|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
![]() ![]() hmm oni wogole chyba do wysokich tez nie należą i maja male stopy a jak stopa mała to i ..... mały tak słyszałam ![]() Dziewczyny które zaczynały Ćwiczyć na orbitreku po ile minut ćwiczyłyście na początku ?? ja 25 min i nie daje rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Raczkowanie
|
Nie martw się, ja na początku dałam radę 15 i miałam taką zadyszkę, że masakra :P teraz śmigam 40 min na lajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
Ja na początku 15 a teraz spokojnie 45
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zadomowienie
|
aaa to dobrze ze nie jest zemna az tak zle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
Cwiczac zwiekszasz wydolnosc i poprawiasz kondycje
![]() Ja chce na silownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poznałam Hindusa przez Internet i lubię sobie z nim na skype pogawędzić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
No przeciez wiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Raczkowanie
|
Kurczę dziołchy, czy jak robicie a6w to później Was tak brzuch boli? W sensie mięśnie??? Jak chce wstać, czy się położyć na brzuchu to mam wrażenie jakbym miała skurcz brzucha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() U mnie dzisiaj humor średni, tak samo jak pogoda. Pokłóciłam się wczoraj z małżem i mi to siedzi w głowie cały czas... Na prawdę czasami przechodzi samego siebie. Czytam Was regularnie i tematy, które poruszacie potrafią mi poprwić skutecznie humor. Zresztą wczoraj po kłótni weszłam tu do Was i nadrobiłam wszystko i od razu mi się humor poprawił. Monia co do Twojego maminsynka to szkoda sobie głowy zawracać. Dla każdego faceta jest mama najważniejsza ale jak jest ważniejsza od kobiety i randki z pyszną kolacją to już jest przegięcie, że nie wsponme w ogóle o tym co napisał, bo się tylko pogrążył... U mnie dzisiaj na obiad sałatka z kurczakiem-pycha będzie mam nadzieje z tza-tzikami... juz się nie mogę doczekać. Ja też dawniej miałam blond i farbowałam Palette bo na moich włosach nic innego nie działało, nawet jak u fryzjera robiłam to lepiej nie wychodziło. Teraz mam naturalne jak widziałyście na zdjęciach ale w gowie zawsze zostanę blondynką. Teraz nie bede jednak się tak farbować bo już wogóle by mi powypadały te moje kudełki także może lepiej nie kombinuje ![]()
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
Rozeznanie
|
Monia baw się dobrze
![]() ![]() ![]() Ja Wam z orbim nie pomogę, bo w życiu na tym nie ćwiczyłam ![]() ![]() Kasiu to zupełnie jak z moimi włosami tylko Palette (która okropnie je popaliła) i Joanna (która nie do końca daje radę na 9 wypróbuję nowy odcień na 12) ![]() A co do męża musieliście się mocno pokłócić skoro do dziś Ci to w głowie siedzi. Może przegadajcie na spokojnie temat, jak przepracujecie problem bez emocji to pomoże (wiem łatwo się mówi). Głowa do góry i uśmiech proszę ![]() Ja dopije kawę ![]() ![]() Dietowo puki co ok ale na uczelni zjem 2 kanapki ![]() A w ogóle jadłam: I owsianka II pysznaaaaa potrawa, która powstała spontanicznie coś jak chińszczyzna (kurczak, warzywa, ryż brązowy, mnóstwo przypraw hehe wszystko co było w kuchni i sos z jogurtu sama nie pamiętam co sypałam ale było cudne) III kanapka IV kanapka ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/joanna-ultra-color...061365778.html Da radę na dość żółtych/miodowych włosach?
![]() |
#4633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Słyszałam też, że ma to ponoć związek z wielkością nosa - też bzdura ![]() Generalnie - loteria, choć wiadomo, że wśród czarnoskórych fanty są nieco wyższego przedziału gabarytowego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Oj, przypomniało mi się, nawet trzy wyjątki, a to pech ![]()
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
Mnie nie ma a tu takie tematy
![]() ![]() ![]() ![]() Goscie bylyi i wybyli(darmowa noclegownia u Joanny zaprasza ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Podsumowujac miesiac luty-schudlam 2 ok co oczywiscie nie powala..ale lepiej schudnac niz utyc ![]() ![]() Marzec bedzie lepszy, musi byc bo jest wiosna!!! Otworzylam sezon biegowy_pierwsze 5 km w tym roku za mna.... ale ledwo ledwo dalam rade;(bardziej sila woli (bo jesienia biegalam 8-10) niz faktycznie sila miesni... ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Furry, kwiatuszek a jakk wasze otwarcia sezonu? Wiosna jesuper ![]() no i wiadomosc dnia nie mam internetu ;( pisze z kom co jest straszne i jest ostateccznym dowodem mego uczucia dla was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zadomowienie
|
Hej!
Dopiero niedawno wróciłam do domu, jechałam autem po wkłucia do pompy i jako, że mój gps w komórce zawiódł to pobłądziłam parę razy ![]() Ale okresu nadal nie mam ![]() Co do orbitreka to najpierw robiłam 2 pierwsze dni 15 minut a potem od razu na 40 min przeskoczyłam ![]()
![]() |
#4636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzien mija spokojnie, w ramach herbatki po obiedzie wpadly 2 ciasteczka ![]() ![]()
![]() |
#4637 | |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Pracuje drugi dzień i brak czasu ![]() Jeszcze mąż wczoraj przylazł z rozwalonym paluchem ![]() ![]() ![]() U mnie dietowo ok ciężko znaleźć czas na jedzenie w pracy ![]() Udało mi się cel osiągnąć na dzień dzisiejszy zeszłam na 79.7 i jestem szczęśliwa ![]() Jutro też do pracy lece... Mam nadzieje że koło 21 do was zaglądne ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
A brakiem może być dieta.. Ja miałam ponad tydzien plamienia i 2dni żekomego okresu więc to dietą bylo spowodowane...stres swoja drogą
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zadomowienie
|
Jakby była ciąża, to chyba wiatropylna
![]() ![]()
![]() |
#4641 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Ja tylko na moment bo a6w na mnie czeka... Dziś dopiero 4 dzień ![]() Wczoraj świętowałam wieczorkiem i standardowo było winko i pizza ![]() Od dzisiaj nie piję kawy ![]() ![]() ![]() Gratuluję spadków wagi dziewczynki ![]() Aśka, Iza nie będę się na razie oczyszczać bo nie dam w tej chwili rady ![]() Monia Gratuluję stażu ![]() Zajrzę pewnie dopiero w niedzielę do Was...Jutro wieczorkiem mam gości, w niedzielę planuję zakupy ubraniowe zrobić... Zmykam dziewczynki miłego weekendu ![]()
#4642 |
Zakorzenienie
|
No mam internecik w miare normalny .. Ale nie wiadomo jak długo .. Ciesze sie bo zostałam sama n weekend i bez netu nedznie
![]() ![]() Właśnie wróciłam z sushi ... Było pyszne - i zjadłam je w ramach podwieczorka i kolacji wiec ujdzie : ) W dodatku popiłam woda ![]() Niestety też musze iść robic a6w - Carla łącze sie w bólu - nie chce mi się ale przeciez wytrwamy ? ![]() Niunia czylizostałyśmy same na placu boju z oczyszczaniem ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- ogolnie jakbyś nie kryłą sie z wagą startową to juz bys od tygodnia świeciła na liscie na zielono - schudłaś z nami 10 kg ![]() Czyli na razie ty i kwiatuszek udowadniacie że ten wątek odchudza faktycznie ![]() ![]() Ide wajderować - zajrze jak skończe ... choć widze że wszyscy maja dziś sensowniejsze plany na wieczó ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
Beata ja juz mialam od poczatku odchudzania rozne przeboje z @ poczawszy od 2tyg opoznien po @ trwajace 6tyg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
Jestem u Jeleniów. W sensie w Jeleniej Górze
![]() ![]() Raz: nażarłam się jak jak dziki guziec z inteligencją brokuła ![]() ![]() Dwa: nażarłam się jak dziki guziec z inteligencją brokuła ![]() Trzy: nażarłam się jak dziki guziec ![]() Cztery: Żałuję ![]() Pięć: nie wchodzę na wagę przez dwa tygodnie. Dobry żart, nie? Sześć: pogoda piękna. Jutro wyruszam w góry. Siedem: nażarłam się jak dzik ![]() Osiem: nażarłam się jak dzik ![]() Dziewięć: Jestem zmęczona Dziesięć: i nażarta jak świnka. ![]() ![]() ![]() Cóż, tak bywa w weekendy. Do zobaczyska jutro wieczorem bądź jak spadnę w przepaść to do zobaczenia w raju (chyba ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zadomowienie
|
Ja tak na szybko, bo jestem już lekko zakręcona desperadosem
![]() Myślę, że warto tego oczyszczania spróbować, to że na mnie podziałało tak a nie inaczej, nie znaczy, że na Was też. Sss7 była zadowolona ![]() Eee.. a resztę dopiszę później, bo gitarka czeka ![]() ![]() ![]()
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I na pewno zdrowszy ![]() Oczywiście po szóstce uznałam ze sushi o 17 nie klasyfikuje sie jako kolacja ... Kolacje jem obecnie .. Zdrowa że aż strach ![]() Sałata lodowa z pomidorem i kapka oliwy ( troche mi tłuszczy w diecie chyba brakuje ![]() ![]() Czuje że łapie drugi oddech i pewnie troche posiedze ... Min do północy żeby sie strawilo ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- ogolnie udanych wycieczek - zazdroszcze gór .. tutaj płasko strasznie ..Ale za tydzień nad morze ![]() MIłęgo wieczoru i dobranoc ... Życze dietetycznych snoofff ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
Joanna
Ooo jaki spadeczek ![]() ![]() U mnie będzie zapewne z dwa kilo więcej, ale wiecie co? ☠☠☠☠☠☠☠ę to ![]() Nie będę się załamywać przecież, nie odchudzam się na wyścigi z samą sobą. Idę spać. Papa babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zadomowienie
|
Nie mogę pić. Zżarłam wszystko, co nadawało się do zeżarcia. Gdyby chciało mi się gotować, to pewnie zżarłabym jeszcze więcej.
![]() ![]()
#4650 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.