|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.
Cześć
Nie było mnie chwilkę, a tu mamy kolejnego bobasa GRATULACJE ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39510809] Wczoraj zapomniałam wrzucić moje ozdób, nie mam zdjęć wszystkich, ale miej więcej tak wyglądały, robiłam jeszcze choinki i różne zawieszki na choinkę [/QUOTE]Masz talent dziewczyno ![]() Mamazuzi tez fajne cudaki robisz ![]() Cytat:
pozostało tylko trzymać niech dzidzia rośnie dużaWitam Oj heheDziewczyny niezłe wyliczanki prowadzicie Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2013-03-01 o 09:27 |
|
|
|
|
#4592 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie sobie uświadomiłam, że dziś mamy 1 marzec WIOSNA tuż tuż ![]() Dziewczyny czytałam o tych prezentach komunijnych i mam dylemat:/ bo co można kupić chłopczykowi, który wszystko ma?! no prawie wszystko ehhh no nic jeszcze pomyślę... śmigam bo mam dziś duuużo pracy, życzę wszystkim miłego i udanego dnia ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Papryczka nie smutaj wszystko będzie dobrze |
|
|
|
#4593 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Kasia gratulacje ag9 witaj ![]() Cytat:
Ja też biorę femibion od kilku dni, właśnie dlatego, że ma jod. Mam nadzieję, że coś mi to da, bo może rzeczywiście za mało mam tego jodu. Daj znać co powie ci ginekolog. Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2013-03-01 o 10:46 |
|
|
|
|
#4595 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
Dla chłopca może coś związanego ze sportem? Zależy jaki finanse chcesz przeznaczyć.
|
|
#4596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Dziś znowu zrobiłam owulacyjny i znowu jest dodatni ![]() W poniedziałek lub wtorek zrobię ciążowy i jak coś to na betkę polecę ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- No i od trzech dni tempka balansuje mi na poziomie 37'C i powyżej ![]() W poprzednim cyklu nie miałam tak wysokiej więc może to dobry znak
|
|
|
|
|
#4597 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
ja mam TSH 0,718 (norma 0,55-4,3 wg mojego lab) myślicie, że mogę też ten Femibion? ma ciekawy skład
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
#4598 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Wam.
![]() Wczoraj wieczorem się poprztykałam z Tż, a bo mnie wkurzył. |
|
|
|
#4599 |
|
Raczkowanie
|
Malgos - jestem z Rzeszowa, a ta bransoletka z imienie to super pomysł
mate do tańczenia w PL kupiłabyś za ok 150zł zerknij sobie na allegro i to też jest świetny pomysł, jakbym ja miałą kupić to wybrałabym mate. |
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4601 |
|
Raczkowanie
|
Arenika chcialabym coś symbolicznego i max do 200zł
|
|
|
|
#4602 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczyny za podtrzymanie Mnie na duchu !!
Madziarko trzymam kciuki i śmigaj na BetaHCG Małgoś a może jakaś biżu ze Swarovskiego oni tam mają taką kolorową piękną kolekcję kolczyki, pierścionki, łańcuszki i się błyszczy, a dziewczyny to lubią ;-) Obiecuję, że już nic nie będę czytać na necie .
Najdroższe klejnoty jakie noszę na szyi to ramiona mojego dziecka Śpij mój kochany Aniołku Edytowane przez papryczka160 Czas edycji: 2013-03-01 o 12:59 |
|
|
|
#4603 |
|
Raczkowanie
|
ale tu cicho
|
|
|
|
#4604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja za jedno opakowanie Femibionu płacę 35 zł ![]() Troszkę to jest, ale ma mnóstwo witamin ![]()
|
|
#4605 |
|
Raczkowanie
|
witam Was po pracy
dziś nie odpalałam kompa w pracy nawet więc się nie odzywałam. U nas dziś takie piękne słoneczko, że życ sie chce dziękuję za kolejną porcję gratulacji mąż namawia mnie na wizyte u gina w przyszłym tyg więc pewnie dostane maaase skierowań na badania i wtedy więcej Wam napiszę
|
|
|
|
#4606 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej ja wróciłam już z pierwszego dnia pracy, nie było źle tylko trochę nudno Chyba jestem uzależniona, pierwsze co zrobiłam po przyjściu do domu to weszłam na forum
|
||
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobiety
![]() U Nas pięknie świeci słońce od razu mam uśmiech na twarzy Dziś piąteczek więc czas zacząć weekend jutro będę spadła do południa mam zamiar odpoczywać teraz czekam na obiad bo TŻ robi mnie mnie "rekina" uwielbiam tę rybkę
|
|
|
|
#4608 |
|
Zadomowienie
|
CZEŚC DZIEWCZYNY,
MUSZE POCZYTAC O TYM FEMIBIONIE MAM NAWET JAKĄŚ ULOTKĘ BO WZIELAM JAK BYŁAM U GINA MADZIARA KCIUKI, MYŚLĘ ZE TYM RAZEM SIE UDA. ![]() ![]() U MNIE DZIŚ MAKSYMALNA @ NORMALNIE MNIE ZALEWA, MAM TAKI ZŁY HUMOR I JESZCZE GORSZY DZIEN!!! BYŁAM DZIŚ PO PROPOZYCJE STAZU I STAZ SUPER W BIURZE RACHUNKOWYM, I DO TEGO DWA KROKI OD MOJEGO DOMU, JAK POJECHAŁAM DO WŁAŚCICIELKI TO WŁAŚNIE WCZORAJ JUŻ KOGOŚ WYBRAŁA, I ZALOWAŁA BO MYSLALA ŻE JUŻ NIKT NIE PRZYJDZIE, A POWIEDZIAŁA ŻE WOLAŁABY MNIE , JAK SIE OKAZAŁO TO DOBRA ZNAJOMA MOJEJ TESCIOWEJ, NO ALE JUZ PO PTOKACH, WYC MI SIE CHCE, OSTATNIO TO JUŻ NIC MI NIE WYCHODZI. ![]() ![]() : mad:---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- o o o justii jak go przyzadacie?? Ja ostatnio kupiłam fileta mrożonego czy jak to tam się zwie i nie mam pojęcia jak sie go przygotowuje, podpowiedz cos.
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39528565] Chyba jestem uzależniona, pierwsze co zrobiłam po przyjściu do domu to weszłam na forum [/QUOTE]Coś w tym jest ![]() Pierwszy dzień w nowej pracy jest najgorszy ![]() Weekend nadchodzi wielkimi krokami to i cicho.... ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- madziusia z tym stażem to rzeczywiście masz pecha... ale przyjdzie i czas na Ciebie, że i Ty znajdziesz pracę. A przypomnij mi jak długo jest bezrobotna ![]() No i @ przylazła wszystko na raz , więc nie dziwi mnie Twój humor
|
|
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko wymyślam co bym zjadła i następnego dnia mam to na talerzu ![]() wiem, że do przyrządzania rekina używa pieprzu cytrynowego, który nadaje zaje.....go smaku. Ogólnie do ryb polecany jest pierz cytrynowy , wiem to od TŻ specjalisty w kuchni ![]() Ja dziś z okazji weekendu zakupiłam sobie buty , a no i w reserved jest - 20% na kolekcje damską z okazji dnia kobiet, więc warto wykorzystać
Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2013-03-01 o 17:09 |
|
|
|
|
#4611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapraszamy do rozmowy Cytat:
ja chodziłam na studia do Rz, a jestem spod Ropczyc ![]() dzięki za info o macie Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Madziusia -- nic się nie martw, mi też się nie udało w tym cyklu, więc nie jesteś sama
|
||||
|
|
|
#4612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki za pocieszenie a siedzę w domu od lipca
|
|
#4613 |
|
Raczkowanie
|
Madzia nie smutaj
może znajdziesz coś ciekawego następnym razem ![]() takie już życie, że nie da się wszystkim dogodzić i przeważnie jest tak, że jak coś mamy to chcemy czegoś zupełnie odwrotnego... ![]() ja pracuję odkąd skończyłam 20 lat i na serio marzy mi się kilkumiesięczna przerwa dzidziuś poniekąd by mnie wybawił ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- a co oznacza zielone światełko na ovufriend? że czas się barć do roboty?
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 cs za namiSzkoda, że z pracą się nie udało,ale może ta nowa osoba się nie sprawdzi i do ciebie zadzwonią, nie łam się. Ja tak właśnie miałam, byłam złożyć dokumenty, przyjęli powiedzieli, że przejrzą, potem zadzwonili, że mam przyjechać ze skierowaniem z UP i że dziękują ale kogoś już przyjeli. Minął tydzien, zdążyłam znaleźć cudem nową pracę, umowe podpisałam w piątek, a w sobotę dzwonili z tamtej placówki pytać czy jestem zaintersowana pracą, ależ się zdzwili jak im powiedziałam, że nie, bo mam już pracę haha. Życzę ci by i tobie się szybko udało ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39528565]Witaj ![]() Z ciebie też zdolniacha ![]() Hej ja wróciłam już z pierwszego dnia pracy, nie było źle tylko trochę nudno Chyba jestem uzależniona, pierwsze co zrobiłam po przyjściu do domu to weszłam na forum [/QUOTE]Pierwsze koty za płoty.Na pewno się rozkręci, wdrożysz się w obowiązki i stwierdzisz, że nie ma na nic czasu
|
|
|
|
|
#4615 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() bylam przekonana ze jak wroce z pracy to jzu nie bedzie miejsca zeby pisac w tym watku a jednak dzis leniuchujecie
|
|
|
|
#4616 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki! chyba ponad tydzień nie zaglądałam tu. nie miałam czasu. lotem błyskawicy nadrobiłam tematykę
termometrów elektryczno-elektronicznych bloga z modą dziecięcą no i nowych zafasolkowanych GRATULUJĘ!miałam mieć @ razem z karolinką ale coś się nie odzywa. jeśli chodzi o mnie to nie dostałam w terminie. pomyślalam, że jak ostatnio pewnie się przesunęła ot i tyle. na luzaku zakupiłam test i wyszło są dwie kreseczki. serducho ze szczęścia zaczęło szybciej bić. ale nie chcę się nastawiać, może to jakiś błąd... jutro jadę do pracy, chyba zrobię badania na hcg, to bede mieć pewność. |
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak dla niektórych ten czas walentynkowy był bardzo owocny ...
|
|
|
|
#4618 |
|
Raczkowanie
|
chyba tak, jak nadrabiałam zaległości w bytności na forum, to też pomyślalam, że cykl lutowy owocny
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() podczytuje Was tak troszkę dziewczynki... my z mężem na razie się nie możemy starać bo po pierwsze muszę usunąć (wyleczyć nadżerkę) a po drugie TSH mam za wysokie ale... jak się wszystko unormuje to zobaczymy może los się uśmiechnie (piszę tak ponieważ, konkretnie nie postanowiliśmy tak jak wy: od tego miesiąca starania itd tylko po prostu nie zabezpieczamy się) ![]() Malgos_12 witaj, znamy się z innego wątku
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Hej God of War
![]() wzruć tu szybko zdjęcie ze ślubu, bo jestem ciekawa jak wszystko skomponowałaś
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

[/QUOTE]

niech dzidzia rośnie duża

. Umówiłam się na następną wizytę w marcu i od razu mam przyjść z nowym wynikiem TSH żeby sprawdzić jak tam spada. Poza tym muszę od rodzinnego wziąć skierowanie do endokrynologa (a skąd czas na takie latanie mam wziąć to nie wiem
zalogowałam się na forum z samochodu bo po wynikach pojechaliśmy na zakupy i dopiero weszliśmy do domku. Widziałam Wasze posty i nie mogłam odp 

25.08.2012r.