|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.
|
|
|
|
#4892 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- uwierz niedowiarku ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Ja zmykam do łóżka do mojego chorego TŻ Spokojnej nocy życzę
|
|||
|
|
|
#4893 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Arenika - trzymam kciuki! Magalska - wow, ale zmiany! i jakie pozytywne ... Cytat:
fajna wiadomośćCytat:
uszy do góry! i pamiętaj jest nas tutaj więcej i niektóre starają się długo dłużejCytat:
mój tż miał kiedyś shih tzu Cytat:
widzę, że mamy identyczne spojrzenie na te sprawy...jest jeszcze jedno wyjście, jak ktoś chce psa z hodowli to może taniej kupić tzw PET-a, czyli taki który przez np głupią plamkę innego koloru na sierści nie będzie dopuszczony do dalszego rozpłodu, a ta plamka nie będzie nikomu w niczym przeszkadzać
|
|||||
|
|
|
#4894 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie zmuszam, nie namawiam ale jak coś to zapraszam, narazie mało nas tam jest więc i wejść w "rytm" łatwiej a fajnie będzie zs kilka m-cy albo i tygodni poradzić się w czymś kobiet z podobnym terminem
|
|
|
|
|
#4895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4896 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Kochane
![]() U mnie od samego rana świeci cuuudne słoneczko Jakiś czas temu mąż kupił gofrownicę, moja prośba jest następująca: Czy któraś z was ma sprawdzony przepis na kruche gofry"? Przetestowaliśmy kilka przepisów z neta ale wychodziły nam takie "gumioki" Będę wdzięczna za pomoc Pozdrawiam i życzę udanego dniaP.S Któraś z dziewczyn jesli się nie mylę prowadzi bloga kulinarnego, tylko nie pamiętam nick'u
|
|
|
|
#4897 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() ale dużo wczoraj napisałyście gratuluję tym wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki za te, do których @ jeszcze nie przyszła ![]() Izetka, God of War - dziękuję za pocieszenie, nie czuję się jak jakiś odmieniec i tak czuję się bardzo dobrze, nie mam żadnych objawów związanych z nadoczynnością (bo do niej mam bliżej)...poczekam co powie lekarz, a w razie "w" mam już namiar na endokrynologa od kumpeli, która miała problemy i jej wyregulował przed ciążą ![]() poza tym, weekend i wczorajszy dzień przeznaczyłam na chwilę przemyślenia i chciałam Wam napisać, że muszę na jakiś czas przystopować ze staraniami, nie oznacza to że wrócę do zabezpieczania się, ale uznałam, że to nie jest najlepszy czas......powodem jest moja szkoła, wiem że może Wam się to wydać śmieszne, ale ja znam siebie, wiem jak mój organizm zareagował przed obroną licencjata, miałam gorączkę 39st.C, wymioty i zawroty głowy.....przy mgr będzie tak samo i nie chce narażać swojego organizmu i bobaska na takie przeżycia.....poza tym uważam, że jestem za mało wyluzowana i za bardzo się stresuję p.s. pozostaję przy mierzeniu temperatury i obserwacjach, bo mnie to zaciekawiło a testy owulacyjne wyrzuciłam do kosza
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
#4898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
didi ale chyba zostaniesz z nami?
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
|
#4899 |
|
Raczkowanie
|
Magalska jasne, że zostanę
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
#4900 |
|
Raczkowanie
|
Didi, sama wiesz co dla Ciebie jest najlepsze więc nie ma co tu rozstrząsać tematu, życzę Ci żebyś szybciutko się obroniła i mogła znowu spokojnie myśleć o potomku
no i zostań z nami ! Magalska ![]() resztę naszych zafasolkowanych także zapraszam na wątek listopadowo-grudniowy ! (znajdziecie na poczekalni)
Edytowane przez kasiunka8998 Czas edycji: 2013-03-05 o 08:39 |
|
|
|
#4901 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
witam dziewczyny )didi : mi troszke szkoda, ale rozumiem Twoja decyzje ![]() mam nadzieje ze zaraz po obronie pojawi sie upragniona fasolka! ja dzis poszlam na ths z rana bo tyle o tym pisalyscie generalnie czuje sie dobrze i nie mam obawow nad/niedoczynnoscci i mam nadzieje ze wynik to potwierdzi a teraz "poranna" kawa |
|
|
|
|
#4902 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ale pogoda dzisiaj u nas aż sama gębka się cieszy ja w końcu się wyspałam ![]() Didi-Rozumiem Cie bardzo dobrze i myślę, że może takie chwilowe przystopowanie pomoże Ci w wyluzowaniu przy staraniach później... ![]() Kasia-a ja Was tam podczytuje więc będę na bieżąco co u Ciebie więcej bo tam trochę inne tematy niż tutaj![]() Ewann-daj znac jak wyniki ja chyba w piątek pójdę sobie zrobię jakies podstawowe tak dla świętego spokoju...
|
#4903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez je podgladam:P popoludniu mam odebrac wynik to napisze.
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Zadomowienie
|
a tak w ogóle apropos tematu staraczkowego...dzisiaj u mnie 9dc
wczoraj zaczęłam ten miły czas miłym przytulaniem i powiem Wam tak szczerze, że już mi ten szał, że już teraz chce byc w ciąży minął...wielkie ciśnienie minęło....będziemy się starac ale na spokojnie...co ma byc to będzie...ja natury nie zmienię...może mamy trochę na Dzidziusia poczekac...już nawet zapomnialam w którym dniu cyklu jestem, wczoraj coś mnie tknęło i zajrzałam do swojego kalendarzyka a tam już 8dc...
|
#4905 |
|
Raczkowanie
|
Izetka, Ewannnapewno niedługo nie tylko będziecie podglądać ale także udzielać sie !
![]() u nas też dziś takie słońce że aż żal w pracy siedzieć. Ale jeszcze tylko 3 godz
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę chociaż ja tak z perspektywy czasu jakbym teraz była w ciąży chyba powiedziałabym dopiero ok 3 miesiaca... wiecie u mnie inna sytuacja była i przy następnej ciąży będę w stresie, żeby się nie powtórzyło to samo.
|
|
#4907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() witam słonecznie
|
|
#4908 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no ja mam nadzieję, że jeszcze któraś z Nas się tam załapie do Was Kasiu![]() ![]()
|
|
#4909 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() a kiedy masz obronę? ja jakoś na lajcie do swoich obron podchodziłam, nie to co przy staraniach ![]() swoją drogą ja się poważnie zastanawiam nad opuszczeniem forum na jakiś czas, bo to mnie nakręca maksymalnie...
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Chyba opuszczę wasz wątek, nie będę wam tu zaśmiecać swoimi postami bo w sumie nie jestem osobą starającą się tak jak wy. Przede mną jeszcze długa droga. Miło się was podczytuje życzę wam wszystkiego dobrego, zdrowych bobasków
|
|
#4911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jakoś raźniej będzie z "naszymi" wątkowymi dziewczynami napewno niejedna z Was się na ten wątek "załapie"! ![]() Izetka rodzicom powiedziec i chcę i muszę. Pracuję w ich sklepie w którym mamy hurt i czasami trzeba się nanosić swoje więc wolę żeby wiedzieli i nawet głupie noszenie zostawili komuś innemu No i powiedzialam już przyjaciółce bo nie mogłam kłamać jej w twarz, że nagle rzuciłam palenie i nie wypije winka na spotkaniu z nią. A że widujemy się z naszymi facetami we 4 bardzo często to i tak nie ukryłabym tego długo
|
|
|
|
|
#4912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyny jak może dołaczymy tam w przyszłym cyklu to będziemy na bierząco
|
|
#4913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli Ci się tutaj podoba oczywiście
|
|
#4914 |
|
Zadomowienie
|
a tak wogóle to w nocy wymiotowałam po tym bromergonie, ale myślę że tylko dlatego iż wzięłam sobie na pusty żoładek
bo niby ograniczam jedzenie i kolację a biorę o 21, a o północy myślałamże zejdę z tego świataw niedzielę brałam tą samą dawkę i było ok, dziś sprawdzę narazie nie zwiększam dawki.
|
#4915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to co napisałam tyczy się tylko do mnie bo co swoje przeszłam, więc tylko dlatego tak napisałam. A Tobie mogę tylko życzyc wspaniałych reakcji najbliższych i zdrowo rozwijającej się ciąży
|
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
ewann, a czemu Ci szkoda? przecież jesteśmy na bieżąco
ja za Was bardzo mocno trzymam kciuki sama widzisz po ovufriend ile tam dziewczyny starają się miesięcy....także działajcie szybko ![]() ja dla poprawy humoru już przeglądam allegro wypłata do końca tygodnia więc będę mogła sobie kupić różnych głupotek zrobiłam sobie wczoraj włosy taką ampułką maską z gliss kura, ale mam mięciutkie kłaki
|
|
|
#4917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
Jaka piękna pogoda, a ja w pracy Zapraszam nad morze![]() Co do psiaków, ja mam od stycznia br golden retrievera, bez rodowodu. Uratowaliśmy naszą sunię orzed schroniskiem, bo był to nietrafiony gwiazdkowy prezent..... To była jedna z najlepszych decyzji w tym roku
|
|
|
|
#4919 |
|
Raczkowanie
|
oj to chyba to wiosenne słońce tak wpływa na chęć na zakupki bo i ja mam chęć na nowy lżejszy ciuszek
) i tak bardzo chciałabym już w baleriny wskoczyć zamiast kozaków
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.

czyli Tobie się udało w 3cs?

nie zmuszam, nie namawiam ale jak coś to zapraszam, narazie mało nas tam jest więc i wejść w "rytm" łatwiej 

25.08.2012r.

bo niby ograniczam jedzenie i kolację a biorę o 21, a o północy myślałamże zejdę z tego świata