|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI
Cytat:
![]() Ja też ![]() Nie katastroficzne, ale ta książka zmieniła trochę moje spojrzenie, bo trochę inaczej to sobie wszystko wyobrażałam. ![]() Ale powiem Wam, że nic mnie tak nie dobiło jak te komary. Ja jak słyszę jednego to już spać nie mogę. Zawsze miałam tę zdolność przyciągania wszystkich komarów z okolicy. Choć ostatnio już jest spokojniej i mnie tak nie gryzą. Już nie chodzi nawet o to gryzienie, ale to bzyczenie nad uchem jak śpię doprowadza mnie do szału ![]() Ale tak jak napisałam wcześniej - jak będę mieć okazję do pojadę, nawet jeśli miałabym się smarować specyfikami przeciw komarom co 5 minut ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI
Cytat:
![]() ![]() Ogłaszam Wam, że w czerwcu zaczynamy starania o drugiego dzidziusia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez. Dodatkowo gryzły mnie w miejsca typu powieka, co skutkowało malowniczą opuchlizną. Problem się skończył od kiedy mam kota-oszołoma, który poluje na wszytsko co się rusza. W ciągu 3 lat w domu komar użarł mnie może z 3 razy ![]() ![]()
![]() |
#4145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Oj da ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedź ze mną i Zuzką do dżungli amazońskiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |
Zakorzenienie
|
ale wiesz.. na śpiocha?? moje dziecię się budzi od razu jak chcę ją przemieścić gdzies
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4148 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Eh u mnie to tak nie działa niestety. Schudłam co prawda to co dowaliłam w ciąży i stoję... Młoda żre co 2h. mniej więcej ale się po prostu nie najada. Nawet się już odciągam jak dłużej śpi. Staram się pić więcej, popracuję jeszcze nad zdrowszym odzywianiem ale coś czarno to widzę... 48... mówisz... mi to zawsze bliżej było do 84 ![]() Cytat:
![]() ![]() O, wróciła szalona z tymi horrorystycznymi wizjami...! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4150 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tez ![]() ![]() ![]() aaaaa wypluj te słowa!!!!!!!!!!!!!!!!!:pa la: Cytat:
wlasnie sie zwazylam i jest 61,5 ![]() ![]() nawet weszlam w spodnie sssssssssssss jak wciagne brzuch to wygladam oki ![]() gorzej jak nie napinam to skoropodobna oponka sie mi robi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4151 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ty masz kota - oszoloma , a ja psa- oszoloma ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ostatnio zauwazylam, ze jedna piers nie produkuje tyle co kiedys, maly pociumka chwilke i juz piszczy, ze nie ma, na jednym cycku nie ujade dlugo ;P Zastanawiam sie nad karmieniem mieszanym, ale musze podpytac poloznej co i jak
5 grudnia 2012 roku zdarzyl sie cud... Ponad 3,5 kilogramowy cud z najpiekniejszym bezzebnym usmiechem na swiecie! ![]() Edytowane przez tynkusia Czas edycji: 2013-02-28 o 13:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ------ Kupiłam młodej kurtkę. Już miałam dosyć grania na chybił trafił z udziałem kombinezonu. Będę jej po prostu zakładać spodenki. Jej i tak jest zwykle za ciepło. Miałam do wyboru dwie kurteczki w tej samej cenie jedna ładniejsza, ale byłby problem z wkładaniem rączek ( jak ja chcę żeby Iza zgięła ręce to ona je prostuje i na odwrót - także zabawa w kotka i myszkę), druga trochę mniej atrakcyjna wizualnie, ale przez to, że da się rozciągnąć rękaw przy wkładaniu ręki - prostsza w obsłudze. Nie muszę chyba pisać, że wybrałam tę drugą. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do kurtki rozumiem ![]() nie cierpie zielonego a mlodemu kupilam zimowe zielone ocieplane spodnie i zimowa zielona kurtke, cena, latwosc zakladania wygraly z kolorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4156 | |
Zakorzenienie
|
To Ty chyba tygodniami lecisz? Bo ja już się przerzuciłam na miesiące, mniej skomplikowane
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | ||
Zakorzenienie
|
W świetle tego powinnam chyba zrezygnować z uczestnictwa w forum, może schudnę...
![]() Cytat:
![]() Może ciasteczko? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- no właśnie Tynkusia, próbowałaś bonitek z biedry ![]() ![]() Edytowane przez Ma_majka Czas edycji: 2013-02-28 o 13:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A spodenki jakieś ocieplane masz na myśli? Czy takie zwykłe plus okrycie kołderką/kocykiem? Bo ja w weekend planuję też młodą odstroić w kurteczkę i spodnie (mam ocieplane) bo kupiłam w ciążowym amoku fajne mini kozaczki a la emu i wypadałoby się choć raz w nie odpindolić idąc w gości, zanim noga wyrośnie ![]() A wolisz żyć ze świadomością, że masz grubą d* ? ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Znaczy się, że teraz z tą swoją horrendalną nadwagą ważysz 55kg? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4161 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakby dobrze placili to czemu nie ![]() zjadlam pare czekoladowych cukierasków ![]() Cytat:
![]() ![]() tiaaaaaaa ![]() ja tez miesiacami, ale u pediatry tygodniami jeszcze |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
musimy się motywować a nie namawiać do złego swoją drogą, dobrze że nie rodziyśmy wiosną, jakbym miała po 2 miesiącach założyć np spodenki to chyba z domu bym się nie ruszyła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
Jezu 55.....to moje marzenie aktualne mam 163 wzrostu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | ||
Rozeznanie
|
tez jestes chetna do oddania kg? ;D
Noo to w takim tempie moze przytyje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
No i teraz na jakies bonitki mi robicie ochote nooo! a ja biedry nie mam ;P Fajnie by bylo jak by w De jakies strzelili ![]() ![]() Dzika ja myslalam, ze z momi mikrusami pokarmie gora miesiac i co? i tak sie ciagnie juz 3 . Dlugo nie odciagalam, musze zobaczyc ile magazynuje moja mleczarenka ![]()
5 grudnia 2012 roku zdarzyl sie cud... Ponad 3,5 kilogramowy cud z najpiekniejszym bezzebnym usmiechem na swiecie! ![]() Edytowane przez tynkusia Czas edycji: 2013-02-28 o 13:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
wez mnie nie dobijaj.......
|
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() wysłać Ci paletę biedronkowych pyszności? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4168 |
Zakorzenienie
|
Trochę trzeba odpocząć
![]() ![]() Dziękuję ![]() Uwielbiam bonitki z biedry...pełnoziarniste ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 | |
Zadomowienie
|
Ja mam x-landera i bardzo sobie chwalę
![]() Cytat:
![]() Czy to jest normalna waga? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle fajnie jakby były takie komplety dwuczęściowe wyglądające jak kombinezon - grube spodenki i kurtka. O ile łatwiej by się to zakładało. Na to oczywiście kocyk itp. Na gondolę mam też takie oryginalne przykrycie z wózka - także jak jeszcze tym przykryję to nie ma szans żeby zmarzła. U mnie niestety wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że to nie mózg ![]() Cytat:
![]() Ciekawe do ilu chcą, żeby tak liczyć, bo ja już zaczynam tracić orientację. ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
Taaa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.