Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-28, 22:10   #721
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6

Ale sie czuje megaaa pełnaaa i ciężko mi.
Stary 2013-02-28, 22:11   #722
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6

lecę dziewczynki spać, bo emocje mnie wykończyły. Jestem spokojna - pewnie do jutra, a od jutra będę odliczać do kolejnej wizyty
Dobranoc!

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 22:19   #723
stokrotka24
Zakorzenienie

ja też uciekam spać, dobranoc

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 22:21   #724
Rockyyy
Zakorzenienie

Ja tez mykam.
Dobranoc żabcie :*
Stary 2013-02-28, 22:34   #725
kayka11
Raczkowanie

I jak po 18 siadłam żeby w końcu trochę z wami pospamować i ponadrabiac to zaraz przyszła koleżanka na kawe,potem druga i tym sposobem mam dopiero czas,ale jestem tak dziś wykończona że odłoże to na jutro. Neni1984 tak chodzę na nfz,ale jak będzie potrzeba pójde prywatnie.I teraz to rozważam.Ale w sumie mam jakieś zaufanie do tego lekarza i choć trochę mi żal że nie widziałam dzidzi,no i była bym pewnie spokojniejsza jak by je pomierzył i wogóle.No ale mam nadzieje,że skoro doświadczony lekarz twierdzi że jest o.k ,mnie nic nie pobolewa i czuje się dobrze to dobrze bedzie!Tylko też mi było żal zawiedzionej minki mojej córki,chciałam ją zawołać jak bym miała usg bo specjalnie pojechała ze mną na wizyte żeby podglądnąć braciszka lub siostrzyczke....No ale cóż pojedzie ze mną znów za miesiąc.Teraz uciekam spać.A jutro od rana mam zamiar nadrabiać to co naskrobałyście. Kolorowych snów
kayka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 00:01   #726
Katerine2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
za wizyty !!!

Mnie to już całkiem mózg zbudyniał, rano zrobiłam telefonem zdjęcia z usg z wczorajszego badania, żeby mieć na pamiątke i pomyślałam, że się Wam pochwalę. ale te zdjęcia trzeba było poprawić kontrast na komputerze, więc nie wrzucałam prosto z telefonu na wizaż, tylko chciałam przenieśc najpierw na komputer... No i próbowałam wysłać z tel do siebie mailem, i coś mam chyba źle skonfigurowane i wysłać się nie chciało...
No wiec siedze 15 min i myślę sobie nie da sie zgrać tych zdjęć...
Po czym przypomniałam sobie o tym, że przecież mam kabel do komputera w ladowarce do telefonu i moge łatwo przez usb wszystko z telefonu zgrać... Ale wpadłam na to dopiero po 30 minutach usilnego myślenia i ogarniania mojej czarnej dziury w mózgu
I ja się pytam co będzie później, jak ja już teraz mam takie problemy ze zwyłymi codziennymi czynnościami??

A na deser macie fotki Tymoteuszka. Jakość niestety pozostawia wiele do życzenia, ale mam nadzieję, że coś tam zobaczycie.
Fotka 1 - Trzymam rączke przy główce, macham i pozdrawiam Ciocie z wizażu
Fotka 2. Leżę sobie na brzuszku i widać mój kościsty kręgosłupek
Fotka 3. To mój pierwszy zestaw ciuszków, jakie Mamusia dla mnie kupiła
Sliczne zdjecia

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Dziewczyny te co widziały moje zdjęcie: Jakiej płci dzidzia jest w moim brzuszku? Podobno po wyglądzie da się poznać.
Wiem, że najważniejsze, że zdrowe, ale ciekawość mnie zżera.

Mój maluszek chyba śpi, odezwał się 1 godz temu, a to na niego już dużo. Aktywne dziecko mam.
Ja sie nie znam na tym bo to co sie kiedys mowilo ze spiczasty to na faceta a "rozlany" na dziewczynke to tylko takie zabobony. Ale ja ci powiem ze mysle ze bedziesz miala chlopca

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;39506825]my po kolejnym usg, nadal wszystko super, synek rośnie jak na drożdżach, 2 tygodnie temu miał 300g, teraz 350!
no i wklejam zdjęcia, na jednym widać siusiaka i jajka

ok 30 tc wybieramy się na szczegółowe badania serduszka, mamy namiar na jednego z najlepszych specjalistów w kraju dr Kukawczyńską z Echomedu. Wszystko powinno byc ok, ale warto sprawdzić.[/QUOTE]
Super ze wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
Sorki dziewczyny miałam ważny telefon po części związany z tą sprawą.
Chodzi o dorosłego...mojego Tż, tak Anulka stało się coś niedobrego.
Dziś rano wyszło na jaw że wszystko na czym jest zbudowany mój związek to kłamstwo oO dosłownie wszystko co mówił, żadna z rzeczy nie była prawdą. A wyszło to bo w końcu odważyłam się zadzwonić do jego brata i spytać o parę faktów.
O sprawie wie już jego 2 braci, sam zainteresowany jeszcze nie ma o tym pojęcia, kombinujemy aby go w sobotę ściągnąć na śląsk bo miał jechać w góry i wtedy go dopaść, bo albo to jest Mitomania jak piszecie ( a na to wygląda) albo chłopak jest totalnie nieodpowiedzialny i już jego brat zapowiedział że mu trzaśnie na przywitanie bo wie co od rana przechodzę.
Wspolczuje ci strasznie, trzymaj sie She...

Oj dawno takiego dnia nie mialam jak dzisiaj, zmeczona chociaz prawie nic nie robilam....strasznie....j a chce wiosne

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Wróciłam

A żebyś wiedziała-do Tesco mam 20 min na piechotę w jedną stronę.

I na prośbę Rockyy moja kicia
Nie trzeba mnie prosić mocno :P

Mój kot nazywa się Pixel - miał być chłopcem, a okazał się dziewcyznką No ale na imię już reagował(a), więc go nie zmieniliśmy
Dobrze widzicie - jadł z butelki
I spał ze mną- właśnie w ten sposób To foto zaraz usunę, więc kto nie zobaczy ten będzie stratny
Ogólnie spał gdzie popadnie - zobaczcie jak padł na biurku
Ostatnie foto to dorosły już Pixel, ale i tak jest ciągle taki króki i niewyrośnięty
Fajny kotek uwielbiam kotki ale nie moge miec bo moje pieski by go zjadly na sniadanie

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Witam sie. Dzis mialam ciezki dzien,duzo pracy Moj maz byl tak mily ze zabral mnie na chinszczyzne a teraz robi ciepla kapiel. Zycze milego wieczoru
Chinszczyzna

Cytat:
Nie, On nie ma o tym pojęcia. Nnie ma sensu rozgrywać tego przez telefon. W sobotę po południu spotykam się z jego bratem, omówimy wszystko jeszcze raz na spokojnie i pomyślimy co dalej. Staramy się Tż ściągnąć na śląsk w ten weekend ale sie nie daje ( nie pomogły prośby że moja mała za nim tęskni - bo moje dziecko ogromnie się do niego przywiązało i traktuje go jak ojca) więc chyba przyjdzie czekać jeszcze tydzień a wtedy drapniemy do razem z Marcinem i zagramy w otwarte karty, ja jednak obstawiam że to jakieś zaburzenie będzie, tylko czy do Tż to dojdzie i podejmie jakieś leczenie tego nie wiem.

Nie musicie mi współczuć, chwilowo jakiekolwiek uczucia ze mnie wyparowały , ot funkcjonuję a czasem łzy same polecą..przywykłam do tego że zawsze prędzej czy później wszystko się sypie
No nie wiem czy to jakies zaburzenie....pod zadnym pozorem nie mow mu ze moze jest chory na cos takiego itp bo odrazu dasz mu kolo ratunkowe ze wrazie co bedzie mial sie czym wymigac...
Chcialabym zeby ci sie poukladalo i tego ci zycze...
Katerine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 06:10   #727
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Do pośmiania:
Jak zaaplikować kotu tabletkę?
Weź kota na ręce i otocz go lewym ramieniem tak, jak się trzyma niemowlę. Umieść palec wskazujący i kciuk prawej ręki po obu stronach pyska i naciśnij lekko trzymając tabletkę w pozostałych palcach prawej ręki. Gdy kot otworzy pysk wpuść tabletkę, pozwól kotu zamknąć pysk i przełknąć.
Podnieś tabletkę z podłogi i wyciągnij kota spod tapczanu. Ponownie otocz kota lewym ramieniem i powtórz cały proces jeszcze raz.
Wyciągnij kota z sypialni i wyrzuć rozmamłaną już tabletkę.
Wyjmij nową tabletkę z opakowania, otocz kota lewym ramieniem jednocześnie trzymając lewą ręką wierzgające tylne nogi. Rozewrzyj pysk kota i palcem wskazującym prawej ręki wepchnij tabletkę tak głęboko jak się da. Przytrzymaj kotu zamknięty pysk i policz do dziesięciu.
Wyciągnij tabletkę z akwarium a kota z garderoby. Zawołaj żonę do pomocy.
Przyduś kota do podłogi klinując go miedzy kolanami jednocześnie trzymając wierzgające przednie i tylne łapy. Nie zwracaj uwagi na niskie warczące odgłosy wydawane w tym czasie przez kota. Niech żona przytrzyma głowę kota jednocześnie wpychając mu drewnianą linijkę miedzy zęby. Następnie wsuń tabletkę wzdłuż linijki między rozwarte zęby i intensywnie pogłaszcz kota po gardle co skłoni go do przełknięcia.
Wyciągnij kota siedzącego na karniszach i rozpakuj nowa tabletkę. Zanotuj sobie, żeby wymienić firanki. Pozbieraj kawałki porcelany z potłuczonej wazy, możesz je posklejać później.
Owiń kota w ręcznik kąpielowy, a następnie niech żona położy się na kocie tak, żeby tylko jego głowa wystawała spod jej pachy. Umieść tabletkę w środku plastikowej rurki do napojów. Przy pomocy ołówka otwórz kotu pysk i wcisnąwszy rurkę miedzy rozwarte zęby mocno wdmuchnij tabletkę do środka.
Sprawdź na opakowaniu, czy tabletki nie są szkodliwe dla ludzi, a następnie wypij jedna butelkę piwa żeby pozbyć się nieprzyjemnego smaku w ustach. Zabandażuj żonie rozdrapane ramię, a następnie przy pomocy cieplej wody z mydłem usuń plamy krwi z dywanu.
Przynieś kota z altanki sąsiada. Rozpakuj następna tabletkę.
Przygotuj następna butelkę piwa. Umieść kota w drzwiczkach od kredensu tak, żeby przez szczelinę wystawała tylko jego głowa. Rozewrzyj mu pysk łyżeczką od herbaty i przy pomocy gumki "recepturki" strzel tabletką miedzy rozwarte zęby.
Przynieś śrubokręt i przykręć wyrwane zawiasy z drzwiczek na swoje miejsce. Wypij piwo. Weź butelkę wódki. Nalej do kieliszka i wypij. Przyłóż zimny kompres do policzka i sprawdź, kiedy ostatnio byłeś szczepiony na tężec. Przemyj policzek wódką w celu zdezynfekowania rany i wypij kolejny kieliszek aby ukoić ból. Podartą koszule możesz już wyrzucić.
Zadzwoń po straż pożarna, żeby ściągnęli kota z drzewa. Przeproś sąsiada, który wjechał samochodem w płot próbując ominąć kota przebiegającego przez ulicę. Wyjmij kolejną tabletkę z opakowania.
Skrępuj tego drania przy pomocy sznurka od bielizny związując razem przednie i tylne łapy, a następnie przywiąż go do nogi od stołu. Weź grube skórzane rękawice ogrodnicze. Wciśnij tabletkę kotu do gardła popychając dużym kawałkiem polędwicy wieprzowej. Już nie musisz być delikatny. Przytrzymaj głowę kota pionowo i wlej mu dwie szklanki wody wprost do gardła żeby spłukać tabletkę.
Wypij pozostałą wódkę z butelki. Pozwól żonie zawieźć się na pogotowie. Siedź spokojnie, żeby doktor mógł zaszyć ci ramię i wyjąć resztki tabletki z oka. Po drodze do domu wstąp do sklepu meblowego i kup nowy stół.
Zadzwoń do schroniska dla zwierząt, żeby zabrali tego mutanta z piekła rodem i sprawdź, czy w pobliskim sklepie zoologicznym nie mają chomików.
Jak zaaplikować psu tabletkę?
Zawiń tabletkę w plaster szynki i zawołaj psa.....
Zrobilas mi dzien

WITAM SIE jako pierwsza dzis, zdetronizowalam Joan
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 06:23   #728
dzoan
Zakorzenienie

Witam
No kurde kurde co to ma być Oliath
... Nie powinnaś jeszcze spać?? Gonisz mnie w rankingu na najpierwsiejszego rannego ptaszka No ale miło, że nie jestem tu sama

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Pędzicie dziś!
Na wizycie wszystko ok Dziękuję za kciuki!
Filip nie pokazał co ma między nogami, więc zostaje Filipem
Położenie pośladkowe, łożysko na ścianie przedniej i tylnej
Ma wszystko co mieć powinien

W nagrodę poszliśmy do KFC
Gratuluję wizyty Miło tak z rańca przeczytać dobre wieści
A łożysko może być na przedniej i tylnej ścianie

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 06:26   #729
Oliath
Zakorzenienie

Hey Jo ja spadam na moment meza budzic do pracy, ale czuwam
Kubulek
Stary 2013-03-01, 06:29   #730
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Hey Jo ja spadam na moment meza budzic do pracy, ale czuwam
Budź śpiocha.. Nie lubię jak inni śpią, gdzie ja już muszę być na nogach..strasznie mnie to denerwuje

Stary 2013-03-01, 06:55   #731
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Budź śpiocha.. Nie lubię jak inni śpią, gdzie ja już muszę być na nogach..strasznie mnie to denerwuje
Ja jestem na "nogach" nawet jak nie muszę

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
tak mi narobiłas ochoty tym jabłkiem, że sama poszłam po jedno i uwaga jem pierwsze jabłko w ciąży wcześniej kompletnie nie miałam na nie ochoty
Jedz dużo jabłek, będziesz mieć ładne Dziecko- to przykazanie mojej teściowej- może chociaż Ciebie zmobilizuje?
Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Mnie też na weekend nie będzie. Ale mam nadzieję, że dziewczyny się postarają i będzie co nadrabiać w poniedziałek przy kawie
E jak Was nie będzie to niby kto ma to naspamować?

A propo tych "komplementów" rodzinnych, że grubniecie- to moja teściowa podobno stwierdziła, że jakoś wyszczuplałam ostatnio
Nie ma to jak zeszczupleć w ciąży

Mały

Edytowane przez Margosia__
Czas edycji: 2013-03-01 o 06:56
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 07:02   #732
czarownica1
Zakorzenienie

Melduję się i ja na posterunku
Witajcie w ten piękny, wietrzny i deszczowy dzień (kurza dupa... wiatru i deszczu się komuś zachciało)

plan na dzis:
1. odwyk od wizazu - przynajmniej 4 h
2. ogarnąć chałupe
3. polenić się
4. zrobić jakieś zakupy
5. naolejować kłaki bo argan przyszedł wczoraj

wczoraj jednak "draka" była, bo Tż zaczął się ze mną o coś droczyć, na noże nie poszło ale se przynajmniej głos podniosłam
szarlotka przechwycona, ale coś nie mam na nią fazy.
seksu nie było, bo był film w TV więc poszłam spać
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 07:30   #733
shestiger
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie w ten piękny, wietrzny i deszczowy dzień (kurza dupa... wiatru i deszczu się komuś zachciało)

plan na dzis:
2. ogarnąć chałupe
3. polenić się
4. zrobić jakieś zakupy

wczoraj jednak "draka" była, bo Tż zaczął się ze mną o coś droczyć, na noże nie poszło ale se przynajmniej głos podniosłam
Ja też mam podobny plan, stwiedziłam że dziś trochę odpoczywam, wcinam płatki zbożowe i owocami ^^
Trochę posiedzę przy kompie, potem niewielkie sprzątanko i zakupy. Muszę też włoski pofarbować ale zawsze mi to ktoś robił więc będę miała wyzwanie
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 07:59   #734
Oliath
Zakorzenienie

CZAROWNICO, jesli odzaluje 3 stowki i kupie sobie Lucznika Anne, nowa z gwarancja na 2 lata, to to bedzie dobry wybor?... miele temat maszyn i juz wiem, ze nie mam kupowac plastikowych no name tylko dobrej marki, a zeby kupic uzywana sprawna to sie trzeba troche znac, a ja sie nie znam... Lucznik ma serwis we Wro jakby co...

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

She, zmien podpis BEDZIE happy end!!!
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-03-01 o 07:42
Stary 2013-03-01, 08:00   #735
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam podobny plan, stwiedziłam że dziś trochę odpoczywam, wcinam płatki zbożowe i owocami ^^
Trochę posiedzę przy kompie, potem niewielkie sprzątanko i zakupy. Muszę też włoski pofarbować ale zawsze mi to ktoś robił więc będę miała wyzwanie
dasz radę z włoskami, a lenistwo w naszym stanie wskazane... w końcu niedługo będziemy miały ręce pełne roboty
Stary 2013-03-01, 08:08   #736
Niunia20
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem jak to się skończy, żal mi tylko tego dziecka w brzuchu które niczym nie zawiniło a przeżywa taki stres razem ze mną..
edit. ww moim mieście jest centrum pomocy rodzinie byłam tam rano ale czynne dopiero od 15 w necie piszą ze jest darmow pomoc psychologa, myślę że mi się to przyda..
idź do CPR tam naprawdę mogą pomóc moja siostra pracuje jako psycholog w takim miejscu i naprawdę wielu osobom pomogła i wiele osób prosi o taką pomoc..

dziewczyny ile jest was więcej na wysokości pępka bo mnie przybyło 10 cm!!!!!!!
Stary 2013-03-01, 08:10   #737
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
CZAROWNICO, jesli odzaluje 3 stowki i kupie sobie Lucznika Anne, nowa z gwarancja na 2 lata, to to bedzie dobry wybor?... miele temat maszyn i juz wiem, ze nie mam kupowac plastikowych no name tylko dobrej marki, a zeby kupic uzywana sprawna to sie trzeba troche znac, a ja sie nie znam... Lucznik ma serwis we Wro jakby co...

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

She, zmien podpis BEDZIE happy end!!!
Oliath, miałam zebrać info i hurtem napisać, ale skoro już napisałaś o łuczniku to nie ma co czekać:

otóż, łucznik robi maszyny od dawien dawna, ale... dobre są te maszyny, które były dawniej robione, a te nowe nie mają zbyt odbrej opinii, choć są popularne. Zanim kupiłam swoją JUKĘ to prześledziłam opinie o nowoczesnym łuczniku (do grudnia miałam łucznika starego, super maszyna, działała uuuuu chyba od początku mojego dziaciństwa, a stara to ja jestem ) i nie były one zbyt pozytywne. A to że dla początkujących za toporna, w sensie szycia, a to że podzespoły w większości plastikowe i pękają, sporo ludzi po krótkim czasie oddawało do serwisu gwarancyjnego. Zniechęciło mnie to bardzo, bo dla mnie maszyna powinna szyć płynnie, bez oporów, być w miarę cicha. Kiedy w sklepie wzięłam maszynę do ręki, jakoś nie widziałą mi się ona kompletnie.
Serwis masz we Wrocku, niby na miejscu, w razie nie musisz się martwić co z nią zrobić. Cena przystępna. Ja za swoją Jukę na all dałam 600. Ale ona ma sporo funcji, które mi się przydadzą (overlock, obszywanie dziurek, różne ściegi itd.)
Zaraz jeszcze zerknę na inne maszyny i Ci na prv podeślę linki żebyś oblukała sobie.
Nie chcę Ci narzucać mojej opinii o Łuczniku, bo przecież Ty możesz być zadowolona, ale ... lubię Cię, fajna babka z Ciebie
Stary 2013-03-01, 08:13   #738
katarzynkajg
Zadomowienie

Witajcie
Zjadłam placki z sosem na śniadanie i już wiem że przez resztę dnia będę umierać kto je takie tłuste rzeczy na śniadanie
Nie mogłam się powstrzymać
Ja dziś nie mam specjalnych planów na dzień dzisiejszy mam ochotę na błogie lenistwo

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
idź do CPR tam naprawdę mogą pomóc moja siostra pracuje jako psycholog w takim miejscu i naprawdę wielu osobom pomogła i wiele osób prosi o taką pomoc..

Ja nie wiem ile od początku ciąży bo się nie mierzyłam ale w ostatnie 12 dni przybyło mi 5 cm

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 08:15   #739
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

i ja mówię dzień dobry
Przesyłam słoneczko, które dzisiaj znowu towarzyszy mi od rana))no i piątek wiec chce sie żyć.
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Ja jestem na "nogach" nawet jak nie muszę

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

Jedz dużo jabłek, będziesz mieć ładne Dziecko- to przykazanie mojej teściowej- może chociaż Ciebie zmobilizuje?

E jak Was nie będzie to niby kto ma to naspamować?

A propo tych "komplementów" rodzinnych, że grubniecie- to moja teściowa podobno stwierdziła, że jakoś wyszczuplałam ostatnio
a e jabłka to niby takie działanie upiększające? hyhyhy.. a ja ani jednego jabłka chyba nie zjadłam..i generalnie średnio mi smakują...

o mandarynkach czegoś nie słyszałaś? i bananach? bo tego to sporo

Kejt:
gratulacje!! super, że wszystko ok.

Czarownica:
noo piękny plan, szczególnie ten odwyk:P u mnie dzisiaj pracowicie i tak cały weekend. Kopnijcie mnie wieczorem abym w koncu mgr dokonczyła pewnej Pani... kaska się przyda a mi mobilizacja siadła...

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 08:21   #740
Guuusiaa
Zadomowienie

Witam się z Rana

Piękną pogodę mam za oknem więc pewnie znów wybyję na cały dzień
do tego poproszę o kciuki bo dziś o 18.30 wizytujemy

Wrzuciłam foty do klubu siebie brzydala

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 08:22   #741
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Oliath, miałam zebrać info i hurtem napisać, ale skoro już napisałaś o łuczniku to nie ma co czekać:

otóż, łucznik robi maszyny od dawien dawna, ale... dobre są te maszyny, które były dawniej robione, a te nowe nie mają zbyt odbrej opinii, choć są popularne. Zanim kupiłam swoją JUKĘ to prześledziłam opinie o nowoczesnym łuczniku (do grudnia miałam łucznika starego, super maszyna, działała uuuuu chyba od początku mojego dziaciństwa, a stara to ja jestem ) i nie były one zbyt pozytywne. A to że dla początkujących za toporna, w sensie szycia, a to że podzespoły w większości plastikowe i pękają, sporo ludzi po krótkim czasie oddawało do serwisu gwarancyjnego. Zniechęciło mnie to bardzo, bo dla mnie maszyna powinna szyć płynnie, bez oporów, być w miarę cicha. Kiedy w sklepie wzięłam maszynę do ręki, jakoś nie widziałą mi się ona kompletnie.
Serwis masz we Wrocku, niby na miejscu, w razie nie musisz się martwić co z nią zrobić. Cena przystępna. Ja za swoją Jukę na all dałam 600. Ale ona ma sporo funcji, które mi się przydadzą (overlock, obszywanie dziurek, różne ściegi itd.)
Zaraz jeszcze zerknę na inne maszyny i Ci na prv podeślę linki żebyś oblukała sobie.
Nie chcę Ci narzucać mojej opinii o Łuczniku, bo przecież Ty możesz być zadowolona, ale ... lubię Cię, fajna babka z Ciebie
Kochana Ty moja slusznie,trzymajmy sie blisko, dwie seniorki wiekiem na tym smarkatym watku
Spoko, moja moze byc glosna jak traktor, byle prosta w obsludze i bez tych plastikowych gowienek w srodku
Jestes moj guru i narzucaj co chcesz jak najbardziej!!
Kubulek
Stary 2013-03-01, 08:22   #742
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
J
O ja.. zazdroszczę...i to mnie też denerwuje

Cytat:
Ja chciałam się poseksić..ale dopiero jak skończę oglądać serial 'przyjaciółki' ale na 5 min przed końcem puścili reklamy, podczas których zasnęłam

Stary 2013-03-01, 08:24   #743
Oliath
Zakorzenienie

Oooo, Lili byla spiochem od rana, a po grahamkach z pasta jajeczna zapukala lekko znaczy lubi czy nie lubi?
Kubulek
Stary 2013-03-01, 08:25   #744
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Witam się z Rana

Cały czas trzymamy mocno

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Oooo, Lili byla spiochem od rana, a po grahamkach z pasta jajeczna zapukala lekko znaczy lubi czy nie lubi?
To miało oznaczać "mama daj jeszcze"

Stary 2013-03-01, 08:26   #745
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
i ja mówię dzień dobry
Przesyłam słoneczko, które dzisiaj znowu towarzyszy mi od rana))no i piątek wiec chce sie żyć.
Cytat:
Witam się z Rana

Jak ja wam zazdroszczę tej pogody

Guuusiaa trzymamy i czekamy na relację

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 08:29   #746
Oliath
Zakorzenienie

Zazdraszczam libido, moje spi snem zimowym, a na dodatek jak juz cos ten teges to taka jestem sucha i w ogole to w3ole spac

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Aaaaaaaaaa, pogody tyz zazdraszaczam

Cytat:
To miało oznaczać "mama daj jeszcze"
Ja mam na Lilo taki chytry sposob, jedne swietne cygaretki z panelem - waskie w tylku i biodrach, wiec jak siedze w nich, to mimo panela robi sie jej ciasno chyba i na bank zawsze cos fiknie
Kubulek
Stary 2013-03-01, 08:29   #747
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

guusia: 3mamy

dzoan: hahha no coż reklamy Cie wykończyły nawyraźniej

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 08:39   #748
Rockyyy
Zakorzenienie

Dzień dobryyyyy
Żabcie

Wyprawiłam o 6 Tż-a do pracy i nie moge spać
Obejrzałam powtórke ,,Na Wspólnej",zerkam na ,,DDTVN".
U mnie megaa ponuro i prószy snieg.Wieje strasznie

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:

plan na dzis:
2. ogarnąć chałupe
3. polenić się
4. zrobić jakieś zakupy

Hahaha ja bede zaglądac.Odwyku nie planuje lecz ,,rozsądny spam"
A co to za film spowodował brak sexu?
Cytat:
dasz radę z włoskami, a lenistwo w naszym stanie wskazane... w końcu niedługo będziemy miały ręce pełne roboty
Noo włosy spoko luzik,ja wczoraj miałam problem zeby pazurki u nóg obciąć i pomalować
Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Witajcie
Zjadłam placki z sosem na śniadanie i już wiem że przez resztę dnia będę umierać kto je takie tłuste rzeczy na śniadanie
No ktooo? Ciężarówka która akurat z rana ma ochote
Cytat:
Witam się z Rana

Zazdroszczę pogody.Ja miałam spacerowe pieskowe plany ale pogoda do d*** :/
Trzyma
Cytat:
O ja.. zazdroszczę...i to mnie też denerwuje

Ja chciałam się poseksić..ale dopiero jak skończę oglądać serial 'przyjaciółki' ale na 5 min przed końcem puścili reklamy, podczas których zasnęłam

A u mnie pojawiła sie nadzieja na horyzoncie ze za 3 tygodnie moze bd mogłaaaa
Stary 2013-03-01, 08:40   #749
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam na Lilo taki chytry sposob, jedne swietne cygaretki z panelem - waskie w tylku i biodrach, wiec jak siedze w nich, to mimo panela robi sie jej ciasno chyba i na bank zawsze cos fiknie
A wiesz..coś w tym musi być..bo też mam takie jedne spodnie.. obcisłe w nogawkach i biodrach, z elastycznego materiału i z wysokim stanem..wkoło talii jest szeroka guma. Przedwczoraj byłam w nich w pracy i popołudniu u rodziców siedziałam..i praktycznie cały dzień czułam ruchy synusia.. może też mu było troszkę ciaśniej niż zwykle i fikał

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
dzoan: hahha no coż reklamy Cie wykończyły nawyraźniej
zdecydowanie

Stary 2013-03-01, 08:41   #750
shestiger
Rozeznanie

Cytat:

[/COLOR]She, zmien podpis BEDZIE happy end!!!
Zmienie jak coś się ruszy w dobrym kierunku, póki co wsparcie w jego w 2 braciach mam gwarantowane, tylko jeden powiedział że mu w pysk przyleje za to wszystko ale mam nadzieję że nie jakoś mocno

Cytat:
Już załatwiam męża od koleżanki bo jej też farbuje, a ręcę przy jednym dziecku już mam pełne hahha więc będę miała pełniejsze

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość

Pójdę ale nie wiem czy dziś, nie chcę brać małej ze sobą, a do tego póki co mam lenia straszneeeego
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości