|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Cytat:
![]() Takie przenoszenie całej treści to sporo czasu wymaga I nie pisz że jesteś kiepskim fotografem bo zdjęcia piękne Jak jeździcie na wycieczki i Mały się zmęczy chodzeniem to co wtedy? macie takie nosidło turystyczne ze stelażem? Cytat:
A u nas jednak choroba też nie minęła, młody do szkoły nie poszedł bo z gorączką wstał co to za badziewie ,bo w sumie nie chory a gorączka ,mam nadzieję że u małego nie będzie ![]() Piękny dzień się zapowiada chociaż w nocy był mróz ,jak rano wstałam to -5 było ale już słoneczko wyłazi A mnie to chyba jakieś przesilenie wiosenne dopada , jak zawsze energią tryskałam ,to nie mam siły wczoraj cały dzień przechodziłam przyćmiona dzisiaj też ledwo wstałam i w ogóle nie chce mi się ćwiczyć (pewnie się później zmuszę) nie chce mi się biegać |
||
|
|
|
#722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Cytat:
![]() a ja coś odwrotnie,słońce działa na mnie jak jakiś dopalacz ![]() zdrówka chorym dzieciom życzę miłego dnia wszystkim ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
zrobiłaś mi dzień April
|
|
#723 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://wramionachojca.blog.onet.pl/2013/02/17/940/ Cytat:
I dla dziewczyn PoP Mojej jelitówka już mija, to dla odmiany wczoraj ja gniłam nad miską, a dzisiaj w nocy TZ rozmawiał z wielkim uchem
|
||
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowka dla dzieci.
U nas dzisiaj ruszyly zapisy do przedszkola. Libra wczoraj sie kapalam i faktycznie tylek sie w akrylu nie slizga ![]() Slonce fajne. Ale wczoraj bez filtra na twarzy wyskoczylam i juz mam dyskretne plamy,ale zla jestem
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też dzisiaj piękna pogoda, słoneczko świeci, chociaż rano przymroziło.
W sobote też było ładnie ale wiatr mroźny był, a dzisiaj bez wiatru i już 6 stopni jest Ja też w ogrodzie troche poszalałam, obciełam co trzeba. Zosia jak zobaczyła słoneczko to trampoline mi kazała rozkladać ![]() Zosia po 3 tygodniach przerwy poszła bardzo chętnie do przedszkola. Zaraz jade do sklepu szukać pomaranczowych ubrań, bo jutro w przedszkolu mają dzień marchewki. Nie mam pojęcia czy kupie coś w tym kolorze ![]() zdrówka dla chorych ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Libra i dziewczyny na niedziele musze zrobić torta, dla mojego tż na urodziny. Ten szwarcwaldzki dobry jest? warto go zrobić? jakiego jeszcze polecacie? z masą z milky way chce zrobić Zosi na urodziny więc odpada
|
|
#726 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mnie lekarka od dłuższego czasu wszystkim zapisuje FARINGOSEPT, no maskara, wszystkim! czyli pewnie jakaś obietnica była. Bo w aptece kiwają na ten lek głową, czyli że niby nie skuteczny. Ale lekarka w gabinecie notesiki faringoseptu, długopisy.... Cytat:
![]() Zdrówka dla dziewczynek a dla Ciebie sił dużo Cytat:
![]() to powodzenia w szukaniu ![]() Libra zdrówka dla Was też, wszystkim się przyda jak w domu jakiś wirus krąży ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() Wy też zdrowiejcie
|
||||
|
|
|
#727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No u nas jelitówka ,mam nadzieję że łagodnie w sumie przejdzie , mały gorączki nie ma ale raz pawia puścił i lekkie rozwolnienie ma ,starszy też |
||
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Sara robiłam , b. Dobry ja lubię takie torty , chalwowego nie robiłam ale pewnie tez dobry , tiramisu tez b. dobry
Catro współczuje i oby to było na tyle. Pop zdrowka dla małych oby im przeszło i ty sie uchowaj ![]() Libra ups no raz na rok trzeba zachorowac. Zdrowka dla mlodych cyborgow moze cie cos juz łapie ze taka zamula , a jeszcze nie czujesz tego no albo przegrzanie stykow . Nie ćwicze , odpocznij , organizm daje ci znak żebyś dała mu czas na regenerację a ty sie chcesz zmusić do cwiczenia .Madzia , ma sie rozumieć ze koniec? |
|
|
|
#729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Mloda u nas plytki jednak beda,troche juz ze wzgl finansowych. Bo sporo plytek zostanie,a u znajomej te drewniane szybko puchly i konieczna zmiana. Tylko nie wiem czy na jasnej acianie ciemna polka czy jasna.
Monka remont ciagle w trakcie. Teraz facet wanne obudowuje. Zobacze czy dzisiaj bedzie z poslizgiem lepiej bo dopiero folie z niej siagnelam .Malego przez internet zapisalam do przedszkola. Teraz twn wydruk musze do przedszkola zaniesc. Nigdzie nie misialam pieczatki z zakl pracy przybijac tylko wpisac ?!podejde dzisiaj do przedszkola i sie podpytam. Musialam juz podac do jakiej szkoly bedzie chodzil.
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
młoda piękny avatar
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
sara, ja robiłam szwrcwaldzki i dla mnie taki se. bardziej mi spasował tort tiramisu z moich wypiekó, ofkors. I łatwiejszy jest.
zdrówka dla wszystkich chorasków moja katarzy, w nocy pokasływała, ale poza tym nic. DO przedszkola poszła ![]() Kupiłam dziś ten podkład na prześcieradło w biedrze-jest na wym.90x200, kosztuje 24,99zł Byłam też w lidlu obadać te trencze z gazetki i bluzki, ale jakieś jedne i drugie szmatławe mi się wydały...
|
|
#733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miejmy nadzieje ze juz jest blizej niz dalej i wkoncu bedzie ci przesypial Ladna lazienka Cytat:
![]() zapisalas, a dostanie sie? kiedy odpowiedz ? jakby co to a cala lazienke masz w jednym kolorze, czy z ciemnym polaczone, nie pamietam twojego projektu ![]() spalilam ziemnaki
|
||
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mam komuś wysłać paczkę jak on chce zapłacić przy odbiorze>? nigdy tego nie robiłam ![]() pocztą polską
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki to nasza ostatnia sesja
![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- pakujesz pake idziesz na poczte wypeniasz druczek specjalny jak ci babka powie jaki koszt wysylki to co ceny doliczasz to i wpisujesz w druk... ty na poczcie placisz za wyzylke a pozniej czekasz na kase) |
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zjawiskowa dziewczyna to i piękne zdjęcia. |
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
ja wogole zdjec nie widze
|
|
|
|
#738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
chyba szwarcwaldzki zrobie, mam dwie butelki likieru wiśniowego![]() jakie wiśnie dawałyście? mrożone czy z kompotu? Ana widziałaś sandałki i balerinki w h&mie? http://www.hm.com/pl/product/07797?a...rticle=07797-C ja chce Zosi te różowe kupić
|
|
|
#739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale za to pobiegałam już dzisiaj ,brzuch mnie właśnie coś boli Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witajcie po weekendzie nie nadrobiłam, bo i tak wpadłam na chwilkę (zawsze jakiś wątek zaniedbuję, teraz padło na was tyle było jego zabawy na placy zabaw Iskę wystroiłam w cieńszy kombinezon, a tu na dworze piździawa jak zywkle...słońce mnie zwiodło, zimny - wręcz mroźny wiatrwrzucę wam fotencje pięknej i bestii, pierwsze dla miłośniczek cętek
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Monka u mnie remont trwa. Dzisiaj obudowuje wanne i kibelek.
Dzisiaj jade reszte potrzebnych rzeczy kupic w praktikerze bo te bony daja ![]() Mamy dziewczynek.w kiosku jest gazeta H2O jako dodatek ma torebke ,gumke do wlosow kwiatek,i getry lub mozna je jako rekawiczki uzyc,+gazeta za 14,99
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie zdjęcia są przepiękne!
Śliczne masz dzieci, w ogóle mamy bardzo urocze dzieciaczki na forum, prawda?? My dziś pierwszy raz na placyku zabaw w tym roku, no i oczywiście bez awantury się nie obyło (a Libra mówiłaś że ja taka spokojna )Jakieś dzieciaki około 12 lat rzucały sobie butelką wypełnioną wodą no i ok, rzucały daleko od nas. Ale jak jeden rzucił od małej jakieś 15 cm to mnie trafiło, dobrze widzieli, że na placu są dzieci. Mogło jej się coś stać od walnięcia taką butelką z taką siłą, oj wióry leciały. i tekst "ale my się chcemy bawić" ![]() nosz . kur.wa bawcie się ale nie są sami na takim placu, są tam małe dzieci, ku.rwa nie użyłam, dość grzeczna byłam w tym wyzywaniu ale mam wrażenie, że z każdym rokiem jest coraz gorzej, dzieciaki latają po tych drewnianych domkach na placykach po dachach, sama nie wiem jak mam się wtedy zachować, bo z jednej strony jak taka matka polka, martwię się o wszystkich ale się czasem nie wtrącam ale z drugiej strony jakby któryś spadł to by się zabić mógł, tego bym już sama nie przeżyła że mogłam coś zrobić....---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Sara ja kupowałam w pl sklepie Wiśnie w kompocie i cos w tym stylu w Tesco , aaa chyba w puszkach , no jeden kij
![]() Libra brzuch w konkretnym miejscu ? Ja tez pobiegalam i pocwiczylam , ale lenia mam , cieżko sie zaczyna , za jakiś czas wkrece sie w rytm . Nataszka no zrobiłas co mogłas, upomnialas, powiedzialas co wiedziałas i tyle , niestety nie da sie wszystkich ustawić. U nas tez tak chłopaki szaleją , taki głupi wiek , jak dzikisu . Bosz mnie to tez czeka ![]() Pierogi mam robic a mi sie niechce . Niechce mi sie nie chce mi sie nie nie nie chce mi sie . Buuuu Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-03-04 o 14:48 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy u lekarza z dwiema. Oliwia ma zapalenie płuc. Mamy skierowanie do szpitala jakby sie jej pogorszyło. Natasza znowu ma czerwone gardelko i na razie czyste płuca. Tez dostała antybiotyk. Jutro mamy jechać na kontrole i zobaczymy co dalej.
Dziewczyny jedno dziecko chore to masakra ale dwoje to to prawdziwy horror. Dodatkowo jestem zła na Tz bo jak na narty to miał wziąć tydzień urlopu a jak dzieci chore to uciek do pracy. A mi do pomocy sprowadził teściowa.
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Natasza dodatki fioletowe
P0P to nieciekawie masz na dwoje chorych dzieci jeszcze tesciowa :/Trzymaj sie kobietoMonka sciany mam jasne a obudowa wanny i kibelka ciemna,dlatego tak myslalam ze ta polka pod lustro ciemna?
|
|
#746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to jest z chłopami, trzymaj się Pop, zdrowia dla dziewczynek, niech szybko zdrowieją! ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
Straszne jest to jak się niektórzy zachowują, jak małpy ![]() Dokładnie, ręce i cycki opadają. Co z tą nogą? Coś lepiej? Idziesz jutro do lekarza? ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
muszę zejść na dół kuknąć, mam kiosk bliziutko. Słońce wali mi po wszystkich oknach, i te okna.... ale w sobote chyba umyję
|
|||
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Nataszka dobrze ze im nagadałas bo niektórzy to wyobraźni za grosz nie mają ,jakby ją walnął np. w oko czy w ogóle w buzię tą końcówką z zakrętką to by miała niezłe limo
Monka nie w jakimś konkretnym miejscu tylko tak mi jeździ w brzuchu ,mam nadzieję że mnie ominie PoP oj nie wesoło macie ,tzrymam kciuki żeby się Oliwce nie pogorszyło ani małej Byliśmy trochę na dworze fajnie już wiosnę czuć , poprzycinałam trochę ,pograbiłam ,całkiem inne życie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twój tż coś się spsił ostatnio. Niech weźmie chociaż ze 2 dni. Nie da rady go przekonać? Zła jesteś na dziada?
|
|
#749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie sandałki ładne, ale ja jeszcze w typowo dziecięce idę-koniecznie skórzane, i najlepiej lekko profilowane Cytat:
![]() a bluzki to się jakby w rękach rozłaziły. Na dziecięce nie patrzyłam, bo mam po kokardę Cytat:
A co pan mąż na zarzuty przyspieszonej ewakuacji? madzia, a zapodaj jeszcze raz wasz projekt
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka dla dziewczyn, trzymam kciuki aby obyło się bez szpitala ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- dziewczyny a te wiśnie mogą być z kompotu takiego domowego? czy te z lidla jakieś inne są? pojechałam rano po te podkłady na łóżko i nie kupiłam bo tylko 90x200 byly
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Po raz kolejny, podziwiam za cierpliwość w szyciu torebek

Niby niektórym ludziom pomaga, ale dlaczego tak się dzieje, największe umysły tego świata nie wiedzą. Kościół ponoć twierdzi, że w tych lekach szatan siedzi

)