O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r. - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-04, 22:00   #4891
madziara699
Raczkowanie

Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze czyli Tobie się udało w 3cs?
Tak, choć i tak nie mogę uwierzyć
madziara699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 22:47   #4892
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minimini333 Pokaż wiadomość
jak @ nie przyjdzie to może w środę zatestuje-będzie to 31 dc
średnio cykle mam 28-29
oby się udało

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez madziara699 Pokaż wiadomość
Tak, choć i tak nie mogę uwierzyć
uwierz niedowiarku

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez BabySmile87 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Mam nadzieję, że mnie nie zapomniałyście Zrobiłam sobie krótką przerwę od wizazu, bo za bardzo się wkręciłam w temat ciąży i stwierdziłam, że wrzucam na luz i nie zawracam sobie na razie tym głowy. Przez weekend nadrobiłam, to co od tamtej pory napisałyście. Gratuluję serdecznie dziewczynom, którym się udało i witam wszystkie nowe.
Ja jestem teraz w 21 dc i wydaje mi się że mogę być w ciąży. Nie wierzyłam, że w tym cyklu się uda, ale od 5-6 dni mam coraz bardziej wrażliwe, bolące piersi i sutki. Nigdy wcześniej czegoś takiego u siebie nie obserwowałam, więc teraz siedzę jak na szpilkach i czekam do niedzieli, żeby zrobić test. Obiecuję się od teraz regularnie odzywać

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczynyNawet nie wiecie jak się cieszę

Magalska nowy etap zaczynacie fasolka, zmiana miejsca zamieszkania super

Do ginekologa zabrałam mamę( prosto z pracy) żeby przypilnowała mi synka bo nie miałam z kim go zostawić czekali pod drzwiami. Wyszłam i pyta czy wszystko ok, odpowiedziałam, że w najlepszym porządku. Po chwili mówię do niej, że rodzina nam sie powiększyła , żebyście zobaczyły jej minę ona jak to o co chodzi taka zdziwiona na co ja, że u tz siostra cioteczna wczoraj urodziła
Jak mogłaś tak mamusie w konia załadować ? Już sobie wyobrażam jej oczy

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Ja zmykam do łóżka do mojego chorego TŻ
Spokojnej nocy życzę
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 22:49   #4893
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara699 Pokaż wiadomość
Witam
Słuchajcie, bo nie wytrzymam, zatestowałam dziś razem z dziewczynami no i mam słabą kreseczkę , ale nie trzeba się jakoś specjalnie przyglądać, by ją dostrzec, po prostu jest jasna . Tak bardzo się cieszę
gratulacje, kurcze ale się mnożycie dziewczynki hahah

Arenika - trzymam kciuki!

Magalska - wow, ale zmiany! i jakie pozytywne ...

Cytat:
Dziewuszki, ja po wizycie u ginekologa torbiele się wchłonęły więc jestem bardzo zadowolona

Mamazuzi Głowa do góry na nas wszystkie przyjdzie czas

Ewelika współczuje tego czekania na autobus, ale chyba nie stałaś na przystanku przez 2h...
bardzo się cieszę razem z tobą fajna wiadomość

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Ciekawe ile będzie tych następnych razów
Ja nie umiem tak jak Wy podejśc do tego Może gdyby @ przyszła już bym myślała o następnym cyklu ale nie dość że się nie udało nie wiadomo kiedy przyjdzie i tak się wszystko odwleka Bo do tego wszystkiego się łudzę że może jeszcze jest szansa Ale z drugiej strony wiem że nie ma Nawet nie chcę żeby M mnie przytulał

Minimini jak u ciebie?
skup się na razie na córeczce, bo takim myśleniem to sobie na pewno nie pomożesz moja droga uszy do góry! i pamiętaj jest nas tutaj więcej i niektóre starają się długo dłużej

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Moj tż to do razu zapowiedział że psa nie chce, bo nie będzie z nim na dwór wychodził. Z kotem łatwiej wiadomo na dwór wychodzić nie trzeba
Gdybym nie mieszkała na 4 piętrze postawiła bym na yorka lub shih tzu Miałam już pieska
ja tam wolę psy z prawdziwego zdarzenia, a nie miotły albo mopy do podłogi hihihhii
mój tż miał kiedyś shih tzu

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
błagam Was dziewczyny, nie kupujcie psów z niesprawdzoznych miejsc, "rasowych" ale bez rodowodu... Te psy nie są rasowe, nie mają metryki ani rodowodu. W większości tak słodko wygląda to tylko na zdjęciach. A są to pseudohodowle, w których psy trzymane są w skandalicznych warunkach, w klatkach, trzymane tylko do rozrodu, suki eksploatowane ile tylko się da...

Jestem wolontariuszką w schronisku od wielu lat, działam na rzecz zwierząt i to co widziałam w pseudohowlach właśnie takich przerasta najśmielsze oczekiwania... Na zdjęciu to one wyglądają uroczo, ale ludzie rozmnażający psy z reguły nastawieni są tylko na zysk, pies to dla nich łatwy pieniądz. Szczenięta mają często wrodzone wady genetyczne, choroby, ponieważ suka i pies śą kojarzone przypadkowo, zaniedbane... Uwierzcie mi, to tylko tak pięknie wygląda.

Za niewiele większe pieniążki można znaleźć psa z prawdziwej hodowli zarejestrowanej w Związku Kynologicznym bądź za przysłowiową złotówkę - w schronisku, gdzie można znaleźć prawdziwego przyjaciela.
a miałam o tym pisać widzę, że mamy identyczne spojrzenie na te sprawy...
jest jeszcze jedno wyjście, jak ktoś chce psa z hodowli to może taniej kupić tzw PET-a, czyli taki który przez np głupią plamkę innego koloru na sierści nie będzie dopuszczony do dalszego rozpłodu, a ta plamka nie będzie nikomu w niczym przeszkadzać
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 07:26   #4894
kasiunka8998
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość

Co do piersi to dalej masakrycznie bolą, ale już się do tego przyzwyczaiłam jeśli chodzi o termin porodu to 19.10 więc nie wiem czy mogę do Was dołączyć, musiałabym być pierwszą rodzącą :P
oj tam oj tam, trele_morele też wczoraj dołączyła mimo że też ma wcześniejszy termin nie zmuszam, nie namawiam ale jak coś to zapraszam, narazie mało nas tam jest więc i wejść w "rytm" łatwiej a fajnie będzie zs kilka m-cy albo i tygodni poradzić się w czymś kobiet z podobnym terminem
kasiunka8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 07:30   #4895
Aldrin
Zakorzenienie

Cześć
Cytat:
Dzieki dziewczynyNawet nie wiecie jak się cieszę

Magalska nowy etap zaczynacie fasolka, zmiana miejsca zamieszkania super

Do ginekologa zabrałam mamę( prosto z pracy) żeby przypilnowała mi synka bo nie miałam z kim go zostawić czekali pod drzwiami. Wyszłam i pyta czy wszystko ok, odpowiedziałam, że w najlepszym porządku. Po chwili mówię do niej, że rodzina nam sie powiększyła , żebyście zobaczyły jej minę ona jak to o co chodzi taka zdziwiona na co ja, że u tz siostra cioteczna wczoraj urodziła
ale żartowniś z Ciebie

Cytat:
Napisane przez BabySmile87 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Mam nadzieję, że mnie nie zapomniałyście Zrobiłam sobie krótką przerwę od wizazu, bo za bardzo się wkręciłam w temat ciąży i stwierdziłam, że wrzucam na luz i nie zawracam sobie na razie tym głowy. Przez weekend nadrobiłam, to co od tamtej pory napisałyście. Gratuluję serdecznie dziewczynom, którym się udało i witam wszystkie nowe.
Ja jestem teraz w 21 dc i wydaje mi się że mogę być w ciąży. Nie wierzyłam, że w tym cyklu się uda, ale od 5-6 dni mam coraz bardziej wrażliwe, bolące piersi i sutki. Nigdy wcześniej czegoś takiego u siebie nie obserwowałam, więc teraz siedzę jak na szpilkach i czekam do niedzieli, żeby zrobić test. Obiecuję się od teraz regularnie odzywać
hej fajnie, że wróciłaś i trzymamy kciuki za 2 kreseczki
Stary 2013-03-05, 07:56   #4896
czarownica_21
Raczkowanie

Dzień dobry Kochane U mnie od samego rana świeci cuuudne słoneczko Jakiś czas temu mąż kupił gofrownicę, moja prośba jest następująca: Czy któraś z was ma sprawdzony przepis na kruche gofry"? Przetestowaliśmy kilka przepisów z neta ale wychodziły nam takie "gumioki" Będę wdzięczna za pomoc Pozdrawiam i życzę udanego dnia
P.S Któraś z dziewczyn jesli się nie mylę prowadzi bloga kulinarnego, tylko nie pamiętam nick'u
czarownica_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 08:13   #4897
didi610
Raczkowanie

Hej kobietki

ale dużo wczoraj napisałyście

gratuluję tym wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki za te, do których @ jeszcze nie przyszła

Izetka, God of War - dziękuję za pocieszenie, nie czuję się jak jakiś odmieniec i tak czuję się bardzo dobrze, nie mam żadnych objawów związanych z nadoczynnością (bo do niej mam bliżej)...poczekam co powie lekarz, a w razie "w" mam już namiar na endokrynologa od kumpeli, która miała problemy i jej wyregulował przed ciążą

poza tym, weekend i wczorajszy dzień przeznaczyłam na chwilę przemyślenia i chciałam Wam napisać, że muszę na jakiś czas przystopować ze staraniami, nie oznacza to że wrócę do zabezpieczania się, ale uznałam, że to nie jest najlepszy czas......powodem jest moja szkoła, wiem że może Wam się to wydać śmieszne, ale ja znam siebie, wiem jak mój organizm zareagował przed obroną licencjata, miałam gorączkę 39st.C, wymioty i zawroty głowy.....przy mgr będzie tak samo i nie chce narażać swojego organizmu i bobaska na takie przeżycia.....poza tym uważam, że jestem za mało wyluzowana i za bardzo się stresuję
p.s. pozostaję przy mierzeniu temperatury i obserwacjach, bo mnie to zaciekawiło a testy owulacyjne wyrzuciłam do kosza

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
didi610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 08:23   #4898
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:
Napisane przez kasiunka8998 Pokaż wiadomość
oj tam oj tam, trele_morele też wczoraj dołączyła mimo że też ma wcześniejszy termin nie zmuszam, nie namawiam ale jak coś to zapraszam, narazie mało nas tam jest więc i wejść w "rytm" łatwiej a fajnie będzie zs kilka m-cy albo i tygodni poradzić się w czymś kobiet z podobnym terminem
Ok, przekonałaś mnie

didi ale chyba zostaniesz z nami?

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 08:33   #4899
didi610
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Ok, przekonałaś mnie

didi ale chyba zostaniesz z nami?
Magalska jasne, że zostanę

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
Stary 2013-03-05, 08:38   #4900
kasiunka8998
Raczkowanie

Didi, sama wiesz co dla Ciebie jest najlepsze więc nie ma co tu rozstrząsać tematu, życzę Ci żebyś szybciutko się obroniła i mogła znowu spokojnie myśleć o potomku no i zostań z nami !

Magalska
resztę naszych zafasolkowanych także zapraszam na wątek listopadowo-grudniowy ! (znajdziecie na poczekalni)

Edytowane przez kasiunka8998
Czas edycji: 2013-03-05 o 08:39
Stary 2013-03-05, 09:43   #4901
ewann84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez didi610 Pokaż wiadomość
Hej kobietki

gratuluję tym wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki za te, do których @ jeszcze nie przyszła

Izetka, God of War - dziękuję za pocieszenie, nie czuję się jak jakiś odmieniec i tak czuję się bardzo dobrze, nie mam żadnych objawów związanych z nadoczynnością (bo do niej mam bliżej)...poczekam co powie lekarz, a w razie "w" mam już namiar na endokrynologa od kumpeli, która miała problemy i jej wyregulował przed ciążą

poza tym, weekend i wczorajszy dzień przeznaczyłam na chwilę przemyślenia i chciałam Wam napisać, że muszę na jakiś czas przystopować ze staraniami, nie oznacza to że wrócę do zabezpieczania się, ale uznałam, że to nie jest najlepszy czas......powodem jest moja szkoła, wiem że może Wam się to wydać śmieszne, ale ja znam siebie, wiem jak mój organizm zareagował przed obroną licencjata, miałam gorączkę 39st.C, wymioty i zawroty głowy.....przy mgr będzie tak samo i nie chce narażać swojego organizmu i bobaska na takie przeżycia.....poza tym uważam, że jestem za mało wyluzowana i za bardzo się stresuję
p.s. pozostaję przy mierzeniu temperatury i obserwacjach, bo mnie to zaciekawiło a testy owulacyjne wyrzuciłam do kosza

witam dziewczyny )

didi : mi troszke szkoda, ale rozumiem Twoja decyzje

mam nadzieje ze zaraz po obronie pojawi sie upragniona fasolka!

ja dzis poszlam na ths z rana bo tyle o tym pisalyscie
generalnie czuje sie dobrze i nie mam obawow nad/niedoczynnoscci i mam nadzieje ze wynik to potwierdzi

a teraz "poranna" kawa
ewann84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 09:53   #4902
Izetka_
Zadomowienie

Dzień dobry
Ale pogoda dzisiaj u nasaż sama gębka się cieszyja w końcu się wyspałam
Didi-Rozumiem Cie bardzo dobrze i myślę, że może takie chwilowe przystopowanie pomoże Ci w wyluzowaniu przy staraniach później...

Kasia-a ja Was tam podczytuje więc będę na bieżąco co u Ciebie więcej bo tam trochę inne tematy niż tutaj

Ewann-daj znac jak wyniki ja chyba w piątek pójdę sobie zrobię jakies podstawowe tak dla świętego spokoju...

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 09:59   #4903
ewann84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Didi-Rozumiem Cie bardzo dobrze i myślę, że może takie chwilowe przystopowanie pomoże Ci w wyluzowaniu przy staraniach później...

Kasia-a ja Was tam podczytuje więc będę na bieżąco co u Ciebie więcej bo tam trochę inne tematy niż tutaj

Ewann-daj znac jak wyniki ja chyba w piątek pójdę sobie zrobię jakies podstawowe tak dla świętego spokoju...

ja tez je podgladam:P

popoludniu mam odebrac wynik to napisze.
ewann84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:07   #4904
Izetka_
Zadomowienie

a tak w ogóle apropos tematu staraczkowego...dzisiaj u mnie 9dc wczoraj zaczęłam ten miły czas miłym przytulaniem i powiem Wam tak szczerze, że już mi ten szał, że już teraz chce byc w ciąży minął...wielkie ciśnienie minęło....będziemy się starac ale na spokojnie...co ma byc to będzie...ja natury nie zmienię...może mamy trochę na Dzidziusia poczekac...już nawet zapomnialam w którym dniu cyklu jestem, wczoraj coś mnie tknęło i zajrzałam do swojego kalendarzyka a tam już 8dc...

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-03-05, 10:15   #4905
kasiunka8998
Raczkowanie

Izetka, Ewannnapewno niedługo nie tylko będziecie podglądać ale także udzielać sie !

u nas też dziś takie słońce że aż żal w pracy siedzieć. Ale jeszcze tylko 3 godz dzisiaj żyję jutrzejszą wizytą u gin i powiadomieniem rodziców. Strasznie ciekawa jestem ich reakcji bo zdarzało im się już upomnieć o wnuka
Stary 2013-03-05, 10:25   #4906
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Izetka, Ewannnapewno niedługo nie tylko będziecie podglądać ale także udzielać sie !

u nas też dziś takie słońce że aż żal w pracy siedzieć. Ale jeszcze tylko 3 godz dzisiaj żyję jutrzejszą wizytą u gin i powiadomieniem rodziców. Strasznie ciekawa jestem ich reakcji bo zdarzało im się już upomnieć o wnuka
Na pewno Ich radośc będzie wielka Zazdroszczę chociaż ja tak z perspektywy czasu jakbym teraz była w ciąży chyba powiedziałabym dopiero ok 3 miesiaca... wiecie u mnie inna sytuacja była i przy następnej ciąży będę w stresie, żeby się nie powtórzyło to samo.

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-03-05, 10:29   #4907
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Kasiu będzie was coraz więcej, teraz dziewczyny to pewnie mają terminy na początek listopada , a gdzie to jeszcze do końca grudnia

witam słonecznie

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:32   #4908
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
Kasiu będzie was coraz więcej, teraz dziewczyny to pewnie mają terminy na początek listopada , a gdzie to jeszcze do końca grudnia

witam słonecznie
to chyba w całej Polsce dzisiaj ugościlo Nas wszystkich słoneczko no ja mam nadzieję, że jeszcze któraś z Nas się tam załapie do Was Kasiu

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-03-05, 10:35   #4909
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez czarownica_21 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Kochane U mnie od samego rana świeci cuuudne słoneczko Jakiś czas temu mąż kupił gofrownicę, moja prośba jest następująca: Czy któraś z was ma sprawdzony przepis na kruche gofry"? Przetestowaliśmy kilka przepisów z neta ale wychodziły nam takie "gumioki" Będę wdzięczna za pomoc Pozdrawiam i życzę udanego dnia
P.S Któraś z dziewczyn jesli się nie mylę prowadzi bloga kulinarnego, tylko nie pamiętam nick'u
moja mama ma dobry przepis, jakbys do wieczora nie zdobyła to Ci tu podrzucę

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Hej kobietki

didi no jak uważasz jeżeli tak bedzie najlepiej, a może wtedy się uda

a kiedy masz obronę?
ja jakoś na lajcie do swoich obron podchodziłam, nie to co przy staraniach

swoją drogą ja się poważnie zastanawiam nad opuszczeniem forum na jakiś czas, bo to mnie nakręca maksymalnie...

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-03-05, 10:37   #4910
God Of War 20
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Chyba opuszczę wasz wątek, nie będę wam tu zaśmiecać swoimi postami bo w sumie nie jestem osobą starającą się tak jak wy. Przede mną jeszcze długa droga. Miło się was podczytuje życzę wam wszystkiego dobrego, zdrowych bobasków
Stary 2013-03-05, 10:38   #4911
kasiunka8998
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość

witam słonecznie
Madziu, wiem wiem ale jakoś raźniej będzie z "naszymi" wątkowymi dziewczynami napewno niejedna z Was się na ten wątek "załapie"!

Izetka rodzicom powiedziec i chcę i muszę. Pracuję w ich sklepie w którym mamy hurt i czasami trzeba się nanosić swoje więc wolę żeby wiedzieli i nawet głupie noszenie zostawili komuś innemu
No i powiedzialam już przyjaciółce bo nie mogłam kłamać jej w twarz, że nagle rzuciłam palenie i nie wypije winka na spotkaniu z nią. A że widujemy się z naszymi facetami we 4 bardzo często to i tak nie ukryłabym tego długo
Stary 2013-03-05, 10:38   #4912
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ja też je podczytuję

dziewczyny jak może dołaczymy tam w przyszłym cyklu to będziemy na bierząco

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-03-05, 10:42   #4913
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Chyba opuszczę wasz wątek, nie będę wam tu zaśmiecać swoimi postami bo w sumie nie jestem osobą starającą się tak jak wy. Przede mną jeszcze długa droga. Miło się was podczytuje życzę wam wszystkiego dobrego, zdrowych bobasków
Zostań u Nas
Jeśli Ci się tutaj podoba oczywiście

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:44   #4914
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

a tak wogóle to w nocy wymiotowałam po tym bromergonie, ale myślę że tylko dlatego iż wzięłam sobie na pusty żoładek bo niby ograniczam jedzenie i kolację a biorę o 21, a o północy myślałamże zejdę z tego świata

w niedzielę brałam tą samą dawkę i było ok, dziś sprawdzę narazie nie zwiększam dawki.

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-03-05, 10:44   #4915
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Madziu, wiem wiem ale jakoś raźniej będzie z "naszymi" wątkowymi dziewczynami napewno niejedna z Was się na ten wątek "załapie"!

Izetka rodzicom powiedziec i chcę i muszę. Pracuję w ich sklepie w którym mamy hurt i czasami trzeba się nanosić swoje więc wolę żeby wiedzieli i nawet głupie noszenie zostawili komuś innemu
No i powiedzialam już przyjaciółce bo nie mogłam kłamać jej w twarz, że nagle rzuciłam palenie i nie wypije winka na spotkaniu z nią. A że widujemy się z naszymi facetami we 4 bardzo często to i tak nie ukryłabym tego długo
Kochana ja to rozumiem, ze będziecie mówic i się chwalic wszystkim i to jest normalne to co napisałam tyczy się tylko do mnie bo co swoje przeszłam, więc tylko dlatego tak napisałam. A Tobie mogę tylko życzyc wspaniałych reakcji najbliższych i zdrowo rozwijającej się ciąży

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-03-05, 10:46   #4916
didi610
Raczkowanie

ewann, a czemu Ci szkoda? przecież jesteśmy na bieżąco ja za Was bardzo mocno trzymam kciuki sama widzisz po ovufriend ile tam dziewczyny starają się miesięcy....także działajcie szybko

ja dla poprawy humoru już przeglądam allegro wypłata do końca tygodnia więc będę mogła sobie kupić różnych głupotek
zrobiłam sobie wczoraj włosy taką ampułką maską z gliss kura, ale mam mięciutkie kłaki

25.08.2012r.

Stary 2013-03-05, 10:53   #4917
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
ewann, a czemu Ci szkoda? przecież jesteśmy na bieżąco ja za Was bardzo mocno trzymam kciuki sama widzisz po ovufriend ile tam dziewczyny starają się miesięcy....także działajcie szybko

ja dla poprawy humoru już przeglądam allegro wypłata do końca tygodnia więc będę mogła sobie kupić różnych głupotek
zrobiłam sobie wczoraj włosy taką ampułką maską z gliss kura, ale mam mięciutkie kłaki
i ja się zastanawiam czy nie pojechac gdzies wydatac trochę kaski bo mam wolne i nie mam co robic

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-03-05, 11:03   #4918
Mya1989
Zakorzenienie

Siemka

Jaka piękna pogoda, a ja w pracy Ale wczoraj z moją goldenką pospacerowałam Zapraszam nad morze

Co do psiaków, ja mam od stycznia br golden retrievera, bez rodowodu. Uratowaliśmy naszą sunię orzed schroniskiem, bo był to nietrafiony gwiazdkowy prezent..... To była jedna z najlepszych decyzji w tym roku Etna jest przesłodka, ale musze do weta z nią iść bo jakaś grudka na szyi jej rośnie

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 11:04   #4919
kasiunka8998
Raczkowanie

oj to chyba to wiosenne słońce tak wpływa na chęć na zakupki bo i ja mam chęć na nowy lżejszy ciuszek ) i tak bardzo chciałabym już w baleriny wskoczyć zamiast kozaków
Stary 2013-03-05, 11:06   #4920
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
oj to chyba to wiosenne słońce tak wpływa na chęć na zakupki bo i ja mam chęć na nowy lżejszy ciuszek ) i tak bardzo chciałabym już w baleriny wskoczyć zamiast kozaków
i ja i ja

Michaś
02.07.2014r.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości