|
|
#2761 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
otóż w H&M jak pisałam wyżej ![]() ale głównie na targu - polski stuff świetna jakoś duży wybór - niestety cena nie zachwyca - 9 zeta za figi to norma ale też w sklepach takich z bielizno nonejm - tam majo polski stuuf też skarpetti ostatnio nakupiłąm mnóstwo w Tescu - ale nie byli tanie |
|||
|
|
|
#2762 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Moim ulubionym chyba staje się New Look. Na wieszakach wszystko mi się podoba. Ale ogólnie robię się zbyt wybredna i większości fasonów już nie noszę, nie mam z czego wybierać.2. skarpety jakieś tanie na Allegro, i tak się porwą. Majtki na bazarze. Cytat:
|
||
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej te co ja kupiłam
|
|
#2764 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ostatnio kupiłam 2 pary skarpet w New Looku, przy zniżce 20% wyszło 7zł/para. Moim zdaniem to i tak sporo jak za głupie skarpety. Dlatego zazwyczaj kupuję takie rzeczy za granicą, w sklepach typu Takko w Niemczech można kupić zestawy 5 par skarpet za 2 euro. I mówi się, że u nas taniej... jasssne Majtki kupowałam często w Forever21, jak były jakieś deale typu 2 w cenie 1.A widział ktoś gdzieś zwiewne maxi spódnice, bordowe, fioletowe albo khaki? ![]() Aha, i żeby kosztowała poniżej 100 zł
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-03-02 o 12:47 |
|
|
|
|
#2765 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2766 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2767 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Bez gumki, maxi maxi i najlepiej z koła.
|
|
|
|
|
#2768 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() W NL były jesienią idealne śliwkowe, no ale oczywiście jak zawsze pośliniłam się, pośliniłam, zdrowy rozsądek mi się włączył, a później żałowałam, jak już zniknęły i żałuję do dzisiaj
|
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście lubię, i na szczęście w modzie - do jesieni powinno mi styknąć za kamuflaż takich samych kolorów szukam, z tym że u mnie też granat wchodzi w grę HM pisał na mailu że od kwietnia |
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
I fajne baleriny mają, ogólnie buty.
W ciucholandach jest bardzo dużo tej firmy
|
#2771 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Mi umknęły. A miały gumkę czy jak na górze? |
|
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-03-02 o 12:55 |
|
|
|
|
#2773 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale będę się przemagać) a znowuż mini nie pasuje do pracy i zonk z czym nosić.
|
|
|
|
|
#2774 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no coś wten deseń tylko mam wersję mniej odkrytą - 3/4 rękaw, mniej każual, grubsze i ciemniejsze i bardziej zabudowane z oudami jesteś po prostu niepoważna i tyle, słów mi brak - :maria skłodowska-curie: Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-03-02 o 13:05 |
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem w bieliźniarskim do stanika, ale to juz min 19zł za parę za lepszymi w ludzkiej cenie trzeba się nachodzić bo nie problem kupić stringi za 69zł... ![]() w skarpetki obkupiłam się w intermarche ![]() tak mi się spodobały ze śnieżynkami, że wzięłam 2 paczki poza tym to naszam zakolanówki - tu już bez namysłu większego kupuję ![]() Szat - łopian z papryką niby stymuluje wzrost, ja mam po nim wysyp nowych włosów, przyspieszenia wzrostu nie mam jak sprawdzić, bo za mocno wycieniowane jest jeszcze ze skrzypem wzmacniający i jeszcze jeden, chyba p/łupieżowy Tobie nadal wypadają? spróbuj łopianu, może jeszcze jantar Ci pomoże
|
|
#2777 | |
|
Nindżopesz
|
Mi materiał zwisa ale gumek unikam a właśnie w każdej jest :/
Cytat:
![]() Betty, kiedy wyniki konkursu pantene? |
|
|
|
|
#2778 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ze skarpetkami to jesczze gorzej-pisze ze bawełna a czuc w rekach ze az chrupie od naplastikowania ![]() sklepow bieliznianych nonejm w kraku to chyba nie znam woogle...tzn ze 2 były gdzies ale drogie jak cholera Cytat:
no moim tez jest new look ale tylko wirtualnie bo w kraku nie ma ,tak samo jak tego drugiego co ma fajne ciuchey a nazwy ciagle zapominam
|
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jest to jakiś pomysł ![]() Polly skarpetki (jak Rejcz) polecam z Tesco (FF) tylko patrzaj coby były tureckie! nie chińskie i miały jak najwięcej bawełny a gatki różnie zazwyczaj przy okazji na wyprzedażach, często w cubusie, czasem rezerwacie, cubusowe lepsze jakościowo
|
|
|
#2780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Uda masz akurat do takich
|
||
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakość zajepista chuopin ma fajne ciuchy ja gorsze wyglądowo ale nie straszę ( chyba )
|
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
O! jako i Haemowe
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Red nie wiem
![]() odkąd wyszło, że to durny klikany konkurs, to nie zaglądam tzn. pewnie było wszystko w regulaminie ale ja go tylko zaakceptowałam ![]() brakowało wyraźnej wzmianki o galerii, może dlatego trafiło tam aż tyle nieprzemyślanych zdjęć poza tym po zaakceptowaniu nigdzie nie mogłyśmy się doszukać linka do regulaminu, później strona miała jakieś zwiechy ktoś przez fb się kontaktował, żeby udostępnili regulamin, ale nie wiem czy w końcu dostał mnóstwo pw: odklikash? porażka ![]() niemniej dziękuję za głosy co do oudów, to wczoraj patrzyłam na zdjęcia sprzed 3 lat i... jak ja mogłam do tego dopuścić nie mówiąc -5 i więcej teraz to nie odpuszcze dopóki nie będzie znowu 52 ![]() zawsze tak łatwo szło mi gubienie, a teraz ślimaczy się tygodniami, miesiącami....
|
#2785 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
jestę!
Cytat:
Cytat:
![]() A fogle to se narzeknę na ludzkość, miałyśmy jechać z koleżanką na konferencje kardiologiczną w Łodzi, płatną ale w sumie mało, ona ma w Ł. rodzinę więc nocleg za fri, dzwoniłam, upewniałam się, kasę za konferencję przelałam, ostatnio jakoś trudno było ją złapać, a chciałam dogadać szczegóły wyjazdu, wczoraj wieczorem mi napisała smsa, że mnia zgarnie w niedzielę rano (bo ta konferencja to jutro) i żebym zadzwoniła w sobotę rano, czyli dziś. No to zadzwoniłam i się okazało, że ona ponoć myslała, że mi chodzi o warsztaty dermatologiczne, które też jutro są, pod Krk. Mam smsa w którym pisala 2 tyg temu, że jedziemy do Łodzi na kardiologię A jeszcze po drodze wyszło, że dziś są urodziny jej yyyy, niedoszłego i idzie, a na warsztatach dermatologicznych będzie inny adorator. Wiec chyba tak nakręciła, żeby się z tymi chuopami zobaczyć Ja nie wiem co ja mam w takich sytuacjach robić Do Łodzi nie jadę oczywiście, bo moment w którym rozmawiałyśmy przez telefon to był ostatni w którym by mi się opłacało wyjechać, trudno, jakoś przeboleję tę kasę (koleżanka oferuje pomoc w jej odzyskaniu bo dobrze zna przedstawiciela firmy, która organizuje konferencję. no i pewnie swoją też chce odzyskać )
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2013-03-02 o 13:39 |
||
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko włóczki porządne drogie ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- a poclickash?
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawka wrociła
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego ludzie tak postępują?kompletny brak poszanowania drugiej osoby i patrzenia tylko na swój tyłek
|
|
#2790 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

)
A jeszcze po drodze wyszło, że dziś są urodziny jej yyyy, niedoszłego i idzie, a na warsztatach dermatologicznych będzie inny adorator. Wiec chyba tak nakręciła, żeby się z tymi chuopami zobaczyć