Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-05, 06:38   #301
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

Miłego dnia dziewczyny!

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 06:57   #302
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

I ja zycze milego dnia i zmykam do pracy

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 07:38   #303
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej.

Miłego dnia.

Ja się zaraz zbieram na połówkowe...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 07:39   #304
agatkaa1
Zakorzenienie

hej Kochane dziękuję Wam za gratulacje mam nadzieję ze będzie wszystko ok....ja osiwieje już całkiem chyba przez te 10 dni....

Berbie cieszę się ze jesteś zadowolona z wizyty!! będzie wszystko dobrze...!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 07:45   #305
BYou
MBZ♥

dzień dobry

Perse

Agatko przydałby się czasoprzyśpieszacz

Berbie ja bym postawiła najpierw na badanie bałabym się kolejnych starań...

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 08:10   #306
anitaxas
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Agatko Czy ten lekarz będzie prowadził Twoją ciążę? Masz jakieś leki prócz dupka?
i jak Twoje samopoczucie? jak Tż??

Perse zaciskam o której badanie?

Pani już w szpitalu..
Luna się odezwała po wizycie??

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
Wikulec
i Wiki-miś
Boski Wiktor

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
kurcze nie wiem co jeszcze mogę zrobić...na kariotyp musimy czekać jeszcze do końca miesiąca...
Rena ale czy ten miesiąc to tak długo? przecież to tylko kilka tygodni. Choć myślę że problem nie tkwi w genetyce, ale zawsze warto poczekać. Dasz też trochę czasu organizmowi na regenerację po #.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
mi akurat się spieszy, tylko Młodemu nie za bardzo.. ale w sumie mu się nie dziwię, bo jak się nasłucha jak jego tatuś na każdą moją prośbę mówi: zaraz, jutro, potem i wraz nic nie robi to i dziecię tak samo zaczyna...
D obre ale wiesz jak jest Monia - akcja porodowa może się rozwinąć że tak powiem w mgnieniu oka i tego Tobie i pozostałym marcówką życzę z całego serca, tzn. szybkich, bezproblemowych i bezbolesnych porodów

Barbi a co było nie tak po narkozie? Kurcze.. cieżka decyzja,ale ja bym pewnie zrobiła to badanie.. Wiesz ja mam takie myślenie, że wolę zrobić - nawet jeśli to sporo kosztuje i nie jest przyjemne niż potem w razie # nie móc sobie poradzić z poczuciem "winy" że może jednak coś zaniedbałam.. Może to trochę głupie myślenie, ale ja tak mam.. Decyzja należy do Ciebie i Ty sama musisz zdecydować co jest dla Ciebie lepsze.

Cytat:
Napisane przez zanetazur Pokaż wiadomość
Chcialam sie pochwalic,ze rozmawialam dzisiaj z profesorem Krasomskim i mam sie u niego zameldowac 12 marca o 17 jestem super szczesliwa
Żanetko super że się umówiłaś !!!

Edytowane przez anitaxas
Czas edycji: 2013-03-05 o 08:50
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 08:38   #307
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
ja mówię o hennie na brwi i rzęsy

ja pow wizycie jestem zadowolona zostałam "wymacana" na maxa, miałam usg dopochwowe, cytologię, usg tarczycy, badanie piersi. nigdy nie zostałam tak kompleksowo przebadana w czasie jednej wizyty. lekarz bardzo sympatyczny. ostatnie 2 dni miałam dziwne upławy i niestety znowu pokazał się u mnie grzybek... kurcze, już tyle czasu go nie było i znowu powrót nie wiadomo po co i na co. pokazałam mu wszystkie badania i stwierdził, że ciężko jest leczyć pacjentki, które naczytają się w internecie i leczą się same po obejrzeniu wyników i usg stwierdził, że są dwa wyjścia albo staramy się 3 raz i będziemy widzieli co się dzieje, albo robimy histeroskopię, bo ma niejasny obraz mojej macicy i może jest ona nieprawidłowo zbudowana... ale nie jest pewien... tylko, że badanie kosztuje 900 zł. i muszę najpierw sprawdzić przeciwciała na żółtaczkę a poza tym badanie te robi się pod 2 godzinną narkozą, a ja poprzednią 20 minutową narkozę bardzo źle zniosłam....
co myślicie?
Berbie, to ja mam trochę odmienne zdanie niż większość dziewczyn. Nie wiem jak dobry jest to lekarz, ale jesli nie jest pewien, tylko mu się wydaje i mówi o badaniu prywatnie a nie na nfz (mimo ze na nfz też można to zrobić) to u mnie zawsze zapala się czerwone światełko Ja bym poprosiła o skierowanie na to badanie w ramach nfz i nie chodzi tu o pieniądze, tylko o to czy też tak chętnie je da. Bo czasami lekarze bardzo pochopnie kierują na prywatne drogie badania, które wcale nie są konieczne Może akurat w Twoim przypadku trzeba to zrobić, ale ja bym wybadała jeszcze tego lekarza pod takim katem albo skonsultowałabym to z innym jeszcze. 2 godziny narkozy nie pozostają bez znaczenia dla organizmu, tym bardziej jeśli źle znosisz narkozę.

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość

Dzieki za wsparcie.. Czasami wpadne na watek czerwcowych mamusiek i podczytam co nieco, ale chyba robie to z czystego masohizmu.. Ciekawa jestem co u Was, jak sie czujecie, ale psychicznie nie daje rady z Wami siedziec.. Od razu wszystko wraca... , Przekaz prosze dziewczynom pozdrowienia ode mnie
ja też czasem zaglądam - też patrzę na jedną z mamuś, która będzie rodzić w moim terminie. Ale już coraz bardziej spokojnie do tego podchodzę, choć ból gdzieś tam pozostał..
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 08:44   #308
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Agatko A właśnie, termin będzie już na późną jesień, mam rację?
nawet nie wiem.....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-03-05, 08:48   #309
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
ja też czasem zaglądam - też patrzę na jedną z mamuś, która będzie rodzić w moim terminie. Ale już coraz bardziej spokojnie do tego podchodzę, choć ból gdzieś tam pozostał..
Wika ja też zaglądałam -pierwsze na mamy majowe, potem lutowe.. nie wiem dlaczego, bo to przecież zadawanie sobie dodatkowego bólu..
Terminy moich porodów przeżyłam bardzo ciężko.. to takie daty które miały być najpiękniejszymi dniami w moim życiu.. a była tylko pustka i tęsknota..
Ale po przewidywanym terminie porodu, dla mnie przychodzi czas takiego pogodzenia się samej z sobą.. taki moment gdy musiałam pozwolić na dobre odejść moim Aniołkom.. Choć tak naprawdę do końca życia będę je widzieć w innych dzieciach..
Stary 2013-03-05, 08:51   #310
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Agatko Czy ten lekarz będzie prowadził Twoją ciążę? Masz jakieś leki prócz dupka?
i jak Twoje samopoczucie? jak Tż??
Kochana oprócz dupka biorę cały czas euthyrox 50, jodid 100, kwas foliowy z dha....
Nie wiem czy bedzie prowadził...zastanawiam się nad tym....bo potem on nie odbiera porodów....jednak chciałabym mieć takiego ginka u którego mogłabym później rodzić.... myślałam tez aby chodzić jeszcze do gina na NFZ u siebie (jest bardzo dobry i przyjmuje też prywatnie) ale z kolei nie chcę rodzić w swoim szpitalu....
Moje samopoczucie ok, dziękuję a do Tż powoli zaczyna docierać....

Swoją drogą czy DHA to to samo co omega3??

Żanetka super, bardzo się cieszę że się umówiłaś na tą wizytę!! trzymam już!!

Perse za połowkowe Kochana ależ ten czas leci....

Paniczka za Ciebie również trzymam za dziś

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-03-05, 08:51   #311
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
nawet nie wiem.....
Ja nawet gdy dopiero podejrzewałam u siebie ciążę i nie byłam jeszcze pewne to od razu sprawdzałam moja niecierpliwa natura
Stary 2013-03-05, 09:32   #312
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nawet gdy dopiero podejrzewałam u siebie ciążę i nie byłam jeszcze pewne to od razu sprawdzałam moja niecierpliwa natura
mnie też korci ale chyba strach silniejszy....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-03-05, 09:56   #313
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
Wikulec
Słodziaczek prześliczny

Cytat:
wyniki są ok
Agatko tak bardzo się cieszę kochana

Cytat:
ja pow wizycie jestem zadowolona
Super, że jesteś zadowolona po wizycie

U nas wczoraj pediatra stwierdziła, że to nie skaza, tylko łojotokowe zapalanie skóry, więc już sama nie wiem czy odstawiać ten nabiał. Oluś akurat pięknie chlusnął u pani doktor, powiedziała, że to może być refluks, ale dopóki ładnie przybiera na wadze, to nic nie będziemy z tym robić, możemy ewentualnie podawać przed karmieniem coś co zagęszcza mleko

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:10   #314
kooocur
Zakorzenienie

Mamuśiki trzymam za Was kciukasy!!!!

Pani i Perse....wszystko będzie dobrze.

Ja na połówkowe ide dopiero 25.03 buu naczekam sie...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:13   #315
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
boję się, że historia się powtórzy.... ale szczerze nie wiem, czego boję się bardziej, # czy narkozy, mam taką traumę... może by się jednak udało...
Wiesz co ja uważam tak jak Medi.. Ale decyzja należy do Ciebie. Obie drogi są słuszne
Wierze, że wybierzesz najlepszą dla siebie

Agatko czułam, że się uda

Witajcie
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:22   #316
kooocur
Zakorzenienie

Barbi ja tez bym poszła na to badanie, ale poprosiłabym aby wystawił skierowanie. Inaczej idz do lekarza na NFZ. Juz tyle czekałas, że jeszcze chwila Cie nei zbawi

Sprawdz wszystko i jesli będzie ok staraj się....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:29   #317
fiolusiek
Zakorzenienie

Agatko mogę o coś zapytać? Oddałaś ten balsam Koocurkowi?
Stary 2013-03-05, 10:44   #318
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Perse- zaciskam kciukasy do białości!

Maguś, dobrze chociaż, że to nie skaza... A z tym chlustaniem- może Oluś rzeczywiście jest tym dzieckiem, które "tak ma" i któremu to ulewanie samo przejdzie...
Trzymajcie się

Widzę, że nie tylko ja tu jestem masochistką Ja też zaglądam do mamuś styczniowo-lutowych, czytam opisy porodów...

Lecę ogarniać siebie i chatę, bo za 45 minut przychodzi koleżanka, a ja jeszcze w piżamie siedzę, a w domu syf

Miłego, Kochane
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:54   #319
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
To sprobuj moze tą mini histeroskopie. Daje te same efekty, a nie trzeba narkozy... Zawsze to jakies rozwiazanie

Drogo mowisz?
Ja sie akurat dowiadywalam u nich o IVF, to maja o 1/3 taniej niz w Warszawie..
Zmartwilas mnie tą niepozorną kliniką... Wlasnie takie 2 mamy w Lbn i rezultatow zadnych.... A jednak przy IVF wazne jest na jakim sprzecie pracuja i jakich embriologow zatrudniaja. W ogole jakie maja mozliwosci.. I ta niepozorność kliniki nie dziala na mnie w tym przypadku motywująco... Ehh, zawsze cos

A powiedz mi kochana, gdzie bylas do tej pory? Ja rozwazam Novum i Salve..
pisząc niepozorna miałam na myśli jej mały budynek, do tej pory byłam w Artemidzie, u Arciszewskich i Napromedice. sprzęt miał super.
Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
Berbie, cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty. Rzeczywiście Cię kompleksowo przebadał- super!

Kochana, nie wiem, jak bardzo źle znosisz te narkozy, ale ja bym chyba się zdecydowała na to badanie. Zabieg + dochodzenie do siebie po narkozie to kwestia kilku(nastu) dni. "Koszt" jest nieporównywalnie mniejszy od ewentualnego (tfu tfu!) #...
Ale widzę, że Elizka coś o mini histero pisze. Może to jest jakieś rozwiązanie
po ostatniej narkozie mieli problem z wybudzeniem mnie, podjęli akcję ratunkową... tutaj "kosztem" jest także moje życie...
Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Berbie, to ja mam trochę odmienne zdanie niż większość dziewczyn. Nie wiem jak dobry jest to lekarz, ale jesli nie jest pewien, tylko mu się wydaje i mówi o badaniu prywatnie a nie na nfz (mimo ze na nfz też można to zrobić) to u mnie zawsze zapala się czerwone światełko Ja bym poprosiła o skierowanie na to badanie w ramach nfz i nie chodzi tu o pieniądze, tylko o to czy też tak chętnie je da. Bo czasami lekarze bardzo pochopnie kierują na prywatne drogie badania, które wcale nie są konieczne Może akurat w Twoim przypadku trzeba to zrobić, ale ja bym wybadała jeszcze tego lekarza pod takim katem albo skonsultowałabym to z innym jeszcze. 2 godziny narkozy nie pozostają bez znaczenia dla organizmu, tym bardziej jeśli źle znosisz narkozę.
właśnie miałam wrażenie, że on ze mną rozmawia trochę jak z hipochondryczką, "tyle Pani już badań zrobiła, że chyba tylko to już zostało..." i do razu chciał mnie mi termin ustalać.
co mnie jeszcze zastanowiło, w karcie ani na usg nic nie wpisał na temat wątpliwości co do budowy macicy... tyle mnie lekarzy badało i nigdy o czymś takim nie było mowy...
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Barbi ja tez bym poszła na to badanie, ale poprosiłabym aby wystawił skierowanie. Inaczej idz do lekarza na NFZ. Juz tyle czekałas, że jeszcze chwila Cie nei zbawi
Sprawdz wszystko i jesli będzie ok staraj się....
tu nie o czas chodzi, i tak kilka najbliższych miesięcy nie planuję

dziewczyny jestem na takim etapie, i mam taką kondycję fizyczną, że chyba na razie nie jestem w stanie podjąć żadnej decyzji. muszę skontaktować się ze znajomą położną. dziękuję wam za rady, ale chyba nie jestem na razie gotowa

Edytowane przez BERBIE
Czas edycji: 2013-03-05 o 10:56
BERBIE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 11:03   #320
adunia89
Zadomowienie

Dzień dobry
Cytat:
Dzieki za wsparcie.. Czasami wpadne na watek czerwcowych mamusiek i podczytam co nieco, ale chyba robie to z czystego masohizmu.. Ciekawa jestem co u Was, jak sie czujecie, ale psychicznie nie daje rady z Wami siedziec.. Od razu wszystko wraca... , Przekaz prosze dziewczynom pozdrowienia ode mnie
Elizko, ja miałam być najpierw mamą wrześniową 2012. Na wątku siedziałam bardzo długo, mimo, że z początku serce pękało na pół. Udzielać przestałam się w momencie gdy zaczęły się porody. Myślę, że dało mi to dużo siły, dziewczyny bardzo mnie wspierały... Pozdrowię je wszystkie jak tylko sama zacznę się tam udzielać, ostatnio nie mam na nic czasu, bardzo zaniedbałam wizaż
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39591200]Hej.

Miłego dnia.

Ja się zaraz zbieram na połówkowe... [/QUOTE]
Kciuki, kciuki, kciuki!

Cytat:
mnie też korci ale chyba strach silniejszy....
a ja sprawdziłam

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 11:03   #321
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
po ostatniej narkozie mieli problem z wybudzeniem mnie, podjęli akcję ratunkową... tutaj "kosztem" jest także moje życie...

dziewczyny jestem na takim etapie, i mam taką kondycję fizyczną, że chyba na razie nie jestem w stanie podjąć żadnej decyzji. muszę skontaktować się ze znajomą położną. dziękuję wam za rady, ale chyba nie jestem na razie gotowa
Barbi czy jest przyczyny dlaczego tak zareagowałaś na narkozę?? To musiało być straszne przeżycie więc nie dziwię się że masz traumę..
Może skonsultuj to z innym lekarzem?
Co masz na myśli pisząc "kon. fizyczna"?

Ja czuję strach jak mam wyjąć teczkę z badaniami.. nie mówiąc o czytaniu tego wszystko i ruszeniu tego do przodu.. ale staram się przełamać..

Edytowane przez anitaxas
Czas edycji: 2013-03-05 o 11:06
Stary 2013-03-05, 11:33   #322
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Agatko mogę o coś zapytać? Oddałaś ten balsam Koocurkowi?
oddałam

Cytat:
a ja sprawdziłam
i co??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-03-05, 11:39   #323
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
oddałam

U mnie jest taki przesąd, że jak się komuś odda np.ciuszki po dziecku to znowu się w ciąże zajdzie I tak jak ktoś nie chce mieć dziecka więcej to nic nikomu nie oddaje
Tak mi się skojarzyło
Stary 2013-03-05, 11:40   #324
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Co masz na myśli pisząc "kon. fizyczna"?
nie wiem, czemu tak zareagowałam na narkozę, lekarz był w szoku, tłumaczył coś tż ale on był w takim stanie, że tylko siedział i płakał ... moja kondycja fizyczna jest słaba bo od jakiegoś czasu nie sypiam, trochę na lekach uspakajających byłam itp.
Stary 2013-03-05, 11:46   #325
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
i co??
Nie znam dokładnej daty OM ale wychodzi listopad
Cytat:
U mnie jest taki przesąd, że jak się komuś odda np.ciuszki po dziecku to znowu się w ciąże zajdzie I tak jak ktoś nie chce mieć dziecka więcej to nic nikomu nie oddaje
Tak mi się skojarzyło
Od dziś zaczynam wierzyć w przesądy!

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 11:51   #326
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Tak mi się skojarzyło
To ja też chyba zacznę wierzyć w przesądy

Cytat:
nie wiem, czemu tak zareagowałam na narkozę, lekarz był w szoku, tłumaczył coś tż ale on był w takim stanie, że tylko siedział i płakał ... moja kondycja fizyczna jest słaba bo od jakiegoś czasu nie sypiam, trochę na lekach uspakajających byłam itp.
Barbi tyle się wydarzyło u Ciebie w ostatnim czasie.. przecież to wszystko nie jest obojętne dla organizmu ani psychiki. Nie śpiesz się z niczym Kochana na wszystko jest czas i miejsce.
Potrzebujesz trochę spokoju w życiu i z czasem na pewno się poprawi Twoja kondycja.
A co do narkozy jeszcze to było jeden raz? czy więcej? Może jakieś uczulenie, alergia ?
Stary 2013-03-05, 12:04   #327
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

właśnie miałam wrażenie, że on ze mną rozmawia trochę jak z hipochondryczką, "tyle Pani już badań zrobiła, że chyba tylko to już zostało..." i do razu chciał mnie mi termin ustalać.
co mnie jeszcze zastanowiło, w karcie ani na usg nic nie wpisał na temat wątpliwości co do budowy macicy... tyle mnie lekarzy badało i nigdy o czymś takim nie było mowy...
To może skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem, pytając wprost czy radzi Ci zrobić takie badanie? Jeśli tak, to niech da skierowanie i doradzi coś w związku z tym nietolerowaniem narkozy.

Cytat:
mam ostatnio tak samo a to niestety, tylko nakręca naszą psychikę
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 12:08   #328
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Tak mi się skojarzyło
My zostawiliśmy wszystko - wózek, fotelik, łóżeczko, wanienka, ubranka, akcesoria (butelki, obcinaczki, szczoteczka do włosków, cumelki itp), pościel, proszki do prania idt - czekają na dzidziusia u teściów.

Nie wyobrażam sobie, ze miałabym to wszystko od nowa kupować

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2013-03-05 o 12:10
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 12:22   #329
natalia_23
Zakorzenienie

witam

agatko
mocno trzymam kciuki za malucha

barbie cieszę się, że wizyta udana... sama nie wiem co bym zrobiła z tym badaniem

perse wow już połówkowe... szybko czas leci.... trzymam kciuki

pozdrawiam wszystkie

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 12:59   #330
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Tak mi się skojarzyło
u mnie jest tak że jak osoba która ma dziecko i przychodzi w odwiedziny i zostawi coś, jakąś rzecz dziecka tzn że się u Nich "coś" pojawi....( u tej osoby u której coś zostało)

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Nie znam dokładnej daty OM ale wychodzi listopad
aaaaaaaaa

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości