|
|
#3181 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
2. taa, też nie lubię rudych ![]() Cytat:
![]() Ale te robione z bliska w domu z samowyzwalacza wychodzą tragicznie - nie wiem czy wina moja czy aparatu (hehe), w każdym razie efekt jest trochę jak w bombce choinkowej - wyeksponowany nos, usta w zaniku, duże czoło. Z daleka proporcje są normalniejsze. Pitolenie pitoleniem ale jeszcze przydałby się fotograf, który nie obcina nóg "bo nie zwrócił uwagi", nie robi ujęć akurat w momencie kiedy nieświadomie wywaliłam zęby na wierzch, wiatr tak zawiał włosy, że wyglądam jak łysa i jeszcze się przygarbiłam, jednym słowem - umie ustawić, umie powiedzieć która poza jest korzystniejsza a nie cyka na pałę; potrzebny jest plener w którym nie kręcą się ciągle ludzie, gdzie ekipa rowerzystów nie czeka aż zrobię sobie słit focię rozpraszając mnie przy tym i krępując; potrzebny jest brak dziecka pchającego się w kadr i wyrywającego aparat i na końcu potrzebna jest chęć szczera żeby się wymalować, uczesać, wypindrzyć, ubrać, przyszykować dida, zgarnąć TŻta - no i na tym ostatnim wykładamy się całkowicie bo nikomu by się tak nie chciało
|
||
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3183 | ||||||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
2. Cytat:
toż to soczek , 1:1 z etanolem , ledwo 50% , pffff ![]() Cytat:
Cytat:
gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.to nie żaden rzygownik ino okno fhąsuskie ew.balkonetka 3. ![]() jak to dzifnie , jak słońce świeci od rana , czuję się niesfojo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3184 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3185 |
|
Nindżopesz
|
Did też darł, wstał o 6:30 i już nie zasnął (ja też nie)
|
|
|
|
#3186 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3187 | |
|
Wiedźma
|
Poczułam się zarąbiście dowcipna. :p
![]() Cytat:
Rzygownik bardziej do mnie przemawia. Mój chłop za to głośno oddychał przez sen. Akurat kiedy usiłuję sypiać po nocach z okazji piątkowego występu w TV. O trzeciej z hakiem poszłam spać na kanapę.
|
|
#3188 | |
|
To ja :)
|
Zasnęłam z tą szyną tuż po kliknięciu "wyślij post"
I wszystko jest OK< goi się jak na psie, tylko cholera, to paskudne uczucie -nie wolno mi myć zębów!!! Dopiero wieczorem delikatnie... Czuję się, jak żul spod budki z piwem przez to...Cytat:
Ale pogoda taka zarąbista, że chyba ruszę w obchód jeziorka z aparatem, moze jakies ptasiory przydybam?? A może mnie po prostu błoto wciągnie...Zimowy A juz zaczynają dziady linieć...Głowa mnie boli i niczym nie pachnę... Nie pachnę dlatego, że czekam na kuriera, który przyjechać ma przed 12stą z karnymi perfumkami... Się od razu użyje, nie? Tylko już jakiegoś widziałam, przejechał, zawrócił, pojechał... Mam nadzieję, że nie będzie niespodzianki, że nie znalazł i wróci tu jutro... No chyba kurier powinien potrafić posługiwac się GPSem...
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
znad
![]() kumpel takim straszył palaczy - że jak chce im się palić, to ich zamknie na balkonie... nikt się nie odważył
|
#3190 | |||
|
Zakorzenienie
|
Łojciec mojego dida
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
był to balkon dla palaczy Ale to było tak waskie ze trzeba było cały czas z wciągniętym brzuchem być wiec palacze szybko wymienkami i palili juz tylko w ostateczności ![]() Zapomnnił okularuf ![]() Znajdziesz jak poszukasz w sklepach dla fetyszystów (od 35 do 48 mają)
|
|
#3191 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Drogi Baru, czy tonik dopaszczowy z denatem na drugim i gliceryną na czwartym to strzał w kolano? |
|
|
|
|
#3192 |
|
Wtajemniczenie
|
przeleciałam Baru ale że przy okazji usuwałam doopiastego antywira to mi wyłączył kompa Ju gratuluję obrazów Redzi mówię - rozmyślaniem o wątpliwym problemie z urodom (bo ja problemu nie widzę a za wuosy to dałabym się pokroić) zasnuwasz sobie piemkny śfiat i nie korzystasz z urokóf życia i chwil cudnych co to niedostrzeżone przez te urojone problemy - mijajom. za lat 20 spojrzysz do tyłu i pomyślisz boszszszszsz czym ja się przejmowałam jeszcze ten dzieckowy muszę tak opanować Betty pytała - jak długo tak można? otusz można np. 10 lat jak u mię i sytuacja podobna. i nadzieję mam i widoki na przyszłość, że potrwa jeszcze trochi. chyba że się o co innego pozabijamy ![]() ide po cherbatę. ---------- pierwsza mucha w sezonie łazi po szybie
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-03-05 o 11:56 |
|
|
|
#3193 | ||
|
Zakorzenienie
|
i ja też się wczoraj dowiedziałam człowiek przez lata żyje w nieświadomości, wchodzi do baru i bach! wszystko jasne ![]() o albo dla mnie na spacer, do wiejskiego sklepu po bułki Cytat:
właśnie, właśnie Cytat:
dzień dobry nie wiem jakie macie plany, ale ja jadę zaraz oblukać trenera na siłce
|
|
|
#3194 |
|
Piers do przodu
|
Mursz - Orbit White
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to mawiają jak ktoś chce znajdzie sposób a jak nie chce to znajdzie powód? jakoś blogi rosną jak grzyby po deszczu, czyli nie wszystkim te problemy uniemożliwiają ich prowadzenie ![]() ale to najpierw trzeba chcieć czuję że byłabyś pefekcjonistką blogową, zero chaosu i przypadkowości, wszystko skrupulatnie przygotowane, przemyślane, umiejętność podawania KONKRETÓW, lekkie pióro, charakterystyczne pióra, fajny gust, śledzenie nowinek modowych - dopiero się rozkręcam
|
|
|
|
|
#3196 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
E, to ja wolę nie rozkminiać ale i po lasach nie ganiać ino wziąć se Góralkę, cherbatę i zasiąść przed Wizażem co niniejszym czynię. Plenery bez wina jakoś straciły urok. Cytat:
No mogłabym czasem for fun... raz na rok... ale żeby o tym marzyć to nie... I czuję, że stałoby się dla mnie kolejną pułapką z rodzaju "muszę dodać nowy zestaw, muszę coś wymyślić fajnego, muszę się wyszykować a tak mi się nie chce".2. ![]() Natomiast chciałabym żeby did wyrósł na laskę, mogłabym wtenczas cykać jej foty, podpowiadać zestawy, stałaby się sławna i znalazła bogatego maużona, ktory by nas utrzymywał
|
||
|
|
|
#3197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko plener i pomaganie babci w przedremoncie z Matką ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
2. iście hamerykański dream - ale tak się zdarza, w Wawie też czemu nie widzę niektórych komentarzy?
|
||
|
|
|
#3198 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja znam przykłady lasek co chadzały na soczek do Mariotta i tam poznały bogatych zagramanicznych mężów swych i cała rodzina uszczęśliwiona
|
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Nosz kokufa nie wiem fłaśnie
![]() ja na wszystkich wychodzę jak masakra Czyli żem mało przepita ![]() Aaa bo nie wiedziałam czy to Did czy TŻ ![]() U mnie już była ale już jej nie ma Trzymajcie za mnie kciuki bo idę jutro do PiP-u
|
#3201 |
|
Wtajemniczenie
|
czy Baru zna się na księgach wieczystych mieszkań?
gdzie ja mogę w takiej księdze znaleźć wpis czy jest obciążone takie mieszkanie hipoteką sądową albo prawem służebności? i w ogóle to jakby kto był pomocny w tym temacie to ja bym pomocy potrzebowała nie na gwałt ale chcę się zorientować w pewnej ofercie ale nie wiem gdzie szukać i jak czytać zeby zrozumiec
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3203 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.a widziałżeś kiedy taki niby "rzygownik" we dworze ? do rzygownikowania służyła osobna komnata , zastawiona obficie nocnikami i po imprezie "pełna obu końców gnoju" , że zacytuję poetę a fogle to se Kitowicza poczytaj , o , a nie mi tutaj balkonetki profanować ![]() 3.u mnie nie darło , może za wcześnie było ![]() Cytat:
2.śliczny 3. nie jestem pewna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.znaczy fiosna ![]() Drogi Baru , jak zyskać dobrą kondycje i wyrzeźbić rzeźbę , jeżeli a) nie ma się czasu b) nie ma się miejsca c) nie ma się chęci na ćficzenia
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3204 |
|
To ja :)
|
PIPU tez ludzie, maja obowiązek pomóc
Będzie OK ![]() Kurier nadal krąży... ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Fotoszopem....
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Boję się nie PiPu tylko tego że będę musiała oddać sprawę do sądu a ja nie umiem nie lubię i nie chcę załatwiać takich spraw
![]() Wiem bo już byłam, tylko chcę wszystko załatwić polubownie a obawiam się ze się nie da ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
i inne takie
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3207 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.zjadłaś szatanie ![]() 3. ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- od tego to mi masy przybędzie co najwyżej ![]() a czy od tego łytki się poprawią
|
|
|
|
#3208 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nie da rady ![]() Zdołowałam się - 30 min intensywnego skakania na skakance to 250 spalonych kcal. Ja skaczę 20 min z przerwami na trucht to pewnie spalam jednego brokuła. |
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Szat
|
#3210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chirurga ![]() ale tak serio to chyba jednak szybkomarsze? tylko argument czasu ![]() nordic walking baaaardzo pomogło matce mojej freundine, babka jest po 60tce Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

przynajmniej ja
aaaa tzn piję sok z pokrzywy

łazi po szybie