Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-04, 16:01   #3271
korolowa
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Wioooosna dziewczynkiii wioooosna

Szykować obcisłe topiki

kochane z takimi pięknotkami szykujcie, szykujcie
Stary 2013-03-04, 16:03   #3272
Elminio
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

cześć dziewczyny, za oknem wiosna!!!!! dom się buduje, więc cieszę się z każdego pogodnego dnia. MyaDiva oczywiście będę wdzięczna jeśli podeślesz mi te zdjęcia ponieważ niektóre z Was są mamami napiszcie mi proszę ile czasu po operacji nie wolno dźwigać??? chodzi mi o dzieci... czytałam, że do pracy można wrócić już p tygodniu, ale co z normalnymi obowiązkami? czy trzeba przed operacją przygotować się "fizycznie" na powiększenie piersi - wzmocnić mięśnie, uelastycznić skórę na piersiach np przez zabiegi kosmetyczne i specjalne kremy??? najbardziej obawiam się blizn, ale nie mam tendencji do przerostów, więc chyba będzie ok i rozstępów - mam delikatne po 2, 3 na obu piersiach. czy to się może powiększyć, ewentualnie czy mogą pojawić się nowe?

Edytowane przez Elminio
Czas edycji: 2013-03-04 o 16:04
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 16:08   #3273
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny wlasnie ogladam taki program i tak zastanawiam sie czy Waszym zdaniem to w jaki sposob wygladamy wplywa na Nasze zycie? czy rzeczywiście Nasz wyglad jest az tak wazny? Czy czasami same sobie wmawiamy cos co tak na prawde same widzimy jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 16:28   #3274
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wlasnie ogladam taki program i tak zastanawiam sie czy Waszym zdaniem to w jaki sposob wygladamy wplywa na Nasze zycie? czy rzeczywiście Nasz wyglad jest az tak wazny? Czy czasami same sobie wmawiamy cos co tak na prawde same widzimy jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
Czy nam się to podoba czy nie w wielu aspektach wygląd ma znaczenie. Czy to w pracy czy w kontaktach z płcią przeciwną. Wiadomym jest, że osobom atrakcyjnym znacznie łatwiej. Jednak nie zawsze, bo np kobiecie mniej atrakcyjnej łatwiej znaleźć faceta, któremu faktycznie będzie zależało na tym jaka jest a nie na tym jak wygląda i być postrzeganą jako przelotna znajomość.
Co do wmawiania sobie to zazwyczaj jest tak, że jesteśmy bardziej krytycznie nastawieni w stosunku do samych siebie niż do innych osób. U siebie potrafimy zauważyć coś na co inne osoby nie zwracają uwagi. W tym jak postrzegają nas inne osoby dużo zależy jakie my mamy zdanie o samych sobie.
Atrakcyjność czy wizualna ocena danej osoby często też może zmieniać się pod wpływem tego jaki ma charakter. Im bardziej podoba nam się pod względem osobowości często bym bardziej atrakcyjna się wydaje i na odwrót Ja zauważyłam coś takiego wielokrotnie.
No cóż....ten świat rządzi się swoimi prawami Mam nadzieję, że udało mi się choć w części odpowiedzieć na Twoje pytania. A Ty Olivko jakie masz zdanie na ten temat??

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 16:31   #3275
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Olivko my widzimy siebie podzielone na kawalki. To za duze, tamto za male itd. Inni widza nas jako calosc chyba, ze ktos ma duzy kompleks czegos to u innych na to zwraca uwage. Czy wyglad ma wplyw na nasze zycie? Mysle, ze samopoczucie z danym wygladem, to co same o sobie myslimy i co przekazujemy do otoczenia. Mozna miec problemy, o sobie jakies tam zdanie ale....na zewnatrz sprzedawac sie jako czlowiek sukcesu, przebojowa kobita i w jakims stopniu ludzie beda nas tak postrzegac. Zrob takie doswiadczenia i wyciagnij wnioski. Ja robilam takie doswiadczenia majac dwadziescia kilka lat i bylam zadziwiona wynikami. Teraz gdy po latach rozmawiam z kolezankami to do glowy by im nie przyszlo, Jakie mialam wtedy problemy, jak mialam w domu. Gdy idziemy usmiechnieci ulica tak do siebie, swoich mysli to obcy ludzie sie z usmiechem odwajemniaja, dzien dobry powiedza, latwiej wiele rzeczy zalatwic a to wplywa na nasze zycie.
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 16:32   #3276
ninka28
Raczkowanie

cześć dziewczyny piękna pogoda dziś była aż miło troszkę poczytałam i uciekam obiadek dać moim szkrabom

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 16:32   #3277
Saba08
Zadomowienie

Witajcie kochane! Kilka dni mnie nie było i nie dam rady nadrobić Jeśli jest nowa cycolinka to gratuluję A zaraz lecę do jusi zobaczyć, czy wstawiła zdjęcia

Miłego popołudnia!!!
Stary 2013-03-04, 16:35   #3278
Kachuula
Zadomowienie

Witam dziewczynki i pozdrawiam was ze słonecznych gór

Wróciłam ze stoku i lecę trochę was poczytać
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 16:47   #3279
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Niestety profilaktyka w naszym kraju jest obecna zwykle tylko w telewizji.. wystarczy spojrzeć jak wyglądają bilanse dzieci - nawet zwykłej morfologii się im nie robi :/
Choć wiele zależy od lekarza. Ja na ostatniej wizycie u mojego ginekologa (a chodzę do niego od lat na kasę chorych!) zapytałam o usg piersi to od razu, nie pytając o nic chciał mi dać skierowanie, ale ponieważ nie wiedziałam wtedy jeszcze czy będzie mi potrzebne przed op to nie wzięłam (przyda się jakiś czas po zabiegu, wtedy o nie poproszę).
Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
I jak zakonczyla sie ta rozmowa bo ciekawa jestem
Zakończyła się tak, że wybuchłam i powiedziałam, że skoro płacę to mogę sobie nawet ucho prześwietlać bez powodu a mu nic do tego. Bo co najlepsze usg robiłam prywatnie a tu takie przeboje

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
No i laseczki sobie strzelcie na znak pokoju, żeby więcej zgrzytów i nieporozumień tu nie było hihi
A to ja winko strzelę, bo piwa nawet jakby mi ktoś zapłacił to nie tknę

Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość

cześć dziewczyny, za oknem wiosna!!!!! dom się buduje, więc cieszę się z każdego pogodnego dnia. MyaDiva oczywiście będę wdzięczna jeśli podeślesz mi te zdjęcia ponieważ niektóre z Was są mamami napiszcie mi proszę ile czasu po operacji nie wolno dźwigać??? chodzi mi o dzieci... czytałam, że do pracy można wrócić już p tygodniu, ale co z normalnymi obowiązkami?
Mi dr powiedział, że po 3 miesiącach od op mogę zacząć dopiero podnosić cięższe rzeczy.

A dziś wróciłam do pracy - także dałam sobie 2 tyg odpoczynku po operacji
Stary 2013-03-04, 16:59   #3280
Olivkaa200
Zakorzenienie

Kiciu jezeli o mnie chodzi wyglad jest dla mnie najważniejszy. Bardzooo duzo czasu spedzam na doprowadzenie sie do porządku, codzienne dbanie o siebie czasem doprowadza mnie do szalu. Zamiast spedzenie kolejncyh godzin w lazience a potem nad lusterkiem moglabym zrobic wiele innych rzeczy. Ale nie wyobrazam sobie wyjsc gdzies bez makijażu bez zrobioych wlosow. W kazdym miesiacu chodze do kosmetyczki a wiem ze smialo moglabym zrobic przy sobie niektore rzeczy sama ale wole isc sobie do kosmetyczkipieniadze sie mnie nie trzymaja wcale... i czasami tak sie zastanawiam czy to wszystko jest mi potrzebne, przeciez jak ktos mnie lubi to lubic bedzie nie zaleznie od tego w co sie ubralam czy jak uczesalam...codzienne myslenie o tym jak wygladam ile waze i dazenie do perfekcji zabiera moje zycie, zamiast cieszyc sie nim ciagle to mysle co by tu jeszcze zrobic ze soba..czasami przeraza mnie to.

Amorcio jezeli o mnie chodzi to zgadzam sie z Toba ze kobiety patrza na siebie a tu za duzo tu za malo a tu wisi i tak dalej bez konca mozna wymieniac. Czasami same sobie wmawiamy cos co tak naprawde nawet nie istnieje. Jezeli o mnie chodzi nigdy w towarzystwie ni pokazuje ze jestem zakompleksiona nawet w domu tego nie pokazuje to siedzi tylko w mojej glowiestaram sie tego nie okazywac eby wlasnie ludzi nie zaczeli dostrzegac we mnie tego co ja sama widze. Mysle ze to wlasnie dziala nikt nic nie bedzie zauwazal jezeli sami nie bedziemy o tym ciagle mowic

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-03-04, 17:02   #3281
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość

A to ja winko strzelę, bo piwa nawet jakby mi ktoś zapłacił to nie tknę

i
Ja tez piwka nie lubie za to uwielbiam whisky

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-04, 17:06   #3282
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Ja tez piwka nie lubie za to uwielbiam whisky
To możesz z moim małżem pić
A dla mnie to samogonem wali i zawsze go gonię, żeby koło mnie nie pił
Stary 2013-03-04, 17:11   #3283
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
A ja uwielbiam ten zapach. W ciazy gonilam meza ale zeby mnie nie kusil i chociaz musislam mu lyczka ukrasc jak poczulam zapach
Stary 2013-03-04, 17:16   #3284
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Mam podobnie
Stary 2013-03-04, 17:31   #3285
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Kiciu jezeli o mnie chodzi wyglad jest dla mnie najważniejszy. Bardzooo duzo czasu spedzam na doprowadzenie sie do porządku, codzienne dbanie o siebie czasem doprowadza mnie do szalu. Zamiast spedzenie kolejncyh godzin w lazience a potem nad lusterkiem moglabym zrobic wiele innych rzeczy. Ale nie wyobrazam sobie wyjsc gdzies bez makijażu bez zrobioych wlosow. W kazdym miesiacu chodze do kosmetyczki a wiem ze smialo moglabym zrobic przy sobie niektore rzeczy sama ale wole isc sobie do kosmetyczkipieniadze sie mnie nie trzymaja wcale... i czasami tak sie zastanawiam czy to wszystko jest mi potrzebne, przeciez jak ktos mnie lubi to lubic bedzie nie zaleznie od tego w co sie ubralam czy jak uczesalam...codzienne myslenie o tym jak wygladam ile waze i dazenie do perfekcji zabiera moje zycie, zamiast cieszyc sie nim ciagle to mysle co by tu jeszcze zrobic ze soba..czasami przeraza mnie to.

Amorcio jezeli o mnie chodzi to zgadzam sie z Toba ze kobiety patrza na siebie a tu za duzo tu za malo a tu wisi i tak dalej bez konca mozna wymieniac. Czasami same sobie wmawiamy cos co tak naprawde nawet nie istnieje. Jezeli o mnie chodzi nigdy w towarzystwie ni pokazuje ze jestem zakompleksiona nawet w domu tego nie pokazuje to siedzi tylko w mojej glowiestaram sie tego nie okazywac eby wlasnie ludzi nie zaczeli dostrzegac we mnie tego co ja sama widze. Mysle ze to wlasnie dziala nikt nic nie bedzie zauwazal jezeli sami nie bedziemy o tym ciagle mowic
Olivko i takim wlasnie sposobem moj TZ przez 20lat nie zauwazyl, ze moj maly biust to moj kompleks. Bo o nim nie rozmawialam, dbalam jak umialam o to co mam i zachwalalam, ze mam ladna skore, delikatna, jedrna I dopiero teraz gdy mu mowie, ze w koncu z rana nie bede musiala ubierac stanika pod koszulke nocna bo sie wstydze, ze tam nic nie ma to on zaczyna zauwazac, ze faktycznie tak robie itd. Ja mu zawsze, mowie, ze zazdzroszcze mu takiej ladniej i fajnej zony, ze mam taki fajny tyleczek wcale nie wyglada na moje lata, jedrne udka,ladne wlosy. On lubi jak tak o sobie mowie, czuli sie wtedy do mnie. Wie, ze mam inne zdanie o sobie ale nie podobalo by mu sie gdyby slyszal jaki mam cellulit, gruby tylek itd. Jemu sie podobam i lubi sluchac, ze ja siebie tez lubie. Jak ktos musi sluchac od nas jakie cos tam mamy niefajne to w koncu tylko to widzi. Jego mama wszystko i wszytkich krytykuje a sama jest swietna po prostu

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Mam podobnie
dla mnie whisky capi skarpetami
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 17:35   #3286
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Olivko i takim wlasnie sposobem moj TZ przez 20lat nie zauwazyl, ze moj maly biust to moj kompleks. Bo o nim nie rozmawialam, dbalam jak umialam o to co mam i zachwalalam, ze mam ladna skore, delikatna, jedrna I dopiero teraz gdy mu mowie, ze w koncu z rana nie bede musiala ubierac stanika pod koszulke nocna bo sie wstydze, ze tam nic nie ma to on zaczyna zauwazac, ze faktycznie tak robie itd. Ja mu zawsze, mowie, ze zazdzroszcze mu takiej ladniej i fajnej zony, ze mam taki fajny tyleczek wcale nie wyglada na moje lata, jedrne udka,ladne wlosy. On lubi jak tak o sobie mowie, czuli sie wtedy do mnie. Wie, ze mam inne zdanie o sobie ale nie podobalo by mu sie gdyby slyszal jaki mam cellulit, gruby tylek itd. Jemu sie podobam i lubi sluchac, ze ja siebie tez lubie. Jak ktos musi sluchac od nas jakie cos tam mamy niefajne to w koncu tylko to widzi. Jego mama wszystko i wszytkich krytykuje a sama jest swietna po prostu[COLOR="Silver"]
I to jest dobre podejscie moze ja tez powinnam bardzej isc za tym sladem i moze przestac sie przejmowac tym jak inni mnie tez spostrzegaja

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-03-04, 17:42   #3287
anne001
Raczkowanie

Hej Kobietki gaduły wy okrutne, ciężko was nadrobić, ale daję radę
Justi no cód miód, piękne te Twoje nabytki, naprawdę.
któraś pytała o swędzenie piersi- to normalne, tak jak w ciąży, skóra się rozciąga i swędzą niemiłosiernie
Olivko... Myślę że w dzisiejszych czasach wygląd jest bardzo ważny, wciąż jesteśmy karmieni pięknymi idealnymi obrazkami, zaczynając od reklam na teledyskach koncząc, bilbordy, gazety itp, więc siłą rzeczy dążymy do tego aby nie odstawać od reszt... Miłego wieczoru dziewczynki
Stary 2013-03-04, 18:32   #3288
dreamer365
Raczkowanie

Dobry wieczór, Dziewczyny!
Wrzuciłam kilka zdjęć moich 17-dniówek.
Opuchlizna już właściwie zeszła, piersi trochę się zmieniły, więc jeśli macie ochotę rzucić okiem, to zapraszam
Stary 2013-03-04, 19:09   #3289
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Witam dziewczyny

Wiosna za pasem przepo masz racje a ja coraz wieksza depreche...cycki male dupa duza

Ale znowu chodze na silownie stosuje MŻ mam nadzieje ze do lata zejdzie mi z tych bioder

Tak czytam i czytam o tch aparatach i jeszcze bardzej sie bojefajnie jest miec piekne zabki chyba znowu sie przeje do ortodonty moze do innego zobacze co mi powie najbardzej by mi pasowalo tylko na kilka zebow ale z tym moim krzywym to raczej bede musiala na cala gore

Oliiiwka, co Ty opowiadasz, ja też małe cycki (ALE SĄ), duża d..., do tego falujące udo (jak idę to faluje), ale na dzień dzisiejszy mam to w swojej pięknej NIE plastikowej pupie. Trzeba ją tylko ujędrnić i coś z tym udem zrobić. A Ty wiesz co niektórzy faceci mówią o takich tyłkach?? Ja wiem, bo kiedyś słyszałam co mówią o moim
Energia mnie dziś rozwala
A propos małych cycków, dużych pup i obcisłych topów:

http://www.youtube.com/watch?v=ian3ZX0xRZM

Wybieram się na koncert w maju

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-04, 19:16   #3290
unsafe_girl
Rozeznanie

U mnie mija dziś 3 tygodnie od operacji, wrzuciłam kilka fotek
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:21   #3291
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Zazdraszczam

Ale w sumie w lipcu idę na Riri, a ona pod kategorię małych cycków, dużych pup i obcisłych topów też podpada

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
U mnie mija dziś 3 tygodnie od operacji, wrzuciłam kilka fotek
Idę zobaczyć
Stary 2013-03-04, 19:24   #3292
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Zazdraszczam

Ale w sumie w lipcu idę na Riri, a ona pod kategorię małych cycków, dużych pup i obcisłych topów też podpada

Idę zobaczyć
Nooo podpada, podpada, też zazdraszczam i też chciałam, ale nie miałam z kim, bo wszyscy, że za daaaleko.

już są ojaaa
Stary 2013-03-04, 19:25   #3293
malina986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rubineczka Pokaż wiadomość
Wczoraj też myślałam nad jakimiś ćwiczeniami na dolną partię ciała, ale do głowy przychodzą mi tylko przysiady Może zaproponowałabyś mi coś więcej?
O matko też masz ten brzuchol taki wielki? Też czuję się jak w ciąży, jest tak napęczniały, taki olbrzymi że już mam go dość, aż wstyd mi przed moim TŻ gdy mnie myje.
Też muszę coś rozpinanego kupić, na razie chodzę w męskich koszulach, ale podobno całkiem mi w nich do twarzy

malinko doktor to by wziął nożyczki i tak przez środeczek by otworzył wrota do Twoich ślicznotek
D ty to masz poczucie humoru, usmialam się aż mnie szwy bolą
Co do brzuszka to się nie martw na pewno mezus jest skupiony na innej partii ciała teraz. I miejmy nadzieję że nam brzuszki szybko poschodza
Co do ćwiczeń to ją robię teraz takie hmmm polprzysiady ze spinaniem posladkow i odwodzenie nogi na lezaco tak na uda

Jusia nie martw się ból żeber to normalne , ją do tego jeszcze babelki miałam . Co do klucia w piersi to dzisiaj myślałam że się z łóżka nie podniose rano tak mnie zlapalo, ale to jest na to sposób tylko jeszcze raz muszę ten topic znaleźć .

Dziewczyny to z aparatami ortodntycznymi namieszlayscie mi , to czyli jeżeli jest przezroczysty z gumkami to wtedy zolknie tak ? W zasadzie to zapytam się ortodonty czy one dają słabsze efekty , mam nadzieję że te samoligaturujace nie .

W środę mam zdejmowanie szwów , orientujecie się czy można pancernik na zmianę dokupić . Bo ją chętnie swój bym wyparła.
Stary 2013-03-04, 19:28   #3294
Rubineczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dreamer365 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór, Dziewczyny!
Wrzuciłam kilka zdjęć moich 17-dniówek.
Opuchlizna już właściwie zeszła, piersi trochę się zmieniły, więc jeśli macie ochotę rzucić okiem, to zapraszam
Pewnie że mamy ochotę! Już zaglądam

Cytat:
Napisane przez malina986
D ty to masz poczucie humoru, usmialam się aż mnie szwy bolą
Co do brzuszka to się nie martw na pewno mezus jest skupiony na innej partii ciała teraz. I miejmy nadzieję że nam brzuszki szybko poschodza
Co do ćwiczeń to ją robię teraz takie hmmm polprzysiady ze spinaniem posladkow i odwodzenie nogi na lezaco tak na uda
Czasem jak popadnę w szał dobrego humoru to plotę takie głupstwa i śmiechoty moim przyjaciołom to przestać nie mogę i powietrza nam w płucach brakuje lub policzki nas bolą od śmiechu
Śmiech to zdrowie!

Spróbuję tego odwodzenia, ale chyba mięsień piersiowy będzie mnie bolał, bo ja cała się napinam

Edytowane przez Rubineczka
Czas edycji: 2013-03-04 o 19:41
Rubineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:40   #3295
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Ja się ostro zdziwiłam na usg, bo facet pyta mnie dlaczego chcę zrobić - ja mu na to, że nigdy nie robiłam, że biorę pigułki i że po prostu chcę się skontrolować (nie mówiłam, że to do op) a on się mnie pyta "ale po co? ma Pani w rodzinie przypadki raka?" Ja mu na to, że nie a on dalej "no to po co to Pani?"

Nosz kurde - a to już zwyczajnie kontrolnie nie można zrobić, tym bardziej jak się nigdy nie miało? Tyle trąbią o profilaktyce a potem sami lekarze pod górkę robią
ja powiedzialam to samo o tabsacha ona ze mloda jestem wrr prywatnie a tyle problemow robia nie zamierzalam sie tlumaczyc robie i juz
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 20:05   #3296
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Ja tak miałam. Robiłam tylko morfologię , pełną i badania dot. krzepliwości. W sumie to chyba trochę żałuję , ze nie zrobilam USG piersi, bo mam 37 lat i nigdy nie robiłam.
Ale nic nie stoi na przeszkodzie, by sobie zrobić, trzeba się badać, koniecznie! . Po 4 miesiącach od operacji można już robić usg .

Cytat:
Wioooosna dziewczynkiii wioooosna

Szykować obcisłe topiki
O matulu kochana . Mam nadzieję, że nikt mnie nie zdemaskuje .

Scheherezade - nie wiem jakim cudem ,ale ja widzę wszystkie Twoje zdjęcia mimo, że masz albumy prywatne . Sprawdź, czy moje widzisz?
Stary 2013-03-04, 20:11   #3297
przedpo
Raczkowanie

No to ja też wrzuciłam parę nowych fot. Jak ktoś ciekaw,to zapraszam
Mało golasów, bo lampa strasznie odbija.

już są ojaaa
Stary 2013-03-04, 20:13   #3298
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Oliiiwka, co Ty opowiadasz, ja też małe cycki (ALE SĄ), duża d..., do tego falujące udo (jak idę to faluje), ale na dzień dzisiejszy mam to w swojej pięknej NIE plastikowej pupie. Trzeba ją tylko ujędrnić i coś z tym udem zrobić. A Ty wiesz co niektórzy faceci mówią o takich tyłkach?? Ja wiem, bo kiedyś słyszałam co mówią o moim
Energia mnie dziś rozwala

Dawaj fotki tylka a nie tu piszesz ja lubie i tylki ogladac matko zboczeniec ze mnie zeby nie to ze tyle tu siedze to smialo mozna by mnie bylo wziąć za zboka Moz co faceci gadaja o akich tylkach ) daj mi troche swej energi boja jak widze slonce za oknem i moje falujace udo to zalamac sie idzie

Zazdroszcze koncertu. Beyonce bardzo sexi kobitka sama bym ja obejrzala na zywo

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-03-04, 20:15   #3299
malina986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rubineczka Pokaż wiadomość
Pewnie że mamy ochotę! Już zaglądam

Czasem jak popadnę w szał dobrego humoru to plotę takie głupstwa i śmiechoty moim przyjaciołom to przestać nie mogę i powietrza nam w płucach brakuje lub policzki nas bolą od śmiechu
Śmiech to zdrowie!

Spróbuję tego odwodzenia, ale chyba mięsień piersiowy będzie mnie bolał, bo ja cała się napinam
rubineczka to Ty się rozepnij i to koniecznie
Stary 2013-03-04, 20:19   #3300
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Dawaj fotki tylka a nie tu piszesz ja lubie i tylki ogladac matko zboczeniec ze mnie zeby nie to ze tyle tu siedze to smialo mozna by mnie bylo wziąć za zboka Moz co faceci gadaja o akich tylkach ) daj mi troche swej energi boja jak widze slonce za oknem i moje falujace udo to zalamac sie idzie

Zazdroszcze koncertu. Beyonce bardzo sexi kobitka sama bym ja obejrzala na zywo
Ano postaram się nast razem tylko, jak to zrobić sobie samej zdjęcia tyłka?

Faceci, gadają brzyyydkie rzeczy, nie wypada cytować

A pozycja na urząd skarbowy? to jaka? Ty masz ręce związane, a on dobiera Ci się do du...

już są ojaaa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości