Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-28, 15:56   #2521
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Ta co dzieci nie chciała.....

Od kiedy chcecie sie starac?
Zaczynamy maj-czerwiec-lipiec.
Nie wiem kiedy nam sie uda...
Z Jaśkiem wyszło nam za trzecim razem.

Koocur
jak Ty sie czujesz? Mały już fika w brzuszku?
Stary 2013-02-28, 16:13   #2522
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Sophia jestem w 24tc. Dziś pokazywałam bratowej jak mi brzuch twardnieje, to mówiła, że masakra...
Moja siostra jak mnie dotykała w 20tc to też była przerażażona, mimo że jej twardniał brzuch ale nie aż tak! a jednak mamy skończony 36tc także nic się nie bój

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Dziewczynki zostawili mnie na obserwacji. Niby wstepnie na tydzien a potem sie zobaczy... jesli przeplywy w pepowinie beda ok i maly bedzie w miare przybieral, to moze po tygodniu na pare dni mnie puszcza... o ile zdaza, bo szyjka jest lekko skrocona. No nic... zobaczymy jak te przeplywy wypadna w kolejnych dniach...
Buziaki
Kochana ja chodze z całkiem skróconą i skurczami także mam nadzieje że przepływy będą ok i was wypuszczą

Cytat:
No to masz szczęście...

Spróbuj zrezygnowac z herbety i brac kilka łyków sprita.

Mi to pomogło. Po herbacie mnie mdliło jeszcze bardziej
Mi też herbata wywoływała mdłości, za to sprite do dziś mi towarzyszy aaa właśnie sobie zdałam sprawe że już nie długo ii.. będę pić wodę

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Niestey miałam tak samo
Ja stety, niestety mialam inaczej... mój aniołek rozłożył się we mnie...

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
A gdzie Lunka??
na chwile u mamy i spadam do mieszkania bez neta

Cytat:
Dziewczyny, które przeżyły poronienia... bardzo wam współczuję... Nie chcę nawet sobie wyobrażać .... Żadna na to nie zasłużyła... Nikt nie zasługuje... Ja wierzę dziewczyny, że modlitwa-ONA DZIAŁA cuda... Czasem trzeba czekać na swoje małe szczęście bardzo długo... Ale trzeba wierzyć, że będzie ok... i zaufać...
Wiesz moje pierwsze dziecko było wymodlone.. nie tylko przeze mnie.. później jak zaczęły się komplikacje to też nie ustawaliśmy w modlitwach a jednak mój aniołek odelciał do nieba... także modlitwa to dużo ale nie można tylko na niej polegać

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Byliśmy dziś w urzędzie gminy dowiedzieć się dokładnie o becikowe. Już wiem, że się nie załapiemy.
Kurde!!! Mój małż za dużo zarabiał i przekroczyliśmy pułap o 150 zł.
No trudno, kiedyś dawali wszystkim, teraz trzeba spełniać określone warunki. Ech...biednemu zawsze wiatr w oczy, pewnie na roczny macierzyński też się nie załapię.

Chociaż uspokoiło się ostatnio. Skurcze mam rzadziej, za to czuję szyjkę. Czasami mała tak się rozpycha, że mam wrażenie, że naciska na szyjkę a ta się otwiera. To bolesne doświadczenie.
zazdroszcze Ci że nie dostaniesz becikowego
a z szyjką to tak jak pisałam mam to samo.. aż zamieram bo nie wiem czy dziecko wychodzi czy jak, takie uczucie

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Bajka przykro mi z powodu brata Ja też straciłam brata jak miał 2,5 roku, do dziś jak widzę jeo zdjęcia to jest mi przykro, że nie ma go z nami. Teraz miałby 23 lata ale za każdym razem się wzruszam jak widze jego zdjęcia albo jak go wspominamy
moge zapytać o powód ?

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość

Koocur
jak Ty sie czujesz? Mały już fika w brzuszku?
Witaj zdecydowaliście się na drugie?

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 16:15   #2523
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

Koocur jak Ty sie czujesz? Mały już fika w brzuszku?

OOO kochana jak cudownie....ciekawe czy my tak szybko będziemy chcieli drugie

Ja teraz sie czuje juz dobrze. Mały fika juz od 15 tygodnia ciąży

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 16:28   #2524
Dzastin08
Wtajemniczenie

Hej, ja tylko na chwilkę przywitać się...mam strasznego lenia,od wczoraj mnie senność bierze...
Jutro mam wolne więc Was nadrobię

Witam nową koleżankę

Buziaki

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 16:38   #2525
misia332
Zakorzenienie

Ja też witam nową koleżankę.

Dzastin ja niedość, że mam senność, to spać nie mogę, bo mnie mdli non stop od 15, już bym chyba wolała pawia puścić.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 17:29   #2526
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Dzastin Bromek doszedł, dziękuję
Stary 2013-02-28, 17:37   #2527
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Dziewczyny, mam od 2 dni takiego klienta że chyba sobie strzelęw łeb. Ciągle zgłaszał szkody z polisy na dom. Chciałam mu wznowić polisę i system go blokuje. Nie chcą go ubezpieczać i co się dziwić. I od 2 dni mu to tłumaczę, że widzę szkody na jego peselu,a on mi gada że przez spółdzielnie zgłaszał i spółdzielnia się przyznała do winy. A na ch*j mi to wiedzieć
Dzwoni do mnie po 5 razy dziennie, gada 20min i nie rozumie jak mu mówię, że nie mam kompetencji, albo mam klienta i nie mogę rozmawiać. Dzisiaj go zapytałam czy jak mi klient ucieknie to on mi odda prowizję która stracę! Debil! Głową mnie boli tak że już wytrzymać nie mogę

Stażystka odbiera telefony w biurze i mu mówi, że mnie nie ma. Dzisiaj był osobiście

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 17:39   #2528
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam od 2 dni takiego klienta że chyba sobie strzelęw łeb. Ciągle zgłaszał szkody z polisy na dom. Chciałam mu wznowić polisę i system go blokuje. Nie chcą go ubezpieczać i co się dziwić. I od 2 dni mu to tłumaczę, że widzę szkody na jego peselu,a on mi gada że przez spółdzielnie zgłaszał i spółdzielnia się przyznała do winy. A na ch*j mi to wiedzieć
Dzwoni do mnie po 5 razy dziennie, gada 20min i nie rozumie jak mu mówię, że nie mam kompetencji, albo mam klienta i nie mogę rozmawiać. Dzisiaj go zapytałam czy jak mi klient ucieknie to on mi odda prowizję która stracę! Debil! Głową mnie boli tak że już wytrzymać nie mogę

Stażystka odbiera telefony w biurze i mu mówi, że mnie nie ma. Dzisiaj był osobiście
Napisz mu może na piśmie, albo poproś kogoś z centrali. Nie wiem co Ci doradzić. Niektórzy ludzie nie rozumieją.

Stary 2013-02-28, 17:46   #2529
kooocur
Zakorzenienie

Ja wybucham złoscia od wczoraj bez powodu...ale przez jakies głupoty...czy ciąża tak działa??

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:13   #2530
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Jedziemy ze znajomymi do Warszawy, do siostry Tż. Plan mamy napiety i pewnie będę wykończona po tym weekndzie. Siostra Tż chce zabrać mnie i moją kumpelę do braffireki a chłopaki w tym czasie jadą na targi motocyklowe. W sobotę idziemy do centrum nauki Kopernika, potem na obiad do gruzińskiej restauracji (gdzie Gesslerowa robiła rewolucje) a wieczorem to teatru Karolaka, zobaczę go w roli głównej A w niedziele do domku. Zapowiada się ciekawie
Ale super weekend Ci się szykuje
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
testuje w niedziele, chyba ze @ zaskoczy wczesniej. a pewnie tak bedzie, bo zawsze sie tak dzieje, kiedy zaczynam sie nakrecac

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Po prostu uważam, że każdemu obywatelowi w tym kraju należy się te 1000zł i już. Czy masz 1 000zł/miesiąc, czy 10 000zł/miesiąc. Z mojej strony EOT.
Tu bym się akurat zgodziła. Lepiej niech każdy dostanie, niż ktoś ma przekroczyć o 5 zł i nie dostać

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że wiele osób się niepotrzebnie nakręca widząc np mieszkania innych, ciuchy innych itp.
A to jest tak, że jeden sobie od ust odejmie, żeby kupić super buty (bo inni zobaczą co noszę a nie co jem), drugi weźmie fąfnaście kredytów (na mieszkanie, na meble, na auto, w końcu na przeżarcie).
I inni widzą tylko te buty, to auto, te meble. A nie widzą debetów, nie widzą talerzy tych ludzi.
Ja staram się nie szaleć w żadnym względzie a mimo to nie jest super łatwo. Kredyt wzięłam na mieszkanie i nie chcę innych. Ale trzeba bylo okna zrobić na już to TŻ wziął. Teraz wziął część na auto (12 letnie zresztą) bo nam jest potrzebne.
Ale nigdy nie wezmę mebli na raty, nigdy nie kupię butów za 500zł, nie wydaję tony na kosmetyki, ciuchy tylko na wyprzedażach/lumpach/szyję sama itp.
Dlatego u mnie szału nie widać pod żadnym względem, za to osoba zarabiająca gorzej ode mnie moze na 1 rzut oka wydawać się "kasiastą".

Co do podkreślonego - mam tak samo. Po co mi 10 par spodni skoro i tak mogę na raz nałożyć jedne?
Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Cześć, witam się z kawusią

Na dzień dobry bede Was opiep.rzać...

Prosze do pierwszego rzędu Isię i Misię i nie wiem kto tam jeszcze mnie nakręcał...

Mówiłam ze nic z tego to zeście mnie wczoraj zaczeły wkręcać fazę niepotrzebnie, całą noc nie spałam , jak do wczoraj nie miałam zadnych objawów to wczoraj miałam wszystkie łącznie z prodem i połogiem !!!!!!!!!już prawie o becikowe się ubiegałam!!!
Dziś rano wstałam 12 dfl , 8 dni po plamieniu ( ktore mogło być implant.) i zrobiłam test o czułosci 10ml i co ??? I nawet cienia cienia z cieniem ! pfffffffffffffffffff jestem zła! i nie na siebie ani na brak kreski ale na WAS!!!!!
Przykro mi
Cytat:
I co mi po tej miłosci

Cytat:
dziewczyny ja mam tak bardzo dość nakręcania się ze postanowilam do maja nie siedzieć i nie czytać tego wszystkiego...zostały mi 2 cykle tylko i kolejny szpital więc nie bądzcie na mnie złe ale do maja lub do zaciązęnia Was opuszczam Bede Was podczytywać coby być na bieżąco mniej wiecej , bede Wam dzielnie kibicować i z checią z Wami wszystkimi porozmawiam ale na klubie albo fb nie zahaczając tematu starań,fasolek,objawów. Po wczorajszej wkręcie tak bardzo sie zawiodłam i tak bardzo to przezyłam ze czuje sie dziś jak po jakiejś wojnie..jest mi zle i smutno , mam ochotę wyć. Ale wy mnie rozumiecie
Odezwij się też czasem tutaj, żeby te poza klubowe wiedziały co u Ciebie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
najważniejsze że mieszaknie jest piękne
zostały mi tylko resztki do ogarnięcia i poukładanie rzeczy Kamilka
miłego dnia

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
melduję się już poremontowo
Cześć Kwicia
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Napisz mu może na piśmie, albo poproś kogoś z centrali. Nie wiem co Ci doradzić. Niektórzy ludzie nie rozumieją.
Dzwonił już do Centrali... powiedzieli mu że jestem niekompetentna - fakt, w jednej sprawie nieświadomie się pomyliłam z pośpiechu, złości, bólu głowy - żeby tylko się go pozbyć. Jutro mu powiem, żeby zadzwonił do Wiednia, do siedziby firmy

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-02-28, 18:16   #2531
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj chyba była jednak owu,ale nie podziałaliśmy
Smutno mi bo dokładnie rok temu zaczął się cykl w którym począł się Aniołek

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
i sie zaczelam nakrecac... dzis czuje jak mnie brodawki i sutki bola

Cytat:
14 stopni!!!! Dzisiaj w Szczecinie nareszccie świeci słoneczko, u nas nie będzie tak ciepło ale czuć wiosnę w powietrzu Niedługo będę jeździć rowerem do pracy.
Wczoraj w ogrodzie Tż zobaczył, że przebijają się krokusy

Trzymam kciuki!
o tak dzis bylo pieknie, ale co z tego jak i tak myslalam ze zdechne dzis conajmniej 10 razy

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Nuna, czy ja wiem, czy 1900zł to sporo? Ok, jest to wystarczająco, ale nie powiedziałabym, że sporo. My samych opłat mamy 1200zł i nie ma w tym ani jednej raty za cokolwiek - same opłaty. Do tego mąż jakoś do pracy musi dojechać, auto trzeba zatankować, opłacić (czemu mnie co roku OC i przegląd zaskakują w ostatnim momencie? ), zawsze wyskoczy jakiś niespodziewany wydatek. Jakby tak policzyć jeszcze np. 600zł ratę za mieszkanie, to ta suma jest tak akurat na przeżycie, bez żadnych luksusów. Nie mówię nawet o odłożeniu na jakieś wczasy. W innych krajach są takie socjale, że szkoda mówić. Te 1000zł to jest tak akurat żeby kupić średniej klasy wózek. Dużo chyba od Państwa nie oczekuje, skoro płacę podatki, a lekarza-człowieka na NFZ nie uświadczysz. Chociaż te wizyty prywatne i badania niech się W CZĘŚCI zwrócą. Dla mnie porażka.
oj to temat na poemat, co zreszta sie odbylo ja tylko napisze ze strasznie zazdroszcze komus kto potrafi utrzymac rodzine za 2 tys. dla mnie jest to niemozliwe, a za nim tz wyjechal za granice, mial 2,5 tys na reke i nic z tego nie zostawalo dobrze ze wtedy ogarnial swoja firme i byl dodatkowy grodz bo nigdy w zyciu bysmy nie wyrobili. ja w tym miesiacu mialam ponad 5 tys oplat! kumulacja okropna w lutym sie zrobila, szkola, zlobek, OC, lekarze, rachunki - masakra! a nie mamy kredytu na mieszkanie.

Cytat:
Cześć, witam się z kawusią
ej no czemu tak cos nam watek podupada normalnie! zaraz zadnej tu nie bedzie my tu caly czas bedziemy czekac na ciebie!

Cytat:
Ja wybucham złoscia od wczoraj bez powodu...ale przez jakies głupoty...czy ciąża tak działa??

Szejda, nie wiem dlaczego mi nie zacytowalo odnosnie twojego brata... ale bardzo mi przykro moj mial 25 lat, ostra bialaczka, po przeszczepie byl 4 miesiace, a zabilo go zapalenie pluc

Witam sie
mega zabiegany dzien za mna :/ najpierw krzywa, wynikow nie kumam. na czczo oczywiscie za wysoka, 110. po obciazeniu 75g glukozy i po 2 h 103 czyli w normie. ktos mi powie co mnie czeka ?
dobrze ze jutro do lekarza to dowiem sie czy jestem skazana na diete do konca ciazy

tz przyjechal, przytulny jak dawno nie byl. az w szoku bylam, chyba dotarlo do niego jak mu ostatnio nagadalam. zmywarke w koncu podlaczyl, kongo mialam i pol dnia spedzilam na mysleniu gdzie tu upchnac rzeczy z szafki ktora przez zmywarke musielismy wywalic. masakra. padam na ryj. wypompowana ze wszystkich sil jestem. jak teraz jest taka masakra, to ja sie zastanawiam czy mi sie pod koniec ciazy w ogole bedzie chcialo oddychac :/

jutro mam usg genetyczne, wiec prosze o bardzo mocne kciuki
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:34   #2532
IsiaG
Zadomowienie

"Według ostatnio przeprowadzonego sondażu 100% badanych wybrało PO.
Zadane w ankiecie pytanie brzmiało:
"Wycierasz dupę PRZED czy PO?"
Część badanych oddała zabrudzone ankiety".

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:38   #2533
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Isia ale wejście

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-02-28, 20:57   #2534
nuna2
Zakorzenienie

LInka... odezwij się czasem tu... Mnie nie ma w klubie, a chciałabym wiedzieć, co u CIebie...

Kocur humorki ciążowe??

Luna Ty jesteś trochę takim moim guru wiesz?? Taka moja nadzieja

Mystiquee witam

IsiaG to ja zacznę przed
Stary 2013-02-28, 21:14   #2535
Mokka_83
Wtajemniczenie

Dziewczynki, witam sie z wieczorka
I jestem bardzo happy, bo jutro nas chyba wypisza) Przeplywy wyszly dzis dobre, wiec bardzo sie ucieszylam No i w koncu bede mogla Was nadrobic po ludzku, bo to masakra na telefonie... No ale lepszy taki kontakt ze swiatem niz zaden
Zauwazylam tylko na oststniej stronie, ze u Linki lipa i ze chce sie troche wycofac... Kochana, przykro mi i mam nadzieje, ze szybko za nami zatesknisz
Stary 2013-02-28, 21:15   #2536
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Isia ale się uśmiałam
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:17   #2537
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Witaj zdecydowaliście się na drugie?
Stwierdziliśmy, że za jednym wstawaniem odchowamy dwoje
Jestem 3 miesiące po porodzie i znów marze być w ciąży...
Poród to niesamowita magia... Moge rodzic nawet 5 razy
Jeszcze mnie krocze dobrze nie przestało bolec, a ja już o drugim porodzie myślę
Cytat:
OOO kochana jak cudownie....ciekawe czy my tak szybko będziemy chcieli drugie

Ja teraz sie czuje juz dobrze. Mały fika juz od 15 tygodnia ciąży
Jak będziesz miała takie dziecko jak ja, to szybko zachce Ci sie drugiego
A ruchy to super sprawa
Cytat:

kooocur na kiedy masz termin? Bo nie masz żadnego suwaczka, żebym mogła śledzic Twoje terminy?
Stary 2013-02-28, 21:44   #2538
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
a zrób test :P
a czy ty mnie nie nakrecasz ??przeciez normalny @ mialam...?? fakt 3 dni zawczesnie ale trwala normalie 6 dni.

I ja cie rozumiem.
Stary 2013-03-01, 06:15   #2539
pszczoua
Zakorzenienie

Mokka super że wszystko dobrze Niech Gucio jeszcze troszkę poczeka w brzuszku, chociaż do tego 18ego

Laski mamy marzec! Już niedługo będziecie się rozpakowywać i wstawiać zdjęcia maluszków
Stary 2013-03-01, 06:33   #2540
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Witam się nie z kawą, tylko ferwexem
boli mnie głowa, leci z nosa, ledwo mówię

miłego PIĄTECZKU

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-03-01, 06:53   #2541
misia332
Zakorzenienie

I ja się witam z tostem i kakao, ale chyba nie dam rady. Niedobrze mi od momentu jak wstałam z łóżka.

Stary 2013-03-01, 07:11   #2542
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

o tak dzis bylo pieknie, ale co z tego jak i tak myslalam ze zdechne dzis conajmniej 10 razy

oj to temat na poemat, co zreszta sie odbylo ja tylko napisze ze strasznie zazdroszcze komus kto potrafi utrzymac rodzine za 2 tys. dla mnie jest to niemozliwe, a za nim tz wyjechal za granice, mial 2,5 tys na reke i nic z tego nie zostawalo dobrze ze wtedy ogarnial swoja firme i byl dodatkowy grodz bo nigdy w zyciu bysmy nie wyrobili. ja w tym miesiacu mialam ponad 5 tys oplat! kumulacja okropna w lutym sie zrobila, szkola, zlobek, OC, lekarze, rachunki - masakra! a nie mamy kredytu na mieszkanie.

ej no czemu tak cos nam watek podupada normalnie! zaraz zadnej tu nie bedzie my tu caly czas bedziemy czekac na ciebie!

Szejda, nie wiem dlaczego mi nie zacytowalo odnosnie twojego brata... ale bardzo mi przykro moj mial 25 lat, ostra bialaczka, po przeszczepie byl 4 miesiace, a zabilo go zapalenie pluc

Witam sie
mega zabiegany dzien za mna :/ najpierw krzywa, wynikow nie kumam. na czczo oczywiscie za wysoka, 110. po obciazeniu 75g glukozy i po 2 h 103 czyli w normie. ktos mi powie co mnie czeka ?
dobrze ze jutro do lekarza to dowiem sie czy jestem skazana na diete do konca ciazy

tz przyjechal, przytulny jak dawno nie byl. az w szoku bylam, chyba dotarlo do niego jak mu ostatnio nagadalam. zmywarke w koncu podlaczyl, kongo mialam i pol dnia spedzilam na mysleniu gdzie tu upchnac rzeczy z szafki ktora przez zmywarke musielismy wywalic. masakra. padam na ryj. wypompowana ze wszystkich sil jestem. jak teraz jest taka masakra, to ja sie zastanawiam czy mi sie pod koniec ciazy w ogole bedzie chcialo oddychac :/

Trzymam kciuki za USG! Bedzie super

Cytat:
Ciąża Hormony szaleją

Cytat:
I jestem bardzo happy, bo jutro nas chyba wypisza) Przeplywy wyszly dzis dobre, wiec bardzo sie ucieszylam No i w koncu bede mogla Was nadrobic po ludzku, bo to masakra na telefonie... No ale lepszy taki kontakt ze swiatem niz zaden
Zauwazylam tylko na oststniej stronie, ze u Linki lipa i ze chce sie troche wycofac... Kochana, przykro mi i mam nadzieje, ze szybko za nami zatesknisz
SUper!! Wracaj szybciutko do domku!

Cytat:

miłego PIĄTECZKU
O kurde i zaś choróbska.. Wracaj do zdrówka

Misia a Ty do łóżka z mdłościami
Skierka jak się czujesz?
Linka zaglądaj do nas

Witam się
Szaro buro i ponuro ,ale chociaż już sniegu nie ma..

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 07:19   #2543
misia332
Zakorzenienie

Colorku żeby chociaż leżenie przyniosło mi ulgę, nic mi nie pomaga, mdli mnie od rana do wieczora, a dzisiaj muszę sama na zakupy jechać, bo TŻ bedzie długo w pracy.

U mnie też szaro i ponuro dzisiaj, dwa dni ładnego słońca, a teraz się chmurzy.

Dziewczyny, mam pytanie, czy któraś z Was w ciąży dużo jeździła samochodem i używała adaptera do pasów ?

Stary 2013-03-01, 07:23   #2544
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
dziewczyny ja mam tak bardzo dość nakręcania się ze postanowilam do maja nie siedzieć i nie czytać tego wszystkiego...zostały mi 2 cykle tylko i kolejny szpital więc nie bądzcie na mnie złe ale do maja lub do zaciązęnia Was opuszczam Bede Was podczytywać coby być na bieżąco mniej wiecej , bede Wam dzielnie kibicować i z checią z Wami wszystkimi porozmawiam ale na klubie albo fb nie zahaczając tematu starań,fasolek,objawów. Po wczorajszej wkręcie tak bardzo sie zawiodłam i tak bardzo to przezyłam ze czuje sie dziś jak po jakiejś wojnie..jest mi zle i smutno , mam ochotę wyć. Ale wy mnie rozumiecie
SzkodaOdzywaj się czasem...
Cytat:
Napisane przez ruda_not_grazyna Pokaż wiadomość

Dziewczyny, ja też będę coraz rzadziej zaglądać, bo niestety jak mamy starania zawieszone to jakoś mi tak przykro czytać o objawach, testach, owulacjach itd. zazdrość przeze mnie przemawia po prostu
oczywiście cały czas Was podczytuję i podczytywać będę - tak, to uzależnienie Aczkolwiek wybaczcie, jeśli będę rzadko się odzywac
mam nadzieję, że wrócę do Was szybciej, niż myślę.
Pisz czasem co u ciebie...
Cytat:
Witam sie nieśmiało...
Podczytuje Was już długo..
Można dołączyć?
Witaj
Cytat:

Ja stety, niestety mialam inaczej... mój aniołek rozłożył się we mnie...

Cytat:

Co za facetNiektórzy są tępi i nie rozumieją
Cytat:
Raczej tak
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

Tak bardzo mi przykro z powodu brata

za usg
Cytat:

Cytat:

Ja mam już weekend,musze dziś posprzątać,zrobić leczo na obiad a na 18:00 idziemy do znajomych

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 07:42   #2545
nuna2
Zakorzenienie

Mokka_83 ciesze się, że wychodzicie Ps. Uwielbiam jak piszesz Gucio

Cytat:
biedna Kurcze taki głupi sezon chorób
miłego PIĄTECZKU
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Colorku żeby chociaż leżenie przyniosło mi ulgę, nic mi nie pomaga, mdli mnie od rana do wieczora, a dzisiaj muszę sama na zakupy jechać, bo TŻ bedzie długo w pracy.

U mnie też szaro i ponuro dzisiaj, dwa dni ładnego słońca, a teraz się chmurzy.

Dziewczyny, mam pytanie, czy któraś z Was w ciąży dużo jeździła samochodem i używała adaptera do pasów ?
kochana a próbowałaś imbiru?? mi lekrz kazał to pić na mdłości. Chociaż u mnie to było tak, że jak nie zwymiotowałam, to nie mogłam nic zjeść. Przetwasz to Dasz radę;*

Witam się z kubkiem gorącego kakao bo kanapki zdążyłam pochłonąć.

a no i dziś kończymy 24 tydzień więc zaczynamy 25
Stary 2013-03-01, 07:44   #2546
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

a no i dziś kończymy 24 tydzień więc zaczynamy 25

Stary 2013-03-01, 07:46   #2547
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:

miłego PIĄTECZKU
Czosnek i miod najlepsze lakarstwa... a na gardelko syrop z cebuli luz z buraka...
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia

Cytat:
Witam
Ja mam już weekend,musze dziś posprzątać,zrobić leczo na obiad a na 18:00 idziemy do znajomych
Zazdroszcze weekendu... ja dzisiaj jeszcze na druga zmiane i tez wolne
I kiedys dostaniesz ode mnie za te necenie tymi potrawamia... leczo

Witam sie z wami... ja dzisiaj mialam pierwsza noc od pewnego czasu bez glupich snow wyspana i wypoczeta jestem...
Wczoraj z Tz bylismy tak padnieci ze pomimo zmeczenia bylo tymtyrymtym na leniwca

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-01, 07:49   #2548
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość

Zazdroszcze weekendu... ja dzisiaj jeszcze na druga zmiane i tez wolne
Opowiadaj jak ci sie pracuje

Stary 2013-03-01, 07:50   #2549
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dzień Dobry

Izka, przybij piątke bo również mam już weekend

Nadrobiłam Was, dziewczyny bardzo mi przykro,że Was to spotkało...
dopóki nie miałam styczności z Naszym wątkiem to nie miałam pojęcia,że to się tak często zdarza... ja codziennie się boję o moją kruszynkę,że coś może się stać... jednak staram się być dobrej myśli.

Linka
- może odpoczynek faktycznie dobrze Ci zrobi ale wracaj do Nas szybciutko
Bajka- 3mam kciuki za dzisiejszą wizytę!

Ja mam jutro pierwszą wizytę, od poniedziałku już odliczam dni

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 07:51   #2550
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

mokka alez cudownie czyta sie takie wiesci!!!

nuna alez ten czas niesamowicie leci...

wszystkie zakatarzone przepraszam, bo to chyba ja wnioslam te wirusy na watek sama do tej pory smarcze i nie jest mi za bardzo lepiej. uparte to to jest okropnie

no i jesli i u mnie @ przyjdzie w tym miesiacu, to tez znikam na jakis czas. kkocham Was dziewczyny, ale oprocz gadania, ze stopuje z nakrecaniem sie musze cos zrobic, zeby calkowicie odciac sie od tematu. dzis po raz kolejny zlamalam swoja obietnice, ze bede testowac w niedziele test 10 wyszedl negatywny, wiec przestaje sie ludzic. czekam do niedzieli, ale kolejny cykl poszedl sie *****. jade na wielkanoc do domu, bede miala troche wiecej czasu na rozerwanie sie, zycie towarzyskie, przedewszystkim lekarza, wiec moze ta przerwa rzeczywiscie jest mi pisana...

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości