|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 14,04% |
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 |
14 | 24,56% |
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 |
4 | 7,02% |
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI |
1 | 1,75% |
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 |
8 | 14,04% |
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 |
2 | 3,51% |
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
1 | 1,75% |
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 |
1 | 1,75% |
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 |
12 | 21,05% |
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
4 | 7,02% |
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
2 | 3,51% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mam dziwny humor, chce mi się kłócić bo w każdym coś mi dziś przeszkadza. [tab]help[/] |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No ale brzuszek rośnie ![]() ![]() Edytowane przez Innocence_89 Czas edycji: 2013-02-28 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
mam dzisiaj jakiś spadek formy
![]() ![]() dobrze, że już jutro nowy dzień ![]() mój Tż to jest śmieszny- patrzy teraz na kwiatki i mówi do mnie: jak myślisz one są jeszcze w szoku, czy już się przyzwyczaiły do nowych apartamentów? a jak myślisz, lepiej im teraz ? ale się, penie cieszą co ? a drzewko szczęścia, to jest chyba w szoku, że na większą doniczkę się załapało.. miało mieć tylko świeżą ziemię dosypaną.. ![]() i tysiąc pytań o to jak kwiatki się czują po przesadzeniu ![]() ![]() coś mi się wydaje, że będę miała niedługo dwójkę dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | ||
Wtajemniczenie
|
Szprotka
![]() Cytat:
![]() jakoś w liceum miałam nad łóżkiem powieszoną potrójną półkę z książkami. cała zapełniona książkami. i kiedyś nad ranem nie wytrzymała i poleciała w dół ... całe szczęście że cudem nie na moją głowę ale centymetry obok i kątem się "położyła" na łóżku, a mnie zasypały książki. mama mało zawału nie dostała jak wpadła do pokoju, a do mnie w sumie do tej pory nie dociera że mogła mnie zabić. Cytat:
![]() ale mi się Młody rozpycha dziś ... kilka razy tak na maksa boleśnie, chyba przewracał się do góry nogami albo coś ... i mam krzywy brzuch, położył się zwinięty w embrionik po jednej stronie, ale gdzie ma łepek a gdzie nóżki to już nie wiem ![]() Jenny - mam prośbę - jakbyś pamiętała i miała okazję - możesz zapytać na SR czy można do szpitala brać osobną małą torbę na salę porodową, z piciem, jakimiś przekąskami, piżamką na zmianę etc? byłabym wdzięczna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justi jak wybory wózka?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja swojego TŻ mam tylko na weekendy, martwię się przyszłością. Co to będzie jak mała się urodzi. Teraz chociaż w weekendy mam go przy sobie, od wiosny zrobi się ciepło, w tygodniu w delegacji a sobota i pewnie czasem niedziela budowa domu ![]()
![]() |
#3489 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() a jeszcze mamy problem, bo przed trzeba wypozyczyc szkielka z wynikami tej pierwszej biopsji. wiec trzeba jechac do katowic. w katowicach babka powiedziala, ze nie wyda bez papierka z prosba, ktory wydac musza gliwice. oni nie dadza dopoki nie jestem ich pacjentka ![]() jedna kobita mowi: to niech nam to przefaksuja, to wydamy pani od razu i sobie pojedziecie" na co druga "faks im wyslemy juz po, niech ich pani wezmie na litosc (ciaza, dojazd z bielska itd.), wydadza, przyjedziecie i poslemy hehe i sama nie wiem czy to przejdzie ![]() a jeszcze Wam chyba nie pisalam. dostalam przykaz, ze do tej przychodni nie moge wejsc. mam siasc na korytarzu, przed jakimis szklanymi drzwiami i tz ma mnie rejestrowac itd. bo tam chyba wszystko jest napromieniowane. nabijamy sie, ze pacjenci swieca od tego jodu...tz juz przezywa, ze mam tam nic nie dotykac i w ogole ta wizyta wydaje mi sie taaaaka kosmiczna hehehe. czarnobyl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pomyśl, że już niedługo przeprowadzka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
To my zaczęłyśmy o 10:30. Ja na okulistyce a mama coś na 3 piętrze i później czekała ze mną.
![]() |
#3492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najgorsze jest chyba to,że brak mi wsparcia.. finansowego też,nieważne jak kiepsko to brzmi.. ![]() nie usłyszę "dobrze sobie radzisz/dasz rade/jesteś dzielna/fajnie że wszystkim sie zajmujesz" nic.. nic pozytywnego. jedyny pozytyw jaki ostatnio usłyszłam to taki,że fajnie że nie palę ![]() a dziś znów mam kiepski humor bo weszliśmy na temat finansów ![]() nie chcę być marudą i traktowac siebie jak jajko,ale zaproponował bym pomogła mu przewozić busami rzeczy (do niego godzina jazdy,toboły w łapę, do nas godzina z powrotem) to wymiekłam ![]() a mnie to kuwa spytał?czy w czymkolwiek nie pomóc? czy nie potrzebuję niewiem..witamin chociażby? ma długi,ok,ale to ON zarabia,nie ja. i głupio mi,że moi rodzice nam pomogli ze WSZYSTKIM a on ani dziękuję,ani nic.. jego mama też ma w D i nie wiem sama.. nie wiem za cholerę co o tym myśleć.. znów się wyżalam bez sensu..ale mi lepiej.. ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- z jednej strony mega radość.. z drugiej cholerna niepewność.. ![]() A TERAZ jestem zła na siebie i beksa ![]() wykrakalam czy co? tż jak nigdy zadzwonil tak o spytac co i jak.. moze to czyta?? ![]() eh,hormony to zło,a bylo juz tak dobrze.. Edytowane przez axella Czas edycji: 2013-02-28 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasze szczęście Julia ![]() Edytowane przez antoinettee Czas edycji: 2013-02-28 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak to nazwać.. jak mała dziewczynka w ramionach silnego faceta.. a póki co "facetem" w tym związku jestem ja.. ![]() wieczorne dylematy eh.. A Zuzanna fika w najlepsze,ale już nie czuję jej po bokach.. kręci się ale nigdzie nie "wystaje" choc i pod moskiem czasem ją czuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
Axella - współczuję Ci takiej sytuacji, bo po obserwacji z boku wiem jak możesz się czuć...
to, że ja czy ktoś inny powie Ci: jesteś dzielna, podziwiam Cię że sama sobie dajesz z tym wszystkim radę ... Tak jest, ale wiem że z naszych ust wypowiedziane to nic nie da, bo te słowa chciałabyś usłyszeć od swojego Tż ![]() ![]() ajjj.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- czas wyłączyć kompa- dobrej nocki wszystkim życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do rana mi minie.. już mija.. Pół brzucha mam wielkie,pół normalne, Dziecię me przykl;eiło się do jednej połowy i moge je sobie głaskać ![]() tym optymistycznym akcentem zakończyć czas smuty Diabli-3mam kciuki by wszystko okazało się durną pomyłka.. ![]() nienawidzę tej choroby,tego tematu i tego,że spotyka Cię to w najlepszym okresie życia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak się nie zmieni to.. to będzie mi ciężko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skończyło się tym,że jemu bylo smutno,że mi smutno i go pocieszałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty,nuna i wszystkie problemowe macie największa z mozliwych motywację by iść do przodu z usmiechem na pysiu i podniesioną głową ,to walka o największą wygraną w życiu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Odnośnie włosów i owłosienia-na brzuchu wyglądam jak @... Chciałam zgolić, ale stwierdziłam, że będzie tylko gorzej. Włosy mi nie wypadają, co najwyżej zrobiły się sztywniejsze. Odnośnie paznokci -raz miałam robione tipsy. Na mój ślub. Ogółem paznokcie mam ładne, nie rozdwajające, ale ścinam na w miarę krótko-tak mi jest wygodniej. axella będziesz umiała przeć, nie nastawiaj się negatywnie. lonely lady czasem się zdarzy gorszy dzień, masz do tego prawo ![]() Marchewka twój pępuś z góry wygląda jak mój- antenka ![]() diabli ja liczę ciągle na to, że o była zła diagnoza i nie będzie tak źle. Jesteś bardzo silna ![]() Gratuluję przeżycia glukoz ![]() Szprotka ![]() ![]() Wsio ![]()
#3507 |
Zadomowienie
|
Wykąpana, wygolona
![]() ![]() ![]()
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- axella współczuję sytuacji jakie Cię spotykają z TŻtem... Ja to naprawdę kurcze mam anioła... Tylko szkoda, że tak rzadko go dostrzegam... Nie chce mi się w ogóle spać...
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tez nie chce mi sie spac, za to czuje glod...i chyba jeszcze musze cos w siebie wcisnac zeby do rana byl spokoj. ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- http://allegro.pl/komplet-na-chrzest...058436677.html ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Jenny znalazlam cos dla Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny komplecik! ![]() Jakby Ci się kiedyś udało znaleźć same spodenki na szelkach ale większe (tak od 68) to będę bardzo wdzięczna ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Znam tą foto i nawet wiem od których Pań ma niektóre gadżety ![]() --- Nie chciało mi się dziś nadrabiać, bo pół dnia jak nie lepiej przeleżałam ![]() ![]() ![]() Mąż niedawno pojechał do pracy, a ja znowu spania nie mam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.