O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r. - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-03, 10:05   #4711
Izetka_
Zadomowienie

Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.

Mamazuzi-ja w tamtej ciąży miałam jak to Didi mówi "pulchną bułeczkę", więc może coś jest na rzeczy a kiedy powinnaś miec@???

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
ja też jakaś bez humoru dziś . Z chęcią przeleżałabym w łóżku cały dzień. A tu do pracy zaraz trzeba iść
łączę się w bólu

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 10:34   #4712
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Hej u nas pogoda dziś okropna, wieje i jest pochmurno

Cytat:
Napisane przez kasiunka8998 Pokaż wiadomość

jak tam u Was niedzielka sie zapowiada?? u nas szaro i ponuro i wieje że szok.
Miałam iść do szkoły ale zrobiłam sobie dziś wolny dzień bo mało ważne zajęcia dziś
My dziś mamy leniwą niedzielę, dopiero wstaliśmy Pewnie na 17 wybierzmy się do kościoła.

Cytat:
Napisane przez didi610 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,
u mnie pogoda okropna, w porównaniu do wczoraj....

zaproponowany przeze mnie tytuł wątku nie miał określać ilość miesięcy starań, ale ilość miesięcy która minęła w roku 2013, bo tak nazywa się pierwszy wątek...oczywiście Meduzka jako prezeska tego interesu na pewno wymyśli coś kreatywnego

mamazuzi,
moja kumpela też zaobserwowała u siebie "pulchną bułeczkę" i okazało się, że jest w ciąży także trzymam kciukasy

ćwiczy któraś z Was z Chodakowską?
Ja ćwiczę, ale poćwiczę trochę i szybko kończy mi się zapał

Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
Lub taki:

Zaczynamy drugi wątek u niektórych ciąż początek, pozostałe się starają i na fasolki w brzuszkach czekają .
Podoba mi się ten tytuł
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 10:37   #4713
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Izetka @ powinna przyjść dzisiaj, ale ostatnio miałam poślizg 8 dni więc nic nie wiadomo Brudów nie ma... A podwozie nawet w środku spuchnięte i to bardzo.
Jutro testuję ale test mam jakiś dziwny, wyjątkowo tani bo nie całe 4 zł kosztował i jeszcze się z nim nie spotkałam nigdy nordtest testowała któraś na nim?
MaamaaZuzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 10:56   #4714
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
hej dziewczyny,

zaproponowany przeze mnie tytuł wątku nie miał określać ilość miesięcy starań, ale ilość miesięcy która minęła w roku 2013, bo tak nazywa się pierwszy wątek...oczywiście Meduzka jako prezeska tego interesu na pewno wymyśli coś kreatywnego

mamazuzi,
moja kumpela też zaobserwowała u siebie "pulchną bułeczkę" i okazało się, że jest w ciąży także trzymam kciukasy

ja padłam po pół godzinie, ale może od czasu do czasu coś zrobie

no to możemy miec jutro dwie zafasolkowane mamazuzi i minimini

to wasze pierwsze cykle i mam jakies dobre przeczucie

a tak wogóle dzień dobry u mnie trochę słońca troche chmur i straszne wiatrzycho. Chyba się wybierzemy do mojej mamy i babci, a mój tż jeszcze śpi

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 11:00   #4715
minimini333
Rozeznanie

mama zuzi-nie spodziewany się w tym samym czasie

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

eeeee, mój już trzeci cykl starań

minimini333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 11:06   #4716
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez minimini333 Pokaż wiadomość
mama zuzi-nie spodziewany się w tym samym czasie

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

eeeee, mój już trzeci cykl starań
kurczę a czemu ja myślałam że pierwszy? jakoś miałaś się nie starac wstrzymac na później czy coś i mi się pomieszało także tym bardziej kciukasy: kciuki::k ciuki::kc iuki:

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 11:19   #4717
minimini333
Rozeznanie

na początku mieliśmy zacząć od czerwca, ale jak poczytałam że to nir takie proste i dziewczyny się miesiącami starają to stwierdziliśmy że nie ma na co czekać

Stary 2013-03-03, 11:54   #4718
czarownica_21
Raczkowanie

Witam
No drugi tytuł wątku jest rewelacyjnykla ski:
MamaZuzi, minimini ja równiez dołączam swoje kciuki:kc iuki:
czarownica_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 11:59   #4719
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ja mam dzisiaj dola totalnego. Te dwa tygodnie u tesciow to najgorszy urlop jaki mi sie trafil, niby sa mili ale czyje jakas taka psychczna niechec szczegolnie ze strony tesciowej, nic mi sie kompletnie przez to nie chce robic, calyczas bym tylko spala. Dzisiaj uslyszalam rizmowe na moj temat to sie zwracali, ta Monika z gory (zajmujemy pokoj na gorze). A maz domnie jeszcze powiedzial ze mu sciemniam z mdlosciami i bym lepiej cos porobila. Teraz siedze i sobie pochlipuje i sama nie wiem czy on ma racje i to hormony tak dzialaja, czy nie Musze jeszcze wytrzymac3 dni ijade do rodzicow tam mam nadzieje ze troche odzyje.
Współczuję sytuacji! Ale dasz radę A czemu jesteś u teściów, a nie cały urlop u rodziców? Masz odpoczywać, a nie stresować się, a po za tym Twój mąż trochę przesadza takimi odzywkami do Ciebie. Po pierwsze jesteś w ciąży i potrzebujesz odpoczynku, a po drugie to Twój urlop i masz prawo odpoczywać i nic nie robić. Wg mnie Twój mąż brzydko się zachowuje i należy mu się

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Lub taki:

Zaczynamy drugi wątek u niektórych ciąż początek, pozostałe się starają i na fasolki w brzuszkach czekają .
cudowne rymy

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
witam
ja dziś mam dyżur w pracy
pogoda przepiękna
od razu lepiej się czuję
jutro mam 28 dc-oby @ nie przyszła
tam na dole mam odczucie wilgoci- w sumie nie wiem jakie powinno być przed@
wie ktoś?
Ja przed @ mam wilgoci, ale każda może mieć inaczej, Oby @ nie przyszła i
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 12:04   #4720
minimini333
Rozeznanie

dzięki za wsparcie

Stary 2013-03-03, 12:07   #4721
justiii87
Zakorzenienie

U Nas dziś świeci słońce, ale dodatkowo jest potworny wiatr, więc nawet nie mam ochoty wychodzić z domu TŻ gotuje rosołek, a ja leniuchuje dziś planujemy leniwą niedzielę Będziemy odpoczywać A wczoraj wieczorem odwiedzili Nas znajomi i oglądaliśmy do 1 w nocy wesele , wypiłyśmy 2 szampany i dziś chodzę i spijam wodę bo coś sucho
Stary 2013-03-03, 12:47   #4722
Mya1989
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny mam nadzieję, że można dołączyć Też należę do grona staraczków, ale od niedawna - 6 dni Poczytałam sobie kilka wątków na tym podforum i jakoś ten mi przypadł do gustu

Zdecydowaliśmy się, że w końcu dojrzeliśmy do "posiadania"(jakie to okropne słowo w tym kontekście) dziecka. Ale fajnie, tylko teraz nie wiem z której strony to ugryźć, jak się za to wziąć Znaczy wiadomo jak się wziąć ale chodzi mi o przygotowania. Stan uzębienia muszę poprawić, bo czytałam, że to ma wpływ na dzidzię, poza tym łykanie kwasu f. ale co dalej?

Cytat:
Napisane przez kasiunka8998 Pokaż wiadomość
kobiety kochane najmocniej Was przepraszam ale przysięgam jak tu siedzę że nie mogłam wysłać posta z telefonu zalogowałam się na forum z samochodu bo po wynikach pojechaliśmy na zakupy i dopiero weszliśmy do domku. Widziałam Wasze posty i nie mogłam odp PRZEPRASZAM !!!!!

no więc do rzeczy .... wynik bety 30,4
przed odebraniem wyniku zrobiłam siusiany test i nie miałam wątpliwości ze widzę porządną krechę nie wytrzymałam i pokazałam mężowi, przyznałam się że byłam na pobraniu krwi i wynik po 16.
ucieszył się ale mówi - poczekajmy na wynik krwi. Jak wróciłam do samochodu z wynikiem bety to cieszyliśmy się jak dzieci a tż aż łezki popłynęły
jesteśmy szczęśliwi i życzę tego dla każdej z Was !!!!!
dziękuję za dzisiejszy doping, mimo że się nie znamy to czułam oparcie

ps. serio nawet telefon wyłączałam bo myślałam że mi się przyblokował i chyba z 3 razy się logowałam i posta napisac i wysłać nie mogłam żeby nie było że chciałam jakąś sensację wzbudzić czy coś !
Justiii OMG jaki transparent
Jak to wczoraj czytałam to się popłakałam, w pracy Ale od parunastu tygodni płaczę nawet na reklamach,więc ok Gratuluję z całego serduszka, to wspaniałe, że ludziom, którzy tak bardzo się starają w końcu się udaje
W ogóle gratuluję wszystkim kobietkom, których marzenie się spełniło i trzymam kciuki za wszystkie te, które się starają

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 12:52   #4723
arenika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
U Nas dziś świeci słońce, ale dodatkowo jest potworny wiatr, więc nawet nie mam ochoty wychodzić z domu TŻ gotuje rosołek, a ja leniuchuje dziś planujemy leniwą niedzielę Będziemy odpoczywać A wczoraj wieczorem odwiedzili Nas znajomi i oglądaliśmy do 1 w nocy wesele , wypiłyśmy 2 szampany i dziś chodzę i spijam wodę bo coś sucho
Ale masz fajnie, że chłop gotuje
Ciekawe czemu cię coś suszy

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny mam nadzieję, że można dołączyć Też należę do grona staraczków, ale od niedawna - 6 dni Poczytałam sobie kilka wątków na tym podforum i jakoś ten mi przypadł do gustu

Zdecydowaliśmy się, że w końcu dojrzeliśmy do "posiadania"(jakie to okropne słowo w tym kontekście) dziecka. Ale fajnie, tylko teraz nie wiem z której strony to ugryźć, jak się za to wziąć Znaczy wiadomo jak się wziąć ale chodzi mi o przygotowania. Stan uzębienia muszę poprawić, bo czytałam, że to ma wpływ na dzidzię, poza tym łykanie kwasu f. ale co dalej?
Witam
Na pierwszej stronie są badanie, które można zrobić przed starankami, ale nie ma obowiązku wszystkich bo część jest powtarzana już w ciąży
Najlepiej porozmawiać z lekarzem
Stary 2013-03-03, 12:53   #4724
God Of War 20
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny...
u mnie również paskudna pogoda, strasznie wieje
My już po obiadku, TŻ szykuje się do pracy a mnie strasznie boli głowa ajj
Ta pogoda już mnie wykańcza, kiedy będzie ta wiosna?

Mya1989 witaj pewnie niebawem Ci dziewczyny zakomunikują żebyś podała jeszcze swoje imię i wiek to wpiszą Cię na listę starających się
Stary 2013-03-03, 13:00   #4725
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arenika Pokaż wiadomość

Witam
Na pierwszej stronie są badanie, które można zrobić przed starankami, ale nie ma obowiązku wszystkich bo część jest powtarzana już w ciąży
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny...
u mnie również paskudna pogoda, strasznie wieje
My już po obiadku, TŻ szykuje się do pracy a mnie strasznie boli głowa ajj
Ta pogoda już mnie wykańcza, kiedy będzie ta wiosna?

Mya1989 witaj pewnie niebawem Ci dziewczyny zakomunikują żebyś podała jeszcze swoje imię i wiek to wpiszą Cię na listę starających się
to już teraz obwieszczę, że Kasia i lat 24

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-03-03, 13:34   #4726
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arenika Pokaż wiadomość

Witam
Nigdy po szampanie mnie nie suszyło, a dziś
Stary 2013-03-03, 13:53   #4727
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:

Jak to wczoraj czytałam to się popłakałam, w pracy Ale od parunastu tygodni płaczę nawet na reklamach,więc ok Gratuluję z całego serduszka, to wspaniałe, że ludziom, którzy tak bardzo się starają w końcu się udaje
W ogóle gratuluję wszystkim kobietkom, których marzenie się spełniło i trzymam kciuki za wszystkie te, które się starają
Cześć
Myślę, że najlepiej jest się umówić się na wizytę do ginekologa i z nim porozmawiać. Tak jak Arenika pisała, na pierwszej stronie są wypisania wszystkie badania. Ja osobiście zrobiłam sobie tylko ogólną morfologię, gr krwi i cytologię.

Justii mnie też dziś coś suszy, wczoraj z koleżanką wypiłyśmy butelkę wina co w moim przypadku to fenomen, bo prawie nigdy nie piję, a wino to już w ogóle dla mnie jest ble a to mi wyjątkowo smakowało

Co najlepsze to w środku nocy musieliśmy tą moją koleżankę odwieźć do domu (20km), bo ma 3 letnią córkę, obudziła się i tak zaczęła płakać do mamy, że nikt nie mógł jej uspokoić. Dobrze, że K nie pije w poście
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 14:20   #4728
madziara699
Raczkowanie

Hejka
Mya1989
Witamy
Ja za dwa trzy dni będę wiedziała czy zwiększę liczbę zafasolkowanych, oby tak
U mnie pogoda piękna tylko wiaterek nieprzyjemny
Kurczę, piersi bolą mnie od owulacji, nawet po nocach spać mi nie dają wredoty jedne
madziara699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 14:27   #4729
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara699 Pokaż wiadomość
Hejka
Mya1989
Witamy
Ja za dwa trzy dni będę wiedziała czy zwiększę liczbę zafasolkowanych, oby tak
U mnie pogoda piękna tylko wiaterek nieprzyjemny
Kurczę, piersi bolą mnie od owulacji, nawet po nocach spać mi nie dają wredoty jedne
Hej! Trzymam kciuki!

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-03-03, 14:44   #4730
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, ale późno do Nas zaglądasz
miałam dość długi dzień bo kot obudził mnie o 5.30, do pracy miałam na 7-dmą, a potem pojechaliśmy do rodzinki tż-ta, mają dwoje dzieciaczków, jeden 4,5 roku a drugie 2 - zawsze jednak zastanawia mnie jeden dziecięcy fenomen... skąd one mają tyle energii?? wróciliśmy po 9-tej ...
poza tym wciągnęłam się troszkę w irlandzki serial, jakby ktoś miał możliwość to polecam nazywa się Love/hate.

Cytat:
witam
ja dziś mam dyżur w pracy
pogoda przepiękna
od razu lepiej się czuję
jutro mam 28 dc-oby @ nie przyszła
tam na dole mam odczucie wilgoci- w sumie nie wiem jakie powinno być przed@
wie ktoś?
ja mam, ale może u ciebie to co innego oznacza trzymam za wszystkie nieczekające na @ mocne kciuki!

Cytat:
hej dziewczyny,

mamazuzi,

a u mnie słonecznie

mi jakoś ona taka jakaś dziwna się wydaje... wolę tiffany, a teraz znalazłam trening p90x i rezultaty po 90-ciu dniach na youtube... nieźle, choć tam jest jeden program bardziej budujący mięśnie, a drugi nastawiony na spalanie tkanki mięśniowej, jednak ja wiem, że nie dam rady ćwiczyć codziennie i to jeszcze tak intensywnie

Mya - witaj

Mnie tam jest obojętne jaki będzie tytuł, bo wiem, że coś fajnego wymyślicie.

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Madziara - właśnie mi przypomniałaś, że miałam was o coś zapytać... moja owulacja jest mniej więcej 12 dc, ale pod koniec jakiś tydzień przed okresem zawsze czuję, że nabrzmiewają mi piersi dość mocno i są wrażliwe... i ten stan utrzymuje się do dnia okresu lub jeszcze dodatkowo jeden dzień. Najciekawsze bo nie pokrywa mi się to z owu.. ma któraś coś podobnego?

A ja dzisiaj dzięki temu słoneczku jestem pełna energii... dodatkowo już niedługo jadę do PL na urlop, potem po 2-óch tyg przyjeżdża do nas mój brat i siostra tż-ta (tak na majówkę) więc troszkę pojeździmy po IE, a potem 3 tyg i jedziemy na wakacje!!! ja chcę już kwiecień czy może ktoś przyspieszyć czas??

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2013-03-03 o 14:54
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 14:55   #4731
God Of War 20
Zakorzenienie

Malgos_12 ja również tak mam że bolą mnie piersi na tydzień przed okresem, czuje jakby były właśnie takie nabrzmiałe i wrażliwe.
Niestety nie wiem czy mi się to pokrywa z owulacją bo nie wiem dokładnie kiedy mam

Swoją drogą chciałabym wiedzieć kiedy mam owulacje, dziś mam 14dc ale w lutym odstawiłam tabletki anty (zaczęłam stosować bo tak sobie myślałam, że może lepiej dokończę te studia na spokojnie - mąż od początku był przeciwny ale się ostatecznie zgodził, chce mieć dziecko ale wtedy jak rozmawialiśmy z gin powiedział, że może faktycznie lepiej żebym dokończyła na spokojnie i za dużo sobie na głowę nie brała jak bym w razie czego zaszła w ciąże - po 9 tabletce musiałam odstawić ze względu na bóle nóg).
Zaraz po odstawieniu dostałam krwawienia (5 dni) no i pewnie ten cykl jest bezowulacyjny...
Gdzieś ok 10dc miałam jeden dzień taki śluz przeźroczysty ale jak szybko się pojawił tak i szybko znikł i od tamtej pory sucho cały czas....

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-03-03 o 15:42
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 16:03   #4732
Malgos_12
Zakorzenienie

God of war - ciężko mi powiedzieć, ale 10dc i jeszcze ten śluz to mogła być owulacja...
Stary 2013-03-03, 16:18   #4733
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
God of war - ciężko mi powiedzieć, ale 10dc i jeszcze ten śluz to mogła być owulacja...
Właśnie ja też nie wiem o co chodzi, w kolejnym cyklu się bardziej przyglądnę.

Mam takie dziwne przeczucie, że poza TSH to jest jakaś inna przyczyna tego że w ciąże nie zaszłam... wcześniej miałam też faceta, nie zabezpieczaliśmy się i nic... boje się, że będę musiała się dłuugo starać...
Stary 2013-03-03, 16:20   #4734
Malgos_12
Zakorzenienie

God of war - długo tak bez zabezpieczenia się przytulaliście z tym poprzednim? może dzidziuś czekał na twojego męża, bo czekał na odpowiedniego tatusia
Stary 2013-03-03, 16:26   #4735
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Właśnie ja też nie wiem o co chodzi, w kolejnym cyklu się bardziej przyglądnę.

Mam takie dziwne przeczucie, że poza TSH to jest jakaś inna przyczyna tego że w ciąże nie zaszłam... wcześniej miałam też faceta, nie zabezpieczaliśmy się i nic... boje się, że będę musiała się dłuugo starać...
God Of War też się troszkę obawiam o to u siebie Nie zabezpieczam się z tż od początku współżycia, mamy zazwyczaj stosunek przerywany, czasami gumka, ale to rzaaadko, no i szczerze to dziwię się, że jeszcze nie wpadliśmy, bo to mimo wszystko duże prawdopodobieństwo zajścia. Mam nadzieję, że jednak źle myślę.

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-03-03, 16:28   #4736
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

jescze tylko 3 godz pracy . Kurde dzis mnie zdziwila jedna rzecz. Nigdy zadnych plamien okoloowulacyjnych nie mialam a tu dzis niespodzianka bo lekko mi sie plami i tak sie zastanawiam czy to to bo teraz jestem w 18 dc
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 16:33   #4737
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
jescze tylko 3 godz pracy . Kurde dzis mnie zdziwila jedna rzecz. Nigdy zadnych plamien okoloowulacyjnych nie mialam a tu dzis niespodzianka bo lekko mi sie plami i tak sie zastanawiam czy to to bo teraz jestem w 18 dc
w sklepie pracujesz? ja mam jeszcze 1,5h, ale mnie jeden klient zdenerwował dzisiaj

trzymam kciuki, by to było to

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-03-03, 16:35   #4738
Malgos_12
Zakorzenienie

Wiecznie - zobaczysz jak nie/przyjdzie @... na razie się nie nastawiaj... widzisz mi ostatnio też przytrafiło się plamienie (chyba pierwszy raz w życiu), ale okazało się, że to nic nie znaczyło... ale może będzie to dobry objaw
Stary 2013-03-03, 16:37   #4739
meduzka88
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki
Właśnie wróciłam z uczelni i jem obiadek.
Jak wam dzionek mija ?

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 16:39   #4740
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
God of war - długo tak bez zabezpieczenia się przytulaliście z tym poprzednim? może dzidziuś czekał na twojego męża, bo czekał na odpowiedniego tatusia
Z mężem to już ponad półtora roku tak jak pisałam wcześniej a z ex ciut wcześniej jeszcze... na chwile zanim poznałam męża a poznaliśmy się dokładnie w maju 2011 roku.

No jakby czekał to by chyba przez te półtora roku się pojawił
Swoją drogą jak jednak czekał to bardzo dobrze bo bym popełniła największy błąd w życiu (ex mnie oszukiwał i zdradzał).

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
God Of War też się troszkę obawiam o to u siebie Nie zabezpieczam się z tż od początku współżycia, mamy zazwyczaj stosunek przerywany, czasami gumka, ale to rzaaadko, no i szczerze to dziwię się, że jeszcze nie wpadliśmy, bo to mimo wszystko duże prawdopodobieństwo zajścia. Mam nadzieję, że jednak źle myślę.
Dokładnie tak jak ja z tym, że my nigdy gumek nie używaliśmy
a robiłaś jakieś badania?

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-03-03 o 16:41
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości