Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz. 4! - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-03, 21:36   #2071
iva78
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz

Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość
Mi się właściwie nigdy w Inditexie nie zdarzyła obsługa, do której mogłabym się przyczepić. Jasne, nie lubię, jak mnie pytają, dlaczego zwracam to czy tamto, ale wiem, że takie mają procedury i nie mam z tym problemu. Dziś spotkałam przemiłą i rozmowną panią, która przyjęła moje cztery zwroty bez żadnego pytania, a przy tym pogawędziła ze mną o mnóstwie bzdur, od wyprzedaży przez zakupy online po pogodę bardzo to było sympatyczne.
Wlasnie o tym mowie..mam tak samo

Edytowane przez iva78
Czas edycji: 2013-03-03 o 21:38
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 21:41   #2072
sterylna
Rozeznanie

Dot.: Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz

Cytat:
Napisane przez Marudna Pokaż wiadomość
Jakby Ci to wytłumaczyć...ekspedientk a tę dziewczynę oszukała (powiedziała że sprzeda jej te torebki) a potem okłamała (że torebki nie było, nie ma, nie bedzie a w koncu ze juz sprzedana).

Dziękuję za uwagę.
I rozumiem, że to dało Ci podstawy do obrażenia wszystkich sprzedających
Stary 2013-03-03, 21:44   #2073
Marudna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sterylna Pokaż wiadomość
I rozumiem, że to dało Ci podstawy do obrażenia wszystkich sprzedających

Owszem, większości.
Marudna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 21:48   #2074
desuetudo
Przyczajenie

Nie ma co generalizować, pewnie że czasami zdarzy się niemiła obsługa lub nie uśmiechnięta, ale nie wierzę, że żadna z Was nie miała nigdy gorszego dnia? Różne ludzie mają sytuacje życiowe, i pomimo tego, że powinni być przyjaźni i uśmiechnięci, też mogą być zmęczeni pracą, zwłaszcza w okresie wyprzedażowym
A co do zachowania kasjerki, niepotrzebnie tak mieszała, mogła powiedzieć, że nie wrócą torebki na razie na sklep a nie obiecywać że zostaną sprzedane

— William Shakespeare
desuetudo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 21:48   #2075
melay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
mozliwe ze ja bede oddawac, bo kupilam pod wplywem chwili, a to troche nie moj styl, ale zdecyduje dopiero jak przyjdzie
To jeżeli nie będzie Ci się podobała, i nikt się po nią nie zgłosi to ja też jestem chętna. Odebrałabym osobiście, bo też z Krakowa jestem

Cytat:
Napisane przez zumodefruta Pokaż wiadomość
Zapomniałam kompletnie, że miałam wrzucic fotki marynarki. Przepraszam za jakosc - robione telefonem (śpieszyłam się, więc zapomniałam nałożyc klapki po włożeniu karty pamięci ) Kolor jest identyczny jak na stronie. Guziczki znajdują się na rękawach. Jeden podwinięty, drugi nie

Szoszoszo kupiłam sukienkę Pochodziłam po sklepach, okazało się, że nie nic nie ma. Wstąpiłam do jakiegos noname za namową mamy i kupiłam taką. Na żywo o wiele ładniejsza, super się układa!
Cudowna sukienka
melay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 21:49   #2076
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Cytat:
Owszem, większości.

Większości. Yhym.
bujdanaresorach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 21:51   #2077
Anik_5
Zadomowienie

Dziewczyny nie można generalizować. W każdym zawodzie pracują ludzie i ludziska...
Stary 2013-03-03, 21:57   #2078
Marudna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anik_5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie można generalizować. W każdym zawodzie pracują ludzie i ludziska...
Ja to wiem ale musiałam tak napisać żeby sterylna przestała mi d..ę truć
Stary 2013-03-03, 22:00   #2079
cindirellaaa
Raczkowanie

Cytat:
Jakby Ci to wytłumaczyć...ekspedientk a tę dziewczynę oszukała (bo najpierw powiedziała że sprzeda jej te torebki) a potem okłamała (że torebki nie było, nie ma, nie bedzie a w koncu ze juz sprzedana).

Dziękuję za uwagę.
Dokladnie wlasnie o to chodzi, jakby mi odrazu powiedziala, ze nie, ze nie wroca albo cos innego w miare madrego, to co innego, a nie robienie z ludzi idiotow i kłamanie prosto w oczy.
cindirellaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 22:05   #2080
maadelajn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
Za te zdjęcia stylizacji to powinnaś porządną wcierę dosrać
Tylko kusisz i prowokujesz do zakupu kolejnych rzeczy
mogę znaleźć coś jeszcze
maadelajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 22:06   #2081
melay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maadelajn Pokaż wiadomość
mogę znaleźć coś jeszcze
Możesz znaleźć jakieś z legginsami w kwiaty
melay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 22:09   #2082
pepppermint
Zadomowienie

Cytat:
Może wyglądasz na zamożną i wpływową

Żeby było śmieszniej z takimi wyczynami obsługi spotykam się najczęściej w sklepach kreujących się na te z wyższej półki (buehehe) typu Douglas czy Zara a np. w H&M zawsze obsługa jest jakaś taka bardziej sympatyczna i pomocna.
jaaaaak miło, pracuje w H&M. też mam wrażenie, że panie z Zary mają poczucie wyższości bo są z Zary XD chyba że ja mam poczucie niższości wobec nich bo jestem z takiego biednego H&M'u

Aha do cindirellaaa: jak chcesz się zemścić na tej lasce to Inditex chętnie takie skargi przyjmuje, napisz przez fecebook'a.

Edytowane przez pepppermint
Czas edycji: 2013-03-03 o 22:11
pepppermint jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 22:09   #2083
dystopia
Rozeznanie

Cytat:
mogę znaleźć coś jeszcze
jeśli ci się uda to znajdź proszę z czarnymi bikerami z paskiem, chciałabym zobaczyc jak wyglądają na kimś poza mną, a nic nie znalazłam w googlach
dystopia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 22:12   #2084
maadelajn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melay Pokaż wiadomość
Możesz znaleźć jakieś z legginsami w kwiaty
moga byc ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2515618_greah.jpg (56,9 KB, 68 załadowań)
Stary 2013-03-03, 22:13   #2085
maadelajn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dystopia Pokaż wiadomość
jeśli ci się uda to znajdź proszę z czarnymi bikerami z paskiem, chciałabym zobaczyc jak wyglądają na kimś poza mną, a nic nie znalazłam w googlach
które ? sory za dubla.

znalazłam też spódniczkę i koszulę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2519856_DSC05504.jpg (49,1 KB, 88 załadowań)

Edytowane przez maadelajn
Czas edycji: 2013-03-03 o 22:15
Stary 2013-03-03, 22:16   #2086
dystopia
Rozeznanie

Cytat:
które ?
te http://www.pullandbear.com/webapp/wc...2BWITH%2BSTRAP

edit znalazłam na razie tylko to http://lookbook.nu/look/4208493-BIKE...ILITARY-JACKET

Edytowane przez dystopia
Czas edycji: 2013-03-03 o 22:19
dystopia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 22:21   #2087
maadelajn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dystopia Pokaż wiadomość
fajnie wyglądaja
Stary 2013-03-03, 22:22   #2088
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym żeby tak było ale po tym co obserwuje i z tego co piszą dziewczyny wyłania się taki własnie obraz. Na pewno pracują też ludzie w porządku ale to rodzynki. Takie zachowania i cwaniactwo wynosi się z domu a pod względem kultury raczej nikt tych ludzi dokładniej nie testuje, liczy się wygląd i szybkość kasowania oraz składania ciuchów (...)
To do pracy w Pull&Bear trzeba jakoś super ładnie wyglądać?

Pytam, bo moja koleżanka chce tam złożyć CV. Trzeba będzie ją wypindrzyć

Cytat:
Napisane przez bujdanaresorach Pokaż wiadomość
No, to ja nie wiem, bo w Pullu nigdy nie miałam problemu ze złą obsługą, albo olaniem klienta. Nigdy. W Inditexie dotychczas spotykałam się raczej z lataniem wokół klienta, zwłaszcza w Zarze. Wiadomo, czasem pracownicy wywracają oczami, w niektórych przypadkach wcale im się nie dziwię...
Współczuję Wam doświadczeń i mam nadzieję, że mnie to nie spotka.

PS. W takich sytuacjach wzywajcie kierownika. To działa
W Zarze ja zazwyczaj też, raz tylko trafiłam na chamowatą babkę, co mnie z góry potraktowała, i to o dziwo, nie była jakaś małolata, tylko kobieta około 40stki.

Tego dnia byłam kiepsko ubrana, bo nie chciało mi się stroić, tylko ciepło i wygodnie, założyłam więc zwykły obszerny sweter z golfem, jeansy i śniegowce. Mam wrażenie, że to przez moje ubranie zostałam mało przyjemnie potraktowana. Kupowałam wtedy buty na wyprzedaży, babka nie raczyła mi nawet ich zapakować.

A piszę o swoim stroju, bo często słyszałam o takich praktykach np. w Sephorze - gorzej się ubierzesz, już na Ciebie patrzą z góry. Zresztą często jest tak, jak Cię widzą, tak Cię piszą, co tu dużo gadać

W Pullu najczęściej spotykam młode, wyluzowane laski, raczej miłe

Cytat:
Napisane przez ddtvn Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że pracuje w zarze.... i czasem klienci TO NAJGORSZE BURAKI POD SŁONCEM .... czasem po 5 h w pracy czuje sie styrana jak po 12 w kamieniołomach praca z ludzmi to największy wyczyn..
To pewnie ci klienci, co przyłażą z torbami tudzież walizkami, żeby potem towar zhandlować na allegro

Edytowane przez Solciuchna
Czas edycji: 2013-03-03 o 22:25
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 22:25   #2089
cindirellaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pepppermint Pokaż wiadomość
jaaaaak miło, pracuje w H&M. też mam wrażenie, że panie z Zary mają poczucie wyższości bo są z Zary XD chyba że ja mam poczucie niższości wobec nich bo jestem z takiego biednego H&M'u

Aha do cindirellaaa: jak chcesz się zemścić na tej lasce to Inditex chętnie takie skargi przyjmuje, napisz przez fecebook'a.

Własnie napisalam do nich maila, na ten podany na stronie adres. zmienilam to co napisalam tutaj na wersje troche bardziej oficjalna, bez tylu potocznych slow i powtorzen, ciekawa jestem czy bedzie jakas reakcja z ich strony, stwierdzialam tez, ze jutro chyba zadzwonie do tego sklepu i poprosze o nazwisko tej Pani, nie bedzie to trudne bo ona zajmuje sie zwrotami on line, a zwykle w kazdym sklepie sa dwie takie osoby, zreszta, wiem jak wygladala. Zobaczymy tylko czy mi podadza przez telefon jej nazwisko, jesli nie to predzej czy pozniej i tak bede w tym sklepie.
cindirellaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 22:26   #2090
Solciuchna
Zakorzenienie

A co do H&M to daaawno tam nie chodziłam, ostatnie moje wizyty były w grudniu. I jakoś teraz, z tydzień temu, przeszłam się poszukać spodni, i jak się pozytywnie zaskoczyłam, jaka miła i pomocna obsługa była Nie pamiętam, czy zawsze tak było (w sumie ostatnimi czasy nie przypominam sobie, żebym trafiała na niemiłą obsługę, chociaż kiedyś kiedyś - owszem), czy może polityka firmy od niedawna się zmieniła? W każdym razie bardzo na plus
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 22:27   #2091
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cindirellaaa Pokaż wiadomość
Hej, pozale sie wam... byłam dzis w galerii z nadzieja, ze cos upoluje 'na zywo' i patrze a przy kasie gosciu zwraca jakies torebki, no to podeszla i zapytalam pani czy te torebki wroca na sklep, ona ze tak, no to ja ze chcialabym je kupic (torebek za 10zl nigdy nie za duzo ),babka powiedziala ze ok,ale zebym poczekala chwile, ten gosciu mial ich kilka nie wiem dokladnie ile ale wiem ze mial jedna ze zlotym lancuszkiem noi zwraca, zwraca, dosc dlugo to trwalo, no to poszlam cos ogladac, przeciez nie bede stac pol godziny nad nimi i patrzyla im na rece, ale patrzylam co chwile czy juz skonczyl to zwracac. jak on odszedl ja odrazu podeszlam do tej babki noi ona sie pyta czy je bede odrazu kupowac, ja ze tak i zapytalam czy nie maja moze gdzies na magazynie jescze, bo one sa teraz po 10 zl a na wieszakach z wyprzedazami widzialam jedna ale nieciekawa, powiedziala ze juz nie maja nic pozatym co na sklepie i ona je polozyla tam na tych polkach z tylu, cos tam powiedziala do innego sprzedawcy i poszla, a ja stanelam w kolejce, poczekalam na swoja kolej i on mi podaje te torebki ale dwie tylko i to dwie takie same tylko w innych kolorach, a ja mowie ze ten pan co oddawal mial jeszcze taka ze zlotym zamkiem, a on ze nie wie, ze tyle osob tu jest ze moze w przymierzalni, ja mowie jak w przymierzalni jak ten pan dopiero poszedl i ja patrzylam specjalnie kiedy skonczy to oddawac, a on ze nie wie, no to nic dalam mu spokoj wzielam te 2 i poszlam do tej babki sie zapytac i mowie to samo ze byla taka ze zlotym zamkiem, a one ze juz sprzedana, a ja mowie ze jak to przeciez ja mowilam ze je chce, a ona zaczela wymyslac ze ona wiedziala ze ja chce te dwie, a ja mowie ze nic takiego nie powiedzialam, ze powiedzialam ze chce te torebki co ten pan oddaje, bo wiedzialam ze one sa po 10zl. a ona zrobila glupia mine i cos mowi ze jakas babka co stala przedemna tez je chciala juz, a ona wiedziala ze ja je chce itd, zaczela mega krecic i miala mine jak ciele, bo wiedziala ze sie skaplam ze dla siebie schowala ta torebke do szafek;/ ja jej powiedzialam tylko ze dziwna sytuacja i ze dziekuje, no bo przeciez nie bede sie wyklocac o torebke za 10 zl.zreszta co mialam zrobic, pokazcie szafy bo wiem ze pani schowala torebke dla siebie?;/ ale zobaczcie jaki laska miala tupet, zeby cos takiego zrobic i jeszcze bezczelnie w zywe oczy klamac. nastepnym razem jakbyla taka sytuacja to bede stac i nie oddejde nawet na sekunde, skoro ludzie tacy sa.
Mogłaś powiedzieć, że skargę chcesz złożyć, ciekawe jaka minę by miała.

Mnie irytują dwie rzeczy w sprzedawcach, pierwsza to taka, że obsługuje z miną "pracuje tutaj za karę", ale jeszcze o tyle jestem dla takiej sytuacji wyrozumiała, bo wiem, że można mieć różny dzień.
Druga sytuacja to taka jak sprzedawca wchodzi na głowę i ledwo się przekroczy próg sklepu, biegnie i pyta w czym pomóc po czym chodzi krok w krok i patrzy6 na ręce. Wtedy od razu wychodzę, nie ma siły, żebym została w takim sklepie.

Cytat:
mogę znaleźć coś jeszcze
Jakbyś mogła poszukać stylizacji do:
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...0%C4%86WIEKAMI
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...OKIM%2BSTANEM?

Cytat:
moga byc ?
Zastanawia mnie jedno w tej stylizacji legginsów z kwiatami. Jest krótka bluzka, a większość krzyczy, że legginsy to nie spodnie.
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 22:31   #2092
Karola_82
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Karola_82

Dziewczyny, ale Wy macie przerob nie bylam na watku od pt, wczoraj 13 godz w samochodzie, dzie caly dzien sprzatanie, zakupy i pranie po feriach, teraz czytam i nie moge nadrobic

Widze, ze zawzalo troszke w sprawie Allegro, moje zdanie jest takie, ze kazdy ma prawo postepowac, jak mu dyktuje sumienie. Fakt jest jednak taki, ze siedzimy po nocach i pullujemy na wymarzone przez nas perelki i troche przykro jest, gdy ktos siedzi tu tulko zeby zlapac link i kliknac dana rzecz z mysla o sprzedazy. Co innego, jak kupi cos dla siebie, a okaze sie nietrafione, nie chce zwracac, tylko sprzedaje, jesli sa to sporadyczne sytuacje ok, ale zerowanie na forumowiczkach nie jest fajne

Z innej beki jade jutro odebrac paczki, chyba cos kolo 10 mam nadzieje, ze choc czesc rzeczy bedzie dobra, wieczorem postaram sie zrobic foto rzeczy, ktore zostawie

Popatrze tez na bizu, ostatnio widzialam ten sztywny czarny naszyjnik, ale nie byl przeceniony i go nie wzielam, tempa pala ze mnie, moglam przeciez babke poprosic o sprawdzenie ceny:/ no nic, moze sie jeszcze ostal, naiwnie sobie marze

Dieta (znowu): 178 cm / 64kg
Cel pt. "wakacje w sexy ciele"
do 1.06 - 9 kg (55kg)

Edytowane przez Karola_82
Czas edycji: 2013-03-03 o 22:35
Karola_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 22:31   #2093
maadelajn
Zakorzenienie

blezer co jakiś czas chyba się pojawia 2181262_DSC_1818.jpg
szarawary 2355835_asu8.jpg
torebka2680031_open-uri20121129-24645-1kmpi0w.jpg
jeansowa 2816547_lookbook.jpg
top 2842798_foto?raf_2-1.jpg
białe coś 2844311_lookbook_night.jpg
Stary 2013-03-03, 22:33   #2094
maadelajn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość

Jakbyś mogła poszukać stylizacji do:
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...0%C4%86WIEKAMI
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...OKIM%2BSTANEM?

Zastanawia mnie jedno w tej stylizacji legginsów z kwiatami. Jest krótka bluzka, a większość krzyczy, że legginsy to nie spodnie.
do 2 wrzucałam i jeszcze drugie

ja uważam, jeżeli ktoś jest szczupły ( 32,34) to smiało może nosic legginsy bez długich bluzek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2561784_Untitled-1_2.jpg (107,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2498421_504cd78adbf3ec1b08000033.jpg (92,1 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez maadelajn
Czas edycji: 2013-03-03 o 22:44
Stary 2013-03-03, 22:34   #2095
Maksiunio
Zadomowienie

A ja bym poprosiła o definicję "elity intelektualnej", bo nie wiem czy mam się czuć urażona, czy zacząć Wami gardzić

Spotykam się raczej z miłą obsługą w Inditexie, ale też nie oczekuję, że ktoś będzie wokół mnie skakał. Zazwyczaj wszyscy patrza na mnie z pobłażaniem, bo młodo wyglądam . Ta ekspedientka zachowała się rzeczywiście głupio, ale to nie powód do generalizowania.
Maksiunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 22:34   #2096
Marudna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pepppermint Pokaż wiadomość
Jakieś toksyczne typy, jakiemu normalnemu człowiekowi przyszłoby do głowy dowartościowywać się pracą na kasie w Zarze?? Może takich tam dobierają?

Dla informacji sterylnej: mam na myśli niektórych pracowników ZARY, nie wszystkich razem z ich rodzinami po kądzieli, po mieczu oraz ich zwierzętami domowymi . Niektórych.

Chinosy z paskiem, beż, 34
http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../CHINO%2BPANTS

Edytowane przez Marudna
Czas edycji: 2013-03-03 o 22:38
Stary 2013-03-03, 22:36   #2097
PoppyHoney
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sterylna Pokaż wiadomość
Zniesmaczyła mnie ta wypowiedź. Jak można obrażać (i tak generalizować ) innych ludzi przez jedna torebkę za dokładnie 10 zł? To jest już jakaś skrajna forma zakupoholizmu?
Rozumiem, że sytuacja dla cindirellaaa była niekomfortowa, ekspedientka powinna powiedzieć wprost, że bierze torebkę dla siebie, ale bez przesady. Przecież cindirellaaa nie wyszła z pustymi rękami.
Pracownicy nie dostają tych ubrań, tylko je kupują. Dla mnie to naturalne, że mają pierwszeństwo. Oni nie mogą korzystać z wyprzedaży?
Ale tu nie o to chodzi, czy ona wyszła z pustymi rękami, czy z dwoma torebkami, chiała WSZYSTKIE, które oddał ten facet, a ekspedienta powiedziała, ze je dostanie i nagle sie okazało, ze jedną podwędziła dla siebie tez bym sie wkurzyła, niech siedzi z nami i pulluje a nie oszukuje klientów. I nie uważam zeby pracownicy mięli pierwszeństwo, a nawet wydaję mi się, ze uważają tak tylko te osoby, które pracują w danym sklepie
Cytat:
Jakby Ci to wytłumaczyć...ekspedientk a tę dziewczynę oszukała (bo najpierw powiedziała że sprzeda jej te torebki) a potem okłamała (że torebki nie było, nie ma, nie bedzie a w koncu ze juz sprzedana).

Dziękuję za uwagę.
dokładnie
Stary 2013-03-03, 22:48   #2098
Karola_82
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Karola_82

Co do tej akcji z torebkami to chamstwo:/ jak oddawalam ostatnio rzeczy to eksedientka od razu odlozyla na bok spodniczke ze "skorzana falbanka" i mowila, ze fajnie ze ja oddaje, bo jej nie udalo sie jej upolowac i teraz sobie ja wezmie. W sumie sytuacja troche inna, bo nikt inny jej nie chcial jeszcze wtedy, ale pokazuje to tylko ze ekspedientka ma pierwszenstwo. Poza tym, nie wiem czy to prawda, czy nie, ponic zwrocone rzeczy musza trafic na stan magazynowy na 1 dzien, dopiero potem moga je wystawic na sklep...

Dieta (znowu): 178 cm / 64kg
Cel pt. "wakacje w sexy ciele"
do 1.06 - 9 kg (55kg)
Karola_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 22:48   #2099
Marudna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maksiunio Pokaż wiadomość
A ja bym poprosiła o definicję "elity intelektualnej", bo nie wiem czy mam się czuć urażona, czy zacząć Wami gardzić

Spotykam się raczej z miłą obsługą w Inditexie, ale też nie oczekuję, że ktoś będzie wokół mnie skakał. Zazwyczaj wszyscy patrza na mnie z pobłażaniem, bo młodo wyglądam . Ta ekspedientka zachowała się rzeczywiście głupio, ale to nie powód do generalizowania.
Proszę:

elita intelektualna=‘grupa ludzi związanych z kulturą, nauką, publicystyką itp., która ze względu na głoszone poglądy, autorytet moralny ma szczególne znaczenie w społeczeństwie’

Nie wydaje mi się żebym tym terminem obraziła sprzedawców z sieciówek
Stary 2013-03-03, 22:51   #2100
maadelajn
Zakorzenienie

baskinka z11833789Q,Pull-Bear--lookbook--Alabama-Baby-.jpg
top z ozdobami pull10_2.jpg
spodnie pasiaki pull_9.jpg
buty, spodnie pull-bear-the-lookbook-of-the-line-pre-fall-20122013-spikes-studs-5.jpg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości