|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz
Cytat:
Edytowane przez iva78 Czas edycji: 2013-03-03 o 21:38 |
|
|
|
|
#2072 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz
Cytat:
|
|
|
#2073 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2074 |
|
Przyczajenie
|
Nie ma co generalizować, pewnie że czasami zdarzy się niemiła obsługa lub nie uśmiechnięta, ale nie wierzę, że żadna z Was nie miała nigdy gorszego dnia? Różne ludzie mają sytuacje życiowe, i pomimo tego, że powinni być przyjaźni i uśmiechnięci, też mogą być zmęczeni pracą, zwłaszcza w okresie wyprzedażowym
A co do zachowania kasjerki, niepotrzebnie tak mieszała, mogła powiedzieć, że nie wrócą torebki na razie na sklep a nie obiecywać że zostaną sprzedane
|
#2075 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2076 |
|
histoire abracadabrante
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie można generalizować. W każdym zawodzie pracują ludzie i ludziska...
|
#2078 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Raczkowanie
|
Dokladnie wlasnie o to chodzi, jakby mi odrazu powiedziala, ze nie, ze nie wroca albo cos innego w miare madrego, to co innego, a nie robienie z ludzi idiotow i kłamanie prosto w oczy.
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aha do cindirellaaa: jak chcesz się zemścić na tej lasce to Inditex chętnie takie skargi przyjmuje, napisz przez fecebook'a. Edytowane przez pepppermint Czas edycji: 2013-03-03 o 22:11 |
|
|
|
|
#2083 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sory za dubla. znalazłam też spódniczkę i koszulę Edytowane przez maadelajn Czas edycji: 2013-03-03 o 22:15 |
|
|
|
|
#2086 |
|
Rozeznanie
|
te http://www.pullandbear.com/webapp/wc...2BWITH%2BSTRAP
edit znalazłam na razie tylko to http://lookbook.nu/look/4208493-BIKE...ILITARY-JACKET Edytowane przez dystopia Czas edycji: 2013-03-03 o 22:19 |
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2088 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytam, bo moja koleżanka chce tam złożyć CV. Trzeba będzie ją wypindrzyć ![]() Cytat:
Tego dnia byłam kiepsko ubrana, bo nie chciało mi się stroić, tylko ciepło i wygodnie, założyłam więc zwykły obszerny sweter z golfem, jeansy i śniegowce. Mam wrażenie, że to przez moje ubranie zostałam mało przyjemnie potraktowana. Kupowałam wtedy buty na wyprzedaży, babka nie raczyła mi nawet ich zapakować. A piszę o swoim stroju, bo często słyszałam o takich praktykach np. w Sephorze - gorzej się ubierzesz, już na Ciebie patrzą z góry. Zresztą często jest tak, jak Cię widzą, tak Cię piszą, co tu dużo gadać ![]() W Pullu najczęściej spotykam młode, wyluzowane laski, raczej miłe ![]() Cytat:
Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2013-03-03 o 22:25 |
|||
|
|
|
#2089 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Własnie napisalam do nich maila, na ten podany na stronie adres. zmienilam to co napisalam tutaj na wersje troche bardziej oficjalna, bez tylu potocznych slow i powtorzen, ciekawa jestem czy bedzie jakas reakcja z ich strony, stwierdzialam tez, ze jutro chyba zadzwonie do tego sklepu i poprosze o nazwisko tej Pani, nie bedzie to trudne bo ona zajmuje sie zwrotami on line, a zwykle w kazdym sklepie sa dwie takie osoby, zreszta, wiem jak wygladala. Zobaczymy tylko czy mi podadza przez telefon jej nazwisko, jesli nie to predzej czy pozniej i tak bede w tym sklepie. |
|
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
A co do H&M to daaawno tam nie chodziłam, ostatnie moje wizyty były w grudniu. I jakoś teraz, z tydzień temu, przeszłam się poszukać spodni, i jak się pozytywnie zaskoczyłam, jaka miła i pomocna obsługa była
Nie pamiętam, czy zawsze tak było (w sumie ostatnimi czasy nie przypominam sobie, żebym trafiała na niemiłą obsługę, chociaż kiedyś kiedyś - owszem), czy może polityka firmy od niedawna się zmieniła? W każdym razie bardzo na plus
|
|
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie irytują dwie rzeczy w sprzedawcach, pierwsza to taka, że obsługuje z miną "pracuje tutaj za karę", ale jeszcze o tyle jestem dla takiej sytuacji wyrozumiała, bo wiem, że można mieć różny dzień. Druga sytuacja to taka jak sprzedawca wchodzi na głowę i ledwo się przekroczy próg sklepu, biegnie i pyta w czym pomóc po czym chodzi krok w krok i patrzy6 na ręce. Wtedy od razu wychodzę, nie ma siły, żebym została w takim sklepie. Jakbyś mogła poszukać stylizacji do: http://www.pullandbear.com/webapp/wc...0%C4%86WIEKAMI http://www.pullandbear.com/webapp/wc...OKIM%2BSTANEM? Zastanawia mnie jedno w tej stylizacji legginsów z kwiatami. Jest krótka bluzka, a większość krzyczy, że legginsy to nie spodnie. |
|
|
|
|
#2092 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ale Wy macie przerob
nie bylam na watku od pt, wczoraj 13 godz w samochodzie, dzie caly dzien sprzatanie, zakupy i pranie po feriach, teraz czytam i nie moge nadrobic![]() Widze, ze zawzalo troszke w sprawie Allegro, moje zdanie jest takie, ze kazdy ma prawo postepowac, jak mu dyktuje sumienie. Fakt jest jednak taki, ze siedzimy po nocach i pullujemy na wymarzone przez nas perelki i troche przykro jest, gdy ktos siedzi tu tulko zeby zlapac link i kliknac dana rzecz z mysla o sprzedazy. Co innego, jak kupi cos dla siebie, a okaze sie nietrafione, nie chce zwracac, tylko sprzedaje, jesli sa to sporadyczne sytuacje ok, ale zerowanie na forumowiczkach nie jest fajne Z innej beki jade jutro odebrac paczki, chyba cos kolo 10 mam nadzieje, ze choc czesc rzeczy bedzie dobra, wieczorem postaram sie zrobic foto rzeczy, ktore zostawie![]() Popatrze tez na bizu, ostatnio widzialam ten sztywny czarny naszyjnik, ale nie byl przeceniony i go nie wzielam, tempa pala ze mnie, moglam przeciez babke poprosic o sprawdzenie ceny:/ no nic, moze sie jeszcze ostal, naiwnie sobie marze
Moje dwa M&Msy: Maja 15.05.2009 Mikołaj 18.12.2011 Dieta (znowu): 178 cm / 64kg Cel pt. "wakacje w sexy ciele" do 1.06 - 9 kg (55kg) Edytowane przez Karola_82 Czas edycji: 2013-03-03 o 22:35 |
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
blezer co jakiś czas chyba się pojawia 2181262_DSC_1818.jpg
szarawary 2355835_asu8.jpg torebka2680031_open-uri20121129-24645-1kmpi0w.jpg jeansowa 2816547_lookbook.jpg top 2842798_foto?raf_2-1.jpg białe coś 2844311_lookbook_night.jpg
|
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze drugieja uważam, jeżeli ktoś jest szczupły ( 32,34) to smiało może nosic legginsy bez długich bluzek Edytowane przez maadelajn Czas edycji: 2013-03-03 o 22:44 |
|
|
|
|
#2095 |
|
Zadomowienie
|
A ja bym poprosiła o definicję "elity intelektualnej", bo nie wiem czy mam się czuć urażona, czy zacząć Wami gardzić
Spotykam się raczej z miłą obsługą w Inditexie, ale też nie oczekuję, że ktoś będzie wokół mnie skakał. Zazwyczaj wszyscy patrza na mnie z pobłażaniem, bo młodo wyglądam . Ta ekspedientka zachowała się rzeczywiście głupio, ale to nie powód do generalizowania.
|
|
|
|
#2096 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dla informacji sterylnej: mam na myśli niektórych pracowników ZARY, nie wszystkich razem z ich rodzinami po kądzieli, po mieczu oraz ich zwierzętami domowymi . Niektórych.Chinosy z paskiem, beż, 34 http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../CHINO%2BPANTS Edytowane przez Marudna Czas edycji: 2013-03-03 o 22:38 |
|
|
|
|
#2097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez bym sie wkurzyła, niech siedzi z nami i pulluje a nie oszukuje klientów. I nie uważam zeby pracownicy mięli pierwszeństwo, a nawet wydaję mi się, ze uważają tak tylko te osoby, które pracują w danym sklepie dokładnie
|
|
|
#2098 |
|
Zadomowienie
|
Co do tej akcji z torebkami to chamstwo:/ jak oddawalam ostatnio rzeczy to eksedientka od razu odlozyla na bok spodniczke ze "skorzana falbanka" i mowila, ze fajnie ze ja oddaje, bo jej nie udalo sie jej upolowac i teraz sobie ja wezmie. W sumie sytuacja troche inna, bo nikt inny jej nie chcial jeszcze wtedy, ale pokazuje to tylko ze ekspedientka ma pierwszenstwo. Poza tym, nie wiem czy to prawda, czy nie, ponic zwrocone rzeczy musza trafic na stan magazynowy na 1 dzien, dopiero potem moga je wystawic na sklep...
|
#2099 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
elita intelektualna=‘grupa ludzi związanych z kulturą, nauką, publicystyką itp., która ze względu na głoszone poglądy, autorytet moralny ma szczególne znaczenie w społeczeństwie’ Nie wydaje mi się żebym tym terminem obraziła sprzedawców z sieciówek |
|
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
baskinka z11833789Q,Pull-Bear--lookbook--Alabama-Baby-.jpg
top z ozdobami pull10_2.jpg spodnie pasiaki pull_9.jpgbuty, spodnie pull-bear-the-lookbook-of-the-line-pre-fall-20122013-spikes-studs-5.jpg |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

bardzo to było sympatyczne.
) Kolor jest identyczny jak na stronie. Guziczki znajdują się na rękawach. Jeden podwinięty, drugi nie 

(...)
czasem po 5 h w pracy czuje sie styrana jak po 12 w kamieniołomach praca z ludzmi to największy wyczyn..
) innych ludzi przez jedna torebkę za dokładnie 10 zł? To jest już jakaś skrajna forma zakupoholizmu?