|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6
Dziewczyny wyczytałam gdzieś w necie, że jeśli umowa kończy się w trakcie trwania urlopu macierzyńskiego, to przysługuje zasiłek w takim samym wymiarze czasowym jak urlop. Czy to oznacza, że jeśli moja umowa kończy się 31.08, to mogę skorzystać z zasiłku przez rok? Czy braknie mi tego jednego dnia?
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6
Mąż chyba wolałby zostawić, jeśli się sprawdzi.. żeby w przyszłości nie było kolejnego problemu z wyszukiwaniem całej wyprawki ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() Ależ tu dzisiaj spokojnie..aż uwierzyć nie mogę..
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Konto usunięte
|
Dałam drugą i ostatnią szansę X Factorowi :P
No i super, ta laska w kręconych włosach zjawiskowa, tak samo jak jej mama
|
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Przyszłam się przywitać tylko, bo nie wiem ile jeszcze wyrzynam taka śpiąca i zmęczona jestem. Jak wyszliśmy o 9 rano z domu tak ok 19 byłam w domu, pół dnia w aucie spędziliśmy bo pomagaliśmy koledze szukać drzwi. Ale pogoda była śliczna dzisiaj Spróbuję coś nadrobić ale nie wiem jak to mi pójdzie
|
#1776 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
Ja raczej nie nadrobię, bo nie mam siły. Właśnie skończyłam porcję prasowania, jeszcze kilka rzeczy mi zostało, ale nie wystoję. Teściowa jest u nas i na razie grzeczna Zobaczymy co dalej :P A w poniedziałek będę się umawiać na usg 4d, bo u mnie w pracy niestety nie ma, a chcemy mieć pamiątkę
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1778 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakazCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dzisiaj moje dziecię jakoś mniej aktywne, wczoraj szalał nawet w nocy a dzisiaj jakoś słabo, chyba muszę go przekupić czymś pysznym do jedzenia
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39552158]Puddi mózg pokazał taki obrazek: wy siedzieliście w aucie, a wasz kolega biegał naokoło auta i szukał drzwi
[/QUOTE]a Twoje mebelki bardzo ładne
|
#1780 |
|
Konto usunięte
|
A u nas dzisiaj równiutko połówka...
|
|
|
|
#1781 |
|
Zadomowienie
|
Jeżuuuuuuuu jaka jestem wykończona
ciasto już prawie gotowe, jeszcze tylko czekam aż galaretka zgęstnieję, zaleję nią ciasto i święty spokój.Jak ostatnio cierpiałam na mega lenia to dzisiaj miałam motorek w tyłku ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Mela, co tam się u Was podziało ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39552463]A u nas dzisiaj równiutko połówka...[/QUOTE] super!Co do X-factora to bardzo spodobała mi się ta dziewuszka w różowej czapeczce i chłopak po niej, ale strasznie nadpobudliwy był i ciekawa jestem tej grubiutkiej dziewczyny, co przeziębiona była |
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1783 |
|
Zadomowienie
|
mi skrzydeł dodało dzisiejsze słoneczko, bo już chyba popadałam w jakąś depresję
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39552463]A u nas dzisiaj równiutko połówka...[/QUOTE]
i trzymam kciuki za dalsze tygodnie
|
#1785 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39548471]Jak mi się uda zarezerwować bilet, to na Mozarta, nie pamiętam, który koncert.[/QUOTE]
to mi wystarczy nie znam się na muzyce klasycznej, ale kompozytorów rozróżniam, natomiast ich utwory juz słabo..![]() Cytat:
też oglądałam i po godzinie takie info super!tak 3mac! Cytat:
))Cytat:
Cytat:
) chociaż dzisiaj u mnie probowało się przez chmury przebić.napisałam tylko 1 strone, po 15tej przyjechali znajomi i wlasciwie dopiero wyszlo. No ale plan mam, zaczęłam i wiem co dalej.. więc nie jest źle. Jutro na maxa z budżetem zadaniowym dzień
|
|
#1786 |
|
Zadomowienie
|
elaine-blath to trzymam kciuki, żeby nikt/nic Ci nie przeszkodziło w dopełnieniu jutrzejszych założeń
|
|
|
|
#1787 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny mam dzisiaj pół dnia kłucia tak jakby w tej drugiej dziurce. Trwają dosłownie sekundę i puszczają. Zdarzają mi się takimi seriami, np. są 3 i dwie godziny spokoju i znowu... Miewacie takie coś?:/
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39552855]Dziewczyny mam dzisiaj pół dnia kłucia tak jakby w tej drugiej dziurce. Trwają dosłownie sekundę i puszczają. Zdarzają mi się takimi seriami, np. są 3 i dwie godziny spokoju i znowu... Miewacie takie coś?:/[/QUOTE]
ja nie miałam nigdy, kłocia miałam ale w pochwie, moze coś promieniuje po prostu uciekam już nie nadrobiłam wszystkiego, dobranoc dziewczyny
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39552855]Dziewczyny mam dzisiaj pół dnia kłucia tak jakby w tej drugiej dziurce. Trwają dosłownie sekundę i puszczają. Zdarzają mi się takimi seriami, np. są 3 i dwie godziny spokoju i znowu... Miewacie takie coś?:/[/QUOTE]
Lecę się myć i spać, dziś aktywnie, niech Filipo wypocznie. Buziaki i słodkich snów!
|
|
|
|
#1790 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
moje dziś cały dzień wypoczywa, czułam je tylko z dwa razy i to tak delikatnie bardzo mam nadzieję, że jak się położę i po odpoczywam to się uaktywni![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Ja też już uciekam brzucholki, pa |
||
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
kalisto: nie dziękuję
generalnie to na dobrej drodze jestem, bo przejrzałam wszystko, wiem co gdzie jest i co chcę pisać. Także teraz już z górki![]() perse: mam tak czasami, ale nie z taką częstotliwością. Raczej zakłuje dwa trzy razy raz na kilka dni..i przechodzi bez śladu.. zajrzałam na wątek mam wrześniowo-październikowych - objawiły się u nich bliźniaki...pamiętacie u nas też była dziewczyna... 4mypassion? pamięta ktoś? wie co się z nią dzieje?
Zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto https://instagram.com/rudymspojrzeniem http://www.rudymspojrzeniem.pl Galeria pazurkowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692 Edytowane przez elaine-blath Czas edycji: 2013-03-02 o 22:34 |
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj spokoj
ja caly dzien u tz pojedzona ciatem od tesciowej wypijam mleczko i spac niestety znowi sama ale tylko jeszcze dzis tz juz lepiej na szczescie )jutro cos wiecej poposze )a co do tej umowy konczacej sie i macierzynskiego to niewiem jak to jest wiem tyle ze zasilku jest tylko 20tygodni i pod koniec mozna.keszcze o 4tyg pisac,a nie rok. Dobranoccc:-* |
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc dotka
|
#1794 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
jak wyglada sie dobrze to i humorek tez ok ![]() Cytat:
..Ale sie dzisiaj nasprzatalam, caly domek ogarnelam, obiadek na jutro zrobilam, zakupy zrobilam i bede sobie mogla pospac do poludnia nareszcie! Cos mojego Matiego bierze od dwoch dni, w nocy suchy kaszel i wstawalam herbatke mu robic a dzisiaj jeszcze mowil ze mu niedobrze i taki bladziutki i slaby w oczkach byl.. darowalam sobie lekarza i na wlasna reke podaje leki. Mam nadzieje ze zadna choroba sie nie rozkreci. Dobranoc mamuski ![]() ![]()
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
ale wy dzisiaj pracowicie spędziłyście dzień
) jestem pełna podziwu.Katerine taka pogoda pewnie dlatego, zafunduj mu syropek i 3mam kciuki aby sie nie rozłożył
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Spamiary wyjechały
Cytat:
Bo jak normalnie jest spokojne to naprawdę szalało![]() Ale o ile początek miał coś z horroru tak na końcówce tak się śmiałam, że Tz nie mógł wytrzymać [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39552463]A u nas dzisiaj równiutko połówka...[/QUOTE] ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39552855]Dziewczyny mam dzisiaj pół dnia kłucia tak jakby w tej drugiej dziurce. Trwają dosłownie sekundę i puszczają. Zdarzają mi się takimi seriami, np. są 3 i dwie godziny spokoju i znowu... Miewacie takie coś?:/[/QUOTE] Miłej Niedzielki
|
|
#1797 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ojjjjjjjjjjjjjj cieniutko wczoraj z postami, mialam nadzieje cos do sniadanka poczytac a tu Nazarlam sie pysznosci na domowce wczoraj, Lilo ladnie kopala, smakowalo jej Udany dzien byl, wysprzatane na lajcie, racuchy , lozeczko przyjechalo cudniaste (ale nie skladamy jeszcze, po co sie ma kurzyc tyle miesiecy), wyprawa do znajomych super.Zobaczymy, jak niedziela, sloneczko ucieklo z Wro niestety
|
#1799 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
Nie było mnie dwa dni u was i się stęskniłam, w piątek tak się pokłóciliśmy z tż że cały dzień przepłakałam i sobotę 2 dni się nie odzywaliśmy do siebie, oj było ostro powiem wam.Na szczęście już jest wszystko w porządku ale powiem wam że to były najgorsze dwa dni ![]() Nie wiem czy jestem w stanie nadrobić to co tu naskrobałyśie, postaram się ale jeśli jest ktoś chętny kto mi mniej więcej skróci o czym plotkowałyście byłabym wdzięczna
|
|
|
|
#1800 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Będę nieskromna i powiem, że jestem wielka, bo przeczytałam to wszystko Łatwo nie było, ale się udało![]() Piękna wiosna dzisiaj i TŻ nie wymiga się od spaceru z nami
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

Zobaczymy co dalej :P A w poniedziałek będę się umawiać na usg 4d, bo u mnie w pracy niestety nie ma, a chcemy mieć pamiątkę 

ale dalam rade.. zaraz zjem Hamburgera o jejjjj
duza i w barwach mojego espiro 

Dzielnie jestem na 30 stronie
, oczy odkad otworze jak jelonek bambi, makijazu nie musze robic - jedynie rzesy, inaczej czuje sie naga, i rozem policzki musnac - no bajka, nie mogloby tak pozostac na zawsze?
..
, lozeczko przyjechalo cudniaste (ale nie skladamy jeszcze, po co sie ma kurzyc tyle miesiecy), wyprawa do znajomych super.
2 dni się nie odzywaliśmy do siebie, oj było ostro powiem wam.Na szczęście już jest wszystko w porządku ale powiem wam że to były najgorsze dwa dni