|
|
#2581 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Nie, bardzo watpliwe, ze to blednik.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Badanie nie jest super przyjemne tzn samo badanie tak tylko zaraz po jest mało miło ale chyba warto zrobić jak często się to przydarza
No chyba że ktoś jest taką fajtłapą jak ja Dziś wkładając dżinsy rurki dość wąskie wymachnęłąm nogą i strzeliłam palcami w futrynę, aż osunęłam się na ziemię z bólu
|
#2583 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. o, normalnie jak na Dukanie
|
|
|
|
|
#2584 |
|
BAN stały
|
![]() Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę, że SB stał się centrum promocji Lindy i tylko nabijacie jej wejścia, bo ja też już nie wytrzymałam i do niej zajrzałam Zajrzałam i padłam
|
|
|
|
#2585 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obiad mam, brakuje mi pomysłów co żreć na śniadanie , bo ile można serek z avocado, tudzież bułkę z serem ![]() Cytat:
zrobiłam se jajówę z pomidorcem i ścipiorem Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2586 |
|
Nindżopesz
|
Też zajrzałam do Lindy i padłam
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
eeee Dukani jedliby Nesquik????
Cytat:
![]() 5 dni w tyg obstawione - kanapki jadam tylko jak są fajne pomidory - avocada na kanapce Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-03-01 o 12:38 |
|
|
|
|
#2589 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
A żeby Ci się trwała wyprostowała! Siedziałem se przy uchylonym oknie wczoraj, no i mam ![]() U nas ryba, pyry i kapkisz ![]() Z tym to jest chyba tak samo jak z kosmosem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2590 | |||
|
Wiedźma
|
Ja też. Sampli raczej.
Dzięki. Nie wiem, czy byłam gotowa na te doznania, ale gdybym nie dostała linka niechybnie uschłabym z ciekawości. ![]() Teoria Eenax o ciemnym pokoju wydaje mi się prawdopodobna. Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i wszystko jasne. Mój nietopsz jest najcudowniejszym człowiekiem w galaktyce i okolicach. Poważnie, bez krztyny sarkazmu. Cytat:
|
|
#2591 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja skakałam dość długo zaczynałam od 500 czy 800 w zależności od kondycji a poźniej po 2000, od 20 do 40 min skoki na jedną lub drugą nogę lub żabą trzeba uważać na stawy, bo skakanie na twardym obciąża no i jak się raz przeforsowałam, to mi mięśnia w łydce zablokowało na parę dni. po schodach chodziłam jak robot ![]() nie wiem ile trzeba ćwiczyć żeby tak skikać http://www.youtube.com/watch?v=zoMYU_nOGNg skakankę mam różową plastikową z licznikiem
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-03-01 o 13:04 |
|
|
|
|
#2593 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A jak efekty chuściowe? |
|
|
|
|
#2594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Za późno
![]() Cytat:
Czyli co za dużo to nie zdrowo ![]() Ale ktoś tu napisał że ćwiczy intensywnie już któryś m-c i waga stoi czyli po kij się forsować i męczyc ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
|
|
#2595 |
|
Nindżopesz
|
Ja teraz ćwiczę testowo, przez luty robiłam siłowe (tak pseudo co prawda) a w marcu chcę interwały na skakance i zobaczyć czy coś się zmieni.
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Ale do tego dieta?
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Hmmmm nie mamy pojęcia.................. .może maskę do włosów bo masz za mało?
|
#2600 |
|
Nindżopesz
|
Teoretycznie, w praktyce przez ostatnie 2 tyg miałam załamanie ale mam chęć szczerą już się pilnować.
|
|
|
|
#2601 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam takie dni że nic nie jem tzn troszkę, tak jak powinnam a za kilka dni wyżrę całą czekoladę ![]() A właśnie ostatnio się wkurzyłam w Kerfurze, wzięłam gazetkę i byłą czekolada 1+1 za grosz.Fakt w gazetce było napisane od kiedy ta promocja ale mogłam gazetki nie przeglądać prawda?zresztą zawsze było tak że gazetka jest od tego dnia do tego a teraz w środku robią dodatkową promocje na dane dni ![]() I na wielkim szyldzie jak byk cena 1,19 nad czekoladami.Przy kasie, już po zapłaceniu się okazało że cena to 2,49zł za sztukę ![]() Dziś wracam tam i patrzę szyld ogromny nadal z ceną 1,19 a pod spodem na tym szyldzie włożona mała karteczka 2,49 ![]() Mylące jak cholera, a co jeśli ktoś ma słaby wzrok jak starsi ludzie np? Zwrotów oczywiście nie ma
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak...Hergona ( do mycia) i jedwab GP ( co z tego że mam trzy inne w użyciu) i żel aloesowy Resztką silnej woli odlożyłam Artiste keratynową na połkę. I to bylo jedyne 5 zł ktore mi zostao z dzisiejszych zakupow
|
|
|
|
|
#2604 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mięśnie na łydkach i ramionach wypracowałam kondycja się bardzo poprawiła skikając dużo wody się traci ja dla przyjemności i poprawy koordynacji ![]() jest wątek skaczący na Wi. Cytat:
ja nie skaczę od prawie roku, bo nie mam warunków został basen i teraz na kołysce z matą będe się wyginać ![]() może na zumbę w końcu bym się zapisała dawna znajoma prowadzi zajęcia
|
|
#2606 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę i mi się noga do wewnątrz wywija, choć teraz już rzadziej mi się to zdarza. Jednakże szczytem wszystkiego było uderzenie się 2 razy w to samo kolano tj była zima, pierwszego uderzenia nie pamiętam jak to się odbyło, kolano było stłuczone: siniak, krwiak i wszystko w jednym i piekielny ból, no i razu pewnego szłam sobie do pracy i postanowiłam pójść na skróty tj. przejść przez taki niski murek i jak z niego zeskakiwałam to mi się jakoś nogawka zaplątała i się wywaliłam na ... to bolące kolano Zwijając się z bólu dotarłam jakoś do pracy... Oczywiście mogłam iść dłuższą drogą, nie przez murek, ale może i tam by coś na mnie czyhało i bym się wyebała i tak i tak ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szampon, odżywkę, maskę, krem do rąk na włosy? ![]() Witam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do cen wprowadzających w bląd...normalna praktyka...ludzie ciągle nie nauczyli się czytać dokłądnie paragonów... ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- O , o kremie zapomnialam ![]() Znaczy kupilam, z Anidy za zawrotną sumę 2,50 . Na wlosy będzie
|
|
|
|
|
#2608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kanapki tylko z nabiałam, a wędlina tylko sama, ostatnio miałam ciąg na surową polędwicę tzw. łososiową Cytat:
ad2. z analogiem? ![]() ja, ja, ja wiem
|
|
|
#2609 | |
|
Nindżopesz
|
Ty farciaro
![]() Nie wiem czy warto się bujać w te i z powrotem do Natury czy znowu nie będzie ![]() Cytat:
A jak ouda, jak brzuch?
|
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wrażenie, że to wpisane w politykę firmy robię zakupy w 2 i zawsze drogę od kasy do obslugi klienta zajmuje mi dokładne sprawdzenie paragonu jak kupuję ponad 10 produktów, to co najmniej 1 jest wbity drożej niż na półce a czasem decyduje się na zrobienie zapasów jakiegoś produktu tylko dlatego, że jest w promocji bez problemu oddają różnicę w cenie albo przyjmują zwrot dla zasady się upominam, nie lubię być robiona w ch...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

abo kabanosa abo jaja 
bez przesady, widziałam Cię na fotkach

no to ja mam "tylko" te same problemy ze skręcaniem kostek - idzie se mój chuop ze mną a tu nagle ni ma baby - składam się jak harmonia