|
|
#2911 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
krowy maja zayepiaszcze grzyweczki
Mi nie pomaga Ani Nail Tek, ani Herome, ani Mavala
|
#2912 | ||
|
Zakorzenienie
|
A, a ja w odzywkach grzebałam. Dzięki
![]() Cytat:
W moim Rossie nigdy nie ma fajnych perfum, bardzo bogi zapachowy asortyment. Za to Natura nadrabia ![]() 2. Modne Cytat:
Spróbuj tej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html świetna jest, tylko mnie cena aktualnie odstrasza.. |
||
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
to jak w latach 70-tych , moje nastoletnie czasy
ja tesz mam urodziwą ![]() idę hennę robic
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2013-03-02 o 23:46 |
|
|
|
#2915 | |
|
|
Cytat:
Z panią kosmetyczką z Peggy Sage porównywałyśmy kiedyś... No ale podobno od zewnątrz to można wzmacniac zdrowe paznokcie z przejściowymi problemami, a jak się ma genetycznie zaprogramowane bibułki zamiast paznokci, to można sobie najwyżej akryl pyknąć ![]() No weź!!! Byś chciała być krową?? One kiepsko skaczą i fogle...
|
|
#2916 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad Grinera
Cytat:
Taaa, na pewno ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- No i połowy postów nie ma
|
||||||
|
|
|
#2917 | ||||||
|
BAN stały
|
512km od Krakowa
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I jeszcze Tru Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- No, to się odniosłem. A teraz mogę iść spać. Ino Grinera dokończę Bylim się z P. przejechać autem wieczorem, i tak jakoś wyszło, że zrobilim ponad 100km (a wiało tak, że nad jeziorem czułem się jak nad morzem, taki łomot fal) ![]() Dobranoc |
||||||
|
|
|
#2918 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pobudka, wstawać, klamki czyścić
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2919 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak już dawno nie miałam![]() Taaa kalendarzowa ![]() Cytat:
![]() Mić mam pytanie, wiem zarzekałam się że nigdy Eldu w proszku ale wolniej się wypłukuje więc...........czy mogę do prochu dać olej i odżywkę?załapie mi kolor? Cytat:
![]() Cytat:
Jest super super Ten czas ju minął ![]() Fitam znad sk...wiałego wiatru
|
|
#2920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oesu... wino piwo whisky
tańczyłam i rozwaliłam kolano przed samym domem.... ![]() ale ale... schudłam 1,5 kg przez tydzień aż trudno uwierzyć jeszcze tylko parę... ![]() liścia czy gronkiego? ![]() liść jest w kapsach piękne Cytat:
![]() ![]() nie jest tak tragicznie Cytat:
|
|
#2921 | ||
|
Zakorzenienie
|
mnie pomogła bardzo doprowadzić paznokcie do jako takiego stanu po zdjęciu żeli ta odżywka : http://www.delawell.pl/delawell/kart...B-0011-PAZN-15
Kupiłam ją w salonie Cytat:
mam identycznie, moje paznokcie wyglądały ok tylko wtedy kiedy miałam położony na nie żel (nie tipsy, tylko na naturalne) Tak normalnie nawet nie chce mi sie ich malować, bo i tak mi się na drugi dzień połamią ![]() Cytat:
![]() Znad niespakowanych walizek Muszę się zabrać za pakowanie bo noc mnie zastanie
|
||
|
|
|
#2922 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i se myślę po imprezce odżywka - tfardzieeeeeel
|
|
|
|
|
#2925 |
|
|
Pewnie się ścieżka skończyła
![]() Idę prażyć piasek
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Aaaa piasek ![]() Muszę zacząć wolniej czytać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2927 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja idę smażyc racuchy drożdżowe
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2928 | |||||||
|
Panaroja
|
Fitam Baru znad kothy
siedzi mi na kolaniech i się czochra ![]() Cytat:
Cytat:
takie plastikowe torebeczki mi się kojarzą z marketowym zestawem tańszych kosmetyków w promocji ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
koleżanka rozumiem desperacja , ale w tym wieku takie cuś to raczej do 15-latki pasuje ![]() Cytat:
Cytat:
a gdzie sie zaopatrywasz ? też muszę w poniedziałek iść , bo sierota w piątek nie kupiłam wszystkiego ![]() znowu mi pozeżerało posty ![]() jeszcze nic dziś nie jadłam bo wczoraj byliśmy na imprezie rodzinnej i niepotrzebnie po powrocie zjadłam kbnsa , który mi zaległ i pół nocy nie mogłam spać Czeka mnie cały dzień prania i sprzątanie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja nienawidzę sztucznego, przekłamującego oświetlenia w drogeriach
![]() od kilku tygodni próbuję kupić sobie ciemnawy puder na wiosnę i lato, do opalenizny (taki średni, nie za ciemny) i kupiłam, wydawał się odpowiednio beżowy, a po powrocie do domu okazuje się, że tak samo jasny jak i dwa poprzednie Najwyżej w tym roku będę unikać słońca, żeby pozostać tró gothycko blada na całym ciele ![]() Jeszcze sobie capłam w rossmanie taki opalizujący lakier http://www.rossnet.pl/Produkt/Miss-S...er,285854,1649
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-03-03 o 13:46 |
|
|
|
#2930 | |||
|
|
Cytat:
![]() Dziękować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja tam zawsze biorę transparentny i mam z głowy
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
zresztą sama przyjemność przebierania w towarze jest nie do zastąpienia
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam, czy wy tez się dzisiaj chu....o czujecie ![]() Mam jakies zwolnione myślenie i łeb jakby za duży A mam się farbowac i nie wiem czy mi farba chwyci ?
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym sie obawiała, czy mi farby wystarczy.... ![]() Podjęłam decyzję o wyprowadzce z pokoju, który obecnie wynajmuję. Lojalnie ostrzegam - gdyby komukolwiek przyszło do głowy wynajmowanie pokoju w Szczecinie - nie róbcie tego, tu są nienormalni ludzie. |
|
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2936 | ||
|
|
Cytat:
A policzyłai i przy 3 ołówkach to się już opłaca...Cytat:
![]() Wiesz już, dokąd pójdziesz??
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2938 |
|
|
To trzymam kciuki!!
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najchętniej to bym poszła do kumpeli ona ma w salonie takie farby , co nie wnikaja we włosy tylko otulają go z zewnątrz ale nie mam na to kasy , nawet znizkowej. Dopiero przed weselem sie u niej będę fryzowac końcem września. Cytat:
Niestety nienormalni ludzie są wszędzie
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2013-03-03 o 15:02 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

Ani Nail Tek, ani Herome, ani Mavala 

ciut mniejszy
Wiosny kcieli, a tera w domu siedzą i czaskają posty

na papierza kandydujesz , a tu takie rzeczy , a już od poniedziałku przygotowania do oboru , fstyt 

)

i se myślę po imprezce odżywka - tfardzieeeeeel
)