|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Cytat:
![]() ![]() jestem bardzo zadowolona kolorek wyszedł mi chłodny, taki ładny popiel i dzięki tej farbie mi spodobał się taki odcień ![]() ![]() boję się użyć 111 sensation ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- ja najwcześniej po studiach pomyślę o dzieciach ![]() ![]() ![]() moje koleżanki rówieśniczki mają już dzieci w zerówce ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() o nie ja nie dałabym rady skonałabym jakbym zjadła tyle co on i chyba ważyła wtedy też tyle co on ![]() jak but dobrze wyprofilowany to każda wysokość powinna być wygodna ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Ninedin co jest śmiesznego w tym słowie? ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Caskada w końcu! ![]() ![]() Bunny myślisz, że mogłabym użyć tego garniera http://www.garnier.pl/img/our_produc...1-111-pack.png ? ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Kiteczko wyczytałam na blogu jaki koszt okularków ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
''kobiece'' kształty na tak obcisłe spodnie ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Magda ;)
|
Hej
![]() dzisiaj robię pizze ![]() ![]() Kitka napisałam jej jeszcze wczoraj jednego maila ![]() A ja bym najchętniej już coś nałożyła na te włosy,bo mnie denerwują ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() jak kiedyś nie chciałam popielku to teraz chcę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W blondzie tez dobrze tylko kurna nie moge w odcien trafić, jednak najlepiej sie czuje w perle albo takiej platynce, czystym blondzie bardzo jasnym z lekko chłodnym poblaskiem, wiadomo że i żółtawe tony ale tak najlepiej. Teraz jak zrobiłam na tej 6% Joaśką to mi przybrudziło tak ten kolor, wrrrr. Lubie chłodne blondy ale nie popiele, a w tym mi za zimno i sie jak chora czasem czuje. Więc pójdzie w ruch teraz Joaśka, albo c10. Już nie chce kombinować, jak zmienie kolor to tylko na naturale. A tego też w 100% nie jestem jeszcze pewna więc narazie zostaje jak jest. I chce wrócić do takiego blondu jak kiedyś miałam. Jaśniutki, czysty blond. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() TŻ mi od rana marudzi o małą Zuzie ![]() ![]() ![]() Doszłam w końcu do 90 cm w biodrach ![]() ![]() Ide zaraz sobie zrobić trening z Jillian i troche na twisterze pomacham,tylko niech mi sie śniadanko ułoży ![]() Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2013-03-02 o 09:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj farbuje Garnierem Sensation 111 na 12 oksy ![]() troche sie pekam co mi wyjdzie ale juz kupilam to zrobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
A po tym naturalsie 111 mam taki szaro bury kolor, ale musiałam zakryć te rudzielce, a tylko to dało radę. Teraz pewnie c10 będę robić, bo Joaśka u mnie beżowo wychodzi. Ja na początku bałam się porodu. Później bałam się, że jak synkowi coś się stanie (np. zakrztusi się), to nie będę umiała mu pomóc. Ale jakoś sobie poradziłam. Tym bardziej, że jak był niemowlakiem, to bardzo często się zachodził, i parę razy już mi nawet siniał z braku powietrza. Ale i z tym jakoś sobie radziliśmy. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i mam dylemat bo nie wiem ile trzymac ![]() ![]() mam nadzieje,ze szmata mi nie wyjdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mam nadzieję, że nie wyjdzie Ci brudna ściera ![]() ![]() ona ma w oryginale 9%? a Ty podmieniasz na 12%? Bunny kojarzysz moje włoski? wystarczyłoby mi na 9%? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie piecze tylko czuje takie mrowienie śmieszne ![]() i zostało mi jeszcze troszke farby w miseczce ![]() ale ja sie miesza 1:1,5 wiec 100 ml farby wychodzi ![]() odmierzałam strzykawka 3x po 20 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ja wszystkimi farbami teraz na 12 % robie, jak wszystko ładnie zrównam to spróbuje na 9 % ale pewnie bedzie troche żółtawo. Zobaczymy. Ja sie właśnie porodu boje, i potem że sobie nie dam rady z dzieckiem. Ogólnie że bede złą matką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chce miec dzieci i rozmawiałam o tym z Tż żeby wyjasnic sobie wszystko jeszcze przed slubem ![]() Jeszcze 12 min z farba na glowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czeko A ja mam pytanko do Ciebie. Bo robiłaś już włosy i 9 i 12% i czy jest duża różnica w ich stanie biorąc pod uwagę te dwa stężenia? : [
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-03-02 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Wtajemniczenie
|
A ten color sensation 110 to poziom 10 czy11? Bo robilam teraz perla-naturals 102-zdjecia wczesniej i ladnie ale troszke chyba zoltego poblasku jest...wyprbowalabym tego110 ale boje sie ze za jasno bedzie...
a co do dzieci to my na razie nie mamy ze wzgledow finansowych i troche mojej wygody;-) ...ale porodu tez sie boje,szczegolnie ze mnie natna jak skurczu nie bedzie bo kolezanki mowily mi ze tak sie kilku zdarzylo...brr..
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Zmyłam farbe...
włoski mieciutkie jak po splukaniu odzywki, szmaty i odcieni niebieskich brak,ale ja zauwazyłam,że moje wlosy nie "pija" tak popielu i nie lapia niebieskich tonow,wiec nie gwarantuje jak to u innych wyjdzie ![]() Teraz siedze z odzywka z farby, mało jej, bo tylko 10 ml i smierdzi mydłem jak dla mnie ![]() zmyje odywke i napisze cos wiecej o kolorze ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę na obiadek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A co do instynktu macierzyńskiego. Jeśli nie czujecie, że na razie nie czas, to nie ma się co śpieszyć, i zmuszać, bo np. facet chce. Rodzicielstwo nie jest lekkie. I trzeba jednak do tego dojrzeć. My z syniem już po spacerze. Słoneczko w końcu świeci ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#323 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, a używała któraś z was ten odcień http://www.palette.schwarzkopf.pl/pa...o-linii.html#2? Wiecie coś na jego temat? Jaki ma oxy? I jak wychodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Bunny a 219 jaką ma wodę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Lady
12% ![]()
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie powaznie ja nie widze wiekszej roznicy, jak siegam pamiecia ![]() 12% |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
tak myślałam
![]() pamiętam kiedyś robiłam nią ale było za szaro ![]() a te garniery sensation to jaką? 111 i 110? 9%? ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- i jeszcze Garnier Color Naturals 111? |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Lady
110 ma 9% reszta chyba też, bo Kotka w naturalsie na 12 podmieniała z tego, co kojarzęęęę ![]()
#330 | |||||
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie mój Tż nęka o trzecie bo chce córe, ale ja jakoś nie jestem chętna mieć kolejne bo już teraz mam tyle obowiążków z dwoma : przedszkole ,szkoła, dom ,czasem wizyty u lekarzy, a z kolejnym maluchem by mi tak łatwo nie było ![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.