Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-04, 09:34   #2011
Ewusia709
Zadomowienie

Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
My jeszcze w gratisie dostaliśmy huśtawkę pokojową ale ona jeszcze troszkę poczeka na swoją kolej
O proszę, to macie praktycznie pełne wyposażenie, super naprawdę. Muszę też poszperać w takch ogłoszeniach lokalnych np. na tablicy, pewnie uda się jakieś gadżety używane zdobyć

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 09:36   #2012
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6

Dzień dobry
Witam się w 21 tygodniu, czyli połowa za nami

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Neni widzę Cię

Rozumiem, ze w takim razie z hamulcami już ok ?
Już ok Tatuś naprawił, nic nie zapłaciliśmy i jeszcze na lekarza dał
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
fiazo: suuuper))) gratki!
Neni się ukrywa...
Nadrabiałam
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Wygoniłam dziś kozę na dwór to stanęła w tym słońcu i pyszczek opalała bo aż oczy przymknęła i tak stała parę minut. Widać każdy tego potrzebuje.
Koza wymiata

No więc weekend minął bardzo miło, a młody szaleje jak oszalały
Chyba coś mu się przytyło, bo czuć go bardzo mocno

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Katarzynkajg gratuluję zakupów My też planujemy na wózek używkę zapolować
Domciątko gratuluję kopniaków
I komu się córeczka ujawniła? To też gratuluję
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 09:37   #2013
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Już ok Tatuś naprawił, nic nie zapłaciliśmy i jeszcze na lekarza dał

Nadrabiałam

Koza wymiata

No więc weekend minął bardzo miło, a młody szaleje jak oszalały
Chyba coś mu się przytyło, bo czuć go bardzo mocno
Witamy smutno tu było bez ciebie i enleve
Fajnie że weekend udany
za tydzień

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 09:38   #2014
tweedledee
Zakorzenienie

Witam się porannie U mnie dzisiaj też słoneczki świeci, chociaż jak rano jechałam na badania, to ładnie mnie jeszcze przymroziło

Robię kanapeczkę z pasztetem (zwariowałam na jego punkcie od wczoraj) i zabieram się za nadrabianie
Stary 2013-03-04, 09:39   #2015
Neni1984
Zakorzenienie

A moja kicia tak się stęskniła za nami, że siada mi na kolana i się przytula jak człowiek Niesamowity jest ten mój kot
Stary 2013-03-04, 09:40   #2016
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
My jeszcze w gratisie dostaliśmy huśtawkę pokojową ale ona jeszcze troszkę poczeka na swoją kolej
Jadą oglądać wózek nie wiedzieliśmy jaka cena Panią ineteresuje i po obejrzeniu tych rzeczy pytamy ile chce za ten cały zestaw a ona że 150 zł
Myślałam że sobie z nas jaja robi serio także nawet sie nie zastanawialiśmy braliśmy i uciekliśmy szybko co by się jeszcze nie rozmyśliła
To na prawde fajna oferta Wam sie trafiła

Cytat:
Dzień dobry

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 09:40   #2017
arrabbiata
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Wracam po długiej nieobecności (widzę, że na 1 stronie figuruję jako zaginiona )
Miałam trochę problemów, 2 razy byłam w szpitalu z powodu krwawień... na szczęście nic groźnego. Poza tym jesteśmy na etapie wykańczania domu i powolnej wprowadzki także z czasem też u mnie kiepsko.
Zabieram sie za nadrabianie wątku chociaż trochę

Pozdrawiam
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 09:41   #2018
kayka11
Raczkowanie

Mam pytanie -czy przyjmiecie mnie do klubu?Bo chciałabym dodać moje fotki,ale wolałabym nie na ogólnym?
kayka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 09:44   #2019
skylie
Wtajemniczenie

Katarzynkajg- 150 zł Super okazja Wam się trafiła

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 09:45   #2020
Neni1984
Zakorzenienie

Katarzynkajg ale cena
Faaajnie
Stary 2013-03-04, 09:46   #2021
lachryma
Zakorzenienie

Hejka!

wróciłam po weekendzie spędzonym u rodziców. Było miło- spacerek po lesie wokół jeziorka, pyszne ciasteczka, pierogi własnej roboty- to jest to

Za tydzień jedziemy na noc do znajomych z Krakowa, dziewczyna znajomego jest w 7 miesiącu ciąży, więc będziemy miały o czym gadać

Poza tym Oliwka ładnie się rusza, przypomina o sobie z rana i wieczorem.

Gratuluję ujawnionych płci, zaczętych tygodni i trzymam kciuki za wizyty
Stary 2013-03-04, 09:47   #2022
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Katarzynkajg- 150 zł Super okazja Wam się trafiła
Cytat:
Katarzynkajg ale cena
Faaajnie
Tak za 150 zł
Pani zależało aby się tego pozbyć bo wszystko trzymała w swoim mieszkaniu a jest to mała kawalerka i już jej za bardzo zagracało, chciała oddać komuś ze znajomych za darmochę ale akurat nikt sie dziecka nie spodziewa a za tą symboliczną cene to mówiła że kupi coś synkowi

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
Stary 2013-03-04, 09:52   #2023
lachryma
Zakorzenienie

Oliath, ja brałam pod uwagę opłacenie położnej (w Poznaniu coś koło 500-800 zł), ale to tylko jakieś znanej położnej (w sensie polecanej przez inne dziewczyny). To stosunkowo niewielki wydatek, a wiesz, że pani zajmuje się tylko Tobą i jest na Twój telefon.
Jednak po pewnym czasie przypomniałam sobie o mojej kuzynce- położnej i po rozmowie z nią, stwierdzam, że lepszej położnej mieć nie będę
Stary 2013-03-04, 09:57   #2024
Adriana07
Rozeznanie

GG do Adriana07

Cytat:
Jadą oglądać wózek nie wiedzieliśmy jaka cena Panią ineteresuje i po obejrzeniu tych rzeczy pytamy ile chce za ten cały zestaw a ona że 150 zł
Myślałam że sobie z nas jaja robi serio także nawet sie nie zastanawialiśmy braliśmy i uciekliśmy szybko co by się jeszcze nie rozmyśliła
No to rzeczywiście tylko brać i uciekać Fajna okazja sie wam trafiła
U nas dzisiaj zaczyna sie remont łazienki
Walą od rana, kują, drapią a syf już taki że głowa mała. Ciekawe czy do świąt temat ogarną Ale przynajmniej będzie gdzie dzidzie wykąpać bo w starej łazience nie było opcji taki był scisk

Uśmiech dziecka jest pierwszym owocem sensu ludzkiego istnienia.
Adriana07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:00   #2025
Neni1984
Zakorzenienie

Zmykam ogarnąć chatkę, do później
Stary 2013-03-04, 10:01   #2026
lachryma
Zakorzenienie

mnie dziś czeka sprzątanie łazienki
jak ja tego nie lubię...

a jeśli chodzi o słodkości, to polecam przepis na przepyszne babeczki michałkowe:
http://www.mojewypieki.com/przepis/babeczki-dla-michala

bardzo dobre i nawet łatwe
Stary 2013-03-04, 10:04   #2027
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Joan, na Kamienskiego i rozmawialam wczoraj z mezem nt. poloznej i w sumie chcialabym. Sporo kasy, ale choc mialam przecietnie trudne porody, panicznie bojam sie trzeciego (za pierwszym nie wiedzialam, o co kaman, za drugim dalam sobie wmowic, ze bedzie latwiej, teraz wiem tylko, ze do szpitala pojade jak najpozniej sie da , zeschizowana na maksa )
Ja też na Kamieńskiego
Dobrze, że masz termin na lipiec, zbiorę dodatkowe opinie o szpitalu
Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość

Niech Was nie zwiedzie piękne słoneczko - na dworze jest minus 4 stopnie i trzeba skrobać szyby w samochodzie Jadąc do pracy widziałam wiele zmarzniętych osób w wiosennych ciuszkach, więc piszę ku przestrodze.

28 ale ja się aktualnie kamufluje i odmładzam stylem, zawsze ubierałam się elegancko i mój TŻ twierdził, że wyglądam zbyt poważnie jak na swój wiek i moje ciuchy są babcine Ale teraz się nie mieszczę w moje eleganckie ciuszki i na obcasach nie można chodzić, więc samo tak wyszło. Ciuszki dla ciężarówek same bawełniane praktycznie, więc zmieniłam styl na bawełniano-młodzieżowy.
Co racja, to racja. Ja chciałam już zakładać wiosenną kurteczkę, tak pięknie słońce świeciło od rana, ale jak tylko wyszłam na dwór ucieszyłam się bardzo ze swojej zimowej kurtki
Najlepsze jest to, że TŻ gdzieś zapodział tą skrobaczkę do szyb (tak to się mówi?), szyba oczywiście cała zamarznięta, więc zaczął skrobać nakładką, którą w McDonaldzie daje się na kubeczek z McFlurry'amikome dia

Ja również zbieram szczękę z podłogi, szczerze pisząc obstawiałabym prędzej, że jesteś w moim wieku, tak młodziutko wyglądasz Szczęściara
Moja siostra ma bardzo podobnie, w tym roku stuknie jej 31 lat, ale jak założy zwykły sweterek i jeansy, to wyglądamy jak równolatki
Cytat:
materacyk do wozka 30,00
Też się właśnie Oliath zastanawiam co to takiego Jakaś dodatkowa wkładka do wózka?
Stary 2013-03-04, 10:07   #2028
dzoan
Zakorzenienie

no teraz to poleciałyście z kopyta

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
Mama jeszcze nie wie, jeśli nie odkryje w tym tygodniu powiem jej razem z TŻ, nawet on powiedzial że będzie mówił bo wie że ja się boję
Teraz na weekend zobaczycie się z Tż-em tak? No razem raźniej powiedzieć

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Co do brzuszka, to mój bardzo długo stał w miejscu, ale ostatnio coraz go więcej Nawet Tż w końcu zauważył, że chyba mi brzuch urósł... co nie zmienia faktu, że cały czas widzę swoje stopy
(gdzieś czytałam w opisie tygodni, że mam uważać, żeby się nie potknąć, bo to jest łatwiejsze teraz gdy tych swoich stóp nie widzę)
Mój był ostatnio w szoku jak popatrzył na mój brzuch.. ale nie ze względu na jego rozmiar..tylko na widok zanikającego pępka miałam taką dziurę głęboką..a wczoraj jak chciałam sobie podrapać w niej palcem, to ledwo wszedł i tylko kawałek, bo już się dziurka skończyła Ale miny i szokowej reakcji męża nie zapomnę nigdy

Cytat:
1. Czy juz rozwazalyscie zaplacenie w Waszym szpitalu prywatnej poloznej za asyste i opieke przy porodzie (Wro: jakies 6 stowek) i co o tym myslicie?
2. Do mam, ktore juz maja dzieci: Czy starze dziecko dostanie u Was prezent "od malenstwa" w dniu porodu/ dzien po?
1. U nas to koszt 400-500zł.. za drogo jednak i myślę, że dam sobie radę i bez tej konkretnej
2. Mnie nie dotyczy

Cytat:

Witam się dziś w 24 tygodniu ciąży!!!!
brawo!

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość

Wygoniłam dziś kozę na dwór to stanęła w tym słońcu i pyszczek opalała bo aż oczy przymknęła i tak stała parę minut. Widać każdy tego potrzebuje.

Ja dziś zaczynam 20 tydzień (aczkolwiek wg USG zaczęłam go w pt).

Kozy są fajowe Gratki za tydzień

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy u kuzynki męża i wróciliśmy z całym obładowanym samochodem rzeczy dla maleńkiej, wielka torba ubranek, leżaczek, chodzik, mata do zabawy materacu do łóżeczka nie używała bo miała 2 tak więc też już mamy z głowy
Jestem mega zadowolona bo trochę wydatków nam odpadło i możemy kupić inne troszkę lepsze rzeczy Nianię angelcare
Super Tak, to na pewno odciąży finansowo

Cytat:
A więc tak pojechaliśmy wczoraj z Tż do Pani z ogłoszenia obejrzeć wózek.
A oto poniżej zaprezentuję co kupiliśmy
O już tego troszkę też macie.. luz zwłaszcza jak wózek odejdzie z listy zakupów

Cytat:
Dzień dobry
Uuu..gratulacje! minięty półmetek

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Wracam po długiej nieobecności (widzę, że na 1 stronie figuruję jako zaginiona )
Miałam trochę problemów, 2 razy byłam w szpitalu z powodu krwawień... na szczęście nic groźnego. Poza tym jesteśmy na etapie wykańczania domu i powolnej wprowadzki także z czasem też u mnie kiepsko.

Pozdrawiam
Teraz już wszystko ok?

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:09   #2029
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Hej. Wyjasnilo sie dlaczego nie czuje ruchow dziecka,lozysko mam na Przedniej Scianie macicy. Jest mi przykro i zazdroszcze wam wszystkich ruchow. Od poczatku Ciazy mam same problemy,Teraz stalam sie bardzo placzliwa Czasami jest mi bardzo ciezko

Spokojnie, jeszcze poczujesz. Ja mam łożysko na tylnej ścianie, ale lekarz mówił, że bardzo wcześnie poczułam i na początku mi nie bardzo wierzył, że to to. Dopiero jak mówiłam mu kiedy czuje a on oglądał usg i potwierdzał to uwierzył, więc spokojnie. Przy pierwszym dziecku podobno standardem są ruchy w 20-24 tc.

Rockyyy
Dobrze, że już lepiej. Ja mam dużo śluzu, ale wodnego lub białego.

shestiger cieszę się, że w związku z tż widać idzie w lepszym kierunku. Bądź jednak czujna i powodzenia

Cytat:
Ale za wszystko 150zl. Wózek, leżaczek i fotelik?

Ale okazja to mało powiedziane. Ja widziałam, że sprzedają wózki np. z 1500zł za 500zł i to już jest dobrze, ale za 150zł, gdzie sam bujaczek tyle, że nowy kosztuje 200zł na allegro.
Gratuluję zakupu.

Ale tak nawiasem mówiąc ja nie sprzedałabym tego wszystkiego za 150zł. Wolałabym oddać komuś kto jest bardzo biedny lub ma chore dziecko i komuś pomóc.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:10   #2030
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
mnie dziś czeka sprzątanie łazienki
jak ja tego nie lubię...

a jeśli chodzi o słodkości, to polecam przepis na przepyszne babeczki michałkowe:
http://www.mojewypieki.com/przepis/babeczki-dla-michala

bardzo dobre i nawet łatwe
Wyglądają baaardzo smakowicie

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
Stary 2013-03-04, 10:12   #2031
idzia111
Zakorzenienie

Tym dziewczynom, które poczuły pierwsze ruchy gratuluję. Cieszę się też z nowych tygodni
Stary 2013-03-04, 10:13   #2032
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Co racja, to racja. Ja chciałam już zakładać wiosenną kurteczkę, tak pięknie słońce świeciło od rana, ale jak tylko wyszłam na dwór ucieszyłam się bardzo ze swojej zimowej kurtki
Jak wychodziłam do pracy, to -4 termometr pokazywał, więc o wiosenniej kurteczce jeszcze chyba długo nie pomyślę

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:16   #2033
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę takiego lekarza
A jeżeli chodzi o pralkę to też miałam ostatnio przeboje. W ogóle nie wirowała i nie mogłam wyjąć filtra, wezwałam serwis no i co? No i Pan wyjął z filtra 4 cm śrubę bo moja wspaniała teściowa nie ma zwyczaju sprawdzać kieszeni. No i zapłaciłam panu 50zł za te śrubkę
O matko, ale by się wściekła. Dobrze, że ta śrubka nie narobiła większych szkód.
Ja zawsze sprawdzam kieszenie, TŻ zawsze obowiązkowo sprawdza swoje plus jeszcze potem ja raz kontroluję, raz mi się zdarzyło (ale to przyznaję, moja wina) zostawić chusteczkę w jakichś spodniach... Ale jazda, nie dało się doczyścić potem ciuchów :/
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:21   #2034
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Jak wychodziłam do pracy, to -4 termometr pokazywał, więc o wiosenniej kurteczce jeszcze chyba długo nie pomyślę
U mnie niewiele cieplej, bo aż -3
Zmyliło mnie to słońce dlatego, że ostatnio, jak szłam do pracy to było już 5 stopni na plusie. Dzisiaj mamy jeszcze piękną wiosnę tej zimy
Stary 2013-03-04, 10:21   #2035
idzia111
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39573203]O matko, ale by się wściekła. Dobrze, że ta śrubka nie narobiła większych szkód.
Ja zawsze sprawdzam kieszenie, TŻ zawsze obowiązkowo sprawdza swoje plus jeszcze potem ja raz kontroluję, raz mi się zdarzyło (ale to przyznaję, moja wina) zostawić chusteczkę w jakichś spodniach... Ale jazda, nie dało się doczyścić potem ciuchów :/[/QUOTE]

Chusteczkę higieniczną ,,zdjąć" z mokrych ubrań ? Tragedia, przerabiałam to kilka razy.
Stary 2013-03-04, 10:21   #2036
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Otwieram oczy, ale jakos dziwnie mi sie patrzy. Zamykam jedno i... nie widze na nie. Tak sobie mysle, chyba cos ze mna nie tak, to na przemian raz jedno raz drugie i na to drugie nic nie widziałam, obudziłam Tż, że oslepłam, wpadłam w histerie (to jego słowa, choc wcale ja tak nie uwazam) Dopiero po pewnym czasie odzyskałam swoje oko teraz sobie mysle, ze chyba to przez ta lampke - spałam na boku, jedno oko zasloniete, a drugie było naświetlane.
Ale stracha sie najadłam, zwazywszy, ze kiedys lekarz mi powiedział, ze w wieku 30 lat moge nie widziec na to oko a to jeszcze 3 lata

bardzo fajny zakup To jestes pierwsza, która ma wózek
Oooo, nie zazdraszczam przygody

A nieprawda, pierwsza to bylam JA
Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Co to jest "materacyk do wózka? Zaciekawiło mnie to.
Cytat:
Też się właśnie Oliath zastanawiam co to takiego. Jakaś dodatkowa wkładka do wózka?
A no wiecie, ja dostalam golutka gondole i twardo tam dolem - to jest taka wkladka grubosci 3 cm, standardowa wielkosc, na dno wozeczka albo kolyski/ kosza Mojzesza
Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Nom kilka rzeczy i sumka rośnie, to się już nie dziwcie, że moja lista wyprawkowa jest taaaaka droga.
No ja sie powoli przestaje dziwic
Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
A jeżeli chodzi o pralkę to też miałam ostatnio przeboje. W ogóle nie wirowała i nie mogłam wyjąć filtra, wezwałam serwis no i co? No i Pan wyjął z filtra 4 cm śrubę bo moja wspaniała teściowa nie ma zwyczaju sprawdzać kieszeni. No i zapłaciłam panu 50zł za te śrubkę...
Buhhahahahh, a wiesz, za co ja zaplacilam panu od pralki PLN 200?
Zaciela sie zolza na jednym programie, ani drzwiczek otworzyc (blokada) ani nic... pan obejrzal, poinformowal mnie, ze biodrem sie oparlam i wlaczylam blokade na dzieci . Zeby odblokowac, wystarczylo przycisnac przycisk stop dluzej
Cytat:
pytamy ile chce za ten cały zestaw a ona że 150 zł
Szok jaka okazja Super!! Nowy Espiro kosztuje od 900 wzwyz, fotelik 240
Cytat:
Dzień dobry

Domciątko gratuluję kopniaków
za tydzien!!
No wiedzialam, ze o czyms dzis zapomnialam - Domcia i kopusie Gratki Domcia!!
Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Pozdrawiam
O kochana, dobrze, ze juz ok z brzusiem!!
Czy ja Ciebie nie kojarze z Intymnie?
Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Oliath, ja brałam pod uwagę opłacenie położnej (w Poznaniu coś koło 500-800 zł), ale to tylko jakieś znanej położnej (w sensie polecanej przez inne dziewczyny). To stosunkowo niewielki wydatek, a wiesz, że pani zajmuje się tylko Tobą i jest na Twój telefon.
Jednak po pewnym czasie przypomniałam sobie o mojej kuzynce- położnej i po rozmowie z nią, stwierdzam, że lepszej położnej mieć nie będę
No pewnie, ze tak
Cytat:
Ja też na Kamieńskiego
Dobrze, że masz termin na lipiec, zbiorę dodatkowe opinie o szpitalu
Masz gwarantowana relacje i opinie z pierwszej reki
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:21   #2037
katarzynkajg
Zadomowienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39573203]O matko, ale by się wściekła. Dobrze, że ta śrubka nie narobiła większych szkód.
Ja zawsze sprawdzam kieszenie, TŻ zawsze obowiązkowo sprawdza swoje plus jeszcze potem ja raz kontroluję, raz mi się zdarzyło (ale to przyznaję, moja wina) zostawić chusteczkę w jakichś spodniach... Ale jazda, nie dało się doczyścić potem ciuchów :/[/QUOTE]
Mi też sie kilka razy przytrafiło wyprać husteczkę w kieszeni albo jakąś kartkę, kurcze potem ile czyszczenia było

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
Stary 2013-03-04, 10:22   #2038
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Chusteczkę higieniczną ,,zdjąć" z mokrych ubrań ? Tragedia, przerabiałam to kilka razy.
No a to były bawełniane ciemne bluzki Słodko..
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:24   #2039
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:

Buhhahahahh, a wiesz, za co ja zaplacilam panu od pralki PLN 200?
Zaciela sie zolza na jednym programie, ani drzwiczek otworzyc (blokada) ani nic... pan obejrzal, poinformowal mnie, ze biodrem sie oparlam i wlaczylam blokade na dzieci . Zeby odblokowac, wystarczylo przycisnac przycisk stop dluzej
O matko aż tyle sobie zażyczył za taką wizytę Już mógł się zlitować i wsiąść tylko za koszt dojazdu

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
Stary 2013-03-04, 10:24   #2040
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
U mnie brak termometra i nie wiedziałam, ze tak zimno ale i tak lepiej niz wczoraj. Moze na słoneczku bedzie cieplej wyrzuciałam posciel na balkon, w koncu z domu na przeciwko nie bedzie kopciło sie z komina i nie bedzie "pachniec" dymem

A ja wczoraj zasnełam przy zapalonej lampce, przebudziłam sie zgasiła, przyłozyłam głowe do poduszki i jednak stwierdziłam, ze jeszcze do wc. Otwieram oczy, ale jakos dziwnie mi sie patrzy. Zamykam jedno i... nie widze na nie. Tak sobie mysle, chyba cos ze mna nie tak, to na przemian raz jedno raz drugie i na to drugie nic nie widziałam, obudziłam Tż, że oslepłam wpadłam w histerie (to jego słowa, choc wcale ja tak nie uwazam ) Dopiero po pewnym czasie odzyskałam swoje oko teraz sobie mysle, ze chyba to przez ta lampke spałam na boku, jedno oko zasloniete, a drugie było naświetlane
Ale stracha sie najadłam, zwazywszy, ze kiedys lekarz mi powiedział, ze w wieku 30 lat moge nie widziec na to oko a to jeszcze 3 lata

bardzo fajny zakup To jestes pierwsza, która ma wózek
ja mam wózek od 19 lutego
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości