|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
hej Jojla - co mało do nas zaglądasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
![]() zaglądam regularnie ![]() ![]()
#423 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() jakoś nie miałam jak do was zajrzeć przez ostatnie dni. W niedziele byliśmy u kuzyna męża, posiedzieliśmy pogadaliśmy... Mają 8 miesięczną dziewczynkę, słodziak z niej. No i mąż się jakoś tak z nią bawił, nie unikał jej ![]() Ostatnio pytałam was o auta a dziś mam prośbę odnośnie laptopa. Musimy jak najszybciej zakupić jakiś nowy sprzęt. Mąż ma egzaminy w marcu i musi mieć dobry sprzęt. A nasz laptop to już dinozaur sprzed 9 lat. Mamy obecnie HP pavilion 2000 Potrzebujemy laptopa do pisania, neta ewentualnie słuchania muzyki i oglądania filmów. w gry na kompie nie gramy. Laptop powinien mieć już windowsa, i wszystkie karty muzyczna graficzna i inne. Dysk w okolicy 500. Budżet 2000 zł. Może któraś z was się zna na laptopach i może coś polecić? Będę wdzięczna znów za pomoc. Ostatnio mam chandrę. Tzn znów się budzę zmęczona chociaż spałam bardzo dobrze. Nie wiele mi się chce, w pracy czekam aż będzie 17 - chociaż ostatnio mam sporo pracy - a rzekomo jest kryzys... Chcę już wiosnę. Zmykam... MIŁEGO DNIA ![]()
#424 |
Zakorzenienie
|
Justyna - czyli praktycznie większość laptopów będzie wam odpowiadała. Jak już kiedyś pisałam ja mam Asusa (już drugiego) i z żadnym nie miałam problemów, tż miał Toshibę a teraz mamy pakard bella i nie ma problemów. Mój brat ma MSI - tylko on ma już troszkę więcej w środku. Ja się w cenach w PL nie orientuję, więc tak na serio to pewnie najlepiej będzie jak pójdziecie do sklepu, powiecie jakie macie wymagania i jaki przedział cenowy i będziecie mieć troszkę do wyboru. Tym bardziej, że jak piszesz to właściwie może być dość podstawowy, bo karta graf nie musi być zaawansowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o lapka ja mam sony vaio pcg- 61714 m i jest super- dla mnie rewelacja
![]()
#426 |
Zakorzenienie
|
właśnie oglądaliśmy fotki z naszego wesela... ja chcę jeszcze raz
![]() ![]()
#427 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - ja też chcę raz jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
Wrzuciłam do klubu zajawkę z naszego wesela
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Rozeznanie
|
jojla fajnie, że zaglądasz
![]() ![]() JJJustynAAA ja też lubię patrzeć na mojego Męża, gdy bawi się z dzieciaczkami. Myślę, że fajny będzie z niego tata. Tylko kurczę "trochę" stary ![]() ![]() ![]() macie rację - fajnie byłoby móc częściej przeżywać takie fajne chwile, jak w dniu ślubu ![]() ![]() Justiii jak tam Twoje plany niespodzianki rocznicowej? no i wcześniej pytałam o depilację laserową - gdybyś miała chwilkę na odpowiedź, to byłoby miło ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2013-02-27 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha ha to co powiesz o mnie- mam rocznikowo 36 lat i dziecka nie mam ![]() ![]() Nigdy nie jest za późno- do tego trzeba dojrzeć ![]()
![]() |
#432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba coś w tym jest że dzieci odmładzają- wszyscy tak mówią- to może i zmarszczki się wyprasują ![]()
![]() |
#434 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bliźniaki? ![]()
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
ostatnio myślałam o tym, że cieszyłabym się z bliźniąt
![]() ![]() no ładnie - koncert życzeń sobie urządzam... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
hmmm tak piszecie o bobaskach i wieku... No to powiem szczerze że zazdroszczę kobietom które mają pierwsze dziecko zaraz po 20. Mając 40 dziecko jest już prawie samodzielne, a rodzice mogą przeżywać druga młodość
![]() Miałam okazję obejrzeć film Annę Kareninę ( Małż nie chciał iść do kina ) obejrzałam w domku... I szczerze to nie zachwycił mnie ten film. Wręcz odwrotnie, mam jakiś niesmak po jego obejrzeniu. Książkę się fajnie czytało a film jakoś dziwnie był zrobiony. A i muszę się pochwalić. Od wczoraj zaczęłam z ewą chodakowską ćwiczyć. Mam nadzieje że po miesiącu będą widoczne rezultaty. Czy któraś z was robiła może z ewą "skalpel"??
#438 |
Rozeznanie
|
Z tą ewą nawet zaczełam ćwiczyć 5 minut ale to nie dla mnie , wolę wieczorem pobiegać z psami
![]() ![]() Wrzucam link do zdjęć sypialni bo chyba łazienkę już widziałyście http://deccoria.pl/galeria,id,92521,1,sypialnia.html Edytowane przez gawa Czas edycji: 2013-02-28 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Kurde ja chyba też muszę zacząć ćwiczyć coś bo obrastam
![]() ![]() ![]() nienawidzę tej oponki a wagę to chyba wywalę przez okno- wrrrrr
#440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sypialnia jak dla mnie tak za bardzo sprawia wrażenie "sterylnej" brakuje mi jakiegoś koloru, który wniósłby trochę więcej życia. Ale ja chyba po prostu gustuję w innych klimatach. W każdym razie widać, że masz pomysł na to jak ma Wasze gniazdko wyglądać i zgodnie z nim je urządzasz ![]() Cytat:
![]() zrobiłam dziś coś, czego nie umiem zrozumieć ![]() ![]() ![]()
![]() |
#441 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha ha ha- jamniki niewidoczne ![]()
![]() |
#443 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale takie dziwne sytuacje się zdarzają. Niestety ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() I juz widzę że tu i ówdzie za bardzo się zaokrągliła. No i muszę pracować nad biodrami bo z nimi mam największy problem. celulit i te sprawy... ech planuje jeszcze zacząć biegać, ale z tym miałam zawsze największy problem, bo przebiegłam trochę i miałam dość ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- a tak w ogóle to chciałam zakomunikować że za 6 godzin zaczynam weekend i o 17 mam wizytę u fryzjera umówiłam się na jakiś zabieg który pomoże mi trochę z włosami. Mianowicie wydają mi się bardzo zniszczone (prostownica i suszarka - niestety) a do tego wysuszone. Fryzjerka wspomniała mi coś o masce keratynowej... ciekawe co to.
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Gawa - ładna szafa w sypialni, podoba mi się też parę innych rzeczy, ale mam podobne wrażenie jak Justyna, że jakoś bez życia i troszkę mdło, ale rozumiem, że każdy robi tak jak się mu podoba, a wy z pewnością jesteście zadowoleni więc to najważniejsze.
Jojla - jesteś początkującym kierowcą, nic się nie martw, takie rzeczy po prostu się zdarzają |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj znać jak po wizycie u fryzjera ![]() Cytat:
![]() Stało się - trudno (choć ja wciąż przeżywam ![]() ![]() Właśnie sobie przypomniałam, że nie ja też nie pokazałam mojej sypialni - już w zasadzie jest gotowa - zostały jeszcze drobiazgi takie jak lampki nocne ![]() ![]()
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Jojla - bo takie sytuacje przeważnie zdarzają się młodym kierowcom (oczywiście tym starym piratom też) kiedy zaczynają być pewni siebie - sama czegoś takiego doświadczyłam, więc mówię z własnego doświadczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdjęcia naszej sypialni, jeśli miałybyście ochotę obejrzeć wrzucam do klubu.
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja miałam dwie wpadki które dość podkopały moją pewność siebie w swoim czasie: - było zwężenie jezdni bo była dziura i na jednym pasie (mała droga jednopasmowa) i był taki znak/zastawka postawiony aby zjechać na pas przeciwległy i to ominąć. Zaraz po tym znaku za jakieś 200m było rondo. Ja podjechałam do tej zastawki i czekam aż ci z naprzeciwka pojadą a ja wjadę na ich pas. Czekałam dość długo (w moim mniemaniu) a za mną zrobiła się kolejka. Bardzo nie lubiłam jak jest za mną kolejka bo od razu wydawało mi się, że blokuję ruch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() drugi raz (też początki kariery kierowcy) nie mogałm na światłach ruszyć na górce. Górce- o bogowie, jakiej górce! To ledwo wybrzuszenie było- tak niewielkie że nawet nie wiem jak je nazwać. No ja w każdym razie ruszyć nie mogłam bo mi to moje bydle cały czas gasło i odmawiało współpracy. Za mną oczywiście kolejka, wymijają mnie, pokazują nie wiadomo co - na co ja w odwecie pozdrawiam ich serdecznie środkowym palcem, mój mąż wyje ze śmiechu, ja wściekła klnę na czym świat stoi- w życiu chyba takiej kompilacji bluzgów nie puściłam (już chciałam wysiadać z samochodu i go po prostu tak zostawić- nie chce jechac to niech złom stoi sobie skoro lubi). Zabrałam się na siódmej zmianie świateł..... w końcu się udało ![]()
![]() ![]() Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2013-03-01 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do planów rocznicowych to mogę mieć malutki problem ![]() ![]() Z depilacji laserowej jestem bardzo bardzo zadowolona i mogę polecić z czystym sumieniem i ręka na sercu. Jutro jeśli uda mi się zrobić zdjęcia to wstawię do klubu. Byłam jak na razie na jednym zabiegu, a efekty są piorunujące ![]() ![]() ![]() ![]() Wstawiłam do klubu link do zdjęć z Naszego mieszkania ![]() ![]() Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2013-03-01 o 23:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.