|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
mowia ze na weekend powrot zimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Deszcze ze sniegiem ale 0 stopni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- proszę takich informacji nie udzielać na forum ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- no to teraz ja się pochwalę .......zakupiłam dzisiaj kijki do łazikowania ![]() cieszę się jak dziecko z cukierka ![]() ![]()
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie moje gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
ogólnie gratuluje .. wyszło na to że miałas racje z tym czekaniem
![]() Hmm do mnie tez dzwonili z tych cvek co wysłałam ... To jest jednak dziwny kraj - problemem jest to że nie jestem zarejestrowana jako berobotna w tutejszym pupie ...okazuje sie się że bez kwitka stamtad wiekszość agencji pośrednictwa pracy nie może pośredniczyć ![]() Jak tłumacze że nie jestem zarejestrowana - bo jestem studentka w Polsce (formalnie mam ubezpieczenie itd do czerwca) i chce znależć prace sama - to traktuja mnie jak idiotke .., No cóż po powrocie z pl przyjdzie sie zarejestrować .. W sumie po ostatnim egz w kwietniu mogłabym isć do pracy ... Ale mimo wszystko nie rozumiem - ja lubie być samodzielna, pracy szukam umiarkowanie energicznie (mam fazy gdy wysyłam te cv-ki np ostatnio dałam spokój) i jesli juz jestem bezrobotna to z wyboru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ogólnie gratuluję stażu, zawsze własne zyski, a kto wie, może zostaniesz na stałe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam problem gdzie kupię te suchary ciemne ??? Biedronka, Kaufland, Netto, Aldi, Twój market, Intermarche, Lidl??? Karolina i Asia kiedy startujemy 4 czy 6.03 ![]()
![]() |
#4538 | |
Zadomowienie
|
Hej!
Wracam do diety ![]() Nie mogę szaleć z dietą, ale ogólnie odchudzać się mogę dalej. Pompę dostałam i mam jeszcze lepszą motywację do odchudzania, bo muszę wszystkie posiłki przeliczać ![]() A wczoraj weszłam na wagę popołudniu, po dłuższym posiedzeniu na kibelku i jakoś tak lekko się poczułam, więc postanowiłam się zważyć, a tu 75,1 kg ![]() ![]() ![]() A teraz myślę nad moim orbitrekiem, bo nie wiem czemu ale żałuję, że go kupiłam, w sensie, że kasy szkoda i w sumie nie wiem czemu. Ćwiczę na nim ja i moja mama, czasami parę innych osób się przypałęta, tata żadnych wyrzutów nie robił, a wręcz popierał zakup, bo jakiś sprzęt do ćwiczeń się przyda, a ja i tak mam jakieś dziwne wrażenie, że zmarnowałam kase ![]() Cytat:
![]() Tak Was nadrabiałam i jak czytałam te wasze posty o lewatywach i innych rzeczach to myślałam, że z krzesła zlecę ze śmiechu ![]() U mnie wiosny ani widu ani słychu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zadomowienie
|
Ja dziś wstałam z pozytywnym humorem
![]() ![]() odprowadziłam małą do szkoły i zabrałam się za szukanie nowej pracy ![]() Własnie zadzwonił do mnie mój brat z PL i plącze ze zwalniają ludzi z fabryki w której pracuje, a ja chce tam wracać.... ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Kinia ja bym nie wracala...tu nie ma perpsektyw na nic...
Edytowane przez anulciak85 Czas edycji: 2013-02-28 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zadomowienie
|
Sama już nie wiem każdy nam odradza, jeśli Wiktoria pójdzie już tutaj do szkoły to na pewno nie wrócimy bo nie chce jej zmieniać szkoły różnica poziomów, koleżanki itd dla małego dziecka mógł by to być duży stres i boje się ze nie poradziła by sobie w PL .... trochę tęsknie za ta Polska bo mi się Polska jako kraj bardzo podoba ... Tylko debile nim żądzą i okradają ludzi żeby się mogli sami nachapać....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co ja zaluje ze nie wyjechalam..braklo mi odwagi. za granica w swoim zawodzie zarabialabym 5 razy tyle. Teraz juz mlody jet w szkole.
lece do pracy narzie chudzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Miał byc dziś trening, dzwonił trener ze nie da rady i dupa. No nic zrobię coś w domku... Może jakieś rozciąganie.
Zjadłam właśnie twarożek z bananem i orzechami nerkowca. Pycha. Kuuje w biedronie zawsze troszke 40 g maks. Bo jak bym wzięła więce zeżarłabym od razu ![]() Ogolnie co za facet ![]() Nie lubię mamisynków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Raczkowanie
|
Naprawdę boli? Na aukcji (zamawiałam na allegro) było napisane, że nie powoduje siniaków i otarć. Boli cały czas, czy tylko na początku? Jeśli na początku to chyba wytrzymam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wpadłam na chwilę, bo zapracowana jestem. Wczoraj piłam winko z mężem i sie wyluzowałam, więc nikt nie zginął ![]() Dziś już mam lepszy nastrój, choc jutro znowu zapier.ol, ale cóż, taki lajf ![]() Szamie własnie pyszny lanczyk: gotowana biała fasola, 2 pokrojone pomidory, duża garść natki pietruszki, pieprz czarny. Pycha, a nawet nie myślałam, że takie dobre będzie ![]() Trzymajcie się ciepło i chudo ![]()
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Ja się ostatnio tak na pestkach dyni przejechała eh jednak wszystko trzeba dokładnie czytać ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Niu ja patrzyłam po tym kartonie, ale nic nie było widać. Smutno mi teraz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() Tak w ogóle od wczoraj mam nerwobóle, u mnie to akurat w głowie się odbywa i chodzę jak naćpana i łeb trzaska nie do wytrzymania... W dodatku miałam taką bardz stresową sytuację dziś i jest jeszcze gorzej...Ah, muszę odpocząć. Słoneczko pięknie świeci więc powygrzewam się trochę z pieskiem. Pozytywnie jestem nastrojona, ale te bóle...Ech... Idę na obiad, jak ziemniaki już się ugotowały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Rozeznanie
|
witaajcie kobietki ja już po 3 posiłkach
![]() -1-razowiec z szynkia pomidorem i cebulką -2-owsianka z pomarańczą +otręby ijogurt nat -3- tortilla jestem przed@ i strasznie mam ochotę na babeczkę ![]() kurcze cały czas dietkuje a przygodzi @ to bym tone czekolady zjadla ![]() ledwo się opanowałam ![]()
#4553 |
Rozeznanie
|
co tu dzisiaj taka cisza
![]() ![]()
#4554 |
Zadomowienie
|
Niunia o zdjecia poprose jutro siostre.
co do zaparc, to wczoraj pojadlam jogo nat z otrebami i dzis juz 2 razy bylam na konkretnym wc. mam nadzieje, ze to nie tylko chwilowe oczyszczanie! Beata ja mysle, ze dietetyk i orbitrek to najlepiej zainwestowane pieniazki w moim zyciu Jestem juz na miejscu, na szczescie babcia nie miala zadnych pokus w domu, a nie wiedziala, ze przyjezdzam, takze zakupki zrobilam pod siebie ![]() ![]()
#4555 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj ładnie zaczęłam, ale przy obiedzie zaszalałam i zjadłam wszystkie placki marchewkowe, a miały zostać na kolację! No nic dorzucę jakieś ćwiczenia i może się wyrówna...
Mam pytanie, co sądzicie o body wrapingu? Koleżanka mówiła mi, że super ujędrnia i też pomaga schudnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zadomowienie
|
Oświadczam wszem i wobec, że dziś chlam. Żeby nie było, że nie mówiłam.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4557 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Faktycznie czyżby cisza przed burzą ![]() ![]() Wiecie co ale mam jazdy chyba za dużo słońca ![]() Znalazłam swoje stare płyty, odpaliłam a tam rap ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Co jest ??
-17kg ![]() "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-02-28 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Zadomowienie
|
To samo, co zwykle... nie potrafię się powstrzymać przed nerwowym spoglądaniem na telefon, nawet sobie wizualizuję, że dzwoni
![]() Serce mi staje na dzwięk smsa, czy dzwonka.. nie zakochałam się, ale jestem fatalnie zauroczona i zafascynowana... ![]() ![]()
#4559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- A "klin" jednak okazał się złym pomysłem?
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Ojej dziewczynki, jak ja się cieszę, że ten dzień już powoli za mną...Nerwowy bardzo i szpital zaliczyłam i lekarzy...Ze siostrą...Z mamą też miałam przeboje...W efekcie ból głowy stał się nie do wytrzymania...Poszłam do apteki w szpitalu i wyprosiłam na kolanach ketonal...Prawie wyłam, bo z bólu nie mogłam wytrzymać...Dostałam ten ketonal, jakaś pielęgniarka chciała mnie już na izbę przyjęć zabierać, ale jej się nie udało
![]() Furry Ja też spoglądam nerwowo na telefon...Mimo, że palant...Napisał do mnie, że nie może sobie dziś miejsca znaleźć... Ech, faceci... A ja nie mam dziś ochoty myśleć o niczym...Totalnie o niczym... Ale czuję, że zacznie być dobrze...Praca, wiosna, kilogramy lecą... Dziś w ogóle fajny komplement usłyszałam..Tzn nie komplement ale podbudowało mnie to...Było ciepło, ubrałam sie zreszta na szybko, wiec wdziałam starą kurtkę dżinsową w którą sie nie mieściłam już ze dwa lata...A babka w sklepie która mnie zna mówi "Dieta?" a ja byłam tak omamiona bólem ze nie skumałam o co chodzi...i mówie "no, a co?" ![]() ![]() ![]() W ogóle znajomi mnie tak mierzą od góry do dołu, czuje sie jak obiekt muzealny..ledwo człowiek zrzuci z siebie gruby zimowy płaszcz to ludzie sie gapią jakby nie wiadomo co to było...Ale to miłe ![]() ![]() Powiedziałam dzis mamie ile ważę na serio...nie uwierzyła, powiedziala ze sobie z niej jaja robię...nie wierzy mi. Co zrobić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.