Estee Lauder Pure Color, Blush Róż do policzków

naata90
    6 października 2016 o 23:27
    super
    Zastanawiałam się nad oceną 5 lub 4 ponieważ róż jak dla mnie ma kiepski pędzelek, ciężko cokolwiek nałożyć. Ale i tak używam innego, więc dla mnie nie ma to dużego znaczenia. Minusów nie zauwazyłam, plusy: + piękny kolor + zauważalnie trwalszy od tych, które do tej pory stosowałam + nie podrażnia + piękne opakowanie z lusterkiem
  • 26 lutego 2016 o 0:21
    Super!
    Róż jest zarówno delikatny i subtelny przy lekkim mysnieciu jak tez przy większym nałożeniu efektowny. Długo utrzymuje sie na buzi, nie powoduje przesuszania. załączony pędzelek o dziwo miękki i wygodny, solidne pudełko z lusterkiem, jak dla mnie wygodniejszy niż róż chanel i gamą kolorystyczna ciekawsza. Mam odcień peach i jest on po prostu cudowny, nie mylić z pomarańczowym lekko różowawy! Używam dopiero dwa tygodnie, wiec nie wiem jak z wydajnością, ale jest duzy! ;) Polecam! Używam tego produktu od: krócej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: mniej niż 1
    Odonate
    5 lutego 2016 o 1:23
    Przepiękny
    Posiadam róż w odcieniu 08 Peach Passion. Uważam, że nazwa koloru jest bardzo adekwatna, ponieważ mocno kojarzy się ze skórką dojrzałej brzoskwini. To ciepły różowy odcień opalizujący na złoto. Widziałam już teoretycznie podobny efekt w kilku innych, tańszych produktach, w różu EL jest on jednak nadzwyczaj subtelny. Produkt ma wykończenie satynowe, nie posiada żadnego brokatu ani widocznych, mieniących się drobinek. Jest miękki i dobrze napigmentowany. Nadaje twarzy bardzo zdrowy, świeży wygląd. Utrzymuje się przyzwoicie, choć z pewnością bywają trwalsze. Cena tego różu jest wysoka. Jednak w cenie dostajemy nie tylko doskonały róż (o bardzo dużej gramaturze), ale solidne, bardzo ładne opakowanie z dużym, naprawdę porządnym lusterkiem. Do tego jest jeszcze pędzelek z naturalnego włosia, którego, o dziwo, da się używać i na dodatek jest to użytkowanie przyjemne. Nigdy do tej pory nie byłam tak zadowolona z różu i jeżeli kiedykolwiek wykończę to opakowanie, to chętnie wrócę po następne. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 6 stycznia 2016 o 12:49
    Nie jest złe
    Kupiłam roz mojej ukochanej marki (większość produktów posiadam z niej ) nie jest zły . Tylko szkoda ze zaraz mi sie rozsypał , kolor jest fajny bo nie swieci sie a ma tylko delikatne drobinki . Nie lubie świecących róży wole roswietlacz sobie nałożyć niz chodzic w błyszczących policzkach . Cieżko buło znaleść w sephorze roz odpowiedni dla mojego kolorytu skory a zarazem zeby nie świecił sie . Polecam go , jednak mojego ideału szukam dalej :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1
  • 18 listopada 2015 o 22:14
    prawie ideal
    Obiektywnie rzecz biorac jest to najlepszy roz jakiego uzywalam. Dodam tez ze najdrozzszy. Przede wszystkim piekna paleta kolorow. To dlatego sie na niego zdecydowalam. Miekki, koralowy roz, ladnie modeluje twarz, ozywia ja i sprawia, ze wyglada na bardzo wypoczeta i zadbana. Malowanie nim nie sprawia zadnego klopotu, roz praktycznie sam rozprowadza sie rownomiernie na twarzy. Opakowanie ladne, choc mogloby byc zgrabniejsze. Cena do przezycia. Odjelam 1 gwiazdke za trwalosc. Niestety musze go poprawiac w ciagu dnia, ale tylko dlatego zeby osiagnac taki efekt jak zaraz swiezo po nalozeniu, bo w ciagu dnia troche sie rozciera ale nie schodzi calkiem. Używam tego produktu od: 3 miesiace Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania