|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
i wszystko jasne
![]() piję ziółka, po 20 kolacyjka i wybywam, już się nie mogę doczekać jutrzejszego biegu ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Magda i ja to widziałam ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- może to głupie, ale już mam wyobrażenie, jak nogi szczególnie uda szczupleją mi od biegania |
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Le ja też planuję sobie kupić o i jeszcze te spodenki te za kolano, tym bardziej, że z poprzedniej oferty kupiłam stanik sportowy i jestem bardzo bardzo zadowolona
![]() Ładnie poćwiczyłam, godzinka bardzo intensywna. pot sie leje strumieniami: 12 min rozgrzewka z Tiffany Fat Blasting 10 minute workout with Jeanette Jenkins Get fit: cardio kickbox burn workout Wszystkie 4 treningi 6- minutowe Ewy Chodakowskiej |
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
także tego...
Cytat:
faaajnie![]() ja jak szłam przed chwilą do stokrotki to spotkałam 2 chłopaków i jeden mówi: ''Szkoda, że takich pięknych dziewczyn nie można spotkać w dzień'' aż się uśmiechnęłam
|
|
|
|
|
#3726 | |||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Cytat:
Spróbuj a przekonasz się ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
Teraz może tak ale jak wróce do PL taka głodna biegania to przez tydzień do domu nie wróce jak wyjde na trening
|
|
|
#3727 | ||
|
Tajka
|
|
|
#3728 |
|
Czekoladoholik
|
http://www.zalando.pl/nike-performan...1a03h-102.html
I szorty cudne do biegania też wynalazłam
|
|
#3729 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3730 | ||
|
Tajka
|
Przez 3 lata gimnazjum byłam na wfie zmuszana do biegania przez 45 minut.
Przejadło mi się, gdy musiałam robić coś, co nie sprawiało mi przyjemności.
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak się ważycie wieczorem to waga ile wiecej wam pokazuje?
ja weszłam i zobaczyłam 2 kg wiecej
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie dziś 15 min Jill + skalpel II. w końcu rowerek i łyżwy nie wyszły, ale jutro planuję: 1 h rowerku ( w plenerze skalpel II Jill- min. 15 min. dieta: hm, dziś miałam lekkie gastro i mimo ze jakosciowo było ok, słodkiego nie tknęłam( mimo ze ochota była ) to zdecydowanie za dużo wszystkiego. myślę że w normie dla dziewczyny w moim wieku to zjadłam raczej ok, ale jednak to naprawdę duuużo kalorii. Pomimo tego myślę, że wielkie baciki nie potrzebne, bo było to kontrolowane, i teraz liczę na to ze będę się bardziej pilnować z dietką O kurcze, dzovana, ale ci zazdroszcze, usłyszeć cos tak miłego. wgl dziewczyny macie tu powodzenie widzęLe souvenir- witaj |
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
no ja zawsze tez z rana.
Ale miałam sprzeczkę z siotrą, powiedziała mi że jestem grubas, i ona ma ponad 10 kg mniej przecież. No i przyniosłam wagę żeby udowodniła i nie była gołosłowna. weszłam i troche się zdziwiłam. Ale ona powiedziedziała że ona wie ile i jej wystarczy. Nie pochwaliła się. Kilka dni temu mamie mówiła ze dobiła do 70. Czyliwg tego miałaby 3 kg tylko mniej. A mi mówiła że juz 5 kg schudła. ![]() trochę nastawiłam się negatywnie przez to. Nie dosc że waga mi pokazała wiecej, to jeszcze ponownie zostałam zjechana. Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2013-03-02 o 20:20 |
|
|
|
#3735 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Zawsze ważyłam się (jak mi waga działała) rano, na czczo ![]() Wolę nie sprawdzać wieczorem hah. A dzisiaj ćwiczeniowo bardzo aktywnie i jestem zadowolona. Dobre wejście w marzec
|
|
#3736 |
|
Zadomowienie
|
Cześć szalone
![]() Od ok. tygodnia czytam to forum, więc trochę Was już znam, i chciałabym się dołączyć Moim głównym celem jest zacząć odżywiać się zdrowo, jeść regularne posiłki i ćwiczyć regularnie, chciałabym również stracić parę cm tu i ówdzie Wasze posty z opisem ćwiczeń, jakie wykonałyście danego dnia niemiłosiernie motywują, aż samemu głupio jest nie poćwiczyć A, no tak, coś o mnie, prawie bym zapomniała - więc mam na imię Karolina (mówcie do mnie Karo, wszyscy znajomi tak do mnie mówią i wersja ta jest o wiele krótsza), mam 14 lat i pewnie będę najmłodszą członkinią tego wątku ,chociaż nie wiem, ile macie lat. Moją prawdziwą pasją jest gra na fortepianie, gram już od 8 lat i nie zamierzam przestać, to jedyne oprócz przyjaciół, co potrafi pomóc mi w najgorszych sytuacjach. Z tego, co na razie udało mi się osiągnąć, to to, że ograniczyłam słodycze do minimum i nie pijam słodkich napojów, tylko wodę. Na początku ciężko mi było się przyzwyczaić, ale teraz jest o wiele łatwiej i w ogóle mnie do nich nie ciągnie. A oto ćwiczenia z dzisiaj: 90 skoków na skakance po 50 skłonów na każdą nogę Mel B Warm Up Mel B Arms Bardzo mi się spodobały ćwiczenia z Mel, więc chyba będę je praktykować ![]() EDIT: zapomniałam. ważę 62 kilo przy 170. I jestem bardzo szeroka, czego strasznie nie lubię. ;/
Edytowane przez karolinga Czas edycji: 2013-03-02 o 20:32 |
|
|
|
#3737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj: Jedzenie: 8:45 – płatki z mlekiem i jabłkiem 9:45 – 2 kawałeczki kurczaka (robię na jutro warzywa na patelni i nie mogłam się oprzeć )11:40 – jogurt naturalny i garść wyżej wspomnianych warzyw 14:00 – rosół 15:15 – jajko sadzone z ziemniakami i surówką 20:00 – kiełbaski z keczupem i sałatką jarzynową (śląski „szałot”) 6 szklanek wody 2 szklanki wody z cytryną Ćwiczenia: 900 wspięć na palce 100 pajacyków 20 damskich pompek 300 skoków na skakance 10 min. hula hop 250 przysiadów 300 brzuszków po 100 wymachów na każdą nogę 2 min. rowerek rozciąganie Jestem dzisiaj baaaardzo z siebie zadowolona
|
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że dieta zdrowa a nie żadna głodówka? Ile ważysz?
|
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zamierzam jeść regularnie co 2 godziny, w szkole zamiast kanapek jakiś jogurcik lub serek wiejski I jestem bardzo szeroka, brzuch mam raczej płaski, ale chciałabym, żeby ubyło mi kilka cm w talii i w biodrach
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
klaudia a dziękuję dziękuję tez się dziwię, że dałam radę tyle
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Gomra wieczorem zawsze waga pokazuje więcej
ja czasami nawet 2.5 kg więcej ważę, dlatego staram się nie wchodzić wieczorem na wagę.Wypiłam sobie piwko, muza w słuchawkach to jest to, co lubię. Jutro za to mnie czeka masa nauki. Nie chcę nawet o tym myśleć ale najbliższy tydzień to masakra |
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Dzovana, wiem no ale..
Wkurza mnie moja siostra, jest takim wampirem energetycznym. |
|
|
|
#3743 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam
Było super Teraz wraca szara rzeczywistość i problemy.
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39553261]Wróciłam
Było super Teraz wraca szara rzeczywistość i problemy.[/QUOTE]sama bym poszła na jego koncert ![]() ja sobie koncert Dżemu na dvd pusciłam ![]() a w maju pojadę na koncert Lemona, lubie ich, a Ty chyba nie z tego co pamietam
|
|
|
|
#3745 |
|
Rozeznanie
|
No i mamy medal, a już taka zła chodziłam
Widzę, że wiosna się zbliża to i powodzenie rośnie, nic tak nie buduje jak komplementy TŻ wczoraj do mnie 'ale masz twardy brzuch' po tym jak mnie niechcący 'walną' ![]() Gomra - my tak zawsze nazywaliśmy nauczyciela od polskiego, po dwóch lekcjach nikt nie miał siły nawet z klasy wyjść a siostrą się nie przejmuj ![]() Co do biegania, to potruchtam sobie w tą i z powrotem w pokoju
|
#3746 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie się dziś przełamałam i pierwszy raz od jakiś dwóch miesięcy zaczęłam ćwiczyć. Na początek godzina jazdy na rowerku stacjonarnym i 530 kacal za mną
, a na dodatek mam @ a wtedy nigdy nie ćwiczę. Jestem z siebie dumna
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że za dnia jeszcze idziesz![]() też mam tyle nauki i dlaczego zostawiam to na ostatnią chwilę? ja przynajmniej teraz nie będę się bała, bo będę z kimś biegać ![]() właśnie wróciłam z tego spaceru( a właściwie marsz) czasa 1h 34 minuty, 9,5 km ooo tak wcześniej był orbi 1h + brzuchy dzień udany |
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznaję się do moich dzisiejszych grzeszków
![]() W domu mieliśmy małą rodzinną imprezę, bo imieniny Taty Wpadło po kawałku ciasta fasolowego, lekkiego biszkoptu z masą z jabłek z kleksem śmietany w sprayu i kruchego orzechowego z masą karpatkową. A do barszczu kawałek "rolady" z ciasta francuskiego z masą z kurczaka, pieczarek i sera Reszta raczej okej Z ćwiczeń tylko sprzątanie, nie było czasu na nic innego
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3749 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Kochane
ja dziś na uczelni pół dnia byłam.... niestety nie dam rady dziś nadrobić, mam nadzieje że nie będziecie miał mi tego za złe ![]() dziś na uczelni objadłam się bułkami za to wieczorem po szkole było 42 minuty biegu, 7,54km i 523kcal, tempo 10,6km/h agulaaaa za cw ![]() jutro sie odezwę po szkole, chociaż jutro od 8 do 18 ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Magda - czuj się rozgrzeszona ![]() Painka za ćwiczenia
|
#3750 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
też by mi było miło ![]() Właśnie, ale jaja ale było zamieszania
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

Jak się już wracałam po biegu marszem do domu to spotkałam chłopaka na ulicy, który musiał mnie wcześniej widać jak biegłam:
" 

wgl dziewczyny macie tu powodzenie widzę
ale najbliższy tydzień to masakra