Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz. 4! - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-04, 18:33   #2281
Goffka
Zakorzenienie

GG do Goffka
Dot.: Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
ta koszula z dżetami jest biała czy brudno-biała?
a Ty polujesz na cos jescze??
Goffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 18:34   #2282
emii
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz

Znowu caly dzien mnie nie było, teraz na szybko nadrobiłam. Odebrałam paczki:
1.http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%2BMIT%2BPRINT fajna , tylko szkoda, ze nie XS
2. koszulkę z tygrysem, ale nie mam już linku, bardzo fajna tylko, też mogłoby być XS
3.http://www.pullandbear.com/webapp/wc...84%2BW%2BPASIE
są świetne, tylko w łydkach troszkę opiete, mam nadzieję, że to sie ciut rozejdzie, bo szkoda mi ich zwaracać za bardzo mi się podobają, a rozmiar większe spadną z tyłka.

Kupiłam jeszcze w Factory płaszczyk taki cienki puchowy w Big Starze za 29 złotych.

Miałam jeszcze śmieszną sytuację. Przeglądałam ubrania i nagle slysze za sobą czy moglaby mi pani pomoc z rozmiarem, kobitka pomyliła mnie ze sprzedawcą. Powiedziałam, ze ja tylko oglądam, ale patrze a ona ma na sobie trencz z Pulla. Zapytalam czy to ten z Pulla, a ona , ze tak i mówię, że poluje na niego i juz dwa razy prawie miałam. Zapytalam od razu jaki ma rozmiar, okazało się , ze M i dała mi przymierzyć . Tak, że już wiem, że muszę celować w M, bo ma dość krótkie rękawy.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
dziekuje mowilam ze sa fajne

to jest r. 36, nie wiem ile mam w biodrach (ok. 88-90) nosze spodnie 34/36
Dziękuję , czyli tez 36 będę musiał mieć. Mam nadzieję, że jeszcze je dołożą.

Cytat:
Napisane przez megusiia Pokaż wiadomość
dziewczyny a ma ktoras z was te spodnie?
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...0%C4%86WIEKAMI

zastanawiam sie czy kliknac

na osoby niskie czy 173 tez beda dobre?
sa rozciagliwe?
jak z rozmiarem ? brac te co sie nosi czy moze wieksze lub mniejsze?
Ja je zamówiła, ale mierzyłam w sklepie i sa bardzo fajne.

Mam nadzieję, że to nie była dorzutka, bo jak tak będa dawać o tej porze to ja już nic nie kupię.
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 18:38   #2283
alaa_
Raczkowanie

Cytat:
Pozwolę sobie odpowiedzieć, że tak koszula nie jest śnieżnobiała. Raczej właśnie taka brudno biała.

Dziewczyny spędziłam cały weekend w szkole, a tu tyle stron do nadrobienia Starałam się Was troszkę podczytywać, ale dziś wszystko nadrobię
alaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 18:40   #2284
Karola_82
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Karola_82

Cytat:
pierwsza jaka wyblakła na stronie była krwisto-czerwona
Nie, na foto kolor przeklamany, ma intensywny czerwony kolor

Dieta (znowu): 178 cm / 64kg
Cel pt. "wakacje w sexy ciele"
do 1.06 - 9 kg (55kg)
Karola_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 18:49   #2285
megusiia
Zakorzenienie

GG do megusiia Send a message via Skype™ to megusiia

Ja nadal mam ze w trakcie realizacji

a zamawialam chyba w piatek
Stary 2013-03-04, 18:49   #2286
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alaa_ Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie odpowiedzieć, że tak koszula nie jest śnieżnobiała. Raczej właśnie taka brudno biała.
dzięki, taki kolor mi się nie podoba

Cytat:
Napisane przez Karola_82 Pokaż wiadomość
Nie, na foto kolor przeklamany, ma intensywny czerwony kolor
a to chyba że

Cytat:
Napisane przez Goffka Pokaż wiadomość
a Ty polujesz na cos jescze??
tak na jegginsy z guzikami (mam już jedne, ale tak mi się podobają, że chcę jeszcze drugie - tym bardziej, że naprawdę rzadko udaje mi się kupić jednolite ciemne jegginsy idealnie dopasowane w kostkach i z wyższym stanem ), pikowaną torebkę (tą, która ma caaat) czarną lub szarą, torebkę-pudełko z ćwiekami, shoppera w kwiaty dla mamy i cukierkową skórę czarną (ale to już chyba bez szans, bardzo długo już ich nie dokładają).
ale najbardziej mi zależy na jegginsach - mam taki dziwny nawyk, że jak znajdę coś idealnie pasującego to kupuję 2-3 sztuki tej samej rzeczy
np. dziś reklamowałam moje ukochane zarowe balerinki i żałuję, że nie wzięłam wtedy dwóch par... bo już są nie do dostania..

a w moim stacjonarnym to rzeczy przecenionych wciąż przybywa, zamiast ubywać dziś było sporo butów - zamszowe balerinki w ćwieki, czerwone szpilki 40, kilka sztuk dwukolorowych balerinek z kokardą za 44,9, kilka par kozaków czarnych i brązowych i masa botków
pewnie wszystko ze zwrotów, wisi nawet jeszcze mój płaszcz, który oddałam ponad 2 tygodnie temu

Edytowane przez _czarny_kot
Czas edycji: 2013-03-04 o 18:54
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 18:50   #2287
Maqua
Zakorzenienie

Muszę się pochwalić (poskarżyć? ), że podczas tych wyprzedaży inditexowych kupiłam tylko zwykłe czarne dżinsy w Bershce za 30zł, które były na mojej liście do kupienia. Ale szczerze mówiąc, nic dla siebie nie znalazłam, jakoś latem był bardziej atrakcyjny wybór.
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 18:57   #2288
triflee
Zakorzenienie

Cytat:
widziałam je dzisiaj w sklepie stacjonarnym - pewnie ze zwrotu (może Twoje, bo ten sam rozmiar) - jakieś takie bez rewelacji a też chciałam je zamówić

jakby kogoś interesowała kwestia anulowania zamówienia to anulowałam 21 lutego i nadal mam zablokowane pieniądze
może i moje, nie wpadły mi w oko dziś, ale też nieszczególnie się przyglądałam spodniom. Może i bez rewelacji (zwłaszcza kolor, który jest bardziej czarny niż ciemnoniebieski), ale według mnie za tę cenę całkiem niezłe
triflee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:01   #2289
minika_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megusiia Pokaż wiadomość
Ja nadal mam ze w trakcie realizacji

a zamawialam chyba w piatek
luzik, zawsze wysyłają w poniedziałki i czwartki, więc pewnie dzisiaj wieczorem wyślą mi zawsze koło 21 przysyłają maile że wysłali
Stary 2013-03-04, 19:02   #2290
hailie21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić (poskarżyć? ), że podczas tych wyprzedaży inditexowych kupiłam tylko zwykłe czarne dżinsy w Bershce za 30zł, które były na mojej liście do kupienia. Ale szczerze mówiąc, nic dla siebie nie znalazłam, jakoś latem był bardziej atrakcyjny wybór.
jak Ty to zrobiłaś? Podziwiam siłę woli

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:03   #2291
Goffka
Zakorzenienie

GG do Goffka

Cytat:
dzięki, taki kolor mi się nie podoba

a to chyba że

tak na jegginsy z guzikami (mam już jedne, ale tak mi się podobają, że chcę jeszcze drugie - tym bardziej, że naprawdę rzadko udaje mi się kupić jednolite ciemne jegginsy idealnie dopasowane w kostkach i z wyższym stanem ), pikowaną torebkę (tą, która ma caaat) czarną lub szarą, torebkę-pudełko z ćwiekami, shoppera w kwiaty dla mamy i cukierkową skórę czarną (ale to już chyba bez szans, bardzo długo już ich nie dokładają).
ale najbardziej mi zależy na jegginsach - mam taki dziwny nawyk, że jak znajdę coś idealnie pasującego to kupuję 2-3 sztuki tej samej rzeczy
np. dziś reklamowałam moje ukochane zarowe balerinki i żałuję, że nie wzięłam wtedy dwóch par... bo już są nie do dostania..

a w moim stacjonarnym to rzeczy przecenionych wciąż przybywa, zamiast ubywać dziś było sporo butów - zamszowe balerinki w ćwieki, czerwone szpilki 40, kilka sztuk dwukolorowych balerinek z kokardą za 44,9, kilka par kozaków czarnych i brązowych i masa botków
pewnie wszystko ze zwrotów, wisi nawet jeszcze mój płaszcz, który oddałam ponad 2 tygodnie temu
ten wojskowy??

Ja bede w galerii jutro albo w srode musze paczke odebrac
Stary 2013-03-04, 19:03   #2292
SuLoVa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minika_69 Pokaż wiadomość
luzik, zawsze wysyłają w poniedziałki i czwartki, więc pewnie dzisiaj wieczorem wyślą mi zawsze koło 21 przysyłają maile że wysłali
ja dostaje smsy po północy
SuLoVa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:06   #2293
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Goffka Pokaż wiadomość
ten wojskowy??

Ja bede w galerii jutro albo w srode musze paczke odebrac
nie, wojskowego już nie było

chodziło mi o ten: http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%98SKI%2BFASON
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:07   #2294
Goffka
Zakorzenienie

GG do Goffka

Cytat:
nie, wojskowego już nie było

chodziło mi o ten: http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%98SKI%2BFASON
o tym myslalam
a sie zastanawiam bo chyba jeansówke bym łapneła ta z tymi złotymi cwiekami
Stary 2013-03-04, 19:09   #2295
minika_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SuLoVa Pokaż wiadomość
ja dostaje smsy po północy
dostajesz smsy, że paczka została wysłana?
Stary 2013-03-04, 19:10   #2296
echme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
hmm ta biala nie jest za duza? i ten kolnierzyk tak krzywo sie uklada , ze jeden koniec ma dluzszy czy to tylko zludzenie?
Nie jest za duża, mniejszej bym nie chciała. Z tym kołnierzykiem to tak się przesunęło.
Cytat:
To na pewno nie jest śnieżno-biały.
Stary 2013-03-04, 19:22   #2297
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
jak Ty to zrobiłaś? Podziwiam siłę woli
Postanowiłam kupować tylko to, co wcześniej sama ze sobą ustalę A wszystko nadprogramowe (np. koszulki) tylko jak bardzo mi się podobają i tylko w bardzo dobrej cenie. I dzięki temu zamiast stosu głupot kupiłam porządną koszulę w Zarze za 30zł I jeszcze parę prawdziwych okazji.
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:39   #2298
echme
Zakorzenienie

Czy 6 marca to naprawdę ostatni dzień wyprzedaży?
Stary 2013-03-04, 19:39   #2299
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maksiunio Pokaż wiadomość
Tylko przy moich zdolnościach... Chociaż mój dziadek był krawcem, może mi coś w genach zostało
Ooo, no widzisz, to próbuj, próbuj!

Moja koleżanka zawsze sobie poprawki krawieckie sama robiła, a ostatnio zaczęła szyć bluzki. Zrobiła taką jedną z baskinką, ta to ma talent

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
ja za stradim nie przepadam , chociaż mam 1 spodnie które
Kiedyś to był mój ulubiony sklep Inditexu, a teraz... Jakiś taki nijaki mi się wydaje, za słodki Ale lubię tam kupować proste, basicowe rzeczy

Melduję, że widziałam w Arkadii motocyklowe botki, rozmiar bodajże 40? Ale nie jestem pewna... Widziałam również takie skórzane, czarne botki ze srebrną klamrą, chyba 37. Nie miałam jak ich kupić, bo nie miałam hajsu, nawet w sumie nie wiedziałam, czy ktoś ich szuka... Wypłatę będę mieć niedługo, jak coś to brać te buty?
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:39   #2300
madzzzia91
Rozeznanie

Cytat:
Postanowiłam kupować tylko to, co wcześniej sama ze sobą ustalę A wszystko nadprogramowe (np. koszulki) tylko jak bardzo mi się podobają i tylko w bardzo dobrej cenie. I dzięki temu zamiast stosu głupot kupiłam porządną koszulę w Zarze za 30zł I jeszcze parę prawdziwych okazji.
pochwal się tymi prawdziwymi okazjami i bluzką z Zary
madzzzia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:46   #2301
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość
To mogłam być ja rozpakowywałam paczki do jednej reklamówki w ogóle jak Pan sprzedawca mnie zobaczył jak odbieram paczki to powiedział: "stały klient" do Pani, która mnie obsługiwała

fajnie, to znaczy, że poznałam pierwszą osobę z wątku nawet coś do mnie powiedziałaś o tym stałym kliencie, jak zagadałam, że sporo tych pudeł
moja paczka zawierała tylko jeden T-shirt; przyszedł w malutkiej kopercie - bardzo byłam wdzięczna za brak pudła ale nauczona doświadczeniem z butami, które wysłali mi zupełnie inne niż mieli, otwierałam na miejscu.

Cytat:
Napisane przez gozia Pokaż wiadomość
kapelusz, koszulek masę
kapelusz

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
Miałam jeszcze śmieszną sytuację. Przeglądałam ubrania i nagle slysze za sobą czy moglaby mi pani pomoc z rozmiarem, kobitka pomyliła mnie ze sprzedawcą. Powiedziałam, ze ja tylko oglądam, ale patrze a ona ma na sobie trencz z Pulla. Zapytalam czy to ten z Pulla, a ona , ze tak i mówię, że poluje na niego i juz dwa razy prawie miałam. Zapytalam od razu jaki ma rozmiar, okazało się , ze M i dała mi przymierzyć . Tak, że już wiem, że muszę celować w M, bo ma dość krótkie rękawy.

Mam nadzieję, że to nie była dorzutka, bo jak tak będa dawać o tej porze to ja już nic nie kupię.
ja tak samo, co to za pory

sympatyczna sytuacja

Cytat:
i to się nazywa siła woli
ja tak niestety nie mam, choć staram się powoli wdrażać jakieś sensowne zasady. Grunt to fakt, że mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że nie kupiłam niczego niepotrzebego.
no, może poza pasem do pończoch ale jakiś kaprys też raz na jakiś czas można mieć

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość
Czy 6 marca to naprawdę ostatni dzień wyprzedaży?

latem były dłużej niż widniało na stronie z tego co pamiętam, ale nigdy nie wiadomo.
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:48   #2302
kingkong30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Ja się boję że mi anulują zamówienia, bo od czwartku jeszcze nie wysłali
moje zamówienia z czwartku są w drodze, a jeszcze popołudniu były w realizacji, sprawdź może i Twoje są już wysłane
kingkong30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:51   #2303
Burning Flame
Raczkowanie

Odebrałam dzisiaj zamówienie:
1) http://www.pullandbear.com/webapp/wc...OWĄ%2BBASKINKĄ miłość od pierwszego wejrzenia cuuuudna!
2) http://www.pullandbear.com/webapp/wc...KA%2BW%2BPASKI materiał trochę cienki, ale i tak mi się podoba
3) http://www.pullandbear.com/webapp/wc...BBOLEROBJACKET mam w obu kolorach, bordowy chyba zwracam, nad czarnym ciągle dumam
4) http://www.pullandbear.com/webapp/wc...OUREDBJEGGINGS wzięłam kolor TURKSUS. ŚR, śliczny kolor, taki letni i wiosenny zwykle noszę 34, tu mam 36, nie spadają, ale specjalnie ciasne też nie są, mam nadzieję, że się nie rozciągną, bo w 34 chyba nie wejde, nogawki wydają się być trochę za długie
5) http://www.pullandbear.com/webapp/wc...IBNABNOGAWKACH mam ten ciemniejszy kolor, chyba będą moje ulubione, mięciutkie, przyjemne i ładne, rozmiar 34, trochę ciasne, ale bardzo elastyczne, z czasem się dopasują
Burning Flame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:51   #2304
justytynka
Zadomowienie

Cześć dziewczyny Miałam taki okropny dzień dzisiaj, że muszę się obkupić na pullowaniu sweterek z baskinką i szpilki nude są dzisiaj pożądane
Stary 2013-03-04, 19:57   #2305
minika_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość

fajnie, to znaczy, że poznałam pierwszą osobę z wątku nawet coś do mnie powiedziałaś o tym stałym kliencie, jak zagadałam, że sporo tych pudeł
moja paczka zawierała tylko jeden T-shirt; przyszedł w malutkiej kopercie - bardzo byłam wdzięczna za brak pudła ale nauczona doświadczeniem z butami, które wysłali mi zupełnie inne niż mieli, otwierałam na miejscu.
zawsze jak jestem w Pullu to zastanawiam się czy któraś z dziewczyn odbierających paczki nie jest pullującą wizażanką może Cię kiedyś upulluje w Pullu
Stary 2013-03-04, 19:58   #2306
nataliap87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Burning Flame Pokaż wiadomość
Odebrałam dzisiaj zamówienie:
1) http://www.pullandbear.com/webapp/wc...OWĄ%2BBASKINKĄ miłość od pierwszego wejrzenia cuuuudna!
2) http://www.pullandbear.com/webapp/wc...KA%2BW%2BPASKI materiał trochę cienki, ale i tak mi się podoba
3) http://www.pullandbear.com/webapp/wc...BBOLEROBJACKET mam w obu kolorach, bordowy chyba zwracam, nad czarnym ciągle dumam
4) http://www.pullandbear.com/webapp/wc...OUREDBJEGGINGS wzięłam kolor TURKSUS. ŚR, śliczny kolor, taki letni i wiosenny zwykle noszę 34, tu mam 36, nie spadają, ale specjalnie ciasne też nie są, mam nadzieję, że się nie rozciągną, bo w 34 chyba nie wejde, nogawki wydają się być trochę za długie
5) http://www.pullandbear.com/webapp/wc...IBNABNOGAWKACH mam ten ciemniejszy kolor, chyba będą moje ulubione, mięciutkie, przyjemne i ładne, rozmiar 34, trochę ciasne, ale bardzo elastyczne, z czasem się dopasują
Mogłabyś zrobić fotke tych ciemnych jeansów.
Poluje na nie od tygodnia
nataliap87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 20:02   #2307
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze jak jestem w Pullu to zastanawiam się czy któraś z dziewczyn odbierających paczki nie jest pullującą wizażanką może Cię kiedyś upulluje w Pullu
ja tak samo, ale głupio mi do obcego człowieka zagadać: "no co tam fajnego upullowałaś?" więc tak się czaję po cichu jak dziś
pulluj, pulluj, chętnie spotkam kogoś jeszcze
tylko ja jestem niepozorna, rzadko odbieram na raz więcej niż 1, max. 2 paczuchy

Edytowane przez Szoszoszo
Czas edycji: 2013-03-04 o 20:07
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 20:02   #2308
Integral
Raczkowanie

Odebrałam dzisiaj spodnie z guzikami i wysokim stanem, całkiem fajnie się prezentują, chociaż jeden guzik z jednej strony ciągle mi się odpina I jeszcze workery z wywijaną cholewką, boskie są! Stopy wyglądają w nich zgrabnie i szczuplutko Wzięłam dwa kolory i teraz nie mogę się zdecydować, które zatrzymać
Integral jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 20:02   #2309
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingkong30 Pokaż wiadomość
moje zamówienia z czwartku są w drodze, a jeszcze popołudniu były w realizacji, sprawdź może i Twoje są już wysłane
Oo dzięki, spojrzałam na konto na stronie i rzeczywiście w drodze Zazwyczaj przysyłali maila więc mnie to zmyliło Uf, już się bałam że mi anulują skórkę i trenczyk
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 20:04   #2310
SuLoVa
Zakorzenienie

Cytat:
dostajesz smsy, że paczka została wysłana?
że mam do odbioru
SuLoVa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości