|
|
#2791 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Jak dziś pięknie Tru kasę spróbuj odzyskać ale koleżankę bym omijał szerokim łukiem
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Tru - kopara mi opadłą - ludzie jednak nigdy nie przestają zadziwiać, w momencie kiedyś myślisz że już Cię nic nie zdziwi, zbierasz szczękę z ziemi
brak mi słów
|
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostałaś stworzona do wyższych celów Tru, koleżanka jakaś niepoważna ![]() żaden z tych facetów by się dla niej tak nie poświęcił ![]() a ta jeszcze Tobie w planach namieszała
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Porób w ogródku
![]() Czy strony natrzaskaliście w chwilę Wiosny kcieli, a tera w domu siedzą i czaskają posty
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
No wim, wim
Cytat:
![]() A co do koleżanki to ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2797 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
poclikash Tajemnicze życzenia imieninowe to ode mnie były ![]() Cytat:
![]() Dlaczego? Tak myslę i myslę, koleżanka sześć lat starsza ode mnie i pewnie chciałaby kogoś mieć i tak leci na każdy gwizdek chuopa, nie pierwszy to raz, na taniec brzucha też miałysmy razem chodzić ale akurat chuop wtedy miał czas się z nią spotkać, po tamtym facecie zostało nikłe wspomnienie a ja umiem zrobić coraz dziwniejsze rzeczy moim organizmem i zapomniałam co to jest ból pleców. Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39545069] Tru kasę spróbuj odzyskać ale koleżankę bym omijał szerokim łukiem [/QUOTE]Furda z kasą, to naprawdę nie była jakaś oszałamiająca kwota, a co do omijania no to łatwo powiedzieć - to jest ludź, który się już sprawdził w kryzysowych sytuacjach i wiele jej zawdzieczam, tylko mi przykro i jestem zła, jakby odpowiednio wcześniej powiedziała, jakie ma plany to bym sobie dziś rano pojechała do Łodzi z H., dziś byśmy pozwiedzali, jutro konferencja i mogłoby być miło a tak... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie znam przypadku chuopa, który by doceniał kobietę lecącą na każdy gwizdek, za to łaskawe znalezienie czasu w napiętym harmonogramie - owszem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Tru
Jednak się złamalam i kupilam w Bingo koncentraty na dupsko i uda i balsamy...licze ,że w połączeniu z bańkami zadziałaja cuda ![]() I tylko jedną maskę do włosia wzięlam, bo mi brakowalo do darmowego przesyłu
|
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nic nie kupiłam Nietopsze przylatują to nie sprzątam ![]()
|
|
|
|
#2800 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tru-tez nienawidze takich ludzi..i nie rozumiem ich
![]() powiedzxcie plis co to za piosenka to której jest teledysk ze spiewa facet przebrany za babke, w rzeczywistosci to głos jest babki-wokalistki zespołu..i to jets jakic nowszy zespół z tych co ich teraz pełno ![]() i w tytule jest jakies słowo na s (chyba) a na koncu jest on, off, out czy cps takiego ![]()
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-03-02 o 14:45 |
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2802 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ano
![]() Bluzki z Reserved nie żałuj, większość jest dodupnej jakości, szkoda kasy Cytat:
za cuda na udach![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2803 | |
|
To ja :)
|
Aso?? tak szęsto płaci mandaty?? Bo mój drugi w życiu, a chuop swoje lata już ma..
![]() Cytat:
Dzis kupiłam pół tory lzejszych skarpetek i kolczugę czerwoną -ale to już nie na bieliźniarskim, zeby nie było, ze jeszcze mi kopii i biczyka brakuje ![]() No wreszcie!!! Świat bez wetów jest zły!!! A co do białego, to -eee... No szoczek... I tu widzisz wchodzi mój defekt... Lubie duuuże psy (wilk to minimum), duuuże konie (wszelkie wynalazki typu arab odpadają, musi być duży, solidny, niemiecku kuń!), duuuże samochody i duuuuże flachy perfum Nawet, jak wiem, że nie zużyję No a poza tym już wczoraj się spłukałam na Elixir...Ale i tak będę polować ![]() Białe... Ehkm... Ja dzis byłam u mojej nietoperzycy i cóż... Jak zobaczyłam, jak wygląda dywan, odmówiłam nawet herbatki wypicia, z obrzydzenia... Cud, ze tam jeszcze nic nie wyrosło, a mieszkańców chyba kothy wyłapały... Już nie wspomnę o oknie otwartym na oścież w mieszkaniu "bo koty chcą na parapet wyjść, a jak spadną to trudno, tu ie jest wysoko, jedno piętro tylko"
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() 16vi świętuję i Ju jakoś obok ma urodziny ![]() ale sex smsy to już nie Twoja sprawka? ![]() kurcze przekładam co chwilę karty z telefonu do modemu i później mi nie podpisuje wszystkich numerów ![]() Cytat:
|
|
#2805 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Tru, co za laska
Wpadłam na pomysł, że moze zrzucę jeszcze ze 2 kilo Opracowałąm se taki plan: rozgrzewka, 5 minut skakanki (z przerwami na zmianę nogi i zadyszkę ), ten blok, 5 minut skakanki, planki i ze sto brzuszków, 5 minut skakanki, zgon ![]() 3 razy w tygodniu, a jedzeniowo z 1300-1500kcal Póki co pot się ze mnie leje strumieniem, ciekawe, czy za miesiąc będą jakieś efekty
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Ano widzisz, niedobór sklepów u mnie jest
Małe spożywcze jedynie zrobiłam
|
|
|
#2808 | |
|
Nindżopesz
|
Tru! Witaj ponownie wśród snobopasztetów z Wizażu!
Cytat:
Pogrubione |
|
|
|
|
#2809 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2811 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nikt mi nie pomoze z pioseeeeenka?
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2813 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hhaa1mamammm jom! z nagła mi sie przypomniał wers tessty
edit-tak sie ucieszyłam ze az literki mi sie mylom ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- uwiodła mnie ta piosnka i teledysk ![]() http://www.youtube.com/watch?v=gKhjaGRhIYU
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-03-02 o 15:48 |
|
|
|
#2814 |
|
BAN stały
|
No właśnie o tę włóczkę tu głównie chodzi, bo fason to ma zwyczajny.
Chodzi o tę lekko połyskliwą szarość, nie chamskie błyskotki, nie srebro, tylko szarość Chociaż w sumie ostatnio upolowałam fajny sweter w tym stylu na szmatach, trochę oversize, przetykany błyszczącą nitką... Jak wrócę do domu, to obfocę i się pochwalę I kosztował raptem 16 zł chyba.Btw właśnie dlatego później mam opory przed kupowaniem rzeczy za stówę, choćby nie wiem jak mi się podobały... bo zdaję sobie sprawę, że to jednak totalne frajerstwo kupować kawał szmaty, która tak naprawdę nie jest warta nawet 1/5 swojej ceny z kosmosu
|
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta chata góralska to niczym moje wspomienia z dzieciństwa |
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pranie im nie straszne ![]() na leniwą sobote ![]()
|
|
#2817 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2818 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mogłaś spytać czy nie przeszkadzasz bo chyba gości ma ![]() I kothy Cytat:
|
||
|
|
|
#2819 |
|
To ja :)
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39547014]
Mogłaś spytać czy nie przeszkadzasz bo chyba gości ma ![]() I kothy [/QUOTE]
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Żyjeta?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Wiosny kcieli, a tera w domu siedzą i czaskają posty 
A co do koleżanki to