Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-28, 20:04   #3331
Petit_Papillon
luckygirl

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
a ja myslalam, ze to jakas zupa
Ja też, ale sprawdziłam w googlach bo moja mama na to babka ziemniaczana powiada
Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
przepraszam

"Rejbak, babka ziemniaczana, kugel…
…kniaź, terciek, bugaj, kartoflak i nagus to lokalne nazwy zapiekanki z tartych ziemniaków z dodatkiem cebuli i mięsa. Wilgotna w środku i chrupiąca na zewnątrz potrawa pochodzi z kuchni Żydów aszkenazyjskich, czyli zamieszkujących Europę Wschodnią. Z czasem tradycyjny koszerny przepis ewoluował i obecnie babka ziemniaczana znana jest w wielu odmianach w różnych zakątkach Polski".
Ale za co?
I babka ziemniaczana się znalazła

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:05   #3332
SwietaKsiezniczka
Rozeznanie

Dziewczyny, właśnie cos mi sie psuja słuchawki z PHILIPSA te co były ostatnio za 20 zł.
Kupilam je cos we wrzesniu i juz sie psuja.
Jedna słuchawka gra, ale prawie nic nie słychac, a druga normalnie.

Moje pytanie:
Jest na nie jakaś gwarancja, czy coś??

POMÓŻCIE!!
Stary 2013-02-28, 20:08   #3333
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

a śledzie to podobno wolalam od cycka mamy, wiec tak mam prawie od urodzenia z nimi

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:10   #3334
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Ja też, ale sprawdziłam w googlach bo moja mama na to babka ziemniaczana powiada

Ale za co?
I babka ziemniaczana się znalazła

Polska, to Polska, pomyślcie jakie różnice muszą być w regionalnych kuchniach w takiej Rosji na przykład

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez SwietaKsiezniczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, właśnie cos mi sie psuja słuchawki z PHILIPSA te co były ostatnio za 20 zł.

Moje pytanie:

POMÓŻCIE!!
W takich wypadkach dziewczyny zawsze mówiły, żeby iść i reklamować, ale z drugiej strony od września minęło już trochę czasu, więc lepiej niech się wypowie ktoś bardziej kompetentny niż ja

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:10   #3335
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
a śledzie to podobno wolalam od cycka mamy, wiec tak mam prawie od urodzenia z nimi

dobry śledzik w śmietanie nie jest zły, od czasu do czasu

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość

Polska, to Polska, pomyślcie jakie różnice muszą być w regionalnych kuchniach w takiej Rosji na przykład
o mateńko tam to muszą się mylić

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-02-28, 20:12   #3336
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
no chyba nie duzo jem, bo tak zaraz pełna jestem, ale mi sie wydaje, ze duzo nieraz, cukierkow wiecej, ale nie naraz, tak ze 3-4 dziennie wyjdzie

wszystko gotowe mi za słodkie albo za słone i musze porcjowac, dzis jak slodzilam kawe to stwierdzilam, ze niedlugo krysztalki zaczne liczyc by pasowalo akuratnie

a rejbak tez mnie zadzwil, po raz trzeci dzis

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

o ludu po jakiemu to
ale to fajnie, też bym tak chciała, bo ja słodycze mogłabym jeść tonami i jak sobie pomyślę, że jeszcze miesiąc bez nich... no ale dam radę

no, mnie zaintrygowała np. nazwa "terciek"

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
Właśnie wyczytałam, że: "Kartacze są bardzo popularne w północno-wschodniej Polsce i na Litwie . To taki regionalny odpowiednik pyz śląskich i poznańskich szarych klusek" Moja mama jest już tak wprawiona w robieniu kartaczy, że robi je co sobotę
oooo kartacze ja też znam! :dumny:
Cytat:
Ale za co?
no za rozpoczęcie tej dyskusji o kartoflaku
Stary 2013-02-28, 20:14   #3337
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:

no za rozpoczęcie tej dyskusji o kartoflaku
hahaha nie tam spoko ja z kartofli to frytki

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-02-28, 20:16   #3338
pinats
Zakorzenienie

o właśnie, a czy ja mogłabym oddać bluzkę z Disneya, taką co ostatnio były, za 19,99 zł? nieużywana oczywiście, jest metka i paragon, tylko nie mam tego opakowania, w którym były... ale ludzie i tak je otwierali i większość bluzek leżało luzem
Stary 2013-02-28, 20:20   #3339
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:

Moje pytanie:

POMÓŻCIE!!

Oczywiście masz prawo reklamować w ciągu 2 lat od daty zakupu Poza tym, jak od zakupu nie minęło 6 miesięcy to jesteś w dużo lepszej sytuacji, bo istnieje domniemanie że wada rzeczy istniała w chwili sprzedaży

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:24   #3340
ciastecek
Zakorzenienie

Czy ktoś wie, czy koszulki z Gardfieldem będą przecenione :P bo w mojej B pełno ich
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:33   #3341
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Wow nadrobiłam Tylko jeszcze gazetki musze oglądnąć :p

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
tak w ogóle, to fajnie by było przenieść ten wątek tam, gdzie reszta typu "produkty godne polecenia z ....", bo ciężko znależć ten wątek. Lidlowy, Kauflandowy, Tescowy czy Intermarche'owy jest w dziale 'kulinarne"
Jak to ciężko znaleźć, ilość postów wskazuje że jest bardzo popularny

Cytat:
na jakies imieninki 13.03 ?
A no jo, imieniny mamy, Bożeny, ale od zeszłego roku też urodziny synka, taki mały prezent babci zrobił

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Ciekawe czy jeszcze dowioza serki tutti premium bo u mnie nie ma a już je polubila, nawt tych 0%nie ma
U mnie są chyba na stałe, już długo i dokładają

Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość
Jeziu, ale bym zjadła......
też tego nie znam

Cytat:
ah no widzisz, to różnie to bywa w takim razie, bo moja koleżanka np. dostała wysypki, baaaardzo dużej, po spożyciu truskawek i myślałam, że to po nich, ale okazało się, że na te spryskiwacze chemiczne.... biedna!
Ja mam alergię krzyżową, nie mogę jeść truskawek na trawie no ogólnie na działce np bo wtedy mnie wysypuje

Cytat:
ale to fajnie, też bym tak chciała, bo ja słodycze mogłabym jeść tonami i jak sobie pomyślę, że jeszcze miesiąc bez nich... no ale dam radę
Podziwiam siłe woli, naprawdę ja jakoś nie mogę sie zabrać za odstawienie słodkiego

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

A z gazetek chcę ten komplet nici, jeden już mam

Ktoś może coś powiedzieć o plastociasto czy jakoś tak?

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:33   #3342
SwietaKsiezniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Oczywiście masz prawo reklamować w ciągu 2 lat od daty zakupu Poza tym, jak od zakupu nie minęło 6 miesięcy to jesteś w dużo lepszej sytuacji, bo istnieje domniemanie że wada rzeczy istniała w chwili sprzedaży
Dziękuję
Własnie znalazłam paragon, jest lekko popisany kolorowymi mazakami, przez braciszka, ale wszystko widac, co kupione, za ile i kiedy.
Wiec mysle ze przyjma, na wszelki wypadek zrobię kopię 2 razy tego paragonu, bo mam jeszcze jedne nowe słuchawki, jeszcze nierozpakowane hehe.

A dziewczyny, jak wygląda taka reklamacja?
Będe musiała jakies pismo napisać, oddadza mi pieniazki, czy odesla gdzies? Nie mam pojecia jak cos takiego wygląda
Stary 2013-02-28, 20:36   #3343
Dorotxy
Zakorzenienie

ja kocham placki ziemniaczane, kluchy na pyrach ale o tym placku dopiero nie dawno usłyszałam

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:38   #3344
misianka
kosmita jakiś normalnie

Dziewczyny od babki kartoflanej/rejbaka (rejbaku?)/klusek szarych i innych - proszę o zakończenie off topu, ok?

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:38   #3345
Dorotxy
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
Własnie znalazłam paragon, jest lekko popisany kolorowymi mazakami, przez braciszka, ale wszystko widac, co kupione, za ile i kiedy.
Wiec mysle ze przyjma, na wszelki wypadek zrobię kopię 2 razy tego paragonu, bo mam jeszcze jedne nowe słuchawki, jeszcze nierozpakowane hehe.

A dziewczyny, jak wygląda taka reklamacja?
Będe musiała jakies pismo napisać, oddadza mi pieniazki, czy odesla gdzies? Nie mam pojecia jak cos takiego wygląda
idziesz do kierowniczki ona spisuje i wrzuca reklamacje w kompa, drukuje a potem ty podpisujesz ja reklamowałam odkurzacz i mi kaskę oddali
a na decyzję mają 14dni

ja i blog
Stary 2013-02-28, 20:39   #3346
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

Ja mam alergię krzyżową, nie mogę jeść truskawek na trawie no ogólnie na działce np bo wtedy mnie wysypuje
O to dobre :d to może na działce coś jeszcze Cię uczula w takim razie

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
ja kocham placki ziemniaczane, kluchy na pyrach ale o tym placku dopiero nie dawno usłyszałam
o zapomniałam o plackach ziemniaczanych

Swoja droga kupilismy dzisiaj z TŻtem w B. ziemniaki, bo już nie chciało Nam się iść do Tesco czy do PiP i są tak koszmarne, że szok.... sine... bleh!

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-02-28, 20:41   #3347
SwietaKsiezniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
idziesz do kierowniczki ona spisuje i wrzuca reklamacje w kompa, drukuje a potem ty podpisujesz ja reklamowałam odkurzacz i mi kaskę oddali
a na decyzję mają 14dni
O to super, naprawde, bardzo dziękuje, jestem jeszcze młoda i mało doświadczona w tych sprawach hehe
Pojde i bede reklamować, rodzice mowia zebym dała sobie siana, ale to poszlo z moich zarobionych pieniedzy, a 20 zł piechotką nie chodzi
Nie wiem, powiem Pani ze hmm jedna słuchawka gra normalnie a druga prawie wogóle, mam nadzieje ze to uzna.
Stary 2013-02-28, 20:42   #3348
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
ehh też bym zjadła.. tylko Ty nie możesz pewnie?
No właśnie nie mogę i ubolewam

Cytat:
smutne to

ja tak wlasnie pomyslalam, ze mi sie ten wiek zatrzymal na tym 20 pare i tak sie czuje, wlasnie przez ten brak mamy dosyc szybko

tak żaluje, ze nigdy w kawiarni razem nie bylysmy, bo wtedy jeszcze tak nie bylo, do tego chorowala juz od 7 lat mocno

i nieraz patrze na strasze kobietki, a jeszcze mamy maja, to zazdroszcze, ale zaraz mysle, ze moja chorowala i jakby miala tak dalej, to lepiej jej tam ....
Serducho mi się kraje jak to czytam, ale też mocno Ci zazdroszczę, że jednak kiedyś miałaś tak fajnie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Otototo
Jakby któras z nas by je miała to juz byśmy tu listy zakupów wypisywały, a nie tam sraty taty o szcawiu czy keczupie

Bardzo prosimy

Cytat:
Ale żeście się wkręciły w tego kartoflaka Ja jadłam go raz i jakoś niekoniecznie mi podpasował, jakaś inna jestem?
Cytat:
hahaha nie tam spoko ja z kartofli to frytki
Też nie wiedziałam, co to kartoflak, na wygooglowanych zdjęciach nie wygląda zbyt apetycznie. Też wolę frytki

Cytat:
Ble, jadłam śledzia po raz pierwszy w życiuparę lat temu, w wieku 22 lat i mi nie podszedł, pewnie więcej już nie zjem
Flaki z kolei jadłam też tylko raz, ale w dzieciństwie i do teraz mam traumę

Dziękuję bardzo za gazetki, nic mnie jakoś za bardzo nie kusi poza porzeczkowymi Paryskimi, nie wiecie może jak długie one mają temriny przydatności?
Byłam z TŻtem w Biedronie, zrobiliśmy całkiem spore zakupy.
Wzięłam greckie warzywa na patelnię, albo je zmiksuję, albo zrobię z nich zupę, ale mam taką chęć na nie, że nie mogłam sobie odmówić.
Poza tym wzięłam też Kruszynki Pomarańczki, wrzuciłam do szuflady i będą czekać, aż będę mogła je zjeść Były serki Delikate, wzięłam ten z czerwoną cebulką, będzie dla TŻta do kanapek, a ja zjem z jajkiem zamiast majonezu. Było dużo Aero, były jeszcze pierogi szpinakowe, TŻ wziął sobie ten serek Tutti wiśniowy straciatella, ja wolałam jogurty o smaku tarty malinowej , wzięłam też jedną kaszkę z truskawkami, ten mały jogurcik z musem jabłkowym za 99gr, dwupak camembertów naturalny i chili (chyba President) i dwa serki grani. No i na koniec różowe winko Monte de serra, wypijemy jutro wieczorem. Chciałam też Kadarkę, ale mieliśmy tylko 50zł wypłacone i już kasy nie starczyło
Widziałam ten camembert z Inspiracji wklejonych przez Liliannę, Chateau coś tam, tylko mniejszy, 120g, kosztował 2,99 albo 2,95.
Stary 2013-02-28, 20:44   #3349
Dorotxy
Zakorzenienie

Cytat:
O to super, naprawde, bardzo dziękuje, jestem jeszcze młoda i mało doświadczona w tych sprawach hehe
Pojde i bede reklamować, rodzice mowia zebym dała sobie siana, ale to poszlo z moich zarobionych pieniedzy, a 20 zł piechotką nie chodzi
Nie wiem, powiem Pani ze hmm jedna słuchawka gra normalnie a druga prawie wogóle, mam nadzieje ze to uzna.
ona wszystko spisze w protokole reklamacji czy jak tam oni to nazywają i wyśle do centrali wraz z słuchawkami, a ty dostaniesz potwierdzenie złożenia reklamacji, powinni się sami do ciebie odezwać, ale mnie olali to sama byłam ze 2 razy, za drugim kierowniczka się zdziwiła, że nikt się nie kontaktował, a że te 14dni minęło to oddała mi kaskę, chyba że będą mieli na stanie to może dadzą ci nowe, albo naprawią

ja i blog
Stary 2013-02-28, 20:46   #3350
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość

Też nie wiedziałam, co to kartoflak, na wygooglowanych zdjęciach nie wygląda zbyt apetycznie. Też wolę frytki

Dziękuję bardzo za gazetki, nic mnie jakoś za bardzo nie kusi poza porzeczkowymi Paryskimi, nie wiecie może jak długie one mają temriny przydatności?
Byłam z TŻtem w Biedronie, zrobiliśmy całkiem spore zakupy.
Wzięłam greckie warzywa na patelnię, albo je zmiksuję, albo zrobię z nich zupę, ale mam taką chęć na nie, że nie mogłam sobie odmówić.
Poza tym wzięłam też Kruszynki Pomarańczki, wrzuciłam do szuflady i będą czekać, aż będę mogła je zjeść Były serki Delikate, wzięłam ten z czerwoną cebulką, będzie dla TŻta do kanapek, a ja zjem z jajkiem zamiast majonezu. Było dużo Aero, były jeszcze pierogi szpinakowe, TŻ wziął sobie ten serek Tutti wiśniowy straciatella, ja wolałam jogurty o smaku tarty malinowej , wzięłam też jedną kaszkę z truskawkami, ten mały jogurcik z musem jabłkowym za 99gr, dwupak camembertów naturalny i chili (chyba President) i dwa serki grani. No i na koniec różowe winko Monte de serra, wypijemy jutro wieczorem. Chciałam też Kadarkę, ale mieliśmy tylko 50zł wypłacone i już kasy nie starczyło
Widziałam ten camembert z Inspiracji wklejonych przez Liliannę, Chateau coś tam, tylko mniejszy, 120g, kosztował 2,99 albo 2,95.
Wiadomo nie ma to jak frytki

To obkupiłaś się troszkę.
dlaczego ja nie widziałam tego serka grani ani tego jogurtu o smaku tarty malinowej nawet nie wiem jak ten serek wygląda, mogę prosić o zdjęcie?

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-02-28, 20:55   #3351
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
dzięki za gazetkę
fajny ten stolik składany - chyba się skuszę, ale najpierw muszę oblookać na żywo

też mi się podoba, ciekawe czy trwały będzie
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:01   #3352
szakal165
Zakorzenienie

Cytat:
ja piernicze, a kugel co to

jeszcze lepsza nazwa, calkiem nieznana
to nie przypadkiem babka ziemniaczana?
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:02   #3353
ceciii
Zadomowienie

Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!

Cytat:

dlaczego ja nie widziałam tego serka grani ani tego jogurtu o smaku tarty malinowej nawet nie wiem jak ten serek wygląda, mogę prosić o zdjęcie?
ja jakieś pół godz temu namawiałam TZ , żeby wziął sobie tę tartę ale nie chciał więc nie zrobię Ci zdjęcia za to wziął ten jogurt a'la sernik brzoskwiniowy - naprawdę dobry!

23.09.2010r.

NO PAIN, NO GAIN!

Najpiękniejsza
<i>filmy zablokowane</i>
ceciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:11   #3354
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

witam po przerwie mam zaległości w biedronkowych sprawach bo moja z powodu remontu przez ostatnie półtora m-ca była zamknięta a do innych tak często nie chodziłam...
dziś było otwarcie więc wracam

i mam pytanie: czajniki z drewnianą rączką, pojemność 2.3L - one są z jakiejś gazetki obecnej czy tylko z okazji otwarcia je rzucili? Ma ktoś taki? Dobry jest? Trwały w miarę?

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:12   #3355
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez ceciii Pokaż wiadomość
ja jakieś pół godz temu namawiałam TZ , żeby wziął sobie tę tartę ale nie chciał więc nie zrobię Ci zdjęcia za to wziął ten jogurt a'la sernik brzoskwiniowy - naprawdę dobry!

szkoda
ja natomiast po skonsumowaniu karmelowego aero nie jestem nim jakoś oszołomiona

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-02-28, 21:13   #3356
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:

Zaraz Ci wrzucę, idę do kuchni z telefonem (uprzedzam, że jakość będzie średnia )
Stary 2013-02-28, 21:21   #3357
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Ja naszczescie nie mam już miejsca w szafce
Ale mam taki z kotem i kwiatkiem (były rok temu)
http://static.promoceny.pl/foto/vyro...9500/59362.jpg (tego z kwiatkiem tu nie ma )
O, mam ten kubek z kotkiem

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
odnośnie kubków Walentynkowych (i jeszcze tych misek, które były w kolorze fioletowym, morskim, żółtym i chyba zielonym) - myślicie, że uda mi się jeszcze gdzieś je dostać? chciałabym dokupić do pary
U mnie po tych rzeczach nie ma już śladu Ale to wiadomo, w róznych miejscach różnie może być.

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Wpadłam sobie teraz wieczorkiem do Biedroneczki, wzięłam gazetki te co Lilianna wrzucała plus Wiosnę ze smakiem, trochę tam ponad stałej oferty to jednak będzie Garnki, zestawy młynków Kamisa, mrozone kurki, blender, sosy Knorra, naczynie żaroodporne, pojemniki na żywność, zestaw obiadowy, kieliszki, sztućce itd. Nie no, sporo tego.
Lilianna zeskanuje, to oblukacie, bo ja ni mam jak.

A sobie wzięłam serki grani, naturalny i z chrzanem. Do tego tutti 0%, oczywiście naturalny, męzu bochen chlieba i papirus do tyłka od Reginy

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-02-28 o 21:23
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:22   #3358
Optyczka
Raczkowanie

Nadrobiłam 12 stron Nasuwa mi się jedno pytanie, czy będzie jakaś oferta na dzień kobiet.....najlepiej kosmetyczna
U mnie dziś dziki szał w sklepie ludzi jak przed świętami I z tego wszystkiego nie kupiłam herbaty remsey zielonej.Nowe serki Delicat trochę sobie kosztują 3.49

13.01.2006 [*]
Optyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:22   #3359
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:

Fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1062.jpg (49,5 KB, 154 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1063.jpg (56,6 KB, 118 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1064.jpg (57,2 KB, 145 załadowań)
Stary 2013-02-28, 21:25   #3360
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
szkoda
ja natomiast po skonsumowaniu karmelowego aero nie jestem nim jakoś oszołomiona
Ktoś pisał tu na forum, że białe Aero dużo lepsze od karmelowego
Białego bym chętnie spróbowała, ale szkoda mi 4zł na takie maciupkie kubeczki

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość

U mnie po tych rzeczach nie ma już śladu Ale to wiadomo, w róznych miejscach różnie może być.
U mnie jeszcze cały karton walentynkowych kubków dzisiaj stał, a co do misek, to nie wiem o jakie chodzi, ale jeśli o takie plastikowe nieduże, to też były
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości