|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX
|
|
|
|
#3902 |
|
Pani Mizantrop
|
Właśnie jem jogurt FruVita z musem jabłkowo-limetkowym, nawet smaczny, chociaż szału nie ma
|
#3903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A w jakiej cenie i ile gumek do włosow jest teraz w biedronce?
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też byłam dziś w Biedronce-i Tutti limitowanych nie ma, serków grani nie ma, chciałam kupić gorzką czekoladę z Wawelu tą z pomarańczą-nie ma. Poszłam na kosmetyki przecen też -NIE MA
Także pocieszyłam się Paryskimi porzeczkowymi-są bardzo dobre
|
|
|
|
#3905 | |||||
|
luckygirl
|
Cytat:
zamiast coli dałabym sok jabłkowy i jest git ![]() Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam! a tych biedronkowych nie widziałam, musze obadać tą sprawę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja dzisiaj zamiast do B. poszłam do Lidla na tydzień "hamerykański"
|
|||||
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie kojarze, a nie chce wprowadzać w błąd
|
#3907 |
|
Zadomowienie
|
Jestem zwolenniczką podejścia, że nie każdy musi wszystko wiedzieć i na wszystkim się znać, podziwiam osoby, które potrafią się do tego przyznać i sprawdzić, a nie wciskać kit. Myślę, że on poszedł to sprawdzać, bo dość długo go nie było, ale widać się nie dowiedział.
|
#3908 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3909 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3910 | |
|
maskott
|
tak, te wkładki w różowym opakowaniu 30szt pakowane pojedynczo są robione w chinach
![]() Cytat:
Ja też wolę gładką (a marzy mi się jednolicie czarna )mnie udało się upolować serum do rzęs (ostatnie 7,99) nad lakierami dumałam, ale w końcu nie wzięłam, za to znalazłam jakieś zagubione 2 maseczki z glinką (2,49 sztuka )no i pół bochenka chleba słowiańskiego zjadłam uwielbiam chrupiące pieczywo |
|
|
|
|
#3911 |
|
|
Nie wiem jak u Was sprawa z dekoderami ale u mnie ludzie oszaleli. O godzinie 7:40 nie miałam już nawet sztuki na sklepie. Sprzedało się aż 20 a moja B jest malutka
zaś u mojej koleżanki, która pracuje z 10 km dalej ode mnie poszło 70 dekoderów do godziny 8
|
|
|
|
#3912 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem co on tam robił, ale dość długo to trwało.
|
#3913 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#3914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy może ktoś się orientuje, czy ten sprzęt będzie jeszcze w dostawach i można się go spodziewać w nadchodzących dniach?
|
|
|
|
|
#3915 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam Aero karmelowe i pożarłam całe. Całe 4 kubeczki. Jednak białe jest lepsze. U mnie są te wszystkie serki o których pisałyście, ciastka i czipsy też. I mieszanka Wedlowska, kupiłam sobie z każdego rodzaju po jednym cukierku i stwierdzam, że kiedyś była lepsza. Chyba już ktoś o tym wspominał na forum.
U mnie na wyprzedaży były tylko lakiery, maseczki i cienie z Bell, w sumie nic mnie nie zainteresowało. Muszę przestać latać tak często do Biedronki, bo wcinam za dużo słodyczy. Czy któraś z Was kupiła te naklejki na ścianę? Są warte uwagi? |
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama poszalała na zakupach, poszła do wyprzedażowej i dostała piękną 2 poziomową paterę kwadratową za 12zł
kupiła też 2 prześcieradła na gumkę jakiś worek na ciuchy lub poduszki gumki do włosów i maszyny do wypieku chleba są zainstalowane wiec jakiś ciepły pasztecik był a w naszej jak stoją maszyny tak stoją i nic... to już chyba ponad miesiąc |
|
|
|
#3917 |
|
|
Nie będzie.
|
|
|
|
#3918 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam dzisiaj po pościel dla dzieci i kupiłam smerfetkę śliczna jest
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nad smerfetką też się zastanawiałam ale jednak nie kupiłam, bo smerfetka miała zamknięte oczy jak przecenią te pościele to koniecznie napiszcie! dokupiłabym jeszcze hello kitty Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2013-03-04 o 17:58 |
|
|
|
|
#3920 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj w szmateksie kobieta ukradła mi z koszyka ciuchy, które sobie poznajdywałam, kilka par rajstop, majtki, koszulkę, cała masa tych ciuchów była. Potem nawet nie patrząc, czy te ciuchy są dobre, nie dziurawe, od razu poszła do kasy i je kupiła. Szok!!!
|
#3921 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
![]() Z Hello Kitty nie brałam, bo mam z zeszłego roku, o taką : |
|
|
|
|
#3922 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
A jak wygląda obecnie ta z Hello Kitty?
|
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Są u Was truskawki? Bo powinny być od dziś w promocji, chciałam kupić i nie było
|
|
#3924 |
|
Konto usunięte
|
Ja chcialam poduszkę Hello Kitty, ale nie było, wykupione
Pasowalaby mi do poscieli! U mnie są truskawki |
|
|
|
#3925 |
|
Zadomowienie
|
Moja biedronka mnie dzisiaj zaskoczyła....zachodzę... a tam pusty karton po aero....czyli BYŁY
Już myślałam, że nigdy nie dotrą do mojej biedronki![]() Macałam te prześcieradła...kiepska jakość, bardzo cienkie i w ogóle jestem zrażona do rzeczy pościelowych rzeczy biedronki, bo pościel z flaneli rozsypała mi się po drugim praniu. Jedyne co mnie zaciekawiło,to koszulki nocne bawełniane za 29,99zł...wydawały się ok w przeciwieństwie do piżam, które były marne. Może ktoś kupił tą koszulkę i podzieli się opinią
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
dorwalam jeszcze virtual kolorek nad ktorym sie wahalam, to dobralam jeszcze sliweczke, za taka cene grzech nie brac
![]() czekolady z sola zeszły na 3,99, tez wzielam maseczka nawilzajaca AA juz po raz trzeci w me łapy wpadla szafa bell nowa, z podkladami z aloe vera, a nie wiem jakie ostatnio tam dali czekolada wielkanocna fajnie wyglada, ciemna, a kroliczka w kazdej kostce ma białego , ale nie bralamwzielam od razu miete z jablkiem, bo nowa dostawa, to sprobuje melisy z pomarancza, moze tez ok ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- dorwalam gdzie indziej Goralki nugatowe, ale to dobre, bo wafel jest ciemny
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz 19 marca kolejne regiony zostaną pozbawione telewizji naziemnej co prawda, za tyle samo można kupic na allegro, no ale zawsze lepiej w realu |
|
|
|
|
#3928 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
smiesznie tak jakbys z mezem w niej spali ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
mi tez cos ostatnio bylo po czyms i mysle czy to wlasnie nie piwo, nie z B., ale ja to mam chwile bol taki, WC i juz mija na amen, ale nie wiem co to bylo, ale ja Ty pisalas, ze piwo, to mi sie przypomnialo
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||||
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
1 strona gazetki
![]() Cytat:
słodka ta Twoja hello kitty co prawda męża jeszcze nie posiadam ale OJ TAM OJ TAM słodka pościel nie jest zła hehew załączniku pościele, jakie były w mojej biedronce Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2013-03-04 o 19:17 |
|
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie, czy w B. dostanę watę?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

Także pocieszyłam się Paryskimi porzeczkowymi-są bardzo dobre
uwielbiam! a tych biedronkowych nie widziałam, musze obadać tą sprawę 

i Rysiu 

uwielbiam chrupiące pieczywo 

Czy może ktoś się orientuje, czy ten sprzęt będzie jeszcze w dostawach i można się go spodziewać w nadchodzących dniach?