|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
Cytat:
Cytat:
ale się rozszalałyście - takie emocje - noc z głowy ![]() Oczywiście zaciskam kciuki i trzyyyyyymam Cytat:
(zagłosowano) śliczna panienka z tej Twojej Kingi |
|||
|
|
|
|
#1262 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1263 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciagle sa zacisniete - Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dragusia - tylko twoj Florek jakis wstydliwy i wyjsc nie chce ano sie teraz zacznie wam mowie ![]() strippi - mowilam megi o postach z porodow ... ale powiem ci zem glupia i nie umiem ich znalezc :/ a powiedzialam ze poszukam .. nie wiem Mlody chyba na oczy mi usiadl no tak Czlowiek sie zdrzemnie na Poltorej godzinki A TU TAKIE WIESCI gratulacje dla Mamus i Rodzacych |
||||||
|
|
|
|
#1264 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam na chwilę a tu takie emocje
![]() Malpka gratulacje! Karolek jest cudny! Leonikowa powodzenia! Ptaszysko kciuki za Was cały czas są, Natalka pewnie dzielna dziewczyna jest! Strippi cudny opis porodu! Aż prawie zazdroszczę takiego (; Michałek jest śliczny! A mi też jedna z położnych robiła fotki zaraz po porodzie ![]() BMMA Kinga jest słodka
23.11.2010 02.02.2012 prawo jazdy ![]() http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png 12.02.2013 Jasmine Edytowane przez Agnjeska Czas edycji: 2013-03-01 o 20:24 |
|
|
|
|
#1265 |
|
Zadomowienie
|
Ale mamy hucznie zaczęty marzec
|
|
|
|
|
#1266 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Strippi wariatko- poród szybciusi- na zdjęciu wyglądasz na zrelaksowaną, a nie jak tuż po porodzie Cytat:
Cytat:
Cytat:
BMM- bo Ciebie nie zacytowało- Kinia cudna
|
|
|
#1267 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Na chwile Was zostawić, a tu aż wrze...
Zrobiłam sobie drzemkę, poszłam do sklepu bo mnie na naleśniki naszło, wracam a tu TAKIE NEWSY ![]() Szalone baby Cytat:
Opis taki że oczywiście się i ja poryczałam. A zdjęcie mistrzowskie, jakby jakiś profesjonalista robił i jakby nie z porodu. Ty pięknie wyglądasz, zero zmęczenia, brwi pięknie wyczesane, kolczyki dopasowane. A Michałek to istny cud, po prostu się zakochałam Gartuluję jeszcze raz Cytat:
Wygląda jakby przyszła położyła się, dali jej dziecko urodzone jakiś czas temu i pstryknęli foto, a pępowinę dorobiła w pohotoshopie zapewne No już nas zostało tylko trzy na tą niedzielę, w takim tempie pewnie zostanę sama, albo mało tego, jeszcze w niedziele dalej będzie "cisza na pokładzie" - zwanym moim brzuchem. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oby poszło szybko i bezboleśnieCytat:
Ślicznotka kochana Cytat:
![]() Mój też czasem jak zasadzi jakiś żart to ja w ryk ![]() Także nie jesteś sama. A kalosze polecam, co prawda nie mam różowych tylko czarne w jakieś szare kwiatki ale też je kocham Cytat:
![]() Oby się po porodzie nie odgrywali za to że przez 9 miesięcy musieli nasze humorki znosić
|
|
|
#1268 | |
|
Raczkowanie
|
Ale faaaaajna..... ach nie moge sie doczekac zeby zobaczyc moja Mile. Tylko, ze ona musi jeszcze 2 tygodnie w srodku siedziec Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1270 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z drugiej strony ja sama mając dwadzieścia pare lat miałam wypadek na rowerze, wszystko sie zagoiło ale bardzo mnie bolały kolana tylko jak stałam, jak chodziłam i siedziałam to nie,nie miałam kul, ran, gipsu ale nie ustałabym wiecej niż pol minuty bo ryczałam z bólu. dojechać na uczelnie musiałam, około 40 minut czasem 2x dziennie. nie wiadomo czy ta dziewczyna nie jest chora albo w 2 miesiącu ciąży, nie musi miec plakietki na czole ani się tłumaczyć ludziom w całym autobusie a stare babcie to inna historia, stare krakowskie lampuciary z niektórych; obcas większy niz mój, makijaż mocniejszy niz mój - jak masz kobito zdrowie to sobie stój, sorry strippi zdjecie mega, super, hiper, jaki masz podkład do twarzy? ![]() ptaszysko fajnie ze jesteś w domku, trzymam kciuki za twoją malutką, leży w Ujastku? Małpka Gratulacje! ![]() Cytat:
a mnie się pepsi skończyła i nie mam czym oblać nowego dzieciaczka, jedynie Picolo został z sylwestra
|
|
|
#1271 |
|
Raczkowanie
|
Ale wrzawa! Gratuluję wszystkim, które wróciły ze szpitali, a za te które pojechały trzymam kciuki, żeby szybko i łatwo poszło
żarty się skończyły widzę, to już nie przelewki ![]()
|
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Ptaszysko trzymamy mocno kciuki Kochana za Was
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi ostatnio w przychodni jakaś dziewczyna ustąpiła miejsca, w sumie pierwszy raz mi się to zdarzyło. A najlepsze jest to, że jak wstała i powiedziala, żebym sobie usiadła, to się zdziwiłam, a dopiero po chwili zajarzyłam, że przecież w ciąży jestem i to dlatego |
|
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___________ a mi znowu zaczyna się robić niedobrze i wszystko się przelewa/chlupocze w kichach. dzisiaj już uważałam na to co jem, a coś czuję, że będzie powtórka z rozrywki.. liści nie piłam jeszcze dziś, jakoś zapomniałam i nie wiem czy pić czy sobie podarować. |
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Bmma- piękna młoda
![]() Ptaszysko- kciukasy! Ależ emocje...Ciekawe co noc przyniesie... Ja mam co jakis czas gesty brązowy sluz....Czy to czop odchodzi nadal stopniowo? czy po badaniu srodowym jeszcze? Ma ktoś jaki pomysł? Może i ja się bede sie niebawem "marcować" ?
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczaki neta nie mam a wy tu tak czadu dajecie
![]() Leonikowa trzymam kciuki!!! Ptaszysko kciuki za Natalke niech nam rośnie kruszynka! ![]() Malpka gratulacje! Piękny synus! Strippi brak słów taki piękny opis nie mówiąc o zdjęciu, jak doklejone dziecko byś miała ![]() Bmma Kingunia cudna! Ja dalej nie mam neta, dziś przynieślismy przewijak taki cały z poleczkami wiec go wymylam i zlozylam. Kupiliśmy wczoraj materac wieć jutro Tz skreci lozeczko i wykładam resztę rzeczy bo wieczorem parapetowka a w poniedziałek muszę być już w gotowości... Miłego wieczoru |
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
rozpakowane mamuśki a jak rodzeństwo starsze na młodsze zareagowało?
|
|
#1281 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mnie dopadlo zatrucie ciazowe takze chociazbyscie same te siki mialy nosic co tydzien jak was cos niepokoi to męczyć lekarza o mocz, morfologie i crp !!!!!!
nadcisnienie, obrzeki (nie dajcie sobie wmawiac ze to pysie ciazowe czy kg) i bialko w moczu, podwyzszone crp to od razu do szpitala !!!!!!!!!! lepiej pojechac 3 razy za duzo niz raz za malo.
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
#1282 | |
|
Kniaginia
|
Cytat:
i śmieję się jak głupi do sera. |
|
|
|
|
|
#1283 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymam kciukasy za rozkręcenie akcji |
|
|
|
|
|
#1284 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale się dzieje |
|||
|
|
|
|
#1285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jak pomyśle jaka ona maciupinka musi byc to aż seruszko mi mocniej pyka. Trzymajcie sie dzielnie dziewczyny
|
|
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej Leonikowa anusia nasza jest w szpiatlu miala ktg .. jak na razie brak skurczy i rozwarcia ale wody sie sacza ew z rana dostanie kroplowke - dziekuje za wszytskie Kciuki
|
|
|
|
|
#1288 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() synek śliczny!
|
|
|
#1289 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za Natalkę! Cytat:
![]() Cytat:
żeby sprawnie poszło! Cytat:
![]() ![]() i następna słodzinka! ![]() ![]() ech.. no to teraz prawie codziennie nas takie newsy czekają - w końcu się zaczyna!
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak to jest z klubem? bo kiedyś bywałam a teraz mi pokazuje, że nie należę do niego. kto mnie wywalił?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

klask i:
ale się rozszalałyście - takie emocje - noc z głowy 

ciagle sa zacisniete -