Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 8 14,04%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 14 24,56%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI 1 1,75%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 8 14,04%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 12 21,05%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-01, 19:29   #3871
happy blue
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Ash- nie ma mowy o pessarze pani doktor wyliczyłA 2, 4 mm, to 3 mm mniej niż jak wychodziłam ze szpitala, ale dla niej to to samo. różnice są w ogóle też międzysprzętowe. we wtorek mam wizytę Jenny Aniołku to zobaczymy, co wymierze mój gin.

Jussti- szukałam takiego koloru wózka, uwielbiam szarości, grafity, popiele, a w połączeniu z takim zielonym to w ogóle ja właśnie w takim połączeniu szyję kocyk

Motylku- sto lat ale czemu najgorsze...?

a mówiłam Wam, że wczoraj przyszedł wózek z allegro? jutro będziemy składać, tzn ja będę ćwiczyć tylko palec wskazujący, jak nakazała położna, a TŻ będzie działał
Stary 2013-03-01, 19:30   #3872
karolina2121
siedzę i myślę

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość

fajnie, tez bym chciała mieć coś po sobie
Ja mam po sobie troszkę ubranek w całkiem dobrym stanie Mama prawie wszystko gromadzi na strychu
Stary 2013-03-01, 19:31   #3873
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Już po wizycie

Wszystko ok - szyjka bez zmian, ciśnienie ok, waga ok. Posłuchaliśmy tętna i pooglądaliśmy bobasa, płeć bez zmian Co do moich bólów brzucha po dłuższym chodzeniu lub staniu - ograniczać piesze wycieczki i ogólnie się nie przemęczać W razie czego brać NOSPĘ.

To tyle
oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
No i z okazji ukończenia przeze mnie w dniu dzisiejszym ćwierćwiecza stawiam krowi tort i sok pomarańczowy
(swoją drogą - najgorsze urodziny w moim życiu...)
Proszę, proszę Motylku! Wszystkiego najlepszego! I jaki piękny krowi placek

-----

Właśnie sprzedałam gitarę Kazałam TŻowi kupić najtańsze struny i gitara poszła w świat. Teraz czas na wii. To akurat pójdzie na allegro bo może większą kasę na licytacji zgarniemy Wygląda na ro, że marcowa część wyprawki będzie całkowicie sponsorowana przez pozbywanie się gratów

Aaa, i dołączam do klubu "bolące żebra" I najgorsze, że boli mnie po lewej stronie, czyli moim ulubionym boku do leżenia
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:31   #3874
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
też jestem 88 w maju urodziny
Ja też tylko urodziny we wrześniu

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:31   #3875
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Hej.
Wylądowałam w szpitalu. Rano miałam dziwne plamienio krwawienia. Robią badania. Nie wiadomo co to. Teraz niby jest ok ale stresu się najadłam. Trzymajcie kciuki.

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
ja też dziś byłam w szpitalu. zaczęły mnie martwić bóle krzyżowe |(takie jak te podczas okresu), które czasem się pojawiają i ciągle wilgotna wkładka od paru dni. zadzwoniłam do gina na pogawędkę i jak tylko wspomniałam o wkładce, kazał mi od razu jechać do Uniwersyteckiego (bo tylko tam w razie "w" dadzą radę z taką małą dzidzią). wysiedziałam się dwie godziny, aż mnie przyjęli. zbadana wzdłuż i wszerz- to nie wody szyjka zmierzona, skrócona, ale zamknięta, co do bóli to nie wiadomo, mała waży 1500 g. stwierdzam, że z wyprawką zacznę jednak w połowie marca, a nie w połowie kwietnia
dobrze że wszystko OK

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
no i co, każda ma sobie szukać tego posta strippi???
to ja wam linka wkleję - lektura obowiązkowa!!!
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1196
dziękuję ci dobra kobieto że nie muszę szukać

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość

spodnie są na 68, a sukieneczka od 0-3
sukienka cudna

u nas była kuzynka męża, wypiłam sobie bavarię i stwierdzam że ona mi smakuje bardziej niż normalne piwo. jutro pewnie skoczę uzupełnić zapasy
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:31   #3876
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
Justi - za wyprawke! Ty tak z grubej rury, my po jednej rzeczy...a ty od razu hurtem wszystko

Justi - cartedor sa pyyyycha! szczegolnie te wszystkie sorbetowe
Dzięki Wiesz, po co się mamy rozdrabniać Kasa jest to wszystko za jednym zamachem bierzemy, na raz zapakujemy i przywieziemy do domu

Cytat:
sorki, dopiero doczytałam..
fajny, uniwersalny i w ogóle podobają mi się takie tonacje

Cytat:
Napisane przez minkionka Pokaż wiadomość
Jestem trochę w szoku, że materac kupuję się w nieco innych romziarach niż typowo pod rozmiary łózeczka. oswieciłyscie mnie. Tym razem jednak przestałam wierzyć w soją intuicję, wiem, że NIC NIE WIEM

Słuchajcie , a materac? ostatnio rozmawialysmy o uczuleniach itp ... więc na czym stanęło? jak typ kupujecie? Lateks?
Materac? Kołderkę chyba?

My kupiliśmy lateksowy.
Cytat:
jaka zieleń? ja tu widzę taki seledynowy cytrynek a ciemniejszy fiolet byłby babski, więc dobrze wybraliście
Zieleń na próbniku to zieleń

a z tym fioletem to nie wydaje mi się babski, z resztą sama oceń: http://image.ceneo.pl/data/products/...-cabriofix.jpg

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:32   #3877
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Właśnie sprzedałam gitarę

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-01, 19:32   #3878
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Sharp, udalo ci sie jakos ogarnac zusowe sprawy?
ogarniam w przyszłym tyg. W poniedziałek wypowiedzenie w pracy, wtorek US, środa ZUS

chce mi się chałwy, bardzo chce mi się chałwy. Tylko czy chce mi się iść do sklepu
Stary 2013-03-01, 19:32   #3879
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Motylek- STO LAT
Stary 2013-03-01, 19:33   #3880
angie83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
Dziewczynki a mam takie pytanko:
jaką pościel kupujecie do łózeczka, taką 90/120?? bo ja tak patrze po allegro i sie zastanawiam czy warto kupić np. taki komplet jeden z tyloma elementami:
http://allegro.pl/14-el-posciel-mega...038158965.html

sama niewiem czy chce baldachim?? a wy?? no ale jak szukam kampletów z mniejsza ilością elementów, to i tak częsciej baldachim jest niż np. inne elemnty jak przybornik

Napewno kupi esobie drugi komplet pościeli, ale tylko 2 elemtowy (poszewka na kołdre, poduszke ) i prześccieradła ze 2-3
Piękna ta w paseczki, już dodałam do obserwowanych, chyba się skuszę. Co do baldachimu, to kumpela poradziła mi, że w kawalerce taki baldachim zasłania dziecko jak chce sie posiedziec przed tv, zeby mu swiatło nie przeszkadzało. i tak sobie mysle czy montowac czy nie, chociaz osobiscie nie bardzo mi sie podoba.

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Hej.
Wylądowałam w szpitalu. Rano miałam dziwne plamienio krwawienia. Robią badania. Nie wiadomo co to. Teraz niby jest ok ale stresu się najadłam. Trzymajcie kciuki.
najwazniejsze ze jestes pod opieka lekarzy - bedzie dobrze

Cytat:
ja też dziś byłam w szpitalu. zaczęły mnie martwić bóle krzyżowe |(takie jak te podczas okresu), które czasem się pojawiają i ciągle wilgotna wkładka od paru dni. zadzwoniłam do gina na pogawędkę i jak tylko wspomniałam o wkładce, kazał mi od razu jechać do Uniwersyteckiego (bo tylko tam w razie "w" dadzą radę z taką małą dzidzią). wysiedziałam się dwie godziny, aż mnie przyjęli. zbadana wzdłuż i wszerz- to nie wody szyjka zmierzona, skrócona, ale zamknięta, co do bóli to nie wiadomo, mała waży 1500 g. stwierdzam, że z wyprawką zacznę jednak w połowie marca, a nie w połowie kwietnia
A propos wkładek, tez mam ciągle wilgotne,ze dwa razy dziennie zmieniam i nie raz mam stracha, ze moze odchodza mi wody. mam nadzieje, ze jak sie zacznie to bede wiedziała ze to juz

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
o kurczaki, kupiłam wózek na all używany i to za połowę ceny nowego, łomatko jak się cieszę, zrobilam za pobraniem w razie gdyby jakiś szajs niedziałający był.
http://allegro.pl/wozek-jedo-fyn-4ds...067896811.html
bardzo ładny, mam nadzieje ze zakup okaze sie udany

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
no i co, każda ma sobie szukać tego posta strippi???
to ja wam linka wkleję - lektura obowiązkowa!!!
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1196
Standardowo był ryk, piękne, podbudowujące i pozytywne...Dzisiaj ogladajac tv (ddtvn), tez sie poryczałam, bo pokazywali poród i faceci pomagali babkom przy maluszkach, jakie to było wzruszajace....

Cytat:
JAK NIE UROK TO... wiadomo.

Ratujcie!
Jak zwykle piszę do Was jak cos się dzieje- chcialabym moc pogdac o przyjemnych rzeczach ale ostatnio mam same zamartwienia.

Czym leczyć grzybicę? Jestem pod koniec 25-go tygodnia. Leczylam się ostatnio nystatyną, spokój na 4-5 dni, teraz czuję, że "wraca". Mam według lekarza wykupic sobi gynoxin, jesli grzybica wroci. Mam recepte. ale gynoxin jest jedną globulką, o mocnym dzialaniu, na ulotce zabrania się stosowania w ciązy. Nie mogę znaleźć żadnych forumowiczek w ciąży, ktore to brały. Help ;-(
Mi gin powiedział prosto z mostu - pozwol mi sie leczyc. standardowo na kazdym leku jest napisane, ze nie zaleca sie dla ciezarnych. mialam zwykle przeziebienie i pytam sie jak moge sie wyleczyc naturalnie, bo czytałam ze połowa ziołowych herbat ma dzialania poronne, a to wzmaga ukrwienie, to dziala rozgrzewajaco i powoduje skurcze etc... wydaje mi sie, ze oni zapisuja mocniejsze leki, zeby szybciej wyleczyc infekcje czy inne choroby, niz miałyby sie ciagnac tydzien , lub dwa i wiazac sie z tego jakies powiklanie. gin powiedzial, jak chcesz sie leczyc naturalnie to zapal sobie haszysz albo maryske - 100% natury bez chemii
Stary 2013-03-01, 19:33   #3881
diabli
Zakorzenienie

http://www.siostraania.pl/artykul/ur...ierzynski-2013 dziele sie, bo mi mama podeslala ogolnie stronka siostraania calkiem calkiem zerknijcie sobie.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:34   #3882
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Teraz czas na wii. To akurat pójdzie na allegro bo może większą kasę na licytacji zgarniemy Wygląda na ro, że marcowa część wyprawki będzie całkowicie sponsorowana przez pozbywanie się gratów

Aaa, i dołączam do klubu "bolące żebra" I najgorsze, że boli mnie po lewej stronie, czyli moim ulubionym boku do leżenia

co to jest wii?

bólom żeber, bólom w ogóle mówimy nie!
Stary 2013-03-01, 19:35   #3883
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
we wtorek mam wizytę Jenny Aniołku to zobaczymy, co wymierze mój gin.
Wizyta dopisana

Cytat:
a mówiłam Wam, że wczoraj przyszedł wózek z allegro? jutro będziemy składać, tzn ja będę ćwiczyć tylko palec wskazujący, jak nakazała położna, a TŻ będzie działał
Chyba nie pisałaś
Super, że tak szybko!

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-03-01, 19:36   #3884
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Jussti- szukałam takiego koloru wózka, uwielbiam szarości, grafity, popiele, a w połączeniu z takim zielonym to w ogóle ja właśnie w takim połączeniu szyję kocyk
Pochwal się kocykiem jak już uszyjesz
Cytat:
Ja mam po sobie troszkę ubranek w całkiem dobrym stanie Mama prawie wszystko gromadzi na strychu
super

Cytat:

Właśnie sprzedałam gitarę Kazałam TŻowi kupić najtańsze struny i gitara poszła w świat. Teraz czas na wii. To akurat pójdzie na allegro bo może większą kasę na licytacji zgarniemy Wygląda na ro, że marcowa część wyprawki będzie całkowicie sponsorowana przez pozbywanie się gratów

bólu żeber nie zazdroszczę ale pociesz się, że pewnie każdą z nas to czeka

Stary 2013-03-01, 19:36   #3885
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
[B]justyna_g4[/B]Tobie również najlepszego, spóźnione bo spóźnione, ale rocznik 88 najlepszy
Dziękuję za życzenia

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
też jestem 88 w maju urodziny
88 rządzi

Cytat:
fajnie, tez bym chciała mieć coś po sobie
Podobno łóżeczko jest na strychu i pewnie też go poszukamy, żeby rozłożyc babci na dole. A do siebie chcemy kupić bo ja chcę z szufladą.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:36   #3886
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
co to jest wii?
to jest właśnie to, co koniecznie musisz kupić od Ash
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:36   #3887
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość

łóżeczko bukowe, w kolorze wenge, bez szuflady w takim stylu: http://polskaanglia.pl/jardrew/DREW-0122.jpg
a reszta rzeczy?
Stary 2013-03-01, 19:37   #3888
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
JAK NIE UROK TO... wiadomo.

Ratujcie!
Jak zwykle piszę do Was jak cos się dzieje- chcialabym moc pogdac o przyjemnych rzeczach ale ostatnio mam same zamartwienia.

Czym leczyć grzybicę? Jestem pod koniec 25-go tygodnia. Leczylam się ostatnio nystatyną, spokój na 4-5 dni, teraz czuję, że "wraca". Mam według lekarza wykupic sobi gynoxin, jesli grzybica wroci. Mam recepte. ale gynoxin jest jedną globulką, o mocnym dzialaniu, na ulotce zabrania się stosowania w ciązy. Nie mogę znaleźć żadnych forumowiczek w ciąży, ktore to brały. Help ;-(
jeżeli nystatyna nie pomogła, ja bym próbowała czegoś mocniejszego co zalecił gin. zwłaszcza że na ulotkach piszą dużo rzeczy asekuracyjnie, i czasem nawet taki niezalecany lek w ciąży przyniesie więcej korzyści niż gdyby choroba miała się rozwijać. a gdybym miała wątpliwości co do kompetencji swojego gin, to skonsultowałabym to z innym na wszelki wypadek.

Cytat:
Już po wizycie

Wszystko ok - szyjka bez zmian, ciśnienie ok, waga ok. Posłuchaliśmy tętna i pooglądaliśmy bobasa, płeć bez zmian Co do moich bólów brzucha po dłuższym chodzeniu lub staniu - ograniczać piesze wycieczki i ogólnie się nie przemęczać W razie czego brać NOSPĘ.

To tyle

Cytat:
czekolady z okienkiem nie odmawiam nigdy takie mam zasady
mamy podobne zasady
Stary 2013-03-01, 19:37   #3889
minkionka
Raczkowanie

Motylku- dla Ciebie, stooo lat!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort-motyl.jpg (28,6 KB, 8 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-01, 19:39   #3890
minkionka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Wizyta dopisana

Chyba nie pisałaś
Super, że tak szybko!
Jenny- u mnie 19 marca- proszę , dopisz także i nas
Stary 2013-03-01, 19:39   #3891
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
a reszta rzeczy?
ej wanienka jak wanienka - prosta, kremowa chyba stelaż prosty - biały materac też biały, lateksowy nawet nie pamiętam co jakiej firmy wzięliśmy

Stary 2013-03-01, 19:41   #3892
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:

a z tym fioletem to nie wydaje mi się babski, z resztą sama oceń: http://image.ceneo.pl/data/products/...-cabriofix.jpg
no może i nie babski, ale ten wasz jaśniejszy - radośniejszy
i ja nadal podtrzymuje, że na zdjęciach to na zielone nie wygląda
kurka, kolejny wózek do zobaczenia na żywo, ale teraz mam znów fazę na maxi cosi oszaleć można!
Stary 2013-03-01, 19:41   #3893
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Przeczytałam- szprotkę z lodami... I się zastanawiałam jak Ci to przez gardło przeszło

Cytat:
Pomyślałam, ze ktoras z Was zastosowala to będac w ciązy. ale najlepije od razu po poscie skwitowac, że Wam powierzam zdrowie swojego dziecka. dobre sobie. Licytowac się nie chcę, ale ciekawe, ciekawe.
ja nie stosowałam. miałam tylko nystatynę i pimfucin czy coś takiego.

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
ale że NASZĄ szprotkę ?
Stary 2013-03-01, 19:41   #3894
diabli
Zakorzenienie

Sharp - mialam byc Karolinka ale siostra&brat uparli sie, ze nie chca Karolci...w sumie nie wiem czemu. ladne imie :P no i wyszla paulina. ale na chrzcie ksiadz i tak powiedzial Karolina, hehe. wiec dla pewnosci dalam sobie na 3 (a wlasciwie 2, ktorego nie mialam) Karolina, zeby mnie tam kiedys na gorze z nikim nie pomylili

Cytat:
Dzięki za oświecenie mnie! W takim razie biorę mniejszą, bo mam łóżeczko 120x60.
dopytalam siostry i ta szymka kolderka jest mniejsza, wiec 120x90? spokojnie starczyla mu w maluchach w przedszkolu do lezakowania. a lozeczko 120x60.

Cytat:
Jeżeli ginekolog Ci przepisał, to moim zdaniem wie co robi. Zgadzam się, że lekarze przepisują leki taśmowo- wszystkim to samo, ale myślę, że nie ginekolodzy ciężarnym! Toż pisze w kartę jaką daje Ci receptę i w razie czego z tego będzie rozliczany!
tez wlasnie mialam napisac, ze lekarz wpisuje kazdy lek do karty ciazy nawet glupie zelazo tam mam...wiec mysle, ze nie wymysla sobie tego ot tak, tylko wie co moze dac ciezarnej.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:41   #3895
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

ile czekałaś?? Ja miałam dostać smsa od kuriera wczoraj ale nic nie dostałam i nie wiem co jest grane czy wysłali czy nie...

Cytat:
Ja na pewno mam jeszcze pieluchy tetrowe po bracie i na pewno je wygotuje i zobaczę jakie są bo te co widziałamw smyku to gaze przypominały a nie pieluche.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:44   #3896
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
ej wanienka jak wanienka - prosta, kremowa chyba stelaż prosty - biały materac też biały, lateksowy nawet nie pamiętam co jakiej firmy wzięliśmy
taaa nie chcesz pokazać, bo pewnie jest tam znowu ukryta zieleń
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:44   #3897
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
to jest właśnie to, co koniecznie musisz kupić od Ash
Stary 2013-03-01, 19:45   #3898
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
no może i nie babski, ale ten wasz jaśniejszy - radośniejszy
i ja nadal podtrzymuje, że na zdjęciach to na zielone nie wygląda
kurka, kolejny wózek do zobaczenia na żywo, ale teraz mam znów fazę na maxi cosi oszaleć można!
no właśnie do takich wniosków doszliśmy do tego babka nam pokazała tako lareta w fiolecie i z fioletowym wnętrzem - strasznie ciemny
Mnie się MC podobają ale są poza naszym zasięgiem finansowym jednak

Stary 2013-03-01, 19:45   #3899
minkionka
Raczkowanie

Cytat:
Sharp

tez wlasnie mialam napisac, ze lekarz wpisuje kazdy lek do karty ciazy nawet glupie zelazo tam mam...wiec mysle, ze nie wymysla sobie tego ot tak, tylko wie co moze dac ciezarnej.
Nie wpisał mi ani nystatyny ani gynoxin... ;/dał tylko recepty. Dobraa, jak będę zmuszona to wziąc to dopytam go, czy na pewno akurat gynoxin. dzięki
Stary 2013-03-01, 19:46   #3900
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
taaa nie chcesz pokazać, bo pewnie jest tam znowu ukryta zieleń
jakby była to bym pokazała i sprawdziła Waszą spostrzegawczość
za 4 tygodnie dostaniecie real foty

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości