|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz.XVIII + trochę offtopowo
Cytat:
|
|
#3692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam przypominajki w telefonie oraz kalendarz książkowy w formacie A5. Mózg mi już nie wystarcza, musi być sztuczna inteligencja. ![]() O płukankach sama zawsze zapominam ![]() Lepiej żeby ktoś się śmiał z mojej sztucznej inteligencji, niż biadolił, że zapominam o ważnych dla niego interesach ![]() Ależ mam lenia, nie chce mi się iść tylko umyć włosów i nałożyć odżywki na parę minut. Za to mam ochotę nażreć się jak świnia ![]() Moooniek, sprawdzałam w 2 Naturach i nie ma już Artiste keratynowej. W ogóle Artiste nie widziałam... EDIT: a jeszcze mi się przypomniało, że wczoraj był Dzień Pozdrawiania Blondynek. Pozdro blondaski
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." Edytowane przez pluskotka Czas edycji: 2013-02-27 o 20:04 |
||
|
|
|
#3693 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A gotowanie wody ma sens? |
|||
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
macie jakieś sposoby na poprawę humoru?
ostatnio cały czas jestem bez humoru, ciągle chce mi się płakać... ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
no trudno, będzie musiała wystarczyć mi keratyna i jedwab z ZSK![]() podliczysz mnie? |
|
|
|
|
#3696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kaveri nie chce mi Ciebie zacytować
Bardzo mi się podoba taka wersja irokeza, baaardzo Albo coś w stylu tildy swinton. Zrobiłabym sobie ogólnie coś króciutkiego, ale mam okrągłą twarz i fobię szyjno-karkowo-uszną, czułabym się goła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I tyle razy piękniejsze niż druty z zawiniętymi końcówkami ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, jakiś lekki film zawsze mi poprawia humor. Tylko nie celuj w żadne melodramaty, żeby nie skończyć ze łzami, zamiast uśmiechem.
|
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pan w Naturze ostatnio mi mówił, że nie będzie wycofywana...
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Ja sobie poprawiam humor obczajaniem nowych rzeczy włosowych które chciałabym mieć
|
|
|
|
#3703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcie , Zdjęcie! ![]() Cytat:
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moooniek podliczę, ale to jak otrzymam paczkę. Przejrzę czy wszystko się zgadza, a potem podliczę Ciebie i Blondynę ![]() Wino/piwo grzane to bardzo dobry pomysł. Jeszcze mogę polecić moje 3 ulubione komedie: Eurotrip Whisky dla Aniołów Zgon na pogrzebie Gwarantuję, że boki będziesz zrywać ![]() Domyślam się, że też "zima" ma na to wpływ, bo mnie też złe humory dopadają. Ufff, umyłam włosy i nałożyłam odżywkę na parę minut. Misja spełniona. Teraz mogę iść się nażreć jak prosię.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3706 | |||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Właśnie! Cytat:
Cytat:
Umyłam włosie Glisskurem (kocham ten szampon
|
|||
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłabym też coś, bo wypiłam kawę i mogę trzaskać zadania jeszcze z godzinę minimum
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz tylko yerba działa
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
|
|
|
#3709 | ||
|
Tajka
|
Yerba jest fajna i dobra
![]() A ja robię włosom przerwę. Koniec z codziennym myciem, mimo chęci walnięcia Isanki kakaowej, nie ma. Co za dużo, to niezdrowo :P
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
ooo, yerba... a ja posiałam gdzieś bombillę.
![]() chyba zaraz wskoczę pod prysznic i zacznę czytać ustawy, bo jutro rano zajęcia... może wreszcie się położę spać ludzko, chyba że Kandydat nr 1 na TŻ znowu napisze
|
#3711 |
|
Zadomowienie
|
Cały dzień na uczelni...
![]() Padnięta jestem, ale co zrobić. Włosy potraktowałam oliwą (jakoś nie mogę się zebrać do użycia czegokolwiek innego ) z artiste pod spodem i wymyłam. Teraz siedzę z bingo shea, spłuczę za jakąś chwilę i będziemy podziwiać.Moja metoda na SLeSa przed tonerem sprawdza się idealnie. Minął równy miesiąc od tonera, włosy krzyczą o SLeS... ![]() A tak w ogóle na dłuższą metę zauważyłam, że po glutku pod oliwą były MEGA błyszczące, i miękkie takie. Ale szybko klapły, w szczególności ex-grzywka była dzisiaj już po prostu przetłuszczona. Jak wyżej - rypacz, rypacz, rypacz. Edit: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...80584843_n.jpg Umarłam.
Edytowane przez halbtrocken Czas edycji: 2013-02-27 o 21:30 |
|
|
|
#3712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja wtedy jem coś dobrego i idę spać, żeby o niczym nie myśleć. Ale ostatnio znalazłam nowy sposób - włączam sobie muzykę (tylko nie taką przygnębiającą) i tańczę, działa zadziwiająco fajnie ![]() Muszę Wam powiedzieć o swoich uczuciach. Nienawidzę geografii i kocham oleje
|
|
|
#3713 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nawet nie żartuj, jestem przeszcześliwa dzięki tej paczuszce Cytat:
![]() Cytat:
ale ja nie przepadam za proteinami więc nie brałam, w ogóle natura z powrotem się kosmetykami zapełniła, a niedawno były pustki...wydaje mi się że ma bo w tedy kamień osadza się w czajniku... ale to tylko moje gdybania Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3714 |
|
Kuźnia inspiracji
|
skleroza nie boli... miałam ten balsam nałożyć na włosy i zapomniałam :/ ale za to i tak nowej odżywki spróbowałam
|
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Czemuuuu?
![]() Cytat:
Dobra, zero pitu-pitu, idę się naolejować. Chata pusta, więc dzisiaj w nocy znów walę chińskim kucharzem.
|
|
#3716 |
|
Raczkowanie
|
przyszłam was trochę poczytać
moja pielęgnacja idzie ciągle do przodu, włosy w dotyku juz są fajniejsze ale aktualizacji postanowiłam jeszcze nie dawać bo na zdjęciach jak na razie slaba różnica. Jutro idę na zakupy, może coś włosowego wpadnie. Coś godnego polecenia na ostatnich 20 stronach bylo? :P Odkąd rzadziej tu zaglądam przypomniało mi się ile innych ciekawych rzeczy można przez dzień zrobić chyba się chwilowo wyleczylam z forumowego uzależnienia...
|
#3717 |
|
Nindżopesz
|
A propos doła to mam ostatnio po patrzeniu w lustro - brzuch mi wywaliło bo się objadam
Koniec z tym! (od jutra ) Skakanka jest, trampki są, od jutra skaczę i czymam dietę 1300 kcal, o ![]() A w temacie: capię olejem palmowym połączonym z pantenolem i maścią sutkową. |
|
|
|
#3718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
znacie ją? Dulgona też ani śladu :rycze:smarkam:Byłam też w SP i też bida. W Jaśminie tak samo. Wprowadzili Lorysy, ale one chyba nie za dużo warte. Bingacze do włosów aby z drożdżami (mam na stanie) w nowym opakowaniu, do buźki jakieś kremy i balsamy, a maski cynkowej nie ma ![]() generalnie dzisiaj miały być zakupy, a nic nie było na półce. Cytat:
![]() Ogólnie mam demotywujący nastrój i mam ochotę rzucić wszystko w ☠☠☠☠u, a już najbardziej rurkę. Co przekłada się na niemoc w innych aspektach, nawet włosowych. W sumie co za różnica jakie kosmetyki będę miała na stanie, skoro moje włosy na wszystko reagują podobnie. |
|||
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Co myślicie?(Na drugim się rozkopałam po Ewce, a ta antyfala to po gumce.)
|
|
#3720 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak najbardziej, mi daje powera i pomaga się skupić
Cytat:
w ogóle kolor Cytat:
![]() jak capi maść sutkowa?
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

no trudno, będzie musiała wystarczyć mi keratyna i jedwab z ZSK
Bardzo mi się podoba taka wersja irokeza, baaardzo
I tyle razy piękniejsze niż druty z zawiniętymi końcówkami 

zrobię chyba jednak jakieś zakupy.

zjadłabym też coś, bo wypiłam kawę i mogę trzaskać zadania jeszcze z godzinę minimum

ale ja nie przepadam za proteinami więc nie brałam, w ogóle natura z powrotem się kosmetykami zapełniła, a niedawno były pustki...
Koniec z tym! (od jutra 
znacie ją? Dulgona też ani śladu :rycze:smarkam: