|
|
#3121 | |||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
![]() 2. ja szukam czegoś w kredce jednak bo cienie wszędzie mi się osypują 3. no właśnie, boję się, że już linduję ![]() 4. mnie przeraża, że może zdjęcia nie kłamio... 5. w sumie jak tak napisałaś to rzeczywiście... ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie większość to czerń z małymi wyjątkami ale da radę przemycić jakiś kolor - tylko ja nie jestem na to gotowa ![]() Wiosna to chyba jasnocera blondynka, ja jestem raczej latem robionym na jesień ale to bez większego znaczenia ![]() Tym piczońskim? Trochę lepszą ale raczej porównywalną. |
|||
|
|
|
#3122 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wytrwałośćpozdrów Nelsona ![]() Cytat:
moja też długo nie pociągnęła, a była z innej serii Cytat:
|
|
#3123 | |
|
BAN stały
|
Dzięki
![]() Moim marzeniem to w sumie nigdy nie było, ale i tak się cieszę ![]() Za to za rok do mnie będzie należała decyzja, dokąd na wakacje i już wiem, że będzie Lizbona albo Skandynawia, bo to moje marzenia z kolei (przynajmniej z tych osiągalnych). Cytat:
![]() Red, Ty te kreacje sobie wyszykujesz do siedzenia w domu? Tzn. codziennie rano się stroisz, nawet jak wiesz, że nigdzie nie wychodzisz? Serio mnie to ciekawi, zero złośliwości. Może bloga załóż i jak Ci dobrze pójdzie, to wtedy naprawdę będziesz mogła z tego żyć, nie wychodząc z domu ![]() Zgadzam się z Polly, za bardzo się przejmujesz i skupiasz na wyglądzie. |
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Sebastiane ma irytująco wesołe rzępolenie na skrzypkach
![]() En Hiver za mało mhroczne i ponure ![]() rozkminy, to ja robię, jak na castle party jadę ![]() na co dzień otwieram szafe i łapię to, co pasuje do pogody i akurat pierwsze w oko wpadnie, byle czyste było zwykle dżinsy i jakiś sweteredit: aha, chyba, że o pracę chodzi. To do biura dżinsy/spodnie z materiału, koszula jakaś, a na to sweter/kamizelka/żakiet, zależy od pory roku
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-03-04 o 19:36 |
|
|
|
#3125 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
No właśnie na starość się zastanawiam jak się wreszcie wylaszczyć a ciągle mi wychodzi gorzej niż było Bo chyba mam kryzys wieku średniego i nie chcę wyglądać jak zaniedbana kura w makijażu gimbusa.Jak patrzę na stare foty to załamuję ręce jak mogłam się tak czesać czy ubierać i właśnie chcę to ulepszyć. Cytat:
Po domu to w dresach i swetrze pomykam. Zapewne za bardzo się skupiam ale dla mnie to ważne Dodatkowo przez to, że pracowałam z ludźmi i mię zawsze wygląd krępował, że się paczo i podśmiechuio.
|
||
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3127 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ty serio bloga załóz, widac ze cie krecą przebieranki i focenie-moze cos z tego fajnego wyjsc, a moze i jakies profity w przyszłosci, mysle ze to byłby biznas dla ciebie-i nie musialabys z domu wychodzic
|
|
|
#3128 | |||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i fogle całość imprezy była pod hasłem programu "Śmierć na żywo" Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja takoż , cóż za bogactwo kolorystyczne w tem barze Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
45 Grave jest niezłe
![]() bardziej punkowe niż mroczne i gothycko smętne, ale wpada w ucho ![]() https://www.youtube.com/watch?v=a1dn1XKMR3s
|
#3130 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wtedy czy teraz?
Cytat:
Cytat:
![]() A jakby Ci ktoś powiedział, że wtedy wyglądałaś lepiej niż teraz to byś pomyślała, że (tak ogólnie, nie chodzi o ubrania koniecznie ):a) może ma racje? ![]() b) zazdrości c) nabija się, podśmiechuje d) żart roku ![]() e) naprawdę? ![]() ![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Matko ale wy dużo piszecie ledwo nadrabiam!
Cytat:
Moja Mam jedyne czym mnie "dołuje" to stwierdzeniem "garb ci rosnie" (jak krzywo siedzę). A poza tym ucina wszystkie moje narzekania stwierdzeniem ze jęczę jak stary tetryk. Cytat:
![]() Fantastycznie! (Fcuk znów mi wcięło połowę cytatów )------------------ I znów znikam bo P. sie rozchorował a on jak choruje to od razu go dopada "ciężki kaliber" (tzn. wysoka gorączka, buraczane gardło, zatkany nos i kaszel jak by miał sie płuc pozbyć).
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2013-03-04 o 19:50 |
||
|
|
|
#3133 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
supcio,supcio maja gust ci sie wyrabia
|
|
|
#3134 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. 3. No nie fię czy mają jakieś korzyści z czynienia mnie posłuszną tzn. czy to się przekłada. Może co najwyżej nie szlajam się za łobcymi chłopami. Nie mam pojęcia ![]() Cytat:
)2. odpowiedź f) słusznie prawi. Bo obiektywnie lepiej pomijając durną spódnicę. 3. no wiesz co |
||
|
|
|
#3135 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fogle to bylimy w piatek na dniu otwartym w lokalnym gimnazjumie-obczaic co to za mordownie mamy jako gim rejonowy czy jak to sie tam nazywa.
no i moje dziecko okazało sie całkiem nienormalne-w kazdej sali musiało wszystko wyczytac, rozwiązac wszystko co dali, a co sie dało wziąc do chaupy, obadac eksponaty, pomęczyc nauczycielki, rozwiązac zadania z jezyka którego nie zna...spedzilismy tam ponad 2 godziny i wyszlismy jako ostatni ![]() ale szkoła nas pozytywnie zaskoczyła-wystrojem, wyposazeniem i ambitnymi zadaniami jakie wykonuja uczniowie, moze nie bedzie tak źel jakby co ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- zapomnialam napisac: melk-zajedwabisty sweterk!
|
|
#3136 |
|
BAN stały
|
Dzięki, całe 16 zł w prowincjonalnym lumpeksie. Zatem mam w doopie Zary i niuluki!
![]() Było? - burzliwa przeszłość Lindy |
|
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
No patrz, a wyglądałaś "groobiej"
(jeśli takiego słowa w ogóle można użyć w odniesieniu do Ciebie Cytat:
|
|
|
|
#3138 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3139 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3140 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przynajmniej ja aaaa tzn piję sok z pokrzywy![]() a propos Parabelko Ty nie masz kubków smakowych że ten sok soczkiem nazywasz? Ja mam parkiet Cytat:
![]() Rzygo co ![]() Żeby borowanie takie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No wiesz, są różne odcienie Cytat:
Cytat:
|
|
#3141 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3142 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Linda jest znana w blogosferze
![]() Bo ja rano ten link tam znalazłam, ale nie miałam czasu przeczytać.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3143 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie umiem
|
#3145 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czy tam Ewusia nie pojechała?
klik
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam, żeby się pochwalić - możecie gratulować
![]() Otóż - Drzewo malowane do Scenta i wczorajsza Kobieta bez Naszyjnika - sprzedane!!! znaczy, bedą na wystawie, ale potem idą do klientki
|
#3147 |
|
To ja :)
|
Nadal nie mam skanera, więc jakoś dośc podła... Ale widzi tu ktoś konia?
|
#3148 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#3149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystko przez to, że na wizażu siedzisz, a nie odwiedzasz najsłuszniejszej wyroczni stylu a tam są wszystkie odpowiedzi: jak ożywić czarną marynarkę można też stanąć obok mocnego akcentu kolorystycznego jak malować oko ![]() dead or alive ![]() jakbym poleciała za te sznurki, to Cytat:
|
|
#3150 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

za wytrwałość

Bo chyba mam kryzys wieku średniego i nie chcę wyglądać jak zaniedbana kura w makijażu gimbusa.
Dodatkowo przez to, że pracowałam z ludźmi i mię zawsze wygląd krępował, że się paczo i podśmiechuio.