Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-03, 17:04   #2401
Stace
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Ja zimą też mam strasznie suchą skórę (mam azs). Mam jakieś kremy apteczne, ale w sumie za bardzo nie pomagają

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 17:05   #2402
Madzia_M77
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja też zaszalałam
Zazdroszczę Ci że dorwałaś tą parkę, czekam na nią już drugi tydzień, ze sklepu wymieciona, na stronie obiecują "back soon" od jakiegoś czasu

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dziękuję. Normalnie mam ochotę na masę kosmetyków, ale muszę przystopować, bo wszystkich na raz nie wypróbuję. zacznę od czarnego mydła, wody różanej i olejku arganowego. Kupię chyba polecany balsam do włosów i może szampon z chili.

Błękitne niebo czy ten szampon z chili nie wysusza włosów? Ja mam takie włosy, że po użyciu ziołowych szamponów, np. z pokrzywy włosy są jak siano i nie mogę ich rozczesać. Generlnie mam problemy z rozczesywaniem. Mam jeszcze pytanie czy ten balsam na kwaitowym propolisie nie obciąża włosów? Moje po odżywkach robią się oklapnięte.
Migotka, pytanie co prawda nie do mnie, ale mam też szampon z chili - jest bardzo przyjemny, nie plącze (bardzo)włosów, ale bez odżywki nie ruszysz. Natomiast balsam na propolisie u mnie rozczesywania nie ułatwia. Dobrze odżywia, włosy ładnie wyglądają, ale trzeba je czesać po nałożeniu balsamu. Mam tendencję do kołtuna, więc takie mam obserwacje. Kupiłam niedawno (też z rosyjskich kosmetyków) tą odżywkę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...sc-i-sila.html i tutaj rozczesywanie jest genialne - ale trzeba wypracować nakładaną ilość, bo łatwo z nią przesadzić.

Cytat:
Napisane przez mamaNiu Pokaż wiadomość
Ja mam 158 cm i też mi źle czasami, więc nie narzekajcie na wzrost!

Kupiłam właśnie na all pędzel do pudru ECOTOOLS , cienie Sleek Au Naturel i ...Hydrolat różany - po raz pierwszy w życiu, co ten wątek robi z człowieka
nie martw się, będzie gorzej

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Jutro wybieram się po tusz Chanel Inimitable Intense. Błękitne niebo poleca, a ja akurat jestem w trakcie poszukiwania tuszu idealnego, więc z chęcią wypróbuję
Ten tusz zupełnie mi nie podszedł, albo nie potrafię się nim posłużyć osypuje mi się i niezbyt pogrubia rzęsy. Wolę jednak mojego sprawdzonego Clinique High Impact

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja mam 162 cm i jestem zadowolona ze swojego wzrostu, nie zamieniłabym się na wyższy.
A weź, ja mam 156
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 17:10   #2403
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam, że w Sinsay w Łodzi otworzyli.

Błękitne niebo dzięki za linki do maseczki. Z tego co przeczytałam to jest ona do suchych włosów. Nie wiecie jak się sprawuje w przypadku przetłuszczających się u nasady i normalnych/ lekko przesuszonych na końcach, bo takie mam ?
Nie nakładaj w takim razie maseczki u nasady, bo może przeciążać. Ona raczej jest mocnym "ładunkiem". Spokojnie za to używaj jej od połowy długości

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Błękitne niebo czy ten szampon z chili nie wysusza włosów? Ja mam takie włosy, że po użyciu ziołowych szamponów, np. z pokrzywy włosy są jak siano i nie mogę ich rozczesać. Generlnie mam problemy z rozczesywaniem. Mam jeszcze pytanie czy ten balsam na kwaitowym propolisie nie obciąża włosów? Moje po odżywkach robią się oklapnięte.
Balsam nie obciąża i jest rewelacyjny jako taka podstawowa odżywka - świetnie wygładza, nawilża i nabłyszcza. Nie ma mowy o obciążeniu i przyklapnięciu. Ma bardzo lekką konsystencję, nie obkleja kosmyków.

Szampon z chili nie stosowałam samodzielnie bez odżywki więc nie wiem czy nie wysusza. Mam jednak wrażenie że szampony z tej serii nie są takimi typowymi "zielakami" które wysuszają na wiór.

Cytat:
Błękitne niebo, jeżeli kiedykolwiek znudzi Ci się praca lekarza, możesz śmiało robić karierę jako specjalista od reklamy
Oj, nawet tak nie mów

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Potwierdzam, jest rewelacyjny. Uwielbiam go i właśnie mi się skończył. Trzeba zamówić. Moja siostra ma też świetny peeling rozgrzewający z firmy soap & glory. Jak się go nałoży na twarz to od razu tak ciepło się robi.

No dobra dobra, koniec tej dobroci. Która to pierwsza wspomniała dzisiaj o Hebe???? PRAWIE ZBANKRUTOWAŁAM!!!
Poszłam tylko po korektor i pędzle. Korektora nie było, za to masa innych rzeczy aż krzyczała z półek! Kupiłam pędzle, lakier, 2 kremy ( o wiele tańsze niż wszędzie indziej), maska Kallos latte, bloker, PERFUMY???!!!, i dostałam sporo próbek. Dodatkowo w inglocie kupiłam cienie, kwiaty w kwiaciarni, ☠☠☠☠☠☠☠y w nanunana i jeszcze spożywka. Jestem lżejsza o 320 zł. Więcej z Wami nie "gadam"
Świetne zakupy Narobiłaś mi ochoty na perfumy
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 17:12   #2404
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
A jeszcze co do Top Secret - jestem z małego miasta, wiec większości sieciówek nie u mnie nie ma, wiec to często tam zaglądam. Ostatnio kupiłam taką beżową koszulę w kwiaty za całe... 20zł A jakość naprawdę świetna, gruby materiał, ładnie taliowana.
Wiem o ktorej piszesz, mam granatową, ale kosztowała 39,90 i sukienke kupiłam w Top Secret,klasyczną czarną prostą
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 17:20   #2405
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Ten tusz zupełnie mi nie podszedł, albo nie potrafię się nim posłużyć osypuje mi się i niezbyt pogrubia rzęsy. Wolę jednak mojego sprawdzonego Clinique High Impact

A weź, ja mam 156
Dobrze, że mówisz. Ja najpierw spróbuję Chanel (tym bardziej, że jest to mój pierwszy taki tusz - do tej pory kupowałam takie do 50 zł.), a jak mi nie podejdzie to spróbuję ten polecony przez Ciebie

To też ma swoje plusy - jesteś niższa od mężczyzn, nawet kiedy założysz najwyższe szpilki
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 17:22   #2406
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Może napiszesz mi sposób, w jaki go przygotowujesz ? Z proporcjami. Mi naprawdę poszedł w 2 tygodnie
Sugerowałam się proporcjami z BU : 1 łyżeczkę miarową peelingu rozrobić z 1 łyżeczką miarową wody, nawet niepełną - ( to duża ilość wody, często było za lejące).

Jednym z licznych plusów BU jest to,że od czasu do czasu frajdą jest bawienie się w małrgo chemika.

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
błękitne niebo, czy ja też mogę prosić o udostępnienie bloga?
Ja również poproszę!
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 17:23   #2407
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem o ktorej piszesz, mam granatową, ale kosztowała 39,90 i sukienke kupiłam w Top Secret,klasyczną czarną prostą
Tak, to ta

A tak w ogóle to używam od jakiegoś miesiąca czarnego mydła i jestem bardzo zadowolona, teraz kusi mnie przez Was woda różana i olejek arganowy, szczególnie, że nie muszę kupowac przez internet
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 17:52   #2408
mm111111
Wtajemniczenie

Exclamation Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Może napiszesz mi sposób, w jaki go przygotowujesz ? Z proporcjami. Mi naprawdę poszedł w 2 tygodnie
Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Sugerowałam się proporcjami z BU : 1 łyżeczkę miarową peelingu rozrobić z 1 łyżeczką miarową wody, nawet niepełną - ( to duża ilość wody, często było za lejące).

Jednym z licznych plusów BU jest to,że od czasu do czasu frajdą jest bawienie się w małrgo chemika.

Ja również poproszę!
Co do proporcji z peelingiem: zawsze brałam kopiastą łyżeczkę proszku i pół łyżeczki wody, jeśli było za mało, dodawałam kilka kropel, żeby mnie przesadzić. Lubiłam kiedy miał konsystencję gęstego kremu/jogurtu.

Phoebee
Gdy dostałam pierwszy raz paczkę od siostry z BU byłam zdziwiona, że tam tyle buteleczek. Siostra się ze mnie śmiała, że dała mi właśnie zestaw małego chemika przy rozrabianiu serum miałam stracha, bo z żelu hialuronowego się zrobił niezły glut.

Uwaga, uwaga. Chętnych na obejrzenie zdj. mojej sypialni zapraszam na bloga
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 18:10   #2409
adkinga
Przyczajenie

Błękitne niebo również poproszę o dopisanie do osób obserwujących ( czytam regularnie)
adkinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 18:21   #2410
Gladys
Rozeznanie

Trochę inspiracji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_miv0wg6MzG1rtqzfxo1_500.jpg (132,7 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_miv0s8mBpm1rtqzfxo1_1280.jpg (160,8 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mj23c3Bwdq1s6v3mxo1_1280.jpg (179,8 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_midikxNAZX1rtqzfxo1_500.jpg (69,2 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mhxqvz8hdx1rtqzfxo1_500.jpg (76,9 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mi1ifjo9ko1rtqzfxo1_1280.jpg (131,1 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mho93uxPLU1rtqzfxo1_1280.jpg (136,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mhkjto9BiT1rtqzfxo1_500.jpg (106,1 KB, 137 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mhkj3t8OFH1rtqzfxo1_400.jpg (56,4 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mh9js78oUP1rtqzfxo1_1280.jpg (97,6 KB, 66 załadowań)
Stary 2013-03-03, 18:24   #2411
vivien39
Rozeznanie

[QUOTE=carpaibex;39563611]To akurat prawda, przekonanie że "jest dobre dla dziecka, będzie dobre też dla dorosłego" jest błędem.

po paru latach wyłącznego używania szamponów dla dzieci ( w sumie to tylko 2 na zmianę używam), nie zauważyła aby colokwiek złego działo się za moimi włosami lub skórą na głowie....

kupiłam Radical -jeszcze nie uzywałam ale przeczytałam , że też wysusza skórę

mamusia marcowa 2014
vivien39 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-03, 18:28   #2412
Orage
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Ja w RE zawsze widzę dużo ładnych rzeczy, ale po chwili stwierdzam, że po co mi kolejna rzecz Teraz muszę się trzymać mojej listy, zapisałam sobie w telefonie i nie ma bata

A jeszcze co do Top Secret - jestem z małego miasta, wiec większości sieciówek nie u mnie nie ma, wiec to często tam zaglądam. Ostatnio kupiłam taką beżową koszulę w kwiaty za całe... 20zł A jakość naprawdę świetna, gruby materiał, ładnie taliowana.
Wybieram się jutro do Top Secret bo po przejrzeniu ich strony zainteresowało mnie parę koszul. I rozejrzę się za tą, o której mówicie. Skoro dwie maniaczki klasyki ją mają, to coś musi w tym być...

No dobra, szukam tylko wymówki żeby ją kupić
Orage jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 18:38   #2413
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Phoebee
Gdy dostałam pierwszy raz paczkę od siostry z BU byłam zdziwiona, że tam tyle buteleczek. Siostra się ze mnie śmiała, że dała mi właśnie zestaw małego chemika przy rozrabianiu serum miałam stracha, bo z żelu hialuronowego się zrobił niezły glut.

Dobrze,że mówisz o serum, bo też miałam zamówić. Mnie przesypywanie peelingu EKO trochę wyprowadził z równowagi. Biały proszek wzbudził nawet zainteresowanie domowników.

Mam identyczną długość włosów i zawszę lubię patrzeć na Twoje! Wcale nie widać, aby były w jakimś stopniu zniszczone. Chcę poczekać aż mi trochę podrosną i w ciągu najblizszych letnich miesięcy idę do fryzjera z zamierzeniem zrobienia ombre. Dodam,że nigdy nie farbowałam włosów i mam niezłego stracha!
Stary 2013-03-03, 18:43   #2414
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:

Dobrze,że mówisz o serum, bo też miałam zamówić. Mnie przesypywanie peelingu EKO trochę wyprowadził z równowagi. Biały proszek wzbudził nawet zainteresowanie domowników.

Mam identyczną długość włosów i zawszę lubię patrzeć na Twoje! Wcale nie widać, aby były w jakimś stopniu zniszczone. Chcę poczekać aż mi trochę podrosną i w ciągu najblizszych letnich miesięcy idę do fryzjera z zamierzeniem zrobienia ombre. Dodam,że nigdy nie farbowałam włosów i mam niezłego stracha!
Dzięki! Na zdj. wielu rzeczy nie widać poproś o delikatny rozjaśniacz, lepiej żeby efekt był mało widoczny, który można pogłębić, niż spalenie włosów przy pierwszym podejściu. Jśli jesteś brunetką rozjaśnione włosy mogą trochę żółknąć. Wtedy warto nakładać na końce szampon koloryzujący w odcieniu średniego blondu np. Marki Joanna, aby trochę stonować tą żółć
Stary 2013-03-03, 18:55   #2415
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki! Na zdj. wielu rzeczy nie widać poproś o delikatny rozjaśniacz, lepiej żeby efekt był mało widoczny, który można pogłębić, niż spalenie włosów przy pierwszym podejściu. Jśli jesteś brunetką rozjaśnione włosy mogą trochę żółknąć. Wtedy warto nakładać na końce szampon koloryzujący w odcieniu średniego blondu np. Marki Joanna, aby trochę stonować tą żółć
Taaak, sprawę wzięłam w swoje ręce. Trochę zajęło szukanie mi salonu. Na ulicy widzę sporo nieudanego ombre, bardzo zależy mi na naturalnym,ale trochę widocznym Efekcie - jaki ma nasza instagramowa mauskacom. Znalezienie godnego zaufania fryzjera to w mojej okolicy rzecz nie do osiągnięcia, ale wszystko dopięte już na ostatni guzik. Chciałabym tylko popracować nad pielegnacją. Domyślam się,że farba nieco pogorszy kondycje włosów, dlatego jak tylko pojawia się hasło jakiejś maski do włosów, pędem biegnę do sklepu.
Stary 2013-03-03, 19:10   #2416
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Nie nakładaj w takim razie maseczki u nasady, bo może przeciążać. Ona raczej jest mocnym "ładunkiem". Spokojnie za to używaj jej od połowy długości

Balsam nie obciąża i jest rewelacyjny jako taka podstawowa odżywka - świetnie wygładza, nawilża i nabłyszcza. Nie ma mowy o obciążeniu i przyklapnięciu. Ma bardzo lekką konsystencję, nie obkleja kosmyków.

Szampon z chili nie stosowałam samodzielnie bez odżywki więc nie wiem czy nie wysusza. Mam jednak wrażenie że szampony z tej serii nie są takimi typowymi "zielakami" które wysuszają na wiór.

Oj, nawet tak nie mów

Świetne zakupy Narobiłaś mi ochoty na perfumy
Dziękuję za opinie.

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Ci że dorwałaś tą parkę, czekam na nią już drugi tydzień, ze sklepu wymieciona, na stronie obiecują "back soon" od jakiegoś czasu

Migotka, pytanie co prawda nie do mnie, ale mam też szampon z chili - jest bardzo przyjemny, nie plącze (bardzo)włosów, ale bez odżywki nie ruszysz. Natomiast balsam na propolisie u mnie rozczesywania nie ułatwia. Dobrze odżywia, włosy ładnie wyglądają, ale trzeba je czesać po nałożeniu balsamu. Mam tendencję do kołtuna, więc takie mam obserwacje. Kupiłam niedawno (też z rosyjskich kosmetyków) tą odżywkę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...sc-i-sila.html i tutaj rozczesywanie jest genialne - ale trzeba wypracować nakładaną ilość, bo łatwo z nią przesadzić.

nie martw się, będzie gorzej

A weź, ja mam 156
Dziękuję za opinię

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 19:22   #2417
iwona200
Zakorzenienie

blękitne_niebo czy ja również mogłabym prosić o dostęp do Twojego bloga?
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 19:36   #2418
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny
U Was też jest tak pięknie? U mnie słoneczko grzeje na całego, czuć wiosnę w powietrzu
Moja niedziela niestety do najprzyjemniejszych należeć nie będzie, bo jedziemy do teściów na kawę Ciekawe, czym tym razem wkurzy mnie teściowa
Wrzucam zdjęcia kupionej wczoraj przeze mnie parki i marynarki z Bershki, która na żywo prezentuje się zdecydowanie piękniej Resztę postaram się wrzucić później, jak porobię zdjęcia
Piękna ta parka, a ja muszę oszczędzać
Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Bezkonkurencyjny jest dla mnie peeling enzymatyczny z Biochemii Urody
http://www.biochemiaurody.com/sklep/...ymaticEKO.html
U mnie nic nie robił, jest bardzo delikatny.
Cytat:
No dobra dobra, koniec tej dobroci. Która to pierwsza wspomniała dzisiaj o Hebe???? PRAWIE ZBANKRUTOWAŁAM!!!
Poszłam tylko po korektor i pędzle. Korektora nie było, za to masa innych rzeczy aż krzyczała z półek! Kupiłam pędzle, lakier, 2 kremy ( o wiele tańsze niż wszędzie indziej), maska Kallos latte, bloker, PERFUMY???!!!, i dostałam sporo próbek. Dodatkowo w inglocie kupiłam cienie, kwiaty w kwiaciarni, ☠☠☠☠☠☠☠y w nanunana i jeszcze spożywka. Jestem lżejsza o 320 zł. Więcej z Wami nie "gadam"
Ile fajności Zabrałabym cienie i ecotoolsy. U mnie na szczęście nie ma Hebe i nie ma kuszenia.
Cytat:
Ja mam 158 cm i też mi źle czasami, więc nie narzekajcie na wzrost!
Ja oczko więcej ale całkiem mi to odpowiada
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 19:38   #2419
zielona2
Rozeznanie

blekitne_niebo na ile starczył Ci ten peeling enzymatyczny z BU? Miałam na niego wielką ochotę ale któraś z Was pisała, że nie jest zbyt wydajny.

Czy mogę prosić o dostęp do bloga?
zielona2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-03, 19:38   #2420
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Taaak, sprawę wzięłam w swoje ręce. Trochę zajęło szukanie mi salonu. Na ulicy widzę sporo nieudanego ombre, bardzo zależy mi na naturalnym,ale trochę widocznym Efekcie - jaki ma nasza instagramowa mauskacom. Znalezienie godnego zaufania fryzjera to w mojej okolicy rzecz nie do osiągnięcia, ale wszystko dopięte już na ostatni guzik. Chciałabym tylko popracować nad pielegnacją. Domyślam się,że farba nieco pogorszy kondycje włosów, dlatego jak tylko pojawia się hasło jakiejś maski do włosów, pędem biegnę do sklepu.
Będąc u siostry testowałam maskę Kerastase, taką zółto pomarańczową (opakowanie). I maske Karite Rene Furterera, włosy jak marzenie!!!

P.S DZIEWCZYNY MAM WIELKĄ PROŚBĘ. CZY KTÓRAŚ Z WAS MOGŁA BY SPRAWDZIĆ U SIEBIE W DROGERIACH (HEBE np. ) CZY JEST KOREKTOR EVELINE ART SCENIC KOLOR O4????? NA ALLEGRO BRAK, U MNIE W HEBE TEŻ. JEŚLI BĘDZIE BARDZO PROSZĘ O ZAKUP. BĘDĘ BARDZO ZOBOWIĄZANA. PRZELEW ROBIĘ OD RAZU!

Edytowane przez mm111111
Czas edycji: 2013-03-03 o 19:50
Stary 2013-03-03, 19:53   #2421
lola23
Wtajemniczenie

blekitne_niebo- czy ja też mogłabym prosić o dostęp do bloga?

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 20:02   #2422
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona2 Pokaż wiadomość
blekitne_niebo na ile starczył Ci ten peeling enzymatyczny z BU? Miałam na niego wielką ochotę ale któraś z Was pisała, że nie jest zbyt wydajny.

Czy mogę prosić o dostęp do bloga?
Mi starcza na długo - 2miesiące, ale używam bardzo mało i dość rzadko.

Dziewczyny, wszystkie udostępnienia bloga uzupełniam na bieżąco, ale jak kogoś nieumyślnie pominęłam to dajcie znać - to przeoczenie a nie celowe ominięcie
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 20:12   #2423
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
no dobra, to chyba bylam ja...ale na pocieche powiem,ze tez bankrutowalam wczoraj w Hebe, ze o mojej mamie (of korz namawianej przeze mnie) nie wspomne

Dzisiaj zreszta nie bylo lepiej,bo skusilam sie na koszulke mgielke w C&A, drobiazgi do nowego mieszkania w Ikei i.... piekny zolty fotel ala lata 60 no i przeciez nie moglam go zostawic takiego samiutkiego w sklepie, w dodatku przecenionego o ponad 500zl

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-03, 20:22   #2424
saandy
Wtajemniczenie

Dziewczyny natknęłyście się może gdzieś na jakiś fajny garnitur? Najlepiej biały. Podoba mi się fuksjowy z Zary, ale jest dla mnie za odważny. Ostatnio mam jakaś niechęć do chodzenia po sklepach, wejdę do Zary, czasem h&m i wychodzę z centrum, bo bolą mnie nogi
saandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 20:36   #2425
a34
Zakorzenienie

blekitne_niebo, czy jako regularna czytelniczka wątku również mogę prosić o dostęp do bloga?
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 20:47   #2426
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
no dobra, to chyba bylam ja...ale na pocieche powiem,ze tez bankrutowalam wczoraj w Hebe, ze o mojej mamie (of korz namawianej przeze mnie) nie wspomne

Dzisiaj zreszta nie bylo lepiej,bo skusilam sie na koszulke mgielke w C&A, drobiazgi do nowego mieszkania w Ikei i.... piekny zolty fotel ala lata 60 no i przeciez nie moglam go zostawic takiego samiutkiego w sklepie, w dodatku przecenionego o ponad 500zl
ok, czuję rozgrzeszona! Pobiłaś mnie pokaż fotel!

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Dziewczyny natknęłyście się może gdzieś na jakiś fajny garnitur? Najlepiej biały. Podoba mi się fuksjowy z Zary, ale jest dla mnie za odważny. Ostatnio mam jakaś niechęć do chodzenia po sklepach, wejdę do Zary, czasem h&m i wychodzę z centrum, bo bolą mnie nogi
poszukaj w mohito lub mango tam coś skompletujesz
Stary 2013-03-03, 21:00   #2427
saandy
Wtajemniczenie

Cytat:
poszukaj w mohito lub mango tam coś skompletujesz
Dzięki za podpowiedź Tak się właśnie zastanawiam czy kupić słynną w tym wątku biała marynarkę z h&m i do tego białe cygaretki czy szukać typowo garniturowego kroju marynarki.
saandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 21:03   #2428
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
Będąc u siostry testowałam maskę Kerastase, taką zółto pomarańczową (opakowanie). I maske Karite Rene Furterera, włosy jak marzenie!!!

P.S DZIEWCZYNY MAM WIELKĄ PROŚBĘ. CZY KTÓRAŚ Z WAS MOGŁA BY SPRAWDZIĆ U SIEBIE W DROGERIACH (HEBE np. ) CZY JEST KOREKTOR EVELINE ART SCENIC KOLOR O4????? NA ALLEGRO BRAK, U MNIE W HEBE TEŻ. JEŚLI BĘDZIE BARDZO PROSZĘ O ZAKUP. BĘDĘ BARDZO ZOBOWIĄZANA. PRZELEW ROBIĘ OD RAZU!
a w rossmannie patrzyłaś? ja zwykle tam kupuje

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość

mgiełka c&a jest na stronie ich?

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 21:35   #2429
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Dzięki za podpowiedź Tak się właśnie zastanawiam czy kupić słynną w tym wątku biała marynarkę z h&m i do tego białe cygaretki czy szukać typowo garniturowego kroju marynarki.
Chyba lepiej odejść od schematów i złożyć zestaw z ciekawszą marynarką. Tylko musisz dobrze dopasować odcienie bieli
Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
a w rossmannie patrzyłaś? ja zwykle tam kupuje

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

mgiełka c&a jest na stronie ich?
w rossmanie są stoiska eveline?
Stary 2013-03-03, 21:39   #2430
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, kochana, trzymaj się u teściow

Ja też uważam, że MM szału nie robi, jedyne co mnie tam interesuje to Hebe i Starbucks. Szkoda, że na Maltę mam stosunkowo daleko, nie chce mi się tam jechać. Może to i dobrze, bo pewnie z Sinsay też nie wyszłabym bez ani jednej torby Btw. sporo nas tu z Poznania
Do Kórnickiej nie masz aż tak daleko! a stamtąd już tylko 5minut
Cytat:
Nie ma za co co do pielęgnacji włosów na pewno znajdzie się taki wpis na blogu. Mam jeszcze problem z tym, że wiele kosmetyków powoduje u mnie łuszczenie się skalpu. Normalnie momentalnie po umyciu potrafi mi się łuszczyć całe czoło + skalp. Mistrzem w tej konkurencji był Radical ziołowy?! Niby leczniczy. Aktualnie używam szamponów Alterry, ale zwykle kupuje taki najtańszy szampon - bromo/niewiadomo, nawet za 3 zł. Patrzę tylko na skład, im krótszy, tym lepszy. Od kilku mies. na noc olejuje włosy Vatiką, czasami z rycynowym. Stosowałam też maskę z szyszek chmielu firmy Malwa oraz drożdżowej maski babuszki Agafii. Ogólnie włosy są już w lepszej koondycji, mniej wypadają, jest ich więcej, mam baby fair na zakolach. Cudów i tak nie będzie, bo to co już zniszczone się nie odbuduje. Od pół miesiąca biorę kolagen i witaminy( pisałam na blogu).
Dzisiaj w Hebe widziałam tyle fajnych rzeczy do włosów...myślałam, że zwariuje....

Rozjaśnianie, suszenie, prostownica- killer dla włosów :/

Dziękuję fajne zakupy

@missgoodtaste

Dziękuję pięknie torebki bez walki nie oddam

Potwierdzam, jest rewelacyjny. Uwielbiam go i właśnie mi się skończył. Trzeba zamówić. Moja siostra ma też świetny peeling rozgrzewający z firmy soap & glory. Jak się go nałoży na twarz to od razu tak ciepło się robi.

Pięknie wyglądasz, przyłączam się do zachwytów i sypialnia...
muszę jutro wybrać się po te pędzle, od grudnia już kupuję... mam nadzieję, że jutro dostanę też telefon z Mango, że mam do odebrania przesyłkę, bo inaczej nie po drodze to jest jakaś promocja czy stała ich cena?
Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Witam się we wspaniałym humorze - wczoraj byłam na koncercie Myslovitz w Gdyni A za sześć dni wybieram się na ich występ w Katowicach Oni potrafią naładować człowieka tak wspaniałą energią, że aż chce się żyć

Ja się zawsze boję, że wypatrzone przeze mnie rzeczy nie dotrwają do wyprzedaży. Jak coś wpadnie mi w oko to muszę mieć to od razu

Dziękuję za dodanie Chętnie przeczytam Twoje wpisy. Pochwal się sukienkami

Prześliczna z Ciebie dziewczyna! Torebka

Śliczna spódnica Ja mam 172 cm. i kiedyś też się krępowałam nosić szpilki (co wynikało z kompleksów mojej mamy, która też ma 170 cm.), ale teraz stwierdzam, że wysokie kobiety są piękne W każdym razie najważniejsze, żebyś czuła się dobrze. Moim zdaniem balerinki będą pasowały.
No niestety jest takie ryzyko, ale z tego co widać to w mango online wyprzedaż trwa długo i jest dużo rzeczy gdybym się podczas tych wyprzedaży nie pośpieszyła to kilka rzeczy spokojnie kupiłabym taniej

wankaw, jeśli zamówisz tę czarną torebkę to wrzuć proszę zdjęcia jak dojdzie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Ja zimą też mam strasznie suchą skórę (mam azs). Mam jakieś kremy apteczne, ale w sumie za bardzo nie pomagają
witaj w klubie... mnie na szczęście udaje się jako tako nawilżyć twarz, gorzej, że pojawia się coraz więcej niespodzianek a teraz to co stało się z moją twarzą to tragedia... wysypka na czole i dookoła oczu, wyglądam jakbym się biła i nie mam czym sobie pomóc... masz jakieś sprawdzone metody w przypadku wysypu na twarzy?
6letnia córka znajomej mojej mamy ma AZS i testowała różne kosmetyki, maści i podobno teraz świetnie sprawdza się masło shea, dlatego i ja wypróbuję

nie wiem czy któraś z Was będzie zainteresowana, ale pojawiły się lakierowane kuferki z Mango za 59zł na stronie http://shop.mango.com/PL/p0/mango/to...=1362345384955

Edytowane przez Olcia
Czas edycji: 2013-03-03 o 21:45
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości