Scent Bar XLVIII - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-04, 19:23   #3121
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar XLVIII

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Kobieto, masz pomarańczowe długie, piękne włosy, to już jest zajefajny rozweselacz. A ciemna/butelkowa zieleń wygląda za☠☠☠iaszczo przy Twoim/naszym typie urody. No i ewentualnie odrobina starego złota w kąciku oka i na kawalku powieki, wymemłana z tą zielenią. Do reszty sie nie zmuszaj , jeśli nie lubisz.

Apropo brwi, ja używam tego - rudobrązowy, ale juz mi widać dno i szukam czegoś latwiej dostępnego

Najwarzniejsze,żebyś Ty się dobrze czula ze soba i sama sobie podobala.
Byle nie do tego stopnia co Linda

Mam to samo, dlatego nie robię zdjęć i sę nie oglądam. Jestem za☠☠☠iście niefotogeniczna i na fotach zawsze wychodzę jak jakaś dupa. Na żywo się lubię. No bez szału, ale lubie i sie sobie podobam.

A wcale nie. Pod warunkiem,ze przyjmujesz konstruktywną krytykę. I rozsądną. I nie ma czegoś takiego jak nieistniejaca atrakcyjność. Każdy ma jakieś atuty, tylko kwestia odpowiednio je podkreślić. A Ty masz syl. Juz samo to jest atrakcyjne.
1. zieleni czaaasami używam ale mam mikę kiepsko się trzymającą a nie chce mi się kombinować
2. ja szukam czegoś w kredce jednak bo cienie wszędzie mi się osypują
3. no właśnie, boję się, że już linduję
4. mnie przeraża, że może zdjęcia nie kłamio...
5. w sumie jak tak napisałaś to rzeczywiście...

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Potem podszedł on i mówi, że sprawdzimy, czy znieczulenie działa, włożył jakieś narzędzie do paszczy...
-Boli??
-Nie
-A tutaj??
-Tez nie
-To dobrze, już skończyłem

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
czerń się nigdy nie nudzi
ewentualnie zapodaję ją z innymi lubianymi kolorami: czerwienią, fioletem, granatem. Albo kontrastowo z białym
Poza tym mam tylko z połowę ciuchów w czerni, reszta w najróżniejszych kolorach, co mi akurat w ręce wpadło w sklepie: brązy, szare, niebieskie, beże, róże...
Co do Ciebie, to masz inny typ urody niż ja, nie wiem rude włosy to mi się z wiosną kojarzą, może poszukaj coś na ten temat?
Jakieś beże, zielenie, błękity, turkusy, ceglasta czerwień itp?
Nosisz co w ręce wpadnie bez większych rozkminek?
U mnie większość to czerń z małymi wyjątkami ale da radę przemycić jakiś kolor - tylko ja nie jestem na to gotowa
Wiosna to chyba jasnocera blondynka, ja jestem raczej latem robionym na jesień ale to bez większego znaczenia

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Red, a wg Ciebie kiedy miałaś lepszą figurę - teraz czy na tym zdjęciu co kiedyś wstawiałaś?
Tym piczońskim? Trochę lepszą ale raczej porównywalną.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:23   #3122
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
i chciałam się pochwalić że mam wreszcie utwór z Na dobre i na złe co go szukałam z rok temu albo i więcej a
za wytrwałość

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Szkocja zarezerwowana
pozdrów Nelsona

Cytat:
Jeszcze nie, dopiero wczoraj wieczorem wróciłam do Wwy.
Ale w sumie zaczęłam się zastanawiać, czy nie lepiej sobie kupić blender Dwie jogi i już bym miała taki rossmannowski
na rossmanowskie agd trzeba uważać - ostatnio przyjmowali zwroty niebezpiecznych suszarek
moja też długo nie pociągnęła, a była z innej serii

Cytat:
A oto sweter (i rozgwiazda ), ale nie wiem, czy uchwyciłam bling bling
świetny
Stary 2013-03-04, 19:23   #3123
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Melk zazdraszczam, to i moje marzenie pozwiedzać Szkocję
Dzięki
Moim marzeniem to w sumie nigdy nie było, ale i tak się cieszę
Za to za rok do mnie będzie należała decyzja, dokąd na wakacje i już wiem, że będzie Lizbona albo Skandynawia, bo to moje marzenia z kolei (przynajmniej z tych osiągalnych).

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
co do ciuchów nos to w czym sie dobrze czujesz i juz, za bardzo sie przejmujesz, z chaupy prawie nie wyłązisz a rozkminiasz o strojach i urodze jakbys z tego zyła conajmniej
Hehe, no właśnie
Red, Ty te kreacje sobie wyszykujesz do siedzenia w domu? Tzn. codziennie rano się stroisz, nawet jak wiesz, że nigdzie nie wychodzisz? Serio mnie to ciekawi, zero złośliwości.
Może bloga załóż i jak Ci dobrze pójdzie, to wtedy naprawdę będziesz mogła z tego żyć, nie wychodząc z domu
Zgadzam się z Polly, za bardzo się przejmujesz i skupiasz na wyglądzie.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:29   #3124
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

wogole nie wierze ze sabastiane albo en hiver moze sie nie podobac

Sebastiane ma irytująco wesołe rzępolenie na skrzypkach
En Hiver za mało mhroczne i ponure
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Nosisz co w ręce wpadnie bez większych rozkminek?
rozkminy, to ja robię, jak na castle party jadę
na co dzień otwieram szafe i łapię to, co pasuje do pogody i akurat pierwsze w oko wpadnie, byle czyste było zwykle dżinsy i jakiś sweter
edit: aha, chyba, że o pracę chodzi. To do biura dżinsy/spodnie z materiału, koszula jakaś, a na to sweter/kamizelka/żakiet, zależy od pory roku

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2013-03-04 o 19:36
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:31   #3125
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
stara dupa jestes a masz rozkminy jak 14 stka

co do ciuchów nos to w czym sie dobrze czujesz i juz, za bardzo sie przejmujesz, z chaupy prawie nie wyłązisz a rozkminiasz o strojach i urodze jakbys z tego zyła conajmniej

w dodatku jestes jak stary moher z tym swoim "co ludzie powiedzą"
niech se myslą co chcą! kogo to obchodzi?

No właśnie na starość się zastanawiam jak się wreszcie wylaszczyć a ciągle mi wychodzi gorzej niż było Bo chyba mam kryzys wieku średniego i nie chcę wyglądać jak zaniedbana kura w makijażu gimbusa.
Jak patrzę na stare foty to załamuję ręce jak mogłam się tak czesać czy ubierać i właśnie chcę to ulepszyć.

Cytat:
Red, Ty te kreacje sobie wyszykujesz do siedzenia w domu? Tzn. codziennie rano się stroisz, nawet jak wiesz, że nigdzie nie wychodzisz? Serio mnie to ciekawi, zero złośliwości.
Nieee, ja się na zapas do roboty namyślam, chodzi o kolory ale wymiany garderoby i tak nie planuję.
Po domu to w dresach i swetrze pomykam.
Zapewne za bardzo się skupiam ale dla mnie to ważne Dodatkowo przez to, że pracowałam z ludźmi i mię zawsze wygląd krępował, że się paczo i podśmiechuio.

Stary 2013-03-04, 19:35   #3126
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
bosh...kobito ad to i to potem o mamie

ja bym sie od razu odcieła typu-mamusi wiek tez nie słuzy lub cokolwiek , a smaa robisz z siebie taką sierote po której az kusi zeby sobie pojeździć

w dodatku jestes ładna i zgrabna i praestan pitolic bo nas tu wszystkie w kompleksy wpędzasz

ad czerni-to chodze w czerni, czasem ubieram czern i beż (tak jest teraz topowo ) czasem czern i czerwien,

jak czyje ze musze kolorowo to ubieram kolor-mam ze 2 ubrania zielone , ze 2 sliwkowe

i jakby mi ktos powiedziałze powinnam cos nosic to bym go lutnęła
Pogrubione ale
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:37   #3127
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

No właśnie na starość się zastanawiam jak się wreszcie wylaszczyć a ciągle mi wychodzi gorzej niż było Bo chyba mam kryzys wieku średniego i nie chcę wyglądać jak zaniedbana kura w makijażu gimbusa.
Jak patrzę na stare foty to załamuję ręce jak mogłam się tak czesać czy ubierać i właśnie chcę to ulepszyć.

Nieee, ja się na zapas do roboty namyślam, chodzi o kolory ale wymiany garderoby i tak nie planuję.
Zapewne za bardzo się skupiam ale dla mnie to ważne Dodatkowo przez to, że pracowałam z ludźmi i mię zawsze wygląd krępował, że się paczo i podśmiechuio.

ty serio bloga załóz, widac ze cie krecą przebieranki i focenie-moze cos z tego fajnego wyjsc, a moze i jakies profity w przyszłosci,
mysle ze to byłby biznas dla ciebie-i nie musialabys z domu wychodzic
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:40   #3128
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Moja rodzina jak mniemam

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

ad1. z moich obserwacji przeprowadzonych na rzeczonej polędwicy, wynika, że dorsz ma schap po całości dorsza
dzifna anatomia , ale skoro zjadliwe to niech bendzie
Cytat:
Mam doła
Se narzeknę jak Maja:
Pokazywałam wczoraj Kruszynce stare foty i na koniec podsumował, że za młodu miałam ładniejsze włosy bo gęste i blond (to po kiego wała stwierdzał, że woli rude?) a i tak najlepiej wyglądałam na focie w kapeluszu, no dzięki.
Dzisiaj oglądałam jakąś swoją aktualną fotkę, wchodzi matka i mówi, że o boże jak można mieć taką minę i że strasznie dziwnie wyglądam. No dzięki, a to było jedno z korzystniejszych zdjęć. To ja na to, że tak wyglądam przeca a ona "no tak, masz twarz jak szczur". Dooobra, wiem, nie trzeba mi tego ciągle przypominać!
Jeszcze mówi, że czytała gdzieś tam o tej pannie co od 11 lat nie obcinała włosów i mają już dwa metry po czym wyniknęła rozmowa:
ona: myślisz, że to możliwe?
ja: bo ja wiem, włosy rosną 1-2 cm na miesiąc...
o: twoje nie rosną
j: coś tam rosną
o: wcale nie rosną, od kilku lat masz takie same
No dzięki, jestem gruba, szczurowata i z ulizanymi włosami do ramion
A potem się dziwią, że mam kompleksy
ale skoro dajesz po sobie jeździć i każdemu wierzysz święcie , zamiast popatrzeć w lustro , a przynajmniej olać , to co się dziwisz

Cytat:
Mojej to chyba sprawia radość jak może mi dos...rać Nie wiem, zazdrosna, że ja o siebie jakoś tam dbam a ona już olała?
EDIT albo teksty, że po co się maluję jak jestem taka pryszczata, albo, że cud, że TŻ ode mnie nie uciekł skoro tak wyglądam
ii , to to loozik , na imprezie rodzinnej na której byłam , matka z córką o mało się nie zabiły , bo jedna podważyła kompetencje zawodowe drugiej i fogle całość imprezy była pod hasłem programu "Śmierć na żywo"
Cytat:
Dobre
Co do odgryzania to nie ma sensu bo wszak prawda to, obracam w żart.
Tylko mnie wkurza w takich momentach jak dzisiaj, kiedy mam zryw, chcę coś z sobą zrobić, wybrać kolory, zrobić sobie ładne brwi a ktoś celnym komentarzem uświadamia, że guzik mi to da.
No i rzeczywiście mi się odechciało, jedyne co osiągnę to kolejne 10 min stracone co rano przed lustrem na kunsztowniejszy makijaż szczurzej mordy.
nosz kurna , dziewczyno , pomyśl chwilę nie guzik , tylko będziesz zadowolona z siebie . I być może o to otoczeniu chodzi , żeby stale Cię trzymać w stanie zakompleksienia , bo jesteś posłuszniejsza , bezwolniejsza i łatwiejsza do zmanipulowania , skoro nie ośmielasz się mieć własnego zdania na swój własny temat , tylko słuchasz wszystkich naokoło a jak Ci powiedzą że wyglądasz jak zdechły magot to też uwierzysz , no Reeeedzia , pliiiiis kurde , jedna z najładniejszych dziewczyn , jakie kiedykolwiek widziałam , a jak potłuczona gada

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Proszę mi tu niczego nie imputować, gdyż jako tak jakby papież jestem już teraz tak jakby nieomylny
po pierwsze primo nic Ci nie amputuję , a po drugie primo tak jakby robi różnicę jak zostaniesz obran i na stolcu zasiądziesz , to ewętualnie spróbuję rozważyć możliwość bycia nieomylnym w pewnych sytuacjach
Cytat:

Ja też, czyli na czarno
ja takoż , cóż za bogactwo kolorystyczne w tem barze
Cytat:

Co macie na podłogach w przedpokoju? panele , terakotę, gres, marmur a może jeszcze co innego?
pcv przykryte linoleum we wzorek imitujący mozajkę z płyt marmuropodobnych oraz pcv sote przykryte wybiórczo kothowym futrem
Cytat:
bosh...kobito ad to i to potem o mamie

ja bym sie od razu odcieła typu-mamusi wiek tez nie słuzy lub cokolwiek , a smaa robisz z siebie taką sierote po której az kusi zeby sobie pojeździć

w dodatku jestes ładna i zgrabna i praestan pitolic bo nas tu wszystkie w kompleksy wpędzasz

ad czerni-to chodze w czerni, czasem ubieram czern i beż (tak jest teraz topowo ) czasem czern i czerwien,

jak czyje ze musze kolorowo to ubieram kolor-mam ze 2 ubrania zielone , ze 2 sliwkowe

i jakby mi ktos powiedziałze powinnam cos nosic to bym go lutnęła
lepiej bym tego nie ujęłła

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:44   #3129
Maja102
Zakorzenienie

45 Grave jest niezłe
bardziej punkowe niż mroczne i gothycko smętne, ale wpada w ucho
https://www.youtube.com/watch?v=a1dn1XKMR3s
Stary 2013-03-04, 19:44   #3130
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
To kiedy wracasz do tej roboty?
Stary 2013-03-04, 19:46   #3131
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Tym piczońskim? Trochę lepszą ale raczej porównywalną.
Wtedy czy teraz?

Cytat:
Dzięki
Moim marzeniem to w sumie nigdy nie było, ale i tak się cieszę
Za to za rok do mnie będzie należała decyzja, dokąd na wakacje i już wiem, że będzie Lizbona albo Skandynawia, bo to moje marzenia z kolei (przynajmniej z tych osiągalnych).
Też bym chciała

Cytat:

Ankieta dla Red !

A jakby Ci ktoś powiedział, że wtedy wyglądałaś lepiej niż teraz to byś pomyślała, że (tak ogólnie, nie chodzi o ubrania koniecznie ):

a) może ma racje?
b) zazdrości
c) nabija się, podśmiechuje
d) żart roku
e) naprawdę?

Cytat:
No i się wydało co pracownicy w US robią - paczają się na innych zamiast pracować i tylko podśmiechują

Stary 2013-03-04, 19:48   #3132
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Matko ale wy dużo piszecie ledwo nadrabiam!

Cytat:
Mam doła
Se narzeknę jak Maja:
(...) A potem się dziwią, że mam kompleksy

Moja Mam jedyne czym mnie "dołuje" to stwierdzeniem "garb ci rosnie" (jak krzywo siedzę). A poza tym ucina wszystkie moje narzekania stwierdzeniem ze jęczę jak stary tetryk.

Cytat:
Co macie na podłogach w przedpokoju? panele , terakotę, gres, marmur a może jeszcze co innego?
Dziwną terakote wygladajaca gładko ale pod dotykiem chropowatom

Cytat:
Szkocja zarezerwowana
Fantastycznie!

(Fcuk znów mi wcięło połowę cytatów )
------------------
I znów znikam bo P. sie rozchorował a on jak choruje to od razu go dopada "ciężki kaliber" (tzn. wysoka gorączka, buraczane gardło, zatkany nos i kaszel jak by miał sie płuc pozbyć).
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki

Edytowane przez Eenax
Czas edycji: 2013-03-04 o 19:50
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 19:49   #3133
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
45 Grave jest niezłe
bardziej punkowe niż mroczne i gothycko smętne, ale wpada w ucho
https://www.youtube.com/watch?v=a1dn1XKMR3s

supcio,supcio
maja gust ci sie wyrabia
Stary 2013-03-04, 19:53   #3134
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
ty serio bloga załóz, widac ze cie krecą przebieranki i focenie
Pod warunkiem, że nazwę go transblog bo na fotach wyglądam jak umalowany facet.

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ale skoro dajesz po sobie jeździć i każdemu wierzysz święcie , zamiast popatrzeć w lustro , a przynajmniej olać , to co się dziwisz

i fogle całość imprezy była pod hasłem programu "Śmierć na żywo"

a jak Ci powiedzą że wyglądasz jak zdechły magot
1. lustro jest jeszcze okrutniejsze!
2.
3.
No nie fię czy mają jakieś korzyści z czynienia mnie posłuszną tzn. czy to się przekłada. Może co najwyżej nie szlajam się za łobcymi chłopami.

Cytat:
To kiedy wracasz do tej roboty?
Nie mam pojęcia

Cytat:
Wtedy czy teraz?

Ankieta dla Red !
A jakby Ci ktoś powiedział, że wtedy wyglądałaś lepiej niż teraz to byś pomyślała, że (tak ogólnie, nie chodzi o ubrania koniecznie ):
a) może ma racje?
b) zazdrości
c) nabija się, podśmiechuje
d) żart roku
e) naprawdę?

No i się wydało co pracownicy w US robią - paczają się na innych zamiast pracować i tylko podśmiechują
1. wtedy (3 kg mniej )
2. odpowiedź f) słusznie prawi. Bo obiektywnie lepiej pomijając durną spódnicę.
3. no wiesz co Ależ skąd...

Stary 2013-03-04, 20:04   #3135
Polly_
grozi wypollizowaniem

fogle to bylimy w piatek na dniu otwartym w lokalnym gimnazjumie-obczaic co to za mordownie mamy jako gim rejonowy czy jak to sie tam nazywa.
no i moje dziecko okazało sie całkiem nienormalne-w kazdej sali musiało wszystko wyczytac, rozwiązac wszystko co dali, a co sie dało wziąc do chaupy, obadac eksponaty, pomęczyc nauczycielki, rozwiązac zadania z jezyka którego nie zna...spedzilismy tam ponad 2 godziny i wyszlismy jako ostatni

ale szkoła nas pozytywnie zaskoczyła-wystrojem, wyposazeniem i ambitnymi zadaniami jakie wykonuja uczniowie, moze nie bedzie tak źel jakby co

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

zapomnialam napisac:

melk-zajedwabisty sweterk!
Stary 2013-03-04, 20:09   #3136
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
zapomnialam napisac:

melk-zajedwabisty sweterk!
Dzięki, całe 16 zł w prowincjonalnym lumpeksie. Zatem mam w doopie Zary i niuluki!

Było? - burzliwa przeszłość Lindy
Stary 2013-03-04, 20:26   #3137
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

1. wtedy (3 kg mniej )
No patrz, a wyglądałaś "groobiej" (jeśli takiego słowa w ogóle można użyć w odniesieniu do Ciebie )

Cytat:
2. odpowiedź f) słusznie prawi. Bo obiektywnie lepiej pomijając durną spódnicę.
A miałam to napisać, ale stwierdziłam, że tę odp to na pewno pierwszą odrzucisz

Stary 2013-03-04, 20:42   #3138
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

Cytat:
A miałam to napisać, ale stwierdziłam, że tę odp to na pewno pierwszą odrzucisz
Ha, jestem w stanie czymś zaskoczyć

Stary 2013-03-04, 20:56   #3139
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Też czytasz niemodnepolki?

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 20:57   #3140
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Nie trza się puszczac na czarno !
Tylko trzeba uważac z tym wysokim poziomem, żeby na hrabinę nie wyjśc

Cytat:
Co Wy bierzecie że chce Wam sie tyle pisać? mi się nie kce :niee: nic

nicprzynajmniej jaaaaa tzn piję sok z pokrzywy
a propos Parabelko Ty nie masz kubków smakowych że ten sok soczkiem nazywasz?

Ja mam parkiet
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
To jak już będę obrzydliwie bogaty

Wy tam macie we bloku tzw. rzygowniki?
Życzę Ci tego z całego serducha
Rzygo co

Cytat:
-Boli??
-Nie
-A tutaj??
-Tez nie
-To dobrze, już skończyłem
Żeby borowanie takie było

Cytat:
Macham znad muffin niebiesko- (tj. jagodowo- z pozdrowieniami dla Polly )- kukurydzianych
O jakie smakowite wyszły, puścisz ze dwa mailem?
Cytat:
Hmm no to ja Ci powiem, że qrde nawet nie zdążyłam przeczytać tej oferty, bo już nieaktualna:

"Ups... Za późno! Ta oferta była tak atrakcyjna, że jest już nieaktualna. Sprawdź inne podobne ogłoszenia w swojej okolicy "
Siet a już chciałam z TZtem pogadać czy wysyłać tam ofertę
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ja takoż , cóż za bogactwo kolorystyczne w tem barze
No wiesz, są różne odcienie
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
I znów znikam bo P. sie rozchorował a on jak choruje to od razu go dopada "ciężki kaliber" (tzn. wysoka gorączka, buraczane gardło, zatkany nos i kaszel jak by miał sie płuc pozbyć).
a P to kto?
Cytat:
nie było, jak Ty takie perełki wygrzebujesz?

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 20:57   #3141
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Też czytasz niemodnepolki?
czytuję, tak
Stary 2013-03-04, 21:00   #3142
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Linda jest znana w blogosferze
Cytat:
czytuję, tak
Bo ja rano ten link tam znalazłam, ale nie miałam czasu przeczytać.

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2013-03-04, 21:00   #3143
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
hehe, też się zastanawiam, jak ludzie takie rzeczy znajdują
Stary 2013-03-04, 21:10   #3144
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
hehe, też się zastanawiam, jak ludzie takie rzeczy znajdują
Ja nie umiemno ale też się nie staram znaleźć

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 21:13   #3145
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Czy tam Ewusia nie pojechała? klik

Stary 2013-03-04, 21:51   #3146
justynaneyman
Zakorzenienie

Wpadam, żeby się pochwalić - możecie gratulować
Otóż - Drzewo malowane do Scenta i wczorajsza Kobieta bez Naszyjnika - sprzedane!!!
znaczy, bedą na wystawie, ale potem idą do klientki

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 21:51   #3147
Murszafka
To ja :)

Nadal nie mam skanera, więc jakoś dośc podła... Ale widzi tu ktoś konia?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Mały.jpg (66,0 KB, 21 załadowań)

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 21:53   #3148
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Wpadam, żeby się pochwalić - możecie gratulować
Otóż - Drzewo malowane do Scenta i wczorajsza Kobieta bez Naszyjnika - sprzedane!!!
znaczy, bedą na wystawie, ale potem idą do klientki
Super, gratulacje!!

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 22:03   #3149
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Pod warunkiem, że nazwę go transblog bo na fotach wyglądam jak umalowany facet.
mówisz?

wszystko przez to, że na wizażu siedzisz, a nie odwiedzasz najsłuszniejszej wyroczni stylu
a tam są wszystkie odpowiedzi:

jak ożywić czarną marynarkę

można też stanąć obok mocnego akcentu kolorystycznego

jak malować oko

dead or alive

jakbym poleciała za te sznurki, to

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Czy tam Ewusia nie pojechała? klik
Stary 2013-03-04, 22:08   #3150
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Nadal nie mam skanera, więc jakoś dośc podła... Ale widzi tu ktoś konia?
Ja widzę super!!

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości