Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. II - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część naszego wątku?
Trzeci wątek nam już leci, coraz większe nasze dzieci 7 11,86%
Czy to chłopiec, czy dziewczynka, każda z nas chce córcię, synka 0 0%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już za chwilę będą dzieci 0 0%
Już nam pięknie rosną brzusie, to wrześniowo-październikowe są mamusie 8 13,56%
Były kropki, są dzidziusie, a mamusiom rosną brzusie 13 22,03%
Idzie wiosna, rosną brzusie, a w nich piękne są dzidziusie 4 6,78%
Idzie wiosna, rosną brzusie, a w nich ukochane dzidziusie 0 0%
Choć dzieciaczki takie małe, serca mają nasze całe 3 5,08%
Rosną, rosną dumne mamy, na dzieciaczki już czekamy 0 0%
Już nie fasolki, a dzieciaki, są dziewczynki i chłopaki 0 0%
Każda mama wiedzieć chce, co tam w brzuchu chowa się 5 8,47%
W brzuchu dziecię sobie fika, u mamy z września lub października 1 1,69%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III 18 30,51%
Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-28, 20:14   #2011
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. II

Cytat:
Napisane przez emisko86 Pokaż wiadomość
w lidlu maja być fajne spodnie dzinsowe na gumke..jest w ogole sens takie kupować? czy lepiej od razu ciązowe?pytam już kobitek, które są mamusiami
wiesz co to moja pierwsza ciążą i ogólnie miałam wyobrażenie że skoro mam w szafie spodnie na gumkę i legginsy to pośmigam w nich do późnej wiosny jak nie do lata ale yyyyyyyy jakie mnie zdziwko wzięło jak te gumki przy siedzeniu wbijały mi się w brzuch i go w połowie jakby przecinały brzuch urósł maluteńko a już mnie zaczęły wkurzać kupiłam sobie ciążowe spodenki które pas mają jakby pod brzuszkiem a materiał naciągany na brzuszek jest taaaaki milusi że pokochałam je od pierwszego założenia- raaany mi jest w nich lepiej niż w piżamie

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
za mna te lody od 3 dni chodza... i sok pomaranczowy
za mną chodzą już tydzień ale zawsze mi się chce ich w domu a jak tylko jesteśmy na mieście to mi się tylko rzygać chce także przydałaby się dostawa wymarzonego mcflurry prosto do mojego wyrka muszę kiedyś mężowi napomknąć o moim marzeniu może mnie nie eksmituje bo i tak spełnia każdą moją zachciankę
a co do soku pomarańczowego to ja znowu wczoraj miałam napaść chcicy na mandarynki- zjadłam 3 sztuki pod rząd i mąż mi zabrał woreczek z resztą bo uznał że się porzygam jak na kolację same mandarynki aby przyswoję
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:15   #2012
shure
Zadomowienie

czytalam ze powinno jesc sie codziennie conajmniej jedna pomarancze albo kilka mandarynek. generalnie duzo cytrusow i salaty

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:17   #2013
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
boze ja tez dzis mam okropnie rozesrany dzien mimo ze pogoda piekna byla i nawet w miare cieplo.
bylam dzis na tej cholernej krzywej i nic nie wiem juz. na czczo nadal mam za wysoka bo 110, ale po obciazeniu 75 g i 2 godzinach mam 103 czyli w normie
dobrze ze jutro lekarz i czegos sie dowiem.
Moim zdaniem to super wynik, znaczy że insulinka działa

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
wypiłam kawę i poję się wodą na potęgę i powiem wam że o niebo jest mi lepiej... ciśnienie musiało mi wreszcie trochę wzrosnąć bo odżyłam i nawet nogi sobie ogoliłam
gorzej że jutro z rana wybieram się na badania i nie wyobrażam sobie totalnie jechać do przychodni naczczo paw murowany i pewnie słabo mi się zrobi i padnę tam dobrze że mąż ze mną jedzie to po wszystkim mnie wrzuci do auta i jakoś dotarmosi do domu i do łóżka z powrotem
Ja też dopiero po słabej kawie wróciłam do żywych, nawet wyszorowałam łazienkę i pozmywałam gary

Bajka no sorry ale jak patrzę na Twój avatar to nie wiem czemu chcę mi się żreć

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:21   #2014
Madziuchna27
Zakorzenienie

Ja w ciąży przestałam pić kawę, choć wiem, że można... Wy pijecie? A jak z farbowaniem włosów? Mój gin mówi, że można, ja jednak poczekam aż skończę I trymestr

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:24   #2015
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Ja w ciąży przestałam pić kawę, choć wiem, że można... Wy pijecie? A jak z farbowaniem włosów? Mój gin mówi, że można, ja jednak poczekam aż skończę I trymestr
Ja piję, ale jak już naprawdę jestem zdechła. A włosy przydałoby mi się już ufarbować bo świecę siwizną

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:24   #2016
shure
Zadomowienie

wlosy mozna tylko ze hormony wplywaja tak na wlosy ze farba nie przyjmuje sie tak szybko jak w momencie kiedy kobieta nie jest w ciazy. czasem kolor moze wyjsc inny tzn jasniejszy badz ciemniejszy od zakladanego z gory

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:28   #2017
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość

Ja też dopiero po słabej kawie wróciłam do żywych, nawet wyszorowałam łazienkę i pozmywałam gary
przesadziłaś

Cytat:
ja od zrobieniu testu nie ruszyłam nawet łyka kawy i powiedziałam sobie że nie będę wcale nic a nic piła ale dzisiaj przy tak niskim ciśnieniu 90/50 miałam wybór- wypić kawę albo się przewrócić
Stary 2013-02-28, 20:37   #2018
Madziuchna27
Zakorzenienie

Ja i tak piłam słabiutką, więc w ciąży po prostu kawę sobie podarowałam. Ziewam cały czas, a godz. 21, max 22 to dla mnie pora snu. Chociaż jeszcze tydzień temu zasypiałam na lekką drzemkę już po powrocie z pracy ok. 17.30.

Stary 2013-02-28, 20:39   #2019
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
tancerka a ktory tydzien ma twoj bobas?

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

niestety mi sie trafila... niewiem czy zly dzien miala bo kolezanka byla zadowolona z jej wizyt . w kazdym razie przez ta pania mialam tydzien nie przespany..i ciagle nerwy
taką...

Cytat:
Napisane przez emisko86 Pokaż wiadomość
siebie też nie widzę, a raptem 2 dni mnie nie bylo....
Ja nikogo nie usuwam, spokojnie, nie mam czasu śledzić, czy się ktoś nie udziela i usuwać z listy
Pisałaś mi PW, żebym Cię dopisała? Jeśli tak, to przepraszam, chora jestem, musiałam nie zauważyć

Cytat:
Ja 2 wypiłam, ale mam kawowstręt. Jak tż wypije kawe i chce mi dać buziaka, to od razu mi niedobrze

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:39   #2020
83monia
Zakorzenienie

a ja jutro ide na pobranie krwii a potem w poludnie do poloznej, poważy mnie, pomierzy cisnienie, zalozy karte. a w naastepnym tygodniu znowu gin.

szukam samochodu rodzinnego, 7osobowego, bo w moje clio przeciez 3 foteliki i dwoch doroslych nie wejdzie...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:44   #2021
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
!

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

No w sumie tak
A zabierasz chłopa, czy sama?
sama niestety;/ zgłosiłam z osobą towarzyszącą ale mój TŻ będzie za granicą...
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:51   #2022
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
uuu faktycznie sporo.... i co teraz co roku placicie te 400 zl "abonamentu"? masakra...
moi rodzice placa, taka padla propozycja z ich strony.

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to super wynik, znaczy że insulinka działa
no po obciazeniu super, ale skad to dziadostwo na czczo takie wysokie
Cytat:
wlosy mozna tylko ze hormony wplywaja tak na wlosy ze farba nie przyjmuje sie tak szybko jak w momencie kiedy kobieta nie jest w ciazy. czasem kolor moze wyjsc inny tzn jasniejszy badz ciemniejszy od zakladanego z gory
potwierdzam farbujac wlosy w dniu porodu farba chwycila mi tylko odrosty, bralam jakis braz a wyszedl braz owszem ale z takim miedzianym odcieniem ze masakra. teraz jak farbowalam wlosy jakos miesiac temu, to to samo. farba ktora super przed ciaza wygladala, tak teraz znowu jakies cholerne rude refleksy :/
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:57   #2023
dirtymagic85
Zadomowienie

Cześć koleżanki, obiecałam załączyć fotkę z moim dzidziusiem i brzusiem
I biorę się zaraz za nadrabianie braków, źle się coś czuję od kilku dni, zwłaszcza wieczorami, stąd tak mało się udzielam ostatnio...niby ostatni dzień pierwszego trymestru a samopoczucia lepszego na horyzoncie nie widać...ale nie ma to i tak jak pewność, że z dzidziusiem jest wszystko dobrze samopoczucie to w tym wypadku sprawa drugorzędna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mad.jpg (27,4 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00127.jpg (25,2 KB, 75 załadowań)
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:01   #2024
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
I biorę się zaraz za nadrabianie braków, źle się coś czuję od kilku dni, zwłaszcza wieczorami, stąd tak mało się udzielam ostatnio...niby ostatni dzień pierwszego trymestru a samopoczucia lepszego na horyzoncie nie widać...ale nie ma to i tak jak pewność, że z dzidziusiem jest wszystko dobrze samopoczucie to w tym wypadku sprawa drugorzędna
No, pięknie

Stary 2013-02-28, 21:01   #2025
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
o rany ale duzy brzusioooo... mnie ostatnio na wieczor tak wypina ale rano takiego duzego nie mam...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:02   #2026
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
WOW jakie duże bobaski już wklejacie- dopiero co kropeczki maleńkie były a tu już dzieciaczki jak się patrzy i jaki brzunioooooooooooooo taki szpiczasty- jak na chłopaczka
Stary 2013-02-28, 21:06   #2027
zmienniczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
W wysokiej ciąży nie powinno się spać na plecach i w ogóle za długo na nich leżeć, bo rozrośnięta macica może uciskać żyłę wrotną (o ile moja skleroza nie objęła jeszcze anatomii, której mnie podobno uczyli na studiach ).
edit: Jednak objęła Chodzi o żyłę główną dolną...
W sieci znalezione .
Ja zawsze sypiałam na brzuchu, ale przestało mi być wygodnie, jak mi cokolwiek na brzuch uciska, więc śpię na takim boko-brzuchu

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
I prawda i nie prawda.
Powinno się unikać w zaawansowanej ciąży spania na brzuchu, plecach z wyprostowanymi nogami i całą noc na prawym boku.

Czemu?
Na brzuchu niewygodnie i jednak uciska się malucha.
Na plecach jak za długo w takiej pozycji, to się uciska żyłę główną czy coś tam i można stracić przytomność czy coś takiego, zresztą też niewydodnie, bo brzuch napięty.
Na prawym boku jeśli za długo w tej pozycji to samo, co na plecach.

Więc owszem, najlepiej na boku lewym.
Ale...
to nam musi być wygodnie.
Ja spałam na podusi, na brzocho-boku lub na plecach ze zgiętymi nogami i super mi się spało
wow to nie wiedzialam ja od poczatku ciazy praktycznie nie moge spac bo mii nie wygodnie ze wzgledu na brzuch...nie smiejcie sie dziewczyny..pewnie teraz myslicie ze jak to przeciez do ktoregos miesiaca nie ma sie w ogole brzucha?? no to ja wam pokaze jutro jaki mam sama sie dzisiaj przerazilam a to dopiero 9 tydz i 4 dzien

Cytat:
nic nie mów.. mi po dżemie z owoców leśnych potrafi odbijać się rybą mam wrażenie że cały mój organizm jest wywrócony do góry nogami
hahahahhaaha

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Ale to nie dzisiaj, bo na wieczór chyba jest jeszcze większy jutro się postaram.
Myślałam, że w 12/13tc nie będzie go jeszcze widać. Czytałam kiedyś, że u szczupłych osób wychodzi wcześniej i przy drugiej ciąży (moja jest pierwsza).
A teraz czuje się taka wielka
no wlasnie....mam podobnie kolezanka jak dzis zobacztyla moje zdjecia to nie mogla oczom uwierzyc bo ona miala taki brzuch w jakims 5 miesiacu!!!

Cytat:
czytalam ze powinno jesc sie codziennie conajmniej jedna pomarancze albo kilka mandarynek. generalnie duzo cytrusow i salaty
mnie to akurat pasuje

MAM DZIWNE PYTANIE- CZY KTOREJS Z WAS TEZ BRZUCH ROSNIE...OD GORY??

http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed>

Edytowane przez zmienniczka
Czas edycji: 2013-02-28 o 21:10
zmienniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:06   #2028
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
wiesz co to moja pierwsza ciążą i ogólnie miałam wyobrażenie że skoro mam w szafie spodnie na gumkę i legginsy to pośmigam w nich do późnej wiosny jak nie do lata ale yyyyyyyy jakie mnie zdziwko wzięło jak te gumki przy siedzeniu wbijały mi się w brzuch i go w połowie jakby przecinały brzuch urósł maluteńko a już mnie zaczęły wkurzać kupiłam sobie ciążowe spodenki które pas mają jakby pod brzuszkiem a materiał naciągany na brzuszek jest taaaaki milusi że pokochałam je od pierwszego założenia- raaany mi jest w nich lepiej niż w piżamie

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

za mną chodzą już tydzień ale zawsze mi się chce ich w domu a jak tylko jesteśmy na mieście to mi się tylko rzygać chce także przydałaby się dostawa wymarzonego mcflurry prosto do mojego wyrka muszę kiedyś mężowi napomknąć o moim marzeniu może mnie nie eksmituje bo i tak spełnia każdą moją zachciankę
a co do soku pomarańczowego to ja znowu wczoraj miałam napaść chcicy na mandarynki- zjadłam 3 sztuki pod rząd i mąż mi zabrał woreczek z resztą bo uznał że się porzygam jak na kolację same mandarynki aby przyswoję
Co do ciążowych galotów, to zmuszona byłam juz sobie takie sprawić też z miesiąc temu, cisnęły mnie wszystkie spodnie, a tak wygodnie śmigam w legginsach i spodniach

bajka co do poziomów cukru, to ja miałam 97 i 93mg%, ale mimo, że nie przekraczają setki, to uznał, że powinnam test zrobić wcześniej, bo są w górnej granicy...zobaczymy, mam nadzieję, że mi się tu w ;pierwszej ciąży żadne dziadostwo nie wykluje..
Stary 2013-02-28, 21:07   #2029
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
o jaaaaaaaaaaaa ale fajny brzusio to ja wrzuce w sobotę swój chyba podobny wielkościowo ( w sobote vedzie koniec 13tc). JUtro niestety nie dam rady bo cały dzień w pracy;/ Ps jaki dzidziol duży
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:12   #2030
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmienniczka Pokaż wiadomość
wow to nie wiedzialam ja od poczatku ciazy praktycznie nie moge spac bo mii nie wygodnie ze wzgledu na brzuch...nie smiejcie sie dziewczyny..pewnie teraz myslicie ze jak to przeciez do ktoregos miesiaca nie ma sie w ogole brzucha?? no to ja wam pokaze jutro jaki mam sama sie dzisiaj przerazilam a to dopiero 9 tydz i 4 dzien

hahahahhaaha

no wlasnie....mam podobnie kolezanka jak dzis zobacztyla moje zdjecia to nie mogla oczom uwierzyc bo ona miala taki brzuch w jakims 5 miesiacu!!!

mnie to akurat pasuje

MAM DZIWNE PYTANIE- CZY KTOREJS Z WAS TEZ BRZUCH ROSNIE...OD GORY??
mnie w talii przybylo 5 cm i w ogole zanika mi talia tak jakby...
Stary 2013-02-28, 21:13   #2031
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja właśnie ostatnio pytałam o to ponownie ginkę, bo mam już nieładne odrosty. Powiedziała, żeby poczekać do końca 15 tyg, a potem już można, ale unikać farb z amoniakiem.
Stary 2013-02-28, 21:15   #2032
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:

wow : love::l ove::lo ve:
Larysa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:15   #2033
ewacia85
Wtajemniczenie

Dziewczyny co do spodni wygodnych a anie ciążowych to dzisiaj mierzyłam u siostry podobne do tych http://allegro.pl/pieknie-drapowane-...063303487.html
Moja siostra chudzina(rozmiar34/36 a wciazy38-mała 40) .Ja nosze rozmiar 40 a te co mierzyłam u niej to był chyba 38 ale mi dooopsko weszłoa jakie wygodne pas znajdował się pod brzuchem i nic nie uciskał. Siostra mówiła że całą ciąże w nich przechodziła do końca :P Ma mi poszukać takie same na allegro . Jak znajdzie dokładnie ten krój który miała to bez zastanowienia kupuje
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:16   #2034
__Paulinka__
Zakorzenienie

Ja mam jedne dresy ktore są super, nic nie ciasną a legginsy mi uwierają i zostawiaja brzydki pasek na brzuchu, wiec ich juz nie zakladam, musze zainwestowac w ciążowe

Cytat:
o jaaacie! Jakie duzy
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:19   #2035
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
WOW jakie duże bobaski już wklejacie- dopiero co kropeczki maleńkie były a tu już dzieciaczki jak się patrzy i jaki brzunioooooooooooooo taki szpiczasty- jak na chłopaczka
No dzidzi ma 7cm, to chyba już zaczyna się rozpychać w brzuszku, tak czuję w pachwinach kłucie i takie tam, a tancerka ja brzuszek mam spiczasty może dlatego, że tam mi się kumuluje te dwa kilo co przybyło, heh, nie w tyłku, tylko samarek na brzuchu

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
mnie w talii przybylo 5 cm i w ogole zanika mi talia tak jakby...
Hehe, talia??a co to takiego bo już nie pamiętam?:brzyd al:
Stary 2013-02-28, 21:22   #2036
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

wylicytowalam sobie wlasnie pierwsza bluzke ciazowa mam nadzieje ze M bedzie dobra bo bardzo mi sie podoba

http://www.ebay.de/itm/K7-99M-TOLLES...-/190803639619
Stary 2013-02-28, 21:39   #2037
badzia987
Wtajemniczenie

Hej laseczki

Przytulam wszystkie chore i trzymam kciuki żeby szybko zdrowiały
U mnie wszystko ok. W sensie zwłoki, nudności ale chyba poczułam trochę wiosny więc jakaś raźniejsza jestem Zostałam fanką czerwonych pomarańczy i Prince Polo klasycznego. Dałam radę przy pobieraniu krwi- nienawidzę tego ale babka świetna- strasznie rozładowała atmosferę.

Była ostatnio moja bratowa. Miała w piątek zabieg...i znów muszą czekać conajmniej 3 miechy. Tylko teraz to już zaczynają się badać. Ciężko mi się przy niej cieszyć gdy ona przeżywa swoją osobistą tragedię.

Co do starszych ludzi. Ja tam tak jak wcześniej pisałam- idę na beszczela na miejscówkę czy w autobusie czy w metrze czy w tramwaju i nie obchodzi mnie jakaś starsza Pani. Dzisiaj mnie jakaś futrzara napastowała ale generalnie zwisa mi to. To że nie mam wielkiego brzucha nie znaczy, że super się czuję.

dirty
- jestem pod wrażeniem brzuszka. Wydaje mi się duuuży. Pamiętam jak moja koleżanka na początku 5 miesiąca weszła w swoją sukienkę ślubną bo było jej potrzebne zdjęcie do sprzedania. Było mniej widać niż u Ciebie.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:40   #2038
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny tyle tu piszecie ze nie nadazam czytac

Jestem bardzo happy dzisiaj bylam u gina powiedzial ze jednak 7 tydzien bobas ma juz serducho i bardzo szybki puls. Plamienie ktore mialam jednak mialo zwiazek z krwia ale na szczescie nie ma zwiazku z "fasolka" i ze wszystko jest wporzadku.
Chyba w koncu trafilam na pozadnego lekarza z powolania
I widzisz,wszytko jest dobrze

Cytat:
Ojaaaa,cudowne zdjęcia
ładny masz brzuszek,mamusiu

I ja miałam dzisiaj kiepski dzień... cały czas bolał mnie brzuch i miałam wrażenie,że zaraz coś ze mnie poleci
Idę do wyrka odpocząć. Dzisiaj udało mi się posprzątać sypialnie i dorwała mnie znów rwa kulszowa Coś czuję,że w tej ciązy też będę miała z nią problemy,ech...
Dobranoc kobitki

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:44   #2039
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
a ja jutro ide na pobranie krwii a potem w poludnie do poloznej, poważy mnie, pomierzy cisnienie, zalozy karte. a w naastepnym tygodniu znowu gin.

szukam samochodu rodzinnego, 7osobowego, bo w moje clio przeciez 3 foteliki i dwoch doroslych nie wejdzie...
W Berlingo wchodzą w foteliki z tyłu
Wiem, bo mamy i jeździliśmy tak już
Tylko nasze uszkodzone i sprzedajemy.

Cytat:
Wooooow, jaki brzusio

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:48   #2040
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Hej laseczki

Przytulam wszystkie chore i trzymam kciuki żeby szybko zdrowiały
U mnie wszystko ok. W sensie zwłoki, nudności ale chyba poczułam trochę wiosny więc jakaś raźniejsza jestem Zostałam fanką czerwonych pomarańczy i Prince Polo klasycznego. Dałam radę przy pobieraniu krwi- nienawidzę tego ale babka świetna- strasznie rozładowała atmosferę.

Była ostatnio moja bratowa. Miała w piątek zabieg...i znów muszą czekać conajmniej 3 miechy. Tylko teraz to już zaczynają się badać. Ciężko mi się przy niej cieszyć gdy ona przeżywa swoją osobistą tragedię.

Co do starszych ludzi. Ja tam tak jak wcześniej pisałam- idę na beszczela na miejscówkę czy w autobusie czy w metrze czy w tramwaju i nie obchodzi mnie jakaś starsza Pani. Dzisiaj mnie jakaś futrzara napastowała ale generalnie zwisa mi to. To że nie mam wielkiego brzucha nie znaczy, że super się czuję.

dirty
- jestem pod wrażeniem brzuszka. Wydaje mi się duuuży. Pamiętam jak moja koleżanka na początku 5 miesiąca weszła w swoją sukienkę ślubną bo było jej potrzebne zdjęcie do sprzedania. Było mniej widać niż u Ciebie.
No to się przyznam, to zdjęcie brzuszka sprzed 1,5 tygodnia...ale dużo więcej mi nie urósł, nie nie...

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
I widzisz,wszytko jest dobrze

Ojaaaa,cudowne zdjęcia
ładny masz brzuszek,mamusiu

I ja miałam dzisiaj kiepski dzień... cały czas bolał mnie brzuch i miałam wrażenie,że zaraz coś ze mnie poleci
Idę do wyrka odpocząć. Dzisiaj udało mi się posprzątać sypialnie i dorwała mnie znów rwa kulszowa Coś czuję,że w tej ciązy też będę miała z nią problemy,ech...
Dobranoc kobitki
Dobrej nocki czarna, zdrówka życzę i żeby cię tam już nic nie rwało
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości