma mnie tu bo z nauką taki zapie**** że czasu nie mam totalnie na nic
chciałam nawet dziś wieczorem wyjść, ale przypomniałam sobie, że jeszcze góra książek na mnie czeka i na tym się skończyło. na weekend może coś mi się uda, ale z tego co wiem dzisiaj, to luz będę mieć najwcześniej we wtorek wieczorem
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
lenka 85 cm
łaaał! ja zaczęłam zapuszczać jak było 45 cm, teraz może będzie z 50. dokładnie nie wiem, bo dawno nie mierzyłam ![]() poćwiczyłam, ale humor dalej kiepski... zły dzień dzisiaj. guma powoduje, że bardziej chce nam się jeść. poza tym jest słodzona aspartamem (substancją słodzącą występującą również w większości produktów "light" czy "bez cukru", która odkłada się w organizmie i jest rakotwórcza. więc nic fajnego. a w nadmiarze, tak jak jest napisane na opakowaniu, guma daje efekt przeczyszczający. chociaż ja miałam w gimnazjum taki czas, że jadłam paczkę albo dwie dziennie i nic takiego nie zanotowałam akurat na sobie
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-02-27 o 20:53 |
|
|
|
#3200 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i za te ćwiczenianie musi być dziś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za ćwiczeniaa gumę można żuć, już dziewczyny napisały-tylko nie za dużo, bo może być efekt przeczyszczenia-usłyszałam to w jakimś programie a co to za kiełbaski na kolację? Cytat:
za poprawkę
|
|||||
|
|
|
#3201 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co, o kiełbaskach potrafię powiedzieć tyle, że są z mięsa
![]() nie no, wiem tyle, że to nie kabanosy, ale że są do nich podobne, tylko nie takie suche. Nie wiem, niestety nie znam sie na rodzajach mięs, rozróżniam tylko drób od "wszystkiego innego". |
|
|
|
#3202 | ||
|
Tajka
|
Melduję:
200 skakanka 30 przysiadów 50 brzuszków 100 skakanek 50 pajacyków z przykucem 25 skrętów tułowiem 45 brzuszków skośnych łokieć-kolano
|
|
#3203 |
|
Rozeznanie
|
kisiej25 - no i ładnie
![]() blaszok - szczęściara ![]() lenka990 - a ten olejek arganowy to codziennie stosujesz? czy po myciu? ![]() W ogóle jak mierzycie włosy? Od czubka głowy do końcówek czy długość samego włosa? ![]() W ogóle przed chwilą wyszłam z łazienki i wydaje mi się, że nogi trochę wyszczuplały, mam nadzieję, że jednak kilka cm poleciało
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
eh padam po 10h w pracy
![]() Katienka nie boję się ćwiczyć na czco, bo dzisiaj to były bardzo spokojne ćwiczenia, takie bardziej na lepszy humorek z rana niż nastawione na spalanie tłuszczu
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam
![]() Najpierw zrobiłam Mel B posladki i tiffoczki i przeszłam do Skalpela 2 Skalpel z krzesłem jest genialny. Wyciska poty, ma dobre tempo, pomimo tego że ćwiczenia nie są bardzo trudne. I co najwazniejsze. Robi się go po cichu. Nie ma podskoków jak w killerze, gdzie wieczora porą odgłos niesiony po domu budzi mi dzieci. Jakies takie dziwne te podłogi mamy :/ A efekt jest fajny
|
|
|
|
#3206 |
|
Raczkowanie
|
Widze ze bede musiala sie zaopatrzyc w zapas wiesniaka... Czego nie moze zabraknac w lodowce przy zdrowej diecie???? Nie mam pomyslow na posilki
![]() mindless- naprawde dzis nie dam rady, nogi to mnie chyba nigdy tak nie bolaly... sprobuje jutro cos wykombinowac .witam wszystkich ktorzy mnie witaja ![]() Jutro o 8 do pracy na 9 h a potem do szkoly... Teraz zmykam dobranoc dziewuszki
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
to jest Skalpel 2?
nic nie wiem na ten temat
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chude białe sery, chude mleko jajka otręby owsianka wszelkie warzywa najlepiej robione na parze owoce obiady w postaci warzyw z chudym mięsem chude mięso (kurczaki, ryby) pieczywo tylko ciemne pełnoziarniste, najlepiej tylko na śniadanie kasza gryczana, ryż ciemny i makaron razowy kolacja białkowa czyli (ryby, kurczak, warzywa, białe sery) zielona herbata, czerwona herbata i woda kawka z chudym mlekiem np. 1,5% lub 2% Podstawowe informacje: Źródła białka: mięso, ryby, wędliny, twarogi, sery (np. żółte), serki (np. wiejskie, naturalne homogenizowane), jaja, odżywki białkowe, nabiał (mleko, maślanki, jogurty – aczkolwiek mają małą zawartość białka). Źródła NNKT: oliwa z oliwek, tłuste ryby, avocado, orzechy włoskie, pistacjowe, nerkowca, laskowe, arachidowe, migdały, sezam, słonecznik, siemię lniane, mak, pestki dyni. Źródła węglowodanów złożonych: pieczywo żytnie/razowe, makaron razowy, ryż brązowy (naturalny), kasza gryczana, jęczmienna, płatki owsiane, żytnie, itp. – ogólnie produkty zbożowe, mało przetworzone. Źródła węglowodanów prostych: jasne pieczywo i makarony, słodycze, jogurty owocowe, cukier, owoce (fruktoza), mleko i pochodne (laktoza), itp. Rośliny strączkowe: groch, soczewica, ciecierzyca, fasola, soja, bób. Prawidłowa kompozycja pełnowartościowego posiłku: Białko + węglowodany + warzywa lub Białko + tłuszcze + warzywa Na redukcji staramy się unikać połączenia węglowodanów z tłuszczami. Nie zapominajmy o regularnych posiłkach oraz aktywności fizycznej. |
|
|
|
|
#3209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Wydrukowalam to sobie i powiesze na lodowce !! Teraz naprawde zmykam Dobranoc
|
|
|
#3210 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a coby nie ![]() Kiedy masz egzamin na prawko? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ten boczek mi nie pasuje no ale to śniadanie więc spoko. W zupie było jakieś mięsko czy nie bardzo kiełbaski jak chude to okej.Ja tam żuję gumę nałogowo wiem, że w dużych ilościach może przeczyszczać, ale nie mnie to nie działa albo nie jem aż tak dużych ilości ![]() Cytat:
![]() Haha, to fajnie jak brzucha nie ma ![]() Zazdroszczę Ci tej długości i w ogóle gęstości Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedna Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.

szacuneczek 

[/QUOTE]
A mina mojego partnera tylko dodaje grozy całej sytuacji 

łaaał!
67 66 65 64 63 62 61 60
a coby nie