|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
ale piękna lista!!!Cytat:
jestem za spacerkiem![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39555787]Przed chwilką zjadłam kawałek sernika z galaretką i brzoskwiniami Oczywiście wyćwiczę to dzisiaj.Mam też pierwszy dzień @, ale na szczęście narazie mi ból nie dokucza bo na czas tabletki wzięłam. Pogoda nie zachwyca, ale już nie długo laski będzie pięknie, ciepło i słonecznie [/QUOTE]raz na jakiś czas można sobie pozwolić-ja wczoraj jadłam ciasto ucierane ze śliwkami a wieczorem wpadł kawałek pizzy, ale domowej, dużo warzyw, ser mozarella i żółty-pyszna była, mniam Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie dziś na śniadanie-owsianka |
|||||
|
|
|
#3782 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam od dzisiaj do grona biegomaniaczek!
Dopiero zaczynam, dlatego nie chcę się przeciążać bo moja kondycja jeśli chodzi o biegi jest fatalna. Ale znalazłam plan do biegania na tej stronie: http://bieganie.natemat.pl/5617,jak-...acego-biegacza (dodatkowo jest tam dużo porad dotyczących biegania, polecam przejrzeć), do tego używam programu na Androida A HIIT Timer do biegu interwałowego, bardzo przydatny i prosty w obsłudze. Czyli dzisiaj przebiegłam 7 rundek marszobiegu w proporcjach: 1 min. biegu, 1. min marszu. Niewiele, ale wolę wszystko robić na spokojnie, żeby się nie zniechęcić. W planie jest podane by biegać 3-4 razy na tydzień, dlatego sobie ustaliłam, że będę biegać w poniedziałki, środy, piątki i niedziele
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorka, jajka akurat nie mają węgli dużo, mają trochę więcej tłuszczu, no ale on też jest potrzebny. Ja tam jajka wcinam bez wyrzutów
![]() Dzięki
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3784 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry. Przepraszam za moją kilkudniową nieobecność, ale miałam drobny kryzys. Wymiary są takie same jak były co mnie bardzo zdemotywowało także dieta ostatnio nie była najlepsza
Postanowiłam zmienić kilka rzeczy w mojej diecie i nie pozwalać sobie na tyle, na ile pozwalałam w lutym.
|
|
|
|
#3785 |
|
Raczkowanie
|
Mam full nauki, a że bardzo mi się nie chce, to skorzystałam z tego, że nie ma rodziców i zrobiłam fotki
niestety znów po śniadaniu, ale wydaje mi się, że bardzo dużej różnicy nie ma. Zaraz będą w klubie
|
#3786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie był spacer ale i tak dołożyłam do tego godzinkę na rowerku Jakoś jak nie poćwiczę choć godzinkę to się dziwnie czuje a spacer to żaden wysiłek![]() Cytat:
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudiak uważam,że źle robisz,że po jakiś tam grzeszkach jesz później po 1000-1200 kcal to nic nie da, bo organizm będzie się domagał jedzenia i znowu będzie jakaś wpadka i takie błędne koło się robi, według mnie po takim dzionku powinnaś jeść normalnie 1500-1600 kcal jak jesz do tej pory po co obcinać na siłę kalorie dlatego,że jednego dnia zjadło się za dużo?!
|
|
|
|
#3788 |
|
Zadomowienie
|
Hej pięknoty!
Przepraszam, że wogóle się nie udzialam.. ale jestem najzwyczajniej zawalona nauką... Gratuluję wszystkich spadków i motywacji!
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki dodałam zdjęcia do klubu
|
#3790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sikorko ja biegałam godzinę + 15 minut marszu szybkiego. Na marszu też się dużo spala. Łącznie w 75 minut wyszło jakieś 945 kcal a te 55 sobie 'doliczyłam' bo chodzę jakieś 10 minut na siłownię
. Ale ładna pogoda. Wczoraj miałyśmy parapetówkę i piłyśmy wódkę.. już wiem, że przez najbliższy czas nie tknę alkoholu bo po prostu mi zbrzydł ![]() Także za dużo dziś sportowo nie zdziałam.. Pójdę na dłuuugi spacer do Kościoła i wrócę też pieszo. Jutro trzeba wrócić do żywych..
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Już patrzę
![]() U mnie dziś z ćwiczeń: -króciuteńka rozgrzeweczka - 15 minut cardio z Mel B - 10 minut nogi z Mel B - 10 minut pośladki z Mel B - 5 minut biegania dookoła pokoju - rozciąganie
|
#3792 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odpowiedź mojej babci na pytanie, co będzie na obiad: "wszystko" ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłaś u lekarza? Przecież po skręceniu to jest przerwa nawet kilkumiesięczna w ćwiczeniach.
|
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
ja póki co nie będę wywalać dużo kasy na buty
może z czaasem, jak złapię bakcyla to jakieś fajne zakupię jestem już po obiedzie, idę się pakuję powoli i będę startować
|
|
|
|
#3795 |
|
Rozeznanie
|
Część dziewczyny
U mnie dzisiaj piękne słonko świeci, aż chce się żyć! I jeszcze te wiosenne powietrze Mam nadzieję, że za miesiąc jak porównam zdjęcia to będzie widać jakąś różnicę, żałuję tylko, że nie zrobiłam ich na początku lutego tylko teraz Chociaż patrząc w lustrze brzuch wydaje się już trochę mniejszy ![]() heroine, Elsay - za ćwiczenia Sikorka0204 - no to faktycznie ceny z kosmosu ![]() aneleczka - oj współczuję, może jednak odpuść sobie te ćwiczenia... ale spadków gratuluję
|
#3796 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny jakoś nie mogę dzisiaj jeść, od rana wszystko rośnie mi w ustach i męczę na siłę. Koło 14 biorę się za ćwiczenia.
|
|
|
|
#3797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() Dzięki Pierwszy taki luźniejszy od świąt chyba (nie licząc wyjazdu w góry na ferie )Cytat:
Cześćcześć U mnie dzisiaj temperatura na plusie, ale wieje wiatr przez co jest zimno
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co zrobiła moja siostra? Kupila moje ulubione ciastka, a ja w niedziele słodkiego nie odmawiam, ale w rozsądnych ilościach. Zjadłam 3.
Po czym jak je zjadłam powiedziała przez zęby: "niech Ci idzie w sadło" ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Ile kcal mozna spalic podczas spceru, takiego normalnym tempem? Bo teraz sezon na spacerówki się zaczyna ![]() Będziemy z Karolkiem sobie chodzić
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Wybiera się może któraś z Was na kurs metamorfoz z Ewką do Kato 9. marca ?
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3802 |
|
Rozeznanie
|
Gomra - a ja myślałam, że takie rzeczy tylko w filmach
![]() traxx69 - u mnie dzisiaj podobny dzień, wszyscy obiad właśnie jedzą a ja jakoś ochoty kompletnie nie mam... skubię sobie pomarańczę Z tymi spacerami też jestem ciekawa, TŻ będę wieczorami naciągać
|
#3803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam podobnie, ale z włosami, jak zrobilam sobie bezbarwną hennę to moja siostra do mnie: "o, nie pofarbowało ci włosów" ja: "nieee, nie miało pofarbować.'' ona: "no wiem, ale miałam nadzieję, że ci pofarbuje"
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorka, Gomra
Tutaj jest kalkulator, który obilcza spalanie w zalezności od wagi, czasu i rodzaju treningu: http://potreningu.pl/kalkulatory/spalanie ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Gomra Wy macie jeszcze jakieś inne rodzeństwo? Twoja siostra tylko w stosunku do Ciebie jest taka wredna czy do innych ludzi też? Serio nie ogarniam jak można się tak zachowywać w stosunku do bliskiej osoby, w dodatku jeszcze do rodzeństwa
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy jeszcze brata, ale z nim raczej w porządku zyje, ale on też ma taki charakterek jak ona
|
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszczę się wnormie, a tak naprawdę chcę jakiś 57 kg
|
|
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są 3 do obmycia, moje i tz i taty
|
|
|
|
|
#3808 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, Kościół mam pod nosem, a tak zmarzłam, że masakra
ale nieprzyjemny wiatr brrr.... wczoraj takie ciepło było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale skręciłaś kolano i zamierzasz ćwiczyć? no chyba, że jakieś brzuszki, kręcenie biodrami albo co... nie obciążaj kolana, bo sobie możesz tylko krzywdę zrobić ![]() Cytat:
![]() Dziękować [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39559550]Dziewczyny jakoś nie mogę dzisiaj jeść, od rana wszystko rośnie mi w ustach i męczę na siłę. Koło 14 biorę się za ćwiczenia.[/QUOTE] Czasem tak bywa... ja dzisiaj rano też nie mogłam nic wcisnąć... ale za to teraz jestem głooodna ![]() Cytat:
![]() Aaaa, no to należało Ci się! Bezapelacyjnie! ![]() U mnie to samo, łba mało nie urwie ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
A Ewke do jakich cwiczen podliczyć? aerobik?
|
|
|
|
#3810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszło mi, że przy godzienie jazdy rowerkiem spalam 350kcal a przy 75 minutach biegu niecałe 600 Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

Mi za 10km pokazało niecałe 600. Dziewczyny jak to jest z tymi spalonymi kaloriami? Bo np u mnie godzina na rowerku stacjonarnym to max 300kcal (czy to na siłowni czy w domu) a widziałam, że czasem dziewczyny piszą, że po godzinie spaliły 600-800
[/QUOTE]

Postanowiłam zmienić kilka rzeczy w mojej diecie i nie pozwalać sobie na tyle, na ile pozwalałam w lutym.

Chociaż patrząc w lustrze brzuch wydaje się już trochę mniejszy