Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 8 14,04%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 14 24,56%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI 1 1,75%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 8 14,04%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 12 21,05%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-03, 08:15   #4351
Ashyshqa
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
znalazlam jakiegos doktora z wawy, z ktorym sobie pokorespondowalam i troche mi lepiej podobno w 3 trymestrze nie kroja dobrze, ze juz go zaczynam! jeszcze tylko powalcze zeby porodu nie chcieli przyspieszac. i w sumie najwazniejsze "Prowadzę Pacjentki w ciąży z rozpoznaniem raka tarczycy, wszystkie dotychczasowe przypadki zakończyły się szczęśliwie. Operacje były wykonane po porodzie, nie było nawrotów choroby po operacji."
czekam jeszcze na kilka odp. miedzy innymi o karmieniu piersia...

dobranoc!!!
Fajnie, że możesz sobie z kimś kompetentnym pokonwersować. Może jakoś w spokoju wytrwasz do wtorku?

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ash zapomnialam ci napisać jeszcze o tej cukrzycy. Pielęgniarka mi powiedziała żebym się zapytała faktycznie na obchodzi o co kaman. Bo pewnie diety mi nie cofna ale może pozwolą się rzadziej kłuć także dam znać w poniedziałek rano.
Axella to dla rozweselenia z rana śniło mi się że nam nspisalas że lekarz ci powiedział że z. jest jakaś strasznie duża i nieforemna (dokładnie pamiętam to słowo - nieforemna ) i on nie wie jak je urodzisz więc chyba będziesz jeszcze musiała pochodzić w ciąży tak pół roku żeby się z. uformowala
Nie obraź się ale mega mnie to rozsmieszylo jak się obudzilam
Czyli nie chcą Ci powtórzyć glukozy? Zapytaj na obchodzie, może da radę. Skoro mówisz, że u innych odwoływali cukrzyce, to czemu mieliby Tobie nie sprawdzić?

A sen dobry, Axella widzisz ile masz jeszcze czasu

Ja też dziś miałam łizażowy sen:
Byłam w odwiedzinach u Mysi, żeby podziwiać jej nowy wózek, który -uwaga - wylicytowała na "Bezpiecznym Maluchu" za jakieś śmieszne pieniądze i był w kolorze wózka Cloche Siedziałyśmy sobie na jakiejś werandzie i rozprawiałyśmy w najlepsze o wózkach. Naglę przypałętało się dwóch pijaczkówi i na schodkach tej werandy zaczęli się bić. I jakoś tak wyszło, że my się w tę bójkę wdałyśmy co dalej, nie wiem TŻ mnie obudził bo zaczęłam jęczeć przez sen

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Nowy dzień.. Położyłam się o 1 w nocy wstałam 6.30.. Męczył mnie katar i siku..
Natura to jednak głupia nie jest.. Najpierw w I trymestrze nawali Ci hormonów, że Ci się non stop rzygać chce i nic nieświeżego nei zjesz i się nie zatrujesz.. a w III Cię goni co 3 godziny do kibla, zebyś się nauczyła wstawać na zawołanie..
Tylko nie mogę zrozumieć po co to puszczanie bąków i zgaga....
Doszłam ostatnio do podobnych przemyśleń. Puszczanie bąków mi ostatnio przesżło o dziwo, ale po co ta zgaga!

Edytowane przez Ashyshqa
Czas edycji: 2013-03-03 o 08:16
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 08:21   #4352
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

właśnie oglądam program o czworaczkach jendojajowych dziewczyny mają 5lat i są cudne
Stary 2013-03-03, 08:51   #4353
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
ja miałam ostatnio przez trzy dni gorączkę w nocy 38,5 a w dzien 37,5 brałam apap można trzy na dzien i nie częściej niż 4 godziny i do tego robiłam sobie chłodny prysznic jak gorączka utrzymuje sie powyżej tych trzech dni to koniecznie do lekarza b to powazniejsza infekcja i trzeba antybiotyk brac ale mnie po trzech dniach minęło zdrówka życzę
Mówisz, że można 3, myślałam, że 4 ...
Jutro i tak pójdę do lekarza, ale ja nie chcę antybiotyku bo będę się zwijać z bólu brzucha i dostanę grzybicę pochwy gratis. Ja tak zawsze mam w pakiecie z antybiotykami.
Tylko jak wirusowe to antybiotyk nie działa, a u mnie raczej wirus, bo babcia ma wirusa, mama ma wirusa, a ja się zaraziłam razem z mamą bo równo idziemy tylko ona gardło a ja zatoki. Tylko nie wiem czy od babci czy w kościele ... (we wtorek była msza za zmarłych z rodziny więc poszłam bo się dobrze czułam, ale zmarzłyśmy troszke)
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
właśnie oglądam program o czworaczkach jendojajowych dziewczyny mają 5lat i są cudne
4 i to na raz nie wyobrażam sobie. Dwójka dzieci na raz jeszcze do ogarnięcia, ale 4 to by mnie chyba przerosło.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 09:05   #4354
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Tylko uważaj z tymi kulami, to jednak ciężkie bestie. Jakoś na początku stycznia byliśmy i po kilku rzutach sobie odpuściłam TŻ grał sam ze sobą Ale jak macie jeszcze jakąś ekipę to biegnij
no właśnie ze względu na ekipę się zmobilizowałam a co do kul to ja i tak rzucam zawsze najlżejszą, bez rozbiegu bo inaczej nie umiem ale nawet dobrze mi szło wczoraj

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
ogladała któraś z Was "o matko!"?
ja nie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
AAAAAAAa my mamy dzisiaj 100dniókę

a ja się witam w 24t

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
ja ostatnio byłam u babci i też przyszła mądra sąsiadka, popatrzyła na mnie i zadowolona "Noo, utyłaś!" i się przygląda odpowiedziałam jej tylko, że nie wydaje mi się a ona, że tak, że ramiona i twarz ale że się mam nie przejmować, jej synowa była szczupła i też już teraz jest gruba Także no... ludzie mają z banią
głupia sąsiadka

Cytat:
u nas dzisiaj rozpoczyna sie 29 tydzien 12 tyg do porodu (chyba 13? ).

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Co do filmu ogladalam kilka dni temu "Niemożliwe" - dramat/thriller i baaardzo mi sie podobal
w kinach teraz leci ale na necie tez mozna zobaczyc.
hej Meli ja próbowałam oglądac niemożliwe, ale po pół godziny wymiękłam stwierdzając że za bardzo się ciągnie i nie czuję tego dramatu

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
jeszcze nie robiłam. Wybieram sie najprawdopodobniej w czwartek boję się troszkę
to powodzenia. mnie też to czeka, skierowanie już mam, teraz muszę wymyślić kiedy by tu iść. szkoda mi 2 godzin na siedzenie

Cytat:
podobno w 3 trymestrze nie kroja dobrze, ze juz go zaczynam! jeszcze tylko powalcze zeby porodu nie chcieli przyspieszac. i w sumie najwazniejsze "Prowadzę Pacjentki w ciąży z rozpoznaniem raka tarczycy, wszystkie dotychczasowe przypadki zakończyły się szczęśliwie. Operacje były wykonane po porodzie, nie było nawrotów choroby po operacji."

dobranoc!!!
super wiadomości

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Witam się z rana. Wygląda na to, że temperatura się unormowała poniżej 37 i czuję się lepiej. Ciekawe czy lepiej bo jest lepiej, czy lepiej bo rano
We wtorek zaczynam SR, na nastepny kurs nie chcę bo to kwiecień już, muszę do wtorku się wykurować jak najbardziej i usiąść z dala od reszty.
to zaciskam kciuki żeby już nie rosła
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 09:48   #4355
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
a ja się witam w 24t

hej Meli ja próbowałam oglądac niemożliwe, ale po pół godziny wymiękłam stwierdzając że za bardzo się ciągnie i nie czuję tego dramatu
za kolejny tydz

A tam nie znasz sie wlasnie po ponad 30 min sie rozkrecal

A wczoraj ogladalam Zycie Pi i powiem Wam , ze oczy mi sie zamykaly przez 45 min a pozniej troche sie rozkrecilo ale film dla mnie sredni.

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 09:54   #4356
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
tż wlasnie poszedl do pracki,ja zjadlam sniadanko,wypilam herbate i nie moge spac tak wiec dzien dobry

ide czytac opis porodu strippi bo widzialam ze jest.. milych porankow!!
co Ci sie snilo? bo pierwszy sen na nowym podobno jest wazny

Nuna - u mnie tez senne problemy, ale teraz juz chyba bardziej z nerwow niz ciazowo hehe.

a wiecie ja to bede idealna mamuska! mala Zosia pietro wyzej placze sobie jak chce jesc...i robi to naprawde cichutko, ledwo slychac. a ja sie budze i usmiecham sama do siebie skoro ona jest w stanie zmotywowac mnie do pobudki to Nelcia tym bardziej da rade, hehe. kiedys balam sie, ze takiego spiocha to nawet czolg nie obudzi...ciekawa rzecz ten instynkt macierzynski

Aas, co za sen ciekawe czy lekarz powiedzialby Axelii "etap formowania zakonczony, wio na porodowke"

Xal - wieczorem temperatura pewnie troche wzrosnie, ale jak w dzien zrobisz sobie kuracje grypo-wstrzasowo to powinno juz byc z gorki
zdrowka, zdrowka!

Marchewcia - nawet jesli 2 biopsja wykaze, ze komorek rakowych nie ma, to i tak pierwsza jest wskazaniem do operacji. lepiej chuchac na zimne...

Mysia - dzieki, znow mnie oswiecasz. zatem dziewczyny polujace na mure, szukajcie jej rowniez pod bebe confort, moze bedzie taniej?
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 10:06   #4357
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
A tam nie znasz sie wlasnie po ponad 30 min sie rozkrecal
ja nie mam tyle cierpliwości

o jest nowy voice of poland! idę oglądać
Stary 2013-03-03, 10:10   #4358
candace1
Zakorzenienie

diabli-mnie skutecznie zniechęciłaś do tej mury
Ja się w ogóle na wózek żaden zdecydować nie mogę chyba sobie daruję do czasu porodu bo już te wózki po nocach mi się śnią..
A bebe comfort z tego co mi babeczka mówiła w sklepie już jako firma oddzielna nie istnieje - tylko własnie maxi cosi..
Ponieważ chciałam kupić maclarena a do niego pasował fotelik bebe comfort to się interesowałam i teraz jestem w doopie z fotelikiem i adapterami do wózka bo nigdzie nie można ich dokupići teraz wózek, który podobał mi się najbardziej ma wielką wadę w postaci braku mozliwości zamontowania fotelika samochodowego ehhh...

Także temat wózków odkładam na "potem"..

======================
Dzień dobry.
Szaro, buro, zimno i do doppy
Spać mi się chce...piję kawę.
Niedługo jadę w siną dal a tak mi się nie chce :-(

Kupiłam małemu półśpiochy w pepco po 5,99zł i postanowiłam nie kupować takich klasychnych śpiochów bo półśpiochy będą wygodniejsze...
Czekam na wypłatę i kończę temat z wyprawką do szpitala dla siebie i małego i .. pakuję torbę.
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 10:17   #4359
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie, że możesz sobie z kimś kompetentnym pokonwersować. Może jakoś w spokoju wytrwasz do wtorku?
wlasnie chyba o to mi chodzilo chce jechac przygotowana a jednak lepiej czerpac od kogos z dr przed nazwiskiem niz z przerozniastych www.

Cytat:
Ja też dziś miałam łizażowy sen:
Byłam w odwiedzinach u Mysi, żeby podziwiać jej nowy wózek, który -uwaga - wylicytowała na "Bezpiecznym Maluchu" za jakieś śmieszne pieniądze i był w kolorze wózka Cloche Siedziałyśmy sobie na jakiejś werandzie i rozprawiałyśmy w najlepsze o wózkach. Naglę przypałętało się dwóch pijaczkówi i na schodkach tej werandy zaczęli się bić. I jakoś tak wyszło, że my się w tę bójkę wdałyśmy co dalej, nie wiem TŻ mnie obudził bo zaczęłam jęczeć przez sen
wyszlo szydlo z worka! damskie zapasy Wam sie marza. Wy pewnie walczylyscie miedzy soba o wozek Mysi, a menele o flache

Mysia, chyba widzialam ten program. ich mama jechala na spotkanie ze starszymi czworaczkami, zeby zobaczyc jak to jest? te jej po raz pierwszy rozdzielaly sie wlasnie po tej wizycie? jedna zostala zaproszona do kolezanki ze szkoly...ogolnie fascynujace sa relacje miedzy bliznietami. to w jaki sposob porozumiewaja sie, jak podobnie mysla, a jednak zawsze pojawia sie sporo roznic, ktore trzeba dostrzec. u tych czworaczkow jedna byla zupelnie "inna" niz 3 pozostale
uwielbialam ogladac 2+8 na tlc - o 6letnich blizniaczkach i 2letnich szescioraczkach to dopiero kosmos!

Cytat:
to powodzenia. mnie też to czeka, skierowanie już mam, teraz muszę wymyślić kiedy by tu iść. szkoda mi 2 godzin na siedzenie
ja jeszcze nie dostalam skierowania, pewnie teraz 7go dowiem sie, ze mam ja w koncu wypic, bo to juz bedzie po 30 tygodniu...jutro ide na morfologie, zeby sprawdzic co z anemia. myslalam, ze od razu zrobie glukoze, zeby miec to juz z glowy, ale tz kreci glowa, ze lepiej nie, bo nie wiadomo jakie badania beda chcieli robic we wtorek. ogolnie biedny tak sie przejal, ze az mi glupio...rozbroil mnie mowiac, ze wolalaby zeby to na niego wypadlo teraz ciagle czyta i chyba moglby sie juz doktoryzowac poza tym meczy mnie super antyrakowa dieta: zielona herbata, ktorej nie lubie, imbir do wszystkiego gdzie sie da, sok pomidorowy, kurkuma, czosnek, jablka, truskawki. same przeciwutleniacze. i na nic moje gadanie, ze w ciazy i tak to wszystko jem bo teraz musze codziennie hehe. wczoraj kazal mi pytac tego lekarza o grote solno-jodowa ehh, byle do wtorku :P

poza tym, dzien dobry - ide na sniadanie

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
diabli-mnie skutecznie zniechęciłaś do tej mury
nie chcialam zniechecic jestem typem szperacza-analizatora, hehe i jesli juz mam wydawac kase to chce cos fajnego. mura wizualnie do mnie przemawia, dziewczyny przekonaly, ze jest fajna wiec zaczelam czytac. jesli juz mam kupowac uzywany wozek w cenie nowego to chyba chcialabym od niego czegos wiecej. pisalam juz kilka razy, ze nie widzialam go na zywo, wiec planuje to naprawic. a opinia dziele sie, bo moze ktos inny ma podobne watpliwosci do moich hehe.
Stary 2013-03-03, 10:22   #4360
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
1. wlasnie chyba o to mi chodzilo chce jechac przygotowana a jednak lepiej czerpac od kogos z dr przed nazwiskiem niz z przerozniastych www.

2.wyszlo szydlo z worka! damskie zapasy Wam sie marza. Wy pewnie walczylyscie miedzy soba o wozek Mysi, a menele o flache
1. bardzo mądrze a wtorek tuż, tuż
2.
Stary 2013-03-03, 10:34   #4361
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
ja jeszcze nie dostalam skierowania, pewnie teraz 7go dowiem sie, ze mam ja w koncu wypic, bo to juz bedzie po 30 tygodniu...jutro ide na morfologie, zeby sprawdzic co z anemia. myslalam, ze od razu zrobie glukoze, zeby miec to juz z glowy, ale tz kreci glowa, ze lepiej nie, bo nie wiadomo jakie badania beda chcieli robic we wtorek. ogolnie biedny tak sie przejal, ze az mi glupio...rozbroil mnie mowiac, ze wolalaby zeby to na niego wypadlo teraz ciagle czyta i chyba moglby sie juz doktoryzowac poza tym meczy mnie super antyrakowa dieta: zielona herbata, ktorej nie lubie, imbir do wszystkiego gdzie sie da, sok pomidorowy, kurkuma, czosnek, jablka, truskawki. same przeciwutleniacze. i na nic moje gadanie, ze w ciazy i tak to wszystko jem bo teraz musze codziennie hehe. wczoraj kazal mi pytac tego lekarza o grote solno-jodowa ehh, byle do wtorku :P

nie chcialam zniechecic jestem typem szperacza-analizatora, hehe i jesli juz mam wydawac kase to chce cos fajnego. mura wizualnie do mnie przemawia, dziewczyny przekonaly, ze jest fajna wiec zaczelam czytac. jesli juz mam kupowac uzywany wozek w cenie nowego to chyba chcialabym od niego czegos wiecej. pisalam juz kilka razy, ze nie widzialam go na zywo, wiec planuje to naprawic. a opinia dziele sie, bo moze ktos inny ma podobne watpliwosci do moich hehe.
TŻ dobrze Ci radzi z tą glukozą. Lepiej się wstrzymaj Jedz te owoce i nie marudz. Lepiej że się przejmuje niż jakby miał olać temat.

eee tam - nie ma czego oglądać u mnie sąsiadka ma mure 3 kołowca i za każdym raem jak przechodzę obok tego wózka (stoi na klatce) to się zastanawiam dlaczego on tyle kosztuje
Generalnie smiałam się ostatnio, że nie muszę jechać do sklepu i oglądać wózki bo u nas na osiedlu stoją na klatkach i pod blokami i mozna sobie cały przegląd zrobic
mura jest zgrabna i taka nizutka - ma fajną regulowaną rączkę - no ale cena nowego mnie trochę dziwi... I chyba wolałabym Bugaboo...
Ale nie dam tyle za wózek - jeszcze mnie nie porypało;-P
Stary 2013-03-03, 10:35   #4362
metropolitan
Zadomowienie

hejka.

mi hormony buzują cały weekend, chodzę zła jak osa. Jeszcze tż mnie wk...... więc już w ogóle umor mam fatalny. Miała być wiosna, a śnieg tu spadł. Lipa.....
nudzi mi się... chcę już dzidziusia i lato.
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 10:38   #4363
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
Miała być wiosna, a śnieg tu spadł. Lipa.....
u nas dziś nie jest tak pięknie jak wczoraj. oby śnieg nie spadł chcę wiosnę prawdziwą
Stary 2013-03-03, 10:49   #4364
axella
Zakorzenienie

GG do axella

padłam i dopiero wstalam.. efekt?
głowa boli

ale mam kawkę.. sny miałam głupie jak 150 ale czego wiecej sie spodiewać

muszę popracować a wolałabym układać i prać rzeczy małej

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 10:49   #4365
xal
Zakorzenienie

Cytat:
hejka.

mi hormony buzują cały weekend, chodzę zła jak osa. Jeszcze tż mnie wk...... więc już w ogóle umor mam fatalny. Miała być wiosna, a śnieg tu spadł. Lipa.....
Od wtorku podobno ma być już wszędzie cieplutko.
U mnie dzisiaj tak szaro na zewnątrz, że aż się nic nie chce ..

Stary 2013-03-03, 10:50   #4366
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
hejka.

Cytat:
u nas dziś nie jest tak pięknie jak wczoraj. oby śnieg nie spadł chcę wiosnę prawdziwą
Widzę, że wszystkie tęsknimy za ciepłem Ja też już chcę ciepłe słoneczkoi dzidziusia też.
Ale jeszcze dam mu posiedzieć w brzuszku skoro chce a za 5 tyg zaczynam myc okna i pastować podłogę na czworaka
Stary 2013-03-03, 10:52   #4367
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Od wtorku podobno ma być już wszędzie cieplutko.
U mnie dzisiaj tak szaro na zewnątrz, że aż się nic nie chce ..
oby się ta prognoza sprawdziła.

Ignasiek niech jeszcze siedzi w brzuchu, najpierw niech będzie wiosna
Stary 2013-03-03, 10:54   #4368
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Widzę, że wszystkie tęsknimy za ciepłem Ja też już chcę ciepłe słoneczkoi dzidziusia też.
Ale jeszcze dam mu posiedzieć w brzuszku skoro chce a za 5 tyg zaczynam myc okna i pastować podłogę na czworaka
my wczoraj mielismy caly dzien otwarte okno, niby tylko 9stopni ale było cudnie ciepło

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-03, 11:00   #4369
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
znalazlam jakiegos doktora z wawy, z ktorym sobie pokorespondowalam i troche mi lepiej podobno w 3 trymestrze nie kroja dobrze, ze juz go zaczynam! jeszcze tylko powalcze zeby porodu nie chcieli przyspieszac. i w sumie najwazniejsze "Prowadzę Pacjentki w ciąży z rozpoznaniem raka tarczycy, wszystkie dotychczasowe przypadki zakończyły się szczęśliwie. Operacje były wykonane po porodzie, nie było nawrotów choroby po operacji."
bardzo dobra informacja
chociaż i tak mam nadzieję, że się okaże po badaniach że wszystko ok

Cytat:
A wczoraj ogladalam Zycie Pi i powiem Wam , ze oczy mi sie zamykaly przez 45 min a pozniej troche sie rozkrecilo ale film dla mnie sredni.
mnie znudziła książka okropnie ... za film nawet się nie biorę

mąż pojechał na zakupy i dostał misję kupienia balsamu na rozstępy Dax'a albo Palmersa .... w realu już się poddał, jeszcze rossman przed nim - wierzę w niego

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 11:02   #4370
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
my wczoraj mielismy caly dzien otwarte okno, niby tylko 9stopni ale było cudnie ciepło
u nas tak samo

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
mąż pojechał na zakupy i dostał misję kupienia balsamu na rozstępy Dax'a albo Palmersa .... w realu już się poddał, jeszcze rossman przed nim - wierzę w niego
palmersa dostanie w aptece, w rossmanie może być mu ciężko
Stary 2013-03-03, 11:06   #4371
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
bardzo dobra informacja
chociaż i tak mam nadzieję, że się okaże po badaniach że wszystko ok

mnie znudziła książka okropnie ... za film nawet się nie biorę

mój by nawet nie szukał stwierdził,że rozstępy są niewidoczne (tak tak,biała skóra i ciemno fioletowe pręgi) i jemu to nie przeszkadza ehh

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-03, 11:14   #4372
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
mój by nawet nie szukał stwierdził,że rozstępy są niewidoczne (tak tak,biała skóra i ciemno fioletowe pręgi) i jemu to nie przeszkadza ehh
to jak Ty go wychowujesz
mój poszuka, ale jak nie znajdzie to mi powie że mam sobie kupić na allegro zamiast zapytać jakiejś pani pracującej tam

Stary 2013-03-03, 11:18   #4373
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
O jeszcze pić napar z liści malin, łykać wiesiołka i męża co chwilę zaciągać do łóżka Taki mam plan od połowy kwietnia

Cytat:
U nas od wczoraj wciąż otwarte, całą noc też było. Cudowne jest to powietrze

Cytat:
to jak Ty go wychowujesz
mój poszuka, ale jak nie znajdzie to mi powie że mam sobie kupić na allegro zamiast zapytać jakiejś pani pracującej tam
Mój mi nawet pojemnik na mocz w Super-Pharm kupił, tylko 3 razy się upewniał jak to się po polsku nazywa a jak chciałam konkretne rzeczy dla bobasa, żeby kupił to wysłałam mu na tel zdjęcia, on pokazał Pani w sklepie i wszystko ładnie kupił
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-03, 11:23   #4374
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój mi nawet pojemnik na mocz w Super-Pharm kupił, tylko 3 razy się upewniał jak to się po polsku nazywa a jak chciałam konkretne rzeczy dla bobasa, żeby kupił to wysłałam mu na tel zdjęcia, on pokazał Pani w sklepie i wszystko ładnie kupił
dzielny
ja już się nauczyłam że wszystko kupi byle nie wkładki - zawsze wraca z podpaskami i za chiny nie potrafi zrozumieć różnicy a nie, raz chyba kupił dobrze

wkurza mnie mój suwaczek - "gdyby się teraz urodził, miałby duże szanse na przeżycie" pfffff oczywiście że by miał i że byłby zdrowy ... mało optymistyczny suwaczek ...

Edytowane przez vil84
Czas edycji: 2013-03-03 o 11:25
Stary 2013-03-03, 11:24   #4375
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
to jak Ty go wychowujesz
oo,mój też nie spyta,na bank..

Cytat:
O jeszcze pić napar z liści malin, łykać wiesiołka i męża co chwilę zaciągać do łóżka Taki mam plan od połowy kwietnia

U nas od wczoraj wciąż otwarte, całą noc też było. Cudowne jest to powietrze

ja raz powiedziałam,że w biedro są chusteczki mokre,te Dada, i żeby zobaczył za ile.. nie znalazł, poszłam z nim i jak byk leżaly w kilku kartonach on na to "myslalem ze sa rozowe"

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-03, 11:31   #4376
diabli
Zakorzenienie

http://allegro.pl/next-sweterek-z-mi...070129800.html ch

http://allegro.pl/sweterek-firmy-nex...040065738.html ch

http://allegro.pl/hm-body-czapka-spo...072414300.html dz

http://allegro.pl/next-56-dzianinowa...071003186.html dz

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2013-03-03 o 11:52
Stary 2013-03-03, 11:32   #4377
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
swietny, tylko bardziej kolderkowaty niz letni kocyk
a no to tak
Cytat:

dobranoc!!!
super, choć mam nadzieję, że to fałszywy alarm

Cześć

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-03, 11:45   #4378
antoinettee
Zadomowienie

Dziewczyny ale wczoraj mnie koleżanka nastraszyła. Byliśmy z TŻ u znajomego i było kilka osób. W naszym towarzystwie ja i właśnie ona jest w ciąży. Ona jest w 31 tygodniu. No i jej siostra rodzona rodziła wczoraj.
Pojechała na porodówkę o 7 rano. O 13 dopiero odeszły jej wody. No i godzina 20 a tu dalej żadnych wieści, po 21 zadzwonili do niej, że lekarz powiedział, że jak w ciągu 2 godzin nie będzie zmian to cesarka. Trzymali ją do 1 w nocy i o 1 urodziła córeczkę. Ale tyle godzin bez wód? Można tak? Przecież te maleństwo się umęczyło. Lekarz podobno totalnie ją olewał Najgorsze, że ja mam też rodzić w tym szpitalu. Mała zdrowa 3500 ważyła. W pomiarach podobno wychodziło 4500
Stary 2013-03-03, 11:45   #4379
xal
Zakorzenienie

Cytat:
W rossmanie znajdzie tego daxa.
Cytat:
Zdjęcia
No ale Twój obcokrajowiec to rozumiem

Stary 2013-03-03, 11:46   #4380
maarchewka
Zakorzenienie

Ile kupiłyście sobie tych staników sportowych??
Ja nie mogę chodzic w absolutnie żadnym staniku.. Nie wiem co jest, ale zakladam i po 10 minutach czuje, że się dusze.. że mi druty wbijają się w żebra.. Teraz założylam sobie stanik bikini i poczułam lato.. lepsze to niż latajace cycki

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości