O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r. - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-02, 10:24   #4651
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222
Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
lek to Euthyrox. Na razie najmniejsza dawka.

Wczoraj odebrałam resztę wyników (fT3, fT4 i anty TPO) i te akurat mam w normie (wg norm podanych w laboratorium). Więc o tyle dobrze . Z tego co wyczytałam to jeśli TSH jest podwyższone a reszta w normie to może to oznaczać subkliniczną niedoczynność tarczycy. Wiadomo że internet to żadne potwierdzone źródło wiedzy i lekarzem nie jest . Wizyta u gina we wtorek więc długo w niepewności nie będę czekała

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

papryczko, i jak się dziś czujesz?
tak podwyższone TSH oznacza niedoczynnośc tarczycy, to jest tak na odwrót, ale skoro reszta badan w normie to nie jest tak źle i myślę że szybko to zbijesz i będziesz się cieszyc dzidziusiem już niedługo

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 10:29   #4652
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
tak podwyższone TSH oznacza niedoczynnośc tarczycy, to jest tak na odwrót, ale skoro reszta badan w normie to nie jest tak źle i myślę że szybko to zbijesz i będziesz się cieszyc dzidziusiem już niedługo
dziękuję za kciuki . Też mam nadzieję że szybko i sprawie to pójdzie . Ale powiem Wam że jak o tym się dowiedziałam to już odpuściłam lekko
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 10:33   #4653
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

dziewczyny ale u mnie dziś wiosna słońce w pełni żadnej chmurki ptaki śpiewają, zaraz otwieram okna
trochę mi już dziś lepiej może przez te słońce.
ja mam TSH 1,87 na szczęscie, bo tak czytam jak mówicie że 1 z przodu i aż poleciałam zobaczyc jak to u mnie bo już nie pamiętałam, ale wiedziałam że w normie

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-03-02, 10:41   #4654
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

U nas też pięknie słoneczko świeci Zbieramy się powoli i do rodziców jedziemy, mama już wyszła ze szpitala a na mojej głowie obiadek, pieczone ziemniaczki+pieczona karkówka i sos tzatzikowy mniam A na deser babka która też trzaba upiec
A na jutro zaplanowaliśmy wycieczkę musimy wyszukać jakieś miejsce którego jeszcze nie widzieliśmy.
Czy któraś z Was jest może z woj. łódzkiego?
MaamaaZuzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 11:06   #4655
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
wiadomo, że łatwa decyzja to nie jest .

Ja jeśli nawet miałabym możliwość mieszkania z rodzicami moimi czy to TŻ to i tak bym nie skorzystała . Należę do osób które zdecydowanie wolą mieszkać we dwójkę . Jak to zawsze się śmieję, jak mam ochotę nago polatać, krzyczeć, trzaskać talerzami czy głośno kochać się z TŻ to to robię, bez skrępowania że ktoś z rodziny usłyszy/zobaczy

Wg mnie to kwestie indywidualne. Jednym jest lepiej tak a innym inaczej
My też mamy kredyt na mieszkanie i uważam, że to była najlepsza decyzja jaką podjeliśmy. Mogliśmy mieszkać z rodzicami TŻ stoi i czeka do tej pory cała góra domu - 100 mkw, ale My nie chcieliśmy z nikim mieszkać, musimy sami się dotrzeć Ja jestem osobą dość krzykliwą robię dużo hałasu, nie lubię jak ktoś mi przeszkadza, jak chcę to się kocham, kiedy chcę to chodzę nago, przyjmuję gości o każdej porze dnia i nocy, a niestety jak byśmy mieszkali z rodzicami trzeba brać pod uwagę, że jednak Oni są na dole. Nie wyobrażam sobie, że do rodziców przyjeżdżają goście i maszerują do mnie na górę, albo wołają mnie bo rodzina przyjechała, nawet gdy Oni mają rodzinkę ja nie muszę do nich jechać.
My mamy mały kredyt mieszkaniowy bo mieliśmy 80% wartości mieszkania, więc ratę mamy małą, ale nie narzekam, wiem, że jak byśmy mieszkali z rodzicami to dużo więcej kasy ba nam zostawało, brak kredytu, brak czynszu, tylko woda i ogrzewanie, ale nie! To nie dla Nas Nie chcieliśmy czekać i odkładać pieniędzy bo niestety czas leci, a Nam mijały by najpiękniejsze młode lata, a tak jesteśmy sami i cenimy sobie samotność Ale to jest tylko moje zdanie i każdy najlepiej wie co jest dla niego dobre

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
dziewczyny ale u mnie dziś wiosna słońce w pełni żadnej chmurki ptaki śpiewają, zaraz otwieram okna
trochę mi już dziś lepiej może przez te słońce.
ja mam TSH 1,87 na szczęscie, bo tak czytam jak mówicie że 1 z przodu i aż poleciałam zobaczyc jak to u mnie bo już nie pamiętałam, ale wiedziałam że w normie
Słońce cudownie świeci aż chce się żyć

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
U nas też pięknie słoneczko świeci Zbieramy się powoli i do rodziców jedziemy, mama już wyszła ze szpitala a na mojej głowie obiadek, pieczone ziemniaczki+pieczona karkówka i sos tzatzikowy mniam A na deser babka która też trzaba upiec
A na jutro zaplanowaliśmy wycieczkę musimy wyszukać jakieś miejsce którego jeszcze nie widzieliśmy.
Czy któraś z Was jest może z woj. łódzkiego?
http://www.zamiasto.com.pl/ciekawe-miejsca/szukaj.php może coś dla sibie znajdziecie
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 11:32   #4656
paulinka009
Zadomowienie

Gdybym miała 50% wkłądu to bym sie nawet nei zastanawiała a na chwilę obecną ledwo mamy 10% dodam może że mamy odpowiednio 23 i 24 lata. Ja nie mam pracy. Zdolność jako taką mamy i rata ok 1 tys nam odpowiada. Za jest też to że ten 1 tys za 10 czy 20 lat będzie miał inną wartość niż teraz.
Poza tym że obeszliśmy wszystkie banki w mieście skorzystaliśmy z usług Open finance i w poniedzialek mamy dostać oferty 3 najlepszych w naszym wypadku banków. Chociaż my już mamy swój typ.

A korzystałyście z pomocy doradców czy same szukałyście?

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 11:38   #4657
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Gdybym miała 50% wkłądu to bym sie nawet nei zastanawiała a na chwilę obecną ledwo mamy 10% dodam może że mamy odpowiednio 23 i 24 lata. Ja nie mam pracy. Zdolność jako taką mamy i rata ok 1 tys nam odpowiada. Za jest też to że ten 1 tys za 10 czy 20 lat będzie miał inną wartość niż teraz.
Poza tym że obeszliśmy wszystkie banki w mieście skorzystaliśmy z usług Open finance i w poniedzialek mamy dostać oferty 3 najlepszych w naszym wypadku banków. Chociaż my już mamy swój typ.

my jak dostalismy kredyt mielismy po 24 i 25 lat . Wiec tez w miare szybko ''dorobilismy sie'' mieszkania . My korzystalismy z pomocy Open'a
Stary 2013-03-02, 11:54   #4658
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:

Ja szukałam sama. Byliście w Fortis Banku? - http://www.bnpparibas.pl/index.htm
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 12:14   #4659
God Of War 20
Zakorzenienie

justiii87
tak ślubowałam w 2012 r.

paulinka009
tak ja wiem, lekarz mi mówił że jedni lekarze nie chcą usuwać a inni są jak najbardziej za. Z tego co mi mówił i co ja czytałam to zdecydowanie muszę usunąć. Zmiany są dość duże i nie powinno się czekać, moja mama mówi że po porodzie najczęściej nadżerki się pojawiają. Poza tym niekiedy odczuwam ból podczas stosunku i to może być wina właśnie nadżerki, wiadomo że wtedy większe prawdopodobieństwo występowania bakterii a może i to wpływa na to że w ciąże nie zaszłam... nie konsultowałam u innego lekarza ponieważ tego uważam za naprawdę solidnego, ma świetną opinię i ufam mu.
Chodzę prywatnie.

Co do TSH to mam 3,71 ulU/ml także nie jest to jakoś bardzo dużo ale ginekolog mi powiedział, że jak na kobietę w moim wieku za dużo i może być przyczyną tego że w ciąże nie zaszłam. Powiedział, że najlepiej by było gdybym miała 1-1,5 dlatego też muszę to zbić.

W czwartek idę do endo także może mi coś jeszcze powie

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-03-02 o 12:24
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 12:46   #4660
daga 13
Raczkowanie

Witam wszystkich!
papryczka trzymam kciuki

a moje plany zajścia w ciążę w 1 cyklu legły w gruzach. jak wam pisałam zachciało mi się monitoringu i wyszło na nim że pęcherzyk coś wolniutko rośnie przez 2 dni tylko1mm wczoraj miał 19mm a dzisiaj 14dc test owu pokazał kreche chyba w środę jak dobrze pamiętam a w czwartek już nie było kreseczki wogóle. według testu owulacja powinna być czwartek piątek ale niestety nie było bo pęcherzyk sobie rośnie swoim rytmem, następny monitoring w środę a lekarz każe działać, a brzuch mnie boli 2 dzień. tak sobie myślę że może te testy to nas czasem w błąd wprowadzają

sorki za byki aż oczy bolą

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

A tak na marginesie to czy ktoś miał monitoring cyklu?

Edytowane przez daga 13
Czas edycji: 2013-03-02 o 12:28
daga 13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 14:17   #4661
czarownica_21
Raczkowanie

Dzien dobry w Lubelskim też słoneczko Witam nowe koleżanki
daga hi hi uprzedziłaś moje pytanie dotyczące monitoringu Kiedy najlepiej się zgłosić i ile razy trzeba go zrobić?
papryczka trzymam kciuki za bąbla, niech rośnie duuuży i okrągły
ja z TŻ możemy tylko pomarzyć o kredycie:/ niby mamy zmienić dach i wykończyć poddasze to i tak zejdzie nam się co najmniej 10 lat
MamaZuzi mmmm narobiłaś mi smaku na babkę ale muszę się wstrzymać do świąt bo uzgodniłyśmy z mamą, że w czasie postu nie upieczemy żadnych pyszności
Pozdrawiam was kochane, miłego popołudnia
czarownica_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 14:46   #4662
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Ja szukałam sama. Byliście w Fortis Banku? - http://www.bnpparibas.pl/index.htm
Tak to był pierwszy bank który odwiedziliśmy i szczerze mówiąc tyko tam byliśmy wiarygodni z działalnością która prowadzi mój tż Jeśli facet z OF nic nie znajdzie ciekawszego to tylko tam mamy szanse

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
justiii87
tak ślubowałam w 2012 r.

paulinka009
tak ja wiem, lekarz mi mówił że jedni lekarze nie chcą usuwać a inni są jak najbardziej za. Z tego co mi mówił i co ja czytałam to zdecydowanie muszę usunąć. Zmiany są dość duże i nie powinno się czekać, moja mama mówi że po porodzie najczęściej nadżerki się pojawiają. Poza tym niekiedy odczuwam ból podczas stosunku i to może być wina właśnie nadżerki, wiadomo że wtedy większe prawdopodobieństwo występowania bakterii a może i to wpływa na to że w ciąże nie zaszłam... nie konsultowałam u innego lekarza ponieważ tego uważam za naprawdę solidnego, ma świetną opinię i ufam mu.
Chodzę prywatnie.

Co do TSH to mam 3,71 ulU/ml także nie jest to jakoś bardzo dużo ale ginekolog mi powiedział, że jak na kobietę w moim wieku za dużo i może być przyczyną tego że w ciąże nie zaszłam. Powiedział, że najlepiej by było gdybym miała 1-1,5 dlatego też muszę to zbić.

W czwartek idę do endo także może mi coś jeszcze powie
No tak co nadżerka to inna Powodzenia w zbijaniu.

Stary 2013-03-02, 15:15   #4663
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

U nas też piękna pogoda ale chyba ciśnienie jest niskie, bo cały czas chce mi się spać.
Wróciłam właśnie z zakupów z tatą, a teraz zabieram się za sprzątanie. Dziś przyjeżdża do mnie na noc przyjaciółka i robimy sobie małą imprezkę z okazji moich urodzin
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 15:31   #4664
didi610
Raczkowanie

hej dziewczyny,
ja wróciłam z uczelni....zabieram się sprzątanie budeliku

co do kredytów to się nie wypowiem, bo tż dostał mieszkanie od rodziców, także na razie mamy gdzie mieszkać

daga ale jak mam rozumieć to co napisałaś? że testy owu pokazały że owu było a na monitoringu pęcherzyk jeszcze nie pękł?

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
didi610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 15:40   #4665
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

My mieszkaliśmy z rodzicami prawie 4 lata bo nie mieliśmy innego wyjścia, ale dobrze tego czasu nie wspominam. Mieszkamy w wynajętym mieszkaniu i kredytu na razie nie planujemy, bo nasze stałe miejsce zamieszkania jest nam nieznane więc sensu nie ma. I jest szansa że rodzice już wię wyprowadzą do domu który budują więc mieszkanie będzie puste Ale ciesze się że mieszkamy sami i nigdy bym nie chciała więcej mieszkać z rodzicami. Nawet za często nie lubię do nich przyjeżdzać
Obiadek zjedzony babka się piecze a ja w głowie mam cały czas nieczekanie na @.
Brudów przewidujących @ nie ma. Mam wielką nadzieję,
MaamaaZuzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 17:14   #4666
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

hejo . Ale cisza tu dzis . Ja wlasnie siedze na przerwie w pracy i zajrzalam sobie do Was
Stary 2013-03-02, 17:17   #4667
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez didi610 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,
ja wróciłam z uczelni....zabieram się sprzątanie budeliku

co do kredytów to się nie wypowiem, bo tż dostał mieszkanie od rodziców, także na razie mamy gdzie mieszkać

daga ale jak mam rozumieć to co napisałaś? że testy owu pokazały że owu było a na monitoringu pęcherzyk jeszcze nie pękł?
Zazdroszczę ja kiedyś odziedziczę po mojej mamie mieszkanie będzie dla moich dzieci, ale tż nie ma żadnego wsparcia od rodziców jeżeli chodzi o własne lokum tylko przed ślubem było inaczej;/ nawet nie zapytają co planujemy .... Czasami mam ochotę zwalić im się na głowe zeby zobaczyli że nie mamy gdzie mieszkać i wykazali zainteresowanie ale wiem że dnia bym tam nie wytrzymała

Stary 2013-03-02, 17:29   #4668
czarownica_21
Raczkowanie

paulinka009 skąd ja to znam, od naszego ślubu minęło pół roku a rodzice TŻ jeszcze ani razu nas nie odwiedzili, nie interesują się czy mamy gdzie mieszkać i jakie mamy plany na przyszłość ale jeśli o przyslowiowe "5 groszy" to uwierz są w tym mistrzami
Stary 2013-03-02, 17:34   #4669
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica_21 Pokaż wiadomość
paulinka009 skąd ja to znam, od naszego ślubu minęło pół roku a rodzice TŻ jeszcze ani razu nas nie odwiedzili, nie interesują się czy mamy gdzie mieszkać i jakie mamy plany na przyszłość ale jeśli o przyslowiowe "5 groszy" to uwierz są w tym mistrzami
u mnie podobnie jest . Z tym ze nawet rodzice TZ w ogole nie interesowali sie naszym slubem. Temat dla nich nie istnial. Jak przeprowadzilismy sie na swoje to przyjechali do nas jak TZ mama miala do lekarza isc. Dlugo moglabym tak wyliczac
Stary 2013-03-02, 18:00   #4670
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
u mnie podobnie jest . Z tym ze nawet rodzice TZ w ogole nie interesowali sie naszym slubem. Temat dla nich nie istnial. Jak przeprowadzilismy sie na swoje to przyjechali do nas jak TZ mama miala do lekarza isc. Dlugo moglabym tak wyliczac
Czyli nie jestem sama ja tam w sumie nic od nich nie chce tylko szkoda mi mojego tż bo on jest jak czegoś chcą a tak liczą się tylko kochane córeczki szczególnie ta najstarsza żal...... ;/

Stary 2013-03-02, 18:10   #4671
kasiunka8998
Raczkowanie

hej dziewczynki u mnie cięzki weekend bo zjazd, niedawno wróciłam do domku, obejrzymy z mężem jakiś film, kolacja i lulu więc dużo tu dziś nie nasiedzę.

Dalej 3mam kciuki za wszystkie nasze staraczki !!!! mam nadzieję, że spotkamy się niedługo na wątku listopad-grudzień ! (jeszcze takiego nawet nie ma chyba więc luziiik )

ps. ide w środę na wizytę u gina
kasiunka8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 18:14   #4672
Fikusek82
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny, ja mam dzisiaj dola totalnego. Te dwa tygodnie u tesciow to najgorszy urlop jaki mi sie trafil, niby sa mili ale czyje jakas taka psychczna niechec szczegolnie ze strony tesciowej, nic mi sie kompletnie przez to nie chce robic, calyczas bym tylko spala. Dzisiaj uslyszalam rizmowe na moj temat to sie zwracali, ta Monika z gory (zajmujemy pokoj na gorze). A maz domnie jeszcze powiedzial ze mu sciemniam z mdlosciami i bym lepiej cos porobila. Teraz siedze i sobie pochlipuje i sama nie wiem czy on ma racje i to hormony tak dzialaja, czy nie Musze jeszcze wytrzymac3 dni ijade do rodzicow tam mam nadzieje ze troche odzyje.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 18:38   #4673
czarownica_21
Raczkowanie

Fikusek82 olej to, ale niestety słowa bardziej bolą i sa gorsze od pięści prosto w nocha:/
paulinka009 mam tak samo córunia w ramkę i na ścianę ale ja już przestałam się tym przejmować, tez uslyszałam od nich wiele przykrych słów i nie raz przez nich płakałam
Najważniejsza dla mnie jest zgoda w małżenstwie, reszta idzie na bok
Stary 2013-03-02, 18:49   #4674
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
Dzien dobry w Lubelskim też słoneczko Witam nowe koleżanki
daga hi hi uprzedziłaś moje pytanie dotyczące monitoringu Kiedy najlepiej się zgłosić i ile razy trzeba go zrobić?
papryczka trzymam kciuki za bąbla, niech rośnie duuuży i okrągły
ja z TŻ możemy tylko pomarzyć o kredycie:/ niby mamy zmienić dach i wykończyć poddasze to i tak zejdzie nam się co najmniej 10 lat
MamaZuzi mmmm narobiłaś mi smaku na babkę ale muszę się wstrzymać do świąt bo uzgodniłyśmy z mamą, że w czasie postu nie upieczemy żadnych pyszności
Pozdrawiam was kochane, miłego popołudnia
Ja też z mamą odmówiłyśmy sobie na post słodyczy, ale nie powiem coraz ciężej jest

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ja mam dzisiaj dola totalnego. Te dwa tygodnie u tesciow to najgorszy urlop jaki mi sie trafil, niby sa mili ale czyje jakas taka psychczna niechec szczegolnie ze strony tesciowej, nic mi sie kompletnie przez to nie chce robic, calyczas bym tylko spala. Dzisiaj uslyszalam rizmowe na moj temat to sie zwracali, ta Monika z gory (zajmujemy pokoj na gorze). A maz domnie jeszcze powiedzial ze mu sciemniam z mdlosciami i bym lepiej cos porobila. Teraz siedze i sobie pochlipuje i sama nie wiem czy on ma racje i to hormony tak dzialaja, czy nie Musze jeszcze wytrzymac3 dni ijade do rodzicow tam mam nadzieje ze troche odzyje.
Współczuję, ale spróbuj to olać, nie ma się co denerwować tym bardziej w twoim stanie. Jeszcze tylko 3 dni
Ja po ostatniej akcji z teściową całkiem ją ignoruję, nie byliśmy już u nich 3 tygodnie na obiedzie, jak już tam jedziemy np. coś wydrukować to tak kombinuję, żeby byli w pracy. A jak się spotkałam z nią u chrześniaka K, to grzecznie odpowiadałam na pytania ale sama od siebie nic jej nie opowiadałam. Stwierdziłam, że odcinam się , bo nie mam zamiaru ciągle przez nich płakać.

Cytat:
Fikusek82 olej to, ale niestety słowa bardziej bolą i sa gorsze od pięści prosto w nocha:/
paulinka009 mam tak samo córunia w ramkę i na ścianę ale ja już przestałam się tym przejmować, tez uslyszałam od nich wiele przykrych słów i nie raz przez nich płakałam
Najważniejsza dla mnie jest zgoda w małżenstwie, reszta idzie na bok
I dlatego strasznie się cieszę, że mój K ma samych braci, a nie siostry

Dziewczyny macie może jakieś propozycję na tytuł kolejnego wątku?
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 19:06   #4675
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
hejo . Ale cisza tu dzis . Ja wlasnie siedze na przerwie w pracy i zajrzalam sobie do Was

Hej na pierwszej stronce uwzględniłam twoją prośbę i zmieniłam dane

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39549644]Ja też z mamą odmówiłyśmy sobie na post słodyczy, ale nie powiem coraz ciężej jest

Współczuję, ale spróbuj to olać, nie ma się co denerwować tym bardziej w twoim stanie. Jeszcze tylko 3 dni
Ja po ostatniej akcji z teściową całkiem ją ignoruję, nie byliśmy już u nich 3 tygodnie na obiedzie, jak już tam jedziemy np. coś wydrukować to tak kombinuję, żeby byli w pracy. A jak się spotkałam z nią u chrześniaka K, to grzecznie odpowiadałam na pytania ale sama od siebie nic jej nie opowiadałam. Stwierdziłam, że odcinam się , bo nie mam zamiaru ciągle przez nich płakać.

I dlatego strasznie się cieszę, że mój K ma samych braci, a nie siostry

Dziewczyny macie może jakieś propozycję na tytuł kolejnego wątku? [/QUOTE]

Popieram pomysł dotyczący nowej nazwy kolejnego wątku
Może niech każda z nas zaproponuje coś i wspólnie wybierzemy najfajniejszy ?

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
a prywatnie ta nadżerka czy na NFZ?? konsultowałaś to z innym lekarzem? Pytam bo ja też ją mam ale każdy lekarz powiedział że przed porodem pierwszym nie mam co tego ruszać no jedynie facet wyłudzający kase jak go zapytałam o nią to powiedział ze może wymrozić. Moja obecna gin też prywatnie chodzę zabroniła. Zdarza się że nadżerka sama goi sie po ciazy No chyba że twoja to jakiś szczególny przypadek nie znam sie tak dokładnie ale jak nie konsultowałaś to proponuje to zrobic

A tak z innej beczki czy któraś z was ma kredyt hipoteczny na 25 -30 lat?

My mamy kredyt dokładnie na 27 lat
Kupiliśmy domek
A dwa lata już go spłacamy więc zostało tylko 25 lat hehe

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 19:07   #4676
kasiuha
Raczkowanie

GG do kasiuha

no dziewczynki ja po badaniu bhcg i ciąża z której strony nie spojrzeć.
dziękuję za wszystkie gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez kasiunka8998 Pokaż wiadomość

Dalej 3mam kciuki za wszystkie nasze staraczki !!!! mam nadzieję, że spotkamy się niedługo na wątku listopad-grudzień ! (jeszcze takiego nawet nie ma chyba więc luziiik )
już jest https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679452
kasiuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 19:07   #4677
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez kasiunka8998 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki u mnie cięzki weekend bo zjazd, niedawno wróciłam do domku, obejrzymy z mężem jakiś film, kolacja i lulu więc dużo tu dziś nie nasiedzę.

ps. ide w środę na wizytę u gina
Kasiu jest już taki wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679452

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-03-02, 19:09   #4678
czarownica_21
Raczkowanie

Chciałam zrymować z bocianami ale brak mi weny

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

kasiuha Gratki!!!
Stary 2013-03-02, 19:10   #4679
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
chciałam zrymować z bocianami ale brak mi weny

---------- dopisano o 19:09 ---------- poprzedni post napisano o 19:08 ----------

kasiuha gratki!!!

wątek drugi zaczynamy i czekamy na bociany

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 19:12   #4680
czarownica_21
Raczkowanie

meduzka88 Podoba mi się!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości