Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 8 14,04%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 14 24,56%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI 1 1,75%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 8 14,04%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 12 21,05%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-28, 21:33   #3481
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Coś w tym musi być, bo przez ten miesiąc mocno wybałuszyło mi brzuchola. Ale fakt faktem, że przy moim słodyczowym Mężu chyba sobie pofolgowałam ze słodkościami. Dlatego od jutra ograniczam słodkości, a przynajmniej się postaram
a mnie znów zaczął swędzieć.. chyba znów rośnie

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Oho, u mnie dziś zaczął się 24 TC i to może dlatego jestem ciągle głodna, nawet o 3 w nocy Nadszedł największy przyrost wagi.
no niedugo przejdzie

mam dziwny humor, chce mi się kłócić bo w każdym coś mi dziś przeszkadza. [tab]help[/]

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:36   #3482
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
2. I Ty mi nic nie powiedziałaś, a ja się wczoraj nudziłam tam w kolejce jak mops
Czasami tak mam
Xal, ja tam siedzialam o 7:30 na 2 pietrze u endo, a po od razu pedzilam do domu...moze sie minelysmy na korytarzu?
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:36   #3483
Innocence_89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Oj, ja się boję myśleć bo mi się wciąż kręci w głowie jak sobie przypomnę przyrost 5cm w tydzień Ciekawe z jakimi wynikami będziemy finiszować

za wizytę. Tak jak Axella mówiła to taki czas największego wzrostu wagi. Chyba większość z nas między 20 a 25 tygodniem odnotowała największy skok. Zobaczymy jak to jest po 30tc
to prawda ja miedzy 24 a 28 przytyłam w 2 tyg 2 kilo jak to zobaczyłam to myślałam że zemdleje. Oczywiście nie licze tego że w ciągu dwóch dni tj tłusty czwartek i dzień po zeżarłam karton pączków z biedronki:br zydal:
No ale brzuszek rośnie i ciągle swędzi

Storczykomaniaczka : 25

Edytowane przez Innocence_89
Czas edycji: 2013-02-28 o 21:37
Innocence_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:36   #3484
lonely_lady
Zakorzenienie

mam dzisiaj jakiś spadek formy nie wiem nawet co jest przyczyną.. nie mam humoru, jakaś taka dziwna chandra mnie dopada-aż sama się nie poznaję. Nic mi się nie chce i ciągle śpiąca jestem. Nie wiem o co chodzi
dobrze, że już jutro nowy dzień
mój Tż to jest śmieszny- patrzy teraz na kwiatki i mówi do mnie: jak myślisz one są jeszcze w szoku, czy już się przyzwyczaiły do nowych apartamentów?
a jak myślisz, lepiej im teraz ?
ale się, penie cieszą co ?
a drzewko szczęścia, to jest chyba w szoku, że na większą doniczkę się załapało.. miało mieć tylko świeżą ziemię dosypaną..

i tysiąc pytań o to jak kwiatki się czują po przesadzeniu
coś mi się wydaje, że będę miała niedługo dwójkę dzieci

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:38   #3485
vil84
Wtajemniczenie

Szprotka za wizytę !!!

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
lepiej obok lozeczka. nad jednak nie jest do konca bezpiecznie. my mamy ikejowska polke na ksiazki powieszona nad kanapa i za kazdym razem jak sobie leze tuz pod tz jeczy, ze mam sie przesunac. ma wielka obsesje na punkcie tej polki fakt ksiazki mega ciezkie...ale bawi mnie to, ze on ma ciagle wizje, ze to na kogos spada :P
ejjj to nie jest śmieszne
jakoś w liceum miałam nad łóżkiem powieszoną potrójną półkę z książkami. cała zapełniona książkami. i kiedyś nad ranem nie wytrzymała i poleciała w dół ... całe szczęście że cudem nie na moją głowę ale centymetry obok i kątem się "położyła" na łóżku, a mnie zasypały książki. mama mało zawału nie dostała jak wpadła do pokoju, a do mnie w sumie do tej pory nie dociera że mogła mnie zabić.

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

Tak jak Axella mówiła to taki czas największego wzrostu wagi. Chyba większość z nas między 20 a 25 tygodniem odnotowała największy skok. Zobaczymy jak to jest po 30tc
ja mam teraz ... do początku zeszłego tygodnia miałam ciągle w granicach kilograma na plusie, a od kilku dni prawie dwa ... w sobotę zacznie się 33 tc, więc chyba nie jest źle, nawet jak będę tyła kilogram na tydzień (oby nie ^^)

ale mi się Młody rozpycha dziś ... kilka razy tak na maksa boleśnie, chyba przewracał się do góry nogami albo coś ... i mam krzywy brzuch, położył się zwinięty w embrionik po jednej stronie, ale gdzie ma łepek a gdzie nóżki to już nie wiem

Jenny - mam prośbę - jakbyś pamiętała i miała okazję - możesz zapytać na SR czy można do szpitala brać osobną małą torbę na salę porodową, z piciem, jakimiś przekąskami, piżamką na zmianę etc? byłabym wdzięczna

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:39   #3486
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
mam dzisiaj jakiś spadek formy nie wiem nawet co jest przyczyną.. nie mam humoru, jakaś taka dziwna chandra mnie dopada-aż sama się nie poznaję. Nic mi się nie chce i ciągle śpiąca jestem. Nie wiem o co chodzi
mój Tż to jest śmieszny- patrzy teraz na kwiatki i mówi do mnie: jak myślisz one są jeszcze w szoku, czy już się przyzwyczaiły do nowych apartamentów?
a drzewko szczęścia, to jest chyba w szoku, że na większą doniczkę się załapało.. miało mieć tylko świeżą ziemię dosypaną..

też mnie dorwał dziwaczny humor.. Ty przynajmniej masz Tż i to jak zabawnego

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-28, 21:45   #3487
xal
Zakorzenienie

Cytat:
aa i dla tych, ktore rozwazaja wozek Tako. widzialam laske z wozkiem Tako Princess - nie slyszalam o takim modelu

http://alejka.pl/tako-princess-lunares-03-3-w-1.html aluminiowa rama
Dowiedziałam się wczoraj, że Baby Heaven też model Tako na aluminium to jest model na ruski rynek. Podobno widać to w jakości ... nie kupuję tego czego nie ma na stronie producenta.

Justi jak wybory wózka?

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:48   #3488
antoinettee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Ja też mam często takie nastroje. Raz wszyscy mnie wkurzają, raz chce mi się płakać i szukam głupich powodów żeby pochlipać.
Ja swojego TŻ mam tylko na weekendy, martwię się przyszłością. Co to będzie jak mała się urodzi. Teraz chociaż w weekendy mam go przy sobie, od wiosny zrobi się ciepło, w tygodniu w delegacji a sobota i pewnie czasem niedziela budowa domu Załamka...
Stary 2013-02-28, 21:48   #3489
diabli
Zakorzenienie

Red face Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
no tak, bo Ty 5 do tech gliwic jedziesz.. to sobie odpoczniesz jak wrócisz.
My tu wszystkie trzymamy kciuki, a 5 to nawet u stóp zaciśniemy na pewno będzie dobrze-musi !!!!
sciskajcie koniecznie.
a jeszcze mamy problem, bo przed trzeba wypozyczyc szkielka z wynikami tej pierwszej biopsji. wiec trzeba jechac do katowic. w katowicach babka powiedziala, ze nie wyda bez papierka z prosba, ktory wydac musza gliwice. oni nie dadza dopoki nie jestem ich pacjentka
jedna kobita mowi: to niech nam to przefaksuja, to wydamy pani od razu i sobie pojedziecie"
na co druga "faks im wyslemy juz po, niech ich pani wezmie na litosc (ciaza, dojazd z bielska itd.), wydadza, przyjedziecie i poslemy
hehe i sama nie wiem czy to przejdzie zaryzykujemy. najwyzej bedziemy kursowac tam i z powrotem :P i spoznimy sie na wizyte hehe.
a jeszcze Wam chyba nie pisalam. dostalam przykaz, ze do tej przychodni nie moge wejsc. mam siasc na korytarzu, przed jakimis szklanymi drzwiami i tz ma mnie rejestrowac itd. bo tam chyba wszystko jest napromieniowane. nabijamy sie, ze pacjenci swieca od tego jodu...tz juz przezywa, ze mam tam nic nie dotykac i w ogole ta wizyta wydaje mi sie taaaaka kosmiczna hehehe. czarnobyl
Stary 2013-02-28, 21:51   #3490
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
ajjj te hormony..
ale pomyśl, że już niedługo przeprowadzka

Stary 2013-02-28, 21:52   #3491
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Xal, ja tam siedzialam o 7:30 na 2 pietrze u endo, a po od razu pedzilam do domu...moze sie minelysmy na korytarzu?
To my zaczęłyśmy o 10:30. Ja na okulistyce a mama coś na 3 piętrze i później czekała ze mną.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:55   #3492
antoinettee
Zadomowienie

Cytat:
sciskajcie koniecznie.
a jeszcze mamy problem, bo przed trzeba wypozyczyc szkielka z wynikami tej pierwszej biopsji. wiec trzeba jechac do katowic. w katowicach babka powiedziala, ze nie wyda bez papierka z prosba, ktory wydac musza gliwice. oni nie dadza dopoki nie jestem ich pacjentka
jedna kobita mowi: to niech nam to przefaksuja, to wydamy pani od razu i sobie pojedziecie"
na co druga "faks im wyslemy juz po, niech ich pani wezmie na litosc (ciaza, dojazd z bielska itd.), wydadza, przyjedziecie i poslemy
hehe i sama nie wiem czy to przejdzie zaryzykujemy. najwyzej bedziemy kursowac tam i z powrotem :P i spoznimy sie na wizyte hehe.
a jeszcze Wam chyba nie pisalam. dostalam przykaz, ze do tej przychodni nie moge wejsc. mam siasc na korytarzu, przed jakimis szklanymi drzwiami i tz ma mnie rejestrowac itd. bo tam chyba wszystko jest napromieniowane. nabijamy sie, ze pacjenci swieca od tego jodu...tz juz przezywa, ze mam tam nic nie dotykac i w ogole ta wizyta wydaje mi sie taaaaka kosmiczna hehehe. czarnobyl
Szczerze Cię podziwiam za Twoje podejście do tej sytuacji. Wyobrażam sobie jaka ta sytuacja musi być ciężka dla Ciebie i Twojego TŻ. Będę mocno trzymała kciuki żeby to wszystko okazało się zwykłą pomyłką
Stary 2013-02-28, 22:00   #3493
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Ja też mam często takie nastroje. Raz wszyscy mnie wkurzają, raz chce mi się płakać i szukam głupich powodów żeby pochlipać.
Ja swojego TŻ mam tylko na weekendy, martwię się przyszłością. Co to będzie jak mała się urodzi. Teraz chociaż w weekendy mam go przy sobie, od wiosny zrobi się ciepło, w tygodniu w delegacji a sobota i pewnie czasem niedziela budowa domu Załamka...
mojego też nie ma więcej niż jest..
ale najgorsze jest chyba to,że brak mi wsparcia.. finansowego też,nieważne jak kiepsko to brzmi..
nie usłyszę "dobrze sobie radzisz/dasz rade/jesteś dzielna/fajnie że wszystkim sie zajmujesz" nic.. nic pozytywnego. jedyny pozytyw jaki ostatnio usłyszłam to taki,że fajnie że nie palę
a dziś znów mam kiepski humor bo weszliśmy na temat finansów

nie chcę być marudą i traktowac siebie jak jajko,ale zaproponował bym pomogła mu przewozić busami rzeczy (do niego godzina jazdy,toboły w łapę, do nas godzina z powrotem) to wymiekłam tak samo jak pytanie okrężnie o $ na sieciówkę..
a mnie to kuwa spytał?czy w czymkolwiek nie pomóc? czy nie potrzebuję niewiem..witamin chociażby? ma długi,ok,ale to ON zarabia,nie ja. i głupio mi,że moi rodzice nam pomogli ze WSZYSTKIM a on ani dziękuję,ani nic.. jego mama też ma w D i nie wiem sama.. nie wiem za cholerę co o tym myśleć..
znów się wyżalam bez sensu..ale mi lepiej..

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
ajjj te hormony..
ale pomyśl, że już niedługo przeprowadzka
z jednej strony mega radość..
z drugiej cholerna niepewność..

A TERAZ jestem zła na siebie i beksa
wykrakalam czy co? tż jak nigdy zadzwonil tak o spytac co i jak..
moze to czyta??
eh,hormony to zło,a bylo juz tak dobrze..

ZUZIAK 7.05.2013

Edytowane przez axella
Czas edycji: 2013-02-28 o 22:05
Stary 2013-02-28, 22:06   #3494
antoinettee
Zadomowienie

Cytat:
ale najgorsze jest chyba to,że brak mi wsparcia.. finansowego też,nieważne jak kiepsko to brzmi..
nie usłyszę "dobrze sobie radzisz/dasz rade/jesteś dzielna/fajnie że wszystkim sie zajmujesz" nic.. nic pozytywnego. jedyny pozytyw jaki ostatnio usłyszłam to taki,że fajnie że nie palę

nie chcę być marudą i traktowac siebie jak jajko,ale zaproponował bym pomogła mu przewozić busami rzeczy (do niego godzina jazdy,toboły w łapę, do nas godzina z powrotem) to wymiekłam tak samo jak pytanie okrężnie o $ na sieciówkę..
a mnie to kuwa spytał?czy w czymkolwiek nie pomóc? czy nie potrzebuję niewiem..witamin chociażby? ma długi,ok,ale to ON zarabia,nie ja. i głupio mi,że moi rodzice nam pomogli ze WSZYSTKIM a on ani dziękuję,ani nic.. jego mama też ma w D i nie wiem sama.. nie wiem za cholerę co o tym myśleć..

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

z jednej strony mega radość..
z drugiej cholerna niepewność..
Wszystko się ułoży. Może jak Wasza córcia przyjdzie na świat to wydorośleje. Faceci są tacy niedomyślni. Jak nie powie im się prosto z mostu "jest mi przykro, że nawet się nie spytasz czy mam na owoce, witaminy" to się nie domyślą. Wydaje mi się, że Twój TŻ wie, że zaradna z Ciebie babka, że radzisz sobie ze wszystkim i nawet nie pomyśli, że możesz z czymś nie dać sobie rady. Po przeprowadzce będziecie mieć mnóstwo czasu na rozmowy i na pewno postawisz go do pionu. Na teściową nie ma co liczyć, widocznie taka już jest, że zawsze pójdzie za synusiem.

Edytowane przez antoinettee
Czas edycji: 2013-02-28 o 22:07
antoinettee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 22:17   #3495
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
ejjj to nie jest śmieszne
jakoś w liceum miałam nad łóżkiem powieszoną potrójną półkę z książkami. cała zapełniona książkami. i kiedyś nad ranem nie wytrzymała i poleciała w dół ... całe szczęście że cudem nie na moją głowę ale centymetry obok i kątem się "położyła" na łóżku, a mnie zasypały książki. mama mało zawału nie dostała jak wpadła do pokoju, a do mnie w sumie do tej pory nie dociera że mogła mnie zabić.
moja zabilaby chyba kazdego, bo mam tam 4 serie encyklopedii trzeba bedzie przy malowaniu wymyslic cos innego, my stad co prawda uciekamy, ale zeby mamuska mogla spokojnie korzystac

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:

cwiczy niedlugo bedzie sie tak rozczulal nad potomstwem

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Dowiedziałam się wczoraj, że Baby Heaven też model Tako na aluminium to jest model na ruski rynek. Podobno widać to w jakości ... nie kupuję tego czego nie ma na stronie producenta.

Justi jak wybory wózka?
wiec pewnie princess to tez taki wynalazek. albo jakas starsza kolekcja. ale ten baby heaven chyba jest w wapienicy w tej hurtowni

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
To my zaczęłyśmy o 10:30. Ja na okulistyce a mama coś na 3 piętrze i później czekała ze mną.
biedna mama, ja ledwo na to drugie wyszlam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 22:19   #3496
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Wszystko się ułoży. Może jak Wasza córcia przyjdzie na świat to wydorośleje. Faceci są tacy niedomyślni. Jak nie powie im się prosto z mostu "jest mi przykro, że nawet się nie spytasz czy mam na owoce, witaminy" to się nie domyślą. Wydaje mi się, że Twój TŻ wie, że zaradna z Ciebie babka, że radzisz sobie ze wszystkim i nawet nie pomyśli, że możesz z czymś nie dać sobie rady. Po przeprowadzce będziecie mieć mnóstwo czasu na rozmowy i na pewno postawisz go do pionu. Na teściową nie ma co liczyć, widocznie taka już jest, że zawsze pójdzie za synusiem.
no tylko,że mimo iż "zaradna ze mnie babka" to chciałabym się poczuć czasem..
nie wiem jak to nazwać..
jak mała dziewczynka w ramionach silnego faceta..
a póki co "facetem" w tym związku jestem ja.. oby szybko to się poukładało...

wieczorne dylematy eh..

A Zuzanna fika w najlepsze,ale już nie czuję jej po bokach.. kręci się ale nigdzie nie "wystaje" choc i pod moskiem czasem ją czuję

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-28, 22:23   #3497
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze Cię podziwiam za Twoje podejście do tej sytuacji. Wyobrażam sobie jaka ta sytuacja musi być ciężka dla Ciebie i Twojego TŻ. Będę mocno trzymała kciuki żeby to wszystko okazało się zwykłą pomyłką
dla tz chyba trudniejsza. juz mnie wczoraj rozczulil jak gadal, ze wolalaby zeby to o niego chodzilo...caly czas siedzi na jakis forach, czyta, studiuje, analizuje co mozemy itd. ja nie mysle, staram sie nelka najwazniejsza. ale naogladalam sie filmow o agacie mroz, o chustce, rak&roll i jednak gdzies tam w glowie to siedzi.
Stary 2013-02-28, 22:33   #3498
lonely_lady
Zakorzenienie

Axella - współczuję Ci takiej sytuacji, bo po obserwacji z boku wiem jak możesz się czuć...
to, że ja czy ktoś inny powie Ci: jesteś dzielna, podziwiam Cię że sama sobie dajesz z tym wszystkim radę ...
Tak jest, ale wiem że z naszych ust wypowiedziane to nic nie da, bo te słowa chciałabyś usłyszeć od swojego Tż

ajjj.. nie ma co się smutać- KTO SMUTAS TEN KUT*S

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

czas wyłączyć kompa- dobrej nocki wszystkim życzę

Stary 2013-02-28, 22:38   #3499
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Axella - współczuję Ci takiej sytuacji, bo po obserwacji z boku wiem jak możesz się czuć...
to, że ja czy ktoś inny powie Ci: jesteś dzielna, podziwiam Cię że sama sobie dajesz z tym wszystkim radę ...
Tak jest, ale wiem że z naszych ust wypowiedziane to nic nie da, bo te słowa chciałabyś usłyszeć od swojego Tż

ajjj.. nie ma co się smutać- KTO SMUTAS TEN KUT*S

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

czas wyłączyć kompa- dobrej nocki wszystkim życzę
dokładnie

do rana mi minie.. już mija.. Pół brzucha mam wielkie,pół normalne, Dziecię me przykl;eiło się do jednej połowy i moge je sobie głaskać
tym optymistycznym akcentem zakończyć czas smuty

Diabli-3mam kciuki by wszystko okazało się durną pomyłka..
nienawidzę tej choroby,tego tematu i tego,że spotyka Cię to w najlepszym okresie życia Niesprawiedliwe..

ZUZIAK 7.05.2013

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 22:40   #3500
diabli
Zakorzenienie

Cytat:

moze pogadaj z nim o tym, powiedz wprost, ze przeszkadza ci, ze jestes ze wszystkim sama. ze twoi rodzice owszem beda pomagac, ale jednak liczyc na jego wsparcie, ze jestescie dorosli, tworzycie zwiazek i musi to troche inaczej wygladac...moze jak sie mala urodzi to zmieni podejscie?
Stary 2013-02-28, 22:41   #3501
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
moze pogadaj z nim o tym, powiedz wprost, ze przeszkadza ci, ze jestes ze wszystkim sama. ze twoi rodzice owszem beda pomagac, ale jednak liczyc na jego wsparcie, ze jestescie dorosli, tworzycie zwiazek i musi to troche inaczej wygladac...moze jak sie mala urodzi to zmieni podejscie?
na to licze..że teraz naprawdę się spina by spłacić długi i mieć z głowy..
ale jak się nie zmieni to.. to będzie mi ciężko

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-28, 22:43   #3502
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
jak mała dziewczynka w ramionach silnego faceta..
a póki co "facetem" w tym związku jestem ja.. oby szybko to się poukładało...
sprobuj zachowac sie jak mala dziewczynka, potup nogami, rozplacz sie, a pozniej zwalisz na ciaze hehe. niech pociesza, przytula i walczy zeby ci bylo lepiej
Stary 2013-02-28, 22:46   #3503
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
sprobuj zachowac sie jak mala dziewczynka, potup nogami, rozplacz sie, a pozniej zwalisz na ciaze hehe. niech pociesza, przytula i walczy zeby ci bylo lepiej
raz spróbowałam. było mi głupio i nie warto..
skończyło się tym,że jemu bylo smutno,że mi smutno i go pocieszałam

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-28, 22:48   #3504
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Diabli-3mam kciuki by wszystko okazało się durną pomyłka..
nienawidzę tej choroby,tego tematu i tego,że spotyka Cię to w najlepszym okresie życia Niesprawiedliwe..
tez tak mysle i tez nienawidze. mialo byc troche inaczej. wczesniej szkoda mi bylo Nuny, ze biedna jest, bo musi lezec i nie moze posprzatac albo upiec ciasta chociaz to lubi. ciaza miala byc dla niej mega pozytywna. a teraz to wszystko wydaje mi sie takie malo wazne... zatem dziewczynki glowa do gory. rozstepy, dodatkowe kg itd. to naprawde pikus zawsze moze byc gorzej, wiec trzeba cieszyc sie tym co mamy. a niedlugo bedziemy mialy naprawde wiele!

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
raz spróbowałam. było mi głupio i nie warto..
skończyło się tym,że jemu bylo smutno,że mi smutno i go pocieszałam
ahh ta Twoja dominacja w zwiazku.
Stary 2013-02-28, 22:51   #3505
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
tez tak mysle i tez nienawidze. mialo byc troche inaczej. wczesniej szkoda mi bylo Nuny, ze biedna jest, bo musi lezec i nie moze posprzatac albo upiec ciasta chociaz to lubi. ciaza miala byc dla niej mega pozytywna. a teraz to wszystko wydaje mi sie takie malo wazne... zatem dziewczynki glowa do gory. rozstepy, dodatkowe kg itd. to naprawde pikus zawsze moze byc gorzej, wiec trzeba cieszyc sie tym co mamy. a niedlugo bedziemy mialy naprawde wiele!
i tej myśli się trzymajmy.
Ty,nuna i wszystkie problemowe macie największa z mozliwych motywację by iść do przodu z usmiechem na pysiu i podniesioną głową ,to walka o największą wygraną w życiu i tego się trzymajmy

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-28, 22:55   #3506
nuna2
Zakorzenienie

Nadrobiłam

Odnośnie włosów i owłosienia-na brzuchu wyglądam jak @... Chciałam zgolić, ale stwierdziłam, że będzie tylko gorzej. Włosy mi nie wypadają, co najwyżej zrobiły się sztywniejsze.

Odnośnie paznokci -raz miałam robione tipsy. Na mój ślub. Ogółem paznokcie mam ładne, nie rozdwajające, ale ścinam na w miarę krótko-tak mi jest wygodniej.

axella będziesz umiała przeć, nie nastawiaj się negatywnie.

lonely lady czasem się zdarzy gorszy dzień, masz do tego prawo Tulę.

Marchewka twój pępuś z góry wygląda jak mój- antenka

diabli ja liczę ciągle na to, że o była zła diagnoza i nie będzie tak źle. Jesteś bardzo silna

Gratuluję przeżycia glukoz

Szprotka
za wizytę To chyba taki miesiąc w tyciu:P

Wsio
Stary 2013-02-28, 22:56   #3507
antoinettee
Zadomowienie

Wykąpana, wygolona i wyoliwkowana uciekam spać Czuje się jak po SPA :P Dobranoc
Stary 2013-02-28, 23:15   #3508
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

ahh ta Twoja dominacja w zwiazku.
Diabli Ja i tak uważam się za szczęściarę Ile kobiet nie ma możliwości noszenia serduszka pod swoim sercem... Ile płaczu, łez... zalu... ludzkich tragedii... Ja chociaż ciąża leżąca mogę poczuć ruchy, rosnący brzuszek... etc... Silna kobietka z Ciebie podziwiam

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

axella współczuję sytuacji jakie Cię spotykają z TŻtem... Ja to naprawdę kurcze mam anioła... Tylko szkoda, że tak rzadko go dostrzegam... Nie chce mi się w ogóle spać...
Stary 2013-03-01, 00:05   #3509
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Diabli Ja i tak uważam się za szczęściarę Ile kobiet nie ma możliwości noszenia serduszka pod swoim sercem... Ile płaczu, łez... zalu... ludzkich tragedii... Ja chociaż ciąża leżąca mogę poczuć ruchy, rosnący brzuszek... etc... Silna kobietka z Ciebie podziwiam
dokladnie.

i tez nie chce mi sie spac, za to czuje glod...i chyba jeszcze musze cos w siebie wcisnac zeby do rana byl spokoj.

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

http://allegro.pl/komplet-na-chrzest...058436677.html

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Jenny znalazlam cos dla Ciebie http://www.joannazielinska.pl/galeria.html
Stary 2013-03-01, 00:31   #3510
JennyAniolek
Zakorzenienie

Śliczny komplecik!

Jakby Ci się kiedyś udało znaleźć same spodenki na szelkach ale większe (tak od 68) to będę bardzo wdzięczna

Cytat:

Jenny znalazlam cos dla Ciebie http://www.joannazielinska.pl/galeria.html

Znam tą foto i nawet wiem od których Pań ma niektóre gadżety

---
Nie chciało mi się dziś nadrabiać, bo pół dnia jak nie lepiej przeleżałam Od wczoraj w jednym miejscu bolą mnie plecy i nie wiem dlaczego, czy to po masażach na SR czy jest jakaś inna przyczyna ?

Mąż niedawno pojechał do pracy, a ja znowu spania nie mam

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości