Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-04, 07:19   #721
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez april28 Pokaż wiadomość
Dzięki
Napiszę to samo o Tobie, pufa super i torebki też Po raz kolejny, podziwiam za cierpliwość w szyciu torebek

Mój blog nie jest do końca gotowy, jeszcze sporo rzeczy mam w planach tam wstawić, m.in. listę blogów, które odwiedzam. Jakoś nie mogę się za to zabrać
Aktualnie przenoszę cały blog wycieczkowy z onetu na bloggera (robótkowy już przeniosłam), a to sporo czasu zajmuje, najgorsze jest ładowanie setek zdjęć, pojedynczo, bo hurtem się nie da
No Twoje czapki chyba wymagają większej cierpliwości
Takie przenoszenie całej treści to sporo czasu wymaga
I nie pisz że jesteś kiepskim fotografem bo zdjęcia piękne
Jak jeździcie na wycieczki i Mały się zmęczy chodzeniem to co wtedy? macie takie nosidło turystyczne ze stelażem?
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Moje drugie dziecko tez ma gorączkę. Prawdopodobnie Oliwka zaraziła Nataszke. Podalam jej Nurofen i czekam aż przejdzie. Te dzieci mnie wykoncza.
Współćzuję ,zdrówka życzę

A u nas jednak choroba też nie minęła, młody do szkoły nie poszedł bo z gorączką wstał co to za badziewie ,bo w sumie nie chory a gorączka ,mam nadzieję że u małego nie będzie
Piękny dzień się zapowiada chociaż w nocy był mróz ,jak rano wstałam to -5 było ale już słoneczko wyłazi
A mnie to chyba jakieś przesilenie wiosenne dopada , jak zawsze energią tryskałam ,to nie mam siły wczoraj cały dzień przechodziłam przyćmiona dzisiaj też ledwo wstałam i w ogóle nie chce mi się ćwiczyć (pewnie się później zmuszę) nie chce mi się biegać
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 08:02   #722
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Piękny dzień się zapowiada chociaż w nocy był mróz ,jak rano wstałam to -5 było ale już słoneczko wyłazi
A mnie to chyba jakieś przesilenie wiosenne dopada , jak zawsze energią tryskałam ,to nie mam siły wczoraj cały dzień przechodziłam przyćmiona dzisiaj też ledwo wstałam i w ogóle nie chce mi się ćwiczyć (pewnie się później zmuszę) nie chce mi się biegać
u mnie też przymroziło ostro...a ja wczoraj takie strzyżenie zielonym zrobiłam

a ja coś odwrotnie,słońce działa na mnie jak jakiś dopalaczLatam jak torpeda,zorganizowana,uśm iechnięta...pewno aż PMS mnie nie złapię-wtedy to stary z torebką pandory mi nie pomoże

zdrówka chorym dzieciom życzę

miłego dnia wszystkim

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Cytat:
Z homeopatią jest mniej więcej tak. Rozum mówi "nie", bo co może pomóc kropla leku rozpuszczona w tysiącach litrów wody z cukrem Niby niektórym ludziom pomaga, ale dlaczego tak się dzieje, największe umysły tego świata nie wiedzą. Kościół ponoć twierdzi, że w tych lekach szatan siedzi

Dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków

zrobiłaś mi dzień April

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 08:04   #723
catro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Kościół to dużo twierdzi , a czytałyście nie dawno wypowiedź jednego księdza na temat dzieci z invitro ?
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...?ticaid=1102a7

i ten też się popisał
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...88381481237582
In vitro to jedno, a poczytajcie te brednie:
http://wramionachojca.blog.onet.pl/2013/02/17/940/

Cytat:
A u nas jednak choroba też nie minęła, młody do szkoły nie poszedł bo z gorączką wstał co to za badziewie ,bo w sumie nie chory a gorączka ,mam nadzieję że u małego nie będzie
Zdrówka dla chłopaków (żeby młodszego ominęło)

I dla dziewczyn PoP

Mojej jelitówka już mija, to dla odmiany wczoraj ja gniłam nad miską, a dzisiaj w nocy TZ rozmawiał z wielkim uchem

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 08:23   #724
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Zdrowka dla dzieci.

U nas dzisiaj ruszyly zapisy do przedszkola.

Libra wczoraj sie kapalam i faktycznie tylek sie w akrylu nie slizga

Slonce fajne. Ale wczoraj bez filtra na twarzy wyskoczylam i juz mam dyskretne plamy,ale zla jestem

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 09:19   #725
sara 85
Zakorzenienie

U mnie też dzisiaj piękna pogoda, słoneczko świeci, chociaż rano przymroziło.
W sobote też było ładnie ale wiatr mroźny był, a dzisiaj bez wiatru i już 6 stopni jest
Ja też w ogrodzie troche poszalałam, obciełam co trzeba. Zosia jak zobaczyła słoneczko to trampoline mi kazała rozkladać

Zosia po 3 tygodniach przerwy poszła bardzo chętnie do przedszkola. Zaraz jade do sklepu szukać pomaranczowych ubrań, bo jutro w przedszkolu mają dzień marchewki. Nie mam pojęcia czy kupie coś w tym kolorze

zdrówka dla chorych

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Libra i dziewczyny na niedziele musze zrobić torta, dla mojego tż na urodziny. Ten szwarcwaldzki dobry jest? warto go zrobić? jakiego jeszcze polecacie? z masą z milky way chce zrobić Zosi na urodziny więc odpada

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 09:28   #726
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Evitka coś na ten temat napisała, ja dopiszę.
Substancja czynna zawsze jest ta sama, substancje pomocnicze mogą się różnić. W leku oryginalnym przebadane było wszystko, i substancja czynna, i substancja pomocnicza, natomiast w zamiennikach (pojawiają się one po wygaśnięciu patentu na dany lek), substancji pomocniczych się nie bada. Nikt nie wie, jakie może być działanie masy tabletkowej. Leki mogą się przez to gorzej wchłaniać, co jest równoznaczne ze słabszym działaniem. Ale mogą i lepiej.
Dużo zależy też od konkretnego człowieka, na jednego podziała dobrze, na drugiego nie.
Ogólnie rzecz biorąc, lek oryginalny nie musi być lepszy od zamiennika, a bywa, że jest gorszy

Przyczyny mogą być różne. Nie piszę tu o Twoim przypadku, ale ogólnie.
Kierownik apteki próbuje sprzedać dużą ilość opakowań, bo przedstawiciel obiecał mu w nagrodę np. telewizor.
Właściciel apteki dał "rozkaz" swojemu pracownikowi, że albo sprzeda dużą ilość czegoś tam, albo pa pa...
Leki się terminują i trzeba sprzedać, też rozkaz szefa.

Z homeopatią jest mniej więcej tak. Rozum mówi "nie", bo co może pomóc kropla leku rozpuszczona w tysiącach litrów wody z cukrem Niby niektórym ludziom pomaga, ale dlaczego tak się dzieje, największe umysły tego świata nie wiedzą. Kościół ponoć twierdzi, że w tych lekach szatan siedzi

Dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków
dziękuję za opinię
i mnie lekarka od dłuższego czasu wszystkim zapisuje FARINGOSEPT,
no maskara, wszystkim! czyli pewnie jakaś obietnica była.
Bo w aptece kiwają na ten lek głową, czyli że niby nie skuteczny.
Ale lekarka w gabinecie notesiki faringoseptu, długopisy....

Cytat:
Moje drugie dziecko tez ma gorączkę. Prawdopodobnie Oliwka zaraziła Nataszke. Podalam jej Nurofen i czekam aż przejdzie. Te dzieci mnie wykoncza.
osz...
Zdrówka dla dziewczynek a dla Ciebie sił dużo
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
U mnie też dzisiaj piękna pogoda, słoneczko świeci, chociaż rano przymroziło.
W sobote też było ładnie ale wiatr mroźny był, a dzisiaj bez wiatru i już 6 stopni jest
Ja też w ogrodzie troche poszalałam, obciełam co trzeba. Zosia jak zobaczyła słoneczko to trampoline mi kazała rozkladać

Zosia po 3 tygodniach przerwy poszła bardzo chętnie do przedszkola. Zaraz jade do sklepu szukać pomaranczowych ubrań, bo jutro w przedszkolu mają dzień marchewki. Nie mam pojęcia czy kupie coś w tym kolorze

Libra i dziewczyny na niedziele musze zrobić torta, dla mojego tż na urodziny. Ten szwarcwaldzki dobry jest? warto go zrobić? jakiego jeszcze polecacie? z masą z milky way chce zrobić Zosi na urodziny więc odpada
dzień marchewki
to powodzenia w szukaniu

Libra
zdrówka dla Was też, wszystkim się przyda jak w domu jakiś wirus krąży

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
In vitro to jedno, a poczytajcie te brednie:
http://wramionachojca.blog.onet.pl/2013/02/17/940/

Zdrówka dla chłopaków (żeby młodszego ominęło)

I dla dziewczyn PoP

Mojej jelitówka już mija, to dla odmiany wczoraj ja gniłam nad miską, a dzisiaj w nocy TZ rozmawiał z wielkim uchem
czytałam, szkoda słów

Wy też zdrowiejcie
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 09:43   #727
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Libra wczoraj sie kapalam i faktycznie tylek sie w akrylu nie slizga
no mówiłam
Cytat:

[/COLOR]Libra i dziewczyny na niedziele musze zrobić torta, dla mojego tż na urodziny. Ten szwarcwaldzki dobry jest? warto go zrobić? jakiego jeszcze polecacie? z masą z milky way chce zrobić Zosi na urodziny więc odpada
warto ,bardzo dobry jest , polecam jeszcze chałwowy,

No u nas jelitówka ,mam nadzieję że łagodnie w sumie przejdzie , mały gorączki nie ma ale raz pawia puścił i lekkie rozwolnienie ma ,starszy też
Stary 2013-03-04, 10:05   #728
monka23
Zakorzenienie

Sara robiłam , b. Dobry ja lubię takie torty , chalwowego nie robiłam ale pewnie tez dobry , tiramisu tez b. dobry

Catro współczuje i oby to było na tyle.

Pop zdrowka dla małych oby im przeszło i ty sie uchowaj

Libra ups no raz na rok trzeba zachorowac. Zdrowka dla mlodych cyborgow moze cie cos juz łapie ze taka zamula , a jeszcze nie czujesz tego no albo przegrzanie stykow . Nie ćwicze , odpocznij , organizm daje ci znak żebyś dała mu czas na regenerację a ty sie chcesz zmusić do cwiczenia .

Madzia to oliwa z oliwek albo Oliwka , smarowanie i bedzie slizganie , ma sie rozumieć ze koniec?
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:06   #729
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
ja mam szklaną z metalowymi matowymi "bokami" (no to co półkę trzyma.
Mi się kafelkowe półki takie prl-owskie wydają (bez obrazy )
Cytat:
Hej.
Aniu wspolczuje dodatkowych kosztow

Evi mi tez te plytki prlem jada,ale szklane mialam wczesniej i mnie wnerwialy . Teraz jedyne co mi sie podoba to drewniane:/wiec rownie dobrze zamiast polki wenge mozna zrobic z tych ciemnych plytek co mamy(chyba)
Powiem wam ze nie wszytsko z plytek prl zajezdza, znajomi maja tak - super wyglada, co do polek drewianych, kurcze troche bym sie bala ze zaczna peczniec zwlaszcza ze to jest cos co w poziomie lezy...

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Iza czyli wniosek ze ten typ tak ma ? , tak samo jak u mojej kuzynki , od urodzenia jazdy w nocy , teraz budzi jej sie 3 razy . Cos nie halo ,ale co ? Pewnie kilka czynników ma na to wpływ .Mała w grudniu skończyła 3 latka.

Juz tak myśle ze moze dziewczynki tak maja , jest jakiś chłopiec który ma takie problemy w nocy , moze to bardziej spotykane jest u żeńskiej płci . Musze sie mamy spytać jak to z nami było , tak z ciekawości
Oj nie same dziewczynki moj tez sie budzi!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 319037_426253757440920_1417921451_n.jpg (38,4 KB, 48 załadowań)
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:18   #730
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Mloda u nas plytki jednak beda,troche juz ze wzgl finansowych. Bo sporo plytek zostanie,a u znajomej te drewniane szybko puchly i konieczna zmiana. Tylko nie wiem czy na jasnej acianie ciemna polka czy jasna.

Monka remont ciagle w trakcie. Teraz facet wanne obudowuje. Zobacze czy dzisiaj bedzie z poslizgiem lepiej bo dopiero folie z niej siagnelam .

Malego przez internet zapisalam do przedszkola. Teraz twn wydruk musze do przedszkola zaniesc. Nigdzie nie misialam pieczatki z zakl pracy przybijac tylko wpisac ?!podejde dzisiaj do przedszkola i sie podpytam.
Musialam juz podac do jakiej szkoly bedzie chodzil.

Stary 2013-03-04, 10:23   #731
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Mloda u nas plytki jednak beda,troche juz ze wzgl finansowych. Bo sporo plytek zostanie,a u znajomej te drewniane szybko puchly i konieczna zmiana. Tylko nie wiem czy na jasnej acianie ciemna polka czy jasna.

Monka remont ciagle w trakcie. Teraz facet wanne obudowuje. Zobacze czy dzisiaj bedzie z poslizgiem lepiej bo dopiero folie z niej siagnelam .

Malego przez internet zapisalam do przedszkola. Teraz twn wydruk musze do przedszkola zaniesc. Nigdzie nie misialam pieczatki z zakl pracy przybijac tylko wpisac ?!podejde dzisiaj do przedszkola i sie podpytam.
a po co już im szkoła??

młoda piękny avatar

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-04, 10:29   #732
evitka21
Zakorzenienie

sara, ja robiłam szwrcwaldzki i dla mnie taki se. bardziej mi spasował tort tiramisu z moich wypiekó, ofkors. I łatwiejszy jest.

zdrówka dla wszystkich chorasków

moja katarzy, w nocy pokasływała, ale poza tym nic. DO przedszkola poszła

Kupiłam dziś ten podkład na prześcieradło w biedrze-jest na wym.90x200, kosztuje 24,99zł

Byłam też w lidlu obadać te trencze z gazetki i bluzki, ale jakieś jedne i drugie szmatławe mi się wydały...

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:39   #733
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
Powiem wam ze nie wszytsko z plytek prl zajezdza, znajomi maja tak - super wyglada, co do polek drewianych, kurcze troche bym sie bala ze zaczna peczniec zwlaszcza ze to jest cos co w poziomie lezy...

Oj nie same dziewczynki moj tez sie budzi!!!
no szkoda, bo juz fest kombinowalam i pod plec zenska to podpielam
Miejmy nadzieje ze juz jest blizej niz dalej i wkoncu bedzie ci przesypial
Ladna lazienka

Cytat:

ile jeszcze zostalo? mam nadzieje, ze wam rzadne atrakcje nie wyskocza jak nam
zapisalas, a dostanie sie? kiedy odpowiedz ? jakby co to
a cala lazienke masz w jednym kolorze, czy z ciemnym polaczone, nie pamietam twojego projektu

spalilam ziemnaki
Stary 2013-03-04, 10:52   #734
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
no szkoda, bo juz fest kombinowalam i pod plec zenska to podpielam
Miejmy nadzieje ze juz jest blizej niz dalej i wkoncu bedzie ci przesypial
Ladna lazienka

ile jeszcze zostalo? mam nadzieje, ze wam rzadne atrakcje nie wyskocza jak nam
zapisalas, a dostanie sie? kiedy odpowiedz ? jakby co to
a cala lazienke masz w jednym kolorze, czy z ciemnym polaczone, nie pamietam twojego projektu

spalilam ziemnaki
no tak....

jak mam komuś wysłać paczkę jak on chce zapłacić przy odbiorze>? nigdy tego nie robiłam
pocztą polską
Stary 2013-03-04, 11:26   #735
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
a po co już im szkoła??

młoda piękny avatar
dzieki to nasza ostatnia sesja

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

pakujesz pake idziesz na poczte wypeniasz druczek specjalny jak ci babka powie jaki koszt wysylki to co ceny doliczasz to i wpisujesz w druk... ty na poczcie placisz za wyzylke a pozniej czekasz na kase)
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 11:28   #736
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
dzieki to nasza ostatnia sesja

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

pakujesz pake idziesz na poczte wypeniasz druczek specjalny jak ci babka powie jaki koszt wysylki to co ceny doliczasz to i wpisujesz w druk... ty na poczcie placisz za wyzylke a pozniej czekasz na kase)
dzięki, to idę

zjawiskowa dziewczyna to i piękne zdjęcia.
Stary 2013-03-04, 12:17   #737
monka23
Zakorzenienie

ja wogole zdjec nie widze , nikt nie ma avtara
Stary 2013-03-04, 13:14   #738
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
warto ,bardzo dobry jest , polecam jeszcze chałwowy,

No u nas jelitówka ,mam nadzieję że łagodnie w sumie przejdzie , mały gorączki nie ma ale raz pawia puścił i lekkie rozwolnienie ma ,starszy też
Cytat:
Sara robiłam , b. Dobry ja lubię takie torty , chalwowego nie robiłam ale pewnie tez dobry , tiramisu tez b. dobry
Cytat:
sara, ja robiłam szwrcwaldzki i dla mnie taki se. bardziej mi spasował tort tiramisu z moich wypiekó, ofkors. I łatwiejszy jest.
dzięki chyba szwarcwaldzki zrobie, mam dwie butelki likieru wiśniowego
jakie wiśnie dawałyście? mrożone czy z kompotu?

Ana widziałaś sandałki i balerinki w h&mie? http://www.hm.com/pl/product/07797?a...rticle=07797-C ja chce Zosi te różowe kupić

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2013-03-04, 13:31   #739
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Libra ups no raz na rok trzeba zachorowac. Zdrowka dla mlodych cyborgow moze cie cos juz łapie ze taka zamula , a jeszcze nie czujesz tego no albo przegrzanie stykow . Nie ćwicze , odpocznij , organizm daje ci znak żebyś dała mu czas na regenerację a ty sie chcesz zmusić do cwiczenia .
no może i racja ,nie będę się zmuszać ,tym bardziej że po ostatnim jakiś zakwas mam za dużo chciałam dygnąć
Ale za to pobiegałam już dzisiaj ,brzuch mnie właśnie coś boli
Cytat:
spalilam ziemnaki

Cytat:

Byłam też w lidlu obadać te trencze z gazetki i bluzki, ale jakieś jedne i drugie szmatławe mi się wydały...
oj one już kiedyś były też się napaliłam bo chciałam i tak samo szmatławe mi się wydały i nie brałam dlatego teraz już nawet się nie nastawiałam na nie ale za to 2 bluzy te cienkie mam dla Mika ,tż ostatnie drapnął ,baby się tam pchały jakby za darmo dawali
Cytat:
ja dawałam z kompotu z lidla ,ale w sumie chyba bez różnicy czy takie czy takie,ten tiramisu też jest boski w smaku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-04, 13:45   #740
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
mnie też

Witajcie po weekendzie nie nadrobiłam, bo i tak wpadłam na chwilkę (zawsze jakiś wątek zaniedbuję, teraz padło na was). Moje dziecko dzisiaj zaliczyło upadek w kałuży błotno-śniegowo-wodnej tyle było jego zabawy na placy zabaw Iskę wystroiłam w cieńszy kombinezon, a tu na dworze piździawa jak zywkle...słońce mnie zwiodło, zimny - wręcz mroźny wiatr
wrzucę wam fotencje pięknej i bestii, pierwsze dla miłośniczek cętek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1251.jpg (123,6 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1241.jpg (100,7 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1244.jpg (66,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1252 - Kopia.jpg (102,0 KB, 27 załadowań)

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 14:18   #741
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Monka u mnie remont trwa. Dzisiaj obudowuje wanne i kibelek.

Dzisiaj jade reszte potrzebnych rzeczy kupic w praktikerze bo te bony daja

Mamy dziewczynek.w kiosku jest gazeta H2O jako dodatek ma torebke ,gumke do wlosow kwiatek,i getry lub mozna je jako rekawiczki uzyc,+gazeta za 14,99

Stary 2013-03-04, 14:33   #742
nataszka25
Zakorzenienie

Wszystkie zdjęcia są przepiękne!

Śliczne masz dzieci, w ogóle mamy bardzo urocze dzieciaczki na forum, prawda??

My dziś pierwszy raz na placyku zabaw w tym roku,
no i oczywiście bez awantury się nie obyło (a Libra mówiłaś że ja taka spokojna)
Jakieś dzieciaki około 12 lat rzucały sobie butelką wypełnioną wodą no i ok, rzucały daleko od nas.
Ale jak jeden rzucił od małej jakieś 15 cm to mnie trafiło,
dobrze widzieli, że na placu są dzieci. Mogło jej się coś stać od walnięcia taką butelką z taką siłą,
oj wióry leciały.
i tekst "ale my się chcemy bawić"
nosz . kur.wa bawcie się ale nie są sami na takim placu, są tam małe dzieci,
ku.rwa nie użyłam, dość grzeczna byłam w tym wyzywaniu ale mam wrażenie, że z każdym rokiem jest coraz gorzej,
dzieciaki latają po tych drewnianych domkach na placykach po dachach, sama nie wiem jak mam się wtedy zachować,
bo z jednej strony jak taka matka polka, martwię się o wszystkich ale się czasem nie wtrącam
ale z drugiej strony jakby któryś spadł to by się zabić mógł, tego bym już sama nie przeżyła że mogłam coś zrobić....

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Monka u mnie remont trwa. Dzisiaj obudowuje wanne i kibelek.

Dzisiaj jade reszte potrzebnych rzeczy kupic w praktikerze bo te bony daja

Mamy dziewczynek.w kiosku jest gazeta H2O jako dodatek ma torebke ,gumke do wlosow kwiatek,i getry lub mozna je jako rekawiczki uzyc,+gazeta za 14,99
w jakim kolorze te dodatki?
Stary 2013-03-04, 14:47   #743
monka23
Zakorzenienie

Sara ja kupowałam w pl sklepie Wiśnie w kompocie i cos w tym stylu w Tesco , aaa chyba w puszkach , no jeden kij

Libra brzuch w konkretnym miejscu ?
Ja tez pobiegalam i pocwiczylam , ale lenia mam , cieżko sie zaczyna , za jakiś czas wkrece sie w rytm .

Nataszka no zrobiłas co mogłas, upomnialas, powiedzialas co wiedziałas i tyle , niestety nie da sie wszystkich ustawić. U nas tez tak chłopaki szaleją , taki głupi wiek , jak dzikisu . Bosz mnie to tez czeka , pójdą w tany w kolegami a ja kontroli nie będę miec. Jak sie zbierze grupka to człowiekowi cycki opadają na to co oni wyprawiaja

Pierogi mam robic a mi sie niechce . Niechce mi sie nie chce mi sie nie nie nie chce mi sie . Buuuu

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-03-04 o 14:48
Stary 2013-03-04, 15:07   #744
P0P70
Zakorzenienie

Byliśmy u lekarza z dwiema. Oliwia ma zapalenie płuc. Mamy skierowanie do szpitala jakby sie jej pogorszyło. Natasza znowu ma czerwone gardelko i na razie czyste płuca. Tez dostała antybiotyk. Jutro mamy jechać na kontrole i zobaczymy co dalej..
Dziewczyny jedno dziecko chore to masakra ale dwoje to to prawdziwy horror.
Dodatkowo jestem zła na Tz bo jak na narty to miał wziąć tydzień urlopu a jak dzieci chore to uciek do pracy. A mi do pomocy sprowadził teściowa.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 15:48   #745
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Natasza dodatki fioletowe

P0P to nieciekawie masz na dwoje chorych dzieci jeszcze tesciowa :/Trzymaj sie kobieto

Monka sciany mam jasne a obudowa wanny i kibelka ciemna,dlatego tak myslalam ze ta polka pod lustro ciemna?

Stary 2013-03-04, 16:13   #746
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Byliśmy u lekarza z dwiema. Oliwia ma zapalenie płuc. Mamy skierowanie do szpitala jakby sie jej pogorszyło. Natasza znowu ma czerwone gardelko i na razie czyste płuca. Tez dostała antybiotyk. Jutro mamy jechać na kontrole i zobaczymy co dalej..
Dodatkowo jestem zła na Tz bo jak na narty to miał wziąć tydzień urlopu a jak dzieci chore to uciek do pracy. A mi do pomocy sprowadził teściowa.
o matko...
tak to jest z chłopami,
trzymaj się Pop, zdrowia dla dziewczynek, niech szybko zdrowieją!

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Sara ja kupowałam w pl sklepie Wiśnie w kompocie i cos w tym stylu w Tesco , aaa chyba w puszkach , no jeden kij

Libra brzuch w konkretnym miejscu ?
Ja tez pobiegalam i pocwiczylam , ale lenia mam , cieżko sie zaczyna , za jakiś czas wkrece sie w rytm .

Nataszka no zrobiłas co mogłas, upomnialas, powiedzialas co wiedziałas i tyle , niestety nie da sie wszystkich ustawić. U nas tez tak chłopaki szaleją , taki głupi wiek , jak dzikisu . Bosz mnie to tez czeka , pójdą w tany w kolegami a ja kontroli nie będę miec. Jak sie zbierze grupka to człowiekowi cycki opadają na to co oni wyprawiaja

Pierogi mam robic a mi sie niechce . Niechce mi sie nie chce mi sie nie nie nie chce mi sie . Buuuu
wiem, że nie da się wszystkich ustawić.

Straszne jest to jak się niektórzy zachowują, jak małpy
Dokładnie, ręce i cycki opadają.
Co z tą nogą? Coś lepiej?
Idziesz jutro do lekarza?

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Natasza dodatki fioletowe

P0P to nieciekawie masz na dwoje chorych dzieci jeszcze tesciowa :/Trzymaj sie kobieto

Monka sciany mam jasne a obudowa wanny i kibelka ciemna,dlatego tak myslalam ze ta polka pod lustro ciemna?
Jak fioletowe to fajne....
muszę zejść na dół kuknąć, mam kiosk bliziutko.

Słońce wali mi po wszystkich oknach, i te okna.... ale w sobote chyba umyję
Stary 2013-03-04, 17:55   #747
libra777
Zakorzenienie

Nataszka dobrze ze im nagadałas bo niektórzy to wyobraźni za grosz nie mają ,jakby ją walnął np. w oko czy w ogóle w buzię tą końcówką z zakrętką to by miała niezłe limo
Monka nie w jakimś konkretnym miejscu tylko tak mi jeździ w brzuchu ,mam nadzieję że mnie ominie
PoP oj nie wesoło macie ,tzrymam kciuki żeby się Oliwce nie pogorszyło ani małej

Byliśmy trochę na dworze fajnie już wiosnę czuć , poprzycinałam trochę ,pograbiłam ,całkiem inne życie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-04, 18:07   #748
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Oj - bardzo współczuję i trzymam kciuki, żeby jednak Oliwce się nie pogorszyło i żeby została w domu.
A Twój tż coś się spsił ostatnio. Niech weźmie chociaż ze 2 dni. Nie da rady go przekonać? Zła jesteś na dziada?
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:03   #749
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:

Ana widziałaś sandałki i balerinki w h&mie? http://www.hm.com/pl/product/07797?a...rticle=07797-C ja chce Zosi te różowe kupić
ja też kompotowe z lidla dawałam (za radą dziewczyn)

dla mnie sandałki ładne, ale ja jeszcze w typowo dziecięce idę-koniecznie skórzane, i najlepiej lekko profilowane
Cytat:
oj one już kiedyś były też się napaliłam bo chciałam i tak samo szmatławe mi się wydały i nie brałam dlatego teraz już nawet się nie nastawiałam na nie ale za to 2 bluzy te cienkie mam dla Mika ,tż ostatnie drapnął ,baby się tam pchały jakby za darmo dawali
o widzisz, mój tż płaszczyk podsumował, że jak roboczy drelich
a bluzki to się jakby w rękach rozłaziły.
Na dziecięce nie patrzyłam, bo mam po kokardę
Cytat:
oj ja pierdykam-dokłądnie to samo co madzia pomyślałam-dwójeczka chora i jeszcze "kochana mamusia"
A co pan mąż na zarzuty przyspieszonej ewakuacji?
Cytat:
madzia, a zapodaj jeszcze raz wasz projekt

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 20:03   #750
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:

zdrówka dla dziewczyn, trzymam kciuki aby obyło się bez szpitala

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

dziewczyny a te wiśnie mogą być z kompotu takiego domowego? czy te z lidla jakieś inne są?

pojechałam rano po te podkłady na łóżko i nie kupiłam bo tylko 90x200 byly

Franio 24.07.2014 r.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości